Siniša Mali u Zemunu: "Žena je stub svake porodice i svakog društva" FOTO/VIDEO

Kandidati sa liste "Aleksandar Vučić-Zajedno možemo sve“ na čelu sa Sinišom Malim posetili su danas Zemun.

Info

Izvor: B92

Subota, 26.02.2022.

16:20

Siniša Mali u Zemunu:
Foto: SNS

Tom prilikom Siniša Mali, Iva Štrljić, Bojana Borić Brešković i Nataša Tasić Knežević, razgovarali su sa ženama u Zemunu o njihovoj ulozi u društvu.

Svi učesnici događaja su saglasni da bez jakih i uspešnih žene nema ni jake i uspešne Srbije.

Prema rečima Siniše Malog, žene su te koje gledaju u budućnost, koje razmišljaju o porodici i deci.

"Žena je stub svake porodice i svakog društva, ukoliko želimo da napredujemo, da idemo napred, neophodno je da se žene još aktivnije uključe u donošenje odluka. Mir i stabilnost su najvažniji za žene. Srbija je danas faktor mira i stabilnosti, pokazali smo koliko volimo našu zemlju i pokazali smo da gradimo bolju budućnost za sve građane“, rekao je Mali.

"Ono što je jednom čoveku bitno jeste osećanje sigurnosti. Meni je zato posebna čast što se nalazim na listi Srpske napredne stranke. Neizmerno cenim predsednika Aleksandra Vučića i činjenicu da on ljudima uliva sigurnost i stabilnost", rekla je Iva Štrljić.

"Mnogo toga smo uradili zajedno. Dela govore, a zajedno možemo sve", zaključio je Mali.
Foto: SNS

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

Komentari 1

Pogledaj komentare

1 Komentari

Možda vas zanima

Svet

16.700 vojnika raspoređeno: Počelo je...

Filipinske i američke trupe počele su danas vojne vežbe "Balikatan" u Filipinima, koje će trajati do 10. maja, a uključivaće i pomorske vežbe u Južnom kineskom moru, na čije teritorije polažu pravo i Kina i Filipini.

12:24

22.4.2024.

1 d

Podeli: