DS predao kandidaturu Tadića RIK-u

Predstavnici DS-a u ime koalicije "Izbor za bolji život - Boris Tadić" predali su RIK-u 27.606 potpisa podrške kandidaturi Borisa Tadića za predsednika Srbije.

Info

Izvor: B92

Subota, 07.04.2012.

10:31

Default images

Predaji potpisa prisusutvovali su zamenik predsednika DS Dragan Đilas i potpredsednici stranke Dragan Šutanovac, Bojan Pajtić, Jelena Trivan i drugi predstavnici koalicije.

Nakon predaje potpisa, Đilas se obratio novinarima i izrazio uverenje da će građani Srbije na izborima 6. maja podržati politiku Borisa Tadića - politiku intergracija u EU, mira, bezbednosti, razvoja.

"Predali smo 27.606 potpisa građana za reizbor Borisa Tadića za predsednika Srbije. Zahvaljujući Tadićevoj odgovornoj odluci imaćemo opšte izbore 6. maja", rekao je Đilas.

On je podsetio da je Tadić bio predsednik Srbije osam godina.

"Većina građana svesna je šta je sve urađeno. Politika Borisa Tadića je politika integracije u Evropsku uniju, mira, bezbednosti, razvoja i uveren sam da će građani 6. maja dati podršku toj poltici", zaključio je Đilas.

Na pitanje novinara kako vidi šanse ostalih kandidata za predsednika Srbije i da li misli da postoji rizik od rasipanja glasova, on je odgoviro: "Ne bavim se time".

Kada bude utvrđena zbirna lista predsedničkih kandidata obaviće se žrebanje na osnovu zakonske procedure.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

45 Komentari

Možda vas zanima

Svet

16.700 vojnika raspoređeno: Počelo je...

Filipinske i američke trupe počele su danas vojne vežbe "Balikatan" u Filipinima, koje će trajati do 10. maja, a uključivaće i pomorske vežbe u Južnom kineskom moru, na čije teritorije polažu pravo i Kina i Filipini.

12:24

22.4.2024.

1 d

Podeli: