Dosta je bilo izlazi na izbore

Glavni odbor Dosta je bilo danas je doneo odluku da izadje na predstojeće izbore 21. juna.

Info

Izvor: B92

Sreda, 03.06.2020.

16:21

Dosta je bilo izlazi na izbore

Kako su naveli u saopštenju, u nedelju su skupili potpise i bili spremni da, uprkos tome, ne izadju na izbore, ukoliko cela opozicija održi reč i vrati se na bojkot izbora.

Kako, ocenjuju, ne postoji volja velikog dela opozicije da se vrati na bojkot, DJB je donela odluku o izlasku na izbore. Dodaju i da bojkot ima smisla samo ako bojkotuje cela opozicija na svim nivoima.

Navode i da bi DJB, za koji tvrde, da je suočena sa medijskim mrakom, neizlaskom na izbore, sa svojom suverenističkom politikom, izgubio svaki prostor za političko delovanje i bio gurnut na margine politike.

Podsećaju da su dogovor o bojkotu imali SzS, PSG i DJB, ali ga je, kažu, prvo narušio SzS, time što su jedna po jedna članica SzS odlučili da izađu na lokalne izbore i ujedno napustili SzS.

"Iz ovog fijaska sa dogovorom o bojkotu smo izašli pametniji i mudriji. DJB se više neće dogovarati sa bilo kim iz bivše vlasti o zajedničkim akcijama. DJB im više ništa ne veruje", poručuju iz Dosta je bilo.

Za urušavanje bojka DJB u danšnjem saopštenju, krivi i " EU, Aleksandra Vučića i Đilasa" koji, kako kažu, "jedno rade, a drugo govore".

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

Komentari 9

Pogledaj komentare

9 Komentari

Možda vas zanima

Svet

Ukrajinci saopštili: Obustavljamo

Ukrajinske vlasti saopštile su večeras da su obustavile svoje konzularne usluge u inostranstvu za muškarce starosti od 18 do 60 godina, pošto je ukrajinska diplomatija najavila mere za vraćanje u zemlju onih koji mogu da idu na front.

21:57

23.4.2024.

1 d

Podeli: