Dveri: Izbori nisu bili regularni

Predstavnik Dveri Boško Obradović kaže da izbori u Srbiji nisu bili regularni i da aktuelna vlast čini sve da taj pokret ne uđe u srpski parlament.

Info

Izvor: B92

Utorak, 08.05.2012.

18:25

Default images

"Izbori u dijaspori su bili neregularni jer je neko onemogućio srpsku dijasporu da glasa. Na Kosovu nijedan naš član ni na jednom biračkom mestu nije mogao da ima čuvara kutije. Prema našim informacijama, veliki broj mladih od 18 do 21 godine nije bio upisan u birački spisak", rekao je on na konferenciji za novinare u Čačku.

Dveri su, prema dosadašnjim podacima Republičke izborne komisije, osvojile 4,34 odsto glasova i nisu prešle cenzus.

Prema Obradoviću, Dveri su osvojile mandate u 12 gradova i opština u Srbiji i, kako kaže, neverovatno je da nisu prošle republički cenzus od pet odsto.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

42 Komentari

Možda vas zanima

Svet

Ukrajinci saopštili: Obustavljamo

Ukrajinske vlasti saopštile su večeras da su obustavile svoje konzularne usluge u inostranstvu za muškarce starosti od 18 do 60 godina, pošto je ukrajinska diplomatija najavila mere za vraćanje u zemlju onih koji mogu da idu na front.

21:57

23.4.2024.

1 d

Podeli: