Kalanovićeva otvorila 1,5 km puta

Kuršumlija -- Član Predsedništva URS Verica Kalanović otvorila je novoasfaltirani put dužine 1,5 kilometar u selu Konjuva, kod Kuršumlije.

Ona je okupljenim građanima obećala da će put biti i do kraja asfaltiran i da će kuršumlijska sela biti povezana sa opštinom Blace.

Prema saopštenju URS-a, nekoliko desetina građana Kuršumlije je organizovano automobilima došlo u selo Konjuva da bi dočekali Kalanovićevu, dok je, prema procenama dopisnika agencije Beta, iz tog sela prisustvovalo svega nekoliko meštana.

Kalanovićeva je upitala meštane da li se sećaju šta je ona njima obećala, a šta oni njoj, na šta su joj odgovorili da su joj obećali jabuke, ali da su ih pojeli crvi.

"Opštini Kuršumlija je neophodna putna infrastruktura, mi ćemo asfaltirati ovaj put do kraja ali i druge puteve. Dragi prijatelji, nadam se da sledeći put kad budem došla da ponovo otvorim ovaj put put, jabuke neće da pojedu crvi", rekla je ona.

Okupljenima se obratio i meštanin sela Konjuva Branimira Kosotić koji je kazao da je prošlo 28 godina od kako je urađen projekat za asfaltiranje tog puta.

Verica Kalanović i lider URS Mlađan Dinkić obišli su danas pogon Simpo-Šik.