Đilas: Ne menjam tim u Beogradu

Najvažniji su izbori za predsednika 20. maja, jer je Boris Tadić stožer politike oko koje smo se okupili, rekao u štabu DS gradonačelnik Beograda Dragan Đilas.

Info

Izvor: B92

Nedelja, 06.05.2012.

23:32

Default images

Đilas je inače prvi funkcioner Demokratske stranke koji se pojavio ispred novinara u izbornom štabu te stranke. On nije hteo da odgovara na pitanja koja se nisu ticala izbora u Beogradu.

On je rekao da nije vreme za slavlje, iako je DS "dobila u Beogradu, iako je Boris Tadić pobedio u Beogradu".

On je takođe rekao i da će, iako URS nije prešao cenzus, tij stranci ponuditi da ostanu u vlasti, jer smatra da je tim dobro radio i da ga ne treba menjati.

"Pobedili smo na nekim mestima u Batajnici, Kaluđerici, Padinskoj Skeli prvi put posle mnogo godina. To govori da su ljudi zadovoljni našim radom", kazao je Đilas i pozvao građane da izađu i na drugi krug, jer je važno da Boris Tadić pobedi.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

39 Komentari

Možda vas zanima

Politika

Mediji: Ultimatum za Srbiju

Višegodišnja dilema "Kosovo ili Evropska unija", koja je lebdela nad Srbijom, dobiće svoj praktični izraz sledeće nedelje, pišu mediji.

13:01

17.4.2024.

16 h

Podeli: