Vučić kandidat SNS-a za predsednika Srbije

Sednica Predsedništva Srpske napredne stranke održana je u nedelju pre podne.

Info

Izvor: B92

Nedelja, 06.03.2022.

11:45

Vučić kandidat SNS-a za predsednika Srbije
TANJUG / TARA RADOVANOVIC/ bg

Nakon sednice, javnosti se obratila potpredsednica Srpske napredne stranke Ana Brnabić. "Sa zadovoljstvom mogu da kažem da smo odlučili da će Aleksandar Vučić biti predsednički kandidat SNS-a na predstojećim izborima", rekla je Brnabić.

"Kako god okrenete izbori neće biti laki, izbori su posebna stvar. Utoliko mi je draže što je Aleksandar Vučić prihvatio. Naš cilj je da napravimo istoriju i odnesemo najveću pobedu do sada, pobedu u prvom krugu, verujemo u istorijsku pobedu jer rezultati govore kakav je Vučić kandidat, jer je sada najvažnija stabilnost", rekla je Brnabić.

"Danas su nam mnogo više nego ikada potrebni stabilnost, ozbiljnost, sigurnost, sve to predstavlja Aleksandar Vučić. Naša kampanja će biti pozitivna, govorićemo o rezultatima i o tome šta ćemo raditi u budućnosti i kakva je naša vizija Srbije. Srbija koja pobeđuje i tamo gde nikada nismo mislili da može da pobeđuje", rekla je premijerka.

"Kampanja počinje u Jablaničkom okrugu, mitingom u Leskovcu u ponedeljak u 18 časova", najavila je Brnabić.

"Zbog okolnosti neće biti moguće da vodimo kampanju kao inače jer će Aleksandar Vučić više da radi ono što je neophodno kao predsednik, a manje da se bavi kampanjom", dodala je.

"Prikupljanje potpisa počinje odmah", rekla je Brnabić.

Ona je rekla da SNS želi da napravi nikada ubedljiviju pobedu u prvom krugu.
TANJUG / TARA RADOVANOVIC/ bg
TANJUG / TARA RADOVANOVIC/ bg
Na sednicu Predsedništva SNS-a među prvima je stigao ministar finansija Siniša Mali. Prisutan je bio i Aleksandar Vučić.

Prisutni su bili i Goran Vesić, Boško Ničić, Maja Gojković i Miloš Vučević, Zlatibor Lončar, ministar Nikola Selaković, Marija Obradović, Nebojša Stefanović, Igor Mirović i drugi.
TANJUG / TARA RADOVANOVIC/ bg

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

41 Komentari

Možda vas zanima

Svet

Ukrajinci saopštili: Obustavljamo

Ukrajinske vlasti saopštile su večeras da su obustavile svoje konzularne usluge u inostranstvu za muškarce starosti od 18 do 60 godina, pošto je ukrajinska diplomatija najavila mere za vraćanje u zemlju onih koji mogu da idu na front.

21:57

23.4.2024.

1 d

Podeli: