Đurić: Napadi na spot SNS-a dokaz bankrotstva opozicije

Potpredsednik Glavnog odbora Srpske napredne stranke Marko Djurić oglasio se nakon reakcija na spot liste "Aleksandar Vučić - Za našu decu"

Info

Izvor: B92

Nedelja, 31.05.2020.

14:47

Đurić: Napadi na spot SNS-a dokaz bankrotstva opozicije
FOTO: TANJUG/ DRAGAN KUJUNDZIC/bs

On je ocenio da "mržnja, neukus i nekultura" u napadima na spot liste "Aleksandar Vučić - Za našu decu", u kome se govori o boljoj budućnosti Srbije, svedoče o "idejnom, kadrovskom i moralnom bankrotstvu u srpskoj nazovi opoziciji".

"Ne brine i ne provocira njih to što predsednik Vučić u našem programskom spotu sa detetom razgovara o budućnosti Srbije, njih vređa to što je Srbija preživela njihovu otimačinu i ideologiju koja se svodila na devizu 'posle nas potop'", Đurić u saopštenju za javnost.

"Porediti predsednika Vučića sa Adolfom Hitlerom zbog toga što se bori za bolju i sigurniju budućnost svakog deteta u Srbiji je vrhunac neukusa opozicione kampanje mržnje i svedoči koliko su ti mrzitelji operisani od svih normalnih emocija, i, osim toga, takvim budalisanjem se vređaju sve žrtve nacizma", ocenio je Đurić.

Prema njegovim rečima, upravo "oni u čijim se kuhinjama kuvaju ovakve bljuvotine sprovode i propagiraju prebijanje i progon neistomišljenika, njihovih porodica i dece, što je upravo metodologija korišćena od fašista i nacista".

"Đilas, Jeremić i njihovi honorarci ne mogu Srbiji da oproste to što ih je preživela i nadživela njihovu politiku rasejavanja naše dece po belom svetu, i što se drznula da sa samouverenošću i optimizmom gleda u budućnost", zaključio je Đurić.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

Komentari 2

Pogledaj komentare

2 Komentari

Možda vas zanima

Svet

Ukrajinci saopštili: Obustavljamo

Ukrajinske vlasti saopštile su večeras da su obustavile svoje konzularne usluge u inostranstvu za muškarce starosti od 18 do 60 godina, pošto je ukrajinska diplomatija najavila mere za vraćanje u zemlju onih koji mogu da idu na front.

21:57

23.4.2024.

1 d

Podeli: