Jovanović: Odgovorni prema biračima

Lider LDP-a i predsednički kandidat koalicije Preokret Čedomir Jovanović umereno je zadovoljan rezultatima izbora.

Info

Izvor: B92

Ponedeljak, 07.05.2012.

00:15

Default images

Koalicija Preokret osvojila je oko 6 i po procenata glasova, a njen lider pet i po na predsedničkim izborima.

Jovanović je kritikovao neažurnost državnih institucija, jer gotovo da se ni na jednom nivou ne znaju rezultati puna 4 sata posle završetka izbora.

"Jedno demokratsko društvo zaslužuje više poštovanja od institucija. Četiri sata posle završetka izbora ne možemo ni da pretpostavimo rezultate parlamentarnih i lokalnih izbora. Jasno je samo ko ide u drugi krug predsedničkih izbora".

Jovanović kaže da je prilično zadovoljan rezultatima, koji po za sada dostupnim rezultatima Preokretu donose najveći procenat glasova ikada.

"Hvala građanima koji su nam dozvolili da im se približimo. Mi smo jedna od retkih stranaka koja je napredovala za ove 4 godine. Svi koji računaju na našu podršku moraju da znaju da smo mi odgovorni samo prema ljudima koji su nam dali glas".

Lider LDP-a je najavio da njegova stranka neće menjati osnove politike.

"U vremenu koje sledi moramo igrati veliku ulogu. Naši poslanici moraju biti onakvi kakva je bila naša politika. Snažne reforme su osnova Preokreta i ništa se tu ne menja".

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

26 Komentari

Možda vas zanima

Podeli: