Četvrtak, 06.08.2015.

09:48

Lažna vest o dronu na koncertu Tompsona

Medijima i društvenim mrežama prostrujala je lažna vest o tome da je dron sa srpskom zastavom leteo iznad publike tokom koncerta hrvatskog pevača Tompsona.

Izvor: B92

Lažna vest o dronu na koncertu Tompsona IMAGE SOURCE
IMAGE DESCRIPTION

72 Komentari

Sortiraj po:

DedaMiloje

pre 8 godina

(Goran Matić -Split, 06. avgust 2015 13:51)

Inače zdrav razum ti je jača strana kada ideš na ovakav koncert. To je isto kada bi neko u Srbiji otišao na koncert Braće Bajić, mada oni pevaju i narodnu muziku u odnosu na ovog ratnohuškača.

Goran Matić -Split

pre 8 godina

Bio sam jučer čitavo popodne u Kninu, a i sinoć na koncertu i nije bilo nikakvog drona... Pa nije dron mušica pa da se ne primjeti...
P.S. Nisam od onih koji viču "Ubij Srbina"... Takve stvari na manje više svakom Thompsonovom koncertu urla šačica preglasnih pijanih idiota, a to urlanje uglavnom traje nekoliko sekundi u tijeku čitavog koncerta jer ih 90 posto publike ni ne doživljava, odnosno ignorira obraćajući pažnju isključivo na događanja na pozornici i to je to...
Na proslavu Oluje i Thompsonove koncerte se ide isključivo iz domoljubnih razloga, a ne samo da bi se "guralo Srbima prst u oko". Naravno, to vrijedi ako je osoba "zdravorazumski domoljubna", a smatram da je takva u većini. Voli svoje, poštuj tuđe i to je čitava poanta...

ego

pre 8 godina

Rade emocije punom parom onima koji i dalje mentalno žive u vise nepostojećoj državi.
(Dzo Banana, 6. avgust 2015 12:49)

A tebe tvoj nacionalisticki ego ne ostavlja na miru ni pet minuta kako vidim!

iggy

pre 8 godina

Tomson=Baja,Baja=Tomson....Sve moj do moga,videli rat nisu al se obogatise za medalju.
(Mile, 6. avgust 2015 10:02)
Ne slusam ni jednog, ni dugog, samo razlika je u tome sto Thompson puni stadione a Baja nali knindza ne bi mogao sa tim nacionalistickim pesmama napuniti ni dom sindikata jer se ovde vise niko na to ne lozi

bosanac

pre 8 godina

Nisam Srbin , ali koliki mentalni odron,moras da budes,da bi slusao ovoga,i slicne,na svim stranama.
RAt zavrsio prije 20 godina,a ovaj se igra ta-ta jos uvijek,ostala mu navika iz djetinjstva.
Zbog ovakvih smo globalno ekonomski i u svakom smislu najnazadnija regija u Evropi.
AKo zelimo da mijenjamo uslove zivota,u svojoj okolini,prvo mijenjajmo sebe.

sturmmann

pre 8 godina

Pre par dana, patrijarh Irinej reče da su nas klala "braća"(!) sa kojima delimo zajedničku istoriju. Irineju, hajde malo poslušaj pesme ovog "brata"!

spasic

pre 8 godina

wow koji smo mi srbi luzeri. koliko je ova lazna vest usrecila manje pametne samo govori koliko nas jos boli albanski dron. sve poraz za porazom

silja

pre 8 godina

jos gore da je bilo drona.....to nije nasa fora, a ako smo spali da skidamo fazone od albanaca, kojima cestitam na toj ideji, onda j.bi ga

dokle vise?

pre 8 godina

(lav-trocki, 6. avgust 2015 10:13)

Zaboravio si da pomenes Seselja. Tek sa njim ti je spisak potpun. I tek sa njim se dobija jasna slika o tome sta se "kuva". Kuva se to sto su u svim zemljama bivse Jugoslavije na vlasti nesposobni poslusnici tajkuna i mafijasa, kao i izvrsitelji naloga stranih ambasada, koji nisu sposobni da rese goruce ekonomske probleme u svojim zemljama. Svi oni samo cuvaju svoje fotelje i da ih narod ne bi s vlasti oterao g****m motkama oni moraju da smisle probleme koji ne postoje, da vode ratove koji su se davno zavrsili i da za svoju nesposobnost krivce traze u drugima. I umesto da pociste mangupe i lopove iz svojih redova, oni se bave lovom na nepostojece vestice. Hrvatskim politicarima su Srbi dezurni krivci za sve. Srbima je to Kosovo, cim ekonomija posrne odmah uzimaju Kosovo u usta. Slovencima su to Hrvati. Crnogorcima su to Srbi. Albancima su to Srbi i Makedonci. Svakome su drugi krivi, samo su oni sami posteni. I svako sebe smatra najvecom zrtvom, svi ostali su najgori zlocinci. I tako vec 20 godine. Pitam se samo dokle.

P.S. Ako spremate neki sledeci rat ni ja ni bilo ko iz moje okoline koga znam se NECEMO odazvati ni na kakvu mobilizaciju, vojni poziv, otadzbina te zove itd. Na takve pozive ja odgovaram jednom reci:

НЕЋУ! NEĆU!

Namerno napisano cirilicom i latinicom, da me razumeju svi.
Tacka.

nikad

pre 8 godina

Niste me mogli nalozit na nacionalizam i mrznju devedesetih godina pa necete ni sad, pa koliko god da se trudite i poloticari a i mediji na ovim prostorima... Dzaba vam sve!

Gonite se svi u tri lijepe PM!!

my way

pre 8 godina

Нека урличу уз Томпсона, шетају улицама и трговима Миле Будака, националног идеолога НДХ и креатора чувеног математичког решења за Србе, са све Павелићевим кунама у џеповима... То је истина о њима, њиховој прошлости и карактеру њихове државе, истина од које не могу да побегну апсурдним тезама да је ЈНА окупатор у Југославији, а Срби у својим кућама и да су се они против тих окупатора борили и почели бранитељски рат, лупетањем о великосрпској политици нама који смо са српском Црном Гором у заједници име Југославија користили и Хеј Словени певали док нас Солана и другари нису натерали да се тог имена одрекнемо, нама који смо свој простор распарчавали по њиховој вољи, нама који смо у једној, националној држави Србији могли да живимо да нам они нису тражили да своју државност и државу са њима поделимо, да их примимо и спасимо као народ...

tuzno

pre 8 godina

Iskreno, briga me za oluju, i za jednu i za drugu stranu, ja zivot gledam kroz prezivljavanje svakog dana na ovoj divnoj planeti, bez obzira na granice, na nacionalnost. Ali! nikada necu razumeti da neko ima ulogu u drustvu da zabavlja masu pozivajuci na rat, nemire, mrznju. Jedan od tih likova je upravo ovaj. Razumem, on to cini zbog para, jer jedino je tada moguce da dodje pred ovoliki narod, ali sta je sa glavama svim tim ljudima? Jel moguce da toliko ljudi to podrzava? Tuzno!

Рефлектор

pre 8 godina

Српски Патријарх Иринеј је рекао суштину о односима између Срба и Хрвата:
"Годинама смо прикривали истину у име лажног братства и јединства, штитећи оне које је требало да изведемо пред суд.
Многи су избегли суд овоземаљске правде, али поред људске, постоји правда божја, коју нико не може избећи.
Трагични су народи који своју историју, културу и битисање темеље на крви других."

Додајем: Пре 100 година у време стварања Краљевине СХС у Хрватској је живело скоро 2 милиона Срба (православаца, католика, атеиста,..),
а данас их је остало 10 пута мање, само 200.000 православних.
Други Срби су у периоду од 1941. до 1995. побијени, покатоличени или протерани.
Нека буде Божија правде за оне који су криви за то.

siguran

pre 8 godina

Ala nas truju i jedne i druge,bas me zanima kome je do rata,da izgubi svoje najmilije i sta onda dobijamo opet mrznju i osvetu,i tako u krug.nikad nama nema mira

lud_zbunjenog

pre 8 godina

Vidji hrvoja. Ovaj izgleda jedino moze da napravi koncert kad ga pozovu na neki ovakav nesretni skup. Smesan lik skroz, nikad cuo za njega, ali izgleda da prezivljava od pevanja ustaskih pesama, jer drugo nista ne zna.

dejan-minhen

pre 8 godina

(Android 17, 6. avgust 2015 10:01)

bledo kao i sve ostalo.
nacionalisticki koncert u mislima im srpska zastava
predizborna kampanja u Hrvatskoj oni o Beogradu i Srbiji.
slave pobedu, predsednica prica o Srbiji i Beogradu.
Ne dobiju sertifikate za izvoz u Rusiju, njihov ministar se pita kako to firme iz Subotice i Sapca izvoze, posto su hrvatske kompanije same po sebi mnogo bolje i "pametnije".

Uskoro ce za sve da im budu krivi Belgija i Brisel ipak je u Hrvatskoj sve perfektno i nema potrebe za samokritikom!

Kikimusampa

pre 8 godina

Ma.....ja sam kriv...kriv sam sto nisam otisao na vreme sa ovih prostora, sad bi ziveo normalan zivot za mene i moju decu i druzio se, recimo sa Samirom, Tonijem i Bogdanom, pio pivo daleko od ovih plitkih i zaslepljenih umova....e moj kikimusampa....:)

Goran

pre 8 godina

Toliko su se nasi nacionalisti bunili zbog onog drona, a po reakcijama na ovog laznog vidi se da bi uradili isti stvar, samo da mogu. Zakljucak je jasan - "mi" i "oni" se razlikujemo samo po zastavi, a ne po tome ko je u pravu a ko ne. Stvar je bas tako jednostavna.

trta

pre 8 godina

Prvo, dron je vezan za albance, drugo praviti providan fotošop sa dronom je glupo i kontraproduktivno i da dodam i jadno za osobe poput Tatjane Vojtehovski koja je uopšte skrenula pažnju na ovakvu glupost zbog koje nam se smeju.

lav-trocki

pre 8 godina

svi dogadjaji koji su se desili u regionu u poslednjoj godini dana govore da se na Balkanu nesto sprema iz velikih kuhinja. Dron,pompezna proslava Oluje,Kumanovo, incident u Srebrenici sve je to najava otvaranja novog fronta i to na Balkanu. Mislim da EU nema ni snage ni volje da to zaustavi, jer smo vidjeli da je u slucaju Grcke bila na klimavim nogama i da drzave redom gube povjerenje u njene institucije.
Jedino sto mozda budi nadu je da nijedna od ovih drzava na balkanu nema patriotskog kapitala da krene u neki novi rat, jer nisam siguran kome se vise gine i zbog cega ?!

oDSkora

pre 8 godina

naravno da nije,to samo nama naprednima moze da se dogodi.
po zasluzi sve,nista mi ne pamtimo,ni zadnjih 20 godina,pogledajte samo ko nas vodi.
narod koji voli da pati i nista mu nije sveto.zatrpavamo crkve i grobove,kunemo se u srbstvo a pljujemo po istoriji i monarhiji,nismo mi zdravi,to je sve posledica i nasa zasluga.

Krotiteljka tigrova

pre 8 godina

Ko je plasirao tu vest? I zašto bismo mi uopšte puštali dron? Koncert ovog "pevača" i poruke s istog, verujem, mogu biti bolne za krajiške Srbe, za mene je on šokantan u civilizacijskom smislu, ali ne pokazuje ništa novo o susednoj državi.

The Clash

pre 8 godina

Hm,završi se turbo hrvatski vašar.Balkanci stvarno imaju smisla za jeftinoću kao niko na svetu.Možda im mogu parirati jedino pojedini Latino-američki narodi.Zanimljiv je spoj kod Thompsona i Hrvata domoljuba.Spoj vredan psihijatrijske analize i analize subkulturnog(lošeg) fenomena.U jednom je uspeo,promućurno složiti jedan bastard,jedno čudovošte koje se sastoji od:tekstova iz 1941 god.zvuka ljigavog Heavy Metala(podvrsta sweet)iz 80-tih,nekakvih nedefinisanih srednjevekovnih simbola,neoustaške ikonografije(kod publike)i sa sve turbo-folk atmosferom koja ključa u publici(čitaj rulji).I pri tome obogatiti se u takvoj zemlji,sa takvom publikom,ali i ne platiti porez istoj toj zemlji.Zanimljiva je ta vrsta"domoljublja".

Drale

pre 8 godina

Ih, šta su sve naši mediji izmišljali, ovo je još i super! Mislim, nazovi novine "Informer" svakog dana na naslovnoj strani imaju "senzacionalna" otkrića odnosno klasične izmišljotine.

pedja

pre 8 godina

Uspjeli su.Nešto familije pobijeno 1941.g.Ne znam zašto.Nešto nestalo 1991.g.Ne znam zašto.Nešto pobijeni,nešto nestalo 1995.g.Ne znam zašto.Uspjeli su...fašizam je čudo...

ST čitaoc

pre 8 godina

Slušam i čitam sve što se dešava oko 20 godina Oluje u Hrvatskoj i Srbiji. Zaključak je samo jedan, povratak u 90e sa tko zna kakvim posljedicama, što odgovara isključivo nacionalistima i stranim silama, običnom narodu sigurno ne.

pedja

pre 8 godina

Uspjeli su.Nešto familije pobijeno 1941.g.Ne znam zašto.Nešto nestalo 1991.g.Ne znam zašto.Nešto pobijeni,nešto nestalo 1995.g.Ne znam zašto.Uspjeli su...fašizam je čudo...

oDSkora

pre 8 godina

naravno da nije,to samo nama naprednima moze da se dogodi.
po zasluzi sve,nista mi ne pamtimo,ni zadnjih 20 godina,pogledajte samo ko nas vodi.
narod koji voli da pati i nista mu nije sveto.zatrpavamo crkve i grobove,kunemo se u srbstvo a pljujemo po istoriji i monarhiji,nismo mi zdravi,to je sve posledica i nasa zasluga.

Krotiteljka tigrova

pre 8 godina

Ko je plasirao tu vest? I zašto bismo mi uopšte puštali dron? Koncert ovog "pevača" i poruke s istog, verujem, mogu biti bolne za krajiške Srbe, za mene je on šokantan u civilizacijskom smislu, ali ne pokazuje ništa novo o susednoj državi.

The Clash

pre 8 godina

Hm,završi se turbo hrvatski vašar.Balkanci stvarno imaju smisla za jeftinoću kao niko na svetu.Možda im mogu parirati jedino pojedini Latino-američki narodi.Zanimljiv je spoj kod Thompsona i Hrvata domoljuba.Spoj vredan psihijatrijske analize i analize subkulturnog(lošeg) fenomena.U jednom je uspeo,promućurno složiti jedan bastard,jedno čudovošte koje se sastoji od:tekstova iz 1941 god.zvuka ljigavog Heavy Metala(podvrsta sweet)iz 80-tih,nekakvih nedefinisanih srednjevekovnih simbola,neoustaške ikonografije(kod publike)i sa sve turbo-folk atmosferom koja ključa u publici(čitaj rulji).I pri tome obogatiti se u takvoj zemlji,sa takvom publikom,ali i ne platiti porez istoj toj zemlji.Zanimljiva je ta vrsta"domoljublja".

ST čitaoc

pre 8 godina

Slušam i čitam sve što se dešava oko 20 godina Oluje u Hrvatskoj i Srbiji. Zaključak je samo jedan, povratak u 90e sa tko zna kakvim posljedicama, što odgovara isključivo nacionalistima i stranim silama, običnom narodu sigurno ne.

lav-trocki

pre 8 godina

svi dogadjaji koji su se desili u regionu u poslednjoj godini dana govore da se na Balkanu nesto sprema iz velikih kuhinja. Dron,pompezna proslava Oluje,Kumanovo, incident u Srebrenici sve je to najava otvaranja novog fronta i to na Balkanu. Mislim da EU nema ni snage ni volje da to zaustavi, jer smo vidjeli da je u slucaju Grcke bila na klimavim nogama i da drzave redom gube povjerenje u njene institucije.
Jedino sto mozda budi nadu je da nijedna od ovih drzava na balkanu nema patriotskog kapitala da krene u neki novi rat, jer nisam siguran kome se vise gine i zbog cega ?!

trta

pre 8 godina

Prvo, dron je vezan za albance, drugo praviti providan fotošop sa dronom je glupo i kontraproduktivno i da dodam i jadno za osobe poput Tatjane Vojtehovski koja je uopšte skrenula pažnju na ovakvu glupost zbog koje nam se smeju.

nikad

pre 8 godina

Niste me mogli nalozit na nacionalizam i mrznju devedesetih godina pa necete ni sad, pa koliko god da se trudite i poloticari a i mediji na ovim prostorima... Dzaba vam sve!

Gonite se svi u tri lijepe PM!!

lud_zbunjenog

pre 8 godina

Vidji hrvoja. Ovaj izgleda jedino moze da napravi koncert kad ga pozovu na neki ovakav nesretni skup. Smesan lik skroz, nikad cuo za njega, ali izgleda da prezivljava od pevanja ustaskih pesama, jer drugo nista ne zna.

Goran

pre 8 godina

Toliko su se nasi nacionalisti bunili zbog onog drona, a po reakcijama na ovog laznog vidi se da bi uradili isti stvar, samo da mogu. Zakljucak je jasan - "mi" i "oni" se razlikujemo samo po zastavi, a ne po tome ko je u pravu a ko ne. Stvar je bas tako jednostavna.

Kikimusampa

pre 8 godina

Ma.....ja sam kriv...kriv sam sto nisam otisao na vreme sa ovih prostora, sad bi ziveo normalan zivot za mene i moju decu i druzio se, recimo sa Samirom, Tonijem i Bogdanom, pio pivo daleko od ovih plitkih i zaslepljenih umova....e moj kikimusampa....:)

tuzno

pre 8 godina

Iskreno, briga me za oluju, i za jednu i za drugu stranu, ja zivot gledam kroz prezivljavanje svakog dana na ovoj divnoj planeti, bez obzira na granice, na nacionalnost. Ali! nikada necu razumeti da neko ima ulogu u drustvu da zabavlja masu pozivajuci na rat, nemire, mrznju. Jedan od tih likova je upravo ovaj. Razumem, on to cini zbog para, jer jedino je tada moguce da dodje pred ovoliki narod, ali sta je sa glavama svim tim ljudima? Jel moguce da toliko ljudi to podrzava? Tuzno!

spasic

pre 8 godina

wow koji smo mi srbi luzeri. koliko je ova lazna vest usrecila manje pametne samo govori koliko nas jos boli albanski dron. sve poraz za porazom

Drale

pre 8 godina

Ih, šta su sve naši mediji izmišljali, ovo je još i super! Mislim, nazovi novine "Informer" svakog dana na naslovnoj strani imaju "senzacionalna" otkrića odnosno klasične izmišljotine.

dejan-minhen

pre 8 godina

(Android 17, 6. avgust 2015 10:01)

bledo kao i sve ostalo.
nacionalisticki koncert u mislima im srpska zastava
predizborna kampanja u Hrvatskoj oni o Beogradu i Srbiji.
slave pobedu, predsednica prica o Srbiji i Beogradu.
Ne dobiju sertifikate za izvoz u Rusiju, njihov ministar se pita kako to firme iz Subotice i Sapca izvoze, posto su hrvatske kompanije same po sebi mnogo bolje i "pametnije".

Uskoro ce za sve da im budu krivi Belgija i Brisel ipak je u Hrvatskoj sve perfektno i nema potrebe za samokritikom!

Рефлектор

pre 8 godina

Српски Патријарх Иринеј је рекао суштину о односима између Срба и Хрвата:
"Годинама смо прикривали истину у име лажног братства и јединства, штитећи оне које је требало да изведемо пред суд.
Многи су избегли суд овоземаљске правде, али поред људске, постоји правда божја, коју нико не може избећи.
Трагични су народи који своју историју, културу и битисање темеље на крви других."

Додајем: Пре 100 година у време стварања Краљевине СХС у Хрватској је живело скоро 2 милиона Срба (православаца, католика, атеиста,..),
а данас их је остало 10 пута мање, само 200.000 православних.
Други Срби су у периоду од 1941. до 1995. побијени, покатоличени или протерани.
Нека буде Божија правде за оне који су криви за то.

siguran

pre 8 godina

Ala nas truju i jedne i druge,bas me zanima kome je do rata,da izgubi svoje najmilije i sta onda dobijamo opet mrznju i osvetu,i tako u krug.nikad nama nema mira

dokle vise?

pre 8 godina

(lav-trocki, 6. avgust 2015 10:13)

Zaboravio si da pomenes Seselja. Tek sa njim ti je spisak potpun. I tek sa njim se dobija jasna slika o tome sta se "kuva". Kuva se to sto su u svim zemljama bivse Jugoslavije na vlasti nesposobni poslusnici tajkuna i mafijasa, kao i izvrsitelji naloga stranih ambasada, koji nisu sposobni da rese goruce ekonomske probleme u svojim zemljama. Svi oni samo cuvaju svoje fotelje i da ih narod ne bi s vlasti oterao g****m motkama oni moraju da smisle probleme koji ne postoje, da vode ratove koji su se davno zavrsili i da za svoju nesposobnost krivce traze u drugima. I umesto da pociste mangupe i lopove iz svojih redova, oni se bave lovom na nepostojece vestice. Hrvatskim politicarima su Srbi dezurni krivci za sve. Srbima je to Kosovo, cim ekonomija posrne odmah uzimaju Kosovo u usta. Slovencima su to Hrvati. Crnogorcima su to Srbi. Albancima su to Srbi i Makedonci. Svakome su drugi krivi, samo su oni sami posteni. I svako sebe smatra najvecom zrtvom, svi ostali su najgori zlocinci. I tako vec 20 godine. Pitam se samo dokle.

P.S. Ako spremate neki sledeci rat ni ja ni bilo ko iz moje okoline koga znam se NECEMO odazvati ni na kakvu mobilizaciju, vojni poziv, otadzbina te zove itd. Na takve pozive ja odgovaram jednom reci:

НЕЋУ! NEĆU!

Namerno napisano cirilicom i latinicom, da me razumeju svi.
Tacka.

silja

pre 8 godina

jos gore da je bilo drona.....to nije nasa fora, a ako smo spali da skidamo fazone od albanaca, kojima cestitam na toj ideji, onda j.bi ga

sturmmann

pre 8 godina

Pre par dana, patrijarh Irinej reče da su nas klala "braća"(!) sa kojima delimo zajedničku istoriju. Irineju, hajde malo poslušaj pesme ovog "brata"!

bosanac

pre 8 godina

Nisam Srbin , ali koliki mentalni odron,moras da budes,da bi slusao ovoga,i slicne,na svim stranama.
RAt zavrsio prije 20 godina,a ovaj se igra ta-ta jos uvijek,ostala mu navika iz djetinjstva.
Zbog ovakvih smo globalno ekonomski i u svakom smislu najnazadnija regija u Evropi.
AKo zelimo da mijenjamo uslove zivota,u svojoj okolini,prvo mijenjajmo sebe.

my way

pre 8 godina

Нека урличу уз Томпсона, шетају улицама и трговима Миле Будака, националног идеолога НДХ и креатора чувеног математичког решења за Србе, са све Павелићевим кунама у џеповима... То је истина о њима, њиховој прошлости и карактеру њихове државе, истина од које не могу да побегну апсурдним тезама да је ЈНА окупатор у Југославији, а Срби у својим кућама и да су се они против тих окупатора борили и почели бранитељски рат, лупетањем о великосрпској политици нама који смо са српском Црном Гором у заједници име Југославија користили и Хеј Словени певали док нас Солана и другари нису натерали да се тог имена одрекнемо, нама који смо свој простор распарчавали по њиховој вољи, нама који смо у једној, националној држави Србији могли да живимо да нам они нису тражили да своју државност и државу са њима поделимо, да их примимо и спасимо као народ...

iggy

pre 8 godina

Tomson=Baja,Baja=Tomson....Sve moj do moga,videli rat nisu al se obogatise za medalju.
(Mile, 6. avgust 2015 10:02)
Ne slusam ni jednog, ni dugog, samo razlika je u tome sto Thompson puni stadione a Baja nali knindza ne bi mogao sa tim nacionalistickim pesmama napuniti ni dom sindikata jer se ovde vise niko na to ne lozi

Goran Matić -Split

pre 8 godina

Bio sam jučer čitavo popodne u Kninu, a i sinoć na koncertu i nije bilo nikakvog drona... Pa nije dron mušica pa da se ne primjeti...
P.S. Nisam od onih koji viču "Ubij Srbina"... Takve stvari na manje više svakom Thompsonovom koncertu urla šačica preglasnih pijanih idiota, a to urlanje uglavnom traje nekoliko sekundi u tijeku čitavog koncerta jer ih 90 posto publike ni ne doživljava, odnosno ignorira obraćajući pažnju isključivo na događanja na pozornici i to je to...
Na proslavu Oluje i Thompsonove koncerte se ide isključivo iz domoljubnih razloga, a ne samo da bi se "guralo Srbima prst u oko". Naravno, to vrijedi ako je osoba "zdravorazumski domoljubna", a smatram da je takva u većini. Voli svoje, poštuj tuđe i to je čitava poanta...

DedaMiloje

pre 8 godina

(Goran Matić -Split, 06. avgust 2015 13:51)

Inače zdrav razum ti je jača strana kada ideš na ovakav koncert. To je isto kada bi neko u Srbiji otišao na koncert Braće Bajić, mada oni pevaju i narodnu muziku u odnosu na ovog ratnohuškača.

ego

pre 8 godina

Rade emocije punom parom onima koji i dalje mentalno žive u vise nepostojećoj državi.
(Dzo Banana, 6. avgust 2015 12:49)

A tebe tvoj nacionalisticki ego ne ostavlja na miru ni pet minuta kako vidim!

pedja

pre 8 godina

Uspjeli su.Nešto familije pobijeno 1941.g.Ne znam zašto.Nešto nestalo 1991.g.Ne znam zašto.Nešto pobijeni,nešto nestalo 1995.g.Ne znam zašto.Uspjeli su...fašizam je čudo...

oDSkora

pre 8 godina

naravno da nije,to samo nama naprednima moze da se dogodi.
po zasluzi sve,nista mi ne pamtimo,ni zadnjih 20 godina,pogledajte samo ko nas vodi.
narod koji voli da pati i nista mu nije sveto.zatrpavamo crkve i grobove,kunemo se u srbstvo a pljujemo po istoriji i monarhiji,nismo mi zdravi,to je sve posledica i nasa zasluga.

Рефлектор

pre 8 godina

Српски Патријарх Иринеј је рекао суштину о односима између Срба и Хрвата:
"Годинама смо прикривали истину у име лажног братства и јединства, штитећи оне које је требало да изведемо пред суд.
Многи су избегли суд овоземаљске правде, али поред људске, постоји правда божја, коју нико не може избећи.
Трагични су народи који своју историју, културу и битисање темеље на крви других."

Додајем: Пре 100 година у време стварања Краљевине СХС у Хрватској је живело скоро 2 милиона Срба (православаца, католика, атеиста,..),
а данас их је остало 10 пута мање, само 200.000 православних.
Други Срби су у периоду од 1941. до 1995. побијени, покатоличени или протерани.
Нека буде Божија правде за оне који су криви за то.

Goran Matić -Split

pre 8 godina

Bio sam jučer čitavo popodne u Kninu, a i sinoć na koncertu i nije bilo nikakvog drona... Pa nije dron mušica pa da se ne primjeti...
P.S. Nisam od onih koji viču "Ubij Srbina"... Takve stvari na manje više svakom Thompsonovom koncertu urla šačica preglasnih pijanih idiota, a to urlanje uglavnom traje nekoliko sekundi u tijeku čitavog koncerta jer ih 90 posto publike ni ne doživljava, odnosno ignorira obraćajući pažnju isključivo na događanja na pozornici i to je to...
Na proslavu Oluje i Thompsonove koncerte se ide isključivo iz domoljubnih razloga, a ne samo da bi se "guralo Srbima prst u oko". Naravno, to vrijedi ako je osoba "zdravorazumski domoljubna", a smatram da je takva u većini. Voli svoje, poštuj tuđe i to je čitava poanta...

lud_zbunjenog

pre 8 godina

Vidji hrvoja. Ovaj izgleda jedino moze da napravi koncert kad ga pozovu na neki ovakav nesretni skup. Smesan lik skroz, nikad cuo za njega, ali izgleda da prezivljava od pevanja ustaskih pesama, jer drugo nista ne zna.

spasic

pre 8 godina

wow koji smo mi srbi luzeri. koliko je ova lazna vest usrecila manje pametne samo govori koliko nas jos boli albanski dron. sve poraz za porazom

lav-trocki

pre 8 godina

svi dogadjaji koji su se desili u regionu u poslednjoj godini dana govore da se na Balkanu nesto sprema iz velikih kuhinja. Dron,pompezna proslava Oluje,Kumanovo, incident u Srebrenici sve je to najava otvaranja novog fronta i to na Balkanu. Mislim da EU nema ni snage ni volje da to zaustavi, jer smo vidjeli da je u slucaju Grcke bila na klimavim nogama i da drzave redom gube povjerenje u njene institucije.
Jedino sto mozda budi nadu je da nijedna od ovih drzava na balkanu nema patriotskog kapitala da krene u neki novi rat, jer nisam siguran kome se vise gine i zbog cega ?!

The Clash

pre 8 godina

Hm,završi se turbo hrvatski vašar.Balkanci stvarno imaju smisla za jeftinoću kao niko na svetu.Možda im mogu parirati jedino pojedini Latino-američki narodi.Zanimljiv je spoj kod Thompsona i Hrvata domoljuba.Spoj vredan psihijatrijske analize i analize subkulturnog(lošeg) fenomena.U jednom je uspeo,promućurno složiti jedan bastard,jedno čudovošte koje se sastoji od:tekstova iz 1941 god.zvuka ljigavog Heavy Metala(podvrsta sweet)iz 80-tih,nekakvih nedefinisanih srednjevekovnih simbola,neoustaške ikonografije(kod publike)i sa sve turbo-folk atmosferom koja ključa u publici(čitaj rulji).I pri tome obogatiti se u takvoj zemlji,sa takvom publikom,ali i ne platiti porez istoj toj zemlji.Zanimljiva je ta vrsta"domoljublja".

Kikimusampa

pre 8 godina

Ma.....ja sam kriv...kriv sam sto nisam otisao na vreme sa ovih prostora, sad bi ziveo normalan zivot za mene i moju decu i druzio se, recimo sa Samirom, Tonijem i Bogdanom, pio pivo daleko od ovih plitkih i zaslepljenih umova....e moj kikimusampa....:)

dejan-minhen

pre 8 godina

(Android 17, 6. avgust 2015 10:01)

bledo kao i sve ostalo.
nacionalisticki koncert u mislima im srpska zastava
predizborna kampanja u Hrvatskoj oni o Beogradu i Srbiji.
slave pobedu, predsednica prica o Srbiji i Beogradu.
Ne dobiju sertifikate za izvoz u Rusiju, njihov ministar se pita kako to firme iz Subotice i Sapca izvoze, posto su hrvatske kompanije same po sebi mnogo bolje i "pametnije".

Uskoro ce za sve da im budu krivi Belgija i Brisel ipak je u Hrvatskoj sve perfektno i nema potrebe za samokritikom!

tuzno

pre 8 godina

Iskreno, briga me za oluju, i za jednu i za drugu stranu, ja zivot gledam kroz prezivljavanje svakog dana na ovoj divnoj planeti, bez obzira na granice, na nacionalnost. Ali! nikada necu razumeti da neko ima ulogu u drustvu da zabavlja masu pozivajuci na rat, nemire, mrznju. Jedan od tih likova je upravo ovaj. Razumem, on to cini zbog para, jer jedino je tada moguce da dodje pred ovoliki narod, ali sta je sa glavama svim tim ljudima? Jel moguce da toliko ljudi to podrzava? Tuzno!

Krotiteljka tigrova

pre 8 godina

Ko je plasirao tu vest? I zašto bismo mi uopšte puštali dron? Koncert ovog "pevača" i poruke s istog, verujem, mogu biti bolne za krajiške Srbe, za mene je on šokantan u civilizacijskom smislu, ali ne pokazuje ništa novo o susednoj državi.

Goran

pre 8 godina

Toliko su se nasi nacionalisti bunili zbog onog drona, a po reakcijama na ovog laznog vidi se da bi uradili isti stvar, samo da mogu. Zakljucak je jasan - "mi" i "oni" se razlikujemo samo po zastavi, a ne po tome ko je u pravu a ko ne. Stvar je bas tako jednostavna.

sturmmann

pre 8 godina

Pre par dana, patrijarh Irinej reče da su nas klala "braća"(!) sa kojima delimo zajedničku istoriju. Irineju, hajde malo poslušaj pesme ovog "brata"!

nikad

pre 8 godina

Niste me mogli nalozit na nacionalizam i mrznju devedesetih godina pa necete ni sad, pa koliko god da se trudite i poloticari a i mediji na ovim prostorima... Dzaba vam sve!

Gonite se svi u tri lijepe PM!!

ST čitaoc

pre 8 godina

Slušam i čitam sve što se dešava oko 20 godina Oluje u Hrvatskoj i Srbiji. Zaključak je samo jedan, povratak u 90e sa tko zna kakvim posljedicama, što odgovara isključivo nacionalistima i stranim silama, običnom narodu sigurno ne.

my way

pre 8 godina

Нека урличу уз Томпсона, шетају улицама и трговима Миле Будака, националног идеолога НДХ и креатора чувеног математичког решења за Србе, са све Павелићевим кунама у џеповима... То је истина о њима, њиховој прошлости и карактеру њихове државе, истина од које не могу да побегну апсурдним тезама да је ЈНА окупатор у Југославији, а Срби у својим кућама и да су се они против тих окупатора борили и почели бранитељски рат, лупетањем о великосрпској политици нама који смо са српском Црном Гором у заједници име Југославија користили и Хеј Словени певали док нас Солана и другари нису натерали да се тог имена одрекнемо, нама који смо свој простор распарчавали по њиховој вољи, нама који смо у једној, националној држави Србији могли да живимо да нам они нису тражили да своју државност и државу са њима поделимо, да их примимо и спасимо као народ...

trta

pre 8 godina

Prvo, dron je vezan za albance, drugo praviti providan fotošop sa dronom je glupo i kontraproduktivno i da dodam i jadno za osobe poput Tatjane Vojtehovski koja je uopšte skrenula pažnju na ovakvu glupost zbog koje nam se smeju.

dokle vise?

pre 8 godina

(lav-trocki, 6. avgust 2015 10:13)

Zaboravio si da pomenes Seselja. Tek sa njim ti je spisak potpun. I tek sa njim se dobija jasna slika o tome sta se "kuva". Kuva se to sto su u svim zemljama bivse Jugoslavije na vlasti nesposobni poslusnici tajkuna i mafijasa, kao i izvrsitelji naloga stranih ambasada, koji nisu sposobni da rese goruce ekonomske probleme u svojim zemljama. Svi oni samo cuvaju svoje fotelje i da ih narod ne bi s vlasti oterao g****m motkama oni moraju da smisle probleme koji ne postoje, da vode ratove koji su se davno zavrsili i da za svoju nesposobnost krivce traze u drugima. I umesto da pociste mangupe i lopove iz svojih redova, oni se bave lovom na nepostojece vestice. Hrvatskim politicarima su Srbi dezurni krivci za sve. Srbima je to Kosovo, cim ekonomija posrne odmah uzimaju Kosovo u usta. Slovencima su to Hrvati. Crnogorcima su to Srbi. Albancima su to Srbi i Makedonci. Svakome su drugi krivi, samo su oni sami posteni. I svako sebe smatra najvecom zrtvom, svi ostali su najgori zlocinci. I tako vec 20 godine. Pitam se samo dokle.

P.S. Ako spremate neki sledeci rat ni ja ni bilo ko iz moje okoline koga znam se NECEMO odazvati ni na kakvu mobilizaciju, vojni poziv, otadzbina te zove itd. Na takve pozive ja odgovaram jednom reci:

НЕЋУ! NEĆU!

Namerno napisano cirilicom i latinicom, da me razumeju svi.
Tacka.

iggy

pre 8 godina

Tomson=Baja,Baja=Tomson....Sve moj do moga,videli rat nisu al se obogatise za medalju.
(Mile, 6. avgust 2015 10:02)
Ne slusam ni jednog, ni dugog, samo razlika je u tome sto Thompson puni stadione a Baja nali knindza ne bi mogao sa tim nacionalistickim pesmama napuniti ni dom sindikata jer se ovde vise niko na to ne lozi

bosanac

pre 8 godina

Nisam Srbin , ali koliki mentalni odron,moras da budes,da bi slusao ovoga,i slicne,na svim stranama.
RAt zavrsio prije 20 godina,a ovaj se igra ta-ta jos uvijek,ostala mu navika iz djetinjstva.
Zbog ovakvih smo globalno ekonomski i u svakom smislu najnazadnija regija u Evropi.
AKo zelimo da mijenjamo uslove zivota,u svojoj okolini,prvo mijenjajmo sebe.

silja

pre 8 godina

jos gore da je bilo drona.....to nije nasa fora, a ako smo spali da skidamo fazone od albanaca, kojima cestitam na toj ideji, onda j.bi ga

DedaMiloje

pre 8 godina

(Goran Matić -Split, 06. avgust 2015 13:51)

Inače zdrav razum ti je jača strana kada ideš na ovakav koncert. To je isto kada bi neko u Srbiji otišao na koncert Braće Bajić, mada oni pevaju i narodnu muziku u odnosu na ovog ratnohuškača.

siguran

pre 8 godina

Ala nas truju i jedne i druge,bas me zanima kome je do rata,da izgubi svoje najmilije i sta onda dobijamo opet mrznju i osvetu,i tako u krug.nikad nama nema mira

ego

pre 8 godina

Rade emocije punom parom onima koji i dalje mentalno žive u vise nepostojećoj državi.
(Dzo Banana, 6. avgust 2015 12:49)

A tebe tvoj nacionalisticki ego ne ostavlja na miru ni pet minuta kako vidim!

Drale

pre 8 godina

Ih, šta su sve naši mediji izmišljali, ovo je još i super! Mislim, nazovi novine "Informer" svakog dana na naslovnoj strani imaju "senzacionalna" otkrića odnosno klasične izmišljotine.