TV duel Tadića i Nikolića 16. maja

Televizijski duel predsedničkih kandidata Borisa Tadića i Tomislava Nikolića biće održan 16. maja na Prvom programu RTS-a, javlja RTS.

Info

Izvor: B92

Utorak, 08.05.2012.

18:47

Default images

Debata predsedničkih kandidata će trajati dva sata.

Nikolić je ranije danas pozvao Tadića na TV duel u sredu na RTS-u. Tadić je ubrzo prihvatio poziv svog rivala i predložio da duel bude održan već sutra.

Lider demokrata je pozvao Nikolića i na seriju debata kako bi sučelili mišljenja o svim važnim pitanjima za Srbiju.

Ubrzo se oglasila i Prva srpska televizija i ponudila Tadiću i Nikoliću na u sredu uveče organizuje TV duel, na šta je SNS u saopštenju odgovorio da je Nikolić slobodan u četvrtak i subotu uveče za televizijske duele.

I RTV B92 je još pre mesec dana uputila poziv za duel kao i za intervjue Izbornim štabovima DS i SNS, ali nam je tada rečeno da se duel može očekivati tek u drugom krugu i to najverovatnije, tradicionalno na Javnom servisu.

Oba kandidata takođe su otkazala dogovorene intervjue na B92 odlažući ih za drugi krug. B92 ponovo javno poziva oba kandidata da sučele stavove na RTV B92.

Prvi duel Tadića i Nikolića bio je pred drugi krug predsedničkih izbora juna 2004, a drugi, takođe pred drugi krug - januara 2008.

Tadić i Nikolić će se naći u drugom krugu predsedničkih izbora, koji će biti održan 20. maja.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

57 Komentari

Možda vas zanima

Svet

Bure baruta pred eksplozijom: Počinje veliki rat?

Bliski istok, zbog promene ravnoteže snaga i dubokih kriza, pre svega palestinsko-izraelske, može se smatrati buretom baruta i ima potencijal da dovede ne samo do regionalnog sukoba, već i do globalnog konflikta.

20:40

17.4.2024.

1 d

Svet

Uništeno; Zelenski: Hvala na preciznosti

U ukrajinskom napadu na vojni aerodrom na Krimu u sredu ozbiljno su oštećena četiri lansera raketa, tri radarske stanice i druga oprema, saopštila je danas Ukrajinska vojna obaveštajna agencija.

14:21

18.4.2024.

17 h

Politika

Mediji: Ultimatum za Srbiju

Višegodišnja dilema "Kosovo ili Evropska unija", koja je lebdela nad Srbijom, dobiće svoj praktični izraz sledeće nedelje, pišu mediji.

13:01

17.4.2024.

1 d

Podeli: