LSV: Gde je Nikolić diplomirao?

Funkcionerka LSV Aleksandra Jerkov podnela zatražila je od privatnog novosadskog fakulteta da joj odobri uvid u kompletan studentski dosije Tomislava Nikolića.

Info

Izvor: B92

Utorak, 24.04.2012.

12:27

Default images

Na tom fakultetu je, naime, prema zvaničnim podacima iz njegove biografije objavljenim na sajtu SNS, Nikolić diplomirao.

Kako stoji u saopštenju LSV-a, Jerkova je istakla da je od izuzetnog značaja da građani Srbije shvate na koji način se Nikolić obrazovao, s obzirom na to da su apsolutno nejasne okolnosti pod kojima se školovao, završio fakultet i master.

"To je važno zbog toga što se radi o čoveku koji je kandidat za predsednika Republike, koji se bavi javnim poslom i koji za svoju izgovorenu reč mora odgovarati - rekla je Jerkova i dodala je da na fakultetu tvrde da je Nikolić tu samo odbranio master rad, iako se na sajtu SNS navodi da je on tu i diplomirao, zbog čega se istina mora utvrditi.

"Rečeno nam je da će nam u nekoliko narednih dana biti data povratna informacija o tome da li možemo dobiti uvid u njegov dosije. Ukoliko ne budemo bili u mogućnosti, to je očigledno veliki udarac za javnost i građane Srbije i to je nešto na čemu ćemo morati insistirati", zaključila je Jerkova, a navodi se u saopštenju Lige socijaldemokrata Vojvodine.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

124 Komentari

Možda vas zanima

Svet

16.700 vojnika raspoređeno: Počelo je...

Filipinske i američke trupe počele su danas vojne vežbe "Balikatan" u Filipinima, koje će trajati do 10. maja, a uključivaće i pomorske vežbe u Južnom kineskom moru, na čije teritorije polažu pravo i Kina i Filipini.

12:24

22.4.2024.

19 h

Društvo

Roditelji, hitan apel

Tokom noći više maloletnih osoba zbrinuto je zbog teške alkoholisanosti, saopštila je beogradska služba Hitne pomoći.

10:58

21.4.2024.

1 d

Podeli: