Ubedljiva pobeda SNS-a u Užicu

U izbornom štabu SNS naveli su sinoć da je ova koalicija na lokalnim izborima u Užicu osvojila 54,71 odsto tako da ima većinu od ukupno 67 odborničkih mandata.

Info

Izvor: Tanjug

Ponedeljak, 22.06.2020.

08:17

Ubedljiva pobeda SNS-a u Užicu
FOTO TANJUG/ IRFAN LICINA/ nr

Srpska napredna stranka i koalicija na parlamentarnim izborima ostvarila je u Užicu 56 odsto glasova.

Krsto Janjušević naveo je da je ovo još jedna velika pobeda demokratije u Užicu.

"Velika pobeda u kojoj ne želimo da niko bude poražen,jer ovo je pobeda svakog gradjanina Užica ,jer će novi tim koji će voditi grad svu svoju energiju usmeriti na razvojne projekte u kojima će imati podršku Vlade Srbije",naglasio je Janjušević.

Prema nezvaničnim rezultatima posle liste "Aleksandar Vučić-za našu decu" na lokalnim izborima oko 25 odsto glasova u Užicu osvojila je Zdrava Srbija ,a 12 odsto koalicija SPS,Jedinstvena Srbija.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

Komentari 1

Pogledaj komentare

1 Komentari

Možda vas zanima

Svet

Bure baruta pred eksplozijom: Počinje veliki rat?

Bliski istok, zbog promene ravnoteže snaga i dubokih kriza, pre svega palestinsko-izraelske, može se smatrati buretom baruta i ima potencijal da dovede ne samo do regionalnog sukoba, već i do globalnog konflikta.

20:40

17.4.2024.

1 d

Svet

Uništeno; Zelenski: Hvala na preciznosti

U ukrajinskom napadu na vojni aerodrom na Krimu u sredu ozbiljno su oštećena četiri lansera raketa, tri radarske stanice i druga oprema, saopštila je danas Ukrajinska vojna obaveštajna agencija.

14:21

18.4.2024.

18 h

Politika

Mediji: Ultimatum za Srbiju

Višegodišnja dilema "Kosovo ili Evropska unija", koja je lebdela nad Srbijom, dobiće svoj praktični izraz sledeće nedelje, pišu mediji.

13:01

17.4.2024.

1 d

Podeli: