Nedelja, 06.12.2015.

22:21

Prostakluk ministra Gašića / VIDEO

Ministar odbrane Bratislav Gašić rekao je da "voli novinarke koje lako kleknu" dok je davao izjavu u Trsteniku nakon posete "Prvoj petoletki namenskoj".

Izvor: B92

Prostakluk ministra Gašiæa / VIDEO IMAGE SOURCE
IMAGE DESCRIPTION

352 Komentari

Sortiraj po:

gradjanka

pre 8 godina

Prostakluk na delu ali i stav MINISTRA ODBRANE prema osobama ženskog pola. Treba da podnese ostavku i treba KRIVIČNO DA ODGOVARA.

cepanka ( sa naglaskom na prvom slogu)

pre 8 godina

Desilo mi se pre dosta godina da mi je neko u prolazu nudio devize prilično napadno. Da ga otkačim rekla sam -nemam para a nisam ih ni imala. Čovek je ne trepnuvši ispalio -Što nisi zaradila kad si bila mlada. Znam da sam savila glavu a u sebi sam plakala od nemoći. Kada sam posle nekoliko dana prolazila istim putem isti čovek me je upadljivo gledao. Jedino što sam želela je da ne proda ili kupi ni jednu devizu više nikad i da dreždi tamo kao poslednji dripac. Nisam mu uputila ni jednu reč. Mislila sam da je to dostojanstvenije. Eto i to je bila i jeste Srbija.

Presrecni Grobar

pre 8 godina

@ Mix
Sve, sve, ali ti ga brate bas pretera. Danas imas dupli sendvic i ulazis u konkurenciju za botovski komentar godine.

Zeljko

pre 8 godina

U Torontu je neki dripac dobacio u mikrofon voditeljki na ulici ispred stadion FK Toronto posle utakmice nepristojan komentar. Nasli ga, radio je za Elektrodistribuciju, u nuklearki, dobio otkaz momentalno. E onda je posle jedno 6 meseci kada se izvinuo istoj novinarki vracen na posao manji od makova zrna. Inace je ista mogla i privatno da ga goni ali mislim da je primila izvinjenje. E sad ovde je u pitanju MINISTAR ODBRANE jedne zemlje. Da je to u Kanadi ministar uradio, sto je totaslno nemoguca stvar, leteo bi u roku od 24h i krivicno odgovarao. Budi muskarcina i sam daj otkaz pa nazad u kafanu koliko ti volja, sram bre da te bude.

Cule

pre 8 godina

U ovom slučaju verujem da važi izreka "jezik brži o d pameti". Reakcija premijera je očekivana i ispravna, sigurno će Vlada doneti dobru odluku o ovom slučaju.

svet5

pre 8 godina

Da li ovaj nesrećni ministar zna koliko puta majka klekne pred svoje dete, dok ga ne odgaji.Noša, čarapice, obuća, igra, uteha, zagrljaj, brisanje suzica, razgovor, poljupci, povredice, ribanje, prašina, maslaćak, bela rada, mravi ..., a sve iz najčistije ljubavi?
Ja sam klečala pola života da bi moji sinovi postali ljudi.

niky

pre 8 godina

Ispod svakog nivoa bilo kog pristojnog muškarca. Žao mi je samo što i ako bude PRIMORAN da da ostavku (kod takvih ljudi neobrazovan znači BEZ OBRAZA, on čak nije našao za shodno ni da se odmah izvini na neumesnoj šali, ne daj Bože da poljubi ruku toj novinarki i da je podigne.... Izvinio se, da, kada mu je to naloženo sa vrha, a verujem da će klečati premijeru na kukuruzu), neće ostati bez posla, niti će biti problem da dobije neku drugu manje zvučnu funkciju.

да да

pre 8 godina

Хајде вучићу, одржи ванредну конференцију за новинаре и брани свог неотесаног пулена !!!!!

HanSolo

pre 8 godina

Treba Vučić odma da ga smeni. Ako ne onda to pokazuje kakvo "društvo" imamo u samom vrhu vlasti države..
A to bi me razočaralo do poda razočaranog..

Marina

pre 8 godina

Verovatno je zeleo da se nasali, sto realno rade svi, mozda je samo trenutak neprimeren..Ali on je uputio izvinjenje za to i ne vidim sta je i dalje problem!

Don Giovanni

pre 8 godina

Čovek se našalio i sad ga treba razapeti zbog toga, jel?
(zamka, 6. decembar 2015 22:55)

Ne. Niko za njega ne traži ni javno bičevanje, ni razapinajanje na krst, ni ništa slično, nego samo da popije pedalu sa mesta ministra. To bi bio mali i beznačajan korak za čovečanstvo, ali gigantski za Srbiju!!!

Inače, mu niko ne brani da se vrati svojim keramičkim pločicama i švercu kafe jer za ministra definitivno nije.

A ministarsko mesto neka prepusti, ne obavezno nekom pametnijem (što i neće biti naročito teško naći), nego samo nekom pristojnijem i vaspitanijem čoveku nego što je sam.

Pitanje svim botovima što ga tako požrtvovano branite sa "ma, ništa strašno", "samo se malo šalio" i sličnim bljuvotinama:

Kako biste reagovali da se vaša majka/sestra/ćerka/žena vrati s posla i ispriča vam kako se njen šef "našalio" s njom na sličan način? Hoćete li se samo dobro nasmejati ili dohvatiti neku deblju motku i otići do "šaljivdžije" da mu malo objasnite kako izgleda crni humor?

Koje ste vi dno, to je da čovek ne poveruje!!!! Zar vam je taj prokleti sendvič isprao i poslednje ostatke ljudskog i pristojnog?!!

Za kraj, ako vam ova vrsta "šale" stvarno ne bi smetala kad bi bila upućena vašoj majci/sestri/ćerci/ženi, imam zanimljivo potpitanje za vas: kako biste komentarisali da se Gašić ovako "našalio" sa Zoranom?! Koga biste onda branili?

U stvari, znam odgovor: zavisi od toga kako vam kaže Bot Centrala.

ženski vojni sluzbenik

pre 8 godina

Žene sa inače u ministarstvu odbrane tretiraju kao niza bića. Iako sam doktor nauka, i stručnjak u određenoj oblasti, na svim sastancima osećam se kao zrnce prašine, a moj glas se ne čuje....

максимилијан

pre 8 godina

Човек је сељачина и то ни паре ни положај не могу да промене. Мене више занима какву игранку спремају за Петолетку, и то што ће 2000 породица остати без прихода кад је зтаворе крајем месеца.

Mix

pre 8 godina

Ja sam naprednjak i kazem da treba da bude smenjen. U vreme kada se vodi besprizorna, tablodna kampanja lazi protiv vlade i kada smo samo pre sedam dana imali pokusaj drzavnog udara, ovakvim gafom Gasic dodaje jos jedan teret na ledja naseg premijera, kome prete snajperom.

Otac jedne novinarke

pre 8 godina

Skandalozan postupak jednog ministra za koji u iole civilizovanim zemljame sleduje promptna ostavka,do koje,u ovoj zemlji, nece doci.Covek je preziveo sedam mrtvih dusa,pa ce i ovo.
Medjutim,imam puno razloga za kritiku ponasanja skoro svih nasih novinara na konferenc.za novinare.Gospodo novinari,pocnite da postavljate pitanja koja se nece dopasti politicarima,koja se im isterati poneku kapljicu znoja.Na KZN koju je drzao min.Stefanovic sa sve naoruzanim dekorom iza sebe,niko,NIKO od prisutnih novinara se nije usudio da postavi BILO KAKVO pitanje?!
Dakle gospodo novinari,pocnite da vise cenite sebe,pa ce i ostali poceti da vas cene!

nikola

pre 8 godina

Prostakluk ministra, prostakluk nov. vucicevica, prostakluk nazovi trenera boskovica... pa kakav smo to mi narod? Zasto oni cvrsto ostaju eksponirani u javnosti a da toga nisu vredni? Mislite o tome!

зозон

pre 8 godina

Какви дивни људи, дивни коментари, све је покривено и нема вишка. Недостаје само чињеница да је и ОТАН повређен овом изјавом!

Posmatrac

pre 8 godina

@Đorđe. Mislim da je zadnje vreme došlo kad se delimo, mi Srbi na naše i njihove. Dokle dragi gospodine Đorđe? Dokle će moćna floskula "Da komšiji crkne krava" da vlada umovima i rasuđivanjem? Kakva god da je prilika, namerna ili slučajna, tek, pribegava se raznim "majstorijama" da bi se neko izvrgnuo ruglu. Rekao bih, dragi Đorđe, sudeći po potonjim komentarima, da se jedva čeka greška "njihovih" da bi "naši" imali šta da kažu. Razmislite o tome.

lovac botova

pre 8 godina

ma ajde molim vas !
pa svi na vlasti su orangutani to je oduvek bilo.
naravno, srbija je seksisticka zemlja i taj princip je sasvim normalan. dobro je što javnost reaguje na ovo, ali iskreno nije ovo samo na nivou ministra, svi su takvi !
u pitanju je kultura i edukacija, a za to su potrebne generacije, filtriranje, takmičenja i selekcije, razvoj privrede i uopšte normalna svest... daleko smo od toga nažalost.

ana

pre 8 godina

jeste ružno to što je rekao, ali mnogo velika drama se pravi oko toga, čoveku je jednostavno izletelo i odmah de pravi skandalozna senzacija

Salek

pre 8 godina

Neko mora da plati cenu svih ovih afera i aferica. Ako je Zorana možda bila spremna za odstrel, bar od strane kolega, situacija se promenila. BATA leti izgleda prvi!

ulica

pre 8 godina

Ostavka je najnormalnija stvar.Ali to je još pitanje šta će se desiti.Mnogo veći problem je što smo na ovako vaznoj funkciji imali čoveka koji je običan uličar.Vrlo je vazno da je takav čovek podigao i crkvu.

Filmofil

pre 8 godina

Stariji su svedoci da se ovakvi incidenti kod nas ponavljaju ciklicno. To nije politika uopste. On je slika nas, on je slika odnosa naseg naroda i (ne)kulturnog modela prema zeni. I pre mego sto kazete nisam to ja, zamislite se koliko ste puta reagovali kada se to desilo nekom ko nije vas. A desava se svakog dana, anonimnim osobama gde nema kamere. Dok sam bila mladja i imala neke ideale i zelela da moj narod bude bolji, reagovala sam javno, i ostajala sama. Zene su cutale, da bude apsurd veci.
Kod nas postoji samo agresija prema slabijima, a ponos, onaj obican ljudski, je nepoznata kategorija. Dok god mam sve iza otiraca na ulasku u stan bude tudja briga dotle ce neuticajni u nasoj pleme skoj zajednici, jer gradjansko drustvo nismo prolaziti ovako. Danas ona, sutra neko od vas.

Svedok s'lica mesta

pre 8 godina

sada konferencija za štampu, a iza ministra Santosa, specijalne jedinice Vojske sa fantomkama i raketnim sistemom NEVA, da ga odbrane, i naravno izjava da je OVO NAPAD NA DRŽAVU naravno...stvarno je Srbija sa SNS dotakla dno čabra, gorih nije bilo nikada...

Bez pamcenja

pre 8 godina

Novinarska i svaka druga Srbijo, ti i jesi klekla, sramota te je da priznas...
Neka ti se rugaju ovakvi, birala si.
A vi novinari, nastavite da izvestavate i kleknite i ubuduce.

Maja

pre 8 godina

Prosto sam šokirana da jedan SNS kadar ovako prost. Pa da li je moguće!
Delovao je kao elokventan gospodin.
Ne,ovo je neki falsifikat Gašića...

Nikola R.

pre 8 godina

Gašićeva izjava je dvosmislena. To što ne narod perverzan nije Gašić kriv. Pre nego što medijski linčujete nekoga treba da se zapitate da to što ste vi tako skontali nije možda vaš prostakluk.

Herr Wolf

pre 8 godina

Ja sam mislio da su dotakli dno morala ali sam sada shvatio za njih ne postoji dno oni su "VRH DNA" Ti si Gasicu uvreda za ceo muski rod.

Kafir

pre 8 godina

On samo priča što naš narod voli da čuje.On nije jedini u vladi koji se tako ponaša.Primitivci i nepismeni su davno prešli kritičnu brojku od 50%+1 stanovništva ove zemlje i taka masa će kreirati politiku,kulturu i obrazovanje u ovoj zemlji.Teško nama.Nema nam spasa.

pop87

pre 8 godina

a sta Srbija i ta novinarka imaju od njegove ostavke? Bas nista, ali zato tuzba pa neka mu iz dzepa uzme par ministarskih plata pa ce sledeci put da cuti...

Pantagruel

pre 8 godina

Црни министре, ко ли те је учио да јавно парафразираш Тијанићеве кaфанске исповести и то без употребе знакова навода и навођења извора?

frodo

pre 8 godina

@Kako se spasti od posledica ovakvog istupa u javnosti?
1. Ovo na snimku uopšte nije ministar Gašić.
2. On nije ni bio u Trsteniku već je bio celog dana u Kruševcu.
3. Ovo što se čulo uopšte nije rekao Gašić već oficir pored njega.
4. Samo je citirao SMS koji je upravo dobio od Velimira Magistra Ilića.
5. Snimak je montirao Njuz.net uz pomoć ministarke Zorane.
6. Jedini novinar koga poznaje je Dragan J.Vukičević i on se kune da ga ovo nimalo nije uvredilo.
....
99. A zar imamo nekog sposobnijeg i stručnijeg za ovu funkciju?
(Pera ložač, 7. decembar 2015 01:55)

100. Otici na poligraf i dokazati svoju nevinost

Vojvođanin

pre 8 godina

E moj Zorane, slušao sam te i verovao u svaku tvoju reč. Verovao sam beskrajnu u tvoju izjavu da "Srbija neće stati" čak i ako te ubiju. Nažalost, tu si pogrešio...

SremacSm

pre 8 godina

Ministri su nepismeni, nekulturni i dolaze iz socijalnog miljea gde je takvo ophodjenje prema zeni prihvatljivo i izaziva smeh kao dobra fora. Zato ne treba da nas cude ovakvi ispadi

Mirsad

pre 8 godina

S obzirom da je poligraf izuzetno popularan među pripadnicima partije čiji je član i dotični ministar, bio bi veoma lep gest sa njegove strane kada bi se testirao na istom da bismo videli koliko je iskren sa ovim izvinjenjem.

002

pre 8 godina

Nemoj Vucko da ga smenis , iz inata . Kad nije Dačić Ružića, nemoj ni ti Gašu . POTONITE SVI ZAJEDNO U ZABORAV....I jos nesto , ne vezano za ovo ...a mozda je i vezano . Juce mi je drugar taksista ispricao da je kaznjen od strane suda nagodbom , da uplati odredjeni iznos u fond Dragice Nikolic , kako ne bi bio kaznjen po zakonu . A inace je kaznjen sto je vozio izbeglice koje su ga zaustavile u Beogradu , za Kanjizu u prihvatni centar ????? Ovde nema ni P od prekrsaja jer taksistima je posao prevoz ljudi ali ..........Tako da bi izbori bili najbolja stvar jer se situacija pogorsava po nas obicne smrtnike ......da vidimo koliko smo normalni kao nacija

Martina

pre 8 godina

Vucic je dobro rekao, Gasic se poneo neprimereno i zasluzuje svaku osudu. On se posle izvinio jer je uvredio ne samo novinarku nego i sve pripadnice zenskog roda.

mirko

pre 8 godina

gospodo novinari, nije da se pitam ali bih voleo da ako imate i malo dostojanstva, kako ljudskog tako i profesionalnog, ne izvestvate vise o radu vlade, ne pojavljujete se ni na jednoj konferenciji za stampu... nek pricaju sami sa sobom sve dok ministar ne podnese ostavku!!! na vama je da li cete da klecite i dalje pred njima ili da budete ljudi.

Rojalista

pre 8 godina

Da bi se jedno izvinjenje iole ozbiljno shvatilo, valjda treba ba se uputi preko istog medija, putem kojeg je i uvreda nanesena. Ili, kad već glumi zavodnika, neka se ošiša, namiriše, kupi jedan buket cveća (to nek mu odaberu radnice u cvećari, jer sam više nego siguran da o tome nema pojma), jednu bombonjeru (ne onu najjeftiniju sa nacrtanitm cvećem, već neku pristojniju), lepo ode u redakciju, pogleda u oči tu mladu damu (bez onog primitivnog kliberenja) i ozbiljno se izvini. Ovako, ne samo da je uvredio žene, već je postao i uvreda za nas muškarce u Srbiji ovim jadnim i šturim izvinjenjem. Dve rečenice na Twitteru, mo š misliti, samo da se što pre zataška, kao "sinja kukavica". A i od koga bi naučio? I to je ministar odbrane, kako će ovaj da nas odbrani od bilo čega? Đinđićev čuveni primer sa dve nacrtane domaće životinje (iako već izlizan od silne upotrebe), sam se po sebi nameće...

nemam pojma

pre 8 godina

Samo, žene i devojke, kad budete sledeći put išle na glasanje, setite se ovog gafa i imajte na umu da je on ovde bio prirodan, da je to onaj pravi ON, opušten i prirodan.

Đorđe

pre 8 godina

Dok sedimo, igramo karte, pijuckamo pivo padnu i ovakve dosetke.
Ali u 4 zida i domaćoj atmosferi. Gos-n ministar se čovek odomaćio, Srbija je njihova i može mu se da bude duhovit. Premijer ga nije dao kad je bio helikopter. Naš'o mu se i u Feketiću. Premijer je navikao da bude u društvu Vojvoda (dvojice najmanje) ne može Vitez da mu smeta. Naprotiv. A to što je prostak znamo i mi znaju i njegovi. njegovima neka bude na čast i ponos. Da vidim da li će novinarke Informera da ga opletu ili će pristati (izvin'te) da kleče? .

Nekoliko pitanja

pre 8 godina

Ne treba čoveku zameriti. Pitanje je, "samo", šta će on na poziciji ministra odbrane. I taj koji ga je tamo postavio, i sistem koji takve, putem nekakvog partijskog "levka" uliva u politički vrh države. I države, u kojoj sve te takve stranke vladaju, i to već decenijama. I naroda, koji takve bira, makar u nedostatku nekih drugih, drugačijih, poštenih, skromnih i pristojnih. A, u krajnjoj liniji, i naše hipokrizije - jer, ubeđen sam, mnogima je Gašićeva rečenica prevashodno - duhovita, samo što nije izgovorena u pravoj prilici i u pravo vreme.

Mile

pre 8 godina

Pogledaj Vučiću, ako već sam ne čitaš komentare, neko te već obaveštava šta većina normalnog naroda misli o tebi i tvojim ministrima, džaba ti botovi. Ovo je pravi odnos tvoje "popularnosti i podrške" naroda, a da, tvoji glasači su uglavnom nepismeni što se tiče kompjuterske pismenosti, pa koristiš botove. Nikad član ijedne stranke, rušio sam Slobu, bojkotovao žute, rušićemo opet.

Silver Surfer

pre 8 godina

Oni koji su zaposleni u javnim preduzecima, opstinama i svuda gde se zaposljavaju stranacki vojnici, imaju priliku svakodnevno da vide kakav je zastrasujuc kadar koji na rukovodeca mesta dovlace naprednjaci. Nepismeni, neobrazovani, bahati i primitivni, bez ikakvog znanja i zelje da nesto nauce ali bolesno ambiciozni. Od keramicara Gasica nije nista drugo ni moglo da se ocekuje. Bilo je samo pitanje vremena kada ce da pokaze pravo lice.

Razmislite malo

pre 8 godina

Halo bre, pogreska bi bila da joj je nenamerno stao na nogu ili je odgurnuo pa se ODMAH izvinio. Tad bi se izvinjenje moglo i prihvatiti, ovako NE. Samo je pokazao pravi karakter jer se na trenutak zaboravio i nije glumio "gospodina ministra" nego se pokazao bas onakvim kakvim ga znaju komsije i poznanici. Verujem da ga je takvog znao i Vucic ali mu je do sada odgovarao, jedno sto i nema boljih kadrova a drugo tesko je naci takvog poslusnika. Sad ga mora smeniti da bi spasao sebe ali se nece nista promeniti, ova vlast polako ali sigurno napreduje ka odlasku sa pol. scene. Zivi bili pa videli!

Pera ložač

pre 8 godina

Kako se spasti od posledica ovakvog istupa u javnosti?
1. Ovo na snimku uopšte nije ministar Gašić.
2. On nije ni bio u Trsteniku već je bio celog dana u Kruševcu.
3. Ovo što se čulo uopšte nije rekao Gašić već oficir pored njega.
4. Samo je citirao SMS koji je upravo dobio od Velimira Magistra Ilića.
5. Snimak je montirao Njuz.net uz pomoć ministarke Zorane.
6. Jedini novinar koga poznaje je Dragan J.Vukičević i on se kune da ga ovo nimalo nije uvredilo.
....
99. A zar imamo nekog sposobnijeg i stručnijeg za ovu funkciju?

Anita

pre 8 godina

Vlada Srbije kao strip Alan Ford , ne zna se ko je ludji od koga, svaki dan neka odvala sto od predsednika sto od premijera i ministra! Pa zar smo za ovo glasali?! Jedva cekam izbore da im kazem sta mislim o njihovom radu!

Noga licka, cipela becka

pre 8 godina

Sramno jeste, i sta sad? da ga vesamo? Svakom se desi da pogresi...
(Villi, 6. decembar 2015 23:37)
Naravno da moze da se desi…zato "svako" ne treba da se bavi politikom i slicnim javnim funkcijama.
Osoba koja obavlja slicne poslove bi trebalo da se kontrolise, a ako ne zna onda i ne treba to da radi.

jd

pre 8 godina

Bolje da je dao ostavku nakon pada helikoptera jer bi tako možda bio upamćen kao prvi minstar koji je osetio odgovornost za nešto. Ovako će da ode kao ono što i jeste, što u njegovom slučaju nije baš nice.

Vucicev kadar

pre 8 godina

Ne znam sto se cudite, u nasem drustvu je takvo i mnogo gore prostacko i seksisticko ponasanje pozeljno i popularno. Covek je neobrazovano i nevaspitano drvo koje nije bilo sramota ni kad su ljudi izginuli, a kamoli kad je izgovorio prostakluk na koji bi se 98% SNS kadra sito ismejalo.

DEA

pre 8 godina

Prostak primitivni.Sta ocekivati od ostalih kada jedan ministar se ovako ponasa?Srbija u kojoj vladaju Farma,Parovi,Maldivi,pevaljke,starlete,prostakluk,psovke,...Kristijan Golubovic je medijska zvezda,gostuje na televizijama sa nacionalnom frekvencijom,ministar primitivac...Daleko si Srbijo od EU.

Samo u Srbiji

pre 8 godina

Nije nama problem sto je taj covek to rekao, od ljudi nalik njemu to se cak i ocekuje. Problem je sto je taj covek ministar. I to odbrane.

Format

pre 8 godina

Pogledajte sebe komentatori - koliko primitivizma samo na yt komentarima. Ovo je sramno ponasanje, medjutim velika vecina ljudi nije i malo bolja. Pogledajte samo koliko botova ovde brani i opravdava nesto sto je ocigledno pogresno. Sve goli lazov i primitivac. Nema nama pomoci moj narode... Oduvek ce medju nama setati i odluke donositi neki Gasic - kada budete i sami bolji imacete pristojnijeg.

thunderstruck

pre 8 godina

Ostavka! Kakav primitivizam! Ovo sebi ne bi dozvolio ni najveći klošar pred kamerama. Šta mislite šta radi kada ih isključe?

Darko, Lopare RS

pre 8 godina

U susjednoj Rumuniji je čitava vlada dala ostavku, zato što su ljudi stradali u požaru jednog kluba.

Kako ovaj čovjek može da bude zadužen za vojsku Srbije, kada ne zna sa pravim leđima ni da hoda.
Pod njegovom komandom su poginuli srpski piloti i danas dan nisu kažnjeni oni, koji su dopustili da helikopter poleti.
Sada ovo degradiranje žene, u toj vojsci služe žene, kako takav čovjek može ikako da ima sada neki autoritet kod tih žena ?

Ovaj čovjek nije neki balavac, pa da se može izmaći. Ministar odbrane treba da bude puno ozbiljnija i kompetentnija ličnost za tu poziciju.

Gašiću daj ostavku

postojbina polusveta

pre 8 godina

i u drugim drzavama ima polusveta, ali se zna gde mu je mesto....samo je u srbiji polusvet dominantan tj. ima svoju drzavu

Petar

pre 8 godina

Pravo stanje stvari se vidi nedeljom uvece kada ovi bednici sto brane ovakve ne klikcu i friziraju podatke. Uzaludno u svakom slucaju, ne postoji osoba u mom okruzenju koja ce im dati glas.

Keka

pre 8 godina

Posle jučerašnje konferencije za štampu premijera Vučića i ministra Dačića, koja je ličila na razgovor u kafani, a ne na obraćanje novinarima dva visoka funkcionera jedne države, ova današnja "duhovita" opaska ministra Gašića je samo nastavak prostakluka na našoj političkoj sceni.

Pobednik!

pre 8 godina

Očekivao sam da sa svojom izjavom o vojnoj sili Srbije bude "pobednik" dana ali je sa ovom izjavom upao u konkurenciju( koja je veoma žestoka) za "pobednika" godine.Čovek je samo dokazao da ne zaslužuje da obavlja funkciju koja mu je dodeljena i da nema osnovnih ljudskih kvaliteta. S najveći ptcroblem je što ova vladajuća postava svakodnevno ima ponekog "pobednika".

Logic

pre 8 godina

On izjavljuje da nema opravdanja za ovakvo ponašanje? Dovoljno je što postoji objašnjenje. A iz objašnjenja sledi zaključak, diktat: uklanjanje iz svih poslova značajnih za javnost.

Korto

pre 8 godina

Tipičan naprednjak. Možete samo da zamislite kako on postupa sa ženama koje mu se obrate za pomoć kao ministru, kad ovako javno ponižava i vređa.

slavec

pre 8 godina

Ovakva izjava ministra je za svaku osudu kao što je to učinio i Vučić, na kome je sada da reaguje i preispita odgovornost Gašića za ovaj postupak.

yappy ns

pre 8 godina

Za ovakva lupetanja i ona jos trista puta bitnija od njih u civilizovanoj zemlji se ili podnosi ostavka ili se dobija!!! U civilozovanoj zemlji, ministri, i slicni ljudi iz visoke politike ne bi bili ljudi tipa malog Slobe, Julovskog piJonira i sl... Kazem, u civilozovanoj drzavi...

rope

pre 8 godina

Nikad pre ne bih rekao da bilo koji politicar moze da bude veca seljacina od Velje Ilica ali evo je stoka koja je i Velju zeznula... NapreDNO.

Moravac

pre 8 godina

na snimku se ne vidi kako je novinarka kleknula, ali postupak ministra Gašića je baš narodni. Nislim da je i atmosfera bila opuštajuća. ne vidim razlog da se Gašiću zamera tim povodom.

Optimus

pre 8 godina

Dame i Gospodo, uzivajte u jedinstvenoj,neponovljivoj i naprednoj riajaliti drzavi ! Nadam se da to radite udobno i zadovoljno iz inostranstva inace ste u velikom problemu !

hahahahahaha

pre 8 godina

možda je ovo samo njegov sarkastični odgovor na neku njenu predhodnu provokaciju. dajte ljudima kompletnu informaciju, a ne da odmah pozivate helsinški odbor, žene u crnom, borku pavićević i baraka obamu.

Nemke

pre 8 godina

Napredno, nema šta. Prosto se trkaju u poslednje vreme ko će veću glupost da lupi i veći gaf da napravi. Sreća njihova pa ovaj narod zaboravlja sve jako brzo.

bp

pre 8 godina

Neka novinari i dalje ulepšavaju stvarnost... Može mu se. Svi ćute i ovakvo ponašanje prolazi. Ako zatvaramo oči pred istinom i pravimo se da se ništa ne dešava, to ne znači da će nam biti bolje. Budućnost naše dece je u pitanju, ako ovo ne prestane uskoro.

Fedja

pre 8 godina

Ja ovo shvatam kao salu, jer ovakve sale su u mom svakodnevnom zivotu prisutne, te ne uzimam to za zlo. A drugo je to sto je ovo snimila kamera a nije trebala.

Antigona

pre 8 godina

Samozadovoljna umišljenost, ugojenost seksističkim i patrijarhalističkim maslom, patološka angažovanost u ponašanju s bekstvom u prostakluk. U normalnoj zemlji nakon ovoga bi morao da potpiše ostavku.

Sasha

pre 8 godina

Ovo je strašno, ali je još strašnije što ste u većini glasali za ovakve primitivce. Šta? Pre izbora niste znali da su primitivni? Ma hajte molim vas...

bojan

pre 8 godina

Vrh dna.
Sta ocekivati od ovih? Da li je neko iznenadjen?
Prosao je helikopter bez sankcija, a sad treba ocekivati nesto.
Da nece mozda da ode na poligraf?

Politicki nekorektna osoba

pre 8 godina

Alo sabane, ta zena je necija majka, sestra, supruga i dosla je na posao da zaradi za hleb a ne da je neki primitivac vredja i proziva!

Magistar Ilić a nije Velimir

pre 8 godina

Ja sam siguran da je ministar to rekao onako iz duše, narodski. Njegovom glasačkom telu to najviše prija, uz Farmu, vimena i butkice. Od takve nemoralne gromade ne očekujem ništa, ali sam zgrožen propašću srpskog građanskog društva.

rimidalV

pre 8 godina

Hvala ministre, ponekad pozelim da se vratim u Srbiju, a onda me vi i vama slicni ubedite u suprotno. Tuzno je sto u Srbiji ima mnogo ljudi koji ne zasluzuju ovakve predstavnike, ali ko njih pita

djole

pre 8 godina

Klasican intelektualni olos. SNS takve nagradjuje visokim pozicijama. Sto si veci kulov to vise napredujes. Tuzno.
Ali kada premijer kaze za urednika Informera da je dobar i posten novinar sta onda mozemo da ocekujemo...

lex speciallis

pre 8 godina

Zaista me vise nista ne iznedjuje od ove vlade njenog premijera i ministara, ali zaista, odavno smo lupili u dno u svakom smislu te reci samo sto je i dno popustilo pa se ne vidi kraj. Ovo je samo slika i prilika vlasti, i stanja u drzavi.P.S.samo me interesuje kako ce botovi braniti neodbranljivo...

dno dna

pre 8 godina

Da se ovakav skandal dogodi bilo gde u civilizovanom svetu (dakle ne na balkanu) ministar bi,ako ne svojom voljom, onda pod pritiskom javnosti momentalno podneo ostavku. Kod nas (dakle u cirkusu) ce se za dan ili dva sve zaboraviti,sa opravdanjem da je ministar covek iz naroda i da je to samo njegov smisao za humor i odnos sa inace odlicnom prijateljicom novinarkom,koja ce uz pretnje preci preko svega... Vi novinari ste jedni od najvecih krivaca za sve sta se desava u ovom cirkusu od drzave jer jedini imate moc da nesto promenite. NE DOZVOLITE DA OVO PRODJE BEZ POSLEDICA. CUVAJTE DOSTOJANSTVO VASE KOLEGINICE!!!

Mihailo Knežević 88

pre 8 godina

Galantno! Gospodski! Ministarski! Progovorio iz duše čovek.. Ono baš se otvorio pred celim svetom. Za poštovanje, ostavku i kavez!

ПравимоПроблемПП

pre 8 godina

Ова јадна земља је претрпела многе окупаторе,освајаче,пљачкаше и хуље али овакве битанге које се налазе на министарским позицијама данас дуго није видела!

duskion

pre 8 godina

e pa drage novinarke, sad nije bitno da li ste u Kuriru, Informeru ili u trećem mediju, nije ni bitno da li vas plaćaju sendvičima. Ako ste žene rastavite ga perom na komade i naučite obešenjaka kako se poštuje suprotni pol. Kladim se na vas!.

Majko sveta

pre 8 godina

Ako ga zbog ovog smene, iznenadio bih se. Inače, nije iznenađenje. Kad nije odgovarao niti žalio posle tragedije sa helikopterom... Samo možda je ovo drugi žuti?

Stevan

pre 8 godina

Alo bre Vucicu, kakvo preispitivanje odgovornosti, ovo je za momentalnu ostavku. Ili, mozda ga ni sada neces dati kao posle slucaja "Helikopter"?

Miša, Bgd

pre 8 godina

Neverovatno... A čovek baš deluje kao gospodin. Vaspitan, obrazovan, umeren, uredan, " Bečka škola " što bi rekli... Kao i Velja, Palma... ma većina njih. Nije Srbija "banana" država, to botovi (ovi drugi tj. prvi) pričaju a nemaju pojma. Srbija je "bre" vašar. Ne zna se ni ko pije ni ko plaća, svako malo tu je tuča oko pečenja, šatori i dim, buka od koje nema jasne note, brojne ruke streme ka pevaljki, gomila falš robe... falš morala i falš ljudi...

Bogorodica again

pre 8 godina

Ministarke u vladi da se dogovore i da na sledećoj sednici vlade traže da individua koja javno tako govori o ženama izađe iz prostorije jer one ne mogu sedeti sa takvom individuom u istoj prostoriji. Uz direktan prenos na tv, da ga populacija gleda kako kupi pinkle i izlazi iz sale! A izvinjenje da si zabije ...

REXONA

pre 8 godina

E pa sada da vidimo Vucka i njegovu pravnu drzavu??!! I ministar odbrane USA sutra dan bi odleteo iz duznosti nakon ovakve izjave.
Zamisli da je rat i ovaj gospodin drzi sudbinu naroda....

abit

pre 8 godina

Nije on kriv, kriv mu je sef njegov sto ga tu postavio i jos se drzi njega i slicnih njemu ja bih ga isterao iste veceri s'pozicije takvog mangupa bezobraznog

Bogorodica

pre 8 godina

Za mene je politička stranka kojoj je ovaj prostak član ili čak finansijer iz senke - mrtva za sva vremena, pa makar uveli da med i mleko teče u Srbiji. Kraj!

Carapan

pre 8 godina

Pa u Trsteniku je cela Prva Petoletka kleknula. Eto, gospoda otvara kvazi radna mesta. 200 ovde 300 onde, a otpustaju 3000 iz fabrike koja je nekad proizvodila i delove za Boing. Svaka cast napredna stranko. I kadar u Trsteniku vam je izuzetan kao i u citavoj zemlji. Izuzetan toliko da ih treba izuzeti iz zivota.

dragan ignjatovic

pre 8 godina

iz ovog razloga primitivci ne mogu da budu ministri i o tome premijer mora da misli na vreme.ovako sada minister primitivac mora da ode sacmesta a premijer da se izvini za svoju gresku

dude

pre 8 godina

Samo u ovoj zemlji stoka je u ministarstvu umesto u stali. Place mi se od muke da u ovoj zemlji pored toliko pametnih ljudi ima i toliko priprostih (biracka vecina) koji biraju ovakvu vlast a ostali kojima glava ne sluzi samo za sisanje moraju to da trpe i cekaju bolje dane. Stotine hiljada obrazovanih mladih ljudi je napustilo ovu zemlju i sto ih vise ode to je ovoj vlasti draze jer njihovi biraci ostaju i birace ih dozivotno.
Djukanovic je 20 godina na vlasti; sta mislite koliko ce ova bulumenta biti?
Demokrate nisu bile idealne ali su imali osnovnu kulturu i mogli smo da ih oteramo kad nam dosade. Ovi su kao pitbul, kad ugrizu (vlast) ne pustaju.
Jesam li vec napomenuo da mi se place od muke?

Miki

pre 8 godina

Ne razumem u cemu je problem?! Sta ocekivati od takve osobe, koja je iz kafane i gradilista dosla u politiku na neposten nacin. Nije odgovarao za poginule u helikopteru, zasto bi mu bio problem da bilo kome bilo sta kaze. Sutra ce se pojavi i ubedi svoje glasace da je to sve umontirano, namesteno i izvuceno iz konteksta.

handsome

pre 8 godina

Planski i sinhronizovan pokusaj urusavanja izvrsnih rezultata politike Vlade i premijera Vucica! Gradjani Srbije nece dozvoliti da budu izmanipulisani perfidnim lazima koje se plasiraju iz zna se kojih stabova!!!

Snimak je izvucen iz konteksta!

Novinarka

pre 8 godina

Ovaj video bi trebalo da se pusta na svim nacionalnim stanicama i u svakim vestima, jer on u 20 sekundi opisuje celu ovu Vladu!
Nacin na koji su Dacic i Lavrov i Vucic pricali o Dunji Mijatovic je takodje mizogin.
Fuj! Fuj! Fuj!
P.S. Zao mi je koleginice, ovo ce joj na zalost obeleziti karijeru, mogu samo da zamislim pod kojim je stresom! Podrska koleginice!!!

zed

pre 8 godina

tako vam i treba novinari kad ste poslusnici svake vlasti ama svake, zato vam se i ovako vraca!!!!!

Bolje reci da je takav ceo narod. Gram pameti nemamo.

amazonka

pre 8 godina

Čemu odmah takva izjava da je u pitanju prostakluk?! Da li je potrebna jedna pogrešno izgovorena reč da se zapali vatra tj.potpale paljevine koje će odmah da se naslađuju tuđoj slučajnoj grešci!

Zasto nisam iznenadjen?

pre 8 godina

Ništa cudno!U zemlji gde su keramičari na vlasti,gde su direktori firmi sa srednjom,direktori ustanovama sa Višom skolom,a oni sa fakultetom prodavci u kineskim buticima i kokičarskim radnjama,ovo je sasvim normalno u državi kao sto je srbija.

nix

pre 8 godina

Prostak koji bruka srpski rod na svakom koraku!!! Da imalo obraza ima dao bi ostavku! Pa srpski ministar treba da je gospodin bez obzira na stranku !!! Eeeej pa ovo je ponašanje za sramotu!!!

Del

pre 8 godina

Covece, ludu srecu imas da sa nesto manje od 25% glasova biraca dodjes na vlast i umesto da se potrudis da nesto naucis i tu ostanes, svaki dan sebe degradiras i sramotis se.

opa cupa

pre 8 godina

Nista cudno.Drugo se nemoze ocekivati od Gasica.Takva mu je narav.A da u Srbiji svako moze bit ministar pa i doticni Gasic , ne treba da nas cude njegove izjave.Blam vlade Srbije , koji u 21 veku kao ucestali parazit skoro 3 decenije kao rak rana razjeda Srbiju.Mi smo krivi jer nikad se opametit necemo.Zemlju nam vode isti ljudi koji nas obmanjuju i lazu sve ove godine a narod nikad doci pameti.Dokle bre vise!?

тоша

pre 8 godina

Необразован човек, јасно је то било одавно. Шта можеш очекивати од таквих...

Miki

pre 8 godina

Ne razumem u cemu je problem?! Sta ocekivati od takve osobe, koja je iz kafane i gradilista dosla u politiku na neposten nacin. Nije odgovarao za poginule u helikopteru, zasto bi mu bio problem da bilo kome bilo sta kaze. Sutra ce se pojavi i ubedi svoje glasace da je to sve umontirano, namesteno i izvuceno iz konteksta.

Samo u Srbiji

pre 8 godina

Nije nama problem sto je taj covek to rekao, od ljudi nalik njemu to se cak i ocekuje. Problem je sto je taj covek ministar. I to odbrane.

Keka

pre 8 godina

Posle jučerašnje konferencije za štampu premijera Vučića i ministra Dačića, koja je ličila na razgovor u kafani, a ne na obraćanje novinarima dva visoka funkcionera jedne države, ova današnja "duhovita" opaska ministra Gašića je samo nastavak prostakluka na našoj političkoj sceni.

Pera ložač

pre 8 godina

Kako se spasti od posledica ovakvog istupa u javnosti?
1. Ovo na snimku uopšte nije ministar Gašić.
2. On nije ni bio u Trsteniku već je bio celog dana u Kruševcu.
3. Ovo što se čulo uopšte nije rekao Gašić već oficir pored njega.
4. Samo je citirao SMS koji je upravo dobio od Velimira Magistra Ilića.
5. Snimak je montirao Njuz.net uz pomoć ministarke Zorane.
6. Jedini novinar koga poznaje je Dragan J.Vukičević i on se kune da ga ovo nimalo nije uvredilo.
....
99. A zar imamo nekog sposobnijeg i stručnijeg za ovu funkciju?

zed

pre 8 godina

tako vam i treba novinari kad ste poslusnici svake vlasti ama svake, zato vam se i ovako vraca!!!!!

Bolje reci da je takav ceo narod. Gram pameti nemamo.

Del

pre 8 godina

Covece, ludu srecu imas da sa nesto manje od 25% glasova biraca dodjes na vlast i umesto da se potrudis da nesto naucis i tu ostanes, svaki dan sebe degradiras i sramotis se.

mirko

pre 8 godina

gospodo novinari, nije da se pitam ali bih voleo da ako imate i malo dostojanstva, kako ljudskog tako i profesionalnog, ne izvestvate vise o radu vlade, ne pojavljujete se ni na jednoj konferenciji za stampu... nek pricaju sami sa sobom sve dok ministar ne podnese ostavku!!! na vama je da li cete da klecite i dalje pred njima ili da budete ljudi.

nemam pojma

pre 8 godina

Samo, žene i devojke, kad budete sledeći put išle na glasanje, setite se ovog gafa i imajte na umu da je on ovde bio prirodan, da je to onaj pravi ON, opušten i prirodan.

Mihailo Knežević 88

pre 8 godina

Galantno! Gospodski! Ministarski! Progovorio iz duše čovek.. Ono baš se otvorio pred celim svetom. Za poštovanje, ostavku i kavez!

Darko, Lopare RS

pre 8 godina

U susjednoj Rumuniji je čitava vlada dala ostavku, zato što su ljudi stradali u požaru jednog kluba.

Kako ovaj čovjek može da bude zadužen za vojsku Srbije, kada ne zna sa pravim leđima ni da hoda.
Pod njegovom komandom su poginuli srpski piloti i danas dan nisu kažnjeni oni, koji su dopustili da helikopter poleti.
Sada ovo degradiranje žene, u toj vojsci služe žene, kako takav čovjek može ikako da ima sada neki autoritet kod tih žena ?

Ovaj čovjek nije neki balavac, pa da se može izmaći. Ministar odbrane treba da bude puno ozbiljnija i kompetentnija ličnost za tu poziciju.

Gašiću daj ostavku

Rojalista

pre 8 godina

Da bi se jedno izvinjenje iole ozbiljno shvatilo, valjda treba ba se uputi preko istog medija, putem kojeg je i uvreda nanesena. Ili, kad već glumi zavodnika, neka se ošiša, namiriše, kupi jedan buket cveća (to nek mu odaberu radnice u cvećari, jer sam više nego siguran da o tome nema pojma), jednu bombonjeru (ne onu najjeftiniju sa nacrtanitm cvećem, već neku pristojniju), lepo ode u redakciju, pogleda u oči tu mladu damu (bez onog primitivnog kliberenja) i ozbiljno se izvini. Ovako, ne samo da je uvredio žene, već je postao i uvreda za nas muškarce u Srbiji ovim jadnim i šturim izvinjenjem. Dve rečenice na Twitteru, mo š misliti, samo da se što pre zataška, kao "sinja kukavica". A i od koga bi naučio? I to je ministar odbrane, kako će ovaj da nas odbrani od bilo čega? Đinđićev čuveni primer sa dve nacrtane domaće životinje (iako već izlizan od silne upotrebe), sam se po sebi nameće...

Đorđe

pre 8 godina

Dok sedimo, igramo karte, pijuckamo pivo padnu i ovakve dosetke.
Ali u 4 zida i domaćoj atmosferi. Gos-n ministar se čovek odomaćio, Srbija je njihova i može mu se da bude duhovit. Premijer ga nije dao kad je bio helikopter. Naš'o mu se i u Feketiću. Premijer je navikao da bude u društvu Vojvoda (dvojice najmanje) ne može Vitez da mu smeta. Naprotiv. A to što je prostak znamo i mi znaju i njegovi. njegovima neka bude na čast i ponos. Da vidim da li će novinarke Informera da ga opletu ili će pristati (izvin'te) da kleče? .

Zasto nisam iznenadjen?

pre 8 godina

Ništa cudno!U zemlji gde su keramičari na vlasti,gde su direktori firmi sa srednjom,direktori ustanovama sa Višom skolom,a oni sa fakultetom prodavci u kineskim buticima i kokičarskim radnjama,ovo je sasvim normalno u državi kao sto je srbija.

Mile

pre 8 godina

Pogledaj Vučiću, ako već sam ne čitaš komentare, neko te već obaveštava šta većina normalnog naroda misli o tebi i tvojim ministrima, džaba ti botovi. Ovo je pravi odnos tvoje "popularnosti i podrške" naroda, a da, tvoji glasači su uglavnom nepismeni što se tiče kompjuterske pismenosti, pa koristiš botove. Nikad član ijedne stranke, rušio sam Slobu, bojkotovao žute, rušićemo opet.

Razmislite malo

pre 8 godina

Halo bre, pogreska bi bila da joj je nenamerno stao na nogu ili je odgurnuo pa se ODMAH izvinio. Tad bi se izvinjenje moglo i prihvatiti, ovako NE. Samo je pokazao pravi karakter jer se na trenutak zaboravio i nije glumio "gospodina ministra" nego se pokazao bas onakvim kakvim ga znaju komsije i poznanici. Verujem da ga je takvog znao i Vucic ali mu je do sada odgovarao, jedno sto i nema boljih kadrova a drugo tesko je naci takvog poslusnika. Sad ga mora smeniti da bi spasao sebe ali se nece nista promeniti, ova vlast polako ali sigurno napreduje ka odlasku sa pol. scene. Zivi bili pa videli!

Optimus

pre 8 godina

Dame i Gospodo, uzivajte u jedinstvenoj,neponovljivoj i naprednoj riajaliti drzavi ! Nadam se da to radite udobno i zadovoljno iz inostranstva inace ste u velikom problemu !

Silver Surfer

pre 8 godina

Oni koji su zaposleni u javnim preduzecima, opstinama i svuda gde se zaposljavaju stranacki vojnici, imaju priliku svakodnevno da vide kakav je zastrasujuc kadar koji na rukovodeca mesta dovlace naprednjaci. Nepismeni, neobrazovani, bahati i primitivni, bez ikakvog znanja i zelje da nesto nauce ali bolesno ambiciozni. Od keramicara Gasica nije nista drugo ni moglo da se ocekuje. Bilo je samo pitanje vremena kada ce da pokaze pravo lice.

Stevan

pre 8 godina

Alo bre Vucicu, kakvo preispitivanje odgovornosti, ovo je za momentalnu ostavku. Ili, mozda ga ni sada neces dati kao posle slucaja "Helikopter"?

Noga licka, cipela becka

pre 8 godina

Sramno jeste, i sta sad? da ga vesamo? Svakom se desi da pogresi...
(Villi, 6. decembar 2015 23:37)
Naravno da moze da se desi…zato "svako" ne treba da se bavi politikom i slicnim javnim funkcijama.
Osoba koja obavlja slicne poslove bi trebalo da se kontrolise, a ako ne zna onda i ne treba to da radi.

DEA

pre 8 godina

Prostak primitivni.Sta ocekivati od ostalih kada jedan ministar se ovako ponasa?Srbija u kojoj vladaju Farma,Parovi,Maldivi,pevaljke,starlete,prostakluk,psovke,...Kristijan Golubovic je medijska zvezda,gostuje na televizijama sa nacionalnom frekvencijom,ministar primitivac...Daleko si Srbijo od EU.

Vucicev kadar

pre 8 godina

Ne znam sto se cudite, u nasem drustvu je takvo i mnogo gore prostacko i seksisticko ponasanje pozeljno i popularno. Covek je neobrazovano i nevaspitano drvo koje nije bilo sramota ni kad su ljudi izginuli, a kamoli kad je izgovorio prostakluk na koji bi se 98% SNS kadra sito ismejalo.

Carapan

pre 8 godina

Pa u Trsteniku je cela Prva Petoletka kleknula. Eto, gospoda otvara kvazi radna mesta. 200 ovde 300 onde, a otpustaju 3000 iz fabrike koja je nekad proizvodila i delove za Boing. Svaka cast napredna stranko. I kadar u Trsteniku vam je izuzetan kao i u citavoj zemlji. Izuzetan toliko da ih treba izuzeti iz zivota.

dude

pre 8 godina

Samo u ovoj zemlji stoka je u ministarstvu umesto u stali. Place mi se od muke da u ovoj zemlji pored toliko pametnih ljudi ima i toliko priprostih (biracka vecina) koji biraju ovakvu vlast a ostali kojima glava ne sluzi samo za sisanje moraju to da trpe i cekaju bolje dane. Stotine hiljada obrazovanih mladih ljudi je napustilo ovu zemlju i sto ih vise ode to je ovoj vlasti draze jer njihovi biraci ostaju i birace ih dozivotno.
Djukanovic je 20 godina na vlasti; sta mislite koliko ce ova bulumenta biti?
Demokrate nisu bile idealne ali su imali osnovnu kulturu i mogli smo da ih oteramo kad nam dosade. Ovi su kao pitbul, kad ugrizu (vlast) ne pustaju.
Jesam li vec napomenuo da mi se place od muke?

Petar

pre 8 godina

Pravo stanje stvari se vidi nedeljom uvece kada ovi bednici sto brane ovakve ne klikcu i friziraju podatke. Uzaludno u svakom slucaju, ne postoji osoba u mom okruzenju koja ce im dati glas.

Format

pre 8 godina

Pogledajte sebe komentatori - koliko primitivizma samo na yt komentarima. Ovo je sramno ponasanje, medjutim velika vecina ljudi nije i malo bolja. Pogledajte samo koliko botova ovde brani i opravdava nesto sto je ocigledno pogresno. Sve goli lazov i primitivac. Nema nama pomoci moj narode... Oduvek ce medju nama setati i odluke donositi neki Gasic - kada budete i sami bolji imacete pristojnijeg.

djole

pre 8 godina

Klasican intelektualni olos. SNS takve nagradjuje visokim pozicijama. Sto si veci kulov to vise napredujes. Tuzno.
Ali kada premijer kaze za urednika Informera da je dobar i posten novinar sta onda mozemo da ocekujemo...

Miša, Bgd

pre 8 godina

Neverovatno... A čovek baš deluje kao gospodin. Vaspitan, obrazovan, umeren, uredan, " Bečka škola " što bi rekli... Kao i Velja, Palma... ma većina njih. Nije Srbija "banana" država, to botovi (ovi drugi tj. prvi) pričaju a nemaju pojma. Srbija je "bre" vašar. Ne zna se ni ko pije ni ko plaća, svako malo tu je tuča oko pečenja, šatori i dim, buka od koje nema jasne note, brojne ruke streme ka pevaljki, gomila falš robe... falš morala i falš ljudi...

Nekoliko pitanja

pre 8 godina

Ne treba čoveku zameriti. Pitanje je, "samo", šta će on na poziciji ministra odbrane. I taj koji ga je tamo postavio, i sistem koji takve, putem nekakvog partijskog "levka" uliva u politički vrh države. I države, u kojoj sve te takve stranke vladaju, i to već decenijama. I naroda, koji takve bira, makar u nedostatku nekih drugih, drugačijih, poštenih, skromnih i pristojnih. A, u krajnjoj liniji, i naše hipokrizije - jer, ubeđen sam, mnogima je Gašićeva rečenica prevashodno - duhovita, samo što nije izgovorena u pravoj prilici i u pravo vreme.

Otac jedne novinarke

pre 8 godina

Skandalozan postupak jednog ministra za koji u iole civilizovanim zemljame sleduje promptna ostavka,do koje,u ovoj zemlji, nece doci.Covek je preziveo sedam mrtvih dusa,pa ce i ovo.
Medjutim,imam puno razloga za kritiku ponasanja skoro svih nasih novinara na konferenc.za novinare.Gospodo novinari,pocnite da postavljate pitanja koja se nece dopasti politicarima,koja se im isterati poneku kapljicu znoja.Na KZN koju je drzao min.Stefanovic sa sve naoruzanim dekorom iza sebe,niko,NIKO od prisutnih novinara se nije usudio da postavi BILO KAKVO pitanje?!
Dakle gospodo novinari,pocnite da vise cenite sebe,pa ce i ostali poceti da vas cene!

dno dna

pre 8 godina

Da se ovakav skandal dogodi bilo gde u civilizovanom svetu (dakle ne na balkanu) ministar bi,ako ne svojom voljom, onda pod pritiskom javnosti momentalno podneo ostavku. Kod nas (dakle u cirkusu) ce se za dan ili dva sve zaboraviti,sa opravdanjem da je ministar covek iz naroda i da je to samo njegov smisao za humor i odnos sa inace odlicnom prijateljicom novinarkom,koja ce uz pretnje preci preko svega... Vi novinari ste jedni od najvecih krivaca za sve sta se desava u ovom cirkusu od drzave jer jedini imate moc da nesto promenite. NE DOZVOLITE DA OVO PRODJE BEZ POSLEDICA. CUVAJTE DOSTOJANSTVO VASE KOLEGINICE!!!

Antigona

pre 8 godina

Samozadovoljna umišljenost, ugojenost seksističkim i patrijarhalističkim maslom, patološka angažovanost u ponašanju s bekstvom u prostakluk. U normalnoj zemlji nakon ovoga bi morao da potpiše ostavku.

Korto

pre 8 godina

Tipičan naprednjak. Možete samo da zamislite kako on postupa sa ženama koje mu se obrate za pomoć kao ministru, kad ovako javno ponižava i vređa.

duskion

pre 8 godina

e pa drage novinarke, sad nije bitno da li ste u Kuriru, Informeru ili u trećem mediju, nije ni bitno da li vas plaćaju sendvičima. Ako ste žene rastavite ga perom na komade i naučite obešenjaka kako se poštuje suprotni pol. Kladim se na vas!.

Politicki nekorektna osoba

pre 8 godina

Alo sabane, ta zena je necija majka, sestra, supruga i dosla je na posao da zaradi za hleb a ne da je neki primitivac vredja i proziva!

Anita

pre 8 godina

Vlada Srbije kao strip Alan Ford , ne zna se ko je ludji od koga, svaki dan neka odvala sto od predsednika sto od premijera i ministra! Pa zar smo za ovo glasali?! Jedva cekam izbore da im kazem sta mislim o njihovom radu!

REXONA

pre 8 godina

E pa sada da vidimo Vucka i njegovu pravnu drzavu??!! I ministar odbrane USA sutra dan bi odleteo iz duznosti nakon ovakve izjave.
Zamisli da je rat i ovaj gospodin drzi sudbinu naroda....

jd

pre 8 godina

Bolje da je dao ostavku nakon pada helikoptera jer bi tako možda bio upamćen kao prvi minstar koji je osetio odgovornost za nešto. Ovako će da ode kao ono što i jeste, što u njegovom slučaju nije baš nice.

nikola

pre 8 godina

Prostakluk ministra, prostakluk nov. vucicevica, prostakluk nazovi trenera boskovica... pa kakav smo to mi narod? Zasto oni cvrsto ostaju eksponirani u javnosti a da toga nisu vredni? Mislite o tome!

rimidalV

pre 8 godina

Hvala ministre, ponekad pozelim da se vratim u Srbiju, a onda me vi i vama slicni ubedite u suprotno. Tuzno je sto u Srbiji ima mnogo ljudi koji ne zasluzuju ovakve predstavnike, ali ko njih pita

Nemke

pre 8 godina

Napredno, nema šta. Prosto se trkaju u poslednje vreme ko će veću glupost da lupi i veći gaf da napravi. Sreća njihova pa ovaj narod zaboravlja sve jako brzo.

dragan ignjatovic

pre 8 godina

iz ovog razloga primitivci ne mogu da budu ministri i o tome premijer mora da misli na vreme.ovako sada minister primitivac mora da ode sacmesta a premijer da se izvini za svoju gresku

bojan

pre 8 godina

Vrh dna.
Sta ocekivati od ovih? Da li je neko iznenadjen?
Prosao je helikopter bez sankcija, a sad treba ocekivati nesto.
Da nece mozda da ode na poligraf?

Magistar Ilić a nije Velimir

pre 8 godina

Ja sam siguran da je ministar to rekao onako iz duše, narodski. Njegovom glasačkom telu to najviše prija, uz Farmu, vimena i butkice. Od takve nemoralne gromade ne očekujem ništa, ali sam zgrožen propašću srpskog građanskog društva.

nix

pre 8 godina

Prostak koji bruka srpski rod na svakom koraku!!! Da imalo obraza ima dao bi ostavku! Pa srpski ministar treba da je gospodin bez obzira na stranku !!! Eeeej pa ovo je ponašanje za sramotu!!!

svet5

pre 8 godina

Da li ovaj nesrećni ministar zna koliko puta majka klekne pred svoje dete, dok ga ne odgaji.Noša, čarapice, obuća, igra, uteha, zagrljaj, brisanje suzica, razgovor, poljupci, povredice, ribanje, prašina, maslaćak, bela rada, mravi ..., a sve iz najčistije ljubavi?
Ja sam klečala pola života da bi moji sinovi postali ljudi.

rope

pre 8 godina

Nikad pre ne bih rekao da bilo koji politicar moze da bude veca seljacina od Velje Ilica ali evo je stoka koja je i Velju zeznula... NapreDNO.

handsome

pre 8 godina

Planski i sinhronizovan pokusaj urusavanja izvrsnih rezultata politike Vlade i premijera Vucica! Gradjani Srbije nece dozvoliti da budu izmanipulisani perfidnim lazima koje se plasiraju iz zna se kojih stabova!!!

Snimak je izvucen iz konteksta!

thunderstruck

pre 8 godina

Ostavka! Kakav primitivizam! Ovo sebi ne bi dozvolio ni najveći klošar pred kamerama. Šta mislite šta radi kada ih isključe?

Bogorodica

pre 8 godina

Za mene je politička stranka kojoj je ovaj prostak član ili čak finansijer iz senke - mrtva za sva vremena, pa makar uveli da med i mleko teče u Srbiji. Kraj!

Don Giovanni

pre 8 godina

Čovek se našalio i sad ga treba razapeti zbog toga, jel?
(zamka, 6. decembar 2015 22:55)

Ne. Niko za njega ne traži ni javno bičevanje, ni razapinajanje na krst, ni ništa slično, nego samo da popije pedalu sa mesta ministra. To bi bio mali i beznačajan korak za čovečanstvo, ali gigantski za Srbiju!!!

Inače, mu niko ne brani da se vrati svojim keramičkim pločicama i švercu kafe jer za ministra definitivno nije.

A ministarsko mesto neka prepusti, ne obavezno nekom pametnijem (što i neće biti naročito teško naći), nego samo nekom pristojnijem i vaspitanijem čoveku nego što je sam.

Pitanje svim botovima što ga tako požrtvovano branite sa "ma, ništa strašno", "samo se malo šalio" i sličnim bljuvotinama:

Kako biste reagovali da se vaša majka/sestra/ćerka/žena vrati s posla i ispriča vam kako se njen šef "našalio" s njom na sličan način? Hoćete li se samo dobro nasmejati ili dohvatiti neku deblju motku i otići do "šaljivdžije" da mu malo objasnite kako izgleda crni humor?

Koje ste vi dno, to je da čovek ne poveruje!!!! Zar vam je taj prokleti sendvič isprao i poslednje ostatke ljudskog i pristojnog?!!

Za kraj, ako vam ova vrsta "šale" stvarno ne bi smetala kad bi bila upućena vašoj majci/sestri/ćerci/ženi, imam zanimljivo potpitanje za vas: kako biste komentarisali da se Gašić ovako "našalio" sa Zoranom?! Koga biste onda branili?

U stvari, znam odgovor: zavisi od toga kako vam kaže Bot Centrala.

Bogorodica again

pre 8 godina

Ministarke u vladi da se dogovore i da na sledećoj sednici vlade traže da individua koja javno tako govori o ženama izađe iz prostorije jer one ne mogu sedeti sa takvom individuom u istoj prostoriji. Uz direktan prenos na tv, da ga populacija gleda kako kupi pinkle i izlazi iz sale! A izvinjenje da si zabije ...

abit

pre 8 godina

Nije on kriv, kriv mu je sef njegov sto ga tu postavio i jos se drzi njega i slicnih njemu ja bih ga isterao iste veceri s'pozicije takvog mangupa bezobraznog

тоша

pre 8 godina

Необразован човек, јасно је то било одавно. Шта можеш очекивати од таквих...

ПравимоПроблемПП

pre 8 godina

Ова јадна земља је претрпела многе окупаторе,освајаче,пљачкаше и хуље али овакве битанге које се налазе на министарским позицијама данас дуго није видела!

Sasha

pre 8 godina

Ovo je strašno, ali je još strašnije što ste u većini glasali za ovakve primitivce. Šta? Pre izbora niste znali da su primitivni? Ma hajte molim vas...

lex speciallis

pre 8 godina

Zaista me vise nista ne iznedjuje od ove vlade njenog premijera i ministara, ali zaista, odavno smo lupili u dno u svakom smislu te reci samo sto je i dno popustilo pa se ne vidi kraj. Ovo je samo slika i prilika vlasti, i stanja u drzavi.P.S.samo me interesuje kako ce botovi braniti neodbranljivo...

Pobednik!

pre 8 godina

Očekivao sam da sa svojom izjavom o vojnoj sili Srbije bude "pobednik" dana ali je sa ovom izjavom upao u konkurenciju( koja je veoma žestoka) za "pobednika" godine.Čovek je samo dokazao da ne zaslužuje da obavlja funkciju koja mu je dodeljena i da nema osnovnih ljudskih kvaliteta. S najveći ptcroblem je što ova vladajuća postava svakodnevno ima ponekog "pobednika".

Logic

pre 8 godina

On izjavljuje da nema opravdanja za ovakvo ponašanje? Dovoljno je što postoji objašnjenje. A iz objašnjenja sledi zaključak, diktat: uklanjanje iz svih poslova značajnih za javnost.

postojbina polusveta

pre 8 godina

i u drugim drzavama ima polusveta, ali se zna gde mu je mesto....samo je u srbiji polusvet dominantan tj. ima svoju drzavu

да да

pre 8 godina

Хајде вучићу, одржи ванредну конференцију за новинаре и брани свог неотесаног пулена !!!!!

opa cupa

pre 8 godina

Nista cudno.Drugo se nemoze ocekivati od Gasica.Takva mu je narav.A da u Srbiji svako moze bit ministar pa i doticni Gasic , ne treba da nas cude njegove izjave.Blam vlade Srbije , koji u 21 veku kao ucestali parazit skoro 3 decenije kao rak rana razjeda Srbiju.Mi smo krivi jer nikad se opametit necemo.Zemlju nam vode isti ljudi koji nas obmanjuju i lazu sve ove godine a narod nikad doci pameti.Dokle bre vise!?

bp

pre 8 godina

Neka novinari i dalje ulepšavaju stvarnost... Može mu se. Svi ćute i ovakvo ponašanje prolazi. Ako zatvaramo oči pred istinom i pravimo se da se ništa ne dešava, to ne znači da će nam biti bolje. Budućnost naše dece je u pitanju, ako ovo ne prestane uskoro.

Maja

pre 8 godina

Prosto sam šokirana da jedan SNS kadar ovako prost. Pa da li je moguće!
Delovao je kao elokventan gospodin.
Ne,ovo je neki falsifikat Gašića...

Majko sveta

pre 8 godina

Ako ga zbog ovog smene, iznenadio bih se. Inače, nije iznenađenje. Kad nije odgovarao niti žalio posle tragedije sa helikopterom... Samo možda je ovo drugi žuti?

frodo

pre 8 godina

@Kako se spasti od posledica ovakvog istupa u javnosti?
1. Ovo na snimku uopšte nije ministar Gašić.
2. On nije ni bio u Trsteniku već je bio celog dana u Kruševcu.
3. Ovo što se čulo uopšte nije rekao Gašić već oficir pored njega.
4. Samo je citirao SMS koji je upravo dobio od Velimira Magistra Ilića.
5. Snimak je montirao Njuz.net uz pomoć ministarke Zorane.
6. Jedini novinar koga poznaje je Dragan J.Vukičević i on se kune da ga ovo nimalo nije uvredilo.
....
99. A zar imamo nekog sposobnijeg i stručnijeg za ovu funkciju?
(Pera ložač, 7. decembar 2015 01:55)

100. Otici na poligraf i dokazati svoju nevinost

ženski vojni sluzbenik

pre 8 godina

Žene sa inače u ministarstvu odbrane tretiraju kao niza bića. Iako sam doktor nauka, i stručnjak u određenoj oblasti, na svim sastancima osećam se kao zrnce prašine, a moj glas se ne čuje....

yappy ns

pre 8 godina

Za ovakva lupetanja i ona jos trista puta bitnija od njih u civilizovanoj zemlji se ili podnosi ostavka ili se dobija!!! U civilozovanoj zemlji, ministri, i slicni ljudi iz visoke politike ne bi bili ljudi tipa malog Slobe, Julovskog piJonira i sl... Kazem, u civilozovanoj drzavi...

Svedok s'lica mesta

pre 8 godina

sada konferencija za štampu, a iza ministra Santosa, specijalne jedinice Vojske sa fantomkama i raketnim sistemom NEVA, da ga odbrane, i naravno izjava da je OVO NAPAD NA DRŽAVU naravno...stvarno je Srbija sa SNS dotakla dno čabra, gorih nije bilo nikada...

Bez pamcenja

pre 8 godina

Novinarska i svaka druga Srbijo, ti i jesi klekla, sramota te je da priznas...
Neka ti se rugaju ovakvi, birala si.
A vi novinari, nastavite da izvestavate i kleknite i ubuduce.

Kafir

pre 8 godina

On samo priča što naš narod voli da čuje.On nije jedini u vladi koji se tako ponaša.Primitivci i nepismeni su davno prešli kritičnu brojku od 50%+1 stanovništva ove zemlje i taka masa će kreirati politiku,kulturu i obrazovanje u ovoj zemlji.Teško nama.Nema nam spasa.

Herr Wolf

pre 8 godina

Ja sam mislio da su dotakli dno morala ali sam sada shvatio za njih ne postoji dno oni su "VRH DNA" Ti si Gasicu uvreda za ceo muski rod.

SremacSm

pre 8 godina

Ministri su nepismeni, nekulturni i dolaze iz socijalnog miljea gde je takvo ophodjenje prema zeni prihvatljivo i izaziva smeh kao dobra fora. Zato ne treba da nas cude ovakvi ispadi

максимилијан

pre 8 godina

Човек је сељачина и то ни паре ни положај не могу да промене. Мене више занима какву игранку спремају за Петолетку, и то што ће 2000 породица остати без прихода кад је зтаворе крајем месеца.

Zeljko

pre 8 godina

U Torontu je neki dripac dobacio u mikrofon voditeljki na ulici ispred stadion FK Toronto posle utakmice nepristojan komentar. Nasli ga, radio je za Elektrodistribuciju, u nuklearki, dobio otkaz momentalno. E onda je posle jedno 6 meseci kada se izvinuo istoj novinarki vracen na posao manji od makova zrna. Inace je ista mogla i privatno da ga goni ali mislim da je primila izvinjenje. E sad ovde je u pitanju MINISTAR ODBRANE jedne zemlje. Da je to u Kanadi ministar uradio, sto je totaslno nemoguca stvar, leteo bi u roku od 24h i krivicno odgovarao. Budi muskarcina i sam daj otkaz pa nazad u kafanu koliko ti volja, sram bre da te bude.

Vojvođanin

pre 8 godina

E moj Zorane, slušao sam te i verovao u svaku tvoju reč. Verovao sam beskrajnu u tvoju izjavu da "Srbija neće stati" čak i ako te ubiju. Nažalost, tu si pogrešio...

002

pre 8 godina

Nemoj Vucko da ga smenis , iz inata . Kad nije Dačić Ružića, nemoj ni ti Gašu . POTONITE SVI ZAJEDNO U ZABORAV....I jos nesto , ne vezano za ovo ...a mozda je i vezano . Juce mi je drugar taksista ispricao da je kaznjen od strane suda nagodbom , da uplati odredjeni iznos u fond Dragice Nikolic , kako ne bi bio kaznjen po zakonu . A inace je kaznjen sto je vozio izbeglice koje su ga zaustavile u Beogradu , za Kanjizu u prihvatni centar ????? Ovde nema ni P od prekrsaja jer taksistima je posao prevoz ljudi ali ..........Tako da bi izbori bili najbolja stvar jer se situacija pogorsava po nas obicne smrtnike ......da vidimo koliko smo normalni kao nacija

Filmofil

pre 8 godina

Stariji su svedoci da se ovakvi incidenti kod nas ponavljaju ciklicno. To nije politika uopste. On je slika nas, on je slika odnosa naseg naroda i (ne)kulturnog modela prema zeni. I pre mego sto kazete nisam to ja, zamislite se koliko ste puta reagovali kada se to desilo nekom ko nije vas. A desava se svakog dana, anonimnim osobama gde nema kamere. Dok sam bila mladja i imala neke ideale i zelela da moj narod bude bolji, reagovala sam javno, i ostajala sama. Zene su cutale, da bude apsurd veci.
Kod nas postoji samo agresija prema slabijima, a ponos, onaj obican ljudski, je nepoznata kategorija. Dok god mam sve iza otiraca na ulasku u stan bude tudja briga dotle ce neuticajni u nasoj pleme skoj zajednici, jer gradjansko drustvo nismo prolaziti ovako. Danas ona, sutra neko od vas.

niky

pre 8 godina

Ispod svakog nivoa bilo kog pristojnog muškarca. Žao mi je samo što i ako bude PRIMORAN da da ostavku (kod takvih ljudi neobrazovan znači BEZ OBRAZA, on čak nije našao za shodno ni da se odmah izvini na neumesnoj šali, ne daj Bože da poljubi ruku toj novinarki i da je podigne.... Izvinio se, da, kada mu je to naloženo sa vrha, a verujem da će klečati premijeru na kukuruzu), neće ostati bez posla, niti će biti problem da dobije neku drugu manje zvučnu funkciju.

ulica

pre 8 godina

Ostavka je najnormalnija stvar.Ali to je još pitanje šta će se desiti.Mnogo veći problem je što smo na ovako vaznoj funkciji imali čoveka koji je običan uličar.Vrlo je vazno da je takav čovek podigao i crkvu.

lovac botova

pre 8 godina

ma ajde molim vas !
pa svi na vlasti su orangutani to je oduvek bilo.
naravno, srbija je seksisticka zemlja i taj princip je sasvim normalan. dobro je što javnost reaguje na ovo, ali iskreno nije ovo samo na nivou ministra, svi su takvi !
u pitanju je kultura i edukacija, a za to su potrebne generacije, filtriranje, takmičenja i selekcije, razvoj privrede i uopšte normalna svest... daleko smo od toga nažalost.

pop87

pre 8 godina

a sta Srbija i ta novinarka imaju od njegove ostavke? Bas nista, ali zato tuzba pa neka mu iz dzepa uzme par ministarskih plata pa ce sledeci put da cuti...

Mirsad

pre 8 godina

S obzirom da je poligraf izuzetno popularan među pripadnicima partije čiji je član i dotični ministar, bio bi veoma lep gest sa njegove strane kada bi se testirao na istom da bismo videli koliko je iskren sa ovim izvinjenjem.

Pantagruel

pre 8 godina

Црни министре, ко ли те је учио да јавно парафразираш Тијанићеве кaфанске исповести и то без употребе знакова навода и навођења извора?

Salek

pre 8 godina

Neko mora da plati cenu svih ovih afera i aferica. Ako je Zorana možda bila spremna za odstrel, bar od strane kolega, situacija se promenila. BATA leti izgleda prvi!

cepanka ( sa naglaskom na prvom slogu)

pre 8 godina

Desilo mi se pre dosta godina da mi je neko u prolazu nudio devize prilično napadno. Da ga otkačim rekla sam -nemam para a nisam ih ni imala. Čovek je ne trepnuvši ispalio -Što nisi zaradila kad si bila mlada. Znam da sam savila glavu a u sebi sam plakala od nemoći. Kada sam posle nekoliko dana prolazila istim putem isti čovek me je upadljivo gledao. Jedino što sam želela je da ne proda ili kupi ni jednu devizu više nikad i da dreždi tamo kao poslednji dripac. Nisam mu uputila ni jednu reč. Mislila sam da je to dostojanstvenije. Eto i to je bila i jeste Srbija.

Novinarka

pre 8 godina

Ovaj video bi trebalo da se pusta na svim nacionalnim stanicama i u svakim vestima, jer on u 20 sekundi opisuje celu ovu Vladu!
Nacin na koji su Dacic i Lavrov i Vucic pricali o Dunji Mijatovic je takodje mizogin.
Fuj! Fuj! Fuj!
P.S. Zao mi je koleginice, ovo ce joj na zalost obeleziti karijeru, mogu samo da zamislim pod kojim je stresom! Podrska koleginice!!!

Martina

pre 8 godina

Vucic je dobro rekao, Gasic se poneo neprimereno i zasluzuje svaku osudu. On se posle izvinio jer je uvredio ne samo novinarku nego i sve pripadnice zenskog roda.

HanSolo

pre 8 godina

Treba Vučić odma da ga smeni. Ako ne onda to pokazuje kakvo "društvo" imamo u samom vrhu vlasti države..
A to bi me razočaralo do poda razočaranog..

Presrecni Grobar

pre 8 godina

@ Mix
Sve, sve, ali ti ga brate bas pretera. Danas imas dupli sendvic i ulazis u konkurenciju za botovski komentar godine.

Fedja

pre 8 godina

Ja ovo shvatam kao salu, jer ovakve sale su u mom svakodnevnom zivotu prisutne, te ne uzimam to za zlo. A drugo je to sto je ovo snimila kamera a nije trebala.

Mix

pre 8 godina

Ja sam naprednjak i kazem da treba da bude smenjen. U vreme kada se vodi besprizorna, tablodna kampanja lazi protiv vlade i kada smo samo pre sedam dana imali pokusaj drzavnog udara, ovakvim gafom Gasic dodaje jos jedan teret na ledja naseg premijera, kome prete snajperom.

slavec

pre 8 godina

Ovakva izjava ministra je za svaku osudu kao što je to učinio i Vučić, na kome je sada da reaguje i preispita odgovornost Gašića za ovaj postupak.

gradjanka

pre 8 godina

Prostakluk na delu ali i stav MINISTRA ODBRANE prema osobama ženskog pola. Treba da podnese ostavku i treba KRIVIČNO DA ODGOVARA.

hahahahahaha

pre 8 godina

možda je ovo samo njegov sarkastični odgovor na neku njenu predhodnu provokaciju. dajte ljudima kompletnu informaciju, a ne da odmah pozivate helsinški odbor, žene u crnom, borku pavićević i baraka obamu.

Moravac

pre 8 godina

na snimku se ne vidi kako je novinarka kleknula, ali postupak ministra Gašića je baš narodni. Nislim da je i atmosfera bila opuštajuća. ne vidim razlog da se Gašiću zamera tim povodom.

Nikola R.

pre 8 godina

Gašićeva izjava je dvosmislena. To što ne narod perverzan nije Gašić kriv. Pre nego što medijski linčujete nekoga treba da se zapitate da to što ste vi tako skontali nije možda vaš prostakluk.

ana

pre 8 godina

jeste ružno to što je rekao, ali mnogo velika drama se pravi oko toga, čoveku je jednostavno izletelo i odmah de pravi skandalozna senzacija

зозон

pre 8 godina

Какви дивни људи, дивни коментари, све је покривено и нема вишка. Недостаје само чињеница да је и ОТАН повређен овом изјавом!

Cule

pre 8 godina

U ovom slučaju verujem da važi izreka "jezik brži o d pameti". Reakcija premijera je očekivana i ispravna, sigurno će Vlada doneti dobru odluku o ovom slučaju.

amazonka

pre 8 godina

Čemu odmah takva izjava da je u pitanju prostakluk?! Da li je potrebna jedna pogrešno izgovorena reč da se zapali vatra tj.potpale paljevine koje će odmah da se naslađuju tuđoj slučajnoj grešci!

Marina

pre 8 godina

Verovatno je zeleo da se nasali, sto realno rade svi, mozda je samo trenutak neprimeren..Ali on je uputio izvinjenje za to i ne vidim sta je i dalje problem!

Posmatrac

pre 8 godina

@Đorđe. Mislim da je zadnje vreme došlo kad se delimo, mi Srbi na naše i njihove. Dokle dragi gospodine Đorđe? Dokle će moćna floskula "Da komšiji crkne krava" da vlada umovima i rasuđivanjem? Kakva god da je prilika, namerna ili slučajna, tek, pribegava se raznim "majstorijama" da bi se neko izvrgnuo ruglu. Rekao bih, dragi Đorđe, sudeći po potonjim komentarima, da se jedva čeka greška "njihovih" da bi "naši" imali šta da kažu. Razmislite o tome.

Martina

pre 8 godina

Vucic je dobro rekao, Gasic se poneo neprimereno i zasluzuje svaku osudu. On se posle izvinio jer je uvredio ne samo novinarku nego i sve pripadnice zenskog roda.

Fedja

pre 8 godina

Ja ovo shvatam kao salu, jer ovakve sale su u mom svakodnevnom zivotu prisutne, te ne uzimam to za zlo. A drugo je to sto je ovo snimila kamera a nije trebala.

handsome

pre 8 godina

Planski i sinhronizovan pokusaj urusavanja izvrsnih rezultata politike Vlade i premijera Vucica! Gradjani Srbije nece dozvoliti da budu izmanipulisani perfidnim lazima koje se plasiraju iz zna se kojih stabova!!!

Snimak je izvucen iz konteksta!

hahahahahaha

pre 8 godina

možda je ovo samo njegov sarkastični odgovor na neku njenu predhodnu provokaciju. dajte ljudima kompletnu informaciju, a ne da odmah pozivate helsinški odbor, žene u crnom, borku pavićević i baraka obamu.

Moravac

pre 8 godina

na snimku se ne vidi kako je novinarka kleknula, ali postupak ministra Gašića je baš narodni. Nislim da je i atmosfera bila opuštajuća. ne vidim razlog da se Gašiću zamera tim povodom.

amazonka

pre 8 godina

Čemu odmah takva izjava da je u pitanju prostakluk?! Da li je potrebna jedna pogrešno izgovorena reč da se zapali vatra tj.potpale paljevine koje će odmah da se naslađuju tuđoj slučajnoj grešci!

Mix

pre 8 godina

Ja sam naprednjak i kazem da treba da bude smenjen. U vreme kada se vodi besprizorna, tablodna kampanja lazi protiv vlade i kada smo samo pre sedam dana imali pokusaj drzavnog udara, ovakvim gafom Gasic dodaje jos jedan teret na ledja naseg premijera, kome prete snajperom.

slavec

pre 8 godina

Ovakva izjava ministra je za svaku osudu kao što je to učinio i Vučić, na kome je sada da reaguje i preispita odgovornost Gašića za ovaj postupak.

ana

pre 8 godina

jeste ružno to što je rekao, ali mnogo velika drama se pravi oko toga, čoveku je jednostavno izletelo i odmah de pravi skandalozna senzacija

Nikola R.

pre 8 godina

Gašićeva izjava je dvosmislena. To što ne narod perverzan nije Gašić kriv. Pre nego što medijski linčujete nekoga treba da se zapitate da to što ste vi tako skontali nije možda vaš prostakluk.

Marina

pre 8 godina

Verovatno je zeleo da se nasali, sto realno rade svi, mozda je samo trenutak neprimeren..Ali on je uputio izvinjenje za to i ne vidim sta je i dalje problem!

Cule

pre 8 godina

U ovom slučaju verujem da važi izreka "jezik brži o d pameti". Reakcija premijera je očekivana i ispravna, sigurno će Vlada doneti dobru odluku o ovom slučaju.

Posmatrac

pre 8 godina

@Đorđe. Mislim da je zadnje vreme došlo kad se delimo, mi Srbi na naše i njihove. Dokle dragi gospodine Đorđe? Dokle će moćna floskula "Da komšiji crkne krava" da vlada umovima i rasuđivanjem? Kakva god da je prilika, namerna ili slučajna, tek, pribegava se raznim "majstorijama" da bi se neko izvrgnuo ruglu. Rekao bih, dragi Đorđe, sudeći po potonjim komentarima, da se jedva čeka greška "njihovih" da bi "naši" imali šta da kažu. Razmislite o tome.

зозон

pre 8 godina

Какви дивни људи, дивни коментари, све је покривено и нема вишка. Недостаје само чињеница да је и ОТАН повређен овом изјавом!

Miki

pre 8 godina

Ne razumem u cemu je problem?! Sta ocekivati od takve osobe, koja je iz kafane i gradilista dosla u politiku na neposten nacin. Nije odgovarao za poginule u helikopteru, zasto bi mu bio problem da bilo kome bilo sta kaze. Sutra ce se pojavi i ubedi svoje glasace da je to sve umontirano, namesteno i izvuceno iz konteksta.

Keka

pre 8 godina

Posle jučerašnje konferencije za štampu premijera Vučića i ministra Dačića, koja je ličila na razgovor u kafani, a ne na obraćanje novinarima dva visoka funkcionera jedne države, ova današnja "duhovita" opaska ministra Gašića je samo nastavak prostakluka na našoj političkoj sceni.

Rojalista

pre 8 godina

Da bi se jedno izvinjenje iole ozbiljno shvatilo, valjda treba ba se uputi preko istog medija, putem kojeg je i uvreda nanesena. Ili, kad već glumi zavodnika, neka se ošiša, namiriše, kupi jedan buket cveća (to nek mu odaberu radnice u cvećari, jer sam više nego siguran da o tome nema pojma), jednu bombonjeru (ne onu najjeftiniju sa nacrtanitm cvećem, već neku pristojniju), lepo ode u redakciju, pogleda u oči tu mladu damu (bez onog primitivnog kliberenja) i ozbiljno se izvini. Ovako, ne samo da je uvredio žene, već je postao i uvreda za nas muškarce u Srbiji ovim jadnim i šturim izvinjenjem. Dve rečenice na Twitteru, mo š misliti, samo da se što pre zataška, kao "sinja kukavica". A i od koga bi naučio? I to je ministar odbrane, kako će ovaj da nas odbrani od bilo čega? Đinđićev čuveni primer sa dve nacrtane domaće životinje (iako već izlizan od silne upotrebe), sam se po sebi nameće...

zed

pre 8 godina

tako vam i treba novinari kad ste poslusnici svake vlasti ama svake, zato vam se i ovako vraca!!!!!

Bolje reci da je takav ceo narod. Gram pameti nemamo.

mirko

pre 8 godina

gospodo novinari, nije da se pitam ali bih voleo da ako imate i malo dostojanstva, kako ljudskog tako i profesionalnog, ne izvestvate vise o radu vlade, ne pojavljujete se ni na jednoj konferenciji za stampu... nek pricaju sami sa sobom sve dok ministar ne podnese ostavku!!! na vama je da li cete da klecite i dalje pred njima ili da budete ljudi.

Samo u Srbiji

pre 8 godina

Nije nama problem sto je taj covek to rekao, od ljudi nalik njemu to se cak i ocekuje. Problem je sto je taj covek ministar. I to odbrane.

Đorđe

pre 8 godina

Dok sedimo, igramo karte, pijuckamo pivo padnu i ovakve dosetke.
Ali u 4 zida i domaćoj atmosferi. Gos-n ministar se čovek odomaćio, Srbija je njihova i može mu se da bude duhovit. Premijer ga nije dao kad je bio helikopter. Naš'o mu se i u Feketiću. Premijer je navikao da bude u društvu Vojvoda (dvojice najmanje) ne može Vitez da mu smeta. Naprotiv. A to što je prostak znamo i mi znaju i njegovi. njegovima neka bude na čast i ponos. Da vidim da li će novinarke Informera da ga opletu ili će pristati (izvin'te) da kleče? .

Pera ložač

pre 8 godina

Kako se spasti od posledica ovakvog istupa u javnosti?
1. Ovo na snimku uopšte nije ministar Gašić.
2. On nije ni bio u Trsteniku već je bio celog dana u Kruševcu.
3. Ovo što se čulo uopšte nije rekao Gašić već oficir pored njega.
4. Samo je citirao SMS koji je upravo dobio od Velimira Magistra Ilića.
5. Snimak je montirao Njuz.net uz pomoć ministarke Zorane.
6. Jedini novinar koga poznaje je Dragan J.Vukičević i on se kune da ga ovo nimalo nije uvredilo.
....
99. A zar imamo nekog sposobnijeg i stručnijeg za ovu funkciju?

Nekoliko pitanja

pre 8 godina

Ne treba čoveku zameriti. Pitanje je, "samo", šta će on na poziciji ministra odbrane. I taj koji ga je tamo postavio, i sistem koji takve, putem nekakvog partijskog "levka" uliva u politički vrh države. I države, u kojoj sve te takve stranke vladaju, i to već decenijama. I naroda, koji takve bira, makar u nedostatku nekih drugih, drugačijih, poštenih, skromnih i pristojnih. A, u krajnjoj liniji, i naše hipokrizije - jer, ubeđen sam, mnogima je Gašićeva rečenica prevashodno - duhovita, samo što nije izgovorena u pravoj prilici i u pravo vreme.

nemam pojma

pre 8 godina

Samo, žene i devojke, kad budete sledeći put išle na glasanje, setite se ovog gafa i imajte na umu da je on ovde bio prirodan, da je to onaj pravi ON, opušten i prirodan.

Darko, Lopare RS

pre 8 godina

U susjednoj Rumuniji je čitava vlada dala ostavku, zato što su ljudi stradali u požaru jednog kluba.

Kako ovaj čovjek može da bude zadužen za vojsku Srbije, kada ne zna sa pravim leđima ni da hoda.
Pod njegovom komandom su poginuli srpski piloti i danas dan nisu kažnjeni oni, koji su dopustili da helikopter poleti.
Sada ovo degradiranje žene, u toj vojsci služe žene, kako takav čovjek može ikako da ima sada neki autoritet kod tih žena ?

Ovaj čovjek nije neki balavac, pa da se može izmaći. Ministar odbrane treba da bude puno ozbiljnija i kompetentnija ličnost za tu poziciju.

Gašiću daj ostavku

Del

pre 8 godina

Covece, ludu srecu imas da sa nesto manje od 25% glasova biraca dodjes na vlast i umesto da se potrudis da nesto naucis i tu ostanes, svaki dan sebe degradiras i sramotis se.

Mihailo Knežević 88

pre 8 godina

Galantno! Gospodski! Ministarski! Progovorio iz duše čovek.. Ono baš se otvorio pred celim svetom. Za poštovanje, ostavku i kavez!

Noga licka, cipela becka

pre 8 godina

Sramno jeste, i sta sad? da ga vesamo? Svakom se desi da pogresi...
(Villi, 6. decembar 2015 23:37)
Naravno da moze da se desi…zato "svako" ne treba da se bavi politikom i slicnim javnim funkcijama.
Osoba koja obavlja slicne poslove bi trebalo da se kontrolise, a ako ne zna onda i ne treba to da radi.

Maja

pre 8 godina

Prosto sam šokirana da jedan SNS kadar ovako prost. Pa da li je moguće!
Delovao je kao elokventan gospodin.
Ne,ovo je neki falsifikat Gašića...

nikola

pre 8 godina

Prostakluk ministra, prostakluk nov. vucicevica, prostakluk nazovi trenera boskovica... pa kakav smo to mi narod? Zasto oni cvrsto ostaju eksponirani u javnosti a da toga nisu vredni? Mislite o tome!

Antigona

pre 8 godina

Samozadovoljna umišljenost, ugojenost seksističkim i patrijarhalističkim maslom, patološka angažovanost u ponašanju s bekstvom u prostakluk. U normalnoj zemlji nakon ovoga bi morao da potpiše ostavku.

Otac jedne novinarke

pre 8 godina

Skandalozan postupak jednog ministra za koji u iole civilizovanim zemljame sleduje promptna ostavka,do koje,u ovoj zemlji, nece doci.Covek je preziveo sedam mrtvih dusa,pa ce i ovo.
Medjutim,imam puno razloga za kritiku ponasanja skoro svih nasih novinara na konferenc.za novinare.Gospodo novinari,pocnite da postavljate pitanja koja se nece dopasti politicarima,koja se im isterati poneku kapljicu znoja.Na KZN koju je drzao min.Stefanovic sa sve naoruzanim dekorom iza sebe,niko,NIKO od prisutnih novinara se nije usudio da postavi BILO KAKVO pitanje?!
Dakle gospodo novinari,pocnite da vise cenite sebe,pa ce i ostali poceti da vas cene!

Optimus

pre 8 godina

Dame i Gospodo, uzivajte u jedinstvenoj,neponovljivoj i naprednoj riajaliti drzavi ! Nadam se da to radite udobno i zadovoljno iz inostranstva inace ste u velikom problemu !

Format

pre 8 godina

Pogledajte sebe komentatori - koliko primitivizma samo na yt komentarima. Ovo je sramno ponasanje, medjutim velika vecina ljudi nije i malo bolja. Pogledajte samo koliko botova ovde brani i opravdava nesto sto je ocigledno pogresno. Sve goli lazov i primitivac. Nema nama pomoci moj narode... Oduvek ce medju nama setati i odluke donositi neki Gasic - kada budete i sami bolji imacete pristojnijeg.

Vucicev kadar

pre 8 godina

Ne znam sto se cudite, u nasem drustvu je takvo i mnogo gore prostacko i seksisticko ponasanje pozeljno i popularno. Covek je neobrazovano i nevaspitano drvo koje nije bilo sramota ni kad su ljudi izginuli, a kamoli kad je izgovorio prostakluk na koji bi se 98% SNS kadra sito ismejalo.

Silver Surfer

pre 8 godina

Oni koji su zaposleni u javnim preduzecima, opstinama i svuda gde se zaposljavaju stranacki vojnici, imaju priliku svakodnevno da vide kakav je zastrasujuc kadar koji na rukovodeca mesta dovlace naprednjaci. Nepismeni, neobrazovani, bahati i primitivni, bez ikakvog znanja i zelje da nesto nauce ali bolesno ambiciozni. Od keramicara Gasica nije nista drugo ni moglo da se ocekuje. Bilo je samo pitanje vremena kada ce da pokaze pravo lice.

Petar

pre 8 godina

Pravo stanje stvari se vidi nedeljom uvece kada ovi bednici sto brane ovakve ne klikcu i friziraju podatke. Uzaludno u svakom slucaju, ne postoji osoba u mom okruzenju koja ce im dati glas.

Pantagruel

pre 8 godina

Црни министре, ко ли те је учио да јавно парафразираш Тијанићеве кaфанске исповести и то без употребе знакова навода и навођења извора?

Don Giovanni

pre 8 godina

Čovek se našalio i sad ga treba razapeti zbog toga, jel?
(zamka, 6. decembar 2015 22:55)

Ne. Niko za njega ne traži ni javno bičevanje, ni razapinajanje na krst, ni ništa slično, nego samo da popije pedalu sa mesta ministra. To bi bio mali i beznačajan korak za čovečanstvo, ali gigantski za Srbiju!!!

Inače, mu niko ne brani da se vrati svojim keramičkim pločicama i švercu kafe jer za ministra definitivno nije.

A ministarsko mesto neka prepusti, ne obavezno nekom pametnijem (što i neće biti naročito teško naći), nego samo nekom pristojnijem i vaspitanijem čoveku nego što je sam.

Pitanje svim botovima što ga tako požrtvovano branite sa "ma, ništa strašno", "samo se malo šalio" i sličnim bljuvotinama:

Kako biste reagovali da se vaša majka/sestra/ćerka/žena vrati s posla i ispriča vam kako se njen šef "našalio" s njom na sličan način? Hoćete li se samo dobro nasmejati ili dohvatiti neku deblju motku i otići do "šaljivdžije" da mu malo objasnite kako izgleda crni humor?

Koje ste vi dno, to je da čovek ne poveruje!!!! Zar vam je taj prokleti sendvič isprao i poslednje ostatke ljudskog i pristojnog?!!

Za kraj, ako vam ova vrsta "šale" stvarno ne bi smetala kad bi bila upućena vašoj majci/sestri/ćerci/ženi, imam zanimljivo potpitanje za vas: kako biste komentarisali da se Gašić ovako "našalio" sa Zoranom?! Koga biste onda branili?

U stvari, znam odgovor: zavisi od toga kako vam kaže Bot Centrala.

Stevan

pre 8 godina

Alo bre Vucicu, kakvo preispitivanje odgovornosti, ovo je za momentalnu ostavku. Ili, mozda ga ni sada neces dati kao posle slucaja "Helikopter"?

DEA

pre 8 godina

Prostak primitivni.Sta ocekivati od ostalih kada jedan ministar se ovako ponasa?Srbija u kojoj vladaju Farma,Parovi,Maldivi,pevaljke,starlete,prostakluk,psovke,...Kristijan Golubovic je medijska zvezda,gostuje na televizijama sa nacionalnom frekvencijom,ministar primitivac...Daleko si Srbijo od EU.

Zasto nisam iznenadjen?

pre 8 godina

Ništa cudno!U zemlji gde su keramičari na vlasti,gde su direktori firmi sa srednjom,direktori ustanovama sa Višom skolom,a oni sa fakultetom prodavci u kineskim buticima i kokičarskim radnjama,ovo je sasvim normalno u državi kao sto je srbija.

dno dna

pre 8 godina

Da se ovakav skandal dogodi bilo gde u civilizovanom svetu (dakle ne na balkanu) ministar bi,ako ne svojom voljom, onda pod pritiskom javnosti momentalno podneo ostavku. Kod nas (dakle u cirkusu) ce se za dan ili dva sve zaboraviti,sa opravdanjem da je ministar covek iz naroda i da je to samo njegov smisao za humor i odnos sa inace odlicnom prijateljicom novinarkom,koja ce uz pretnje preci preko svega... Vi novinari ste jedni od najvecih krivaca za sve sta se desava u ovom cirkusu od drzave jer jedini imate moc da nesto promenite. NE DOZVOLITE DA OVO PRODJE BEZ POSLEDICA. CUVAJTE DOSTOJANSTVO VASE KOLEGINICE!!!

dude

pre 8 godina

Samo u ovoj zemlji stoka je u ministarstvu umesto u stali. Place mi se od muke da u ovoj zemlji pored toliko pametnih ljudi ima i toliko priprostih (biracka vecina) koji biraju ovakvu vlast a ostali kojima glava ne sluzi samo za sisanje moraju to da trpe i cekaju bolje dane. Stotine hiljada obrazovanih mladih ljudi je napustilo ovu zemlju i sto ih vise ode to je ovoj vlasti draze jer njihovi biraci ostaju i birace ih dozivotno.
Djukanovic je 20 godina na vlasti; sta mislite koliko ce ova bulumenta biti?
Demokrate nisu bile idealne ali su imali osnovnu kulturu i mogli smo da ih oteramo kad nam dosade. Ovi su kao pitbul, kad ugrizu (vlast) ne pustaju.
Jesam li vec napomenuo da mi se place od muke?

Mile

pre 8 godina

Pogledaj Vučiću, ako već sam ne čitaš komentare, neko te već obaveštava šta većina normalnog naroda misli o tebi i tvojim ministrima, džaba ti botovi. Ovo je pravi odnos tvoje "popularnosti i podrške" naroda, a da, tvoji glasači su uglavnom nepismeni što se tiče kompjuterske pismenosti, pa koristiš botove. Nikad član ijedne stranke, rušio sam Slobu, bojkotovao žute, rušićemo opet.

Razmislite malo

pre 8 godina

Halo bre, pogreska bi bila da joj je nenamerno stao na nogu ili je odgurnuo pa se ODMAH izvinio. Tad bi se izvinjenje moglo i prihvatiti, ovako NE. Samo je pokazao pravi karakter jer se na trenutak zaboravio i nije glumio "gospodina ministra" nego se pokazao bas onakvim kakvim ga znaju komsije i poznanici. Verujem da ga je takvog znao i Vucic ali mu je do sada odgovarao, jedno sto i nema boljih kadrova a drugo tesko je naci takvog poslusnika. Sad ga mora smeniti da bi spasao sebe ali se nece nista promeniti, ova vlast polako ali sigurno napreduje ka odlasku sa pol. scene. Zivi bili pa videli!

ženski vojni sluzbenik

pre 8 godina

Žene sa inače u ministarstvu odbrane tretiraju kao niza bića. Iako sam doktor nauka, i stručnjak u određenoj oblasti, na svim sastancima osećam se kao zrnce prašine, a moj glas se ne čuje....

Miša, Bgd

pre 8 godina

Neverovatno... A čovek baš deluje kao gospodin. Vaspitan, obrazovan, umeren, uredan, " Bečka škola " što bi rekli... Kao i Velja, Palma... ma većina njih. Nije Srbija "banana" država, to botovi (ovi drugi tj. prvi) pričaju a nemaju pojma. Srbija je "bre" vašar. Ne zna se ni ko pije ni ko plaća, svako malo tu je tuča oko pečenja, šatori i dim, buka od koje nema jasne note, brojne ruke streme ka pevaljki, gomila falš robe... falš morala i falš ljudi...

REXONA

pre 8 godina

E pa sada da vidimo Vucka i njegovu pravnu drzavu??!! I ministar odbrane USA sutra dan bi odleteo iz duznosti nakon ovakve izjave.
Zamisli da je rat i ovaj gospodin drzi sudbinu naroda....

duskion

pre 8 godina

e pa drage novinarke, sad nije bitno da li ste u Kuriru, Informeru ili u trećem mediju, nije ni bitno da li vas plaćaju sendvičima. Ako ste žene rastavite ga perom na komade i naučite obešenjaka kako se poštuje suprotni pol. Kladim se na vas!.

pop87

pre 8 godina

a sta Srbija i ta novinarka imaju od njegove ostavke? Bas nista, ali zato tuzba pa neka mu iz dzepa uzme par ministarskih plata pa ce sledeci put da cuti...

Herr Wolf

pre 8 godina

Ja sam mislio da su dotakli dno morala ali sam sada shvatio za njih ne postoji dno oni su "VRH DNA" Ti si Gasicu uvreda za ceo muski rod.

lovac botova

pre 8 godina

ma ajde molim vas !
pa svi na vlasti su orangutani to je oduvek bilo.
naravno, srbija je seksisticka zemlja i taj princip je sasvim normalan. dobro je što javnost reaguje na ovo, ali iskreno nije ovo samo na nivou ministra, svi su takvi !
u pitanju je kultura i edukacija, a za to su potrebne generacije, filtriranje, takmičenja i selekcije, razvoj privrede i uopšte normalna svest... daleko smo od toga nažalost.

да да

pre 8 godina

Хајде вучићу, одржи ванредну конференцију за новинаре и брани свог неотесаног пулена !!!!!

Zeljko

pre 8 godina

U Torontu je neki dripac dobacio u mikrofon voditeljki na ulici ispred stadion FK Toronto posle utakmice nepristojan komentar. Nasli ga, radio je za Elektrodistribuciju, u nuklearki, dobio otkaz momentalno. E onda je posle jedno 6 meseci kada se izvinuo istoj novinarki vracen na posao manji od makova zrna. Inace je ista mogla i privatno da ga goni ali mislim da je primila izvinjenje. E sad ovde je u pitanju MINISTAR ODBRANE jedne zemlje. Da je to u Kanadi ministar uradio, sto je totaslno nemoguca stvar, leteo bi u roku od 24h i krivicno odgovarao. Budi muskarcina i sam daj otkaz pa nazad u kafanu koliko ti volja, sram bre da te bude.

Carapan

pre 8 godina

Pa u Trsteniku je cela Prva Petoletka kleknula. Eto, gospoda otvara kvazi radna mesta. 200 ovde 300 onde, a otpustaju 3000 iz fabrike koja je nekad proizvodila i delove za Boing. Svaka cast napredna stranko. I kadar u Trsteniku vam je izuzetan kao i u citavoj zemlji. Izuzetan toliko da ih treba izuzeti iz zivota.

djole

pre 8 godina

Klasican intelektualni olos. SNS takve nagradjuje visokim pozicijama. Sto si veci kulov to vise napredujes. Tuzno.
Ali kada premijer kaze za urednika Informera da je dobar i posten novinar sta onda mozemo da ocekujemo...

bp

pre 8 godina

Neka novinari i dalje ulepšavaju stvarnost... Može mu se. Svi ćute i ovakvo ponašanje prolazi. Ako zatvaramo oči pred istinom i pravimo se da se ništa ne dešava, to ne znači da će nam biti bolje. Budućnost naše dece je u pitanju, ako ovo ne prestane uskoro.

rimidalV

pre 8 godina

Hvala ministre, ponekad pozelim da se vratim u Srbiju, a onda me vi i vama slicni ubedite u suprotno. Tuzno je sto u Srbiji ima mnogo ljudi koji ne zasluzuju ovakve predstavnike, ali ko njih pita

Korto

pre 8 godina

Tipičan naprednjak. Možete samo da zamislite kako on postupa sa ženama koje mu se obrate za pomoć kao ministru, kad ovako javno ponižava i vređa.

dragan ignjatovic

pre 8 godina

iz ovog razloga primitivci ne mogu da budu ministri i o tome premijer mora da misli na vreme.ovako sada minister primitivac mora da ode sacmesta a premijer da se izvini za svoju gresku

Anita

pre 8 godina

Vlada Srbije kao strip Alan Ford , ne zna se ko je ludji od koga, svaki dan neka odvala sto od predsednika sto od premijera i ministra! Pa zar smo za ovo glasali?! Jedva cekam izbore da im kazem sta mislim o njihovom radu!

Vojvođanin

pre 8 godina

E moj Zorane, slušao sam te i verovao u svaku tvoju reč. Verovao sam beskrajnu u tvoju izjavu da "Srbija neće stati" čak i ako te ubiju. Nažalost, tu si pogrešio...

Kafir

pre 8 godina

On samo priča što naš narod voli da čuje.On nije jedini u vladi koji se tako ponaša.Primitivci i nepismeni su davno prešli kritičnu brojku od 50%+1 stanovništva ove zemlje i taka masa će kreirati politiku,kulturu i obrazovanje u ovoj zemlji.Teško nama.Nema nam spasa.

svet5

pre 8 godina

Da li ovaj nesrećni ministar zna koliko puta majka klekne pred svoje dete, dok ga ne odgaji.Noša, čarapice, obuća, igra, uteha, zagrljaj, brisanje suzica, razgovor, poljupci, povredice, ribanje, prašina, maslaćak, bela rada, mravi ..., a sve iz najčistije ljubavi?
Ja sam klečala pola života da bi moji sinovi postali ljudi.

cepanka ( sa naglaskom na prvom slogu)

pre 8 godina

Desilo mi se pre dosta godina da mi je neko u prolazu nudio devize prilično napadno. Da ga otkačim rekla sam -nemam para a nisam ih ni imala. Čovek je ne trepnuvši ispalio -Što nisi zaradila kad si bila mlada. Znam da sam savila glavu a u sebi sam plakala od nemoći. Kada sam posle nekoliko dana prolazila istim putem isti čovek me je upadljivo gledao. Jedino što sam želela je da ne proda ili kupi ni jednu devizu više nikad i da dreždi tamo kao poslednji dripac. Nisam mu uputila ni jednu reč. Mislila sam da je to dostojanstvenije. Eto i to je bila i jeste Srbija.

тоша

pre 8 godina

Необразован човек, јасно је то било одавно. Шта можеш очекивати од таквих...

Nemke

pre 8 godina

Napredno, nema šta. Prosto se trkaju u poslednje vreme ko će veću glupost da lupi i veći gaf da napravi. Sreća njihova pa ovaj narod zaboravlja sve jako brzo.

rope

pre 8 godina

Nikad pre ne bih rekao da bilo koji politicar moze da bude veca seljacina od Velje Ilica ali evo je stoka koja je i Velju zeznula... NapreDNO.

Sasha

pre 8 godina

Ovo je strašno, ali je još strašnije što ste u većini glasali za ovakve primitivce. Šta? Pre izbora niste znali da su primitivni? Ma hajte molim vas...

Magistar Ilić a nije Velimir

pre 8 godina

Ja sam siguran da je ministar to rekao onako iz duše, narodski. Njegovom glasačkom telu to najviše prija, uz Farmu, vimena i butkice. Od takve nemoralne gromade ne očekujem ništa, ali sam zgrožen propašću srpskog građanskog društva.

Majko sveta

pre 8 godina

Ako ga zbog ovog smene, iznenadio bih se. Inače, nije iznenađenje. Kad nije odgovarao niti žalio posle tragedije sa helikopterom... Samo možda je ovo drugi žuti?

Bogorodica again

pre 8 godina

Ministarke u vladi da se dogovore i da na sledećoj sednici vlade traže da individua koja javno tako govori o ženama izađe iz prostorije jer one ne mogu sedeti sa takvom individuom u istoj prostoriji. Uz direktan prenos na tv, da ga populacija gleda kako kupi pinkle i izlazi iz sale! A izvinjenje da si zabije ...

Salek

pre 8 godina

Neko mora da plati cenu svih ovih afera i aferica. Ako je Zorana možda bila spremna za odstrel, bar od strane kolega, situacija se promenila. BATA leti izgleda prvi!

opa cupa

pre 8 godina

Nista cudno.Drugo se nemoze ocekivati od Gasica.Takva mu je narav.A da u Srbiji svako moze bit ministar pa i doticni Gasic , ne treba da nas cude njegove izjave.Blam vlade Srbije , koji u 21 veku kao ucestali parazit skoro 3 decenije kao rak rana razjeda Srbiju.Mi smo krivi jer nikad se opametit necemo.Zemlju nam vode isti ljudi koji nas obmanjuju i lazu sve ove godine a narod nikad doci pameti.Dokle bre vise!?

Bogorodica

pre 8 godina

Za mene je politička stranka kojoj je ovaj prostak član ili čak finansijer iz senke - mrtva za sva vremena, pa makar uveli da med i mleko teče u Srbiji. Kraj!

abit

pre 8 godina

Nije on kriv, kriv mu je sef njegov sto ga tu postavio i jos se drzi njega i slicnih njemu ja bih ga isterao iste veceri s'pozicije takvog mangupa bezobraznog

Pobednik!

pre 8 godina

Očekivao sam da sa svojom izjavom o vojnoj sili Srbije bude "pobednik" dana ali je sa ovom izjavom upao u konkurenciju( koja je veoma žestoka) za "pobednika" godine.Čovek je samo dokazao da ne zaslužuje da obavlja funkciju koja mu je dodeljena i da nema osnovnih ljudskih kvaliteta. S najveći ptcroblem je što ova vladajuća postava svakodnevno ima ponekog "pobednika".

bojan

pre 8 godina

Vrh dna.
Sta ocekivati od ovih? Da li je neko iznenadjen?
Prosao je helikopter bez sankcija, a sad treba ocekivati nesto.
Da nece mozda da ode na poligraf?

Logic

pre 8 godina

On izjavljuje da nema opravdanja za ovakvo ponašanje? Dovoljno je što postoji objašnjenje. A iz objašnjenja sledi zaključak, diktat: uklanjanje iz svih poslova značajnih za javnost.

jd

pre 8 godina

Bolje da je dao ostavku nakon pada helikoptera jer bi tako možda bio upamćen kao prvi minstar koji je osetio odgovornost za nešto. Ovako će da ode kao ono što i jeste, što u njegovom slučaju nije baš nice.

Bez pamcenja

pre 8 godina

Novinarska i svaka druga Srbijo, ti i jesi klekla, sramota te je da priznas...
Neka ti se rugaju ovakvi, birala si.
A vi novinari, nastavite da izvestavate i kleknite i ubuduce.

Filmofil

pre 8 godina

Stariji su svedoci da se ovakvi incidenti kod nas ponavljaju ciklicno. To nije politika uopste. On je slika nas, on je slika odnosa naseg naroda i (ne)kulturnog modela prema zeni. I pre mego sto kazete nisam to ja, zamislite se koliko ste puta reagovali kada se to desilo nekom ko nije vas. A desava se svakog dana, anonimnim osobama gde nema kamere. Dok sam bila mladja i imala neke ideale i zelela da moj narod bude bolji, reagovala sam javno, i ostajala sama. Zene su cutale, da bude apsurd veci.
Kod nas postoji samo agresija prema slabijima, a ponos, onaj obican ljudski, je nepoznata kategorija. Dok god mam sve iza otiraca na ulasku u stan bude tudja briga dotle ce neuticajni u nasoj pleme skoj zajednici, jer gradjansko drustvo nismo prolaziti ovako. Danas ona, sutra neko od vas.

gradjanka

pre 8 godina

Prostakluk na delu ali i stav MINISTRA ODBRANE prema osobama ženskog pola. Treba da podnese ostavku i treba KRIVIČNO DA ODGOVARA.

nix

pre 8 godina

Prostak koji bruka srpski rod na svakom koraku!!! Da imalo obraza ima dao bi ostavku! Pa srpski ministar treba da je gospodin bez obzira na stranku !!! Eeeej pa ovo je ponašanje za sramotu!!!

ПравимоПроблемПП

pre 8 godina

Ова јадна земља је претрпела многе окупаторе,освајаче,пљачкаше и хуље али овакве битанге које се налазе на министарским позицијама данас дуго није видела!

thunderstruck

pre 8 godina

Ostavka! Kakav primitivizam! Ovo sebi ne bi dozvolio ni najveći klošar pred kamerama. Šta mislite šta radi kada ih isključe?

Politicki nekorektna osoba

pre 8 godina

Alo sabane, ta zena je necija majka, sestra, supruga i dosla je na posao da zaradi za hleb a ne da je neki primitivac vredja i proziva!

lex speciallis

pre 8 godina

Zaista me vise nista ne iznedjuje od ove vlade njenog premijera i ministara, ali zaista, odavno smo lupili u dno u svakom smislu te reci samo sto je i dno popustilo pa se ne vidi kraj. Ovo je samo slika i prilika vlasti, i stanja u drzavi.P.S.samo me interesuje kako ce botovi braniti neodbranljivo...

Mirsad

pre 8 godina

S obzirom da je poligraf izuzetno popularan među pripadnicima partije čiji je član i dotični ministar, bio bi veoma lep gest sa njegove strane kada bi se testirao na istom da bismo videli koliko je iskren sa ovim izvinjenjem.

frodo

pre 8 godina

@Kako se spasti od posledica ovakvog istupa u javnosti?
1. Ovo na snimku uopšte nije ministar Gašić.
2. On nije ni bio u Trsteniku već je bio celog dana u Kruševcu.
3. Ovo što se čulo uopšte nije rekao Gašić već oficir pored njega.
4. Samo je citirao SMS koji je upravo dobio od Velimira Magistra Ilića.
5. Snimak je montirao Njuz.net uz pomoć ministarke Zorane.
6. Jedini novinar koga poznaje je Dragan J.Vukičević i on se kune da ga ovo nimalo nije uvredilo.
....
99. A zar imamo nekog sposobnijeg i stručnijeg za ovu funkciju?
(Pera ložač, 7. decembar 2015 01:55)

100. Otici na poligraf i dokazati svoju nevinost

Novinarka

pre 8 godina

Ovaj video bi trebalo da se pusta na svim nacionalnim stanicama i u svakim vestima, jer on u 20 sekundi opisuje celu ovu Vladu!
Nacin na koji su Dacic i Lavrov i Vucic pricali o Dunji Mijatovic je takodje mizogin.
Fuj! Fuj! Fuj!
P.S. Zao mi je koleginice, ovo ce joj na zalost obeleziti karijeru, mogu samo da zamislim pod kojim je stresom! Podrska koleginice!!!

yappy ns

pre 8 godina

Za ovakva lupetanja i ona jos trista puta bitnija od njih u civilizovanoj zemlji se ili podnosi ostavka ili se dobija!!! U civilozovanoj zemlji, ministri, i slicni ljudi iz visoke politike ne bi bili ljudi tipa malog Slobe, Julovskog piJonira i sl... Kazem, u civilozovanoj drzavi...

postojbina polusveta

pre 8 godina

i u drugim drzavama ima polusveta, ali se zna gde mu je mesto....samo je u srbiji polusvet dominantan tj. ima svoju drzavu

Svedok s'lica mesta

pre 8 godina

sada konferencija za štampu, a iza ministra Santosa, specijalne jedinice Vojske sa fantomkama i raketnim sistemom NEVA, da ga odbrane, i naravno izjava da je OVO NAPAD NA DRŽAVU naravno...stvarno je Srbija sa SNS dotakla dno čabra, gorih nije bilo nikada...

ulica

pre 8 godina

Ostavka je najnormalnija stvar.Ali to je još pitanje šta će se desiti.Mnogo veći problem je što smo na ovako vaznoj funkciji imali čoveka koji je običan uličar.Vrlo je vazno da je takav čovek podigao i crkvu.

максимилијан

pre 8 godina

Човек је сељачина и то ни паре ни положај не могу да промене. Мене више занима какву игранку спремају за Петолетку, и то што ће 2000 породица остати без прихода кад је зтаворе крајем месеца.

HanSolo

pre 8 godina

Treba Vučić odma da ga smeni. Ako ne onda to pokazuje kakvo "društvo" imamo u samom vrhu vlasti države..
A to bi me razočaralo do poda razočaranog..

niky

pre 8 godina

Ispod svakog nivoa bilo kog pristojnog muškarca. Žao mi je samo što i ako bude PRIMORAN da da ostavku (kod takvih ljudi neobrazovan znači BEZ OBRAZA, on čak nije našao za shodno ni da se odmah izvini na neumesnoj šali, ne daj Bože da poljubi ruku toj novinarki i da je podigne.... Izvinio se, da, kada mu je to naloženo sa vrha, a verujem da će klečati premijeru na kukuruzu), neće ostati bez posla, niti će biti problem da dobije neku drugu manje zvučnu funkciju.

Presrecni Grobar

pre 8 godina

@ Mix
Sve, sve, ali ti ga brate bas pretera. Danas imas dupli sendvic i ulazis u konkurenciju za botovski komentar godine.

002

pre 8 godina

Nemoj Vucko da ga smenis , iz inata . Kad nije Dačić Ružića, nemoj ni ti Gašu . POTONITE SVI ZAJEDNO U ZABORAV....I jos nesto , ne vezano za ovo ...a mozda je i vezano . Juce mi je drugar taksista ispricao da je kaznjen od strane suda nagodbom , da uplati odredjeni iznos u fond Dragice Nikolic , kako ne bi bio kaznjen po zakonu . A inace je kaznjen sto je vozio izbeglice koje su ga zaustavile u Beogradu , za Kanjizu u prihvatni centar ????? Ovde nema ni P od prekrsaja jer taksistima je posao prevoz ljudi ali ..........Tako da bi izbori bili najbolja stvar jer se situacija pogorsava po nas obicne smrtnike ......da vidimo koliko smo normalni kao nacija

SremacSm

pre 8 godina

Ministri su nepismeni, nekulturni i dolaze iz socijalnog miljea gde je takvo ophodjenje prema zeni prihvatljivo i izaziva smeh kao dobra fora. Zato ne treba da nas cude ovakvi ispadi