Proglašena lista za parlamentarne izbore "Aleksandar Vučić - Za našu decu"

Republička izborna komisija na sinoćnjoj sednici proglasila je izbornu listu "Aleksandar Vučić - Za našu decu", za izbore za narodne poslanike Skupštine Srbije.

Info

Izvor: B92

Petak, 06.03.2020.

09:20

Proglašena lista za parlamentarne izbore
FOTO: TANJUG / JAROSLAV PAP / bb

Izbori se održavaju 26. aprila.

Na osnovu izveštaja člana RIK-a Marka Danilovića o prijemu izborne liste utvrdjeno je da je 45.320 valjanih potpisa birača podržalo listu te da su se stekli svi uslovi da RIK proglasi izbornu listu "Aleksandar Vučić - Za našu decu".

Član i zamenik člana RIK-a u proširenom sastavu ispred liste "Aleksandar Vučić - Za našu decu" biće Marina Đukanović i Nemanja Berić.

Donete su odluke o koordiniranom sprovođenju svih izbora raspisanih za 26. april, kao i finansijske odluke za sprovođenje izbora.

Izbornu listu "Aleksandar Vučić - Za našu decu" čini koalicija političkih partija u kojoj su Srpska napredna stranka, Socijaldemokratska partija Srbije, Pokret socijalista, Partija ujedinjenih penzionera Srbije, Pokret snaga Srbije - BK, Srpska narodna partija i Srpski pokret obnove.

PIK proglasio listu za Vojvodinu

Pokrajinska izborna komisija je u petak proglasila Izbornu listu "Aleksandar Vučić - za našu decu", pod rednim brojem 1. za izbore za poslanike u Skupštini Autonomne pokrajine Vojvodine raspisane za 26. april.

Komisija je nakon proglašenja Izborne liste donela Rešenje o ispunjenju uslova za određivanje člana i zamenika člana u prošireni sastav Pokrajinske izborne komisije, navodi se u saopštenju.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

Komentari 7

Pogledaj komentare

7 Komentari

Možda vas zanima

Svet

Ukrajinci saopštili: Obustavljamo

Ukrajinske vlasti saopštile su večeras da su obustavile svoje konzularne usluge u inostranstvu za muškarce starosti od 18 do 60 godina, pošto je ukrajinska diplomatija najavila mere za vraćanje u zemlju onih koji mogu da idu na front.

21:57

23.4.2024.

23 h

Podeli: