SNS: Niko ne sme od vas da krade

Lider SNS Tomislav Nikolić izjavio je da će prvi zadatak koalicije na čijem je čelu, ukoliko dođe na vlast, biti da obezbedi da niko ne krade od građana.

Izvor: B92

Utorak, 27.03.2012.

19:09

Default images

"Mi ćemo, kada pobedimo, hapsiti kriminalce, ako među njima bude i političara nisam im ja kriv - što su uzimali iz tuđih džepova", rekao je Nikolić na predizbornom skupu u Valjevu.

On tvrdi da se prema podacima EU, u Srbiji svake godine kroz javne nabavke ukrade 500 miliona evra.

Nikolić je dodao da bi ta suma mogla da se utroši tako što bi 100.000 seljaka dobilo po 5.000 evra, koje bi uložili u poljoporivrednu proizvodnju.

Lider naprednjaka je ponovio da se SNS zalaže za to da se najviše sredstava ulaže u poljoprivredu, energetiku i proizvodnju, ali i istakao da je protiv toga da se novac obezbeđivati novim zaduživanjem.

"Nećemo nove kredite, a one koji kredite daju upozoravamo da postoji granica, jer taj novac odlazi u ruke političke elite", poručio je lider SNS.

Prisutnima na Desankinom trgu u Valjevu obratio se i predsednik Nove Srbije Velimir Ilić koji je ocenio da se u Srbiji ništa ne gradi, nista ne radi i ništa se ne događa, "osim u predizbornim poslovima vladajuće koalicije".

Na mitingu koalicije "Pokrenimo Srbiju" govorila je i članica Predsedništva Pokreta Snaga Srbije Jasmina Mitrović Marić i lider naprednjaka iz Valjeva Dobrivoje Grujičić.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

146 Komentari

Možda vas zanima

Svet

16.700 vojnika raspoređeno: Počelo je...

Filipinske i američke trupe počele su danas vojne vežbe "Balikatan" u Filipinima, koje će trajati do 10. maja, a uključivaće i pomorske vežbe u Južnom kineskom moru, na čije teritorije polažu pravo i Kina i Filipini.

12:24

22.4.2024.

1 d

Podeli: