Judita Popović i predizborni spotovi sa decom: 2020 - zabrana za SNS, 2014 - promovisala za LDP VIDEO

Članica REM Judita Popović tražila je zabranu predizbornog spota Aleksandra Vučića sa devojčicom. Stari spot LDP-a kada je bila PR stranke zato je opet u fokusu

Info

Izvor: B92

Subota, 30.05.2020.

23:05

Default images

Članica REM-a Judita Popović oštro je reagovala na predizborni spot SNS-a, nemajući dilemu da je došlo do zloupotrebe deteta i povrede Pravilnika o zaštiti prava maloletnika u oblasti pružanja medijskih usluga. Ipak, vraćajući se šest godina unazad, u vreme kada je bila deo stvaranja slike javnosti o LDP-u, ovo pitanje, po svemu sudeći, nije joj predstavljalo problem.

"Kada se rodio Mihajlo, Koštunica je došao na vlast i znamo šta je bilo. Kada se rodila Jana, Tadić je bio na vlasti, svi znamo kakav je bio. Kada se rodila Zora, Dačić se vratio na vlast i evo šta se desilo. Kada sam dobio Anđeliju, Srbija je već imala naprednjake i znamo kako je. Sve se već desilo i svi sve znamo. Samo se još nije desilo da zemlju vode oni koji će je učiniti boljom za decu koja dolaze. O tome se odlučuje 16. marta. Vreme je da deca glasaju i tačka", glasio je predizborni spot LDP-a u čijem prvom planu je lider stranke Čedomir Jovanović sa svojom decom, Mihajlom, Janom, Zorom i Anđelijom.

I drugi snimci na Jutjubu iz 2014. godine i to tada same članice LDP-a sa decom u kampanju, dostupni su i danas na Jutjubu.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

Komentari 0

Pogledaj komentare

0 Komentari

Možda vas zanima

Podeli: