SNS: Podići ćemo sela i gradove

Predsednik Srpske napredne stranke Tomislav Nikolić kaže da će ta partija ukoliko dođe na vlast, izdvojiti velika sredstva za razvoj poljoprivrede.

Izvor: Tanjug

Utorak, 27.03.2012.

10:52

Default images

"Ako podignemo selo, podići ćemo i gradove. Jer, život na selu je postao nepodnosljiv, svi su pobegli u gradove. Lepše žive nezaposleni u gradu, nego ljudi koji na selu obradjuju imanja", istakao je Nikolić u razgovoru sa gradjanima Uba.

Moramo da krenemo od nule, zato ćemo mnogo toga što država ima uložiti u poljoprivredu dodao je Nikolić. Prema njegovim rečima, strani investitori se žale na brojne birokratske procedure tokom kojih, kako je rekao, "mnogi iz državnog aparata pokušavaju da od njih traže mito".

Lider SNS je ponovio da se on zalaže za ulazak u Evropsku uniju, ali da je do EU dug put i da za to vreme Srbija mora da živi i radi, inače, kako je rekao "nećemo imati sa čime da dodjemo do EU".

"Nećemo imati ni opanke", rekao NIkolić. Tokom posete Ubu, Nikolić je obišao i domaćinstvo Dušana Krstonošića u selu Sovljak. Krstonošić je predsednik zadruge povrtara.

Predsednik Srpske napredne stranke Tomislav Nikolić poručio je u razgovoru sa građanima Lajkovca i Ljiga da ta stranka želi da stvori državu koja će biti u rukama najsposobnijih ljudi, a ne u rukama stranaka.

"Naša javna preduzeća vodiće najbolji ljudi, bez obzira na to da li su članovi SNS", rekao je Nikolić. On je rekao da SNS želi da stvori normalnu državu u kojoj svaka vlast treba da obezbedi saglasnost svih gradjana.

"Nismo mi Bogom dani, imamo mi mnogo problema koje treba da rešavamo sa svim gradjanima Srbije, a jedan od njih je i problem Kosova i Metohije, koji ne treba da rešava bilo koja partija već narod, pa kako narod odluči, neka tako bude", rekao je Nikolić.

Lider naprednjaka je takodje gradjanima rekao da za Djurdjevdan, 6. maja, ne počinju da slave ujutru, nego uveče kada budu objavljeni rezultati izbora. Nikolić je posetio i domaćinstvo Milana Obradovilća u selu Kozelji kompleks bazena "Čutović" u Banji Vrujci. On je ranije danas obišao Ub i selo Sovljak, a do kraja dana razgovaraće i sa žiteljima Mionice, Osečine i Valjeva.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

320 Komentari

Možda vas zanima

Podeli: