Nikolićev sin kandidat u Kragujevcu

Lider SNS Tomsilav Nikolić kandidat je za predsednika Srbije, a u rodnom gradu kandidat za gradonačelnika je njegov sin - Radomir Nikolić, piše Blic.

Info

Izvor: B92

Petak, 27.04.2012.

09:49

Default images

U programu sina lidera naprednjaka ima deset tačaka za preporod Kragujevca koje su nastale na osnovu, kako se navodi na zvaničnoj prezentaciji SNS Kragujevac, trogodišnje analize stručnih timova ove stranke.

U samoh vrhu top mera na trećem mestu je rekonstrukcija JP i JKP po sistemu “15 u 1”. To praktično znači da Tamošnji SNS predvođen Radomirom Nikolićem namerava da sva javna preduzeća spoji u jedno odnosno da zajednička uprava bude, na primer, u sporstkom centru i bazenima, gradskom prevozu i groblju... "Spojićemo sva postojeća preduzeća u jedno. Imaćemo jedan upravni odbor umesto 15 i samo 1 direktora umesto njih 15. Ovakav pristup je revolucionaran za grad Kragujevac i omogućiće građanima jeftiniji život", piše na sajtu stranke.

Stranka tako predviđa da će jedan čovek moći da dobro upravlja sa 15 različitih preduzeća, piše dalje Blic.

U top pet mera za preporod na četvrtom mestu je - “spalionica smeća”. Kako se dodaje “rešenje smo našli u 160 tona smeća koje grad dnevno deponuje”, a potom je izložen plan za popunjavanje gradske kase.

"Upotrebom toplote oslobođene spaljivanjem otpada proizvodila bi se električna energija namenjena daljoj prodaji, a u toku grejne sezone spalionica bi se koristila kao nova gradska toplana, čime bi gradsko grejanje znatno pojeftinilo", predlaže Nikolić.

Ostale tačke za razvoj i preporod su više manje sveprisutne u domaćoj ponudi tokom predizborne kampanje: smanjenje broja nezaposlenih, rekonstrukcija gradske uprave...

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

103 Komentari

Možda vas zanima

Podeli: