Mićunović: Vlada za 7 do 10 dana

Predsednik Političkog saveta DS Dragoljub Mićunović ocenio da će za nedelju do 10 dana biti jasna situacija o tome ko će formirati novu Vladu Srbije.

Izvor: Beta

Četvrtak, 21.06.2012.

10:48

Default images

"Prema nekim očekivanjima trebalo bi već naredne nedelje da imamo jasnu situaciju. Ne očekuje da se to otegne u nedogled i mislim da će se ubrzati procesi i da ćemo, nadam se, za nedelju do 10 dana, imati jasnu situaciju", rekao je Mićnović novinarima u Beogradu.

On je istakao da postoje dve varijante za formiranje nove vlade i da će se videti koja će pobediti.

Upitan kolike su šanse da DS formira novu vladu, Mićnović je odgovorio da bi to bilo normalno i da je to logična opcija s obzirom da je prethodna vlada dobila poverenje građana ukupnim brojem glasova.

On je istakao je da postoje dve varijante za formiranje nove vlade i da će se videti koja će pobediti, a na pitanje kolike su šanse da demokrate budu stožer te vlade odgovorio da bi to "bilo normalno".

"To bilo normalno i da je to logicna opcija s obzirom na to da je prethodna vlada dobila poverenje gradana ukupnim brojem glasova", istakao je Mićunović i naglasio da prethodna vlada želi da nastavi reforme koje je započela.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

40 Komentari

Možda vas zanima

Svet

Rusi pogodili francusku Legiju stranaca?

Ruske oružane snage su pogodile lokaciju francuskih plaćenika u Slavjansku, koju kontrolišu Oružane snage Ukrajine, rekao je za RIA Novosti koordinator Nikolajevskog okruga Sergej Lebedev, pozivajući se na kolege.

9:52

15.4.2024.

1 d

Podeli: