"Lepo je živeti u Beogradu, ali..." VIDEO

Poverenik SNS za grad Niš Zvezdan Milovanović izjavio za TV Prvu da je lepo živeti u Beogradu, ali da to ne mogu svi i da je potrebno razvijati sve gradove.

Info

Izvor: B92

Sreda, 17.06.2020.

08:40

Printskrin/ TV Prva

Upitan kako je otvaranje fabrika uticalo na život građana NIša, on je rekao da je predsednik Srbije o tome počeo da razmišlja već 2013. kada su i počeli prvi pregovori o novim fabrikama, da bi 2018. u Nišu nastao pravi bum po tom pitanju.

"Nišlije, pamte osamdesete, kada je grad koji je bio najjači industrijski, počeo da propada i do 2012. nije se radilo i proizvodilo. Niš je sada perspektiva, ali zaista. Malo nas je korona omela, ali i dalje građevinci rade, Niš nastavlja svoj razvoj", rekao je Milovanović.

Prema njegovim rečima, Niš je najvažniji najpre nama Nišlijama, a očigledno i Aleksandru Vučiću koji je više od 20 puta bio u Nišu, od kako je SNS na vlasti. "Niš je važan i kao osnova razvoja ovog dela Srbije i ulaska u digitalizaciju. Lepo je živeti u Beogradu, ali ne možemo svi da živimo u Beogradu. Treba nam i jak Novi Sad, Jagodina, Ćuprija", rekao je on.

Na pitanje kakva je politička situacija u Nišu, odnosno šta govori biračima pred predstojeće lokalne izbore, Milovanivić kaže da je situacija takva da je svaki bojkot propao.

"Imamo 16 lista i ja ne znam ni jednu osobu koja se bavi politikom, a da ne učestvuje na izborima. Dakle, izbori imaju pun legitimitet", rekao je on i dodao da se nada da će SNS u Nišu premašiti 60 odsto.

"Do kraja ćemo razgovarati s građanima, pokazujemo im šta je SNS uradila za ovih osam godina, a ono što je najbitnije, slušamo njihive probleme i zapisujemo. Očekujem i još 4 godine stabilne vlasti", zaključio je poverenik za SNS u Niš.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

Komentari 2

Pogledaj komentare

2 Komentari

Možda vas zanima

Svet

Ukrajinci saopštili: Obustavljamo

Ukrajinske vlasti saopštile su večeras da su obustavile svoje konzularne usluge u inostranstvu za muškarce starosti od 18 do 60 godina, pošto je ukrajinska diplomatija najavila mere za vraćanje u zemlju onih koji mogu da idu na front.

21:57

23.4.2024.

23 h

Podeli: