Najveća donacija porodilištu u Aleksincu

Aleksinac -- Porodilište u Aleksincu je dobilo neophodnu opremu u okviru akcije "Zajedno za bebe", a donaciju su uručili predstavnici Komercijalne banke i Fonda B92.

Izvor: B92
Pošaljite komentar
 1. ja sam iz Aleksinca i hvala vaaaam
   (kendi, 27. oktobar 2015 17:26)

  # Link komentara

 2. Svaka cast!
  (Mama, 27. oktobar 2015 16:43)

  # Link komentara

 3. Ne bi bilo potrebe za nikakve fondove ili akcije itd... Da se ne bacaju drzavne pare na ona dva budjava FK bilo bi para za sve ovo po Srbiji!!!

  Inace svaka cast!! Ovakve vesti i stvari su potrebne Srbiji i njenom narodu!
  (JPR23, 27. oktobar 2015 16:38)

  # Link komentara

 4. Bravo, bravo!!!
   (nix, 27. oktobar 2015 15:38)

  # Link komentara

 5. Gledajuci priloge I preteci ovu akciju uvek sam pokusavao da provalim kako je namestena, prema kojem kljucu se obnavljaju porodilista, ko je pripadnik koje grupacije, ko za koga radi, ko je primio ili podmitio organizatore akcije I bio sam ubedjen da Aleksinac nikada nece dobiti jer nema nikog odavde u organizaciji, niti odavde ima sposobnih da naprave kombinaciju. Do danas, danas sam shvatio da sam bio u zabludi oko svega I da je ovo iskrena otvorena akcija I da ce sva porodilista na kraju biti potpuno obnovljena sa opremom, jer sam na delu video posvecenost I uppornost… Mada nesto opet mislim – pa ovo mora da je neki izuzetak…
  (Sumnjam dakle postojim, 27. oktobar 2015 15:23)

  # Link komentara

 6. Nas u Aleksincu uvek promase (sa donacijama) ali ne i sa bombama... Sve ode u Nis, ili se vec istovari pre nas u Jagodini, Paracinu, Cupriji...Ovo je veliki dan za nas i pamticemo ovogodisnju Presvetlu Petku Paraskevu sa puno radosti i optimizma. Zastitnica zena verujem da ce nam pored ove konkretne pomoci, pomoci i da imamo zdrave porodilje i jos zdraviji porod, mlade gradjane Srbije.
  (Hvala do neba, 27. oktobar 2015 15:04)

  # Link komentara

 7. Tokom prethodne noći u ovom porodilištu su se rodile četiri bebe a tokom dana se očekuje još jedna beba. Gospodine Matiću molim vas da češće dolazite, kako bi preokrenuli trend veće smrtnosti od rađanja.
  (Vratiće se rode, 27. oktobar 2015 15:04)

  # Link komentara