Sreda, 21.10.2015.

16:07

Mali se izvinio novinarima, očekuje isto

Gradonačelnik Beograda Siniša Mali javno se izvinio novinarima KRIK-a zbog incidenta, osudio ponašanje komunalne policije, ali i ponovo odbacio navode KRIK-a.

Izvor: B92

Mali se izvinio novinarima, oèekuje isto IMAGE SOURCE
IMAGE DESCRIPTION

55 Komentari

Sortiraj po:

Rade

pre 8 godina

Ovo je potez pravog drzavnika. Komunalna policija bi trebalo da se izvine novinarima. Ocigledno da komunalna policija u poslednje vreme cesto krsi granicu svojih ovlascenja.

bezimena kojoj su počeli da objavljuju komentare

pre 8 godina

"Mali je rekao da za to ima dokaze i da je na jednom od papira koje je objavio KRIK i falsifikovan njegov potpis".

Mukica, i njemu neko ukrao ličnu kartu, i pasoš....

pribelja

pre 8 godina

Ma da Pajtić je sve kriv.Pajtić je kriv i za krađu lične karte od Andreja.za vetroparkove.što nas je terao u rat za veliku Srbiju.za bombardovanje.stvarno je Pajtić problematičan

strelac

pre 8 godina

Kakav bezobrazluk. Našli novinari nešto da propituju gradonačelnika. Pa gde to ima u svetu! Daće gradonačelnik lepo intervju Informeru i to je dovoljno! (Sabahudin, 21. oktobar 2015 14:00)

411 plus, 9 minus...botovi lupali ovde plus a ne provaljuju sarkazam.

ivan78bg

pre 8 godina

Gde su uniforme tim komunalcima?Koji tacno su komunalci to prekoracili svoja ovlascenja i kako to da ti nisi upoznat sa time Mali kada si bio na licu mesta?Pa vi nece ni da sacekate izborne rezultate na izborima koji budu tesni ima odma da zapalite iz zemlje!

M5

pre 8 godina

Komunalna policija u civilu ,hahahaha,tajna komunalna policija ! Osudjuje napad komunalne policije a sve vreme je bio sa njima i nije sprecio hahahaha!!!!!

Peja

pre 8 godina

Ko su ti policajci, koji su pocinili krivicno delo?
Imena?!
Kada ce biti otpusteni i kada ce biti podnete KRIVICNE PRIJAVE?!
Ili je pred zakonom dovoljno to, sto se vlasnik 24 luksuzna stana u Bugarskoj, izvinio ljudima koje su tukli i oduzeli i ostetili im opremu?!

wasa

pre 8 godina

Izvinjenja su suvišna od kad postoji prekršajna i krivična odgovornost.

Da podsetim, čovek je ekspresno osuđen na dve godine zbog šamara državnom funkcioneru. Sada bi zaposleni u državnoj službi mogli da odgovaraju zbog napada na novinare, protivpravnog oduzimananja imovine i cenzure. Pa nek' se iz ćelije izvinjavaju koliko hoće. Ipak, utopija.

Star

pre 8 godina

Dokle će nas praviti deb...ma? Snimak je lakp pronaći na netu i lepo se vidi da je devojka bila izuzetno ljubazna, da mu u jednom trenutku prišla i spreda ali da ju je on svojim gestom ponovo vratio nazad, da nije hteo da odgovori. A oni koji su oduzeli aparate svakako nisu komunalci, to se iz aviona vidi. A o prekoračenju ovlašćenja ni da ne pričamo pošto komunalci nemaju pravo da oduzimaju opremu. Svakom mraku dođe kraj to neka ne zaborave!

Zbunjen odgovorom

pre 8 godina

Ajmo polako sve iz početka...
Nije pitanje da li si ti i dalje vlasnik tih stanova. Neki od njih su preprodati u toku tvog mandata, to je jedan od problema.
Pravo pitanje je za koga si ih kupovao, ko je vlasnik, i da li si ti vlasnik? Tačnije da li si ti vlasnik dve kompanije sa devičankih ostrva?
Tako da te molim, nemoj da odgovaraš na svoje pitanje nego na pitanje tih novinara.

zix

pre 8 godina

javno se izvini stanarima dr ivan ribar sto si potpisao pre dva meseca da im oduzimas parking i poklanjas gradjevinskoj direkciji srbije da bi tu sagradili zgrade i tako prikrili minus sa kojim posluju jer ce sada da dobiju zemljiste za dzabe a prodace stanove po komercijalnim cenama. a da, i stanarima kojima je prilikom kupovine bio obecan pogled od 40m koliko se proteze parking je sveden na 10m i gledace jedni drugima u sobu. pa mislim da je red da se izvines. minimum

anticenzura

pre 8 godina

G'nacelnik je malo cinican!
U principu,osim sto je rekao da novinari lazu i da mu se podmece,ni jedan validan dokaz nije dao da nema veze s pomenutim firmama. Naravno nas mesija je rekao da nije kriv,pa ispada da stvarno nije kriv. A da li je tako? Mislim da pored tih vezivanja za stanove,skandaloznije je sto je covek ucestvovao u privatizaciji Beopetrola,a kasnijw kupovao stanove od direktora Lukoila,pa pvezanost sa jos nekim likovima...
Sto se tice botova,nadam se da se secaju da je Mali bio covek za privatizaciju vlasti koju je podrzavao i sam Ds,pa njihovi komentari gde glume postenw gradjane nece bas lako proci kod mislwcih ljudi.

srdjan

pre 8 godina

Pozdravljam priznanje gradonacelnika da je osnivao firme na Devicanskim ostrvima i da je preko tih firmi ucestvovao u kupovinama preduzeca u Bugarskoj....Jos samo da se utvrdi ciji kapital stoji iza svega toga i tacno vreme kada je sve to obavljeno...

Konsultant za prevare

pre 8 godina

Konsultantski ugovor se potpisuje sa onim za koga se rade konsultantski ugovor. Navodi se oblast iz koje i za sta se vrse konsultantske usluge. U Srbiji za konsultantske firme je najmanji porez, racuni ne moraju da se pravdaju itd. U papirima koji su prezentirani javnosti jasno se vidi da je napravljen kupoprodajni ugovor, da postoji Of shore kompanija na Devicanskim ostrvima, da postoji overa tacnosti sa bugarske strane i svi svojerucni potpisi Sinise Malog

Djura

pre 8 godina

Nacelnik komunalne policije izgleda kao mafijas. Vi ocekujete pristojno ponasanje od njega? Nemoguce. Inace, Mali ima jako puno stvari da objasnjava, od doktorata, od rada koji je pisao da bi stekao uslov za odbranu doktorata, od stanova, od toga zasto dva-tri puta nedeljno obilazi Beograd na vodi, ovaj hohstapleraj oko zatvaranja, pa ponovnog otvaranja vrtica u bloku 61. A zasto treba njemu da se izvine?

milan

pre 8 godina

Što se tiče DS-a vi naprednjaci ne ispuštate svaku moguću priliku da pljujete po njima očigledno da je razlika tako velika da se vi njih bojite inače nebi tako malu partiju ni pogledali vi kao najmoćniji.

NScentar

pre 8 godina

Kakve veze ima Bojan Pajtic i to sto tvrdi KRIK da je Mali kupio 24 stanova u Bugarsku? Sta pricaju ovi SNSovci, za sve im su krivi iz DS i Pajtic, a oni uvek posteni andjeli (Mali, Gasic, Mali Jr., Loncar, Nikolic, Nikolic Jr., Gojkovic, Stefanovic, Dacic, Selakovic, sam Vucic, i njegovi kumovi), sami andjeli.

donatelo

pre 8 godina

ti stalno osudjujes ponasanje komunalne polcije...a ti im naredjujes..pa smeni vec jednom nacelnika batinasa..ti si ga doveo...Osudjujes a nista ne oeduzimas..ko je ovde lud..ili se ti pravis lud...

samo da kažem

pre 8 godina

Još jedan dokaz koliko je neophodno uvođenje reda u sredstva javnog informisanja.Ne može se graditi imidž lista,a da se to stvara na lažnim aferama,pri tome da nema nikakve odgovornosti za lažno blaćenje javnih ličnosti bez dokaza.

vlada logika

pre 8 godina

G-din Mali je juce, doduse dosta nemusto i oblandama, priznao za 1 stan na svoje i 23 na ime firme sa Devicanskih ostrva. Vise je nego ocigledno da je od sinoc neko, pitam se ko, dao naredjenje da se negira po svaku cenu. Posle ukradene lk, prisluskivanja koje je nebitno, evo nama i laznog potpisa.

Mirko

pre 8 godina

Narode Srbije (izuzimajuci botove, njih mi je iskreno zao),
pitam vas dokle cete dozvoliti da vas jasu ovakvi? Da li mozete da se setite zadnjih 2 godine bar jednog meseca gde nije bilo neke afere ili aferice sa trenutno vladajucom garniturom? A da li mozete da se setite da je iko od njih preuzeo ikakvu odgovornost za bilo koju od tih afera?
Dokle vise? U ovih par godina na vlasti se ova garnitura nije nikako pokazala. Svaki njihov neuspeh bude opravdavan nesposobnom proslom vlascu (i to uvek 15 godina, kao da je DS vladao 15 godina a i racunanje vremena pocinje od 2000. godine a niko da se seti da su oni pre toga vladali 10-tak godina u doba, za sada, najvece bede na ovim prostorima), svaka njihova afera se zavrsi po principu "pojeo vuk magarca". Dokle vise?! Kako nas nije sramota da ih trpimo? Kako botove nije sramota da prodaju obraz za dnevnicu i sendvic?

Mare car

pre 8 godina

Nije u redu da obezbedjenje napada novinare,oni samo obavljaju svoj posao.Ali sa druge strane i novinari treba da paze da ne predju granicu pristojnosti.

Tjara

pre 8 godina

Obavljanje javne funkcije podrazumeva paznju javnosti i interesovanje za sve novcane tokove pogotovu one u koje su umesani funkcioneri.Ozbiljno obrazlozenje je nesto sto javnost ocekuje.

Slavko

pre 8 godina

Da vam pojasnim, da bi taj navodni fotokopirani ili uslikani potpis bio dokaz, moralo bi prvo da se utvrdi čiji je veštaćenjem, ovako, to nije nikakav validan dokaz. Obično nagađanje da je potpis nečiji.

VELIKO - HVALA - NA - KOREKTNOSTI

pre 8 godina

Ne branim uopste gradonacelnika Beograd Sinisu Malog ali koliko vidim da su se mnogi sada obrusili na njega. Samo ga napadaju i prozivaju, dajte ljudi prvo da se stvari ispitaju, pa tek tada da se donose odluke. Evo sada NUNS najostrije osudjuje ovaj skandalozni incident i poziva nadlezne pravosudne organe da istraze ovaj slucaj nezakonite cenzure i diskriminacije novinara. A da pre toga nisu utvrdili okolnosti pod kopjima je doslo do ovoga.

zrad

pre 8 godina

Nisam ničiji fan, a nisam ni član bilo koje stranke. Pre 10 minuta sam gledao u vestima na B92 snimke gde novinarka (veoma bahata i nepristojna) na veoma bezobrazan način ometa gradonačelnika u poslu. Novinari sebi svašta dozvoljavaju. I to samo jedna novinarka, neka agencija KRIK. Zašto su ostali novinari mogli da čekaju na predviđenom mestu, već zakazanu konferenciju za novinare, osim dotične novinarke. Kada bi meni neko na silu gurao mikrofon u usta i ometao me u poslu, popio bi lepu šamarčinu. Ne može ni novinarima bit baš sve dozvoljeno. I naravno odmah istrčava neizbežni NUNS.

Гордана

pre 8 godina

Једно је слобода новинара да објективно извештава и да пита све што га занима, а нешто сасвим друго су пристојност и васпитање.

glasac

pre 8 godina

Prva laz: obezbedjenje nemam. Imas. Druga laz: iskreno se izvinjavas. Iskren si ko Minhauzen. Treca laz: stanove si kupio od plate. Nije valjda?! Licimuri na sve strane sveeeeeeeeee

kako je Mali postao bezobrazno bogat?

pre 8 godina

Ocekujem da KRIK ispita sta sve od imovine poseduje Sinisa Mali. Isto tako, sta ima od firmi, ali i gde je sve isao na letovanja sa porodicom i koliko je to zadovoljstvo placao. A onda da objasni kako su mu rashodi osetno veci od zvanicnih prihoda(onih sto prijavljuje kao osnovicu za poredz). Kad se sve to razjasni nece vise biti razloga za neprijatna pitanja.
Ista procedura i za ostale, nezavisno od stranacke pripadnosti.

Skeptik

pre 8 godina

Bez obzira na sve ja sam ipak mislio da je Mali pametan(ne i pošten)čovek.
Ali posle povezivanja sa njegovom aferom Pajtićevo odbijanje poligrafa zaključio sam da nije ni pametan.

Oliva

pre 8 godina

Gradonačelnik Beograda kaže da može samo da nasluti razloge za kampanju koja se vodi protiv njega i da je "neverovatno da se to dešava u trenutku kada lider Demokratske stranke Bojan Pajtić odbija poligraf".

Sta reci, Pajtic je izgleda kriv sto je ziv, pre njega Djilas...!

A afere PREPOSTENIH NAPREDNJAKA nekako uvek zavrse na ovaj nacin, nikad mrvu dokaza da potkrepe svoju nevinost!

glasac

pre 8 godina

Prva laz: obezbedjenje nemam. Imas. Druga laz: iskreno se izvinjavas. Iskren si ko Minhauzen. Treca laz: stanove si kupio od plate. Nije valjda?! Licimuri na sve strane sveeeeeeeeee

Гордана

pre 8 godina

Једно је слобода новинара да објективно извештава и да пита све што га занима, а нешто сасвим друго су пристојност и васпитање.

Oliva

pre 8 godina

Gradonačelnik Beograda kaže da može samo da nasluti razloge za kampanju koja se vodi protiv njega i da je "neverovatno da se to dešava u trenutku kada lider Demokratske stranke Bojan Pajtić odbija poligraf".

Sta reci, Pajtic je izgleda kriv sto je ziv, pre njega Djilas...!

A afere PREPOSTENIH NAPREDNJAKA nekako uvek zavrse na ovaj nacin, nikad mrvu dokaza da potkrepe svoju nevinost!

zrad

pre 8 godina

Nisam ničiji fan, a nisam ni član bilo koje stranke. Pre 10 minuta sam gledao u vestima na B92 snimke gde novinarka (veoma bahata i nepristojna) na veoma bezobrazan način ometa gradonačelnika u poslu. Novinari sebi svašta dozvoljavaju. I to samo jedna novinarka, neka agencija KRIK. Zašto su ostali novinari mogli da čekaju na predviđenom mestu, već zakazanu konferenciju za novinare, osim dotične novinarke. Kada bi meni neko na silu gurao mikrofon u usta i ometao me u poslu, popio bi lepu šamarčinu. Ne može ni novinarima bit baš sve dozvoljeno. I naravno odmah istrčava neizbežni NUNS.

VELIKO - HVALA - NA - KOREKTNOSTI

pre 8 godina

Ne branim uopste gradonacelnika Beograd Sinisu Malog ali koliko vidim da su se mnogi sada obrusili na njega. Samo ga napadaju i prozivaju, dajte ljudi prvo da se stvari ispitaju, pa tek tada da se donose odluke. Evo sada NUNS najostrije osudjuje ovaj skandalozni incident i poziva nadlezne pravosudne organe da istraze ovaj slucaj nezakonite cenzure i diskriminacije novinara. A da pre toga nisu utvrdili okolnosti pod kopjima je doslo do ovoga.

samo da kažem

pre 8 godina

Još jedan dokaz koliko je neophodno uvođenje reda u sredstva javnog informisanja.Ne može se graditi imidž lista,a da se to stvara na lažnim aferama,pri tome da nema nikakve odgovornosti za lažno blaćenje javnih ličnosti bez dokaza.

kako je Mali postao bezobrazno bogat?

pre 8 godina

Ocekujem da KRIK ispita sta sve od imovine poseduje Sinisa Mali. Isto tako, sta ima od firmi, ali i gde je sve isao na letovanja sa porodicom i koliko je to zadovoljstvo placao. A onda da objasni kako su mu rashodi osetno veci od zvanicnih prihoda(onih sto prijavljuje kao osnovicu za poredz). Kad se sve to razjasni nece vise biti razloga za neprijatna pitanja.
Ista procedura i za ostale, nezavisno od stranacke pripadnosti.

Slavko

pre 8 godina

Da vam pojasnim, da bi taj navodni fotokopirani ili uslikani potpis bio dokaz, moralo bi prvo da se utvrdi čiji je veštaćenjem, ovako, to nije nikakav validan dokaz. Obično nagađanje da je potpis nečiji.

Skeptik

pre 8 godina

Bez obzira na sve ja sam ipak mislio da je Mali pametan(ne i pošten)čovek.
Ali posle povezivanja sa njegovom aferom Pajtićevo odbijanje poligrafa zaključio sam da nije ni pametan.

Mirko

pre 8 godina

Narode Srbije (izuzimajuci botove, njih mi je iskreno zao),
pitam vas dokle cete dozvoliti da vas jasu ovakvi? Da li mozete da se setite zadnjih 2 godine bar jednog meseca gde nije bilo neke afere ili aferice sa trenutno vladajucom garniturom? A da li mozete da se setite da je iko od njih preuzeo ikakvu odgovornost za bilo koju od tih afera?
Dokle vise? U ovih par godina na vlasti se ova garnitura nije nikako pokazala. Svaki njihov neuspeh bude opravdavan nesposobnom proslom vlascu (i to uvek 15 godina, kao da je DS vladao 15 godina a i racunanje vremena pocinje od 2000. godine a niko da se seti da su oni pre toga vladali 10-tak godina u doba, za sada, najvece bede na ovim prostorima), svaka njihova afera se zavrsi po principu "pojeo vuk magarca". Dokle vise?! Kako nas nije sramota da ih trpimo? Kako botove nije sramota da prodaju obraz za dnevnicu i sendvic?

vlada logika

pre 8 godina

G-din Mali je juce, doduse dosta nemusto i oblandama, priznao za 1 stan na svoje i 23 na ime firme sa Devicanskih ostrva. Vise je nego ocigledno da je od sinoc neko, pitam se ko, dao naredjenje da se negira po svaku cenu. Posle ukradene lk, prisluskivanja koje je nebitno, evo nama i laznog potpisa.

Tjara

pre 8 godina

Obavljanje javne funkcije podrazumeva paznju javnosti i interesovanje za sve novcane tokove pogotovu one u koje su umesani funkcioneri.Ozbiljno obrazlozenje je nesto sto javnost ocekuje.

Djura

pre 8 godina

Nacelnik komunalne policije izgleda kao mafijas. Vi ocekujete pristojno ponasanje od njega? Nemoguce. Inace, Mali ima jako puno stvari da objasnjava, od doktorata, od rada koji je pisao da bi stekao uslov za odbranu doktorata, od stanova, od toga zasto dva-tri puta nedeljno obilazi Beograd na vodi, ovaj hohstapleraj oko zatvaranja, pa ponovnog otvaranja vrtica u bloku 61. A zasto treba njemu da se izvine?

NScentar

pre 8 godina

Kakve veze ima Bojan Pajtic i to sto tvrdi KRIK da je Mali kupio 24 stanova u Bugarsku? Sta pricaju ovi SNSovci, za sve im su krivi iz DS i Pajtic, a oni uvek posteni andjeli (Mali, Gasic, Mali Jr., Loncar, Nikolic, Nikolic Jr., Gojkovic, Stefanovic, Dacic, Selakovic, sam Vucic, i njegovi kumovi), sami andjeli.

Zbunjen odgovorom

pre 8 godina

Ajmo polako sve iz početka...
Nije pitanje da li si ti i dalje vlasnik tih stanova. Neki od njih su preprodati u toku tvog mandata, to je jedan od problema.
Pravo pitanje je za koga si ih kupovao, ko je vlasnik, i da li si ti vlasnik? Tačnije da li si ti vlasnik dve kompanije sa devičankih ostrva?
Tako da te molim, nemoj da odgovaraš na svoje pitanje nego na pitanje tih novinara.

donatelo

pre 8 godina

ti stalno osudjujes ponasanje komunalne polcije...a ti im naredjujes..pa smeni vec jednom nacelnika batinasa..ti si ga doveo...Osudjujes a nista ne oeduzimas..ko je ovde lud..ili se ti pravis lud...

strelac

pre 8 godina

Kakav bezobrazluk. Našli novinari nešto da propituju gradonačelnika. Pa gde to ima u svetu! Daće gradonačelnik lepo intervju Informeru i to je dovoljno! (Sabahudin, 21. oktobar 2015 14:00)

411 plus, 9 minus...botovi lupali ovde plus a ne provaljuju sarkazam.

srdjan

pre 8 godina

Pozdravljam priznanje gradonacelnika da je osnivao firme na Devicanskim ostrvima i da je preko tih firmi ucestvovao u kupovinama preduzeca u Bugarskoj....Jos samo da se utvrdi ciji kapital stoji iza svega toga i tacno vreme kada je sve to obavljeno...

Peja

pre 8 godina

Ko su ti policajci, koji su pocinili krivicno delo?
Imena?!
Kada ce biti otpusteni i kada ce biti podnete KRIVICNE PRIJAVE?!
Ili je pred zakonom dovoljno to, sto se vlasnik 24 luksuzna stana u Bugarskoj, izvinio ljudima koje su tukli i oduzeli i ostetili im opremu?!

anticenzura

pre 8 godina

G'nacelnik je malo cinican!
U principu,osim sto je rekao da novinari lazu i da mu se podmece,ni jedan validan dokaz nije dao da nema veze s pomenutim firmama. Naravno nas mesija je rekao da nije kriv,pa ispada da stvarno nije kriv. A da li je tako? Mislim da pored tih vezivanja za stanove,skandaloznije je sto je covek ucestvovao u privatizaciji Beopetrola,a kasnijw kupovao stanove od direktora Lukoila,pa pvezanost sa jos nekim likovima...
Sto se tice botova,nadam se da se secaju da je Mali bio covek za privatizaciju vlasti koju je podrzavao i sam Ds,pa njihovi komentari gde glume postenw gradjane nece bas lako proci kod mislwcih ljudi.

Konsultant za prevare

pre 8 godina

Konsultantski ugovor se potpisuje sa onim za koga se rade konsultantski ugovor. Navodi se oblast iz koje i za sta se vrse konsultantske usluge. U Srbiji za konsultantske firme je najmanji porez, racuni ne moraju da se pravdaju itd. U papirima koji su prezentirani javnosti jasno se vidi da je napravljen kupoprodajni ugovor, da postoji Of shore kompanija na Devicanskim ostrvima, da postoji overa tacnosti sa bugarske strane i svi svojerucni potpisi Sinise Malog

milan

pre 8 godina

Što se tiče DS-a vi naprednjaci ne ispuštate svaku moguću priliku da pljujete po njima očigledno da je razlika tako velika da se vi njih bojite inače nebi tako malu partiju ni pogledali vi kao najmoćniji.

pribelja

pre 8 godina

Ma da Pajtić je sve kriv.Pajtić je kriv i za krađu lične karte od Andreja.za vetroparkove.što nas je terao u rat za veliku Srbiju.za bombardovanje.stvarno je Pajtić problematičan

bezimena kojoj su počeli da objavljuju komentare

pre 8 godina

"Mali je rekao da za to ima dokaze i da je na jednom od papira koje je objavio KRIK i falsifikovan njegov potpis".

Mukica, i njemu neko ukrao ličnu kartu, i pasoš....

Star

pre 8 godina

Dokle će nas praviti deb...ma? Snimak je lakp pronaći na netu i lepo se vidi da je devojka bila izuzetno ljubazna, da mu u jednom trenutku prišla i spreda ali da ju je on svojim gestom ponovo vratio nazad, da nije hteo da odgovori. A oni koji su oduzeli aparate svakako nisu komunalci, to se iz aviona vidi. A o prekoračenju ovlašćenja ni da ne pričamo pošto komunalci nemaju pravo da oduzimaju opremu. Svakom mraku dođe kraj to neka ne zaborave!

M5

pre 8 godina

Komunalna policija u civilu ,hahahaha,tajna komunalna policija ! Osudjuje napad komunalne policije a sve vreme je bio sa njima i nije sprecio hahahaha!!!!!

ivan78bg

pre 8 godina

Gde su uniforme tim komunalcima?Koji tacno su komunalci to prekoracili svoja ovlascenja i kako to da ti nisi upoznat sa time Mali kada si bio na licu mesta?Pa vi nece ni da sacekate izborne rezultate na izborima koji budu tesni ima odma da zapalite iz zemlje!

zix

pre 8 godina

javno se izvini stanarima dr ivan ribar sto si potpisao pre dva meseca da im oduzimas parking i poklanjas gradjevinskoj direkciji srbije da bi tu sagradili zgrade i tako prikrili minus sa kojim posluju jer ce sada da dobiju zemljiste za dzabe a prodace stanove po komercijalnim cenama. a da, i stanarima kojima je prilikom kupovine bio obecan pogled od 40m koliko se proteze parking je sveden na 10m i gledace jedni drugima u sobu. pa mislim da je red da se izvines. minimum

wasa

pre 8 godina

Izvinjenja su suvišna od kad postoji prekršajna i krivična odgovornost.

Da podsetim, čovek je ekspresno osuđen na dve godine zbog šamara državnom funkcioneru. Sada bi zaposleni u državnoj službi mogli da odgovaraju zbog napada na novinare, protivpravnog oduzimananja imovine i cenzure. Pa nek' se iz ćelije izvinjavaju koliko hoće. Ipak, utopija.

Mare car

pre 8 godina

Nije u redu da obezbedjenje napada novinare,oni samo obavljaju svoj posao.Ali sa druge strane i novinari treba da paze da ne predju granicu pristojnosti.

Rade

pre 8 godina

Ovo je potez pravog drzavnika. Komunalna policija bi trebalo da se izvine novinarima. Ocigledno da komunalna policija u poslednje vreme cesto krsi granicu svojih ovlascenja.

glasac

pre 8 godina

Prva laz: obezbedjenje nemam. Imas. Druga laz: iskreno se izvinjavas. Iskren si ko Minhauzen. Treca laz: stanove si kupio od plate. Nije valjda?! Licimuri na sve strane sveeeeeeeeee

Oliva

pre 8 godina

Gradonačelnik Beograda kaže da može samo da nasluti razloge za kampanju koja se vodi protiv njega i da je "neverovatno da se to dešava u trenutku kada lider Demokratske stranke Bojan Pajtić odbija poligraf".

Sta reci, Pajtic je izgleda kriv sto je ziv, pre njega Djilas...!

A afere PREPOSTENIH NAPREDNJAKA nekako uvek zavrse na ovaj nacin, nikad mrvu dokaza da potkrepe svoju nevinost!

Skeptik

pre 8 godina

Bez obzira na sve ja sam ipak mislio da je Mali pametan(ne i pošten)čovek.
Ali posle povezivanja sa njegovom aferom Pajtićevo odbijanje poligrafa zaključio sam da nije ni pametan.

Mirko

pre 8 godina

Narode Srbije (izuzimajuci botove, njih mi je iskreno zao),
pitam vas dokle cete dozvoliti da vas jasu ovakvi? Da li mozete da se setite zadnjih 2 godine bar jednog meseca gde nije bilo neke afere ili aferice sa trenutno vladajucom garniturom? A da li mozete da se setite da je iko od njih preuzeo ikakvu odgovornost za bilo koju od tih afera?
Dokle vise? U ovih par godina na vlasti se ova garnitura nije nikako pokazala. Svaki njihov neuspeh bude opravdavan nesposobnom proslom vlascu (i to uvek 15 godina, kao da je DS vladao 15 godina a i racunanje vremena pocinje od 2000. godine a niko da se seti da su oni pre toga vladali 10-tak godina u doba, za sada, najvece bede na ovim prostorima), svaka njihova afera se zavrsi po principu "pojeo vuk magarca". Dokle vise?! Kako nas nije sramota da ih trpimo? Kako botove nije sramota da prodaju obraz za dnevnicu i sendvic?

Star

pre 8 godina

Dokle će nas praviti deb...ma? Snimak je lakp pronaći na netu i lepo se vidi da je devojka bila izuzetno ljubazna, da mu u jednom trenutku prišla i spreda ali da ju je on svojim gestom ponovo vratio nazad, da nije hteo da odgovori. A oni koji su oduzeli aparate svakako nisu komunalci, to se iz aviona vidi. A o prekoračenju ovlašćenja ni da ne pričamo pošto komunalci nemaju pravo da oduzimaju opremu. Svakom mraku dođe kraj to neka ne zaborave!

vlada logika

pre 8 godina

G-din Mali je juce, doduse dosta nemusto i oblandama, priznao za 1 stan na svoje i 23 na ime firme sa Devicanskih ostrva. Vise je nego ocigledno da je od sinoc neko, pitam se ko, dao naredjenje da se negira po svaku cenu. Posle ukradene lk, prisluskivanja koje je nebitno, evo nama i laznog potpisa.

Djura

pre 8 godina

Nacelnik komunalne policije izgleda kao mafijas. Vi ocekujete pristojno ponasanje od njega? Nemoguce. Inace, Mali ima jako puno stvari da objasnjava, od doktorata, od rada koji je pisao da bi stekao uslov za odbranu doktorata, od stanova, od toga zasto dva-tri puta nedeljno obilazi Beograd na vodi, ovaj hohstapleraj oko zatvaranja, pa ponovnog otvaranja vrtica u bloku 61. A zasto treba njemu da se izvine?

zrad

pre 8 godina

Nisam ničiji fan, a nisam ni član bilo koje stranke. Pre 10 minuta sam gledao u vestima na B92 snimke gde novinarka (veoma bahata i nepristojna) na veoma bezobrazan način ometa gradonačelnika u poslu. Novinari sebi svašta dozvoljavaju. I to samo jedna novinarka, neka agencija KRIK. Zašto su ostali novinari mogli da čekaju na predviđenom mestu, već zakazanu konferenciju za novinare, osim dotične novinarke. Kada bi meni neko na silu gurao mikrofon u usta i ometao me u poslu, popio bi lepu šamarčinu. Ne može ni novinarima bit baš sve dozvoljeno. I naravno odmah istrčava neizbežni NUNS.

kako je Mali postao bezobrazno bogat?

pre 8 godina

Ocekujem da KRIK ispita sta sve od imovine poseduje Sinisa Mali. Isto tako, sta ima od firmi, ali i gde je sve isao na letovanja sa porodicom i koliko je to zadovoljstvo placao. A onda da objasni kako su mu rashodi osetno veci od zvanicnih prihoda(onih sto prijavljuje kao osnovicu za poredz). Kad se sve to razjasni nece vise biti razloga za neprijatna pitanja.
Ista procedura i za ostale, nezavisno od stranacke pripadnosti.

anticenzura

pre 8 godina

G'nacelnik je malo cinican!
U principu,osim sto je rekao da novinari lazu i da mu se podmece,ni jedan validan dokaz nije dao da nema veze s pomenutim firmama. Naravno nas mesija je rekao da nije kriv,pa ispada da stvarno nije kriv. A da li je tako? Mislim da pored tih vezivanja za stanove,skandaloznije je sto je covek ucestvovao u privatizaciji Beopetrola,a kasnijw kupovao stanove od direktora Lukoila,pa pvezanost sa jos nekim likovima...
Sto se tice botova,nadam se da se secaju da je Mali bio covek za privatizaciju vlasti koju je podrzavao i sam Ds,pa njihovi komentari gde glume postenw gradjane nece bas lako proci kod mislwcih ljudi.

Tjara

pre 8 godina

Obavljanje javne funkcije podrazumeva paznju javnosti i interesovanje za sve novcane tokove pogotovu one u koje su umesani funkcioneri.Ozbiljno obrazlozenje je nesto sto javnost ocekuje.

NScentar

pre 8 godina

Kakve veze ima Bojan Pajtic i to sto tvrdi KRIK da je Mali kupio 24 stanova u Bugarsku? Sta pricaju ovi SNSovci, za sve im su krivi iz DS i Pajtic, a oni uvek posteni andjeli (Mali, Gasic, Mali Jr., Loncar, Nikolic, Nikolic Jr., Gojkovic, Stefanovic, Dacic, Selakovic, sam Vucic, i njegovi kumovi), sami andjeli.

srdjan

pre 8 godina

Pozdravljam priznanje gradonacelnika da je osnivao firme na Devicanskim ostrvima i da je preko tih firmi ucestvovao u kupovinama preduzeca u Bugarskoj....Jos samo da se utvrdi ciji kapital stoji iza svega toga i tacno vreme kada je sve to obavljeno...

Konsultant za prevare

pre 8 godina

Konsultantski ugovor se potpisuje sa onim za koga se rade konsultantski ugovor. Navodi se oblast iz koje i za sta se vrse konsultantske usluge. U Srbiji za konsultantske firme je najmanji porez, racuni ne moraju da se pravdaju itd. U papirima koji su prezentirani javnosti jasno se vidi da je napravljen kupoprodajni ugovor, da postoji Of shore kompanija na Devicanskim ostrvima, da postoji overa tacnosti sa bugarske strane i svi svojerucni potpisi Sinise Malog

donatelo

pre 8 godina

ti stalno osudjujes ponasanje komunalne polcije...a ti im naredjujes..pa smeni vec jednom nacelnika batinasa..ti si ga doveo...Osudjujes a nista ne oeduzimas..ko je ovde lud..ili se ti pravis lud...

bezimena kojoj su počeli da objavljuju komentare

pre 8 godina

"Mali je rekao da za to ima dokaze i da je na jednom od papira koje je objavio KRIK i falsifikovan njegov potpis".

Mukica, i njemu neko ukrao ličnu kartu, i pasoš....

Гордана

pre 8 godina

Једно је слобода новинара да објективно извештава и да пита све што га занима, а нешто сасвим друго су пристојност и васпитање.

strelac

pre 8 godina

Kakav bezobrazluk. Našli novinari nešto da propituju gradonačelnika. Pa gde to ima u svetu! Daće gradonačelnik lepo intervju Informeru i to je dovoljno! (Sabahudin, 21. oktobar 2015 14:00)

411 plus, 9 minus...botovi lupali ovde plus a ne provaljuju sarkazam.

VELIKO - HVALA - NA - KOREKTNOSTI

pre 8 godina

Ne branim uopste gradonacelnika Beograd Sinisu Malog ali koliko vidim da su se mnogi sada obrusili na njega. Samo ga napadaju i prozivaju, dajte ljudi prvo da se stvari ispitaju, pa tek tada da se donose odluke. Evo sada NUNS najostrije osudjuje ovaj skandalozni incident i poziva nadlezne pravosudne organe da istraze ovaj slucaj nezakonite cenzure i diskriminacije novinara. A da pre toga nisu utvrdili okolnosti pod kopjima je doslo do ovoga.

M5

pre 8 godina

Komunalna policija u civilu ,hahahaha,tajna komunalna policija ! Osudjuje napad komunalne policije a sve vreme je bio sa njima i nije sprecio hahahaha!!!!!

ivan78bg

pre 8 godina

Gde su uniforme tim komunalcima?Koji tacno su komunalci to prekoracili svoja ovlascenja i kako to da ti nisi upoznat sa time Mali kada si bio na licu mesta?Pa vi nece ni da sacekate izborne rezultate na izborima koji budu tesni ima odma da zapalite iz zemlje!

milan

pre 8 godina

Što se tiče DS-a vi naprednjaci ne ispuštate svaku moguću priliku da pljujete po njima očigledno da je razlika tako velika da se vi njih bojite inače nebi tako malu partiju ni pogledali vi kao najmoćniji.

Zbunjen odgovorom

pre 8 godina

Ajmo polako sve iz početka...
Nije pitanje da li si ti i dalje vlasnik tih stanova. Neki od njih su preprodati u toku tvog mandata, to je jedan od problema.
Pravo pitanje je za koga si ih kupovao, ko je vlasnik, i da li si ti vlasnik? Tačnije da li si ti vlasnik dve kompanije sa devičankih ostrva?
Tako da te molim, nemoj da odgovaraš na svoje pitanje nego na pitanje tih novinara.

Mare car

pre 8 godina

Nije u redu da obezbedjenje napada novinare,oni samo obavljaju svoj posao.Ali sa druge strane i novinari treba da paze da ne predju granicu pristojnosti.

Peja

pre 8 godina

Ko su ti policajci, koji su pocinili krivicno delo?
Imena?!
Kada ce biti otpusteni i kada ce biti podnete KRIVICNE PRIJAVE?!
Ili je pred zakonom dovoljno to, sto se vlasnik 24 luksuzna stana u Bugarskoj, izvinio ljudima koje su tukli i oduzeli i ostetili im opremu?!

samo da kažem

pre 8 godina

Još jedan dokaz koliko je neophodno uvođenje reda u sredstva javnog informisanja.Ne može se graditi imidž lista,a da se to stvara na lažnim aferama,pri tome da nema nikakve odgovornosti za lažno blaćenje javnih ličnosti bez dokaza.

zix

pre 8 godina

javno se izvini stanarima dr ivan ribar sto si potpisao pre dva meseca da im oduzimas parking i poklanjas gradjevinskoj direkciji srbije da bi tu sagradili zgrade i tako prikrili minus sa kojim posluju jer ce sada da dobiju zemljiste za dzabe a prodace stanove po komercijalnim cenama. a da, i stanarima kojima je prilikom kupovine bio obecan pogled od 40m koliko se proteze parking je sveden na 10m i gledace jedni drugima u sobu. pa mislim da je red da se izvines. minimum

pribelja

pre 8 godina

Ma da Pajtić je sve kriv.Pajtić je kriv i za krađu lične karte od Andreja.za vetroparkove.što nas je terao u rat za veliku Srbiju.za bombardovanje.stvarno je Pajtić problematičan

Slavko

pre 8 godina

Da vam pojasnim, da bi taj navodni fotokopirani ili uslikani potpis bio dokaz, moralo bi prvo da se utvrdi čiji je veštaćenjem, ovako, to nije nikakav validan dokaz. Obično nagađanje da je potpis nečiji.

wasa

pre 8 godina

Izvinjenja su suvišna od kad postoji prekršajna i krivična odgovornost.

Da podsetim, čovek je ekspresno osuđen na dve godine zbog šamara državnom funkcioneru. Sada bi zaposleni u državnoj službi mogli da odgovaraju zbog napada na novinare, protivpravnog oduzimananja imovine i cenzure. Pa nek' se iz ćelije izvinjavaju koliko hoće. Ipak, utopija.

Rade

pre 8 godina

Ovo je potez pravog drzavnika. Komunalna policija bi trebalo da se izvine novinarima. Ocigledno da komunalna policija u poslednje vreme cesto krsi granicu svojih ovlascenja.