1. KOJE ste kukavice i vi sa B92. Prodali ste se i vi djavolu. Sram vas bilo. Puci cete gore no Vucic- u njegovom stilu receno:
  izdajnik najveci u i s t o r i j i SRBIJE !
  FUJ SVI MI SE GADITE! PRODANE DUSE !!! Doci ce kraj i vasoj vladavini i neki "Crni petak" . Zivi bili a u "paklu goreli" ko sto smestate i igrate se sa zivotima i sudbinama ljudi u Srbiji a da ne kazem za ljude sa Kosova i Metohije.

  P.S. Doneta je Uredba ili vec sta, kojom RRA kaznjava sve koji koriste rec "Siptari". A kada ce Vlada i njihova ispostava RRA doneti uredbu kojom ce se kaznjavati svi koji kazu "Kosovo" umesto "KOSOVO i METOHIJA"> E prodane duse.
  Samo nek se zna, mi sa Kosova i Metohije, tek cemo "PREPLAVITI" Beograd, pa cete onda viseti sta ste uradili. E sad u inat svi cemo iz ostalih delova gde smo raseljeni krenuti za Beograd dok ce se izdajnik Vucic smestiti u Padinskoj skeli ili Pozarevcu posle svoje diktature. Morace da vrati sve pare koje je pokrao preko njegovog Andre i morace u zatvor zbog izdaje i prodaje KiM. DOZIVOTNA ROBIJA MU NE GINE . Dzaba mu onih 2 miliona evra koje mesecno iznosi iz Srbije a ovamo glumi baba Simanu. Tadic je za ovo dj...e bio zlato iako sam mislio da nece se gora skot.na pojaviti na vlasti u Srbiji. Nikad ne reci nikad. A vi sa B92, sve vam se knjizi. Cim se ovako cenzorski ponasate verovatno razmisljate da u buducnosti se bavite proizvodnjom virsli. E pa prijatno !!!
  (kukavice koliko je sati, 31. oktobar 2015 17:43)

  # Link komentara

 2. Evo hoce sve trce... Joj koliko se mi samo pravimo naivni kad verujemo u te price...
   (aha, 31. oktobar 2015 11:10)

  # Link komentara

 3. Nece nece.
   (maki, 31. oktobar 2015 10:15)

  # Link komentara

 4. Ma nema od toga nista,oni to nebi uradili da Amerikanci nisu odobrili,problem Kosova ce biti dosta veliki vremenom za Evropu jer oni nemogu da funkcionisu bez tutorstva
   (život, 31. oktobar 2015 09:57)

  # Link komentara