RIK: Lista Pokret radnika i seljaka

Republička izborna komisija proglasila je izbornu listu Pokret radnika i seljaka za parlamentarne izbore 6. maja, koja će na izbornom listiću biti na 12 mestu.

Info

Izvor: Tanjug

Petak, 13.04.2012.

12:49

Default images

Tu listu je pravno valjanim izjavama podržalo 10.746 građana.

RIK je doneo odluku i da u prošireni sastav te komisije kao predstavnici liste Pokreta radnika i seljaka uđu kao član Ljiljana Benać - Šantić, a Snežana Rakočević kao zamenik člana.

RIK je do sada proglasila za izborne liste - "Izbor za bolji život - Boris Tadić", koja će biti prva na izbornom listiću, potom slede "Srpska radikalna stranka - dr Vojislav Šešelj", "Ujedinjni regioni Srbije - Mlađan Dinkić", "Čedomir Jovanović - Preokret" i "Pokrenimo Srbiju -Tomislav Nikolić".

Na šestom mestu na izbornom listiću biće "Demokratska stranka Srbije - Vojislav Koštunica", potom "Ivica Dačić - SPS - PUPS - JS", "Dveri za život Srbije", "Savez vojvođanskih Mađara - Ištvan Pastor", "Reformistička stranka - prof. dr Milan Višnjić i "Stranka demokratske akcije - dr. Sulejman Ugljanin".

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

Komentari 2

Pogledaj komentare

2 Komentari

Možda vas zanima

Svet

Uništeno; Zelenski: Hvala na preciznosti

U ukrajinskom napadu na vojni aerodrom na Krimu u sredu ozbiljno su oštećena četiri lansera raketa, tri radarske stanice i druga oprema, saopštila je danas Ukrajinska vojna obaveštajna agencija.

14:21

18.4.2024.

1 d

Podeli: