Četvrtak, 05.11.2015.

09:24

Vučić ljut na Tasovca zbog Tanjuga

Premijer Aleksandar Vučić razočaran je gašenjem novinske agencije Tanjug zbog čega je oštro kritikovao resornog ministra Ivana Tasovca, saznaje Tanjug.

Izvor: Tanjug

Vuèiæ ljut na Tasovca zbog Tanjuga IMAGE SOURCE
IMAGE DESCRIPTION

166 Komentari

Sortiraj po:

Ironija zalosne vrbe

pre 8 godina

Za Vucica nije problem sto je TANJUG prodat nego TO STO JE PO PRVI PUT JAVNO RECENO DA I NAPREDNJACI PRODAJU a ne samo demokrate. E tako se to radi da se zna sta je sve prodato a ne ispod zita, npr. DIPOS (vile, stanovi itd),... a tek bi narod Srbije trabao da zna STA JE SVE TEK POKLONJENO????. Ali kada smo vec kod ove prodaje po istom principu prodajte i Radio televiziju Srbije. Naravoucenije za Tasovca i SNS - Kada prodajete drustvenu, pardon drzavnu imovinu radite to TIHO da se ne zna kao i do sada.

Timer

pre 8 godina

U pravu je Premijer,zašto uvek mora prvo da se napravi greška,pa da se onda ispravlja...dokle više?
(bg, 5. novembar 2015 23:59)

Tako ce biti sve ddok ne izaberemo Premijera koji poznaje svoje ministre i zna svoj posao. Mislio sam da ce Vucic da se nauci svojoj funskiji nakon 3 godine na vlasti ali vidim da od toga nema nista.

Mrklzvc

pre 8 godina

A gde je Radio Jugoslavija?
Sta sa tim?
Od svih ovih ispraznih prica, koje pocinju i zavrsavaju se na internetu, mi je muka.
Sta je sa "projektnim" finansiranjem, Radio Jugoslavijom, Vecernjim novostima, finansiranjem javnog servisa.
Da je bilo interneta u vreme Slobodana Milosevica on bi jos uvek vladao.
Svi vi koji mislite da sa svojim "komentom", "lajkom" ili cime god vec, nesto menjate opasno gresite.

bezimena kojoj su počeli da objavljuju komentare

pre 8 godina

Svi koji nece da rade za dobrobit Vlade treba da budu smenjeni.
(Talila, 05. novembar 2015 15:43)

Za dobrobit Vlade....e ovo si pogodila.:))))

VUK

pre 8 godina

Vucica izgleda ne interesuje zastita interesa Srbije u UNESKU kad ne zna da mu je ministar Tasovac bio tamo. Sramota. Vucic je upravo demostrirao da je sve sto radi farsa, kao i njegova borba za nacionalne interese.

bgd

pre 8 godina

Bravo za Tasovca.Ugasio je Rusku kgb oglasnu tablu.To sto se A.V. Nasao u nebranom grozdju zbog toga sto su Rusufili obećali Tanjug za dzabe Sputniku,to je njihov problem.

matori

pre 8 godina

Pa kako je mogao Tasovac to da Mu uradi? Kao da ima nekog preceg cije zelje treba da ispunjava a lepo je mogao da predpostavi da On u stvari mnogo voli Tanjug. Skoro kao Zvezdu

miya

pre 8 godina

Katastrofa! Kako nas dobro poznaje ta marketinška ahencija koja radi za njega. Da se javnost nije zapanjila po pitanju Tanjuga, ministar ne bi dobio pohvale. Ko pita Tasovca za bilo šta?

Dragan VG

pre 8 godina

Kakva sramota gasiti jednu ovakvu novinsku agenciju.
Da je u Velikoj Britaniji, bila bi zasticena kao istorijska tekovina, a nazadnjaci gase.
Verovatno Pink,Kurir, Informer predstavljaju bolja sredstva informisanja.
A jos smo jadniji mi Srbi koji dozvoljavamo ovakve stvari, ovako apaticni, beskrvni, nezainteresovani.
Zar se toliko stidimo NOB-a i antifasisticke tekovine, pa unistavamo sve sto ima veze sa njom?

bird

pre 8 godina

Globtroter je u komentaru sve lepo napisao ! Mislio sam da ce Vucic mnogo drugacije vladati, ali on je svojim necinjenjem (obecanim hapsenjem i konfikskovanjem imovine tajkuna i politicara koji su pljackali i jos pljackaju narod) jos vise upropastio Srbiju...

Ako vam je dobro, onda nista

pre 8 godina

Sad se ljuti, juce tuzan, prekjuce sretan, sutra ce da se duri..? Cemu svakodnevni izvestaji o njegovom emotivnom stanju. Covek nista pozitivno ne zna da uradi, a vodi drzavu! Treba zabraniti politicke partije, samo individualni izbor premijera, ministara, poslanika... svako da odgovara za svoje postupke licno, nema onda ne dam batu ili ovog, onog. Nema vise politickih klanova, nedodirljivih, jednakijih medju jednakima.

Potpuno smo izgubili kompas

pre 8 godina

Dakle, u Srbiji se, koliko vidim, rad ministra ocenjuje po tome koliko puta se pojavljuje u medijima? Katastrofa.

U normalnim zemljama, ministri ne otvaraju pločnike, nove šahtove, kioske, makete, itsl, osim možda pred izbore ili kada je u pitanju stvarno nešto veliko. U normalnim zemljama, ministarstva imaju službu za odnose sa javnošću, koja komunicira sa medijima, jer je to ozbiljan posao, koji traži potpunu posvećenost osoba, koje se njime bave.

U Srbiji imamo ministre, koji izigravaju PR i PR koji ne radi ništa, odnosno popravlja ono što ministri zabrljaju. Imamo ministra kulture, koji izigrava boksersku vreću i imamo premijera kome je, eto, žao Tanjuga.

Goci

pre 8 godina

Da li je moguće da premijer istu predstavu glumata po 28. put?

Bez obrzira da li je i putanju otpuštanje radnika, smanjenje plata, prodaja državnih firmi ili, kao sada, gašenje Tanjuga, on je "kao" uvek protiv, a neko drugi ipak odluči da se to uradi, pa onda premijer tuguje i javno ga kritikuje...

Dragi sugrađani, istina je ipak malo drugačija:
Vučić sam donosi sve odluke. One koje su bolne i nepopularne, one koje narod ne podržava, on takođe donosi, ali nađe žrtvenog jarca (kao onomad mladog Lazara) da stane iza njih, pa onda skoči na njega, zajedno sa narodom.

Ali problem, generalno, nije do Vučića. Problem je do nas kojima takva predstava prolazi pred očima kao istina. Da mi nismo slepi, on tako providne predstave ne bi igrao. Tako da džaba mi kukamo na druge, premijera, Nato pakt, Albance i ko zna koje svtske zavere uperene protiv nas - problem je DO NAS.

Mi kada se promenimo, postanemo sposobni da izaberemo lidera, e tek tada će nam biti bolje. Dokle god na izborima biramo glumce, jedino što možemo da gledamo je - pozorišna predstava, najčešće komedija ili tragedija, ponekad drama.

bezimena kojoj su počeli da objavljuju komentare

pre 8 godina

Mukica.

"Premijer kao žrtva svojih ministara", predstava koja traje već 3,5 godine, ali koja više ne puni pozorište već proizvofi sve veće gubitke, i pored odlične glume glavnog glumca....

IZBORI su nam preko potrebni, dosta više! Ova Vlada je gora Farma od Pinkove!

Korto Malteze

pre 8 godina

Vučić je bio protiv gašenja TANJUG-a ...ali je Tasovac podviknuo na sednici Vlade "Tišina tamo ! Nijednu reč da više nisam čuo !".

Глобтротер

pre 8 godina

Ово превазилази границе укуса и здравог разума. Ја па ја.

А за Тасовца немам речи. Прилично ме је разочарао самим тим што пристаје да слуша дотичног.

Вучић би могао, уместо што се константно понаша увређено, да нам објасни далеко озбиљније случајеве попут: афера Малог, афере "Хеликоптер", украдене личне карте и гомиле других много значајнијих случајева од овог. Испада сада он борац за медије, а угасио је све друге политичке емисије на јавним сервисима у којима смо могли да видимо дуеле политичких неистомишљеника (чиме је практично увео "медијски мрак").

Могао би да нам објасни шта се дешава са Мишковићем и другим тајкунима за које је најављивао да ће бити осуђени. Шта се дешава са свим оним ДС-овцима које је исто хтео да затвара, јер су, како он каже, покрали народ, и ту причу он и његови полтрони константно понављају последње 4 године.

Могао би да набрајам његове најаве до сутра.

Bez H u imenu

pre 8 godina

@
(Hanah, 5. novembar 2015 09:40)

Izvinite, a ko je doveo Tasovca i ostale koji "ne podmecu ledja" na funkcije na kojim su vec godinama???? Pa jesu li ih tu imenovali marsovci, masoni ili svevideci i svemoguci AV?

dot

pre 8 godina

Premijer pokazuje emocije javno i kalpi svog ministra pred medijima i obraća mu se neformalno sa ti? Predstava za medije, skupljanje poena pred izbore, balkanska politika? U svakom slučaju prolazi u Srbiji i popularnost raste zato što Srbi vole "čvrstu ruku". Bye, bye Tanjug.

Lukan

pre 8 godina

Kakva gluma! Odlicna predstava, gospodo! Sad Arapima da poklonimo turisticke potencijale i milina! Drzavu na dobos, to je vasa politika! A i vi i oni pre vas se dobro ugradili u sve to! Muka mi je od patetike i laznih obecanja. Recite lepo, prodajemo sve, nista vise nece biti dobro i zdravo djaci!

Šolaja

pre 8 godina

Neka mu je rekao. Ministri treba da rade i da stoje iza svog rada. Ko nema dobre rezultate i mora da se krije iza drugog, nije mu mesto u ministarstvu.

Maja

pre 8 godina

Politicari iz SPS, ili oni koje podrzava SPS, kao g.Tasovac sve vreme su poput faraona, postavljeni iznad drustva i drzave.Gledaju sebe,njihova korist im je najpreca, a tradicija, vrednosni sistem i inderesi naroda, pa brinuce o tome neko drugi.

FolqueBaroque

pre 8 godina

Svi kojima je zao Tanjuga pitanje da li su spremni da se iz njihovih dzepova finansira postojanje drzavne novinske agencije pored dve privatne koje to isto rade i nisu na budzetu.

DUblERR

pre 8 godina

Tanjug je već bio mrtvac, ništa nije vredeo, sve što je od novinara valjalo još pre nekoliko godina je otišlo u druge redakcije, da je vredeo neko bi ga kupio, a i EU traži da se država povuče iz svih medija a Tanjug je bio na državnim jaslama.

Milorad

pre 8 godina

Ako! Sto volim sto te ovako ponizava. Ko te terao da se uplices u njegovu vlast. Sta si doziveo da tebe ovako jedan smesni demagog javno ponizava.

moske

pre 8 godina

Ne moze Vucic da se klonira i da resava 100 problema u isto vreme, sasvim je normalno da ministri preuzmu svoj deo odgovornosti i da ne svaljuju na drugog.

Ljubivoje I

pre 8 godina

Kamo sreće da se taj Tanjug nikada nije ni osnovao.Čuj osnovao po ideji Moše Pijade.Najgore od svega što sada treba da se isplate otpremnine novinarima koji su radili u agenciji koja je osnovana da laže narod.

Miloš1976

pre 8 godina

Koja je ovo sprdnja..Kao oni su ga ubeđivali da je to dobro,pa je tad mislio da je ok..E sad je ljut?Uspeli su da ugase 70 godina staru instituciju,a Aca Lukas i Mirković kupuju najstariji sportski list na Balkanu..Alal vera..

Vlada Milutinović

pre 8 godina

Jedna stvar mi nije jasna, a to je kad će ovaj Bot Menadžer da konačno dobije otkaz. Ovo što rade je toliko ne kreativno, naporno, glupo i ne ne korisno već i štetno.
Ima valjda neko pametniji da to organizuje tako da bude neprimetno, spontano i delotvorno.
Menadžer je oćigledno završio višu komesarsku školu u Kumrovcu.

perec

pre 8 godina

Ispada da je Tasovac ugasio Tanjug.Premijer eto nije hteo a Tasovac jeste,baš navalio pa to uradio na svoju ruku. Namerno, da se baci drvlje i kamenje na premijera. Sreća, pa su mu široka leđa i sve može da primi na njih. Da li neko može u to da poveruje?! Puka demagogija.
Ej, Tasovac, ja bih mu na licu mesta podneo ostavku zbog takvog obraćanja i nastupa. Ti, Tasovac... Obraća se ministru ko u bifeu na željezničkoj stanici posle par piva.
Što se Tasovca tiče, baš me briga, sam je birao sebi društvo. Ko ga je terao.
Ali, u kakvoj mi državi živimo?! Kakvu pozorišnu predstavu gledamo svaki dan?! I dokle?
Nema veze, biće nam bolje u 2014. ili 15. ili 16,17,18,19 20 .....

janko jankovic

pre 8 godina

Kakvo zamajavanje naroda. Tasovac za ukidanje Vucic protiv ?!?!? A tanjug ukinut.
Mnogo volimo da pricamo o tradiciji i identitetu. Tanjug je jedna od tih. Lako
smo se je odrekli. Nije cudno. Nista nam nije sveto. Nemamo Tanjug ali zato imamo Informer.

Sramotno od Premijera

pre 8 godina

Premijer nikad ne blati svoj obraz. On uvek blati obraze svojih saradnika, i to post festum. Dokle? Kad će, napokon, biti ti izbori - da kažemo šta mislimo o njemu?

vreme sporta i razonode

pre 8 godina

Ko to zali za jednom komunisticko-propagandnom agencijom? Ona odavno ne emituje validne podatke i trebalo je da se ugasi. Trziste informacija je otvoreno i opstanak po svaku cenu jednog dinosaurusa iz YU epohe ne treba finasirati.

Robin Hud

pre 8 godina

Vladi nisu potrebni ljudi koji ce raditi ispod zita, vec tim sloznih ljudi koji ce davati maksimum u realizaciji zacrtanih interesa. Tesko da ce posle ovog Tasovac ostati u vladi.

jasna

pre 8 godina

Gospodine Vucicu, Tanjug je bio jedina novinska agencija koja vas je pratila u stopu, novinari Agencije su dan noc dezurali da bi prenosili najhitnije moguce svaku vasu izgovorenu , trudili se da vam nijednog trenutka ne stanu na zulj kako se ne biste naljutili. Onomad ste novinarima na otvaranju trafostanice u Mirijevu rekli da se ne mesate u privatizaciju medija, te da za Tanjug postoji vise resenja. Nije li resenje o gasenju poslednje koje je trebalo razmatrali. Koga pokusavate da obmanete. Vi ste doneli odluku o gasenju Tanjuga i vi cete snositi sve posledice takve odluke.Istoija je tu da to zabelezi

milica

pre 8 godina

mislim da je idiotski gasiti jednu takvu novinsku agenciju, pa svaka zemlja ima svoju, sto Srbija ne bi imala! Tako sam uvek mislila tako cu uvek misliti

NIslija , iz nisA

pre 8 godina

... tako mu rece, i ... odose zajedno na rucak posle neku kafanu ...
-zasto se tako nije "potreso" za gasenje niske televizije ... beograd ima RTS, novi sad RTV , a nis i ceo jug ... sva sreca sto godinama pricaju kako je prioritet srbije da se ravnomerno razvija jug i ostali delovi van 011 govornog podrucija.

Aleksandar

pre 8 godina

Zakon o medijima je donet pre više od godinu dana, u kom se jasno videlo da država izlazi iz svih medija. Menadžment Tanjuga se nadao da će kao i uvek zakon biti zaobiđen i da sve ostaje po starom. Nisu ni pokušali da nadju rešenje. Samo su krivi za svoju situaciju.

Dejan

pre 8 godina

Nemojte da prosipate demagogiju po medijima nego ponistite odluku o gasenju TANJUG-a i na taj nacin uradicete nesto konkretno.
Sve drugo je jeftino zaradjovanje poena kod neobrazovanih ljudi.

hifi

pre 8 godina

Spasite Tanjug! Ko ce poslati usvet info da nas vise nema kad nas ne bude? Ko ce javiti da su sva ljudska prava u Srbiji ugasena i da je poslednji od nas umro pod orahom od gladi?

shipovi jeftiniji u bugarskoj

pre 8 godina

Premijer Vučić je članovima vlade poručio:
"Oni koji neće da budu u vladi, oni koji su samostalni strelci, oni koji neće da budu deo tima, i da idu negde sa vladom, zato što nisu u prvom planu, a rezultati su im nevidljivi, a to se sad odnosi na tebe Tasovac, njih molim da se tako ne ponašaju. Jasno vam je da vas neću moliti nizašta".

"Znachi,drugim rechima,deco,ko necce da plati ratu-smatra se da je odustao, i da necce da ide s nama negde na ekskurziju!...i da,TISHINA TAMO!".....

pre 8 godina

мени је далеко већи проблем распродаја Телекома, бања, поклањање Савског амфитеатра, задуживање државе до нивоа дуплог од дозвољеног и одрживог, поклањање војвођанских ораница, петине територије и цео народ на њој и сл. од једног Тањуга

нека прво он одговара за своје грешке и издају српских интереса, за Тањуг ћемо лако

Jovan Vukadinovic

pre 8 godina

Tasovac bio u Parizu na konferenciji UNESCA,snimljen I emitovano na RTS dok Dacic govori u plenumu o odlaganju debate za prijem Kosova!!!
I tamo je otisao s putnim nalogom vlade Srbije...ako nema moc "teleprontovanja"al nikako nije mogao da bude istovremeno u Sarajevu ili Beogradu...I mora biti da Vucic nije dobro gledao tv....morace vise da zapne

Prle

pre 8 godina

Pozorište i dalje radi... Sada sam srećan, sada sam tužan, pa onda sam ljut na ovog ili onog, pa sam onda istrgnut iz konteksta, a one devojčice gladuju...

ilke

pre 8 godina

Ovaj covek je neverovatan. Obrni, okreni on mora da bude zrtva pa makar se svet srusio. Ovoliko samoljublje, patetika, umisljenost i uverenost da mu je sve dozvoljeno prevazilazi sve granice. Imali smo mi losih gospodara kolektivne sudbine i ranije, ali makar im psiha nije bila na nivou razmazenog petogodisnjeg deteta koje nikad ne prihvata krivicu, ali krivca itekako uvek uspesno nadje.

Gaga88

pre 8 godina

Trebalo je naci neko resenje za Tanjug, da opstane i da i dalje bude prisutan. Ipak je to jedna poznata novinska agencija i prava je steta sto se ovo desilo.

banana republic

pre 8 godina

Trener tima menja igraca ako ne valja.A ovaj sam stenje, kuka i prosipa demagogiju.....A u Rumuniji padne vlada zbog tragedije u diskoteci.....Kod nas poplave koje su mogle da se predvide i spasu ljudski zivoti,banane,koferce,visemesecni strajkovi advokata,plagijati,stanovi u Bugarskoj,alfatoksin,jeftinija struja,smanjenja plata i peMzija......mogao bi do sutra.I?Obraz?djon?.....

zoran

pre 8 godina

Majstore, tako ne rukovodi ni brigadir na nekom gradilištu. To je vrhunac nepoznavanja organizacije, patos demagogije i pokazuje da nemaš ni ideju ni viziju ni dovoljan kapacitet da vodiš Mesnu zajednicu a ne državu.

"Posle bitke lako je biti general"

Ja lično za sebe znam da to ne bih mogao da radim zato se i ne trpam gde mi nije mesto. Ti definitivno nisi svestan svoje malenkosti...

Богдан

pre 8 godina

И онда је Есмералда ушла у собу и затекла своју љубав Роберта како... Наставак у следећој епизоди.

La boca

pre 8 godina

I na kraju sve se svali na Vucica! Pa dobro bre gospodo ministri ako ne umete da ispunite svoje zadatke bar dajte ostavku i ustedite koju platu!

Isprani mozgovi

pre 8 godina

O Zemljo,otovri se,da me progutas,ili da mi je da se "teleprontujem" negde,ne mogu vise ovo da slucam I citam.... Ovaj covek je uvreda sa ljudski intelekt,pa se posle pitamo,zasto je bar 95% intelektualaca na suprotnoj strani od Svemoguceg Vucica...Pa ovo pas sa maslom ne bi progutao...

Tatjana

pre 8 godina

Kao u španskoj seriji jbt!!
Moraće da počnu titlovati sednice vlade, možda ih prodamo nekoj zemlji u regionu kao sapunicu!?
Još da je koju suzu pustio... pa za oskara da ga kandidujemo....

Bachi

pre 8 godina

Noćaš je gledao vesti i nije ga video?

Ja svom šefu ne referišem preko vesti, niti to trebaju ministri da rade svom šefu.

Srbija = rijaliti šou.

naivan

pre 8 godina

Verovatno ste se istalili da prodate nekom zgradu Tanjuga a ti šeš kao malo da se duriš na njega a zombi-Srbi će ionako sve da zaborave za 1 dan

NapreDNO...NEMA ŠTA

Hanah

pre 8 godina

Vucic je sa razlogom ljut,pojedinci ne podmecu ledja ali zato vrlo vesto podmecu njegova,treba svojim radom da dodju do rezultata,a ne svaki put da ocekuju da Vucic uradi nesto umesto njih.Nadam se da ce Tasovac imati neko realno objasnjenje za ovu situaciju.

Saša

pre 8 godina

Kakvo prenemaganje, svemoćni premijer eto nije bio za nepopularnu odluku ali ga prevariše zli savetnici, Tasovac i Mirković. Kakva smejurija. Kakva predstava. Ko nama vlada...

Mile

pre 8 godina

Pa ugasi TASovca kao sto je on ugasio TANJUG i dobar deo kulture! OTKAZ ministru koji samo unistava kulturna dobra i na koga se svi zale, ali mu ne mogu nista jer je ministar u vladi.

Zvooonilooo

pre 8 godina

Neko treba da javi ovima u Tanjugu da su ugaseni tako da ne moraju vise da se uvlace Vucicu. Sada mogu da pocnu da razmisljaju svojom glavom. Bice to tesko neko vreme, ipak su decenije losih navika u pitanju, ali treba samo da budu uporni. I neka potraze u recnicima i udzbenicima znacenje reci "ljudsko dostojanstvo" i "odgovornost novinara prema drustvu".

ilke

pre 8 godina

Ovaj covek je neverovatan. Obrni, okreni on mora da bude zrtva pa makar se svet srusio. Ovoliko samoljublje, patetika, umisljenost i uverenost da mu je sve dozvoljeno prevazilazi sve granice. Imali smo mi losih gospodara kolektivne sudbine i ranije, ali makar im psiha nije bila na nivou razmazenog petogodisnjeg deteta koje nikad ne prihvata krivicu, ali krivca itekako uvek uspesno nadje.

Zvooonilooo

pre 8 godina

Neko treba da javi ovima u Tanjugu da su ugaseni tako da ne moraju vise da se uvlace Vucicu. Sada mogu da pocnu da razmisljaju svojom glavom. Bice to tesko neko vreme, ipak su decenije losih navika u pitanju, ali treba samo da budu uporni. I neka potraze u recnicima i udzbenicima znacenje reci "ljudsko dostojanstvo" i "odgovornost novinara prema drustvu".

Hanah

pre 8 godina

Vucic je sa razlogom ljut,pojedinci ne podmecu ledja ali zato vrlo vesto podmecu njegova,treba svojim radom da dodju do rezultata,a ne svaki put da ocekuju da Vucic uradi nesto umesto njih.Nadam se da ce Tasovac imati neko realno objasnjenje za ovu situaciju.

vreme sporta i razonode

pre 8 godina

Ko to zali za jednom komunisticko-propagandnom agencijom? Ona odavno ne emituje validne podatke i trebalo je da se ugasi. Trziste informacija je otvoreno i opstanak po svaku cenu jednog dinosaurusa iz YU epohe ne treba finasirati.

Aleksandar

pre 8 godina

Zakon o medijima je donet pre više od godinu dana, u kom se jasno videlo da država izlazi iz svih medija. Menadžment Tanjuga se nadao da će kao i uvek zakon biti zaobiđen i da sve ostaje po starom. Nisu ni pokušali da nadju rešenje. Samo su krivi za svoju situaciju.

Mile

pre 8 godina

Pa ugasi TASovca kao sto je on ugasio TANJUG i dobar deo kulture! OTKAZ ministru koji samo unistava kulturna dobra i na koga se svi zale, ali mu ne mogu nista jer je ministar u vladi.

milica

pre 8 godina

mislim da je idiotski gasiti jednu takvu novinsku agenciju, pa svaka zemlja ima svoju, sto Srbija ne bi imala! Tako sam uvek mislila tako cu uvek misliti

moske

pre 8 godina

Ne moze Vucic da se klonira i da resava 100 problema u isto vreme, sasvim je normalno da ministri preuzmu svoj deo odgovornosti i da ne svaljuju na drugog.

Šolaja

pre 8 godina

Neka mu je rekao. Ministri treba da rade i da stoje iza svog rada. Ko nema dobre rezultate i mora da se krije iza drugog, nije mu mesto u ministarstvu.

Robin Hud

pre 8 godina

Vladi nisu potrebni ljudi koji ce raditi ispod zita, vec tim sloznih ljudi koji ce davati maksimum u realizaciji zacrtanih interesa. Tesko da ce posle ovog Tasovac ostati u vladi.

Maja

pre 8 godina

Politicari iz SPS, ili oni koje podrzava SPS, kao g.Tasovac sve vreme su poput faraona, postavljeni iznad drustva i drzave.Gledaju sebe,njihova korist im je najpreca, a tradicija, vrednosni sistem i inderesi naroda, pa brinuce o tome neko drugi.

DUblERR

pre 8 godina

Tanjug je već bio mrtvac, ništa nije vredeo, sve što je od novinara valjalo još pre nekoliko godina je otišlo u druge redakcije, da je vredeo neko bi ga kupio, a i EU traži da se država povuče iz svih medija a Tanjug je bio na državnim jaslama.

La boca

pre 8 godina

I na kraju sve se svali na Vucica! Pa dobro bre gospodo ministri ako ne umete da ispunite svoje zadatke bar dajte ostavku i ustedite koju platu!

Gaga88

pre 8 godina

Trebalo je naci neko resenje za Tanjug, da opstane i da i dalje bude prisutan. Ipak je to jedna poznata novinska agencija i prava je steta sto se ovo desilo.

Jovan Vukadinovic

pre 8 godina

Tasovac bio u Parizu na konferenciji UNESCA,snimljen I emitovano na RTS dok Dacic govori u plenumu o odlaganju debate za prijem Kosova!!!
I tamo je otisao s putnim nalogom vlade Srbije...ako nema moc "teleprontovanja"al nikako nije mogao da bude istovremeno u Sarajevu ili Beogradu...I mora biti da Vucic nije dobro gledao tv....morace vise da zapne

Dejan

pre 8 godina

Nemojte da prosipate demagogiju po medijima nego ponistite odluku o gasenju TANJUG-a i na taj nacin uradicete nesto konkretno.
Sve drugo je jeftino zaradjovanje poena kod neobrazovanih ljudi.

shipovi jeftiniji u bugarskoj

pre 8 godina

Premijer Vučić je članovima vlade poručio:
"Oni koji neće da budu u vladi, oni koji su samostalni strelci, oni koji neće da budu deo tima, i da idu negde sa vladom, zato što nisu u prvom planu, a rezultati su im nevidljivi, a to se sad odnosi na tebe Tasovac, njih molim da se tako ne ponašaju. Jasno vam je da vas neću moliti nizašta".

"Znachi,drugim rechima,deco,ko necce da plati ratu-smatra se da je odustao, i da necce da ide s nama negde na ekskurziju!...i da,TISHINA TAMO!".....

Goci

pre 8 godina

Da li je moguće da premijer istu predstavu glumata po 28. put?

Bez obrzira da li je i putanju otpuštanje radnika, smanjenje plata, prodaja državnih firmi ili, kao sada, gašenje Tanjuga, on je "kao" uvek protiv, a neko drugi ipak odluči da se to uradi, pa onda premijer tuguje i javno ga kritikuje...

Dragi sugrađani, istina je ipak malo drugačija:
Vučić sam donosi sve odluke. One koje su bolne i nepopularne, one koje narod ne podržava, on takođe donosi, ali nađe žrtvenog jarca (kao onomad mladog Lazara) da stane iza njih, pa onda skoči na njega, zajedno sa narodom.

Ali problem, generalno, nije do Vučića. Problem je do nas kojima takva predstava prolazi pred očima kao istina. Da mi nismo slepi, on tako providne predstave ne bi igrao. Tako da džaba mi kukamo na druge, premijera, Nato pakt, Albance i ko zna koje svtske zavere uperene protiv nas - problem je DO NAS.

Mi kada se promenimo, postanemo sposobni da izaberemo lidera, e tek tada će nam biti bolje. Dokle god na izborima biramo glumce, jedino što možemo da gledamo je - pozorišna predstava, najčešće komedija ili tragedija, ponekad drama.

Saša

pre 8 godina

Kakvo prenemaganje, svemoćni premijer eto nije bio za nepopularnu odluku ali ga prevariše zli savetnici, Tasovac i Mirković. Kakva smejurija. Kakva predstava. Ko nama vlada...

Sramotno od Premijera

pre 8 godina

Premijer nikad ne blati svoj obraz. On uvek blati obraze svojih saradnika, i to post festum. Dokle? Kad će, napokon, biti ti izbori - da kažemo šta mislimo o njemu?

Korto Malteze

pre 8 godina

Vučić je bio protiv gašenja TANJUG-a ...ali je Tasovac podviknuo na sednici Vlade "Tišina tamo ! Nijednu reč da više nisam čuo !".

jasna

pre 8 godina

Gospodine Vucicu, Tanjug je bio jedina novinska agencija koja vas je pratila u stopu, novinari Agencije su dan noc dezurali da bi prenosili najhitnije moguce svaku vasu izgovorenu , trudili se da vam nijednog trenutka ne stanu na zulj kako se ne biste naljutili. Onomad ste novinarima na otvaranju trafostanice u Mirijevu rekli da se ne mesate u privatizaciju medija, te da za Tanjug postoji vise resenja. Nije li resenje o gasenju poslednje koje je trebalo razmatrali. Koga pokusavate da obmanete. Vi ste doneli odluku o gasenju Tanjuga i vi cete snositi sve posledice takve odluke.Istoija je tu da to zabelezi

janko jankovic

pre 8 godina

Kakvo zamajavanje naroda. Tasovac za ukidanje Vucic protiv ?!?!? A tanjug ukinut.
Mnogo volimo da pricamo o tradiciji i identitetu. Tanjug je jedna od tih. Lako
smo se je odrekli. Nije cudno. Nista nam nije sveto. Nemamo Tanjug ali zato imamo Informer.

perec

pre 8 godina

Ispada da je Tasovac ugasio Tanjug.Premijer eto nije hteo a Tasovac jeste,baš navalio pa to uradio na svoju ruku. Namerno, da se baci drvlje i kamenje na premijera. Sreća, pa su mu široka leđa i sve može da primi na njih. Da li neko može u to da poveruje?! Puka demagogija.
Ej, Tasovac, ja bih mu na licu mesta podneo ostavku zbog takvog obraćanja i nastupa. Ti, Tasovac... Obraća se ministru ko u bifeu na željezničkoj stanici posle par piva.
Što se Tasovca tiče, baš me briga, sam je birao sebi društvo. Ko ga je terao.
Ali, u kakvoj mi državi živimo?! Kakvu pozorišnu predstavu gledamo svaki dan?! I dokle?
Nema veze, biće nam bolje u 2014. ili 15. ili 16,17,18,19 20 .....

NIslija , iz nisA

pre 8 godina

... tako mu rece, i ... odose zajedno na rucak posle neku kafanu ...
-zasto se tako nije "potreso" za gasenje niske televizije ... beograd ima RTS, novi sad RTV , a nis i ceo jug ... sva sreca sto godinama pricaju kako je prioritet srbije da se ravnomerno razvija jug i ostali delovi van 011 govornog podrucija.

Vlada Milutinović

pre 8 godina

Jedna stvar mi nije jasna, a to je kad će ovaj Bot Menadžer da konačno dobije otkaz. Ovo što rade je toliko ne kreativno, naporno, glupo i ne ne korisno već i štetno.
Ima valjda neko pametniji da to organizuje tako da bude neprimetno, spontano i delotvorno.
Menadžer je oćigledno završio višu komesarsku školu u Kumrovcu.

dot

pre 8 godina

Premijer pokazuje emocije javno i kalpi svog ministra pred medijima i obraća mu se neformalno sa ti? Predstava za medije, skupljanje poena pred izbore, balkanska politika? U svakom slučaju prolazi u Srbiji i popularnost raste zato što Srbi vole "čvrstu ruku". Bye, bye Tanjug.

Lukan

pre 8 godina

Kakva gluma! Odlicna predstava, gospodo! Sad Arapima da poklonimo turisticke potencijale i milina! Drzavu na dobos, to je vasa politika! A i vi i oni pre vas se dobro ugradili u sve to! Muka mi je od patetike i laznih obecanja. Recite lepo, prodajemo sve, nista vise nece biti dobro i zdravo djaci!

Глобтротер

pre 8 godina

Ово превазилази границе укуса и здравог разума. Ја па ја.

А за Тасовца немам речи. Прилично ме је разочарао самим тим што пристаје да слуша дотичног.

Вучић би могао, уместо што се константно понаша увређено, да нам објасни далеко озбиљније случајеве попут: афера Малог, афере "Хеликоптер", украдене личне карте и гомиле других много значајнијих случајева од овог. Испада сада он борац за медије, а угасио је све друге политичке емисије на јавним сервисима у којима смо могли да видимо дуеле политичких неистомишљеника (чиме је практично увео "медијски мрак").

Могао би да нам објасни шта се дешава са Мишковићем и другим тајкунима за које је најављивао да ће бити осуђени. Шта се дешава са свим оним ДС-овцима које је исто хтео да затвара, јер су, како он каже, покрали народ, и ту причу он и његови полтрони константно понављају последње 4 године.

Могао би да набрајам његове најаве до сутра.

pre 8 godina

мени је далеко већи проблем распродаја Телекома, бања, поклањање Савског амфитеатра, задуживање државе до нивоа дуплог од дозвољеног и одрживог, поклањање војвођанских ораница, петине територије и цео народ на њој и сл. од једног Тањуга

нека прво он одговара за своје грешке и издају српских интереса, за Тањуг ћемо лако

Miloš1976

pre 8 godina

Koja je ovo sprdnja..Kao oni su ga ubeđivali da je to dobro,pa je tad mislio da je ok..E sad je ljut?Uspeli su da ugase 70 godina staru instituciju,a Aca Lukas i Mirković kupuju najstariji sportski list na Balkanu..Alal vera..

Milorad

pre 8 godina

Ako! Sto volim sto te ovako ponizava. Ko te terao da se uplices u njegovu vlast. Sta si doziveo da tebe ovako jedan smesni demagog javno ponizava.

Prle

pre 8 godina

Pozorište i dalje radi... Sada sam srećan, sada sam tužan, pa onda sam ljut na ovog ili onog, pa sam onda istrgnut iz konteksta, a one devojčice gladuju...

Bez H u imenu

pre 8 godina

@
(Hanah, 5. novembar 2015 09:40)

Izvinite, a ko je doveo Tasovca i ostale koji "ne podmecu ledja" na funkcije na kojim su vec godinama???? Pa jesu li ih tu imenovali marsovci, masoni ili svevideci i svemoguci AV?

Isprani mozgovi

pre 8 godina

O Zemljo,otovri se,da me progutas,ili da mi je da se "teleprontujem" negde,ne mogu vise ovo da slucam I citam.... Ovaj covek je uvreda sa ljudski intelekt,pa se posle pitamo,zasto je bar 95% intelektualaca na suprotnoj strani od Svemoguceg Vucica...Pa ovo pas sa maslom ne bi progutao...

bezimena kojoj su počeli da objavljuju komentare

pre 8 godina

Mukica.

"Premijer kao žrtva svojih ministara", predstava koja traje već 3,5 godine, ali koja više ne puni pozorište već proizvofi sve veće gubitke, i pored odlične glume glavnog glumca....

IZBORI su nam preko potrebni, dosta više! Ova Vlada je gora Farma od Pinkove!

Богдан

pre 8 godina

И онда је Есмералда ушла у собу и затекла своју љубав Роберта како... Наставак у следећој епизоди.

banana republic

pre 8 godina

Trener tima menja igraca ako ne valja.A ovaj sam stenje, kuka i prosipa demagogiju.....A u Rumuniji padne vlada zbog tragedije u diskoteci.....Kod nas poplave koje su mogle da se predvide i spasu ljudski zivoti,banane,koferce,visemesecni strajkovi advokata,plagijati,stanovi u Bugarskoj,alfatoksin,jeftinija struja,smanjenja plata i peMzija......mogao bi do sutra.I?Obraz?djon?.....

Bachi

pre 8 godina

Noćaš je gledao vesti i nije ga video?

Ja svom šefu ne referišem preko vesti, niti to trebaju ministri da rade svom šefu.

Srbija = rijaliti šou.

Tatjana

pre 8 godina

Kao u španskoj seriji jbt!!
Moraće da počnu titlovati sednice vlade, možda ih prodamo nekoj zemlji u regionu kao sapunicu!?
Još da je koju suzu pustio... pa za oskara da ga kandidujemo....

naivan

pre 8 godina

Verovatno ste se istalili da prodate nekom zgradu Tanjuga a ti šeš kao malo da se duriš na njega a zombi-Srbi će ionako sve da zaborave za 1 dan

NapreDNO...NEMA ŠTA

zoran

pre 8 godina

Majstore, tako ne rukovodi ni brigadir na nekom gradilištu. To je vrhunac nepoznavanja organizacije, patos demagogije i pokazuje da nemaš ni ideju ni viziju ni dovoljan kapacitet da vodiš Mesnu zajednicu a ne državu.

"Posle bitke lako je biti general"

Ja lično za sebe znam da to ne bih mogao da radim zato se i ne trpam gde mi nije mesto. Ti definitivno nisi svestan svoje malenkosti...

bezimena kojoj su počeli da objavljuju komentare

pre 8 godina

Svi koji nece da rade za dobrobit Vlade treba da budu smenjeni.
(Talila, 05. novembar 2015 15:43)

Za dobrobit Vlade....e ovo si pogodila.:))))

Potpuno smo izgubili kompas

pre 8 godina

Dakle, u Srbiji se, koliko vidim, rad ministra ocenjuje po tome koliko puta se pojavljuje u medijima? Katastrofa.

U normalnim zemljama, ministri ne otvaraju pločnike, nove šahtove, kioske, makete, itsl, osim možda pred izbore ili kada je u pitanju stvarno nešto veliko. U normalnim zemljama, ministarstva imaju službu za odnose sa javnošću, koja komunicira sa medijima, jer je to ozbiljan posao, koji traži potpunu posvećenost osoba, koje se njime bave.

U Srbiji imamo ministre, koji izigravaju PR i PR koji ne radi ništa, odnosno popravlja ono što ministri zabrljaju. Imamo ministra kulture, koji izigrava boksersku vreću i imamo premijera kome je, eto, žao Tanjuga.

VUK

pre 8 godina

Vucica izgleda ne interesuje zastita interesa Srbije u UNESKU kad ne zna da mu je ministar Tasovac bio tamo. Sramota. Vucic je upravo demostrirao da je sve sto radi farsa, kao i njegova borba za nacionalne interese.

hifi

pre 8 godina

Spasite Tanjug! Ko ce poslati usvet info da nas vise nema kad nas ne bude? Ko ce javiti da su sva ljudska prava u Srbiji ugasena i da je poslednji od nas umro pod orahom od gladi?

Ako vam je dobro, onda nista

pre 8 godina

Sad se ljuti, juce tuzan, prekjuce sretan, sutra ce da se duri..? Cemu svakodnevni izvestaji o njegovom emotivnom stanju. Covek nista pozitivno ne zna da uradi, a vodi drzavu! Treba zabraniti politicke partije, samo individualni izbor premijera, ministara, poslanika... svako da odgovara za svoje postupke licno, nema onda ne dam batu ili ovog, onog. Nema vise politickih klanova, nedodirljivih, jednakijih medju jednakima.

bird

pre 8 godina

Globtroter je u komentaru sve lepo napisao ! Mislio sam da ce Vucic mnogo drugacije vladati, ali on je svojim necinjenjem (obecanim hapsenjem i konfikskovanjem imovine tajkuna i politicara koji su pljackali i jos pljackaju narod) jos vise upropastio Srbiju...

Dragan VG

pre 8 godina

Kakva sramota gasiti jednu ovakvu novinsku agenciju.
Da je u Velikoj Britaniji, bila bi zasticena kao istorijska tekovina, a nazadnjaci gase.
Verovatno Pink,Kurir, Informer predstavljaju bolja sredstva informisanja.
A jos smo jadniji mi Srbi koji dozvoljavamo ovakve stvari, ovako apaticni, beskrvni, nezainteresovani.
Zar se toliko stidimo NOB-a i antifasisticke tekovine, pa unistavamo sve sto ima veze sa njom?

miya

pre 8 godina

Katastrofa! Kako nas dobro poznaje ta marketinška ahencija koja radi za njega. Da se javnost nije zapanjila po pitanju Tanjuga, ministar ne bi dobio pohvale. Ko pita Tasovca za bilo šta?

matori

pre 8 godina

Pa kako je mogao Tasovac to da Mu uradi? Kao da ima nekog preceg cije zelje treba da ispunjava a lepo je mogao da predpostavi da On u stvari mnogo voli Tanjug. Skoro kao Zvezdu

bgd

pre 8 godina

Bravo za Tasovca.Ugasio je Rusku kgb oglasnu tablu.To sto se A.V. Nasao u nebranom grozdju zbog toga sto su Rusufili obećali Tanjug za dzabe Sputniku,to je njihov problem.

Ljubivoje I

pre 8 godina

Kamo sreće da se taj Tanjug nikada nije ni osnovao.Čuj osnovao po ideji Moše Pijade.Najgore od svega što sada treba da se isplate otpremnine novinarima koji su radili u agenciji koja je osnovana da laže narod.

Timer

pre 8 godina

U pravu je Premijer,zašto uvek mora prvo da se napravi greška,pa da se onda ispravlja...dokle više?
(bg, 5. novembar 2015 23:59)

Tako ce biti sve ddok ne izaberemo Premijera koji poznaje svoje ministre i zna svoj posao. Mislio sam da ce Vucic da se nauci svojoj funskiji nakon 3 godine na vlasti ali vidim da od toga nema nista.

FolqueBaroque

pre 8 godina

Svi kojima je zao Tanjuga pitanje da li su spremni da se iz njihovih dzepova finansira postojanje drzavne novinske agencije pored dve privatne koje to isto rade i nisu na budzetu.

Ironija zalosne vrbe

pre 8 godina

Za Vucica nije problem sto je TANJUG prodat nego TO STO JE PO PRVI PUT JAVNO RECENO DA I NAPREDNJACI PRODAJU a ne samo demokrate. E tako se to radi da se zna sta je sve prodato a ne ispod zita, npr. DIPOS (vile, stanovi itd),... a tek bi narod Srbije trabao da zna STA JE SVE TEK POKLONJENO????. Ali kada smo vec kod ove prodaje po istom principu prodajte i Radio televiziju Srbije. Naravoucenije za Tasovca i SNS - Kada prodajete drustvenu, pardon drzavnu imovinu radite to TIHO da se ne zna kao i do sada.

Mrklzvc

pre 8 godina

A gde je Radio Jugoslavija?
Sta sa tim?
Od svih ovih ispraznih prica, koje pocinju i zavrsavaju se na internetu, mi je muka.
Sta je sa "projektnim" finansiranjem, Radio Jugoslavijom, Vecernjim novostima, finansiranjem javnog servisa.
Da je bilo interneta u vreme Slobodana Milosevica on bi jos uvek vladao.
Svi vi koji mislite da sa svojim "komentom", "lajkom" ili cime god vec, nesto menjate opasno gresite.

Zvooonilooo

pre 8 godina

Neko treba da javi ovima u Tanjugu da su ugaseni tako da ne moraju vise da se uvlace Vucicu. Sada mogu da pocnu da razmisljaju svojom glavom. Bice to tesko neko vreme, ipak su decenije losih navika u pitanju, ali treba samo da budu uporni. I neka potraze u recnicima i udzbenicima znacenje reci "ljudsko dostojanstvo" i "odgovornost novinara prema drustvu".

Dejan

pre 8 godina

Nemojte da prosipate demagogiju po medijima nego ponistite odluku o gasenju TANJUG-a i na taj nacin uradicete nesto konkretno.
Sve drugo je jeftino zaradjovanje poena kod neobrazovanih ljudi.

Jovan Vukadinovic

pre 8 godina

Tasovac bio u Parizu na konferenciji UNESCA,snimljen I emitovano na RTS dok Dacic govori u plenumu o odlaganju debate za prijem Kosova!!!
I tamo je otisao s putnim nalogom vlade Srbije...ako nema moc "teleprontovanja"al nikako nije mogao da bude istovremeno u Sarajevu ili Beogradu...I mora biti da Vucic nije dobro gledao tv....morace vise da zapne

ilke

pre 8 godina

Ovaj covek je neverovatan. Obrni, okreni on mora da bude zrtva pa makar se svet srusio. Ovoliko samoljublje, patetika, umisljenost i uverenost da mu je sve dozvoljeno prevazilazi sve granice. Imali smo mi losih gospodara kolektivne sudbine i ranije, ali makar im psiha nije bila na nivou razmazenog petogodisnjeg deteta koje nikad ne prihvata krivicu, ali krivca itekako uvek uspesno nadje.

dot

pre 8 godina

Premijer pokazuje emocije javno i kalpi svog ministra pred medijima i obraća mu se neformalno sa ti? Predstava za medije, skupljanje poena pred izbore, balkanska politika? U svakom slučaju prolazi u Srbiji i popularnost raste zato što Srbi vole "čvrstu ruku". Bye, bye Tanjug.

shipovi jeftiniji u bugarskoj

pre 8 godina

Premijer Vučić je članovima vlade poručio:
"Oni koji neće da budu u vladi, oni koji su samostalni strelci, oni koji neće da budu deo tima, i da idu negde sa vladom, zato što nisu u prvom planu, a rezultati su im nevidljivi, a to se sad odnosi na tebe Tasovac, njih molim da se tako ne ponašaju. Jasno vam je da vas neću moliti nizašta".

"Znachi,drugim rechima,deco,ko necce da plati ratu-smatra se da je odustao, i da necce da ide s nama negde na ekskurziju!...i da,TISHINA TAMO!".....

Miloš1976

pre 8 godina

Koja je ovo sprdnja..Kao oni su ga ubeđivali da je to dobro,pa je tad mislio da je ok..E sad je ljut?Uspeli su da ugase 70 godina staru instituciju,a Aca Lukas i Mirković kupuju najstariji sportski list na Balkanu..Alal vera..

Potpuno smo izgubili kompas

pre 8 godina

Dakle, u Srbiji se, koliko vidim, rad ministra ocenjuje po tome koliko puta se pojavljuje u medijima? Katastrofa.

U normalnim zemljama, ministri ne otvaraju pločnike, nove šahtove, kioske, makete, itsl, osim možda pred izbore ili kada je u pitanju stvarno nešto veliko. U normalnim zemljama, ministarstva imaju službu za odnose sa javnošću, koja komunicira sa medijima, jer je to ozbiljan posao, koji traži potpunu posvećenost osoba, koje se njime bave.

U Srbiji imamo ministre, koji izigravaju PR i PR koji ne radi ništa, odnosno popravlja ono što ministri zabrljaju. Imamo ministra kulture, koji izigrava boksersku vreću i imamo premijera kome je, eto, žao Tanjuga.

jasna

pre 8 godina

Gospodine Vucicu, Tanjug je bio jedina novinska agencija koja vas je pratila u stopu, novinari Agencije su dan noc dezurali da bi prenosili najhitnije moguce svaku vasu izgovorenu , trudili se da vam nijednog trenutka ne stanu na zulj kako se ne biste naljutili. Onomad ste novinarima na otvaranju trafostanice u Mirijevu rekli da se ne mesate u privatizaciju medija, te da za Tanjug postoji vise resenja. Nije li resenje o gasenju poslednje koje je trebalo razmatrali. Koga pokusavate da obmanete. Vi ste doneli odluku o gasenju Tanjuga i vi cete snositi sve posledice takve odluke.Istoija je tu da to zabelezi

Goci

pre 8 godina

Da li je moguće da premijer istu predstavu glumata po 28. put?

Bez obrzira da li je i putanju otpuštanje radnika, smanjenje plata, prodaja državnih firmi ili, kao sada, gašenje Tanjuga, on je "kao" uvek protiv, a neko drugi ipak odluči da se to uradi, pa onda premijer tuguje i javno ga kritikuje...

Dragi sugrađani, istina je ipak malo drugačija:
Vučić sam donosi sve odluke. One koje su bolne i nepopularne, one koje narod ne podržava, on takođe donosi, ali nađe žrtvenog jarca (kao onomad mladog Lazara) da stane iza njih, pa onda skoči na njega, zajedno sa narodom.

Ali problem, generalno, nije do Vučića. Problem je do nas kojima takva predstava prolazi pred očima kao istina. Da mi nismo slepi, on tako providne predstave ne bi igrao. Tako da džaba mi kukamo na druge, premijera, Nato pakt, Albance i ko zna koje svtske zavere uperene protiv nas - problem je DO NAS.

Mi kada se promenimo, postanemo sposobni da izaberemo lidera, e tek tada će nam biti bolje. Dokle god na izborima biramo glumce, jedino što možemo da gledamo je - pozorišna predstava, najčešće komedija ili tragedija, ponekad drama.

Sramotno od Premijera

pre 8 godina

Premijer nikad ne blati svoj obraz. On uvek blati obraze svojih saradnika, i to post festum. Dokle? Kad će, napokon, biti ti izbori - da kažemo šta mislimo o njemu?

pre 8 godina

мени је далеко већи проблем распродаја Телекома, бања, поклањање Савског амфитеатра, задуживање државе до нивоа дуплог од дозвољеног и одрживог, поклањање војвођанских ораница, петине територије и цео народ на њој и сл. од једног Тањуга

нека прво он одговара за своје грешке и издају српских интереса, за Тањуг ћемо лако

hifi

pre 8 godina

Spasite Tanjug! Ko ce poslati usvet info da nas vise nema kad nas ne bude? Ko ce javiti da su sva ljudska prava u Srbiji ugasena i da je poslednji od nas umro pod orahom od gladi?

NIslija , iz nisA

pre 8 godina

... tako mu rece, i ... odose zajedno na rucak posle neku kafanu ...
-zasto se tako nije "potreso" za gasenje niske televizije ... beograd ima RTS, novi sad RTV , a nis i ceo jug ... sva sreca sto godinama pricaju kako je prioritet srbije da se ravnomerno razvija jug i ostali delovi van 011 govornog podrucija.

bezimena kojoj su počeli da objavljuju komentare

pre 8 godina

Mukica.

"Premijer kao žrtva svojih ministara", predstava koja traje već 3,5 godine, ali koja više ne puni pozorište već proizvofi sve veće gubitke, i pored odlične glume glavnog glumca....

IZBORI su nam preko potrebni, dosta više! Ova Vlada je gora Farma od Pinkove!

perec

pre 8 godina

Ispada da je Tasovac ugasio Tanjug.Premijer eto nije hteo a Tasovac jeste,baš navalio pa to uradio na svoju ruku. Namerno, da se baci drvlje i kamenje na premijera. Sreća, pa su mu široka leđa i sve može da primi na njih. Da li neko može u to da poveruje?! Puka demagogija.
Ej, Tasovac, ja bih mu na licu mesta podneo ostavku zbog takvog obraćanja i nastupa. Ti, Tasovac... Obraća se ministru ko u bifeu na željezničkoj stanici posle par piva.
Što se Tasovca tiče, baš me briga, sam je birao sebi društvo. Ko ga je terao.
Ali, u kakvoj mi državi živimo?! Kakvu pozorišnu predstavu gledamo svaki dan?! I dokle?
Nema veze, biće nam bolje u 2014. ili 15. ili 16,17,18,19 20 .....

Milorad

pre 8 godina

Ako! Sto volim sto te ovako ponizava. Ko te terao da se uplices u njegovu vlast. Sta si doziveo da tebe ovako jedan smesni demagog javno ponizava.

miya

pre 8 godina

Katastrofa! Kako nas dobro poznaje ta marketinška ahencija koja radi za njega. Da se javnost nije zapanjila po pitanju Tanjuga, ministar ne bi dobio pohvale. Ko pita Tasovca za bilo šta?

Prle

pre 8 godina

Pozorište i dalje radi... Sada sam srećan, sada sam tužan, pa onda sam ljut na ovog ili onog, pa sam onda istrgnut iz konteksta, a one devojčice gladuju...

Korto Malteze

pre 8 godina

Vučić je bio protiv gašenja TANJUG-a ...ali je Tasovac podviknuo na sednici Vlade "Tišina tamo ! Nijednu reč da više nisam čuo !".

Isprani mozgovi

pre 8 godina

O Zemljo,otovri se,da me progutas,ili da mi je da se "teleprontujem" negde,ne mogu vise ovo da slucam I citam.... Ovaj covek je uvreda sa ljudski intelekt,pa se posle pitamo,zasto je bar 95% intelektualaca na suprotnoj strani od Svemoguceg Vucica...Pa ovo pas sa maslom ne bi progutao...

zoran

pre 8 godina

Majstore, tako ne rukovodi ni brigadir na nekom gradilištu. To je vrhunac nepoznavanja organizacije, patos demagogije i pokazuje da nemaš ni ideju ni viziju ni dovoljan kapacitet da vodiš Mesnu zajednicu a ne državu.

"Posle bitke lako je biti general"

Ja lično za sebe znam da to ne bih mogao da radim zato se i ne trpam gde mi nije mesto. Ti definitivno nisi svestan svoje malenkosti...

Vlada Milutinović

pre 8 godina

Jedna stvar mi nije jasna, a to je kad će ovaj Bot Menadžer da konačno dobije otkaz. Ovo što rade je toliko ne kreativno, naporno, glupo i ne ne korisno već i štetno.
Ima valjda neko pametniji da to organizuje tako da bude neprimetno, spontano i delotvorno.
Menadžer je oćigledno završio višu komesarsku školu u Kumrovcu.

Tatjana

pre 8 godina

Kao u španskoj seriji jbt!!
Moraće da počnu titlovati sednice vlade, možda ih prodamo nekoj zemlji u regionu kao sapunicu!?
Još da je koju suzu pustio... pa za oskara da ga kandidujemo....

naivan

pre 8 godina

Verovatno ste se istalili da prodate nekom zgradu Tanjuga a ti šeš kao malo da se duriš na njega a zombi-Srbi će ionako sve da zaborave za 1 dan

NapreDNO...NEMA ŠTA

janko jankovic

pre 8 godina

Kakvo zamajavanje naroda. Tasovac za ukidanje Vucic protiv ?!?!? A tanjug ukinut.
Mnogo volimo da pricamo o tradiciji i identitetu. Tanjug je jedna od tih. Lako
smo se je odrekli. Nije cudno. Nista nam nije sveto. Nemamo Tanjug ali zato imamo Informer.

FolqueBaroque

pre 8 godina

Svi kojima je zao Tanjuga pitanje da li su spremni da se iz njihovih dzepova finansira postojanje drzavne novinske agencije pored dve privatne koje to isto rade i nisu na budzetu.

bgd

pre 8 godina

Bravo za Tasovca.Ugasio je Rusku kgb oglasnu tablu.To sto se A.V. Nasao u nebranom grozdju zbog toga sto su Rusufili obećali Tanjug za dzabe Sputniku,to je njihov problem.

Bachi

pre 8 godina

Noćaš je gledao vesti i nije ga video?

Ja svom šefu ne referišem preko vesti, niti to trebaju ministri da rade svom šefu.

Srbija = rijaliti šou.

Богдан

pre 8 godina

И онда је Есмералда ушла у собу и затекла своју љубав Роберта како... Наставак у следећој епизоди.

Bez H u imenu

pre 8 godina

@
(Hanah, 5. novembar 2015 09:40)

Izvinite, a ko je doveo Tasovca i ostale koji "ne podmecu ledja" na funkcije na kojim su vec godinama???? Pa jesu li ih tu imenovali marsovci, masoni ili svevideci i svemoguci AV?

Lukan

pre 8 godina

Kakva gluma! Odlicna predstava, gospodo! Sad Arapima da poklonimo turisticke potencijale i milina! Drzavu na dobos, to je vasa politika! A i vi i oni pre vas se dobro ugradili u sve to! Muka mi je od patetike i laznih obecanja. Recite lepo, prodajemo sve, nista vise nece biti dobro i zdravo djaci!

Ljubivoje I

pre 8 godina

Kamo sreće da se taj Tanjug nikada nije ni osnovao.Čuj osnovao po ideji Moše Pijade.Najgore od svega što sada treba da se isplate otpremnine novinarima koji su radili u agenciji koja je osnovana da laže narod.

banana republic

pre 8 godina

Trener tima menja igraca ako ne valja.A ovaj sam stenje, kuka i prosipa demagogiju.....A u Rumuniji padne vlada zbog tragedije u diskoteci.....Kod nas poplave koje su mogle da se predvide i spasu ljudski zivoti,banane,koferce,visemesecni strajkovi advokata,plagijati,stanovi u Bugarskoj,alfatoksin,jeftinija struja,smanjenja plata i peMzija......mogao bi do sutra.I?Obraz?djon?.....

bird

pre 8 godina

Globtroter je u komentaru sve lepo napisao ! Mislio sam da ce Vucic mnogo drugacije vladati, ali on je svojim necinjenjem (obecanim hapsenjem i konfikskovanjem imovine tajkuna i politicara koji su pljackali i jos pljackaju narod) jos vise upropastio Srbiju...

Hanah

pre 8 godina

Vucic je sa razlogom ljut,pojedinci ne podmecu ledja ali zato vrlo vesto podmecu njegova,treba svojim radom da dodju do rezultata,a ne svaki put da ocekuju da Vucic uradi nesto umesto njih.Nadam se da ce Tasovac imati neko realno objasnjenje za ovu situaciju.

matori

pre 8 godina

Pa kako je mogao Tasovac to da Mu uradi? Kao da ima nekog preceg cije zelje treba da ispunjava a lepo je mogao da predpostavi da On u stvari mnogo voli Tanjug. Skoro kao Zvezdu

Dragan VG

pre 8 godina

Kakva sramota gasiti jednu ovakvu novinsku agenciju.
Da je u Velikoj Britaniji, bila bi zasticena kao istorijska tekovina, a nazadnjaci gase.
Verovatno Pink,Kurir, Informer predstavljaju bolja sredstva informisanja.
A jos smo jadniji mi Srbi koji dozvoljavamo ovakve stvari, ovako apaticni, beskrvni, nezainteresovani.
Zar se toliko stidimo NOB-a i antifasisticke tekovine, pa unistavamo sve sto ima veze sa njom?

Saša

pre 8 godina

Kakvo prenemaganje, svemoćni premijer eto nije bio za nepopularnu odluku ali ga prevariše zli savetnici, Tasovac i Mirković. Kakva smejurija. Kakva predstava. Ko nama vlada...

Глобтротер

pre 8 godina

Ово превазилази границе укуса и здравог разума. Ја па ја.

А за Тасовца немам речи. Прилично ме је разочарао самим тим што пристаје да слуша дотичног.

Вучић би могао, уместо што се константно понаша увређено, да нам објасни далеко озбиљније случајеве попут: афера Малог, афере "Хеликоптер", украдене личне карте и гомиле других много значајнијих случајева од овог. Испада сада он борац за медије, а угасио је све друге политичке емисије на јавним сервисима у којима смо могли да видимо дуеле политичких неистомишљеника (чиме је практично увео "медијски мрак").

Могао би да нам објасни шта се дешава са Мишковићем и другим тајкунима за које је најављивао да ће бити осуђени. Шта се дешава са свим оним ДС-овцима које је исто хтео да затвара, јер су, како он каже, покрали народ, и ту причу он и његови полтрони константно понављају последње 4 године.

Могао би да набрајам његове најаве до сутра.

Ako vam je dobro, onda nista

pre 8 godina

Sad se ljuti, juce tuzan, prekjuce sretan, sutra ce da se duri..? Cemu svakodnevni izvestaji o njegovom emotivnom stanju. Covek nista pozitivno ne zna da uradi, a vodi drzavu! Treba zabraniti politicke partije, samo individualni izbor premijera, ministara, poslanika... svako da odgovara za svoje postupke licno, nema onda ne dam batu ili ovog, onog. Nema vise politickih klanova, nedodirljivih, jednakijih medju jednakima.

La boca

pre 8 godina

I na kraju sve se svali na Vucica! Pa dobro bre gospodo ministri ako ne umete da ispunite svoje zadatke bar dajte ostavku i ustedite koju platu!

VUK

pre 8 godina

Vucica izgleda ne interesuje zastita interesa Srbije u UNESKU kad ne zna da mu je ministar Tasovac bio tamo. Sramota. Vucic je upravo demostrirao da je sve sto radi farsa, kao i njegova borba za nacionalne interese.

bezimena kojoj su počeli da objavljuju komentare

pre 8 godina

Svi koji nece da rade za dobrobit Vlade treba da budu smenjeni.
(Talila, 05. novembar 2015 15:43)

Za dobrobit Vlade....e ovo si pogodila.:))))

moske

pre 8 godina

Ne moze Vucic da se klonira i da resava 100 problema u isto vreme, sasvim je normalno da ministri preuzmu svoj deo odgovornosti i da ne svaljuju na drugog.

Mile

pre 8 godina

Pa ugasi TASovca kao sto je on ugasio TANJUG i dobar deo kulture! OTKAZ ministru koji samo unistava kulturna dobra i na koga se svi zale, ali mu ne mogu nista jer je ministar u vladi.

Gaga88

pre 8 godina

Trebalo je naci neko resenje za Tanjug, da opstane i da i dalje bude prisutan. Ipak je to jedna poznata novinska agencija i prava je steta sto se ovo desilo.

Šolaja

pre 8 godina

Neka mu je rekao. Ministri treba da rade i da stoje iza svog rada. Ko nema dobre rezultate i mora da se krije iza drugog, nije mu mesto u ministarstvu.

Robin Hud

pre 8 godina

Vladi nisu potrebni ljudi koji ce raditi ispod zita, vec tim sloznih ljudi koji ce davati maksimum u realizaciji zacrtanih interesa. Tesko da ce posle ovog Tasovac ostati u vladi.

vreme sporta i razonode

pre 8 godina

Ko to zali za jednom komunisticko-propagandnom agencijom? Ona odavno ne emituje validne podatke i trebalo je da se ugasi. Trziste informacija je otvoreno i opstanak po svaku cenu jednog dinosaurusa iz YU epohe ne treba finasirati.

Maja

pre 8 godina

Politicari iz SPS, ili oni koje podrzava SPS, kao g.Tasovac sve vreme su poput faraona, postavljeni iznad drustva i drzave.Gledaju sebe,njihova korist im je najpreca, a tradicija, vrednosni sistem i inderesi naroda, pa brinuce o tome neko drugi.

DUblERR

pre 8 godina

Tanjug je već bio mrtvac, ništa nije vredeo, sve što je od novinara valjalo još pre nekoliko godina je otišlo u druge redakcije, da je vredeo neko bi ga kupio, a i EU traži da se država povuče iz svih medija a Tanjug je bio na državnim jaslama.

Aleksandar

pre 8 godina

Zakon o medijima je donet pre više od godinu dana, u kom se jasno videlo da država izlazi iz svih medija. Menadžment Tanjuga se nadao da će kao i uvek zakon biti zaobiđen i da sve ostaje po starom. Nisu ni pokušali da nadju rešenje. Samo su krivi za svoju situaciju.

milica

pre 8 godina

mislim da je idiotski gasiti jednu takvu novinsku agenciju, pa svaka zemlja ima svoju, sto Srbija ne bi imala! Tako sam uvek mislila tako cu uvek misliti

Timer

pre 8 godina

U pravu je Premijer,zašto uvek mora prvo da se napravi greška,pa da se onda ispravlja...dokle više?
(bg, 5. novembar 2015 23:59)

Tako ce biti sve ddok ne izaberemo Premijera koji poznaje svoje ministre i zna svoj posao. Mislio sam da ce Vucic da se nauci svojoj funskiji nakon 3 godine na vlasti ali vidim da od toga nema nista.

Mrklzvc

pre 8 godina

A gde je Radio Jugoslavija?
Sta sa tim?
Od svih ovih ispraznih prica, koje pocinju i zavrsavaju se na internetu, mi je muka.
Sta je sa "projektnim" finansiranjem, Radio Jugoslavijom, Vecernjim novostima, finansiranjem javnog servisa.
Da je bilo interneta u vreme Slobodana Milosevica on bi jos uvek vladao.
Svi vi koji mislite da sa svojim "komentom", "lajkom" ili cime god vec, nesto menjate opasno gresite.

Ironija zalosne vrbe

pre 8 godina

Za Vucica nije problem sto je TANJUG prodat nego TO STO JE PO PRVI PUT JAVNO RECENO DA I NAPREDNJACI PRODAJU a ne samo demokrate. E tako se to radi da se zna sta je sve prodato a ne ispod zita, npr. DIPOS (vile, stanovi itd),... a tek bi narod Srbije trabao da zna STA JE SVE TEK POKLONJENO????. Ali kada smo vec kod ove prodaje po istom principu prodajte i Radio televiziju Srbije. Naravoucenije za Tasovca i SNS - Kada prodajete drustvenu, pardon drzavnu imovinu radite to TIHO da se ne zna kao i do sada.