SNS: Pavličić najgori gradonačelnik

SNS kritikovala odluku Skupštine Novog Sada da za gradonačelnika izaberu Igora Pavličića iz DS, uz ocenu de je on "najgori gradonačelnik u istoriji Srbije".

Info

Izvor: B92

Subota, 30.06.2012.

11:54

Default images

"Igor Pavličić kojeg su demokrate, socijalisti i ligaši izabrali za gradonačelnika Novog Sada poznat je po brojnim aferama, poznat je kao čovek sklon korupciji i kriminalu, čovek koji za četiri godine nije obezbedio nijednu jedinu investiciju u gradu, čovek za čije vreme je Novi Sad postao najnebezbedniji u svojoj istoriji", navodi se u saopštenju SNS.

Naprednjaci su ocenili da je to urađeno samo sa jednim ciljem - "da se nastavi pljačka budžeta Novog Sada".

"SNS postavlja pitanje Igoru Pavličiću ali i Demokratskoj stranci, Socijalističkoj partiji Srbije i Ligi socijaldemokrata koliko nepokretnosti u svom vlasništvu ima novoizabrani gradonačelnik Novog Sada, kako i kada ih je stekao, te da li misle da je moralno da sa svojim kumom Bojanom Pajtićem nastavi razaranje Novog Sada i svega što su Novosađani stvorili?", navodi se u saopštenju.

Odbornici Skupštine Novog Sada rano jutros ponovo su izabrali Igora Pavličića iz Demokratske stranke za gradonačelnika Novog Sada.

Pavličića su pored stranačkih kolega za tu funkciju predložili i odbornici Lige socijaldemokrata Vojvodine i koalicije oko Socijalističke partije Srbije.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

47 Komentari

Možda vas zanima

Svet

Ukrajinci saopštili: Obustavljamo

Ukrajinske vlasti saopštile su večeras da su obustavile svoje konzularne usluge u inostranstvu za muškarce starosti od 18 do 60 godina, pošto je ukrajinska diplomatija najavila mere za vraćanje u zemlju onih koji mogu da idu na front.

21:57

23.4.2024.

1 d

Podeli: