Dragišić potpisao protokol sa NOOIS

Čelnici Pokreta radnika i seljaka potpisali su danas Protokol o saradnji sa Nacionalnom organizacijom osoba sa invaliditetom Srbije (NOOIS).

Izvor: Tanjug

Ponedeljak, 30.04.2012.

14:45

Default images

Kandidat za predsednika Srbije Zoran Dragišić i kandidat za gradonačelnika Beograda ispred Pokreta radnika i seljaka Miodrag Lazić, su se, potpisanim Protokolom, obavezali da će u narednom četvorogodišnjem periodu sarađivati sa NOOIS na unapređenju položaja osoba sa invaliditetom Srbije.

U saopštenju se navodi da će Pokret radnika i seljaka preko svojih poslanika u Skupštini Srbije i odbornika u Skupštini Beograda doprineti jačanju partnerstva između reprezentativnih organizacija osoba sa invaliditetom i nadležnih organa zakonodavne i izvršne vlasti.

Pokret će takođe, kako se navodi, obezbediti konsultativnu ulogu osoba sa invaliditetom i NOOIS u svim relevantnim procesima usvajanja i praćenja sprovođenja propisa i strateških dokumenata vezanih za unapređenje života osoba sa invaliditetom.

Ispred Nacionalne organizacije osoba sa invaliditetom Srbije Protokol je potpisala Ivanka Jovanović, izvršna direktorka NOOIS

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

Komentari 0

Pogledaj komentare

0 Komentari

Možda vas zanima

Podeli: