Danica Grujičić, Milica Nikolić i Krsto Janjušević obišli Moravički okrug VIDEO/FOTO

Danica Grujičić, Milica Nikolić i Krsto Janjušević kandidati za poslanike liste "Aleksandar Vučić - Zajedno možemo sve" obišli su danas Moravički okrug.

Info

Izvor: B92

Utorak, 01.03.2022.

15:18

Danica Grujičić, Milica Nikolić i Krsto Janjušević obišli Moravički okrug VIDEO/FOTO
Foto: SNS

Danica Grujičić rekla je u Takovu da je to mesto izuzetno važno za Srbiju, kako zbog ljudi koji tu žive, tako i zbog istorije.

"Iz ovog mesta, pre 207 godina, počelo je stvaranje moderne srpske države. Politika predsednika Vučića podseća na politiku Miloša Obrenovića", rekla je Grujičić, i dodala da ono što je najvažnije je da kada pogledamo Srbiju danas vidimo jednak razvoj svih njenih delova.

"Beograd je dobio nove zgrade, bolnice, aparate, ali su, istakla je ona, dobili i mnogi gradovi u unutrašnjosti, i danas vidimo i sve novoizgrađene puteve koji mladima omogućavaju da svoje porodice i poslove vezuju za seoske sredine. Takav trend Srbije mora da se nastavi, ako želimo da zadržimo mlade u Srbiji", napomenula je Grujičić.

Pozvala je sve građane da daju svoje ideje za razvoj naše države.

"Najvažnije je da svi u Srbiji živimo bolje, kazala je Grujičić, i dodala da je bitno da budemo zajedno, jer zajedno možemo sve, a dela najbolje govore o ljudima", zaključila je.
Foto: SNS
Prema rečima Milice Nikolić svaki čovek u Gornjem Milanovcu i Čačku vidi koliko su auto-put, nova radna mesta i nove investicije oživeli ovaj kraj.

"Ne smemo da stanemo, ne smemo da se vraćamo u prošlost, nego da hrabro idemo u budućnost. Da svi podržimo politiku predsednika Vučića i da svi zajedno podržimo dalji napredak i razvoj naše Srbije", rekla je Nikolić.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

Komentari 2

Pogledaj komentare

2 Komentari

Možda vas zanima

Podeli: