Nikolić: Ispitaću sve privatizacije

Lider SNS Tomislav Nikolić kaže da će, ako dođe na vlast, ispitati privatizacije i da će za to angažovati 600 sudija i 200 tužilaca koji su ostali bez posla.

Izvor: Tanjug

Sreda, 25.04.2012.

20:53

Default images

"Boris Tadić kaže da će sve privatizacije isptitati do 2018. godine. Do tada, skloniće sve one koji su umešani u kiminal, a ja mu poručujem da te privatizacije neće moći da ispita jer posle 6. maja, on neće biti predsednik", rekao je predsednički kandidat koalicije "Pokrenimo Srbiju" na Trgu Kosovskih junaka u Kruševcu.

Navodeći da je sadašnja vlast pre četiri godine prevarila građane obecavši im 200.000 radnih mesta i 1.000 evra za akcije, on je kazao da razume sve one koji su tada glasali za njih pozivajući ih da, kako je rekao, ne ponove istu grešku.

Okupljenim građanima, Nikolić je rekao da je vlast potrošila 400 miliona dinara za spotove protiv njega i naglasio da je zahvaljujući tome, rejting SNS povećan za pet odsto u poslednjih nekoliko dana.

"I pre četiri godine su vas plašili da ću vas voditi u ratove, i sam (Havijer) Solana je tada kazao da će Srbija snositi posledice ukoliko ja pobedim, dok je s druge strane (Boris) Tadić odlikovan zbog energetskog sporazuma. Tada nisam mogao i protiv Amerike i Rusije", rekao je lider SNS i dodao da Srbiju želi da vodi uspravno i ka Istoku i ka Zapadu.

On je kazao da neće dozvoliti malim strankama da ga ucenjuju i ponovio da neće u koaliciju sa Demokratskom strankom jer onda, kako je rekao, neće imati koga da hapsi.

"Ovo je prava prilika da pobedite Demokratsku stranku i nadam se da ćete ovu koaliciju pamtiti po prosperitetu", zaključio je Nikolić, koji je danas obišao Rasinski okrug.

On je na skupu u Trsteniku izjavio da je vlast na javnim nabavkama u poslednje četiri godine "ukrala 600 miliona evra". Više o tome pročitajte u posebnoj vesti.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

34 Komentari

Možda vas zanima

Politika

Mediji: Ultimatum za Srbiju

Višegodišnja dilema "Kosovo ili Evropska unija", koja je lebdela nad Srbijom, dobiće svoj praktični izraz sledeće nedelje, pišu mediji.

13:01

17.4.2024.

13 h

Podeli: