Ponedeljak, 09.07.2012.

14:57

PUPS:Ovakav sporazum ne potpisujemo

Milan Krkobabić kaže da PUPS neće potpisati koalicioni sporazum jer nije zadovoljan tretmanom u pregovorima oko formiranja nove vlade.

Izvor: B92

PUPS:Ovakav sporazum ne potpisujemo IMAGE SOURCE
IMAGE DESCRIPTION

164 Komentari

Sortiraj po:

dosta

pre 11 godina

Godina 2112,leto gospodnje: Jovan IV Krkobabic praunuk,susreo se u Subotici sa Modest Dulicem i njegovom bracom naslednicima trona! Tom prilikom je konstatovana velika bliskost Vojvodine i Srbije. Dogovoreno je da u buducnosti Vojvodina i dinastija Dulic licno,pomognu Srbiji na putu Evropskih integracija. Sastanku je prisustvovao i Jovan I Krkobabic i kraljica majka!

uz marsala tita, junackoga sina .. ;)

pre 11 godina

Clan sam DS-a (jos uvek) i jesam, posle svega, za veliku koaliciju (vladu: SNS/DS) kako god ona bila sastavljena i ko god da je premijer!
Ipak je situacija preozbiljna u zemlji i ipak te dve stanke imaju najjaci kadar.
Srecno, iz Panceva!!!

Komentator

pre 11 godina

"Ako neko sa 13 mandata može da upravlja zemljom (URS), a neko sa 12 ne treba da postoji, onda se varate".
Izgleda da penzioneri baš i ne pristaju na dalje ponižavanje i glumljenje fikusa Dačiću, Dinkiću i Tašku Vučiću?
A ova trojica se taman navikli da im neko pravi 'ladovinu na letnjoj vrelini.
Ako već ne poštuju njihove mandate trebali bi bar godine. Red je, kućno vaspitanje nalaže (e našao sam od koga da ga očekujem!?!).

dex

pre 11 godina

Ovi matorci iz PUPSa verovatno neće ni dočekati kraj mandata bilo koje nove vlade, ali zato vole da zakeraku samo tako. Ponašaju se kao da imaju 20 godina i da je život pred njima. Banda komunistička. Fuj. Kako vas nije sramota svojih unuka.

Mikloš Maroti

pre 11 godina

PUPS je u pravu, tretman mora biti ravnopravan, srazmeran broju poslanika. Ne može URS, tj. Dinkić, koji je do sada bio u svim vladama, koje je rušio, da dobije sve, a PUPS ništa. SPS je iskoristio penzionere i zahvaljujući njima je dobio toliki broj poslanika. Videćemo na sledećim izborima kad PUPS nastupi samostalno.

Alibaba

pre 11 godina

"PUPS neće potpisati nacrt koalicionog sporazuma u ovoj formi, jer nije precizan", rekao je potpredsednik PUPS-a

Verovatno nije pisan klinastim pismom :)

matori

pre 11 godina

"...PUPS je, pojedinačno gledano, druga stranka po jačini u koaliciji sa SPS-om - od ukupno 44 poslanika SPS ima 22, PUPS 12, a Jedinstvena Srbija sedam..."

Nekome ni elementarna matematika nije jača strana... Gde se zagubilo 3 poslanička mandata???
Prema nekim ranijim informacijama, PUPS raspolaže sa 15 mandata, pa bi njihovo istupanje iz koalicije dovelo do gubitka potrebne većine za formiranje vlade.
Krkobabićevo upozorenje nije bez osnova, i ne bi ga trebalo zanemariti...

Konzerva

pre 11 godina

ima li dinkic love za jos jednu kampanju. nemojte ljudi, jadni mladja nece moci da podnese nove izbore. zar takvog strucnjaka da ostavimo van vlade i parlamenta. nemojte krkobabici ako boga znate, nadrljace mladja...

Relja

pre 11 godina

PUPS mi nisu miljenici, ali ste malo pobrkali stvari. Ako je Dacic podrazumevao da ce PUPS bez icega podrzati njegove ogromne ambicije a da nista ne dobije - bas se zabrojao. Nije kriv PUPS, vec Dacic koji je njih video kao svoje pratioce ma sta se desilo. Mada mi se cini da je deda Krka uvek bio prisutan.

U Kolubari jedan dan traje 25 h...

pre 11 godina

Kao clan SNS-a,ja bih najvise voleo veliku koaliciju,pa ljudi pogledajte SPS je svuda u vlasti u svim opstinama kako u Srbiji tako i u Vojvodini,dosta je bilo njihove bahatosti...

pera

pre 11 godina

Kod mene u opštini na lokalne izbore nisu hteli sa SPS-om. Mahali su nekim brojkama njihovih članova, te ovo, te ono. Onda sa stari kadrovima SPS-a nisu prešli ni cenzus.

Dragan BL

pre 11 godina

Vidim da se spominje DSS u komentarima, pa evo i od mene podrška za jedinu zdravu opciju u ovom trenutku! Kamo sreće da imaju više glasača.

JVC

pre 11 godina

Што каже наш народ:Не пада снег да покрије брег већ да свака зверка...Док је ЕУ давала паре за пензије мого си да ликујеш а сад та иста ЕУ тражи финансирање из реалних извора па си упао фрку,.Ако си тако моћан кажи ЊЕТ овим нашим тајкунима којима си омогућио,заједно са твојим пајташима,да не плаћају порез.Поз.за наше маратонце

Milan

pre 11 godina

Ali u Beogradu nema trinaeste penzije.Penzioneri iz BG sa penzijom do 15000din primaju na svaka 3 meseca 4000 dinara kao pomoc i to je sve.Trinaeste penzije u Beogradu nema.

Милош

pre 11 godina

Одлично, судбина свих нас зависи од 12 метузалема који су цео живот провели на функцијама и мало им власти још увек. Е Србијо међ' шљивама....

Miki BG

pre 11 godina

Puna podrška PUPS-u. Zaista nije normalno da URS koji je jedva prešao cenzus i koji nas je pod nazivom G17 plus doveo u ovu bezb adežnu privredno-ekonomsku, finansijsku i zdravstvenu situaciju, ponovo drži celu vlast u Srbiji u tim istim resorima u kojima su pokazali da su samo eksperti za lični, sopstveni, ali ne i opšti, društveni i državni interes. Da li će članovi PUPS ili njihovi simpatireri, stranački neopredeljeni, biti u vladi je njihova stvar, ali je poptpuno ispravno da traže garancije da će se ono za šta su dobili poverenje gradjana na izborima i ostvariti. Fala Bogu da neka stranka najzad insistira na ispunjenju predizbornih obećanja,. a ne da program i obećanja podredjuju i prodaju za ministarske fotelje i članstvo u upravnim odborima.

d.j.

pre 11 godina

Kada su Krkovici trazili mesto Direktora BIA i VOA svi su se smejali.Pri tomsezaboravlja da medju clanstvom i simpa PUPSA i skojevaca ima dosta prevremeno penzionisanih vrhunskih kadrova bezbednjaka.Isto vazi i za ostale oblasti.Zammislite penzionera Zeca kao guvernera...

odgovorni mile

pre 11 godina

"Preuzeti odgovornost" u slengu danasnjih politicara izraz koji oznacava jaku i neodoljivu zelju za ugradnjom u profitabilne poslove sa drzavnim parama i podelom postizbornog plena - javnih preduzeca.

vamos

pre 11 godina

Sledi poziv DSS-u da podrzi manjinsku vladu SNS-SPS-JS-URS, sto ce DSS za par sitnih ustupaka i uciniti. (ja, 09. jul 2012 16:48) Vidi se da nisi dovoljno politicki obrazovan ako imas takvo misljenje o DSS-u.To je jedina demokratska partija u Srbiji.Pre 4god je ta partija raspisala prevremene izbore jer nije bila spremna da pravi kompromise ljudima koji bi sve uradili da bi sacuvali fotelju.Posle izbora su ti ljudi(ds i g17)ucinili sve da ostanu u foteljama jos 4godine uz pomoc sps-a.Najgora vlada od 90godine,a jedina koja je zavrsila mandat.DSS ukoliko ne moze nesto da promeni,a to bi bilo u slucaju da udje u ovu vladu,sigurno nece uci zbog fotelja.A i zasto bi kada ce na sledecim izborima imati bar 20% i onda ce odlucivati.

ALEX

pre 11 godina

Dragi Pupsovci,
Molim Vas da otkacite ovu koaliciju.... Ucinicete pravu stvar. Bolje je i velika koalicija nego Dacic Vucic Dinkic koalicija.

Znam da sam nebitan glasac, ali ako citate ovo... razmislite... otkacite Ivicu!

Alex

Aki

pre 11 godina

Bas bih voleo da vidim snimak tog sastanka koji je trajao "4h iza zatvorenih vrata". Mogu se kladiti da bi vecini gradjana Srbije otvorio oci. Od tih 4h Krkobabic je sigurno pola prespavao...

Nikola

pre 11 godina

Bravo za PUPS,izdrzite i nemojte podleci trgovcu Dacicu da se igra sa vama. Bolje bi prosli da ste ostali sa DS. strankom
Sto se tice Penzionera, podrzavam pomoc najugrozenijima koji primaju ispod 15000 dinara, to je izuzetno malo za stare i bolesne.

bata Rus

pre 11 godina

Ne znam zašto je PUPS toliko protiv ove vlade da sad pokušava da sabotira ili uspori njeno formiranje izmišljajući toplu vodu? A ja mislio da su Krkobabići ozbiljni igrači...

nikola premovic

pre 11 godina

Ovi penzioneri su sve crnji sto im kosa belja...Danas deca nemaju leba da jedu, a oni napali za penzije...U stanju su na 50 stepeni celzijusevih, da ceo grad preplave, ako ce procuje da je sargarepa pojeftinila za dva i po dinara na baajlonovoj pijaci

centrala

pre 11 godina

krkin sine krko, samo tvdi pazar, na ponovnim izborima koje prizeljkujes osmehnuce ti se 0 mandata, docim ce ivica da obere najzrelije grozje. a sad polako u ropotarnicu istorije, da se posluzim zvucnom floskulom.

Ivan

pre 11 godina

Ne znam zasto se svi raduju, kad ce sad umestu PUPSa na mala vrata da uleti Razlicak!!!
Taman pomislimo da smo na dnu, a ovi nas demantuju i pokazu da dna ipak nema

ex demokrata 1

pre 11 godina

Ehmm,pa nesretni SPS ima tek 22 poslanika,to je samo 2 više od LDP ....ali,PUPS jesu u pravu,teško je normalnom čoveku objasniti u Srbiji da g17 ulazi u Vladu i to da opet vode resore sa parama...

Kosta

pre 11 godina

Kao prvo, URS ima 14, a ne 13 poslanickih mesta, a kao drugo, zahtev PUPS-a je nerealana, jer su URS samostalno osvojili ta mesta, dok je PUPS bila na listi sa SPS-om i JS-on. Da je PUPS isla samostalno, bila bi daleko ispod cenzusa. Umesto da se zadovolje sto im se uopste pruza mogucnost da budu u vladi, oni jos traze pogacu preko hleba.

Ljuba Moljac

pre 11 godina

Ja PUPS-u sad ne bi ni dozvovlio da učestvuje u vlasti na bilo koji način sve i da me mole. Pa sve vreme se govori da nam je vlada potrebna što pre i da gubimo veliki novac bespotrebno, a onda kad je maltene sve dogovoreno dođe Krkobabić i poništava sporazum tri partije. Ne moraju ni u čemu da učestvuju ako neće. Nije ovo stočna pijaca, nego pregovori o vladi.

Mickey

pre 11 godina

Sta kazati o zemlji u kojoj partija PENZIONERA odredjuje pravila i upravlja buducnoscu svih nas,ovo nema ni U Bangladesu. Sta vise hoce taj Krkobabic,oni bi penzije od po 1.000 evra,mada sumnjam da bi ih i to zadovoljilo.

mangulica

pre 11 godina

Kao što Krkobabić kaže, da zaista se radi o državi, a toj je državi u interesu da se vlada formira što pre. Ne vidim razlog zbog kojeg PUPS koči konačno formiranje iste, ako se već zalažu, kako kažu, za interese naroda.

bez starca nema udarca

pre 11 godina

Krko sine zategni, rodjen si za premijera!
Brat bez vrat iz JS - ministar pravde i da vas Bog vidi.
Pa sto ste vi najgori, sta vas boli uvo :)

Treći i poslednji krug je na pomolu

pre 11 godina

Ne radi se o preciznosti, nego o deobi ministarstava, agencija i JP. Nije džabe Milan Krkobabić vratio mandat gradskog odbornika u Beogradu. Verovatno PUPS očekuje barem jedno ministarstvo, i to na primer za rad i socijalnu politiku. Logično je da neće da dozvole da Dačić svojima unurar SPS-a podeli svih 5 ministarstava, a da PUPS ne dobije ni jedno mesto u Vladi. Usput, Dačić daje Mlađi navodno 2 ministarstva, ali ukupno 6 resora, i to najkabastijih (po broju državnih sekretara i pomoćnika ministra). Sve mi se čini, ako se Dačić i Mlađa ne odreknu barem mrvice od svoje alavosti, da će veoma brzo ispasti iz igre i, hteli-ne hteli, morati da budu opozicija do narednih izbora. Možda je tako zaista i bolje. Svi su izgledi da su Riker i Gordon došli da podrže upravo takvu opciju, kojom bi Tadić ipak ostao u igri, odnosno postao premijer, ali bez većine ministara iz DS-a. Uostalom, na sličan način i Koštunica je postao premijer u martu 2004, nakon tromesečnih kombinatorika, natezanja, cenkanja i na kraju, gotovo eksplicitne podrške Vašingtona, Brisela i Moskve.

Periša Vrela

pre 11 godina

Neka gospodin reši probleme sa Dačićem i neka pusti da se ova vlada više formira, zašto skoro svi stavljaju svoje ispred opštih ciljeva!?

Vojislav

pre 11 godina

Tako je Krko, neka drzava stoji zbog tebe... prvo si ovlastio Dačića da pregovara,a sad ti je sujeta povredjena jer nisi dobio specijalnu molbu za aminovanje pregovora. Nema veze,bar si sad privremeni idol gubitnicima ovih izbora koji se sad za slamku hvataju... patetichno i licemerno... narocito prica o nepreciznosti sporazuma... za decu...

Moskva suzama ne veruje

pre 11 godina

hahahahaha..kako je neko napisao zasedaju kao Enti!!!!! ahahah…ahah a....vrh komentar
(jericho, 9. jul 2012 16:39)

hahahahh, da i ja se odavno nisam ovako slatko nasmejao na komentar ahahah
Pozdrav svima!

снс

pre 11 godina

Ајде деда пусти Србију да дише нису сви који нешто раде робови тебе и твоје олигархије!

gutaperka

pre 11 godina

Čini mi se da PUPS želi nove izbore. Samo mi nije jasno zašto misle da bi nakon ovog sabotiranja oko formiranja vlade dobro prošli na sledećim izborima? PUPS je deo SPS-a i samo kao takav dobija glasove. Nije mi jasna logika po kojoj misle da mogu ispred Dačića da postavljaju drugačije uslove.

Samo vas gledamo ...

pre 11 godina

Konacno se penzioneri osvestili da ih kofercic, izvinite,Dacic otpisao zaboravljajuci da su i ono sa njim u koaliciji. Mnogo se taj naduvao za mesec dana a sta ce biti ako bude primijer......sacuvaj nas Boze.

maks

pre 11 godina

Kakav Diznilend ovo je pravo zezanje.Salu na stranu, gomila neodgovornih,neozbiljnih i samozivih ljudi na svim stranama."Selo gori a baba se ceslja"

Srecko

pre 11 godina

Pups sebi daje previse za pravo, imajuci u vidu da nisu izasli sa SPS ne bi uzeli ni 1% glasova! Krkobabicu, izvukao si premiju iz koalicionog sporazuma u Beogradu i ne bi trebalo da se javljas i zatezes mnogo jer ni za to sto si dobio nisi sposoban! Nikada se nece uvaziti zahtevi minorne partijice poput pupsa i besmisleno je da poredi svojih 15 mandata iz koalicionog sporazuma sa SPS i Dinkicevih 14...

pirgos

pre 11 godina

Konacno smo iz poverljivih izvora saznali da Krkobabic nece potpisati sporazum jer se nigde ne spominje da ce Dinosaurusi biti zasticene zivotinje, a on toliko pati za jednim malim T-rex-om iz svoje mladosti tako da nece to potpisati, pa makar umro :)
Kad bi Dusan Kovacevic ponovo pisao Maratonce umesto Topalovici garant bi uzeo da se zovu Krkobabici :)

penzioner

pre 11 godina

Matorci, znate li vi onu: Rani kuce da te laje.
Sta vam to radi taj koferce Dacic?
Na slikama izgledate pored njega kao popisani. A sad i ovakvo ponasanje. Pa to nema smisla.
Uz vas smo sta god da odlucite!

DARKO

pre 11 godina

Realno PUPS ima 15 poslanika a URS 14 poslanika i zasto se Dinkicu daje sve sto trazi a PUPS-u mrvice!!! Pa SPS je zahvaljujuci penzionerima napravio dobar rezultat i sada se sepuri kao da su mandati njegovi. Sramota od Dacica da tako ponizava svoje koalicione partnere!!!

Nina Andreević

pre 11 godina

Moje je mišljenje da bi PUPS bolje prošao u vladi sa DS-om i da je njihova želja da se ponovo formira takva vlada. Ali, očigledno je da su želje Krkobabića i odluka naroda dve suprotne komponente, koje PUPS-u prave problem.

jedina solucija revolucija

pre 11 godina

A evo i prvih rezultata poseta americkih diplomata.

Nasli su slabu kariku u koaliciji i iskoristili je (ne sumljam da ce krkobabici propasti na sledecim izborima ali su zato ovaj potez verovatno dobro unovcili)

Sada imamo samo dve opcije.

Nove izbore (koji nikom ne odgovaraju osim DSSu jer nece vise biti rasipanja glasova Dverima i SRSu, vecinu ce pokupiti oni)

i druga opcija velika koalicija (navodno iz nuzde) SNS-DS, sa B.Tadicem kao premijerom, i gle cuda imamo premijera koji se vec rukovao sa Kosovskim premijerom i poceo da ispunjava njihov glavni uslov!

Kakav karambol, a posle te vlade nece biti nazad!

vlada-so

pre 11 godina

Što bi rekao naš nadasve napaćen ali za šalu uvek spreman narod;čuvajte se penzionerske k..e i mokrog baruta,nikada ne znate kada će da opali.

Marko

pre 11 godina

Kako ste bre svi zreli za novi 5. oktobar, samo ovog puta sa "pevanjem i pucanjem". Ceka se samo da prvi ocajnik rokne ciglu u poslugu, a jos bolje u Vladu ili Skupstinu. Nego jel ima nesto novo o Bekuti i Mrki?

dejan

pre 11 godina

PUPS i JS imaju isti broj poslanika kao i SPS, a SPS uzima sve.
Slično je i G17 preveslao ostatak URS-a koji je doneo cenzus (da nije Verka i Ničića, Dinkić bi bio na 2%) , a G17 uzima sva mesta.

miroslav

pre 11 godina

da gospodine Krkobaić,radi se o državi a ne o ''baba Lekinoj prćiji''
a sa Nikolićem, Vučićem i Dinkićem za 4 godine nestaće ova država.

Bice bolje a...

pre 11 godina

Izgleda da je Dacic i ekipica oko njega htela da prevesla dedu u stilu lako cemo s njim izaci na kraj.
Ali deda se neda i nece stati dok se ne ugradi maksimalno cak do 5 kolena unazad.

perica

pre 11 godina

Istini za volju mnogi biraci su glasali za Sps-Pups-Js zbog Pups-a.Medjutim meni se cini da je ovo pocetak pokusaja da puknu pregovori oko Vlade Sns-Sps-Urs i da se kao izgovor napravi Vlada Ds-Sns.Niti je Tadic dzabe bio u Dubrovniku,niti su Ameri tek tako ovoliko aktivni,niti je slucajno Dacic nervozan zadnjih dana.E bas bi voleo da Dacic izvisi za premijera,mnogo se uobrazio kako je dobio mandat.

Miljan

pre 11 godina

Pazite sta vam sad kazem: PUPS ce ponistiti predizborni koalicioni sporazum sa SPS i tako nece imati vecinu SNS-SPS-URS. Onda su moguce tri scene: 1)Kostunica se pridruzuje koaliciji i imaju vecinu; 2)Ide se na nove izbore, gde DS dobija glasove od SPS-a, koji ce imati u tom slucaju manje od 10%; 3)Ponovno ujedinjenje DOS-a (DS, DSS, LDP + Maja Gojkovic + jos neki iz URS) (najmanje verovatan je ovaj scenario).

Moskva suzama ne veruje

pre 11 godina

Sto neko rece dole bez starca nema udarca ahahah
Jel cuo mandatar za ovo ahahah.
Pa Moskva zaista suzama ne veruje ahahahah.

Sumadinac

pre 11 godina

Tata za premijera, sin za predsednika, unuk za ministra inostranih poslova.Prava koalicija, sta hoce ovi drugi.I nad Dacicem ima Krkobabic

gradjanin

pre 11 godina

Ljute se na politicare, a imaju bas onakve kakvi su oni, mislim narod. U ovoj silnoj muci i vrlo jasnoj mogucnosti da mozemo da puknemo kao zvecka, neki se sprdaju kao onaj: "dremnuli posle rucka" I jos dobije preko 200 lajkova! Alal vera braco Srbi, nama je do sprdanja, a pogledajte Grke, stalno ste se pozivali na njih, sta bi sada, izneverili vas, mnogo su ozbiljni i odgovorni za nas ukus. Zato smo jedini narod u istoriji koji vec vise od dvadeset godina propada pricajuci viceve.

Luka

pre 11 godina

Не могу да верујем да се приближавамо великој коалицији !?
(МиливојЕ, 9. jul 2012 15:49)
Sasvim pristojna nagrada za jedno rukovanje.

hercegov grad

pre 11 godina

koliko vidim kod penzionera nije zapelo zbog mogucnosti drasticnih promens sistema penzionisanja vec zbog sina Milana i mesta ministra trgovine.

Демагог

pre 11 godina

Баш да чујемо шта то Кркобабиће спречава да дају сагласност са
своје стране да се формира влада.Реци те како се зове тај принцип,
тј. ресор,јер ваш принцип је уствари ресор да чујемо шта вас је
заболело.

Svejedno

pre 11 godina

Igraju se sa narodom i svi se prave blesavi... Cekaju da prodje zakonski rok pa da se opet ide na nove izbore. A narod crkava i skapava a njima je prelepo.

ivica sabira

pre 11 godina

131-14 = 117.Ivice idi i ti kao Toma u crkvu i moli se bogu.Izgleda da vas Krkobabic mladji bas nesto mnogo i ne mirise.Sta te kosta da i ti kazes da si bio po blagoslov.

Коста

pre 11 godina

Верујем да тата Кркобабић има проблема са сином Кркобабићем у вези са неком од функција у новој влади. Уколиок грешим, не знам зашто нису отворени за своје бираче пред које су изашли са предизборним програмом и датим обећањима. Уколико имају проблем да га реализују, што ће у властиу, не ваљда зарад функција.

Trojanac

pre 11 godina

Taj dramaticni skok glasova koji je Dacic prisvojio je, u stvari, PUPS doneo tj. u pitanju su glasovi penzionera. Ukoliko na sledecim izborima Dacic izadje samostalno videce se tacno sta se dogodilo.

samo je Vučić gori od Tome diplome

pre 11 godina

Ne daj Krko da te prevare.Ako može URS tri ministarstva može i PUPS 4.Ima više poslanika pa je i logično.Pošto mi je majka penzioner potpuno podržavam zahtev.A mali Ivica neka čeka sledeće izbore pa da vidimo da li će se znati ko je novi premijer.

Somborac

pre 11 godina

Dok je PUPS-a mi sredovecni i nasa deca nemaju buducnost. Bez obzira u kojoj su koaliciji nema sa njima srece jer vuku Srbiju u grob zajedno sa njima..

Trojanac

pre 11 godina

Taj dramaticni skok glasova koji je Dacic prisvojio je, u stvari, PUPS doneo tj. u pitanju su glasovi penzionera. Ukoliko na sledecim izborima Dacic izadje samostalno videce se tacno sta se dogodilo.

samo je Vučić gori od Tome diplome

pre 11 godina

Ne daj Krko da te prevare.Ako može URS tri ministarstva može i PUPS 4.Ima više poslanika pa je i logično.Pošto mi je majka penzioner potpuno podržavam zahtev.A mali Ivica neka čeka sledeće izbore pa da vidimo da li će se znati ko je novi premijer.

Somborac

pre 11 godina

Dok je PUPS-a mi sredovecni i nasa deca nemaju buducnost. Bez obzira u kojoj su koaliciji nema sa njima srece jer vuku Srbiju u grob zajedno sa njima..

dejan

pre 11 godina

PUPS i JS imaju isti broj poslanika kao i SPS, a SPS uzima sve.
Slično je i G17 preveslao ostatak URS-a koji je doneo cenzus (da nije Verka i Ničića, Dinkić bi bio na 2%) , a G17 uzima sva mesta.

DARKO

pre 11 godina

Realno PUPS ima 15 poslanika a URS 14 poslanika i zasto se Dinkicu daje sve sto trazi a PUPS-u mrvice!!! Pa SPS je zahvaljujuci penzionerima napravio dobar rezultat i sada se sepuri kao da su mandati njegovi. Sramota od Dacica da tako ponizava svoje koalicione partnere!!!

ivica sabira

pre 11 godina

131-14 = 117.Ivice idi i ti kao Toma u crkvu i moli se bogu.Izgleda da vas Krkobabic mladji bas nesto mnogo i ne mirise.Sta te kosta da i ti kazes da si bio po blagoslov.

Moskva suzama ne veruje

pre 11 godina

Sto neko rece dole bez starca nema udarca ahahah
Jel cuo mandatar za ovo ahahah.
Pa Moskva zaista suzama ne veruje ahahahah.

perica

pre 11 godina

Istini za volju mnogi biraci su glasali za Sps-Pups-Js zbog Pups-a.Medjutim meni se cini da je ovo pocetak pokusaja da puknu pregovori oko Vlade Sns-Sps-Urs i da se kao izgovor napravi Vlada Ds-Sns.Niti je Tadic dzabe bio u Dubrovniku,niti su Ameri tek tako ovoliko aktivni,niti je slucajno Dacic nervozan zadnjih dana.E bas bi voleo da Dacic izvisi za premijera,mnogo se uobrazio kako je dobio mandat.

vlada-so

pre 11 godina

Što bi rekao naš nadasve napaćen ali za šalu uvek spreman narod;čuvajte se penzionerske k..e i mokrog baruta,nikada ne znate kada će da opali.

Svejedno

pre 11 godina

Igraju se sa narodom i svi se prave blesavi... Cekaju da prodje zakonski rok pa da se opet ide na nove izbore. A narod crkava i skapava a njima je prelepo.

Sumadinac

pre 11 godina

Tata za premijera, sin za predsednika, unuk za ministra inostranih poslova.Prava koalicija, sta hoce ovi drugi.I nad Dacicem ima Krkobabic

Коста

pre 11 godina

Верујем да тата Кркобабић има проблема са сином Кркобабићем у вези са неком од функција у новој влади. Уколиок грешим, не знам зашто нису отворени за своје бираче пред које су изашли са предизборним програмом и датим обећањима. Уколико имају проблем да га реализују, што ће у властиу, не ваљда зарад функција.

ALEX

pre 11 godina

Dragi Pupsovci,
Molim Vas da otkacite ovu koaliciju.... Ucinicete pravu stvar. Bolje je i velika koalicija nego Dacic Vucic Dinkic koalicija.

Znam da sam nebitan glasac, ali ako citate ovo... razmislite... otkacite Ivicu!

Alex

bez starca nema udarca

pre 11 godina

Krko sine zategni, rodjen si za premijera!
Brat bez vrat iz JS - ministar pravde i da vas Bog vidi.
Pa sto ste vi najgori, sta vas boli uvo :)

ex demokrata 1

pre 11 godina

Ehmm,pa nesretni SPS ima tek 22 poslanika,to je samo 2 više od LDP ....ali,PUPS jesu u pravu,teško je normalnom čoveku objasniti u Srbiji da g17 ulazi u Vladu i to da opet vode resore sa parama...

Luka

pre 11 godina

Не могу да верујем да се приближавамо великој коалицији !?
(МиливојЕ, 9. jul 2012 15:49)
Sasvim pristojna nagrada za jedno rukovanje.

Bice bolje a...

pre 11 godina

Izgleda da je Dacic i ekipica oko njega htela da prevesla dedu u stilu lako cemo s njim izaci na kraj.
Ali deda se neda i nece stati dok se ne ugradi maksimalno cak do 5 kolena unazad.

jedina solucija revolucija

pre 11 godina

A evo i prvih rezultata poseta americkih diplomata.

Nasli su slabu kariku u koaliciji i iskoristili je (ne sumljam da ce krkobabici propasti na sledecim izborima ali su zato ovaj potez verovatno dobro unovcili)

Sada imamo samo dve opcije.

Nove izbore (koji nikom ne odgovaraju osim DSSu jer nece vise biti rasipanja glasova Dverima i SRSu, vecinu ce pokupiti oni)

i druga opcija velika koalicija (navodno iz nuzde) SNS-DS, sa B.Tadicem kao premijerom, i gle cuda imamo premijera koji se vec rukovao sa Kosovskim premijerom i poceo da ispunjava njihov glavni uslov!

Kakav karambol, a posle te vlade nece biti nazad!

Miki BG

pre 11 godina

Puna podrška PUPS-u. Zaista nije normalno da URS koji je jedva prešao cenzus i koji nas je pod nazivom G17 plus doveo u ovu bezb adežnu privredno-ekonomsku, finansijsku i zdravstvenu situaciju, ponovo drži celu vlast u Srbiji u tim istim resorima u kojima su pokazali da su samo eksperti za lični, sopstveni, ali ne i opšti, društveni i državni interes. Da li će članovi PUPS ili njihovi simpatireri, stranački neopredeljeni, biti u vladi je njihova stvar, ali je poptpuno ispravno da traže garancije da će se ono za šta su dobili poverenje gradjana na izborima i ostvariti. Fala Bogu da neka stranka najzad insistira na ispunjenju predizbornih obećanja,. a ne da program i obećanja podredjuju i prodaju za ministarske fotelje i članstvo u upravnim odborima.

penzioner

pre 11 godina

Matorci, znate li vi onu: Rani kuce da te laje.
Sta vam to radi taj koferce Dacic?
Na slikama izgledate pored njega kao popisani. A sad i ovakvo ponasanje. Pa to nema smisla.
Uz vas smo sta god da odlucite!

Nikola

pre 11 godina

Bravo za PUPS,izdrzite i nemojte podleci trgovcu Dacicu da se igra sa vama. Bolje bi prosli da ste ostali sa DS. strankom
Sto se tice Penzionera, podrzavam pomoc najugrozenijima koji primaju ispod 15000 dinara, to je izuzetno malo za stare i bolesne.

Marko

pre 11 godina

Kako ste bre svi zreli za novi 5. oktobar, samo ovog puta sa "pevanjem i pucanjem". Ceka se samo da prvi ocajnik rokne ciglu u poslugu, a jos bolje u Vladu ili Skupstinu. Nego jel ima nesto novo o Bekuti i Mrki?

Treći i poslednji krug je na pomolu

pre 11 godina

Ne radi se o preciznosti, nego o deobi ministarstava, agencija i JP. Nije džabe Milan Krkobabić vratio mandat gradskog odbornika u Beogradu. Verovatno PUPS očekuje barem jedno ministarstvo, i to na primer za rad i socijalnu politiku. Logično je da neće da dozvole da Dačić svojima unurar SPS-a podeli svih 5 ministarstava, a da PUPS ne dobije ni jedno mesto u Vladi. Usput, Dačić daje Mlađi navodno 2 ministarstva, ali ukupno 6 resora, i to najkabastijih (po broju državnih sekretara i pomoćnika ministra). Sve mi se čini, ako se Dačić i Mlađa ne odreknu barem mrvice od svoje alavosti, da će veoma brzo ispasti iz igre i, hteli-ne hteli, morati da budu opozicija do narednih izbora. Možda je tako zaista i bolje. Svi su izgledi da su Riker i Gordon došli da podrže upravo takvu opciju, kojom bi Tadić ipak ostao u igri, odnosno postao premijer, ali bez većine ministara iz DS-a. Uostalom, na sličan način i Koštunica je postao premijer u martu 2004, nakon tromesečnih kombinatorika, natezanja, cenkanja i na kraju, gotovo eksplicitne podrške Vašingtona, Brisela i Moskve.

Moskva suzama ne veruje

pre 11 godina

hahahahaha..kako je neko napisao zasedaju kao Enti!!!!! ahahah…ahah a....vrh komentar
(jericho, 9. jul 2012 16:39)

hahahahh, da i ja se odavno nisam ovako slatko nasmejao na komentar ahahah
Pozdrav svima!

odgovorni mile

pre 11 godina

"Preuzeti odgovornost" u slengu danasnjih politicara izraz koji oznacava jaku i neodoljivu zelju za ugradnjom u profitabilne poslove sa drzavnim parama i podelom postizbornog plena - javnih preduzeca.

miroslav

pre 11 godina

da gospodine Krkobaić,radi se o državi a ne o ''baba Lekinoj prćiji''
a sa Nikolićem, Vučićem i Dinkićem za 4 godine nestaće ova država.

Samo vas gledamo ...

pre 11 godina

Konacno se penzioneri osvestili da ih kofercic, izvinite,Dacic otpisao zaboravljajuci da su i ono sa njim u koaliciji. Mnogo se taj naduvao za mesec dana a sta ce biti ako bude primijer......sacuvaj nas Boze.

maks

pre 11 godina

Kakav Diznilend ovo je pravo zezanje.Salu na stranu, gomila neodgovornih,neozbiljnih i samozivih ljudi na svim stranama."Selo gori a baba se ceslja"

Ivan

pre 11 godina

Ne znam zasto se svi raduju, kad ce sad umestu PUPSa na mala vrata da uleti Razlicak!!!
Taman pomislimo da smo na dnu, a ovi nas demantuju i pokazu da dna ipak nema

hercegov grad

pre 11 godina

koliko vidim kod penzionera nije zapelo zbog mogucnosti drasticnih promens sistema penzionisanja vec zbog sina Milana i mesta ministra trgovine.

Милош

pre 11 godina

Одлично, судбина свих нас зависи од 12 метузалема који су цео живот провели на функцијама и мало им власти још увек. Е Србијо међ' шљивама....

Miljan

pre 11 godina

Pazite sta vam sad kazem: PUPS ce ponistiti predizborni koalicioni sporazum sa SPS i tako nece imati vecinu SNS-SPS-URS. Onda su moguce tri scene: 1)Kostunica se pridruzuje koaliciji i imaju vecinu; 2)Ide se na nove izbore, gde DS dobija glasove od SPS-a, koji ce imati u tom slucaju manje od 10%; 3)Ponovno ujedinjenje DOS-a (DS, DSS, LDP + Maja Gojkovic + jos neki iz URS) (najmanje verovatan je ovaj scenario).

снс

pre 11 godina

Ајде деда пусти Србију да дише нису сви који нешто раде робови тебе и твоје олигархије!

Mickey

pre 11 godina

Sta kazati o zemlji u kojoj partija PENZIONERA odredjuje pravila i upravlja buducnoscu svih nas,ovo nema ni U Bangladesu. Sta vise hoce taj Krkobabic,oni bi penzije od po 1.000 evra,mada sumnjam da bi ih i to zadovoljilo.

JVC

pre 11 godina

Што каже наш народ:Не пада снег да покрије брег већ да свака зверка...Док је ЕУ давала паре за пензије мого си да ликујеш а сад та иста ЕУ тражи финансирање из реалних извора па си упао фрку,.Ако си тако моћан кажи ЊЕТ овим нашим тајкунима којима си омогућио,заједно са твојим пајташима,да не плаћају порез.Поз.за наше маратонце

vamos

pre 11 godina

Sledi poziv DSS-u da podrzi manjinsku vladu SNS-SPS-JS-URS, sto ce DSS za par sitnih ustupaka i uciniti. (ja, 09. jul 2012 16:48) Vidi se da nisi dovoljno politicki obrazovan ako imas takvo misljenje o DSS-u.To je jedina demokratska partija u Srbiji.Pre 4god je ta partija raspisala prevremene izbore jer nije bila spremna da pravi kompromise ljudima koji bi sve uradili da bi sacuvali fotelju.Posle izbora su ti ljudi(ds i g17)ucinili sve da ostanu u foteljama jos 4godine uz pomoc sps-a.Najgora vlada od 90godine,a jedina koja je zavrsila mandat.DSS ukoliko ne moze nesto da promeni,a to bi bilo u slucaju da udje u ovu vladu,sigurno nece uci zbog fotelja.A i zasto bi kada ce na sledecim izborima imati bar 20% i onda ce odlucivati.

pirgos

pre 11 godina

Konacno smo iz poverljivih izvora saznali da Krkobabic nece potpisati sporazum jer se nigde ne spominje da ce Dinosaurusi biti zasticene zivotinje, a on toliko pati za jednim malim T-rex-om iz svoje mladosti tako da nece to potpisati, pa makar umro :)
Kad bi Dusan Kovacevic ponovo pisao Maratonce umesto Topalovici garant bi uzeo da se zovu Krkobabici :)

d.j.

pre 11 godina

Kada su Krkovici trazili mesto Direktora BIA i VOA svi su se smejali.Pri tomsezaboravlja da medju clanstvom i simpa PUPSA i skojevaca ima dosta prevremeno penzionisanih vrhunskih kadrova bezbednjaka.Isto vazi i za ostale oblasti.Zammislite penzionera Zeca kao guvernera...

Демагог

pre 11 godina

Баш да чујемо шта то Кркобабиће спречава да дају сагласност са
своје стране да се формира влада.Реци те како се зове тај принцип,
тј. ресор,јер ваш принцип је уствари ресор да чујемо шта вас је
заболело.

Milan

pre 11 godina

Ali u Beogradu nema trinaeste penzije.Penzioneri iz BG sa penzijom do 15000din primaju na svaka 3 meseca 4000 dinara kao pomoc i to je sve.Trinaeste penzije u Beogradu nema.

Aki

pre 11 godina

Bas bih voleo da vidim snimak tog sastanka koji je trajao "4h iza zatvorenih vrata". Mogu se kladiti da bi vecini gradjana Srbije otvorio oci. Od tih 4h Krkobabic je sigurno pola prespavao...

Nina Andreević

pre 11 godina

Moje je mišljenje da bi PUPS bolje prošao u vladi sa DS-om i da je njihova želja da se ponovo formira takva vlada. Ali, očigledno je da su želje Krkobabića i odluka naroda dve suprotne komponente, koje PUPS-u prave problem.

Kosta

pre 11 godina

Kao prvo, URS ima 14, a ne 13 poslanickih mesta, a kao drugo, zahtev PUPS-a je nerealana, jer su URS samostalno osvojili ta mesta, dok je PUPS bila na listi sa SPS-om i JS-on. Da je PUPS isla samostalno, bila bi daleko ispod cenzusa. Umesto da se zadovolje sto im se uopste pruza mogucnost da budu u vladi, oni jos traze pogacu preko hleba.

Konzerva

pre 11 godina

ima li dinkic love za jos jednu kampanju. nemojte ljudi, jadni mladja nece moci da podnese nove izbore. zar takvog strucnjaka da ostavimo van vlade i parlamenta. nemojte krkobabici ako boga znate, nadrljace mladja...

Periša Vrela

pre 11 godina

Neka gospodin reši probleme sa Dačićem i neka pusti da se ova vlada više formira, zašto skoro svi stavljaju svoje ispred opštih ciljeva!?

nikola premovic

pre 11 godina

Ovi penzioneri su sve crnji sto im kosa belja...Danas deca nemaju leba da jedu, a oni napali za penzije...U stanju su na 50 stepeni celzijusevih, da ceo grad preplave, ako ce procuje da je sargarepa pojeftinila za dva i po dinara na baajlonovoj pijaci

gradjanin

pre 11 godina

Ljute se na politicare, a imaju bas onakve kakvi su oni, mislim narod. U ovoj silnoj muci i vrlo jasnoj mogucnosti da mozemo da puknemo kao zvecka, neki se sprdaju kao onaj: "dremnuli posle rucka" I jos dobije preko 200 lajkova! Alal vera braco Srbi, nama je do sprdanja, a pogledajte Grke, stalno ste se pozivali na njih, sta bi sada, izneverili vas, mnogo su ozbiljni i odgovorni za nas ukus. Zato smo jedini narod u istoriji koji vec vise od dvadeset godina propada pricajuci viceve.

Vojislav

pre 11 godina

Tako je Krko, neka drzava stoji zbog tebe... prvo si ovlastio Dačića da pregovara,a sad ti je sujeta povredjena jer nisi dobio specijalnu molbu za aminovanje pregovora. Nema veze,bar si sad privremeni idol gubitnicima ovih izbora koji se sad za slamku hvataju... patetichno i licemerno... narocito prica o nepreciznosti sporazuma... za decu...

pera

pre 11 godina

Kod mene u opštini na lokalne izbore nisu hteli sa SPS-om. Mahali su nekim brojkama njihovih članova, te ovo, te ono. Onda sa stari kadrovima SPS-a nisu prešli ni cenzus.

Alibaba

pre 11 godina

"PUPS neće potpisati nacrt koalicionog sporazuma u ovoj formi, jer nije precizan", rekao je potpredsednik PUPS-a

Verovatno nije pisan klinastim pismom :)

Ljuba Moljac

pre 11 godina

Ja PUPS-u sad ne bi ni dozvovlio da učestvuje u vlasti na bilo koji način sve i da me mole. Pa sve vreme se govori da nam je vlada potrebna što pre i da gubimo veliki novac bespotrebno, a onda kad je maltene sve dogovoreno dođe Krkobabić i poništava sporazum tri partije. Ne moraju ni u čemu da učestvuju ako neće. Nije ovo stočna pijaca, nego pregovori o vladi.

Relja

pre 11 godina

PUPS mi nisu miljenici, ali ste malo pobrkali stvari. Ako je Dacic podrazumevao da ce PUPS bez icega podrzati njegove ogromne ambicije a da nista ne dobije - bas se zabrojao. Nije kriv PUPS, vec Dacic koji je njih video kao svoje pratioce ma sta se desilo. Mada mi se cini da je deda Krka uvek bio prisutan.

Mikloš Maroti

pre 11 godina

PUPS je u pravu, tretman mora biti ravnopravan, srazmeran broju poslanika. Ne može URS, tj. Dinkić, koji je do sada bio u svim vladama, koje je rušio, da dobije sve, a PUPS ništa. SPS je iskoristio penzionere i zahvaljujući njima je dobio toliki broj poslanika. Videćemo na sledećim izborima kad PUPS nastupi samostalno.

matori

pre 11 godina

"...PUPS je, pojedinačno gledano, druga stranka po jačini u koaliciji sa SPS-om - od ukupno 44 poslanika SPS ima 22, PUPS 12, a Jedinstvena Srbija sedam..."

Nekome ni elementarna matematika nije jača strana... Gde se zagubilo 3 poslanička mandata???
Prema nekim ranijim informacijama, PUPS raspolaže sa 15 mandata, pa bi njihovo istupanje iz koalicije dovelo do gubitka potrebne većine za formiranje vlade.
Krkobabićevo upozorenje nije bez osnova, i ne bi ga trebalo zanemariti...

gutaperka

pre 11 godina

Čini mi se da PUPS želi nove izbore. Samo mi nije jasno zašto misle da bi nakon ovog sabotiranja oko formiranja vlade dobro prošli na sledećim izborima? PUPS je deo SPS-a i samo kao takav dobija glasove. Nije mi jasna logika po kojoj misle da mogu ispred Dačića da postavljaju drugačije uslove.

U Kolubari jedan dan traje 25 h...

pre 11 godina

Kao clan SNS-a,ja bih najvise voleo veliku koaliciju,pa ljudi pogledajte SPS je svuda u vlasti u svim opstinama kako u Srbiji tako i u Vojvodini,dosta je bilo njihove bahatosti...

Komentator

pre 11 godina

"Ako neko sa 13 mandata može da upravlja zemljom (URS), a neko sa 12 ne treba da postoji, onda se varate".
Izgleda da penzioneri baš i ne pristaju na dalje ponižavanje i glumljenje fikusa Dačiću, Dinkiću i Tašku Vučiću?
A ova trojica se taman navikli da im neko pravi 'ladovinu na letnjoj vrelini.
Ako već ne poštuju njihove mandate trebali bi bar godine. Red je, kućno vaspitanje nalaže (e našao sam od koga da ga očekujem!?!).

dex

pre 11 godina

Ovi matorci iz PUPSa verovatno neće ni dočekati kraj mandata bilo koje nove vlade, ali zato vole da zakeraku samo tako. Ponašaju se kao da imaju 20 godina i da je život pred njima. Banda komunistička. Fuj. Kako vas nije sramota svojih unuka.

centrala

pre 11 godina

krkin sine krko, samo tvdi pazar, na ponovnim izborima koje prizeljkujes osmehnuce ti se 0 mandata, docim ce ivica da obere najzrelije grozje. a sad polako u ropotarnicu istorije, da se posluzim zvucnom floskulom.

Srecko

pre 11 godina

Pups sebi daje previse za pravo, imajuci u vidu da nisu izasli sa SPS ne bi uzeli ni 1% glasova! Krkobabicu, izvukao si premiju iz koalicionog sporazuma u Beogradu i ne bi trebalo da se javljas i zatezes mnogo jer ni za to sto si dobio nisi sposoban! Nikada se nece uvaziti zahtevi minorne partijice poput pupsa i besmisleno je da poredi svojih 15 mandata iz koalicionog sporazuma sa SPS i Dinkicevih 14...

Dragan BL

pre 11 godina

Vidim da se spominje DSS u komentarima, pa evo i od mene podrška za jedinu zdravu opciju u ovom trenutku! Kamo sreće da imaju više glasača.

bata Rus

pre 11 godina

Ne znam zašto je PUPS toliko protiv ove vlade da sad pokušava da sabotira ili uspori njeno formiranje izmišljajući toplu vodu? A ja mislio da su Krkobabići ozbiljni igrači...

mangulica

pre 11 godina

Kao što Krkobabić kaže, da zaista se radi o državi, a toj je državi u interesu da se vlada formira što pre. Ne vidim razlog zbog kojeg PUPS koči konačno formiranje iste, ako se već zalažu, kako kažu, za interese naroda.

uz marsala tita, junackoga sina .. ;)

pre 11 godina

Clan sam DS-a (jos uvek) i jesam, posle svega, za veliku koaliciju (vladu: SNS/DS) kako god ona bila sastavljena i ko god da je premijer!
Ipak je situacija preozbiljna u zemlji i ipak te dve stanke imaju najjaci kadar.
Srecno, iz Panceva!!!

dosta

pre 11 godina

Godina 2112,leto gospodnje: Jovan IV Krkobabic praunuk,susreo se u Subotici sa Modest Dulicem i njegovom bracom naslednicima trona! Tom prilikom je konstatovana velika bliskost Vojvodine i Srbije. Dogovoreno je da u buducnosti Vojvodina i dinastija Dulic licno,pomognu Srbiji na putu Evropskih integracija. Sastanku je prisustvovao i Jovan I Krkobabic i kraljica majka!

Kosta

pre 11 godina

Kao prvo, URS ima 14, a ne 13 poslanickih mesta, a kao drugo, zahtev PUPS-a je nerealana, jer su URS samostalno osvojili ta mesta, dok je PUPS bila na listi sa SPS-om i JS-on. Da je PUPS isla samostalno, bila bi daleko ispod cenzusa. Umesto da se zadovolje sto im se uopste pruza mogucnost da budu u vladi, oni jos traze pogacu preko hleba.

Miljan

pre 11 godina

Pazite sta vam sad kazem: PUPS ce ponistiti predizborni koalicioni sporazum sa SPS i tako nece imati vecinu SNS-SPS-URS. Onda su moguce tri scene: 1)Kostunica se pridruzuje koaliciji i imaju vecinu; 2)Ide se na nove izbore, gde DS dobija glasove od SPS-a, koji ce imati u tom slucaju manje od 10%; 3)Ponovno ujedinjenje DOS-a (DS, DSS, LDP + Maja Gojkovic + jos neki iz URS) (najmanje verovatan je ovaj scenario).

снс

pre 11 godina

Ајде деда пусти Србију да дише нису сви који нешто раде робови тебе и твоје олигархије!

Somborac

pre 11 godina

Dok je PUPS-a mi sredovecni i nasa deca nemaju buducnost. Bez obzira u kojoj su koaliciji nema sa njima srece jer vuku Srbiju u grob zajedno sa njima..

Periša Vrela

pre 11 godina

Neka gospodin reši probleme sa Dačićem i neka pusti da se ova vlada više formira, zašto skoro svi stavljaju svoje ispred opštih ciljeva!?

vamos

pre 11 godina

Sledi poziv DSS-u da podrzi manjinsku vladu SNS-SPS-JS-URS, sto ce DSS za par sitnih ustupaka i uciniti. (ja, 09. jul 2012 16:48) Vidi se da nisi dovoljno politicki obrazovan ako imas takvo misljenje o DSS-u.To je jedina demokratska partija u Srbiji.Pre 4god je ta partija raspisala prevremene izbore jer nije bila spremna da pravi kompromise ljudima koji bi sve uradili da bi sacuvali fotelju.Posle izbora su ti ljudi(ds i g17)ucinili sve da ostanu u foteljama jos 4godine uz pomoc sps-a.Najgora vlada od 90godine,a jedina koja je zavrsila mandat.DSS ukoliko ne moze nesto da promeni,a to bi bilo u slucaju da udje u ovu vladu,sigurno nece uci zbog fotelja.A i zasto bi kada ce na sledecim izborima imati bar 20% i onda ce odlucivati.

Vojislav

pre 11 godina

Tako je Krko, neka drzava stoji zbog tebe... prvo si ovlastio Dačića da pregovara,a sad ti je sujeta povredjena jer nisi dobio specijalnu molbu za aminovanje pregovora. Nema veze,bar si sad privremeni idol gubitnicima ovih izbora koji se sad za slamku hvataju... patetichno i licemerno... narocito prica o nepreciznosti sporazuma... za decu...

nikola premovic

pre 11 godina

Ovi penzioneri su sve crnji sto im kosa belja...Danas deca nemaju leba da jedu, a oni napali za penzije...U stanju su na 50 stepeni celzijusevih, da ceo grad preplave, ako ce procuje da je sargarepa pojeftinila za dva i po dinara na baajlonovoj pijaci

bata Rus

pre 11 godina

Ne znam zašto je PUPS toliko protiv ove vlade da sad pokušava da sabotira ili uspori njeno formiranje izmišljajući toplu vodu? A ja mislio da su Krkobabići ozbiljni igrači...

Ljuba Moljac

pre 11 godina

Ja PUPS-u sad ne bi ni dozvovlio da učestvuje u vlasti na bilo koji način sve i da me mole. Pa sve vreme se govori da nam je vlada potrebna što pre i da gubimo veliki novac bespotrebno, a onda kad je maltene sve dogovoreno dođe Krkobabić i poništava sporazum tri partije. Ne moraju ni u čemu da učestvuju ako neće. Nije ovo stočna pijaca, nego pregovori o vladi.

Mickey

pre 11 godina

Sta kazati o zemlji u kojoj partija PENZIONERA odredjuje pravila i upravlja buducnoscu svih nas,ovo nema ni U Bangladesu. Sta vise hoce taj Krkobabic,oni bi penzije od po 1.000 evra,mada sumnjam da bi ih i to zadovoljilo.

Милош

pre 11 godina

Одлично, судбина свих нас зависи од 12 метузалема који су цео живот провели на функцијама и мало им власти још увек. Е Србијо међ' шљивама....

Srecko

pre 11 godina

Pups sebi daje previse za pravo, imajuci u vidu da nisu izasli sa SPS ne bi uzeli ni 1% glasova! Krkobabicu, izvukao si premiju iz koalicionog sporazuma u Beogradu i ne bi trebalo da se javljas i zatezes mnogo jer ni za to sto si dobio nisi sposoban! Nikada se nece uvaziti zahtevi minorne partijice poput pupsa i besmisleno je da poredi svojih 15 mandata iz koalicionog sporazuma sa SPS i Dinkicevih 14...

centrala

pre 11 godina

krkin sine krko, samo tvdi pazar, na ponovnim izborima koje prizeljkujes osmehnuce ti se 0 mandata, docim ce ivica da obere najzrelije grozje. a sad polako u ropotarnicu istorije, da se posluzim zvucnom floskulom.

gutaperka

pre 11 godina

Čini mi se da PUPS želi nove izbore. Samo mi nije jasno zašto misle da bi nakon ovog sabotiranja oko formiranja vlade dobro prošli na sledećim izborima? PUPS je deo SPS-a i samo kao takav dobija glasove. Nije mi jasna logika po kojoj misle da mogu ispred Dačića da postavljaju drugačije uslove.

Демагог

pre 11 godina

Баш да чујемо шта то Кркобабиће спречава да дају сагласност са
своје стране да се формира влада.Реци те како се зове тај принцип,
тј. ресор,јер ваш принцип је уствари ресор да чујемо шта вас је
заболело.

samo je Vučić gori od Tome diplome

pre 11 godina

Ne daj Krko da te prevare.Ako može URS tri ministarstva može i PUPS 4.Ima više poslanika pa je i logično.Pošto mi je majka penzioner potpuno podržavam zahtev.A mali Ivica neka čeka sledeće izbore pa da vidimo da li će se znati ko je novi premijer.

Trojanac

pre 11 godina

Taj dramaticni skok glasova koji je Dacic prisvojio je, u stvari, PUPS doneo tj. u pitanju su glasovi penzionera. Ukoliko na sledecim izborima Dacic izadje samostalno videce se tacno sta se dogodilo.

mangulica

pre 11 godina

Kao što Krkobabić kaže, da zaista se radi o državi, a toj je državi u interesu da se vlada formira što pre. Ne vidim razlog zbog kojeg PUPS koči konačno formiranje iste, ako se već zalažu, kako kažu, za interese naroda.

jedina solucija revolucija

pre 11 godina

A evo i prvih rezultata poseta americkih diplomata.

Nasli su slabu kariku u koaliciji i iskoristili je (ne sumljam da ce krkobabici propasti na sledecim izborima ali su zato ovaj potez verovatno dobro unovcili)

Sada imamo samo dve opcije.

Nove izbore (koji nikom ne odgovaraju osim DSSu jer nece vise biti rasipanja glasova Dverima i SRSu, vecinu ce pokupiti oni)

i druga opcija velika koalicija (navodno iz nuzde) SNS-DS, sa B.Tadicem kao premijerom, i gle cuda imamo premijera koji se vec rukovao sa Kosovskim premijerom i poceo da ispunjava njihov glavni uslov!

Kakav karambol, a posle te vlade nece biti nazad!

dex

pre 11 godina

Ovi matorci iz PUPSa verovatno neće ni dočekati kraj mandata bilo koje nove vlade, ali zato vole da zakeraku samo tako. Ponašaju se kao da imaju 20 godina i da je život pred njima. Banda komunistička. Fuj. Kako vas nije sramota svojih unuka.

DARKO

pre 11 godina

Realno PUPS ima 15 poslanika a URS 14 poslanika i zasto se Dinkicu daje sve sto trazi a PUPS-u mrvice!!! Pa SPS je zahvaljujuci penzionerima napravio dobar rezultat i sada se sepuri kao da su mandati njegovi. Sramota od Dacica da tako ponizava svoje koalicione partnere!!!

Nina Andreević

pre 11 godina

Moje je mišljenje da bi PUPS bolje prošao u vladi sa DS-om i da je njihova želja da se ponovo formira takva vlada. Ali, očigledno je da su želje Krkobabića i odluka naroda dve suprotne komponente, koje PUPS-u prave problem.

Milan

pre 11 godina

Ali u Beogradu nema trinaeste penzije.Penzioneri iz BG sa penzijom do 15000din primaju na svaka 3 meseca 4000 dinara kao pomoc i to je sve.Trinaeste penzije u Beogradu nema.

Aki

pre 11 godina

Bas bih voleo da vidim snimak tog sastanka koji je trajao "4h iza zatvorenih vrata". Mogu se kladiti da bi vecini gradjana Srbije otvorio oci. Od tih 4h Krkobabic je sigurno pola prespavao...

Dragan BL

pre 11 godina

Vidim da se spominje DSS u komentarima, pa evo i od mene podrška za jedinu zdravu opciju u ovom trenutku! Kamo sreće da imaju više glasača.

hercegov grad

pre 11 godina

koliko vidim kod penzionera nije zapelo zbog mogucnosti drasticnih promens sistema penzionisanja vec zbog sina Milana i mesta ministra trgovine.

gradjanin

pre 11 godina

Ljute se na politicare, a imaju bas onakve kakvi su oni, mislim narod. U ovoj silnoj muci i vrlo jasnoj mogucnosti da mozemo da puknemo kao zvecka, neki se sprdaju kao onaj: "dremnuli posle rucka" I jos dobije preko 200 lajkova! Alal vera braco Srbi, nama je do sprdanja, a pogledajte Grke, stalno ste se pozivali na njih, sta bi sada, izneverili vas, mnogo su ozbiljni i odgovorni za nas ukus. Zato smo jedini narod u istoriji koji vec vise od dvadeset godina propada pricajuci viceve.

Svejedno

pre 11 godina

Igraju se sa narodom i svi se prave blesavi... Cekaju da prodje zakonski rok pa da se opet ide na nove izbore. A narod crkava i skapava a njima je prelepo.

Коста

pre 11 godina

Верујем да тата Кркобабић има проблема са сином Кркобабићем у вези са неком од функција у новој влади. Уколиок грешим, не знам зашто нису отворени за своје бираче пред које су изашли са предизборним програмом и датим обећањима. Уколико имају проблем да га реализују, што ће у властиу, не ваљда зарад функција.

pirgos

pre 11 godina

Konacno smo iz poverljivih izvora saznali da Krkobabic nece potpisati sporazum jer se nigde ne spominje da ce Dinosaurusi biti zasticene zivotinje, a on toliko pati za jednim malim T-rex-om iz svoje mladosti tako da nece to potpisati, pa makar umro :)
Kad bi Dusan Kovacevic ponovo pisao Maratonce umesto Topalovici garant bi uzeo da se zovu Krkobabici :)

Ivan

pre 11 godina

Ne znam zasto se svi raduju, kad ce sad umestu PUPSa na mala vrata da uleti Razlicak!!!
Taman pomislimo da smo na dnu, a ovi nas demantuju i pokazu da dna ipak nema

Moskva suzama ne veruje

pre 11 godina

Sto neko rece dole bez starca nema udarca ahahah
Jel cuo mandatar za ovo ahahah.
Pa Moskva zaista suzama ne veruje ahahahah.

penzioner

pre 11 godina

Matorci, znate li vi onu: Rani kuce da te laje.
Sta vam to radi taj koferce Dacic?
Na slikama izgledate pored njega kao popisani. A sad i ovakvo ponasanje. Pa to nema smisla.
Uz vas smo sta god da odlucite!

ivica sabira

pre 11 godina

131-14 = 117.Ivice idi i ti kao Toma u crkvu i moli se bogu.Izgleda da vas Krkobabic mladji bas nesto mnogo i ne mirise.Sta te kosta da i ti kazes da si bio po blagoslov.

ALEX

pre 11 godina

Dragi Pupsovci,
Molim Vas da otkacite ovu koaliciju.... Ucinicete pravu stvar. Bolje je i velika koalicija nego Dacic Vucic Dinkic koalicija.

Znam da sam nebitan glasac, ali ako citate ovo... razmislite... otkacite Ivicu!

Alex

pera

pre 11 godina

Kod mene u opštini na lokalne izbore nisu hteli sa SPS-om. Mahali su nekim brojkama njihovih članova, te ovo, te ono. Onda sa stari kadrovima SPS-a nisu prešli ni cenzus.

Luka

pre 11 godina

Не могу да верујем да се приближавамо великој коалицији !?
(МиливојЕ, 9. jul 2012 15:49)
Sasvim pristojna nagrada za jedno rukovanje.

miroslav

pre 11 godina

da gospodine Krkobaić,radi se o državi a ne o ''baba Lekinoj prćiji''
a sa Nikolićem, Vučićem i Dinkićem za 4 godine nestaće ova država.

Nikola

pre 11 godina

Bravo za PUPS,izdrzite i nemojte podleci trgovcu Dacicu da se igra sa vama. Bolje bi prosli da ste ostali sa DS. strankom
Sto se tice Penzionera, podrzavam pomoc najugrozenijima koji primaju ispod 15000 dinara, to je izuzetno malo za stare i bolesne.

bez starca nema udarca

pre 11 godina

Krko sine zategni, rodjen si za premijera!
Brat bez vrat iz JS - ministar pravde i da vas Bog vidi.
Pa sto ste vi najgori, sta vas boli uvo :)

JVC

pre 11 godina

Што каже наш народ:Не пада снег да покрије брег већ да свака зверка...Док је ЕУ давала паре за пензије мого си да ликујеш а сад та иста ЕУ тражи финансирање из реалних извора па си упао фрку,.Ако си тако моћан кажи ЊЕТ овим нашим тајкунима којима си омогућио,заједно са твојим пајташима,да не плаћају порез.Поз.за наше маратонце

Miki BG

pre 11 godina

Puna podrška PUPS-u. Zaista nije normalno da URS koji je jedva prešao cenzus i koji nas je pod nazivom G17 plus doveo u ovu bezb adežnu privredno-ekonomsku, finansijsku i zdravstvenu situaciju, ponovo drži celu vlast u Srbiji u tim istim resorima u kojima su pokazali da su samo eksperti za lični, sopstveni, ali ne i opšti, društveni i državni interes. Da li će članovi PUPS ili njihovi simpatireri, stranački neopredeljeni, biti u vladi je njihova stvar, ali je poptpuno ispravno da traže garancije da će se ono za šta su dobili poverenje gradjana na izborima i ostvariti. Fala Bogu da neka stranka najzad insistira na ispunjenju predizbornih obećanja,. a ne da program i obećanja podredjuju i prodaju za ministarske fotelje i članstvo u upravnim odborima.

dejan

pre 11 godina

PUPS i JS imaju isti broj poslanika kao i SPS, a SPS uzima sve.
Slično je i G17 preveslao ostatak URS-a koji je doneo cenzus (da nije Verka i Ničića, Dinkić bi bio na 2%) , a G17 uzima sva mesta.

perica

pre 11 godina

Istini za volju mnogi biraci su glasali za Sps-Pups-Js zbog Pups-a.Medjutim meni se cini da je ovo pocetak pokusaja da puknu pregovori oko Vlade Sns-Sps-Urs i da se kao izgovor napravi Vlada Ds-Sns.Niti je Tadic dzabe bio u Dubrovniku,niti su Ameri tek tako ovoliko aktivni,niti je slucajno Dacic nervozan zadnjih dana.E bas bi voleo da Dacic izvisi za premijera,mnogo se uobrazio kako je dobio mandat.

d.j.

pre 11 godina

Kada su Krkovici trazili mesto Direktora BIA i VOA svi su se smejali.Pri tomsezaboravlja da medju clanstvom i simpa PUPSA i skojevaca ima dosta prevremeno penzionisanih vrhunskih kadrova bezbednjaka.Isto vazi i za ostale oblasti.Zammislite penzionera Zeca kao guvernera...

ex demokrata 1

pre 11 godina

Ehmm,pa nesretni SPS ima tek 22 poslanika,to je samo 2 više od LDP ....ali,PUPS jesu u pravu,teško je normalnom čoveku objasniti u Srbiji da g17 ulazi u Vladu i to da opet vode resore sa parama...

Mikloš Maroti

pre 11 godina

PUPS je u pravu, tretman mora biti ravnopravan, srazmeran broju poslanika. Ne može URS, tj. Dinkić, koji je do sada bio u svim vladama, koje je rušio, da dobije sve, a PUPS ništa. SPS je iskoristio penzionere i zahvaljujući njima je dobio toliki broj poslanika. Videćemo na sledećim izborima kad PUPS nastupi samostalno.

U Kolubari jedan dan traje 25 h...

pre 11 godina

Kao clan SNS-a,ja bih najvise voleo veliku koaliciju,pa ljudi pogledajte SPS je svuda u vlasti u svim opstinama kako u Srbiji tako i u Vojvodini,dosta je bilo njihove bahatosti...

Alibaba

pre 11 godina

"PUPS neće potpisati nacrt koalicionog sporazuma u ovoj formi, jer nije precizan", rekao je potpredsednik PUPS-a

Verovatno nije pisan klinastim pismom :)

Marko

pre 11 godina

Kako ste bre svi zreli za novi 5. oktobar, samo ovog puta sa "pevanjem i pucanjem". Ceka se samo da prvi ocajnik rokne ciglu u poslugu, a jos bolje u Vladu ili Skupstinu. Nego jel ima nesto novo o Bekuti i Mrki?

Treći i poslednji krug je na pomolu

pre 11 godina

Ne radi se o preciznosti, nego o deobi ministarstava, agencija i JP. Nije džabe Milan Krkobabić vratio mandat gradskog odbornika u Beogradu. Verovatno PUPS očekuje barem jedno ministarstvo, i to na primer za rad i socijalnu politiku. Logično je da neće da dozvole da Dačić svojima unurar SPS-a podeli svih 5 ministarstava, a da PUPS ne dobije ni jedno mesto u Vladi. Usput, Dačić daje Mlađi navodno 2 ministarstva, ali ukupno 6 resora, i to najkabastijih (po broju državnih sekretara i pomoćnika ministra). Sve mi se čini, ako se Dačić i Mlađa ne odreknu barem mrvice od svoje alavosti, da će veoma brzo ispasti iz igre i, hteli-ne hteli, morati da budu opozicija do narednih izbora. Možda je tako zaista i bolje. Svi su izgledi da su Riker i Gordon došli da podrže upravo takvu opciju, kojom bi Tadić ipak ostao u igri, odnosno postao premijer, ali bez većine ministara iz DS-a. Uostalom, na sličan način i Koštunica je postao premijer u martu 2004, nakon tromesečnih kombinatorika, natezanja, cenkanja i na kraju, gotovo eksplicitne podrške Vašingtona, Brisela i Moskve.

Samo vas gledamo ...

pre 11 godina

Konacno se penzioneri osvestili da ih kofercic, izvinite,Dacic otpisao zaboravljajuci da su i ono sa njim u koaliciji. Mnogo se taj naduvao za mesec dana a sta ce biti ako bude primijer......sacuvaj nas Boze.

uz marsala tita, junackoga sina .. ;)

pre 11 godina

Clan sam DS-a (jos uvek) i jesam, posle svega, za veliku koaliciju (vladu: SNS/DS) kako god ona bila sastavljena i ko god da je premijer!
Ipak je situacija preozbiljna u zemlji i ipak te dve stanke imaju najjaci kadar.
Srecno, iz Panceva!!!

Sumadinac

pre 11 godina

Tata za premijera, sin za predsednika, unuk za ministra inostranih poslova.Prava koalicija, sta hoce ovi drugi.I nad Dacicem ima Krkobabic

maks

pre 11 godina

Kakav Diznilend ovo je pravo zezanje.Salu na stranu, gomila neodgovornih,neozbiljnih i samozivih ljudi na svim stranama."Selo gori a baba se ceslja"

Komentator

pre 11 godina

"Ako neko sa 13 mandata može da upravlja zemljom (URS), a neko sa 12 ne treba da postoji, onda se varate".
Izgleda da penzioneri baš i ne pristaju na dalje ponižavanje i glumljenje fikusa Dačiću, Dinkiću i Tašku Vučiću?
A ova trojica se taman navikli da im neko pravi 'ladovinu na letnjoj vrelini.
Ako već ne poštuju njihove mandate trebali bi bar godine. Red je, kućno vaspitanje nalaže (e našao sam od koga da ga očekujem!?!).

matori

pre 11 godina

"...PUPS je, pojedinačno gledano, druga stranka po jačini u koaliciji sa SPS-om - od ukupno 44 poslanika SPS ima 22, PUPS 12, a Jedinstvena Srbija sedam..."

Nekome ni elementarna matematika nije jača strana... Gde se zagubilo 3 poslanička mandata???
Prema nekim ranijim informacijama, PUPS raspolaže sa 15 mandata, pa bi njihovo istupanje iz koalicije dovelo do gubitka potrebne većine za formiranje vlade.
Krkobabićevo upozorenje nije bez osnova, i ne bi ga trebalo zanemariti...

Bice bolje a...

pre 11 godina

Izgleda da je Dacic i ekipica oko njega htela da prevesla dedu u stilu lako cemo s njim izaci na kraj.
Ali deda se neda i nece stati dok se ne ugradi maksimalno cak do 5 kolena unazad.

odgovorni mile

pre 11 godina

"Preuzeti odgovornost" u slengu danasnjih politicara izraz koji oznacava jaku i neodoljivu zelju za ugradnjom u profitabilne poslove sa drzavnim parama i podelom postizbornog plena - javnih preduzeca.

Moskva suzama ne veruje

pre 11 godina

hahahahaha..kako je neko napisao zasedaju kao Enti!!!!! ahahah…ahah a....vrh komentar
(jericho, 9. jul 2012 16:39)

hahahahh, da i ja se odavno nisam ovako slatko nasmejao na komentar ahahah
Pozdrav svima!

vlada-so

pre 11 godina

Što bi rekao naš nadasve napaćen ali za šalu uvek spreman narod;čuvajte se penzionerske k..e i mokrog baruta,nikada ne znate kada će da opali.

Relja

pre 11 godina

PUPS mi nisu miljenici, ali ste malo pobrkali stvari. Ako je Dacic podrazumevao da ce PUPS bez icega podrzati njegove ogromne ambicije a da nista ne dobije - bas se zabrojao. Nije kriv PUPS, vec Dacic koji je njih video kao svoje pratioce ma sta se desilo. Mada mi se cini da je deda Krka uvek bio prisutan.

dosta

pre 11 godina

Godina 2112,leto gospodnje: Jovan IV Krkobabic praunuk,susreo se u Subotici sa Modest Dulicem i njegovom bracom naslednicima trona! Tom prilikom je konstatovana velika bliskost Vojvodine i Srbije. Dogovoreno je da u buducnosti Vojvodina i dinastija Dulic licno,pomognu Srbiji na putu Evropskih integracija. Sastanku je prisustvovao i Jovan I Krkobabic i kraljica majka!

Konzerva

pre 11 godina

ima li dinkic love za jos jednu kampanju. nemojte ljudi, jadni mladja nece moci da podnese nove izbore. zar takvog strucnjaka da ostavimo van vlade i parlamenta. nemojte krkobabici ako boga znate, nadrljace mladja...