Subota, 31.10.2015.

23:17

Vulin: Zbog SPS-a mi je žao što nema izbora

Ministar za rad Aleksandar Vulin izjavio je da mu je žao što uskoro neće biti izbora, naročito kada gleda neke funkcionere SPS kako se ponašaju.

Izvor: Beta

Vulin: Zbog SPS-a mi je žao što nema izbora IMAGE SOURCE
IMAGE DESCRIPTION

31 Komentari

Sortiraj po:

voša

pre 8 godina

Ja bih zakonom zabranio predizborne koalicije i spustio cenzus sa 5 na 3%. Glasaš za Vučića a dobiješ Vulina...
(Driver, 01. novembar 2015 09:24)

...ukinuti cenzus i smanjiti prvo na 200 a sledeće izbore na 100 poslanika i koliko % toliko mesta ili još bolje svaka opština ima precednika i podprecednika ...e pošto se plaćaju iz budžeta tj.plaćaju ih gradjani svaki drugi mesec u parlament da zastupa opštinu ...a gradjani ih biraju direktno i fino da dobiju za to 150 din dnevnicu ..i to nema oćeš nećeš...

posmatrač

pre 8 godina

Šta je ostalo od onog čoveka koji je imao dugu kosu, nosio majice sa slikom Če Gevare,bio levičar "do koske"( to nema veze sa JUL-om) ,koji je obilazio radnike, u Lapovu spavao sa zaposlenima "1.maja" koji su blokirali prugu,podsticao ih da istraju u svojim zahtevima ....I da ne pričam dalje. Veoma sam ga cenio i profesionalno,ali i po ljudskim, po toj socijalnoj matrici koju je nudio. Sada je,nažalost, postao glasnogovornik, Pi.AR premijera Vučića.Ne, nemam ništa protiv protiv Vučića, naprotiv.Ali, postao je agresivniji branitelj premijera i od Zorane Mihajlović i Neboše Stefanovića...Mogu da ga razumem, stranka koja nije samo kombi, već fatamorgana. Ako se ne uhvati u oz SPS, ode da se nikada ne vrati.Ali, ružno je što pljuje na SPS,na Dačića, što on spočitava nešto što bi ,ako je potrebno,a potrebno je u vezi sa ponašanjem Ružića, da učini premijer.Ovakvo uvlačenje u b...u mislim da je grozno i samom premijeru(uzgred,takvi poput PI-ARova tipa Zorana Mihajlović, Vulin, Nebojša Stefanović će premijer doći glave, metaforički rečeno, umanjuju mu kredibilitet), jer kada njih čuje da brane premijera u svakom gradjaninu se javlja mučnina. Ovo je sada lično što ću reći: zašto Vuline prodade sve ,pa i svoj obraz,bio si srpski Če gevara, elkoventan, pametan ,borac za socijalnu pravdu(ako tada nisi lagaO),a sada...

jovica buđavi

pre 8 godina

vučiću ja sam glasao za tebe nisam za vulina šormaza i njima slične. to moraš što pre da shvatiš mene kao birača ne interesuje drugarstvo već sudbina zemlje i ne inati se sa penzionerima.

Mujo

pre 8 godina

Branko Ružić je novi predsednik SPS I to uskoro. Ne sme Dačić da krene na njega jer zna da će izgubiti. A to što Vučić ne voli Ružića I što ga ne trpi I što Vulin I g-đa ministarka govore njegove reči nije problem Srbije.

Draganče

pre 8 godina

Meni je žao što se važne funkcije samo dodele stranački i drugarski. Odlučuju o nacionalnim interesima i resursima, a tu samo postavljeni bez pravih kriterijuma.

Obelix

pre 8 godina

Da su ovi iz SPSa pametni, pa da istupe iz ove Vlade. Ovi ih konstantno napadaju, ne ulazim da li sa razlogom ili ne, sto ni malo nije korektno. Ako vam gospodo ne odgovara SPS, vi ih lepo sutnite. Medjutim, zna Vucic da ne moze bez SPSa, konkretno bez Dacica i Antica. Ovi iz SNSa laju, narod se lozi a Dacica i kompaniju boli uvo.

Boki

pre 8 godina

Prijatelju,i ti i oni ste nas vec jednom zavili u crno.Zahvaljujuci gluposti ovog naroda,dobili ste drugu sansu.
Nego,kad budu sledeci izbori,molim te,izadji na njih samostalno,da proverimo koliko desetina glasova bi dobio.....

ivan

pre 8 godina

A meni je zao sto na izbore ne ide svaka stranka posebno da vidimo ko bi glasao za tebe velikog julovskog strucnjaka,naravno ti jesi visestruka licnost ali samo jedan glas imas...e ti bi rezultati bili zanimljvi.

Partijski clan

pre 8 godina

SNS ne voli Vulina jer on kao pripadnik "kombi stranke" zauzima vaznu poziciju koju bi mogli stari i zasluzni SNS kadrovi da obavljaju! Zasto Vulin ne izadje sam na izbore i sta bi radio da njega Vucic otkaci,to bih voleo da znam?!

Grunf

pre 8 godina

Žao?Naravno da niko ne opravdava kada neko bilo ko koga vredja.Ipak je nejasno što se isti stav ne objašnjava kada slušamo medjustranačka prepucavanja.Ima mnogo nedoumica.Ako neko nekoga nazove da je homosexualca je uvreda.Ok,neka bude.Medjutim šta kada neko neko od političrara optuži drugog političara da je lopov.Da je protivpravno stekao imovinu kradjom.Sada ostaje pitanje šta je gora uvreda kao može da se meri ako neko nekoga nazove homosexualcem ili kriminalcem?I jedni i drugi "vredjate"bez dokaza.Da li je to razlog za izbore što se tamo neko slikao sa nekim navijačem.Kada bi slike bile razlog izbora,kako se Vi političari ponašate i šta jedni drugima govorite mi bi trebalo da svaki dan imamo izbore.Inače s kim se Predsednik sve slikao,Premijer sadašnji.S kim ste se sve Vi slikali i šta ste izgovarali.SNS je osvojio većinu,na čudan način smo došli do premijera poslednji put,krajnje nelogičan.Od kordinatora -Premijera je ovu zemlju koštalo nekoliko milona evra.Pošteno su ljudi dobili većinu.Lepo neka svoj mandat odsluže narodu pa kada doje vreme opet šta narod kaže.Ako se većini svidja ovo ludilo u redu.Većina je većina.

KoleM

pre 8 godina

SNS ima apsolutnu većinu i sada bez socijalista. To izgleda oni nisu u stanju da ukapiraju. Nego im treba neko na koga će da prebace krivicu za svoju nesposobnost.

baba jula

pre 8 godina

Pa, nije prvi put da okrećeš leđa socijalistima! I Milošević je verovao JUL-u! Sramota za Vulina i vlast, koliko je glasova on dobio da bi bio ministar?

Nesa

pre 8 godina

Sramota je što je Vulin ministar, jer nije legitiman predstavnik naroda. Koliko bi građana glasalo za njega kada bi samostalno izašao na izbore? Merilo bi se u promilima.

Cinik

pre 8 godina

A vidiš meni je žao što izbora nema zbog Aleksandra Vulina. Čime smo mi kao narod zaslužili da na političkoj sceni imamo ovakvog čoveka. Pa što ga imamo , ajde sad, da je u opoziciji pa i nekako, svašta smo imali u opoziciji. Međutim, mi ovde imamo čoveka koji bukvalno i da nema stranku a predsednik je stranke, ušao je u vlast zarad samog sebe i ne prestaje da izigrava poltrona. Da čovek ovoliko nema obraz a da priča o poštenju, pa to je neverovatno. Setite se samo pre dve godine kada je pompezno najavio da napušta Vladu Srbije jer su izigrani srbi na Kosovu a onda je preko noći promenio stav, uzeo veliki novac i još zdušnije nastavio da podržava Vladu Vučića. Ovaj mali koji sada ima kratku kosu a imao je dugu kod Baba Jule ne preza ni od jedne uvrede ili pak omalovažavanja a što samo radi po zadatku jer taj koji mu daje takvu slobodu sam ne sme da išta kaže.

ivko

pre 8 godina

Tako je SPS je postao kočničar reformi našeg dragog, poštenog i vizionarskog Aleka. Izbaciti SPS iz vlasti znači jos reformi i napretka za Srbiju.

Dart 013

pre 8 godina

Ministre ekshumacije, kad solo izadjes na izbore i pokazes nam svoj solo % onda drzi lekcije.
Dok se slepas uz Vucica i ti i Pecat i Vucelic dotle psssst !
Nego sta bi sa aferom "kamere u kos.mitrovici" kako to,ono mi, ne resismo ?

srrrrrdjan

pre 8 godina

Pitanje svih pitanja nisu (novi) izbori, vec zbog cega je SPS uopste pozvan u koalicionu vladu, kada je SNS i bez njih imao komotnu skupstinsku vecinu. Dakle, cak i danas , bez ikakvih izbora, SNS moze bez problema da se ratosilja SPS-a. Dobro je , inace sto bas ti pozivas na nove izbore i junacis se, a tvoja stranka ne bi presla cenzus ni da on iznosi 0,0002%. O tvom ministrovanju i uopste postavljanju za ministra i da ne pricamo; Kaligulino imenovanje konja za rimskog senatora imalo je mnogo vise logike. Na veliku zalost Srbije, ponovo smo u raljama crnog trojstva iz 90-ih (Sps, radikali i Jul); pripomaze im, naravno, i nezaobilazni SPO. Lazi, obmane, izvrtanje cinjenica, afere, lazna obecanja, etiketiranje, domaci izdajnici, porast kriminala, ekonomsko srozavanje, beda, malodusnost, neprincipijelne koalicije, ... Ako "uspeju" da izazovu bar jos jedan rat i ako ponovo vidimo prodavce benzina na ulicama - "podmladice nas sigurno za 20 godina. Zato smo ih i birali ( i Vulina, naravno!).

Bole

pre 8 godina

Taj Vulin i njegov JUL samostalno na izborima ne bi imali vise od desetak glasova, za njih ne bi glasali ni njihovi clanovi kojih ima sve ukupno 153.Izadji samostalno na izbore da te vise ne gledamo!!!

kad su cvetale tikve

pre 8 godina

Gospodine Vulin,

Mene bi bilo sramota da ovako komentarišem osobu sa kojom popijem kafu ponekad, a ne nekoga sa kim sedim u vladi svaki dan.

Osim toga, zašto mene opterećujete svojim unutrašnjim misaonim procesima?

Posao Vam je da donosite odluke, a ne da delite svoje RAZNORAZNE misli sa nama.

Ako ste u dilemi oko koalicije, obratite se premijeru za konsultacije ili nekom od kolega iz vlade. To bi bio korektan način.

Mislim da ste loš ministar, al' veći Vam je greh što Vam pristojnost nije jača strana.

Inače, moj stav je da ni Vaša stranka ni SPS NE BI TREBALO NI DA POSTOJE.

Samo Vi pričajte, idu izbori.

liman

pre 8 godina

Da baš ti je žao što nema izbora, pa da se opet šlepaš uz SNS i deliš moralne lekcije svima! Verovatno ne bi pobedio ni u svojoj ulici, junačino.

Milan02

pre 8 godina

Vidi ti ministre počni malo da pričaš o radu, zaposljavanju,penzijama,platama itd. Ti ministre nisi portparol i ekshumator kostiju atentatora i zaverenika već ministar rada, a to si najmanje.

liman

pre 8 godina

Da baš ti je žao što nema izbora, pa da se opet šlepaš uz SNS i deliš moralne lekcije svima! Verovatno ne bi pobedio ni u svojoj ulici, junačino.

Milan02

pre 8 godina

Vidi ti ministre počni malo da pričaš o radu, zaposljavanju,penzijama,platama itd. Ti ministre nisi portparol i ekshumator kostiju atentatora i zaverenika već ministar rada, a to si najmanje.

kad su cvetale tikve

pre 8 godina

Gospodine Vulin,

Mene bi bilo sramota da ovako komentarišem osobu sa kojom popijem kafu ponekad, a ne nekoga sa kim sedim u vladi svaki dan.

Osim toga, zašto mene opterećujete svojim unutrašnjim misaonim procesima?

Posao Vam je da donosite odluke, a ne da delite svoje RAZNORAZNE misli sa nama.

Ako ste u dilemi oko koalicije, obratite se premijeru za konsultacije ili nekom od kolega iz vlade. To bi bio korektan način.

Mislim da ste loš ministar, al' veći Vam je greh što Vam pristojnost nije jača strana.

Inače, moj stav je da ni Vaša stranka ni SPS NE BI TREBALO NI DA POSTOJE.

Samo Vi pričajte, idu izbori.

ivan

pre 8 godina

A meni je zao sto na izbore ne ide svaka stranka posebno da vidimo ko bi glasao za tebe velikog julovskog strucnjaka,naravno ti jesi visestruka licnost ali samo jedan glas imas...e ti bi rezultati bili zanimljvi.

Bole

pre 8 godina

Taj Vulin i njegov JUL samostalno na izborima ne bi imali vise od desetak glasova, za njih ne bi glasali ni njihovi clanovi kojih ima sve ukupno 153.Izadji samostalno na izbore da te vise ne gledamo!!!

Boki

pre 8 godina

Prijatelju,i ti i oni ste nas vec jednom zavili u crno.Zahvaljujuci gluposti ovog naroda,dobili ste drugu sansu.
Nego,kad budu sledeci izbori,molim te,izadji na njih samostalno,da proverimo koliko desetina glasova bi dobio.....

Nesa

pre 8 godina

Sramota je što je Vulin ministar, jer nije legitiman predstavnik naroda. Koliko bi građana glasalo za njega kada bi samostalno izašao na izbore? Merilo bi se u promilima.

KoleM

pre 8 godina

SNS ima apsolutnu većinu i sada bez socijalista. To izgleda oni nisu u stanju da ukapiraju. Nego im treba neko na koga će da prebace krivicu za svoju nesposobnost.

baba jula

pre 8 godina

Pa, nije prvi put da okrećeš leđa socijalistima! I Milošević je verovao JUL-u! Sramota za Vulina i vlast, koliko je glasova on dobio da bi bio ministar?

Obelix

pre 8 godina

Da su ovi iz SPSa pametni, pa da istupe iz ove Vlade. Ovi ih konstantno napadaju, ne ulazim da li sa razlogom ili ne, sto ni malo nije korektno. Ako vam gospodo ne odgovara SPS, vi ih lepo sutnite. Medjutim, zna Vucic da ne moze bez SPSa, konkretno bez Dacica i Antica. Ovi iz SNSa laju, narod se lozi a Dacica i kompaniju boli uvo.

Cinik

pre 8 godina

A vidiš meni je žao što izbora nema zbog Aleksandra Vulina. Čime smo mi kao narod zaslužili da na političkoj sceni imamo ovakvog čoveka. Pa što ga imamo , ajde sad, da je u opoziciji pa i nekako, svašta smo imali u opoziciji. Međutim, mi ovde imamo čoveka koji bukvalno i da nema stranku a predsednik je stranke, ušao je u vlast zarad samog sebe i ne prestaje da izigrava poltrona. Da čovek ovoliko nema obraz a da priča o poštenju, pa to je neverovatno. Setite se samo pre dve godine kada je pompezno najavio da napušta Vladu Srbije jer su izigrani srbi na Kosovu a onda je preko noći promenio stav, uzeo veliki novac i još zdušnije nastavio da podržava Vladu Vučića. Ovaj mali koji sada ima kratku kosu a imao je dugu kod Baba Jule ne preza ni od jedne uvrede ili pak omalovažavanja a što samo radi po zadatku jer taj koji mu daje takvu slobodu sam ne sme da išta kaže.

Dart 013

pre 8 godina

Ministre ekshumacije, kad solo izadjes na izbore i pokazes nam svoj solo % onda drzi lekcije.
Dok se slepas uz Vucica i ti i Pecat i Vucelic dotle psssst !
Nego sta bi sa aferom "kamere u kos.mitrovici" kako to,ono mi, ne resismo ?

Partijski clan

pre 8 godina

SNS ne voli Vulina jer on kao pripadnik "kombi stranke" zauzima vaznu poziciju koju bi mogli stari i zasluzni SNS kadrovi da obavljaju! Zasto Vulin ne izadje sam na izbore i sta bi radio da njega Vucic otkaci,to bih voleo da znam?!

srrrrrdjan

pre 8 godina

Pitanje svih pitanja nisu (novi) izbori, vec zbog cega je SPS uopste pozvan u koalicionu vladu, kada je SNS i bez njih imao komotnu skupstinsku vecinu. Dakle, cak i danas , bez ikakvih izbora, SNS moze bez problema da se ratosilja SPS-a. Dobro je , inace sto bas ti pozivas na nove izbore i junacis se, a tvoja stranka ne bi presla cenzus ni da on iznosi 0,0002%. O tvom ministrovanju i uopste postavljanju za ministra i da ne pricamo; Kaligulino imenovanje konja za rimskog senatora imalo je mnogo vise logike. Na veliku zalost Srbije, ponovo smo u raljama crnog trojstva iz 90-ih (Sps, radikali i Jul); pripomaze im, naravno, i nezaobilazni SPO. Lazi, obmane, izvrtanje cinjenica, afere, lazna obecanja, etiketiranje, domaci izdajnici, porast kriminala, ekonomsko srozavanje, beda, malodusnost, neprincipijelne koalicije, ... Ako "uspeju" da izazovu bar jos jedan rat i ako ponovo vidimo prodavce benzina na ulicama - "podmladice nas sigurno za 20 godina. Zato smo ih i birali ( i Vulina, naravno!).

ivko

pre 8 godina

Tako je SPS je postao kočničar reformi našeg dragog, poštenog i vizionarskog Aleka. Izbaciti SPS iz vlasti znači jos reformi i napretka za Srbiju.

Grunf

pre 8 godina

Žao?Naravno da niko ne opravdava kada neko bilo ko koga vredja.Ipak je nejasno što se isti stav ne objašnjava kada slušamo medjustranačka prepucavanja.Ima mnogo nedoumica.Ako neko nekoga nazove da je homosexualca je uvreda.Ok,neka bude.Medjutim šta kada neko neko od političrara optuži drugog političara da je lopov.Da je protivpravno stekao imovinu kradjom.Sada ostaje pitanje šta je gora uvreda kao može da se meri ako neko nekoga nazove homosexualcem ili kriminalcem?I jedni i drugi "vredjate"bez dokaza.Da li je to razlog za izbore što se tamo neko slikao sa nekim navijačem.Kada bi slike bile razlog izbora,kako se Vi političari ponašate i šta jedni drugima govorite mi bi trebalo da svaki dan imamo izbore.Inače s kim se Predsednik sve slikao,Premijer sadašnji.S kim ste se sve Vi slikali i šta ste izgovarali.SNS je osvojio većinu,na čudan način smo došli do premijera poslednji put,krajnje nelogičan.Od kordinatora -Premijera je ovu zemlju koštalo nekoliko milona evra.Pošteno su ljudi dobili većinu.Lepo neka svoj mandat odsluže narodu pa kada doje vreme opet šta narod kaže.Ako se većini svidja ovo ludilo u redu.Većina je većina.

Mujo

pre 8 godina

Branko Ružić je novi predsednik SPS I to uskoro. Ne sme Dačić da krene na njega jer zna da će izgubiti. A to što Vučić ne voli Ružića I što ga ne trpi I što Vulin I g-đa ministarka govore njegove reči nije problem Srbije.

posmatrač

pre 8 godina

Šta je ostalo od onog čoveka koji je imao dugu kosu, nosio majice sa slikom Če Gevare,bio levičar "do koske"( to nema veze sa JUL-om) ,koji je obilazio radnike, u Lapovu spavao sa zaposlenima "1.maja" koji su blokirali prugu,podsticao ih da istraju u svojim zahtevima ....I da ne pričam dalje. Veoma sam ga cenio i profesionalno,ali i po ljudskim, po toj socijalnoj matrici koju je nudio. Sada je,nažalost, postao glasnogovornik, Pi.AR premijera Vučića.Ne, nemam ništa protiv protiv Vučića, naprotiv.Ali, postao je agresivniji branitelj premijera i od Zorane Mihajlović i Neboše Stefanovića...Mogu da ga razumem, stranka koja nije samo kombi, već fatamorgana. Ako se ne uhvati u oz SPS, ode da se nikada ne vrati.Ali, ružno je što pljuje na SPS,na Dačića, što on spočitava nešto što bi ,ako je potrebno,a potrebno je u vezi sa ponašanjem Ružića, da učini premijer.Ovakvo uvlačenje u b...u mislim da je grozno i samom premijeru(uzgred,takvi poput PI-ARova tipa Zorana Mihajlović, Vulin, Nebojša Stefanović će premijer doći glave, metaforički rečeno, umanjuju mu kredibilitet), jer kada njih čuje da brane premijera u svakom gradjaninu se javlja mučnina. Ovo je sada lično što ću reći: zašto Vuline prodade sve ,pa i svoj obraz,bio si srpski Če gevara, elkoventan, pametan ,borac za socijalnu pravdu(ako tada nisi lagaO),a sada...

jovica buđavi

pre 8 godina

vučiću ja sam glasao za tebe nisam za vulina šormaza i njima slične. to moraš što pre da shvatiš mene kao birača ne interesuje drugarstvo već sudbina zemlje i ne inati se sa penzionerima.

Draganče

pre 8 godina

Meni je žao što se važne funkcije samo dodele stranački i drugarski. Odlučuju o nacionalnim interesima i resursima, a tu samo postavljeni bez pravih kriterijuma.

voša

pre 8 godina

Ja bih zakonom zabranio predizborne koalicije i spustio cenzus sa 5 na 3%. Glasaš za Vučića a dobiješ Vulina...
(Driver, 01. novembar 2015 09:24)

...ukinuti cenzus i smanjiti prvo na 200 a sledeće izbore na 100 poslanika i koliko % toliko mesta ili još bolje svaka opština ima precednika i podprecednika ...e pošto se plaćaju iz budžeta tj.plaćaju ih gradjani svaki drugi mesec u parlament da zastupa opštinu ...a gradjani ih biraju direktno i fino da dobiju za to 150 din dnevnicu ..i to nema oćeš nećeš...

Milan02

pre 8 godina

Vidi ti ministre počni malo da pričaš o radu, zaposljavanju,penzijama,platama itd. Ti ministre nisi portparol i ekshumator kostiju atentatora i zaverenika već ministar rada, a to si najmanje.

jovica buđavi

pre 8 godina

vučiću ja sam glasao za tebe nisam za vulina šormaza i njima slične. to moraš što pre da shvatiš mene kao birača ne interesuje drugarstvo već sudbina zemlje i ne inati se sa penzionerima.

KoleM

pre 8 godina

SNS ima apsolutnu većinu i sada bez socijalista. To izgleda oni nisu u stanju da ukapiraju. Nego im treba neko na koga će da prebace krivicu za svoju nesposobnost.

liman

pre 8 godina

Da baš ti je žao što nema izbora, pa da se opet šlepaš uz SNS i deliš moralne lekcije svima! Verovatno ne bi pobedio ni u svojoj ulici, junačino.

kad su cvetale tikve

pre 8 godina

Gospodine Vulin,

Mene bi bilo sramota da ovako komentarišem osobu sa kojom popijem kafu ponekad, a ne nekoga sa kim sedim u vladi svaki dan.

Osim toga, zašto mene opterećujete svojim unutrašnjim misaonim procesima?

Posao Vam je da donosite odluke, a ne da delite svoje RAZNORAZNE misli sa nama.

Ako ste u dilemi oko koalicije, obratite se premijeru za konsultacije ili nekom od kolega iz vlade. To bi bio korektan način.

Mislim da ste loš ministar, al' veći Vam je greh što Vam pristojnost nije jača strana.

Inače, moj stav je da ni Vaša stranka ni SPS NE BI TREBALO NI DA POSTOJE.

Samo Vi pričajte, idu izbori.

ivko

pre 8 godina

Tako je SPS je postao kočničar reformi našeg dragog, poštenog i vizionarskog Aleka. Izbaciti SPS iz vlasti znači jos reformi i napretka za Srbiju.

Obelix

pre 8 godina

Da su ovi iz SPSa pametni, pa da istupe iz ove Vlade. Ovi ih konstantno napadaju, ne ulazim da li sa razlogom ili ne, sto ni malo nije korektno. Ako vam gospodo ne odgovara SPS, vi ih lepo sutnite. Medjutim, zna Vucic da ne moze bez SPSa, konkretno bez Dacica i Antica. Ovi iz SNSa laju, narod se lozi a Dacica i kompaniju boli uvo.

Bole

pre 8 godina

Taj Vulin i njegov JUL samostalno na izborima ne bi imali vise od desetak glasova, za njih ne bi glasali ni njihovi clanovi kojih ima sve ukupno 153.Izadji samostalno na izbore da te vise ne gledamo!!!

Partijski clan

pre 8 godina

SNS ne voli Vulina jer on kao pripadnik "kombi stranke" zauzima vaznu poziciju koju bi mogli stari i zasluzni SNS kadrovi da obavljaju! Zasto Vulin ne izadje sam na izbore i sta bi radio da njega Vucic otkaci,to bih voleo da znam?!

baba jula

pre 8 godina

Pa, nije prvi put da okrećeš leđa socijalistima! I Milošević je verovao JUL-u! Sramota za Vulina i vlast, koliko je glasova on dobio da bi bio ministar?

ivan

pre 8 godina

A meni je zao sto na izbore ne ide svaka stranka posebno da vidimo ko bi glasao za tebe velikog julovskog strucnjaka,naravno ti jesi visestruka licnost ali samo jedan glas imas...e ti bi rezultati bili zanimljvi.

posmatrač

pre 8 godina

Šta je ostalo od onog čoveka koji je imao dugu kosu, nosio majice sa slikom Če Gevare,bio levičar "do koske"( to nema veze sa JUL-om) ,koji je obilazio radnike, u Lapovu spavao sa zaposlenima "1.maja" koji su blokirali prugu,podsticao ih da istraju u svojim zahtevima ....I da ne pričam dalje. Veoma sam ga cenio i profesionalno,ali i po ljudskim, po toj socijalnoj matrici koju je nudio. Sada je,nažalost, postao glasnogovornik, Pi.AR premijera Vučića.Ne, nemam ništa protiv protiv Vučića, naprotiv.Ali, postao je agresivniji branitelj premijera i od Zorane Mihajlović i Neboše Stefanovića...Mogu da ga razumem, stranka koja nije samo kombi, već fatamorgana. Ako se ne uhvati u oz SPS, ode da se nikada ne vrati.Ali, ružno je što pljuje na SPS,na Dačića, što on spočitava nešto što bi ,ako je potrebno,a potrebno je u vezi sa ponašanjem Ružića, da učini premijer.Ovakvo uvlačenje u b...u mislim da je grozno i samom premijeru(uzgred,takvi poput PI-ARova tipa Zorana Mihajlović, Vulin, Nebojša Stefanović će premijer doći glave, metaforički rečeno, umanjuju mu kredibilitet), jer kada njih čuje da brane premijera u svakom gradjaninu se javlja mučnina. Ovo je sada lično što ću reći: zašto Vuline prodade sve ,pa i svoj obraz,bio si srpski Če gevara, elkoventan, pametan ,borac za socijalnu pravdu(ako tada nisi lagaO),a sada...

Boki

pre 8 godina

Prijatelju,i ti i oni ste nas vec jednom zavili u crno.Zahvaljujuci gluposti ovog naroda,dobili ste drugu sansu.
Nego,kad budu sledeci izbori,molim te,izadji na njih samostalno,da proverimo koliko desetina glasova bi dobio.....

srrrrrdjan

pre 8 godina

Pitanje svih pitanja nisu (novi) izbori, vec zbog cega je SPS uopste pozvan u koalicionu vladu, kada je SNS i bez njih imao komotnu skupstinsku vecinu. Dakle, cak i danas , bez ikakvih izbora, SNS moze bez problema da se ratosilja SPS-a. Dobro je , inace sto bas ti pozivas na nove izbore i junacis se, a tvoja stranka ne bi presla cenzus ni da on iznosi 0,0002%. O tvom ministrovanju i uopste postavljanju za ministra i da ne pricamo; Kaligulino imenovanje konja za rimskog senatora imalo je mnogo vise logike. Na veliku zalost Srbije, ponovo smo u raljama crnog trojstva iz 90-ih (Sps, radikali i Jul); pripomaze im, naravno, i nezaobilazni SPO. Lazi, obmane, izvrtanje cinjenica, afere, lazna obecanja, etiketiranje, domaci izdajnici, porast kriminala, ekonomsko srozavanje, beda, malodusnost, neprincipijelne koalicije, ... Ako "uspeju" da izazovu bar jos jedan rat i ako ponovo vidimo prodavce benzina na ulicama - "podmladice nas sigurno za 20 godina. Zato smo ih i birali ( i Vulina, naravno!).

Grunf

pre 8 godina

Žao?Naravno da niko ne opravdava kada neko bilo ko koga vredja.Ipak je nejasno što se isti stav ne objašnjava kada slušamo medjustranačka prepucavanja.Ima mnogo nedoumica.Ako neko nekoga nazove da je homosexualca je uvreda.Ok,neka bude.Medjutim šta kada neko neko od političrara optuži drugog političara da je lopov.Da je protivpravno stekao imovinu kradjom.Sada ostaje pitanje šta je gora uvreda kao može da se meri ako neko nekoga nazove homosexualcem ili kriminalcem?I jedni i drugi "vredjate"bez dokaza.Da li je to razlog za izbore što se tamo neko slikao sa nekim navijačem.Kada bi slike bile razlog izbora,kako se Vi političari ponašate i šta jedni drugima govorite mi bi trebalo da svaki dan imamo izbore.Inače s kim se Predsednik sve slikao,Premijer sadašnji.S kim ste se sve Vi slikali i šta ste izgovarali.SNS je osvojio većinu,na čudan način smo došli do premijera poslednji put,krajnje nelogičan.Od kordinatora -Premijera je ovu zemlju koštalo nekoliko milona evra.Pošteno su ljudi dobili većinu.Lepo neka svoj mandat odsluže narodu pa kada doje vreme opet šta narod kaže.Ako se većini svidja ovo ludilo u redu.Većina je većina.

Nesa

pre 8 godina

Sramota je što je Vulin ministar, jer nije legitiman predstavnik naroda. Koliko bi građana glasalo za njega kada bi samostalno izašao na izbore? Merilo bi se u promilima.

Draganče

pre 8 godina

Meni je žao što se važne funkcije samo dodele stranački i drugarski. Odlučuju o nacionalnim interesima i resursima, a tu samo postavljeni bez pravih kriterijuma.

voša

pre 8 godina

Ja bih zakonom zabranio predizborne koalicije i spustio cenzus sa 5 na 3%. Glasaš za Vučića a dobiješ Vulina...
(Driver, 01. novembar 2015 09:24)

...ukinuti cenzus i smanjiti prvo na 200 a sledeće izbore na 100 poslanika i koliko % toliko mesta ili još bolje svaka opština ima precednika i podprecednika ...e pošto se plaćaju iz budžeta tj.plaćaju ih gradjani svaki drugi mesec u parlament da zastupa opštinu ...a gradjani ih biraju direktno i fino da dobiju za to 150 din dnevnicu ..i to nema oćeš nećeš...

Dart 013

pre 8 godina

Ministre ekshumacije, kad solo izadjes na izbore i pokazes nam svoj solo % onda drzi lekcije.
Dok se slepas uz Vucica i ti i Pecat i Vucelic dotle psssst !
Nego sta bi sa aferom "kamere u kos.mitrovici" kako to,ono mi, ne resismo ?

Cinik

pre 8 godina

A vidiš meni je žao što izbora nema zbog Aleksandra Vulina. Čime smo mi kao narod zaslužili da na političkoj sceni imamo ovakvog čoveka. Pa što ga imamo , ajde sad, da je u opoziciji pa i nekako, svašta smo imali u opoziciji. Međutim, mi ovde imamo čoveka koji bukvalno i da nema stranku a predsednik je stranke, ušao je u vlast zarad samog sebe i ne prestaje da izigrava poltrona. Da čovek ovoliko nema obraz a da priča o poštenju, pa to je neverovatno. Setite se samo pre dve godine kada je pompezno najavio da napušta Vladu Srbije jer su izigrani srbi na Kosovu a onda je preko noći promenio stav, uzeo veliki novac i još zdušnije nastavio da podržava Vladu Vučića. Ovaj mali koji sada ima kratku kosu a imao je dugu kod Baba Jule ne preza ni od jedne uvrede ili pak omalovažavanja a što samo radi po zadatku jer taj koji mu daje takvu slobodu sam ne sme da išta kaže.

Mujo

pre 8 godina

Branko Ružić je novi predsednik SPS I to uskoro. Ne sme Dačić da krene na njega jer zna da će izgubiti. A to što Vučić ne voli Ružića I što ga ne trpi I što Vulin I g-đa ministarka govore njegove reči nije problem Srbije.