Novi Pazar: Održana završna konvencija kolicije Stranke pravde i pomirenja

Na trgu u Novom Pazaru održana je završna konvencija liste "Akademik Muamer Zukorlić – Samo pravo – Stranka pravde i pomirenja – Demokratska partija Makedonaca"

Info

Izvor: B92

Četvrtak, 18.06.2020.

13:28

Novi Pazar: Održana završna konvencija kolicije Stranke pravde i pomirenja

Više hiljada građana okupilo se na trgu Gazi Isa-bega Ishakovića da pruži ppodršku toj listi, prenosi Sandžak press.

Nakon što su predstavljeni kandidati za odbornike u Skupštini grada Novog Pazara prisutnima se obratio predsednik GO SPP-a u Novom Pazaru Edin Zećirović.

On je kazao da za Sandžak ima nade, a da se ta nada zove Stranka pravde i pomirenja.

"I te kako ima nade za Novi Pazar, za Sjenicu, za Tutin, za Prijepolje i Novu Varoš, ima nade za Sandžak. Ta nada se zove Stranka pravde i pomirenja. Vi to danas ovdje pokazujete. Treba nam vaša podrška i odlučnost. Poruka za kraj, tog 21. juna imamo šansu da konačno zakoračimo u 21. vek, a da one koji nas još drže u 19-tom pošaljemo tamo gde im je mesto“, kazao je Edin Zećirović.

Potpredsednica SPP-a i kandidatkinja za narodnog poslanika prof. dr. Misala Pramenković obratila se prisutnima uz poruku da nikada kao sada nije bio lakši izbor.

"Mi na izborima biramo predvodnike i predstavnike naroda. Za nas ovde u Novom Pazaru, Sandžaku nikada nije bio lakši izbor, imali smo smenu jednih i drugih o nekoliko mandata, a u našem slučaju i po nekoliko decenija. Videli smo šta mogu i kada su zajedno", rekala je Pramenkovićeva.

Nakon predstavljanja svih kandidata za narodne poslanike u Parlamentu Republike Srbije, uz skandiranja podrške i nesvakidašnje aplauze za govornicom je ispraćen nosilac liste i predsednik SPP-a Muamer Zukorlić.

Znajte, nikoga nećete morati da se bojite posle 21. osim Boga jednoga. Najbolji će dobiti šanse, one najbolje ćemo okupiti, nećemo ih pitati iz koje stranke dolaze. Vidite li šta naš narod može da izdrži? Izdržali ste 20-to stoleće, torturu, siromaštvo, bez puteva, elementarnih životnih uslova, ali imamo najbolju dijasporu, njih milion i po najsposobnijih, bogatih, koji su spremni da dođu i ulože ovdje milione, ali bez reketa, otimačine i ucjena. E pa neka znaju, dobro nam došla dijasporo poslije 21. juna“, poručio je Zukorlić.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

Komentari 0

Pogledaj komentare

0 Komentari

Možda vas zanima

Podeli: