Koalicija "Nek maske padnu" predala potpise u Skupštini Novog Sada

Predstavnici koalicije "Nek maske padnu" predali su danas potpise u Skupštini grada Novog Sada i najavili početak kampanju za zeleni grad.

Info

Izvor: Tanjug

Subota, 30.05.2020.

13:04

Koalicija

"Novi Sad je mesto gde je nastala Zelena stranka i gde smo počeli našu borbu protiv zagađenja grada, a za očuvanje svakog drveta, čišćenje Dunava i proširenje zelenih površina u gradu“, rekao je predsednik Zelene stranke, u ime koalicije "Nek maske padnu" Goran Čabradi, nakon predaje potpisa

Zelena stranka, kako je saopšteno, u fokus svoje politike stavlja zaštitu životne sredine i najavljuje da će u okviru koalicije "Nek maske padnu", u koju je ušla zajedno sa Novom Strankom, nastaviti da se bavi tom temom.

"U prethodnom periodu smo inicirali niz stvari koje se tiču zaštite životne sredine, i pre svega zdravlja građana. Pokrenuli smo inicijativu rešavanja problema najvećeg smetlišta u Evropi, divlje deponije u Novom Sadu, pokrenuli smo izgradnju novog parka u Novom Sadu, inicirali smo izdvajanje jedan odsto budžeta grada za personalne asistente osoba sa invaliditetom, kao i niz drugih inicijativa", naveo je Čabradi.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

Komentari 0

Pogledaj komentare

0 Komentari

Možda vas zanima

Podeli: