Ponedeljak, 10.08.2015.

14:30

Vučić i Rama zajedno u TV emisiji

Premijeri Srbije i Albanije Aleksandar Vučić i Edi Rama suočiće stavove u šezdesetominutnoj emisiji regionalne TV produkcije "Okruženje".

Izvor: B92

Vuèiæ i Rama zajedno u TV emisiji IMAGE SOURCE
IMAGE DESCRIPTION

148 Komentari

Sortiraj po:

Petar

pre 8 godina

Svaki dijalog između političkih lidera na Balkanu je po mom mišljenju dobar, jer samo dijalogom se mogu rešavati mnogobrojni problemi na ovim prostorima.

SLOBODAN - 62 PO

pre 8 godina

Bas me zivo zanima kao izmedju ostalog i mnoge gradjane Srbije kako ce se Edi Rama ponasati uzivo, da li ce glumiti glumca, ili ce realno gledati na stvari. Nadam se da nece provocirati tek je tada nadrljao jer je Vucic iskusan politicar gde ce ga svojom mirnocom razoruzati. Gledanio sportski Vucic vec u startu vodi sa tri razlike. Da vidimo hoce li Edi Rama imati nesto pametno da kaze. Dobra je prilika da pokaze svoje pravo lice.

vijuga

pre 8 godina

Treba preseći veze s prošlošću; treba ući na, uslovno rečeno, nepoznatu teritoriju saradnje gde morate zavisiti od svojih vijuga i energije, a ne ratnih pokliča. Balkan je pun glupaka - ljudi koji ne mogu da iskorače iz nacionalnog šablona, koji se okreću kako vetar duva, koji ne vide dalje od svog nosa. Na taj način vidim one koji kritikuju ponovno viđenje Vučića i Rame. Njihovo sučeljavanje ne može odmoći, a ako bude merljivih pomaka ka boljem svima dobro. Želeo bih da tema drona ne odvuče pažnju od stvarnih izazova.

Ivana Drljić

pre 8 godina

Aleksandar Vučić je veoma inteligentan i sposoban sagovornik tako da Edi Rama neće imati nimalo lak zadatak u TV emisiji ’’Okruženje’’. Bez sumnje će emisija imati veoma dobru gledanost jer će naš premijer gostovati u njoj.

Labud

pre 8 godina

Stabilnost u regionu je trenutno prioritet, u to nema sumnje. Za to se u potpunosti moramo boriti, jer samo tako možemo očekivati mir i boljitak.

veruškica

pre 8 godina

Veoma je teško uspostaviti dobrosusedske odnose kad su želje samo jednostrane. Videćemo da li je Rama malo odustao sa svoga kursa.

marama

pre 8 godina

Srbija je faktor stabilnosti u regionu i samim tim se najvise od nas ocekuje a tv duel izmedju Rame i Vucica moze biti dobra prilika da se poboljsaju odnosi.

SRECOSRECO MOJA

pre 8 godina

Ovoga puta, posebna pažnja biće posvećena projektima u oblasti energetike, saobraćaja, nauke i obrazovanja, a biće govora i o prošlogodišnjoj inicijativi za formiranje Unije mladih Zapadnog Balkana.

Hemera

pre 8 godina

Premijer Vučić je najavio da će na Samitu zvanično izneti inicijativu da se ustanovi zajednički dan sećanja na žrtve svih sukoba u ratovima 90-tih, koji bi se obeležavao u zemljama regiona koje su bile obuhvaćene sukobima. Tako i treba, jer samo na taj način može doći do iskrenog pomirenja svih naroda i narodnosti na teritorije bivše SFRJ ili Zapadnog Balkana. Ovu inicijativu prihvaćaju i građani Srbije, Srbija predstavlja faktor mira i stabilnosti, i ko ovakvu inicijativu ne prihvati neka pogleda sebe u oči ne kaže ko su oni , zar nisu tu koji su ubijali nedužan narod.

драгана

pre 8 godina

Одлично је докле год је Србија у центру пажње и води иницијативу у регионалној сарадњи.

ZAZA

pre 8 godina

Ovo ce biti dobra prilika da se razgovara otvoreno i javno o svim problemima, moramo misliti o tome da u buducnosti imamo dobre odnose sa Albanijom jer nam sukobi nikako ne trebaju ni jedinima ni drugima. Mislim da ce preovladati mudrost, jer je to jedini nacin da se dodje do resenja. Nadam se da je Edi Rama shvatio kakav je sagovornik Aleksandar Vucic, da nikave ucene ne dozvoljava, da zeli iskreno da razgovara o svim problemima.

Marko Tepsa78

pre 8 godina

Dobrosusedski odnosi sa Albanijom su moguci jedino u Vucicevoj glavi i kod onih koji mu naredjuju da to kaze,narod Srbije nije glup,nije zaboravio ni dron ni onu izjavu da Srbija prizna Kosovo usred Beograda.

Marko Tepsa78

pre 8 godina

Dobrosusedski odnosi sa Albanijom su moguci jedino u Vucicevoj glavi i kod onih koji mu naredjuju da to kaze,narod Srbije nije glup,nije zaboravio ni dron ni onu izjavu da Srbija prizna Kosovo usred Beograda.

Djurdjica

pre 8 godina

Hahaha, sada Vucic ucestvuje i u stranim TV emisijama. Njemu je samo da bude na televiziji, nije vazno u kojoj drzavi. On je od rane mladosti zaljubljenik u TV. Mozda je kao dete zavoleo jer mu je mama radila na RTS-u. Za njega bi bio dobar jedan kanal ali specijalno za njega, da nikao ne silazi sa TV ekrana. Kostunica ju je izbegavao a Vucic uziva u televiziji. Smejala sam se do suza kad sam ovu vest procitala.

bojanilo

pre 8 godina

Vučić i Rama su mladi lideri svojih država koji žele da odnosi Srbije i Albanije budu korektni. Od večnih neprijateljstava se ne živi.

dixy

pre 8 godina

Očekujemo da će ova specijalna emisija biti velika mogućnost da se otvoreno govori o zajedničkim interesima i problemima koji ometaju realizovanje tih interesa .

high heel

pre 8 godina

Premijer je najavio da će na Samitu zvanično izneti inicijativu da se ustanovi zajednički dan sećanja na žrtve svih sukoba u ratovima 90-tih, koji bi se obeležavao u zemljama regiona koje su bile obuhvaćene sukobima.

miksa

pre 8 godina

Posebno je važno intenzivirati odnose dvaju država u ekonomskoj sferi. Postoji puno prostora za veća ulaganja srpskog kapitala u Albaniju, kao i obratno.

NATALIJA - 43

pre 8 godina

Ovo ce biti jedinstvena prilika da svako u svom maniru pokaze svoju politiku. Nadam se da ce Edi Rama biti korektan da nece da provocira Aleksandra Vucic jer se vec nekoliko puta opekao kada je to cinio. Jer Aleksandar Vucic je upravo najjaci na takvim stvarima, veoma smireno reaguje. Nadam se da ce Aleksandra Vucic da diplomatski odnese pobedu u ovom duelu.

Verica

pre 8 godina

Moja je zelja,da pobedi razum,da prevagne covekoljublje.Neka dva premijera postignu dogovor,zbog svih onih koji su svoje zivote dali za mir i slobodu,i zbog svih nas,koji zelimo mir,i samo mir!!

Markedjani

pre 8 godina

Nadam se da ce i ostale zemlje sa naseg prostora uspeti da kao Srbija prestanu da zive u proslosti i da je put pomirenja u zajednickom interesu.

Sony boy

pre 8 godina

Pa neko moje licno misljenje ovo i nije tako lose, ucestali susreti dva premijer mogu doneti samo dobro za dve zemlje. Jer moram da napomenem svima je u interesu da sto pre udjemo u EU a bez dobre saradnje zemlje Balkana toge nema.

Lukas aus Agram

pre 8 godina

Kao prvo idiotarija je da dve države koje su međusobno ratovale imaju isti datum obilježavanja svojih žrtava.
A kao drugo, čak da se i uvede taj famozni datum to neće nimalo doprinijeti pomirenju.

jegger

pre 8 godina

taman dobra prilika da se razgovara otvoreno i javno o problemima, moramo misliti o tome da u buducnosti imamo dobre odnose sa Albanijom jer nam sukobi nikako ne trebaju!

ops

pre 8 godina

moramo imati dobre odnose sa susedima kako bi izbegli svadje i sukobe koji nikome nista dobro nisu doneli i zato ce ovaj tv duel biti koristan po obe strane!

Ksenija

pre 8 godina

Neosporan je trud premijera Vucica da unapredi odnose sa Albanijom. Verujem da ce dostojanstveno odbraniti svoje stavove i da ce predstaviti interese Srbije i srpski narod na najreprezentativniji nacin.

Granica

pre 8 godina

Veoma je važna innicijativa o zajedničkom sećanju na sve žrtve rata i verujem da će biti prihvaćena od većine učesnica ove konferencije.

Jack

pre 8 godina

Pa bravo, ajmo sada 7 dana najave duela, pa onda 7 dana analize duela. Nema veze sto je poskupela struja, jako mi je bitan ovaj duel, ne moram ni deci dati pare za sladoled, samo da nas vucko pobedi ramu!

Darko

pre 8 godina

Dva patuljka iz dve zemlje dembelije joj jada fali im samo ona karikatura prezident future Kroejšanske vlade gosp'odin Karamarko, Zokiju istekao rok na ambalazi. Pa kad se skupe svi , Merkelova da uzme velike kokice i paket maramica da briše suze od smeha i predstava može da počne u krnjoj imperiji Marije Terezije...avaj...ko je ono na čelu monarhije danas....neam pojma. :-)

EMILIJA

pre 8 godina

Nije to nikakvo sučeljavanje, nisu oni politički protivnici i gore od toga, jednostavno svaki od njih će izneti svije videnje stanja i budućnosti regiona.-

Sara158

pre 8 godina

Nadam se da je došlo vreme da prevazidjemo besmislena neprijateljstva od kojih nismo imali nikakve koristi. Drago mi je što u tom procesu Srbija ima značajno mesto i ulogu.

f

pre 8 godina

rama ce da spremi niske udarce kao i uvek a vucko valjda nece nasesti treci put, nego ce se spremiti isto...kako god dok oni zamajavaju pogubljen narod tetka angela ce da ih pusta dok ih ne pozove nazad na raport, gde ce zadnja biti njena

Zvrk

pre 8 godina

Ostavimo prošlost tamo gde joj je mesto, iza nas! Ukoliko hoćemo da nam bude bolje i da ne gledamo večito kako samo drugi napreduju a mi stagniramo, moramo se okrenuti budućnosti.

џангризалосаурус

pre 8 godina

- А сада пауза уз "Сврабиша и Чешко шоу" (The Itchy & Scratchy Show)- рече Кловн Красти.

Branko bulevar

pre 8 godina

Dobro je da svi vide stavove i jednog i drugog premijera. Nadam se da ce onda svi shvatiti ko je za, a ko protiv stabilnosti na Balkanu.

objektivno

pre 8 godina

Nisam obozavalac lika i dela Aleksandra Vucica, naprotiv, hvata me jeza od njegovog izbora kadrova, na primer. Ali za sve vodece albanske politicare je Vucic institucija, da ne kazem profesor. Bez zelje da ikoga vredjam, ali Taci, Haradinaj i Rama su u svakom pogledu nedorasli Vucicu za verbalni duel. Bilo bi postenije da prvo odmere snage sa Tomom Nikolicem pa ako se kvalifikuju onda da ih Vucic vrati u nizi rang takmicenja.

Trska

pre 8 godina

Rama je samo običan provokator, a ovo je sjajna prilika da svi to vide. U svakom slučaju će Vučić biti pobednik ovog duela, jer je jača ličnost i uspešniji političar.

Danilo90

pre 8 godina

Mislim da je vreme da svi malo stanemo na loptu i spustimo tenzije, počev od nas običnih građana, pa preko medija, a naravno i visokih zvaničnika.

ns

pre 8 godina

Jedini cilj svega što Vučić radi - slikanje, konferencije, dueli, gostovanja na televizijama... je isključivo da nam stalno bude pred očima, kako bi narod isprana mozga polusvesno zaokružio njegovo ime na sledećim izborima, a on nastavio da sprovodi svoj tihi fašizam.

Trska

pre 8 godina

Rama je samo običan provokator, a ovo je sjajna prilika da svi to vide. U svakom slučaju će Vučić biti pobednik ovog duela, jer je jača ličnost i uspešniji političar.

Sara158

pre 8 godina

Nadam se da je došlo vreme da prevazidjemo besmislena neprijateljstva od kojih nismo imali nikakve koristi. Drago mi je što u tom procesu Srbija ima značajno mesto i ulogu.

Granica

pre 8 godina

Veoma je važna innicijativa o zajedničkom sećanju na sve žrtve rata i verujem da će biti prihvaćena od većine učesnica ove konferencije.

EMILIJA

pre 8 godina

Nije to nikakvo sučeljavanje, nisu oni politički protivnici i gore od toga, jednostavno svaki od njih će izneti svije videnje stanja i budućnosti regiona.-

ops

pre 8 godina

moramo imati dobre odnose sa susedima kako bi izbegli svadje i sukobe koji nikome nista dobro nisu doneli i zato ce ovaj tv duel biti koristan po obe strane!

Danilo90

pre 8 godina

Mislim da je vreme da svi malo stanemo na loptu i spustimo tenzije, počev od nas običnih građana, pa preko medija, a naravno i visokih zvaničnika.

Zvrk

pre 8 godina

Ostavimo prošlost tamo gde joj je mesto, iza nas! Ukoliko hoćemo da nam bude bolje i da ne gledamo večito kako samo drugi napreduju a mi stagniramo, moramo se okrenuti budućnosti.

Verica

pre 8 godina

Moja je zelja,da pobedi razum,da prevagne covekoljublje.Neka dva premijera postignu dogovor,zbog svih onih koji su svoje zivote dali za mir i slobodu,i zbog svih nas,koji zelimo mir,i samo mir!!

Branko bulevar

pre 8 godina

Dobro je da svi vide stavove i jednog i drugog premijera. Nadam se da ce onda svi shvatiti ko je za, a ko protiv stabilnosti na Balkanu.

objektivno

pre 8 godina

Nisam obozavalac lika i dela Aleksandra Vucica, naprotiv, hvata me jeza od njegovog izbora kadrova, na primer. Ali za sve vodece albanske politicare je Vucic institucija, da ne kazem profesor. Bez zelje da ikoga vredjam, ali Taci, Haradinaj i Rama su u svakom pogledu nedorasli Vucicu za verbalni duel. Bilo bi postenije da prvo odmere snage sa Tomom Nikolicem pa ako se kvalifikuju onda da ih Vucic vrati u nizi rang takmicenja.

Markedjani

pre 8 godina

Nadam se da ce i ostale zemlje sa naseg prostora uspeti da kao Srbija prestanu da zive u proslosti i da je put pomirenja u zajednickom interesu.

Sony boy

pre 8 godina

Pa neko moje licno misljenje ovo i nije tako lose, ucestali susreti dva premijer mogu doneti samo dobro za dve zemlje. Jer moram da napomenem svima je u interesu da sto pre udjemo u EU a bez dobre saradnje zemlje Balkana toge nema.

драгана

pre 8 godina

Одлично је докле год је Србија у центру пажње и води иницијативу у регионалној сарадњи.

ZAZA

pre 8 godina

Ovo ce biti dobra prilika da se razgovara otvoreno i javno o svim problemima, moramo misliti o tome da u buducnosti imamo dobre odnose sa Albanijom jer nam sukobi nikako ne trebaju ni jedinima ni drugima. Mislim da ce preovladati mudrost, jer je to jedini nacin da se dodje do resenja. Nadam se da je Edi Rama shvatio kakav je sagovornik Aleksandar Vucic, da nikave ucene ne dozvoljava, da zeli iskreno da razgovara o svim problemima.

Ivana Drljić

pre 8 godina

Aleksandar Vučić je veoma inteligentan i sposoban sagovornik tako da Edi Rama neće imati nimalo lak zadatak u TV emisiji ’’Okruženje’’. Bez sumnje će emisija imati veoma dobru gledanost jer će naš premijer gostovati u njoj.

Ksenija

pre 8 godina

Neosporan je trud premijera Vucica da unapredi odnose sa Albanijom. Verujem da ce dostojanstveno odbraniti svoje stavove i da ce predstaviti interese Srbije i srpski narod na najreprezentativniji nacin.

NATALIJA - 43

pre 8 godina

Ovo ce biti jedinstvena prilika da svako u svom maniru pokaze svoju politiku. Nadam se da ce Edi Rama biti korektan da nece da provocira Aleksandra Vucic jer se vec nekoliko puta opekao kada je to cinio. Jer Aleksandar Vucic je upravo najjaci na takvim stvarima, veoma smireno reaguje. Nadam se da ce Aleksandra Vucic da diplomatski odnese pobedu u ovom duelu.

jegger

pre 8 godina

taman dobra prilika da se razgovara otvoreno i javno o problemima, moramo misliti o tome da u buducnosti imamo dobre odnose sa Albanijom jer nam sukobi nikako ne trebaju!

f

pre 8 godina

rama ce da spremi niske udarce kao i uvek a vucko valjda nece nasesti treci put, nego ce se spremiti isto...kako god dok oni zamajavaju pogubljen narod tetka angela ce da ih pusta dok ih ne pozove nazad na raport, gde ce zadnja biti njena

marama

pre 8 godina

Srbija je faktor stabilnosti u regionu i samim tim se najvise od nas ocekuje a tv duel izmedju Rame i Vucica moze biti dobra prilika da se poboljsaju odnosi.

Labud

pre 8 godina

Stabilnost u regionu je trenutno prioritet, u to nema sumnje. Za to se u potpunosti moramo boriti, jer samo tako možemo očekivati mir i boljitak.

Hemera

pre 8 godina

Premijer Vučić je najavio da će na Samitu zvanično izneti inicijativu da se ustanovi zajednički dan sećanja na žrtve svih sukoba u ratovima 90-tih, koji bi se obeležavao u zemljama regiona koje su bile obuhvaćene sukobima. Tako i treba, jer samo na taj način može doći do iskrenog pomirenja svih naroda i narodnosti na teritorije bivše SFRJ ili Zapadnog Balkana. Ovu inicijativu prihvaćaju i građani Srbije, Srbija predstavlja faktor mira i stabilnosti, i ko ovakvu inicijativu ne prihvati neka pogleda sebe u oči ne kaže ko su oni , zar nisu tu koji su ubijali nedužan narod.

miksa

pre 8 godina

Posebno je važno intenzivirati odnose dvaju država u ekonomskoj sferi. Postoji puno prostora za veća ulaganja srpskog kapitala u Albaniju, kao i obratno.

vijuga

pre 8 godina

Treba preseći veze s prošlošću; treba ući na, uslovno rečeno, nepoznatu teritoriju saradnje gde morate zavisiti od svojih vijuga i energije, a ne ratnih pokliča. Balkan je pun glupaka - ljudi koji ne mogu da iskorače iz nacionalnog šablona, koji se okreću kako vetar duva, koji ne vide dalje od svog nosa. Na taj način vidim one koji kritikuju ponovno viđenje Vučića i Rame. Njihovo sučeljavanje ne može odmoći, a ako bude merljivih pomaka ka boljem svima dobro. Želeo bih da tema drona ne odvuče pažnju od stvarnih izazova.

bojanilo

pre 8 godina

Vučić i Rama su mladi lideri svojih država koji žele da odnosi Srbije i Albanije budu korektni. Od večnih neprijateljstava se ne živi.

veruškica

pre 8 godina

Veoma je teško uspostaviti dobrosusedske odnose kad su želje samo jednostrane. Videćemo da li je Rama malo odustao sa svoga kursa.

ns

pre 8 godina

Jedini cilj svega što Vučić radi - slikanje, konferencije, dueli, gostovanja na televizijama... je isključivo da nam stalno bude pred očima, kako bi narod isprana mozga polusvesno zaokružio njegovo ime na sledećim izborima, a on nastavio da sprovodi svoj tihi fašizam.

dixy

pre 8 godina

Očekujemo da će ova specijalna emisija biti velika mogućnost da se otvoreno govori o zajedničkim interesima i problemima koji ometaju realizovanje tih interesa .

SRECOSRECO MOJA

pre 8 godina

Ovoga puta, posebna pažnja biće posvećena projektima u oblasti energetike, saobraćaja, nauke i obrazovanja, a biće govora i o prošlogodišnjoj inicijativi za formiranje Unije mladih Zapadnog Balkana.

џангризалосаурус

pre 8 godina

- А сада пауза уз "Сврабиша и Чешко шоу" (The Itchy & Scratchy Show)- рече Кловн Красти.

high heel

pre 8 godina

Premijer je najavio da će na Samitu zvanično izneti inicijativu da se ustanovi zajednički dan sećanja na žrtve svih sukoba u ratovima 90-tih, koji bi se obeležavao u zemljama regiona koje su bile obuhvaćene sukobima.

Jack

pre 8 godina

Pa bravo, ajmo sada 7 dana najave duela, pa onda 7 dana analize duela. Nema veze sto je poskupela struja, jako mi je bitan ovaj duel, ne moram ni deci dati pare za sladoled, samo da nas vucko pobedi ramu!

Darko

pre 8 godina

Dva patuljka iz dve zemlje dembelije joj jada fali im samo ona karikatura prezident future Kroejšanske vlade gosp'odin Karamarko, Zokiju istekao rok na ambalazi. Pa kad se skupe svi , Merkelova da uzme velike kokice i paket maramica da briše suze od smeha i predstava može da počne u krnjoj imperiji Marije Terezije...avaj...ko je ono na čelu monarhije danas....neam pojma. :-)

Lukas aus Agram

pre 8 godina

Kao prvo idiotarija je da dve države koje su međusobno ratovale imaju isti datum obilježavanja svojih žrtava.
A kao drugo, čak da se i uvede taj famozni datum to neće nimalo doprinijeti pomirenju.

Djurdjica

pre 8 godina

Hahaha, sada Vucic ucestvuje i u stranim TV emisijama. Njemu je samo da bude na televiziji, nije vazno u kojoj drzavi. On je od rane mladosti zaljubljenik u TV. Mozda je kao dete zavoleo jer mu je mama radila na RTS-u. Za njega bi bio dobar jedan kanal ali specijalno za njega, da nikao ne silazi sa TV ekrana. Kostunica ju je izbegavao a Vucic uziva u televiziji. Smejala sam se do suza kad sam ovu vest procitala.

Marko Tepsa78

pre 8 godina

Dobrosusedski odnosi sa Albanijom su moguci jedino u Vucicevoj glavi i kod onih koji mu naredjuju da to kaze,narod Srbije nije glup,nije zaboravio ni dron ni onu izjavu da Srbija prizna Kosovo usred Beograda.

Marko Tepsa78

pre 8 godina

Dobrosusedski odnosi sa Albanijom su moguci jedino u Vucicevoj glavi i kod onih koji mu naredjuju da to kaze,narod Srbije nije glup,nije zaboravio ni dron ni onu izjavu da Srbija prizna Kosovo usred Beograda.

Petar

pre 8 godina

Svaki dijalog između političkih lidera na Balkanu je po mom mišljenju dobar, jer samo dijalogom se mogu rešavati mnogobrojni problemi na ovim prostorima.

SLOBODAN - 62 PO

pre 8 godina

Bas me zivo zanima kao izmedju ostalog i mnoge gradjane Srbije kako ce se Edi Rama ponasati uzivo, da li ce glumiti glumca, ili ce realno gledati na stvari. Nadam se da nece provocirati tek je tada nadrljao jer je Vucic iskusan politicar gde ce ga svojom mirnocom razoruzati. Gledanio sportski Vucic vec u startu vodi sa tri razlike. Da vidimo hoce li Edi Rama imati nesto pametno da kaze. Dobra je prilika da pokaze svoje pravo lice.

ns

pre 8 godina

Jedini cilj svega što Vučić radi - slikanje, konferencije, dueli, gostovanja na televizijama... je isključivo da nam stalno bude pred očima, kako bi narod isprana mozga polusvesno zaokružio njegovo ime na sledećim izborima, a on nastavio da sprovodi svoj tihi fašizam.

Lukas aus Agram

pre 8 godina

Kao prvo idiotarija je da dve države koje su međusobno ratovale imaju isti datum obilježavanja svojih žrtava.
A kao drugo, čak da se i uvede taj famozni datum to neće nimalo doprinijeti pomirenju.

џангризалосаурус

pre 8 godina

- А сада пауза уз "Сврабиша и Чешко шоу" (The Itchy & Scratchy Show)- рече Кловн Красти.

Djurdjica

pre 8 godina

Hahaha, sada Vucic ucestvuje i u stranim TV emisijama. Njemu je samo da bude na televiziji, nije vazno u kojoj drzavi. On je od rane mladosti zaljubljenik u TV. Mozda je kao dete zavoleo jer mu je mama radila na RTS-u. Za njega bi bio dobar jedan kanal ali specijalno za njega, da nikao ne silazi sa TV ekrana. Kostunica ju je izbegavao a Vucic uziva u televiziji. Smejala sam se do suza kad sam ovu vest procitala.

Marko Tepsa78

pre 8 godina

Dobrosusedski odnosi sa Albanijom su moguci jedino u Vucicevoj glavi i kod onih koji mu naredjuju da to kaze,narod Srbije nije glup,nije zaboravio ni dron ni onu izjavu da Srbija prizna Kosovo usred Beograda.

Jack

pre 8 godina

Pa bravo, ajmo sada 7 dana najave duela, pa onda 7 dana analize duela. Nema veze sto je poskupela struja, jako mi je bitan ovaj duel, ne moram ni deci dati pare za sladoled, samo da nas vucko pobedi ramu!

Marko Tepsa78

pre 8 godina

Dobrosusedski odnosi sa Albanijom su moguci jedino u Vucicevoj glavi i kod onih koji mu naredjuju da to kaze,narod Srbije nije glup,nije zaboravio ni dron ni onu izjavu da Srbija prizna Kosovo usred Beograda.

Darko

pre 8 godina

Dva patuljka iz dve zemlje dembelije joj jada fali im samo ona karikatura prezident future Kroejšanske vlade gosp'odin Karamarko, Zokiju istekao rok na ambalazi. Pa kad se skupe svi , Merkelova da uzme velike kokice i paket maramica da briše suze od smeha i predstava može da počne u krnjoj imperiji Marije Terezije...avaj...ko je ono na čelu monarhije danas....neam pojma. :-)

objektivno

pre 8 godina

Nisam obozavalac lika i dela Aleksandra Vucica, naprotiv, hvata me jeza od njegovog izbora kadrova, na primer. Ali za sve vodece albanske politicare je Vucic institucija, da ne kazem profesor. Bez zelje da ikoga vredjam, ali Taci, Haradinaj i Rama su u svakom pogledu nedorasli Vucicu za verbalni duel. Bilo bi postenije da prvo odmere snage sa Tomom Nikolicem pa ako se kvalifikuju onda da ih Vucic vrati u nizi rang takmicenja.

Sara158

pre 8 godina

Nadam se da je došlo vreme da prevazidjemo besmislena neprijateljstva od kojih nismo imali nikakve koristi. Drago mi je što u tom procesu Srbija ima značajno mesto i ulogu.

Trska

pre 8 godina

Rama je samo običan provokator, a ovo je sjajna prilika da svi to vide. U svakom slučaju će Vučić biti pobednik ovog duela, jer je jača ličnost i uspešniji političar.

NATALIJA - 43

pre 8 godina

Ovo ce biti jedinstvena prilika da svako u svom maniru pokaze svoju politiku. Nadam se da ce Edi Rama biti korektan da nece da provocira Aleksandra Vucic jer se vec nekoliko puta opekao kada je to cinio. Jer Aleksandar Vucic je upravo najjaci na takvim stvarima, veoma smireno reaguje. Nadam se da ce Aleksandra Vucic da diplomatski odnese pobedu u ovom duelu.

Sony boy

pre 8 godina

Pa neko moje licno misljenje ovo i nije tako lose, ucestali susreti dva premijer mogu doneti samo dobro za dve zemlje. Jer moram da napomenem svima je u interesu da sto pre udjemo u EU a bez dobre saradnje zemlje Balkana toge nema.

драгана

pre 8 godina

Одлично је докле год је Србија у центру пажње и води иницијативу у регионалној сарадњи.

veruškica

pre 8 godina

Veoma je teško uspostaviti dobrosusedske odnose kad su želje samo jednostrane. Videćemo da li je Rama malo odustao sa svoga kursa.

f

pre 8 godina

rama ce da spremi niske udarce kao i uvek a vucko valjda nece nasesti treci put, nego ce se spremiti isto...kako god dok oni zamajavaju pogubljen narod tetka angela ce da ih pusta dok ih ne pozove nazad na raport, gde ce zadnja biti njena

Granica

pre 8 godina

Veoma je važna innicijativa o zajedničkom sećanju na sve žrtve rata i verujem da će biti prihvaćena od većine učesnica ove konferencije.

ops

pre 8 godina

moramo imati dobre odnose sa susedima kako bi izbegli svadje i sukobe koji nikome nista dobro nisu doneli i zato ce ovaj tv duel biti koristan po obe strane!

Branko bulevar

pre 8 godina

Dobro je da svi vide stavove i jednog i drugog premijera. Nadam se da ce onda svi shvatiti ko je za, a ko protiv stabilnosti na Balkanu.

high heel

pre 8 godina

Premijer je najavio da će na Samitu zvanično izneti inicijativu da se ustanovi zajednički dan sećanja na žrtve svih sukoba u ratovima 90-tih, koji bi se obeležavao u zemljama regiona koje su bile obuhvaćene sukobima.

miksa

pre 8 godina

Posebno je važno intenzivirati odnose dvaju država u ekonomskoj sferi. Postoji puno prostora za veća ulaganja srpskog kapitala u Albaniju, kao i obratno.

Hemera

pre 8 godina

Premijer Vučić je najavio da će na Samitu zvanično izneti inicijativu da se ustanovi zajednički dan sećanja na žrtve svih sukoba u ratovima 90-tih, koji bi se obeležavao u zemljama regiona koje su bile obuhvaćene sukobima. Tako i treba, jer samo na taj način može doći do iskrenog pomirenja svih naroda i narodnosti na teritorije bivše SFRJ ili Zapadnog Balkana. Ovu inicijativu prihvaćaju i građani Srbije, Srbija predstavlja faktor mira i stabilnosti, i ko ovakvu inicijativu ne prihvati neka pogleda sebe u oči ne kaže ko su oni , zar nisu tu koji su ubijali nedužan narod.

ZAZA

pre 8 godina

Ovo ce biti dobra prilika da se razgovara otvoreno i javno o svim problemima, moramo misliti o tome da u buducnosti imamo dobre odnose sa Albanijom jer nam sukobi nikako ne trebaju ni jedinima ni drugima. Mislim da ce preovladati mudrost, jer je to jedini nacin da se dodje do resenja. Nadam se da je Edi Rama shvatio kakav je sagovornik Aleksandar Vucic, da nikave ucene ne dozvoljava, da zeli iskreno da razgovara o svim problemima.

Ivana Drljić

pre 8 godina

Aleksandar Vučić je veoma inteligentan i sposoban sagovornik tako da Edi Rama neće imati nimalo lak zadatak u TV emisiji ’’Okruženje’’. Bez sumnje će emisija imati veoma dobru gledanost jer će naš premijer gostovati u njoj.

Ksenija

pre 8 godina

Neosporan je trud premijera Vucica da unapredi odnose sa Albanijom. Verujem da ce dostojanstveno odbraniti svoje stavove i da ce predstaviti interese Srbije i srpski narod na najreprezentativniji nacin.

Markedjani

pre 8 godina

Nadam se da ce i ostale zemlje sa naseg prostora uspeti da kao Srbija prestanu da zive u proslosti i da je put pomirenja u zajednickom interesu.

dixy

pre 8 godina

Očekujemo da će ova specijalna emisija biti velika mogućnost da se otvoreno govori o zajedničkim interesima i problemima koji ometaju realizovanje tih interesa .

bojanilo

pre 8 godina

Vučić i Rama su mladi lideri svojih država koji žele da odnosi Srbije i Albanije budu korektni. Od večnih neprijateljstava se ne živi.

Zvrk

pre 8 godina

Ostavimo prošlost tamo gde joj je mesto, iza nas! Ukoliko hoćemo da nam bude bolje i da ne gledamo večito kako samo drugi napreduju a mi stagniramo, moramo se okrenuti budućnosti.

marama

pre 8 godina

Srbija je faktor stabilnosti u regionu i samim tim se najvise od nas ocekuje a tv duel izmedju Rame i Vucica moze biti dobra prilika da se poboljsaju odnosi.

SLOBODAN - 62 PO

pre 8 godina

Bas me zivo zanima kao izmedju ostalog i mnoge gradjane Srbije kako ce se Edi Rama ponasati uzivo, da li ce glumiti glumca, ili ce realno gledati na stvari. Nadam se da nece provocirati tek je tada nadrljao jer je Vucic iskusan politicar gde ce ga svojom mirnocom razoruzati. Gledanio sportski Vucic vec u startu vodi sa tri razlike. Da vidimo hoce li Edi Rama imati nesto pametno da kaze. Dobra je prilika da pokaze svoje pravo lice.

Petar

pre 8 godina

Svaki dijalog između političkih lidera na Balkanu je po mom mišljenju dobar, jer samo dijalogom se mogu rešavati mnogobrojni problemi na ovim prostorima.

Danilo90

pre 8 godina

Mislim da je vreme da svi malo stanemo na loptu i spustimo tenzije, počev od nas običnih građana, pa preko medija, a naravno i visokih zvaničnika.

jegger

pre 8 godina

taman dobra prilika da se razgovara otvoreno i javno o problemima, moramo misliti o tome da u buducnosti imamo dobre odnose sa Albanijom jer nam sukobi nikako ne trebaju!

SRECOSRECO MOJA

pre 8 godina

Ovoga puta, posebna pažnja biće posvećena projektima u oblasti energetike, saobraćaja, nauke i obrazovanja, a biće govora i o prošlogodišnjoj inicijativi za formiranje Unije mladih Zapadnog Balkana.

Labud

pre 8 godina

Stabilnost u regionu je trenutno prioritet, u to nema sumnje. Za to se u potpunosti moramo boriti, jer samo tako možemo očekivati mir i boljitak.

EMILIJA

pre 8 godina

Nije to nikakvo sučeljavanje, nisu oni politički protivnici i gore od toga, jednostavno svaki od njih će izneti svije videnje stanja i budućnosti regiona.-

Verica

pre 8 godina

Moja je zelja,da pobedi razum,da prevagne covekoljublje.Neka dva premijera postignu dogovor,zbog svih onih koji su svoje zivote dali za mir i slobodu,i zbog svih nas,koji zelimo mir,i samo mir!!

vijuga

pre 8 godina

Treba preseći veze s prošlošću; treba ući na, uslovno rečeno, nepoznatu teritoriju saradnje gde morate zavisiti od svojih vijuga i energije, a ne ratnih pokliča. Balkan je pun glupaka - ljudi koji ne mogu da iskorače iz nacionalnog šablona, koji se okreću kako vetar duva, koji ne vide dalje od svog nosa. Na taj način vidim one koji kritikuju ponovno viđenje Vučića i Rame. Njihovo sučeljavanje ne može odmoći, a ako bude merljivih pomaka ka boljem svima dobro. Želeo bih da tema drona ne odvuče pažnju od stvarnih izazova.