SNS: Ne rasipati glasove na male

Političari na vlasti mnogo bolje žive od građana Srbije koje obmanjuju raznim obećanjima, kaže predsednički kandidat Srpske napredne stranke Tomislav Nikolić.

Info

Izvor: Beta, Tanjug

Ponedeljak, 23.04.2012.

10:26

Default images

On je danas u Takovu položio cveće na spomenik Drugom srpskom ustanku u Takovu, podignutom protiv turske vlasti pre 197 godina.

Nikolić je rekao da su građani Srbije u prethodne četiri godine živeli kako je vlast htela i obećao da će, ako pobedi na izborima za predsednika Srbije, narod živeti kako gradjani budu želeli.

"Pred našim očima razvio se organizovani kriminal i mnogo korupcije, a niko ništa nije preduzimao da se to suzbije", rekao je Nikolić.

"Nećemo pred velikima se povijati, a nećemo ih ni ljutiti, vodićemo politiku Miloša Obrenovića koji je odavde krenuo i oslobodio Srbiju", dodao je Nikolić.

Predsednički kandidat koalicije "Pokrenimo Srbiju" pozvao je građane da na izborima 6. maja ne rasipaju glasove na male stranke, jer, kako je rekao, samo koalicije oko DS-a i SNS-a mogu da pobede na izborima.

"Glasanje za male stranke je, u stvari, samo prilika Demokratskoj stranci da dođe do 126 poslanika uz pomoć kojih je i vladala u prethodnom mandatu. Vlast Demokratske stranke je tokom 12 godina pokazala koliko može da upropasti jednu divnu zemlju i njihova pobeda ne može da donese promenu na bolje", rekao je Nikolić u obraćanju građanima u spomen kompleksu "Drugi srpski ustanak".

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

77 Komentari

Možda vas zanima

Svet

Ukrajinci saopštili: Obustavljamo

Ukrajinske vlasti saopštile su večeras da su obustavile svoje konzularne usluge u inostranstvu za muškarce starosti od 18 do 60 godina, pošto je ukrajinska diplomatija najavila mere za vraćanje u zemlju onih koji mogu da idu na front.

21:57

23.4.2024.

1 d

Podeli: