Ljajić kao rok zvezda VIDEO

Lider Socijaldemokratske partije Srbije Rasim Ljajić na završnoj je konvenciji u Novom Pazaru u sredu uveče načinio nesvakidašnji potez.

Info

Izvor: B92

Četvrtak, 18.06.2020.

08:21

Ljajić kao rok zvezda VIDEO
Screenshot

Naime, kako piše "Blic", Ljajić je poput rok zvezde skočio sa bine u publiku, koja ga je zatim nosila sa ruke na ruku. On je to objasnio rečima da ga je ponela atmosfera.

"Oni su me zvali da skočim, rukama su mi davali znak, ajde dođi, verovatno su mislili da se neću usudititi. Ali, mene je ponela neverovatna atmosfera na skupu, tako da sam samo ostavio telefon sa strane i skočio. Nisam ni razmišljao da li će me uhvatiti ili ne. Bilo je neverovatno večeras na skupu, toliko mladih je bilo, toliko je bilo pozitivne energije... Pravo da vam kažem, uželeo sam se skupova, a sve me je to iznenadilo jer su skupovi i na neki način u današnje vreme prevaziđeni", rekao je Ljajić.

Na Instagram nalogu stranke fotografiju na kojoj Ljajić skače u publiku potpisali su sa: "Pobednički skok našeg lidera".

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

12 Komentari

Možda vas zanima

Svet

Ukrajinci saopštili: Obustavljamo

Ukrajinske vlasti saopštile su večeras da su obustavile svoje konzularne usluge u inostranstvu za muškarce starosti od 18 do 60 godina, pošto je ukrajinska diplomatija najavila mere za vraćanje u zemlju onih koji mogu da idu na front.

21:57

23.4.2024.

1 d

Podeli: