Nedelja, 01.07.2012.

09:44

Vučić: Nova vlada za dve nedelje

Vršilac dužnosti predsednika SNS Aleksandar Vučić izjavio je posle sednice Glavnog odbora partije, da će nova vlada biti formirana u periodu od 15. do 24.jula.

Izvor: Tanjug

Vuèiæ: Nova vlada za dve nedelje IMAGE SOURCE
IMAGE DESCRIPTION

184 Komentari

Sortiraj po:

Predrag

pre 11 godina

Savet dobronamernog DS-ovca. SNS samo da podrzava vladu, ne ulazite u nju, za cetri meseca, ionako ce Dacic da leti, zajedno sa svom kamarilom, tada formirajte samostalno vladu, bez ikakvih primesa, niko vam tada ne moze nista.

pepe

pre 11 godina

Demokrate mnogo se bre sikirate šta će drugi da urade, a uradiće sigurno nešto ... Svaki naslov, priča, vest i komentar (od kako je Ivica ostavio Maricu u šumu pa Vuk mora da je teši s'junačke pesme) su isključivo protiv pobedničke Srbije. Toliko patetike svaki dan nije zdravo za organizam ... Stisnite zube, stegnite kajš, pogledajte protivnika u oči i čestitajte pobedu.

s

pre 11 godina

Musliman sam i ne opterecujem se stim.Otisao sam u inostranstvo kad sam morao negde 91 i igrom slucaja u inostranstvu sam bas kako mi kazemo napravio puno novca,mlad sam jos uvek.Ali i dalje redovno pratim vesti inadam se da ce u Srbiji doci razum.Prolazi na vreme prestanita mrzeti.

Dule

pre 11 godina

Podrzavam DS i glasao sam za DS. Ali moram da kazem da je Vucic u pravu i da ne treba da trpi ucene Dacica. Ima dobro iskustvo od ranije i sada vidi kako je prosla DS sa SPS. Ako bih morao da biram izmedju SPS i SNS moj izbor bi bio SNS.

Johnny

pre 11 godina

Teško ovo da bude, sve teže izgleda, što bi rekao Radovan...
- Radovane, kako ti nije žao što ti je ćerka vec 5 godina u drugom stanju.
- Ima da bude i 10 al neće da rodi dok se ne uda!

nesa usa

pre 11 godina

Preobuceni radikali, ili kako ih jos nazivaju radikali sa malo mozga, izgleda da ne zasluzuju taj poslednji epitet. Vucic prica sta navodno hoce SNS, ali ministri nece biti iz SNS jer ta partija takvih kadrova nema. Oni koji su navodno unistili srbiju za vreme DSa ponovo ce se dokopati fotelja da bi nastavili da kraduckaju.

Narod da zivi bolje od politicara? Hahahahahaha. Vucicu gde ti zivis?

KiSSeli

pre 11 godina

SNS kao najveca stranka zeli (logicno)da vodi glavnu rech, ali inteligento ne zeli da uzme nikakvu odgovornost...jer u sluchaju kraha u ekonomiji nadlja Dinkic,a u za sve ostalo nadrlja Dacic.Genijalno.

Sync

pre 11 godina

Sve mi vise izgleda da ce Labelo preveslati Dačića, i u munjevitom obrtu sastaviti vladu sa DS! Taman da mu vrati za ono pre cetiri godine :)

nikad izvini!

pre 11 godina

Mala bara,mnogo krokodila.Nema

nista od vlade.To je gomila neracionalnih egoista.G. Tadicu i prvaci DS,idite na godisnji ,i odmorite se a kada vas budu molili da se vratite,terajte inat.takve postuju.izbore ste izgubili jer ste se ulagivali narodu koji je veci lopov i licemer od Vas,te je to shvatio kao slabost.zato DJilas ima dobar rejting.

Milan

pre 11 godina

Kiliko sam shvatio prioritet nove vlade bice ekonomska i socij.pilitika obzirom.da su te.resore prepustili Mladji za kog su do juce govorili da je grobar srpske privrede vidim se vec kao upokojen...

Slavko

pre 11 godina

Jos od zavrsetka izbora, SNS se ni u jednom momentu nije ponasala halapljivo kada je vlast u pitanju. Stanoviste da se ne ulazi u vladu po svaku cenu, ostalo je i dalje prisutno, sto ukazuje na stabilnost politike SNS-a. Ako takva stabilnost bude prenesena i na novu vladu, onda nema sumnje da ce ona biti uspesna.

Miško

pre 11 godina

Šta je frka aaaa?
Leto je uzelo maha treba se ići na godišnji (Španija, Francuska, Sejšeli...), pa reko na brzinu da sastavite vladu.

barracuda

pre 11 godina

Procitao sam pazljivo sve komentare i dosao do jednog zakljucka, a to je da zemlji Srbiji treba pod hitno zameniti ime. Da se sa punim pravom zove UDBINstan.

petar

pre 11 godina

Ovi koi kukkaju da lose stanje i tako dalje,a kako bilo kad DS preuzeo vlast od SPS i SRS.Nesto brzo zaboravili,plate 5 maraka,za mleko trebalo da ustanes 5 jutro.nije bio benzina a cena 3 marke,nista nie radio,avioni ne lateli,redove pred Grcku ambasadu,ko mog da kupi benzin vozio Yugo,prodavnicama nista,a sad svi odmax dobili amneziju!!!Ko prica da DS 12 godina na vlasti, pricate ne istinu kad dio Djindjic Kostunica stalno smetao, kad Kostunica bio premjer a V.Ilic minista zaboravili ste,a kasnije koalicia DS i SPS,ko drzao ministarstva zdravlja,finansie,ekonomiki i infrastrukture-Mrkonic,policie,pensioni fond,nisu oni bili clanovi DS!!!E sad vidite radikal-naprednjaci kako je biti u koaliciji,ne svidja vama da Dacic uzima vecinu resora?!DS jeste gresio,mogao i vise uraditi,ali ko ne radi taj ne gresi.Godinama prave kucu a moze za minut srusiti.DS kad mi malo ocistio svoje redove ipak najbolja stranka i po strucnosti i po znanju!

Dela

pre 11 godina

Sudiću vladu po delima. Dakle, šta god pričali o Kosovu, gledaću da li se razlikuju po delima od Tadića. Evromantre su gubljenje vremena, ceniću samo ekonomske pokazatelje. Sve jeftine obmane, pravljenje građana budalama a la DS i propagandu razotkrivam (ako mi budu objavljivali komentare). U suštini, ako ne naprave rez u odnosu na prošlu vladu - pukli su. Samo diskontinuitetom imaju neke šanse.

D30

pre 11 godina

Najbolje da ova prirodna koalicija "ljudi od reci" Vucica, Dinkica, Karica, Milosevica, julovaca, pezionera, arkanovaca... sto pre formira da se narod podseti sta ja manje, a sta vise lose i da traju sto krace, a DS da se otrezni i procisti od korova i vidi da ako ne radi kako treba i u interesu boljeg standarda naroda, moze da bude zamenjen i losijima od sebe kad vec nema bolje alternative. Ovoj zemlji nedostaje Zoran Djindjic, vizionar, hrabar, odlucan, svestran..., covek za kog smo pokazali da ga ne zasluzujemo.

Boban

pre 11 godina

OOoo kojim promenama vi pricate, kad ce 95 % ministara iz prethodne vlade ponovo biti tu, vi koji ste glasali za SNS jel ste to zeleli,ne kapiram uopste,jel ste za njih glasali da beze i kriju se od odgovornosti, veciti demagog aca vucic

Miloš

pre 11 godina

Dobro bre ljudi, pa gde srljate sa tim komentarima?

Ja sam glasao za DS i bilo mi je žao što rezultati nisu drugačiji, ali bez obzira na to mislim da svaka, pa i ova vlada zaslužuje određeno vreme da pokaže koliko je zrela i spremna da se suoči sa problemima u kojima se naša država nalazi.

Mislim da bismo svi trebali da verujemo da će ova i svaka naredna vlada učiniti sve da se se popravi materijalno stanje stanovništva i odbrane nacionalni interesi. Jedino takvo razmišljanje može naše društvo povući napred, a novoj vladi dati dovoljno vremena i prostora da nešto napravi.

Osuđivanje unapred, stalna podmetanja i provokacije možda koriste nekoj stranci pojedinačno, ali mi kao društvo od toga svakako nemamo koristi i takve nastupe svrstavam u domen psihopatologije, a za tu oblast nisam stručan.

U interesu je i vlade, a i nas, da se situacija u državi menja na bolje. Zato bez obzira na to za koga sam glasao, želim novoj vladi (ma ko da se u njoj nalazio) puno sreće i uspeha u periodu koji je pred nama, jer jedino tako i mi možemo očekivati bolji život.

bugi

pre 11 godina

neko definitivno nesto mora da promeni,sobzirom u kakvom se stanju Srbija nalazi,prethodni su imali sansu da nesto naprave ,urade ali nisu,sada da vidimo ove druge,,,ne menja se Srbija kampanjom

Bence

pre 11 godina

Glavni odbor SNS-a dao je ovlašćenje Aleksandru Vučiću da odlučuje, što je i prirodno, jer ne može odbor da se sastaje svaki dan. Mislim da dolaze bolji dana za građane.

Monarhista

pre 11 godina

Nesto ne verujem u njegove reci ali bar je dobro da se cuju...u prethodnom periodu niko nije smeo ni da pomene da bi jadan narod trebao i morao malo bolje da zivi...

Mirko

pre 11 godina

Hhahahah koja laz ..prvo rekli za par dana, pa onda za nedelju dana, sad dve nedelje, a svi znamo da ce to biti u zadnji cas kao i sve kod nas u Srbiji.Reci lepo nema nista od vlade do septembra jer moramo da se dogovorimo ko ce da krade i otima, a ko da kraducka u odredjenim ministarstvima.

Ljuba

pre 11 godina

Ma, nemaju oni pojma u šta su se upleli, naprosto puknem od smeha kad pomislim ko će da vodi državu, gomila nesposobnih ljudi. Hajde sad lepo se sastavite kako ste naumili pa ispunite sve ono što ste godinama obećavali i pljuvali druge kako nemaju pojma.
Kako god da se skrpite, sreće nema, preti nam najgori scenario do sada. Živi bili pa videli.

Zare

pre 11 godina

Vlada do 25-og? Mesec dana od Dacicevog dobijanja mandata da formira vladu? I barem 15 dana pre toga ste znali da ce te praviti vladu? A za koliko rekoste vi sposobno nazadnjaci da mozete da napravite vladu? Mozete li jednom u zivotu da izgovorite ISTINU za bilo sta...barem ime i prezime?

kanibal

pre 11 godina

"Mlad je čovek i poprilično sposoban.
(Sindikat, 1. jul 2012 15:21)"

Slažem se, malo je onih koji su pre 30-te godine života stekli stan od 200 kvadrata na NBGD, a pre toga zatvorili pola srpskih medija, kako pisanih, tako i elektronskih. I sve to bez ijednog dana poznatog radnog staža u struci.

lorimer

pre 11 godina

" Kad niste uspeli da formirate vladu 50 dana a zamajavali ste nas svim i svacim pustite i 50 dana drugima pa ukoliko vlade nema idemo na izbore.
(kostass, 1. jul 2012 15:58)"

Jel to nešto novo?

Zar nije Vučić rekao da već imate sve osim detalja, i da će vlada biti za par dana?

Zašto vam treba 50 dana za detalje? Ili samo imamo različitu percepciju reči "par dana"?

Ajde, da vas ne držim u nedoumici - jedina promena koju ćete možda izvršiti je onaj fikus koji se suši u hodniku - on će biti iznet iz hodnika.

O kakvim promenama vi govorite, kad vam odmah prvog dana treba onoliko para koliko nas je prethodna vlada zadužila za 2 godine?

U mom kraju se to ne naziva štednjom, neznam kod vas. Kod nas se to naziva drugačije.

Samo opušteno, čak će te se i vi čuditi šta vas je snašlo, mi i ne moramo.

Major Kursula

pre 11 godina

Tadic je imao laganih 10% prednosti 5 dana pred drugi krug. Onda mu je Vesna Pesic rebnula 6% a Kostun gurnuo njegovih 6% i eto Tomi pobede sa 2% razlike. Dzabe mu bili svi performansi da izbegne pobedu; sad i on i Tadic u neobranom grozdju. Nit ovaj zna sta mu je posao kao predsedniku, nit ovaj moze da veruje da je izgubio. BoTa ne verue a Undertaker koma.

anna

pre 11 godina

tako se odgovorni politicar ponasa,bez lazne skromnosti.Ono sto se nekoliko godina pricalo,i sad je Vucic ponovio.Takav lider vlade nam treba.

kostass

pre 11 godina

Ne znam sta samo mislite da postignete ovakvim komentarima vi iz DS-stranke. Vasih komentara je 95% ovde i to sve kao sta ce sad sto nije sad, nemaju kadrove, ne mogu ovo, ono. Oladite vi smutljivci ... Kad niste uspeli da formirate vladu 50 dana a zamajavali ste nas svim i svacim pustite i 50 dana drugima pa ukoliko vlade nema idemo na izbore. Samo se mislim kako li bi poceli da velicate Vucica kad bi vam rekao da ce formirati vlast sa DS-om. Pa vi bi mu i NOBELA dodelili. Ali jos uvek je moguca vlada DS-SPS-URS-LDP-SPO itd. Sto ja mislim da bi i trebalo da se desi pa kad krene narod da stvarno pocisti one koji su i krivi za ovo stanje a SNS bi tada dobio neogranicenu vlast za vladanje. Ovako se moze dogodite da on u tom narodnom buntu (a vi DS ovce cete ga sigurno sa vasim prijateljima iz inozemstva izvesti kao i prosli put) SNS nadrlja ni kriv ni duzan. Zato ako SNS moze da bude glavni u kreaciji promena treba da prihvati vladu ako ne ne treba. A Ako je cilj SPS-a i SNS-a jaka i nezavisna Srbija onda ce se dogovoriti.

Sindikat

pre 11 godina

vladu treba što pre formirati i prekinuti ovu agoniju u državi. Drago mi je što će Vučić biti deo vlade jer ga izuzetno cenim. Mlad je čovek i poprilično sposoban.

Laponac

pre 11 godina

Političari uozbiljite se, formirajte vladu i krenite da rešavate probleme ovog društva već jednom. Inače ne znam šta svi kukate za ovakvom vladom gde ste bili na biralištima 6.maja, jel imaju većinu? Imaju. Inače toliko vas mrzi Mladjana Dinkića a on uporno prelazi cenzus već 12 godina i posle vam čudno što je u vladi pa neće sigurno da bude upravnik pozorišta.

Sin Dragan

pre 11 godina

Ne čini to Aleksandre, 90%...ili svih 100% onih koji su glasali za Vas, nisu hteli u vladu sa onim kome si na prugastom odelu i broj dodelio. I na konferenciji za štampu sa Dačićem, izraz tvog lica je sve govorio. Čini mi se da tvoja mržnja (politička) prema DS nije tolika kao prema Dinkiću, a i gradjanima bi bila takva vlada sa DS-om prihvatljivija...naravno ako ponude stručne, poštene i časne ljude. Ne možeš dozvoliti da te u vladi nadglasavaju i smeju ti se iza ledja...no, videćemo.

tralalalala

pre 11 godina

Hajde da vidimo ta hapsenja politickih kriminalaca koji su ojadilli Srbiju i narod... DS to nije uradio i zato nam se ovo i desava... Kada to uradi vlast koja god bude formirana, imace podrsku opljackanog naroda koji zivi u nakaradnom sistemu...

Marko Runjajic

pre 11 godina

Dobro je za Srbiju da se promeni malo vlast pa da vidimo da nisu ni demokrate bogom dani. Ljudi realno ovi ne mogu da nas razočaraju jer nešto puno nas nisu ni očarali, mogu samo da nas iznenade ako budu dobri i urade zaista nešto za zemlju.

milan

pre 11 godina

To je bio sou za javnost, videcemo sta ce posle doci. Naprednjaci kao i socijalisti nece propustiti priliku da vladaju pa makoliko to kratko bilo.

dosta

pre 11 godina

Ma nema nista od toga,gubljenje vremena. Novi izbori,novi pokret,novi ljudi koji ce da zbrisu ove politicke klanove i promene ovaj nesrecni sistem. Sve mora da se menja,iz korena.Dosta smo ih trpeli,dosta su nam godina uzeli,dosta su nas pljackali!!! Stop politickoj tiraniji! DOSTA!

Ivan 81

pre 11 godina

To znaci da jos prica nije gotova, i da Dacic nece tako lako dobiti premijersko mesto.
I nije iskljuceno kao sto je Tadic ostao bez strateskog partnera, isto tako ostane i Ivica.
Opet traze treceg za preferans.
Novi izbori nisu iskljuceni.

Super Mario

pre 11 godina

Dobra stvar je što će DS otići u opoziciju i što će se videti šta je sve radjeno u prethodnih pet godina. Sa svimostalim nisam specijalno oduševljen ali tako je kako je, tako smo glasali, bolja vlada nije mogla.

Gradjanin obicni

pre 11 godina

Najbolje posle svega vidjenog proteklih nedelja bi ipak bilo vlada SNS-DS!Najpostenije za gradjane,za drzavu,..da se svi prilepci i mini stranke a maxi ucenjivaci uklone,a ove dve najjajce stranke zaborave medjusobne nesuglasice i krenu da rade u interesu izvlacenja drzave iz krize.Ako im je zaista do nas gradjana i drzave a ne samo do funkcija,tako bi trebalo biti,mada,..

fm12

pre 11 godina

sad bi najbolja fora bila da sns ispali sps oko vlade, kao sto su oni ispalili ds i da se ponove izbori posle kojih bi sps definitivno otisao u istoriju, a i mnogi drugi, jer su posle ovih izbora mnoge maske pale. mada kod nasih politicara to nema veze, nemaju oni ni casti, ni obraza, ni morala.

Mefistofeles

pre 11 godina

Vučić zna da onaj ko sad uzme vladu pada
ispod cenzusa na narednim izborima(ma kad oni bili).
Zato ovaj govor.Vučić zapravo unapred svu krivicu
svaljuje na svoje partijske kolege jer zna da se u
ovakvoj situaciji malo može učiniti pa pravi odstupnicu
za jedinog čoveka do koga mu je stalo na celoj kugli
zemaljskoj tj za samoga sebe.
Uvek kada je neka kriza kad nema dobrih rešenja svi
su zato krivi izuzev Vučića koji je jedini pametan
najsposbniji tj nema mu ravnog.Kakav narcis!

goga

pre 11 godina

SPS,SNS i DS formirajte vladu i stranke s 5 odsto mrs u p.... m...... i gotovo,moli Peru,Ziku,Balinta i ostalu gamad zato ne mozemo da podjemo napred dok se sve mini stranke udome pa ne odgovara ovo mesto jer decku se ne svidja taj posao pa ne odgovara ovaj posao,Tadicu,Dacicu i ti Nikolicu koje ste vi koze,strasno i ne morate da mi objavite komentar ionako nikad to niste uradili bas me briga

denko

pre 11 godina

Cini mi se onako za sad mi se lagano cini da ni od ove vlade nece biti nista i da ce onako 5 do 12 kada bude kraj roka pre novih izbora iskociti vlada SNS - DS ....

SUPER HIK

pre 11 godina

velja alijas PUTARINA i mladja alijas NACIONALNA STEDIONICA borci protiv korupcije !!! i bogoljub alijas MOBTEL glavni savetnik u vladi za borbu protiv korupcije !!! bice zanimljiva ta borba ...

Nikola Kosanović

pre 11 godina

Aktivirali se komentatori DS-a. Zaboravljaju ko su "strućnjaci" DS-a u današnjoj vladi. Cvetković (premijer na Tadićevo dugme), Malović (reforma pravosuđa nad kojom se ceo svet zgražava), Šutanovac (uništena vojska, pogibije, a čovek investira u svoj stan sa firmom koja je sa njegovim ministarstvom obrnula 40 miliona evra), Dulić (ortoped bez prakse, planira i izgrađuje po Srbiji, a na drugostepene odluke njegovog organa uprave u katastarskim stvarima čeka se godinama), Petrović (advokat nam sređuje poljoprivredu), itd... Jedini koji imaju prelaznu ocenu su Jeremić i Ljajić (koji se ovog puta kladio na pogrešnog konja). I samo da umesto pomenutih neznalica dobijemo stručne i pametne ljude u vladi - biće to veliki uspeh. A što se krađe tiče - vlast se na ovom polju pokazala kao do sada neprevaziđena upravo zbog članova vlade iz DS-a. Posle reforme pravosuđa, ali istinske, koju obećaše iz SNS-a (DS bi ostao na vlasti samo da nisu činili bezakonje u reformi pravosuđa i da je Trivan manje istupala u javnosti), a EU je zahteva - mnogo afera će se otkriti i tek tada će se videti kakve štetočine je Srbija imala u vlasti, naročito u poslednje četiri godine. Nisam član nijedne stranke od 1997.g. Niti simpatizer bilo koje. Izborni sistem je katastrofalan, omogućava delovanje i udruživanje stranaka po pravilima mafije sa početka 20-og veka u USA. Stvari, jednostavno, tako stoje.

Steva iz Curuga

pre 11 godina

Eee, naprednjaci moji dragi. Bolje je vama u opoziciji. Doci ce i taj dan, za jedno dve godine, kada vas Mladja otkaci, a onda vas nece biti zbog njega. I bolje je za DS da malo odmori.

laki

pre 11 godina

Vucicu,sve si lepo objasnio,videcemo sta cete od toga ostvariti.Bilo bi fenomenalno kada bi tvoje reci ugledale stvarnost.Pazite se samo Dace,on je prevejan,nije toliko koliko je do sada imao lake protivnike i istomisljenike.Ne treba zaboraviti da i ministri bivsi/sadasnji,koji su umesani u kriminal moraju biti krivicno gonjeni.Vlada koja ce biti sastavljena je prilicno bogata takvima.Obecali ste narodu,Vucicu.A sad svi na posao.

vracharac

pre 11 godina

Dvaput citao i izmedju redova procitao da ovi i SPS se nisu bas dogovorili oko sastavljanja Vlade, cirkus Izbori 2012 se nastavlja

u NS i BG nije sve zavrseno

pre 11 godina

nisam ni u jedno partiji ali sam glasao za SNS/jednostavno trebaju da dodju drugi na vlast. ovo u NS me razocaralo, da ostane korumpirani Canak, da su odmah u noc objavili ko ce ko biti na direktorsim foteljama. Gde su ti konkursi za izbor direktora??? Ako se vrlo brzo ne izglasa nepoverenje u tu "skrojenu na brzinu vladu", mislim da ce narod izaci na ulice.

milan

pre 11 godina

e moj Vučiću,dozvolili ste da se rehabilituje najveći Dinkić.Čovek koji je razorio srpsku ekonomiju.Najbolje bi bilo da ste to sve što zahtevate od SPS prvo ponudili najvećoj stranci pored vas tj. DS-u i konačno sve ove male stranke što ucenjuju poslali u istoriju.ako oni ne pristanu na pošten dogovor a ja ti nekako verujem da si iskren da raspišete nove izbore.Mislim da bi na jesen dobili bar 100 poslanika i onda bi mogli kako hocete.Osveta je najgora stvar i vrlo kratko vreme nakon toga je čovek srećan.trebali ste biti racionalniji i gledati malo više unapred.Takvu grešku sa SPS i Dinkićem je napravio i Tadić.Vi izgleda želit da učite na svojim greškama.

q-gera-b

pre 11 godina

Vučiću,odmah startuj na prvu loptu,daj program da vidimo šta nudiš.Šta bi sa istagom o krađi glasova,ja ti neverujem više,ako si izdao Šešelja tako ćeš i narod,a znaš i sam da je SNS-u napravio DS do tada ste ti i tvoji gospoda-drugovi bili u SRS-i vrati malo pamćenje nazad pozdrav radikal.

lorimer

pre 11 godina

"Njegova vlada se zaduzila 5 milijardi za 4 godine, .
(MT, 1. jul 2012 12:32)"

Zato će se ova zadužiti za 3 milijarde u prvih par meseci. Samo posmatrajte.
O reformi javnog sektora i štednji na svim stavkama neće biti ni reči.

Miksa

pre 11 godina

@Vodenicar
Kakav bre preokret pa oni su minijatura???
Vljda samo DS+SNS a tu sigurno neće biti mesta
za Čedu.A na sledećim izborima cenzus 20 posto
kako bi te kombi strančice(SPO,LDP,LSV,DSS,URS)
nestale jednom za sva vremena ...

dosta bre vise

pre 11 godina

ma vi u stvari i ne znate sta vas je snaslo. Vi u stvari niste ni hteli da dobijete ove izbore. Kanda vas je narod malo z.....
Sada ne znate sta da radite. Nemate kadrove. Od svih obecanja, promene ce da "vode" ljudi koji su do juce sedeli u vladi, a vi cete biti samo podpredsednik i ministarka spoljnih poslova.
Pa ljudi vi ste smesni kao crtani film bre.
Vasa politika je teska demagogija i balon od sapunice.
Predsednik vam se setka po belom svetu, ako je spojio tri dana u Srbiji od izbora, a zemlja nam se raspada.
Nego htedoh da vas priupitam posto nam je vecina naroda senilna, kamo se dedose onih 100 milijardi? A da, pardon u narednih 10 godina. To je 10 po godini tako da ove tri koje fale u stvari nece predstavljati nikakav problem, jel da?
Ili ste mislili da cemo 100 milijardi dobiti posle deset godina pa planirate da sledecu kampanju bazirate na istom obecanju?
Jel ste o tim promenama pricali? O tom zalaganju?
Pa vi ste toliko fenomenalni da vas ni Ajnstajn ne bi izmislio.
Dno dna zemljo Srbijo. Popadosno skroz s ovima.

Zvezdarac

pre 11 godina

Sad će lepo Dačić i Dinkić da podele kolač a ti prepošteni moj Vučicu ćeš deliti dozvole za kioske po Bulevaru, ali ne u Kralja Aleksandra u Beogradu nego u nekom gradu gde ste na vlasti u lokalu

Marko

pre 11 godina

Vucic je 100% na pravom putu! Efikasna i odgovorna vlada sa najboljim kadrovima! Strucnost iznad svega za svaki resor u vladi sa velikom dozom patriotizma. Kritike da je DS vodio drzavu dobro, ne znam samo za koga? Nikada nismo bili u tezoj situaciji-ekonomskoj, moralnoj, politickoj...Premijer vlade Ivica Dacic treba dobro da razmisli koga treba staviti na koje ministarstvo!!! Hocemo vladu nacionalnog spasa!!!

B.Mikić

pre 11 godina

Vučiću, sve je to lepo rečeno i mislim da su se gradjani toga naslušali tokom godina. Lepe i obećavajuće reči je imao i Koštunica, još lepše je imao Tadić i svi drugi koji su preuzimali vlast, ali posle par nedelja, od obećanja po običaju nema i ne bude ništa... A i kako da bude kada vlast delite sa ljudima koji su direktni proizvodjači kriminalaca i tajkuna u Srbiji. Zar neko misli da će Dačić uskratiti pravo na monopol Miškoviću kada je ovaj nastao u vreme SPS tokom devedesetih? Isti, čak i bolji odnos će sada biti sa Milanom Beko, sa Perčevićevim Interkomercom kojim će se sve javne nabavke "sredjivati", sa Kostićem, Spasojevićem i drugim "gigantima" koji su do prvog miliona došli za vreme Miloševićeve vladavine. Zar mislite da je Karić Milanka tu zbog Srbije ili zbog iznalaženja načina da im se vrati ekstraprofit koji im je Dinkić uzeo. Zar neko veruje da će Velja Ilić preći u antialkoholičare i ministra pristojnog rečnika? Mogao bih do sutra o ovome, ali nema svrhe jer od promena na bolje neće biti ništa, a i ne može sa socijalistima. Socijalisti su nasamarili Tadića, tako će i Nikolića. Dačić je bio ministar unutrašnjih poslova i šta je uradio? Nije to ministarstvo samo policija, nego je i borba protiv svake negativne pojave u društvu, kao što su kriminal i korupcija. Sramota da je više afera "Insajder" razotkrio i pokrenuo nego oni čiji je to posao.

Dusko

pre 11 godina

Zasto lepo ne priznas da DS ima najbolje kadrove u stranci i oko stranke, nego se stalno pozivas na vec otrcane populisticke fraze?!
Imali su i oni mnogo promasaja u zadnje 4 godine, ali moras da priznas da su mnogo i dobrih stvari uradili...
Ovo je priprema za veliku koaliciju SNS i DS!
Taman da oterate u vecna lovista Mladju i Ivicu, jer i sam znas da sa njima 'leba nema!
Opameti se Aco, jer narod ne moze vise da ceka, a ima mnogo posla!

Svet M

pre 11 godina

Dosli su na vlast da bismo mi ziveli bolje nego oni?
Zato su Nikolici u porodicnom biznisu zvanom politika, da bi meni bilo bolje nego njima?
Bas smo ovce kad se usudjuju da nam ovako vredjaju i to malo pameti sto nam do sada nisu popili!

Darko

pre 11 godina

SNS ce zavrsiti na sljedecim izborima duplo losije nego sto je na ovim prosao DS ukoliko bude ignorisao izrezirane konkurse,korupciju,nepotizam i stranacko zaposljavanje.Znam mnogo ljudi koji je dalo glas SNS,a koji nikad za njih ne bi glasalo da je situacija u zemlji "normalna".Ti su ljudi redovno glasali za DS i njima slicne,ali brate nisu vise mogli da podnesu ovoliki sepen korupcije,nepotizma,stranackog zaposljavanja i izreziranih konkursa.DS odnosno njihov kadar je sudjelovao u svemu tome i zato je prosao kako je prosao.

Pera

pre 11 godina

@zivojin

Mislio sam da je svrha bavljenja politikom da se vodi drzava, a ne da se dobijaju politicki poeni i sirova vlast. Vas stav da SNS ne treba da formira Vladu jer je sada teska situacija i da ce zbog toga izgubiti popularnost na duze staze govori u prilog tome da DS mozda i nije tako lose vodio drzavu, vec je bila losa situacija, tj. kriza. To znaci i da vama nije do toga da u drzavi bude bolje, vec da SNS bude dobro pozicioniran.

objavite,ako hocete...

pre 11 godina

Za ovo ste krivi ti Tadicu i Nikolicu,i ti DJilase i Vucicu,dok ste se svadjali u kampanji mali Sloba je skupljao poene.Apelujem da izadjemo ponovo na izbore zakopate ratne sekire i povedete Srbiju jednom velikom koalicijom na svim nivoima,da se ovaj ucenjivacki lobi vise razbije...

rikoset

pre 11 godina

Velika koalicija je jedino pravo resenje pojacana preokretom i manjinama i to bi bilo 2/3 mesta.u Skupstini.Mogao bi se i Ustav menjati.A ovi ucenjivaci Srbije izvesti na odgovornost.

vlas, vlas

pre 11 godina

nećemo ovo, hoćemo ono, sve to liči na dačićev bunar želja u koji će se ubaciti pregršt ljudi odavno kompromitovanih i željnih povratka u vlast.
za promene je potrebno mnogo više od toga.

Mimica

pre 11 godina

@zivojin: Pa, ako bi odustali od vlade ispali bi da su kukavice, našem narodu ne možeš ugoditi.SNS ne može samostalno formirati vladu, znači sa nekim moraju,a sve je bolje od koalicije sa DS-om.

sumorni

pre 11 godina

"Građani treba da žive bolje od političara"

Onda da se za početak trampimo za stanove, meni bi baš odgovarao taj od 200m2 na NBGd za koga niko nezna kako si do njega došao.

Vidi ovako momak, ako sad planirate 4 godine da se pravdate rezultatima prethodne vlade, onda batalite posao odmah sad.

Nema nikoga ko ne zna stanje u državi, znali ste ga i vi kad ste se kandidovali na izborima.

A to što nemate stručnjake, već samo partijske vojnike da ih stavite u Vladu, to je vaš problem. Počev od onog staljiniste Antića, pa do Arkanovog generala Pelevića.

A te fore da niste tu samo da bi ste vladali i bogatili, ostavi za decu iz nekog vrtića kad ga budeš obišao.

M. Н. Лазар

pre 11 godina

Преко 50 дана је требало да се под/намире Дачић и СПС.
Сад се намирују и уцјењују Вучић/Николић и СНС. Ко зна колико времена ће требати?
Остајем при прогнози, да ће се влада ИПАК ФОРМИРАТИ 5 минута прије законског рока.
Тако је то кад народ гласа, слушајући само блејање свог' стада и звоно овна предводника.

vodenicar

pre 11 godina

E sada idemo koalicija SNS+DS+PREOKRET i kompletne i bezrezervne promene i odgovornost.Dosta sa ucenjivanjem ovih malih a i sa propadanjem Srbije.

musketar

pre 11 godina

sns tvrdi pazar. shvataju da je situacija u zemlji ocajna, i ako ne urade nesto konkretno puci ce na sledecim izborima. moram priznati (i ako nisam simpatizer istih) jedan od boljih govora ace. po ovome izgleda da im nije stalo samo tek do funkcija, a da li ce tako i biti videcemo. u svakom slucaju ako previse zatezu da bi pokazali apetite sps-a i urs-a, bojim se da bi mogli da oteraju u nove izbore.

radovan

pre 11 godina

Ako u Vladi nema DSS onda sam odmah u startu protiv vas.Kostinica doveo Tomu za Preds.a time i spasao SNs i sada nista .E nece moci tako.

Селаковићка

pre 11 godina

Па, тако и треба да буде, јер је СНС освојио највећи број мандата, тј. управо је гласао за те циљеве и програме.

tomislav

pre 11 godina

sada je valjda jasno da su svi osim LDPa na jednoj strani i DSSa, SRSa i Dveri isti i jedino sto nude je "nece to sad raditi tadic nego toma" sto sustinski ne donosi nikakve promene.....na sledecim izborima budite pametniji i izaberite kosovo ili evropu, posto smo skontali da jedno s drugim ne moze, dakle imate izbor izmedju LDPa i ekipe DSS SRS Dveri sto je danas jedino drugacije od DS SNS URS SPS

Pera

pre 11 godina

Gospodin Vučić se, bar sudeći na osnovu njegovog govora datog u okviru vesti, nalazi pred jednim od najvećih problema pred kojim političar verovatno uopšte i mođe da se nađe.

A to je da treba na nekin način da uskladi proklamovane programe i ideje svog političkog pokreta sa interesima grupa (bogatijih ljudi najčešće) koji su finansirali i na druge načine pomogli njegov dolazak na vlast.

Jedino ako ni sami programi i ideje nisu bili ukras, koji su trebali da dovedu interesnu grupu finansijera blizu centrima vlasti.

dosta

pre 11 godina

Nista vi ne mozete da uradite,sklopili ste pakt sa djavolom! Oni koji ce sa vama sedeti u Vladi i njihovi sticenici su prvi koje bi trebalo hapsiti. SNS je primio otpadnike iz svih stranaka,sa njima sigurno nece moci da menja Srbiju. Oni su tu da bi se ogrebali za neki milioncic! Sistem je truo,to mora da se menja,mesetari su svuda oko nas! DOSTA!

dusandu

pre 11 godina

Sta je sad?Opet ti je drugi kriv...samo ovaj put zato sto ste na vlasti!Ako ti ne odgovara, pa niko te za ruke ne drzi....resi muke i nas i sebe!

Mirko

pre 11 godina

Jaoooooooooo koja tuga,uzas,katastrofa od vlade....ako Dinkic bude ministar finansija ili bude u bilo kakvoj vezi sa finansijama ove zemlje ja istog trenutka pakujem kofere i peske tutanj sto dalje odavde.

Srboljub Matic

pre 11 godina

Kasno ste se probudili gospodine Vucicu. Olako ste ponudili Dacicu sa 14,5% glasova mesto premijera.
Mogu da Vam kazem da to nigde u svetu ne postoji sa 24% glasova prepustiti mesto permijera onome
koji ima 14,5%. Kako vidim postali ste svesni da ce Vas to u novoj vladi veoma muciti i boleti.
Koje vi promene ocekujete ako ste u predizbornoj kampanji Dinkica hteli hapsiti ako dodjete Vi na celo
vlade ili sa Milosvicevim potrckom i Arkanovcima nemozete praviti vladu. Tesko cete izaci na kraj
sa kosovskom mafijom i bogatasima. Zloupotrebiliste podrsku Kostunice i okrenuliste se najopasnijem
politicaru u zemlji koji je u stanju da ide preko leseva. Steta je sto ste se mnogo izvredjali sa DS-om
jer samo ste tako mogli unistiti partiju koja je veliko zlo za nasu Srbiju. Vi kao najvisi funkcioner u SNS
imate pravo da se korigujete u razgovorima sa SPS-om i zatrazite mesto premijera, tako biste
rizikovali nove izbore, jer sa Dacicem DS nebi pravio vladu i ta partija posle svega sta je Dacic
u zadnjih 55 dana ucinio, bila bi na eventualnim izborima proslost za Srbiju. Mozda je ovako nesto
i bio Vas cilj Dacica poslati u istoriju, ako jeste svaka Vam cast a ako nije onda imate jos jedan popravni ispit. Vama je stalo do misljenja Evrope kako oni vide politicku situaciju u Srbiji. Mogu da Vam siguram
da posle saznanja da bi Dacic mogao postati premijer, misljenja su veoma crna.

pozuri malo Aco

pre 11 godina

Aca mnogo ljut, ali sta je bilo, bilo je.Ajde malo pozurite, nema vise Mitrovic love ni za FARMU ni za DVOR. To je najgledanije u zemlji Srbiji i eto vam sanse da vam raste rejting.
Nisu vise ni Dacic, ni Dinkic, ni lazovi, ni lopovi.Sad su preko noci postali rodoljubi u sluzbi naroda i drzave.

mirjana

pre 11 godina

E sada ce tek da krene trgovina, Dacic pristao na njihovo cekanje, a sada narode moj cekaj ti da se dobro istrguje sa tvojim zivotom i tvojom sudbinom. Nema nista od napredka, daj samo da podele funkcije, a narod, pa ko pita narod, ko ga je pitao i za ovakvu koaliciju, NIKO!!! Samo vi gurajte tako, vi imate vremena, ni dana nemate radnog staza, samo ste radili u politici za sebe i vase porodice, samo znate, ne zaboravite da dolazi jesen i otreznjenje ovog naroda, koga su vrucine uspavale, a kada se probudi, kada dodju hladniji dani, bojim se da ce biti bezte noge da vas ne u....m.

Marko

pre 11 godina

Hahahaha, kako mi je zao ovih ljudi sto nemaju ni pojma za koga su glasali! Pa kako to mislite da Kostunica, sada vec zagovornik vojne i delimicno politicke neutralnosti, udje u vladu sa Nikolicem, jednim od, bar na recima, najvecih zagovornika evropske buducnosti Srbije??? Ocigledno je neko u veeeliiikoj zabludi... Srecom nisam glasao ni za koga pa ce me bar postedeti razocaranja koje je zagarantovano...

Jovan Ristić

pre 11 godina

СНС је већ понижена. Пристала је да премијер буде Ивица Дачић, председник странке која је на изборима била трећа! И за какве се промене СНС залаже када улази у стару власт, уместо ДС-а, али са функцијама које су без значаја и одговорности? Како да промене изврше људи из СПС-а и Г17 који су највише од свих у овој назови држави огрезли у криминалу? Нису ваљда корумпирани само у ДС-у, а у Г17 и у СПС-у све саме цвећке? Уосталом, СНС је већ био на власти у неким општинама у Србији и пре последњих избора па ситуација није ништа боља када су неспособност и лоповлук у питању.

Harold

pre 11 godina

Cinjenice:
1. Prethodne cetiri godine je bilo katastrofalno. Zivimo sve gore, a likovi iz te Vlade se sepure, isticu se bahatoscu, odlaze cak i na Pink. Ni trunke brige za to sta komsija Pera maze deci na leba, ili ne maze nista.
2. Koalicija koja se najavljuje - dokaz da moze da bude jos gore. Koji, bre, Dinkic !? Koji, bre, Obradovic, Mrki, Sundudukovic, Dacic !? Koji su njihovi rezultati. Ne zaboravite da je Mladja zasluzan ne samo za finansije i ekonomiju, nego i za zdravstbo. Ljudim nemojte da se razboljevate, na....li ste !!! A tek skolstvo !?
3. SNS je posebna cinjenica. Su cim, braco i drugovi !!!
4. Vojvodina ce se urediti, kako-tako. Ipak, tamo je mnogo vise razuna.
RESENjE (ako ga, uopste,ima):
Zamolite neke (ne sve) ljude iz Djindjiceve vlade da se vrate (Pitic, Matkovic, Djelic).
Zamolite sposobne ljude nezavisnih stavova da pomognu: Nebojsu Popova (prosveta), Gorana Svolanovica (MIP), Olju Beckovic (informisanje), Jovu Bakica, ...
Napravite Djindjica od blata.
Sta ce biti???
Naravno - nista !!!

beep

pre 11 godina

ovi iz SNS nikako da nam otkriju izbornu kradju,Toma je obecao to ako pobedi,zakleo se "casna mi grobarska rec"a secate se onih 100 mlrd evra? ahahahaahaaha,ali dobro nista me ne cudi u zadnjih 20 g svi politicari su nesto obecavali pa nisu ispunili,to im je omiljeni sport,ali me cudi od tako "postene" stranke(NIKADA NISTA NISU UKRALI,KUNU SE,pogotovo mali Aca) kao sto je SNS,i na kraju ovaj narod proguta svaku pricu

falkon

pre 11 godina

Pitam se da li je i poslednjem glasacu u Srbiji sad jasno kakav shljam su ovi nasi politicari i koliko je besmisleno glasati za njih i njihove tange frange kombinacije.

Djordje

pre 11 godina

Izbore je izgubio Tadić i ne treba da bude premijer. Izbore nije dobio Nikolić, samo je imao malo više glasova od Tadića. Tamo gde se kandidovao Vučić izgubio je. Nikolić kao nije više predsednik SNS-a i kao Vučić vodi stranku. Šio mi ga Djura. Jorgovanka od kandidata za premijera možda će biti ministar vera... "Lopov" Dinkić i "upropastitellj" Dačić skupljaju kajmak. BELA KNJIGA i drugi programi SNS-a na policu stranačkih "planova", ako ih je uopšte bilo vredno i pročitati. I deca kada prave timove na poljančetu to rade sa više digniteta i časti. Nikolić je ostvario svoj san. Otićiće u penziju kao PREDSEDNIK a kakav predsednik njemu nije važno. Nama jeste i otrezniće se nacija, ako joj to podje za rukom uopšte. Trebaju nam promene ali oni koji to mogu i umeju neće da se prljaju na ovoj političkoj sceni, TUGA I JAD!!! Predlažem da se inicira ujedinjenje Srbije sa Republikom Srpskom i Kosovom. Tamo ima sposobnijih ljudi možda nam i pomognu. Sa ovima nas tek čekaju razočarenja i budalaštine koje već isplivavaju po sistemu manjih ka većim! Živi bili pa videli. Koliko žemo to biti videće se!!!

Uros

pre 11 godina

SNS nema kadrove da nesto vise ucini na poboljsanju stanja u zemlji. Koalicioni partneri su im nuzno zlo, lopovske stranke koje su upropastile DS pa ce i njih. Kako bude prolazilo vreme, i ako budu radili posteno podrska u narodu ce im sve vise padati - pitanje da li ce vlada izdrzati do sledecih izbora. U takvoj situaciji ce onda svaki i najmanji funkcioner SNS juriti da pokrade sto vise jer mu je ovo prva i poslednja prilika da bude na vlasti...

djidji

pre 11 godina

Kako vas nije sramota...do juce ste slali Dinkica u zatvor,nazivali ga lopovom....rekli kako imate dokaze,a sad pravite vladu sa istim...DOKLE VISE,NEVEROVATNI STE,
ISTI KAO I SVI OSTALI...

mad-max

pre 11 godina

Daj vise formirajte tu vladu pa da imamo kvalitetan rialiti na nacionalnoj televiziji... Mozda nam jos i povecaju pretplatu zbog kvalitetnog programa...

chuburac

pre 11 godina

Ako ste dobili izbore kao sto tvrdite pravite vladu, ako ce vam Mira markovic biti ministar kulture Tomo uzmi mandat i raspisi nove izbore.

ima li dna ili još padamo

pre 11 godina

... Gospodo koja pominjete dugove, da li znate u kom stanju su bili spoljni dug i privreda 1999? Koliki je bio kredibilitet zemlje u medjunarodnim okvirima? Guglujte malo vise. Prejadno.
(wortha, 1. jul 2012 11:01)

...Prisetimo se samo kakvo je stanje nasledila Djindjićeva vlada (od SPS-a). Ako se ne sećate, zemlja je bila opustošena od bombardovanja, devizne rezerve su iznosile četvrt miliona dolara, privrede praktično nije bilo, javna preduzeća su bila na ivici kolapsa... Oni koji tvrde da "nikada nije bilo gore" očigledno pate od amnezije.
(Krag, 1. jul 2012 11:22)

Kao neko ko je glasao za DS dvadeset godina da bi 2012 apstinirao, moram da vas podsetim da je od smene SM (kada sam konacno pomislio da nam dolaze bolja vremena) pa do danas:
- spoljni dug vise nego dupliran
- prodato sve što je moglo da se proda
- ugašeno na destine hiljada preduzeća kako društvenih tako i privatnih
- izgubljeno je više stotina hiljada radnih mesta
- odnos broja zaposlenih i penzionera je poremećen do te mera da ne postoji realna ekonomska računica kako to može biti održivo
- otvoreno je i izmišljeno na desetine hiljada radnih mesta u državnoj i paradržavnoj administraciji koje opterećuju ionako tanak budžet
- kapitalno nije napravljeno ništa posebno, sem možda tog mosta na Adi koji je preskup i na kredit
- kad pominjete devizne rezerve pogledajte prvo njihovu strukturu

Ako sam 2000-te mogao i da se nadam, ne znam danas na čemu da baziram neku nadu a da to ne bude čista iluzija i utopija.

Ja

pre 11 godina

O Tadiću možemo da mislimo i ovo i ono, ali je bar pokazao karakter kada je odbio da Ivici prepusti vođenje vlade. Ako je tačno pola od one podele ministarstava koje smo videli po medijima, SNS će pokazati da je najobičnija krpa koja je spremna da pogazi sve svoje principe zbog malo vlasti

Mr.soje

pre 11 godina

Ako ste pametni pregovarajte sa Tadicem i napravite jaku koaliciju. Sve sitne partije van i to je to. Ako vam smeta Tadic bolje idite na varijantu sa Cedom jer ste obecali da ce Dinkic u zatvor. Ne bude li hapsenja lovatora i prevaranata iz bivse vlasti moj glas nikada vise necete dobiti ne vi nego ni niko drugi jer cete se svrstati sa prethodnicima.

krstivoje

pre 11 godina

E ovo je vazan dan za srbiju,sazreo covek,pun energije koju zeli da usmeri za dobrobit naroda,najvaznije je da je na celu najvece stranke i da je ustanju da tu energiju usmeri na pravi put.Nije narod dzaba u Tomi prepoznao spas.

MT

pre 11 godina

Budimo realni. Ne radi se o vladi Zorana Djindjica, ni o vladi Zorana Zivkovica pa cak ni o vladi Vojislava Kostunice. Radi se o vladi Mirka Cv etkovica. Njegova vlada se zaduzila 5 milijardi za 4 godine, proizvela anarhiju u sistemu zbog nikakvog uticaja premijera i mogucnosti da svaki ministar radi sta hoce a da niko ne kontrolise budzet jer Diana Dragutinovic a kasnije i Cvetkovic nisu smeli da kazu NE za izvlacenje para iz budzeta i pravljenje deficita.

DARKO

pre 11 godina

Vladu ce formirati SNS i DS!!! Oni moraju da spuste Dacica i Dinkica na zemlju!!! Ipak je najbolje za Srbiju u ovim teskim trenucima da odgovornost preuzmu dve najjace stranke!!! Nema logike da trece-plasirani i sesto-plasirani sprovedu sve obuhvatne reforme. Toma i Boris moraju da preuzmu odgovornost i da donesu teske ali jedino ispravne odluke za spas Srbije!!!

Zoran

pre 11 godina

E Vucicu, ovakvom ponudom Dacicu si srozao svoju partiju na najnize moguce grane...S druge strane, dobio si ono sto ti licno najvise odgovara, da konacno budes u vlasti a da bas mnogo i ne moras da odlucujes, jer si i sam svestan da ne mozes da vodis drzavu..O Dacicu ne bih mnogo pricao, jer je sada jasno zasto nije ostala ista vlada..Razlog je iskljucivo licna ambicija. Ne znam koliko je dobro ili lose radila predhodna vlada, ali je na poslednjim izborima dobila jos vise glasova, samo je unutar bivse koalicije odnos u broju poslanika nesto promenjen. I dzabe price o volji naroda kada oni prave koalicije po sistemu ko da bolju ponudu..Jedno sam siguran, za ovu novu vladu niko nije glasao. Zelim svima puno srece...

Sale

pre 11 godina

Jel neko od vas sto ste komentarisali ovu vest uopste procitao istu ? Covek na vrlo jednostavan nacin demantuje sve ono sto se spekulisalo ovih dana a to je da ce sva jaka i bitna ministarstva da prepusti socijalistima i dinkicu, i da sam hoce da preuzme ista tj odgovornost kao predsednik stranke koja je osvojila najvise glasova na izborima. Opet ponavljam, ljudi , manite se radikala i tadica, oni su proslost, shvatite to vec jednom ...

sabahudin

pre 11 godina

Sigurno je da će danas kod naprednjaka,na sednici GO biti živo. A sve u svetlu zadnjeg poteza Dačića gde je u NS dao podršku kandidata DS za gradonačelnika NS.Dačić će morati da prekine svaku saradnju sa DS ako hoće da pravi vladu sa SNS. Neće moći da sedi na dve stolice....

1%

pre 11 godina

Vucicu, ovo si izjavio pre samo 10 dana!!! Pre nego ste poceli pregovore:

"Što se nas tiče, spemni smo da vladu formiramo u roku od nekoliko dana, ali za to su nam potrebni partneri, a od partnera ni traga, ni glasa, ne javljaju se. Čim budemo imali takvu vrstu odgovora obavestićemo vas i za nekoliko dana ćemo obaviti posao", rekao je Vučić.

I sad kad su se pojavili...sta sad...uplasili ste se sto su se pojavili??? Malo si se zaleteo??? Treba preseci..a..frka? Koje ste zentare vi iz SNS-a. Ili volis crvena slova u kalendaru, pa cekas Ivanjdan ( 7.), Petrovdan (12.)..i samo da ti kazem da ti je poslednji voz Velika Gospoina (28.08.)
Sinoc Dacic i Dinkic pricali neformalno!?? Pa takva ce i vlada da bude ..neformalna..Na sva usta ste prozivali DS da je spor u resavanju vlade, a sta cete vi? Vi bar imate tri stranke koje su zvanicno pristale da podele resore, sta je sad sporno??? Ponasas se kao da si ti dobio mandat, ali da te podsetim da se taj papir nalazi kod malog Slobe - Cercila, i da ces malo teze sada da odigras to sto ste mislili..
Nije ni cudo sto te Djilas ocistio u Beogradu. Pokri se usima..

Rajko golubar

pre 11 godina

Pozdrav dušebrižnicima koji vidim ovde da su obnevideli od žutila pa samo opleli po SNS za sve i svašta.Spominju dug 1999 godine.Pa vi bi ste bili presrećni da se vratite u te godine.Od tada i dolaska ovih raspikuća od DS,mi smo potonuli da više nemožemo ni da hoćemo.7 giganata koje smo imali je prodato,83 milijarde evra koje je ušlo u Srbiju od kad je DS došao na vlast 2000.godina je nestalo.Odgovor tražite kod Đilasa,Šutanovca,Dulića,Petrovića i društva iz zadnje garniture DS.....

zivojin

pre 11 godina

Da ima i malo pameti, odustali bi od vlade. Ulazak u vladu koja treba da obezbedi minimum 3 milijarde eura do kraja godine nije pametan politicki potez. Srbija da iznese na prodaju sve sto ima nece dobiti taj novac. Zaduzivanje je moguce, ali na besramno visokim kamatama. I za par godina opet , jos veca bula. Nezaposlenost, koja je sada preko 25% preci ce do kraja godine i 40%. Mozda i vise ako se otpusti sva birokratija koja je visak. Ja ne patim od amnezije, ali tvrdim da je 2000 godina bila bajka u odnosu na danasnju realnost koja se vesto krije i blisku buducnost.

petar

pre 11 godina

SNS ne moite da kukate da prethodna vlast sve unistila!A sta bilo kad DS dosao na vlast posle bombardovanja, plate 5 maraka, ne bilo ni benzina,ni mleka ako ne ustanes 5 jutros,ne bilo posla,ne leteli avioni,vozili Yugo ko imao pare za benzin kostala 3 marke litar.A sad uporedite?Nije sve dobro ne mozete sto sruseno 90x da napravite za 10 godine.Kad pricate da DS 12 na vlasti nie istina,zaboravili kad Kostunica bio na vlasti i V.Ilic ministar,Kostunica stalno kocio Djindjica,a prethodna vlada koaliciona sa SPS,pogledajte ko je bio ministri,infrastrukture,obrazovanja,zdravstva,policije,finansije, gde tu vidite DS.Zaboravljate svetsku krizu koju Srbija nije lose peosla.Jeste gresili ,ko ne radi taj ne gresi!!!Ali vam stalno kriv DS.A sto ste radili 90x radikal-naprednjaci?!A sad ste vlast aide uradite nesto ako mozete,sto sumnjam.Lako je kritikovati tesko je graditi.Kucu gradite godinama,a srusite za 1 minut,isto je sa drjavom samo treba jos vise vreme.Brzo zaboravili sta bilo 90x,i kao je sad,ako moglo i bolje!

radnik

pre 11 godina

E , jedva cekam da vidim obecana HAPSENJA onih sto su opljckali i osiromasili Srbiju ! Vucic i Nikolic su to obecali... Samo, sta ce sa koalicionim partnerima...?

jel' me neko cuje

pre 11 godina

Pa ja nisam glasao za Dacica i Dinkica, vec za promene u Srbiji!!!! Jel' su to promene Vucicu, Dacic i Dinkic, ljudi koje gledamo godinama, ovaj drugi unistio ekonomiju Srbije, zavio nas u crno, nema kuce u Srbiji koja nema nekog na birou zbog njega. Ivica vas izvozao na staru foru, evo ja kao pregovaram sa DS-om a nabijam cenu kod SNS-a. Ali najgora stvar sto ste vi pali na tu foru.

Razocaran

pre 11 godina

Kao clan SNS , u prvi mah sam bio zadovoljan jer smo formirali vlast ali sada sam razocaran jer ne samo da smo sve dali SPS-u i Dinkicu vec nam je Dacic zabio noz u ledja u NS i Bg .Dakle SPS je uzeo sve i istisnuo SNS planski na margine .Dovoljno je to sto Dacic u NS nije hteo da podrzi Naprednjake vec Canka i Pajtica i pored toga sto su ih ovi izbacili iz Pokrajinske vlade .

Krag

pre 11 godina

Sada će nova vlada da se "vadi" na prethodnu, kako je sve opustošila itd. itd. Verovatno ste dobili glasove zato što ste obećali da će te sve srediti, pa izvolite...bez kuknjave, molim vas. Da vidimo koliko ste sposobni. Prisetimo se samo kakvo je stanje nasledila Djindjićeva vlada (od SPS-a). Ako se ne sećate, zemlja je bila opustošena od bombardovanja, devizne rezerve su iznosile četvrt miliona dolara, privrede praktično nije bilo, javna preduzeća su bila na ivici kolapsa... Oni koji tvrde da "nikada nije bilo gore" očigledno pate od amnezije.

wortha

pre 11 godina

SNS je potpuno na putu nestanka - gde su sad svi ti stiropori i dzakovi? Glasaju za to da stranka koja je jedva presla cenzus vodi ekonomiju zemlje... vise ni njihovi simpatizeri ne dolaze da ostave komentar. Gospodo koja pominjete dugove, da li znate u kom stanju su bili spoljni dug i privreda 1999? Koliki je bio kredibilitet zemlje u medjunarodnim okvirima? Guglujte malo vise. Prejadno.

Vladimir

pre 11 godina

Sva ona predizborna obećanja, kletve i osude, sve one teške reči za političke protivnike i koalicije ostavljena su po strani jer su poslužila svojoj svrsi. Sada je vreme da se tuđi glasovi i poverenje unovče zarad ličnih koristi glasnih govornika, bivših huškača, sada divnih mirotvoraca.

kakav narod-takva vlast

pre 11 godina

Njima je samo bilo vazno da se eliminise DS, sve drugo ce lako da se dogovore. Samo da nema predstavnika gradjanske Srbije.

Bojan

pre 11 godina

Sram vas bilo naprednjaci zbog ovog ulaska sa Dinkicem u Vladu koga ste toliko pljuvali, govorili da je lopov i onda kao sad je dobar i postavljate ga na isto mesto sa koga je 12 godina sistematski i fino razarao srpsku ekonomiju. Glasao sam za vas u nadi da ste stvarno iskreni da promenite stvari, a vi ste pak pokazali da ste isti i da su vam samo fotelje bitne.

gde su vam kadrovi

pre 11 godina

U predizbornoj kampanji ste se kleli da cete u vladu ako pobedite dovesti strucne nestranacke kadrove za spas naroda i Srbije.Sad vidim ostavili vam koalicioni partneri koske.Jedino sto ce Aca da ide u komsiluk kod nebioloskog tate na Dedinje, jer mu kao ministru odbrane pripada tamo vila.
Onaj Stefanovic koga planirate za predsednika Skupstine, kao papagaj ponavlja samo da je vazno da je DS otisla u opoziciju, ne zna recenicu da sastavi.Jos ako onog experta sa prestiznog pristinskog univerziteta, Jorgovanku, postavite za guvernerku,onda neka vam je sa srecom.

Pera

pre 11 godina

Nisam glasao za SNS, ali kako je Tomislav Nikolic postao predsednik, mislim da je najkorektnije da najveca stranka, SNS napravi Vladu. Razlog za to je sledeci: predsednik je iz SNS, imaju najvise glasova - to su dobili zbog loseg rada prethodne Vlade. Ako je tako, onda krenite sa promenama koje ste najavili i na osnovu cega ste dobili glasove. Nemojte da uzimate URS kod sebe, ili ako vam trebaju za vecinu, nemojte da im dajete kljucna ministarstva. Uzmite ekonomiju i finansije u svoje ruke i pokazite sta znate. Ako uradite dobro, dobro cete proci na sledecim izborima. U suprotnom, sklonite se. Ako postavite URS na kljucna mesta sada, izgubicemo jos 4 godine. Dakle, preuzmite sada potpunu odgovornost i manite se sutrasnjih izgovora zbog URS-a.

nesha

pre 11 godina

dobili ste i predsednicke i parlamentarnr izbore. 20 godina iz debele opozicione hladovine pricate bajke. zasto sad ne preuzmete drzavu u ruke i ispravite sve sto je ds ( zajedno sa dacicem i dinkicem ) zabrljao ?
napravicete sporazum sa đavolom, i proci cete kao i tadic.

Miloš

pre 11 godina

Danas će se razrešiti mnoge dileme. Najmanja je ona da li SNS ide uvlast. Ide sigurno, za to su se izborili, ali o kadrovskim rešenjima će biti teža odluka - treba promeniti Vučićev stav vezan za njegovo neslaganje sa Dačićem, zbog događaja od pre 4 godine. Verujem da će Vučić odlučiti u interesu građana. Oni mnogo očekuju od njega.

POSMATRAC

pre 11 godina

SNS bi bio na dobitku ako ne bi ni usao u Vladu, vec je samo podrzavao kao manjinsku neko vreme, a onda joj ubrzo uskratio tu podrsku. Na dobitku bi bila i Srbija.

Mislite o tome...

pre 11 godina

Ako dozvolite Dacicu da bude i Premijer i Ministar policije, i ako dozvolite Dinkicu da nesmetano nastavi sa svojom vise nepodnosljivom partokratijom na sledecem izborima procicete gore nego DS...

froggy

pre 11 godina

Bice to dobra vlada, ali ce imati mnogo teskih zadataka.Predhodna vlada je opustosila sve.Da je da krenu od nule pa bi se lakse izborili nego sto imaju tolike dugove.Nadam se da ce ovaj tim u vladi moci da se izbori sa svim teskim pitanjima.

Marta

pre 11 godina

Verujem da će naprednjaci doneti odluku da svojim učešćem u vladi, pokrenu promene u Srbiji koje će dovesti do privredno ekonomskog oporavka države i time omoguće bolji život građanima.

Timocanin

pre 11 godina

Sad se vidi ono o cemu se pricalo sve vreme unazad par godina. SNS nema ni kapacitet, ni volje da bude u vlasti. Sve je jasnije da su preobuceni radikal, umesto belom knjigom, mahali sveskom sa praznim listovima. Doduse, ja sam to znao jos onda, ali ocigledno da imamo narod kakav samo moze da pozeli politicka elita - ne bih bas sad ovde da mu dajem razne epitete...

maksa

pre 11 godina

ne razumem. jel vi hocete da upravljate zemljom ili nemate plana i kadra? sramota ove zemlje! e srbijo koga si izabrala da ti kroji buducnost!

Shuluburic

pre 11 godina

SNS!! Imate predsednika, dobili ste najvise glasova na parlamentarnim izborima, a sad vas nema nigde! Ej! Dacic i Dinkic vam uzese sve. Pa deca ce vam se smejati! Sta bi sa vasim kandidatom za premijera, sta ce Vucic dobiti? Totalno ste se srozali! Glasove ste dobili da budete na celu, a bicete leva noga Vlade. Bruka! Sto Dacic nije podrzao vaseg kandidata?

Mislite o tome...

pre 11 godina

Ako dozvolite Dacicu da bude i Premijer i Ministar policije, i ako dozvolite Dinkicu da nesmetano nastavi sa svojom vise nepodnosljivom partokratijom na sledecem izborima procicete gore nego DS...

Shuluburic

pre 11 godina

SNS!! Imate predsednika, dobili ste najvise glasova na parlamentarnim izborima, a sad vas nema nigde! Ej! Dacic i Dinkic vam uzese sve. Pa deca ce vam se smejati! Sta bi sa vasim kandidatom za premijera, sta ce Vucic dobiti? Totalno ste se srozali! Glasove ste dobili da budete na celu, a bicete leva noga Vlade. Bruka! Sto Dacic nije podrzao vaseg kandidata?

maksa

pre 11 godina

ne razumem. jel vi hocete da upravljate zemljom ili nemate plana i kadra? sramota ove zemlje! e srbijo koga si izabrala da ti kroji buducnost!

Krag

pre 11 godina

Sada će nova vlada da se "vadi" na prethodnu, kako je sve opustošila itd. itd. Verovatno ste dobili glasove zato što ste obećali da će te sve srediti, pa izvolite...bez kuknjave, molim vas. Da vidimo koliko ste sposobni. Prisetimo se samo kakvo je stanje nasledila Djindjićeva vlada (od SPS-a). Ako se ne sećate, zemlja je bila opustošena od bombardovanja, devizne rezerve su iznosile četvrt miliona dolara, privrede praktično nije bilo, javna preduzeća su bila na ivici kolapsa... Oni koji tvrde da "nikada nije bilo gore" očigledno pate od amnezije.

radnik

pre 11 godina

E , jedva cekam da vidim obecana HAPSENJA onih sto su opljckali i osiromasili Srbiju ! Vucic i Nikolic su to obecali... Samo, sta ce sa koalicionim partnerima...?

djidji

pre 11 godina

Kako vas nije sramota...do juce ste slali Dinkica u zatvor,nazivali ga lopovom....rekli kako imate dokaze,a sad pravite vladu sa istim...DOKLE VISE,NEVEROVATNI STE,
ISTI KAO I SVI OSTALI...

nesha

pre 11 godina

dobili ste i predsednicke i parlamentarnr izbore. 20 godina iz debele opozicione hladovine pricate bajke. zasto sad ne preuzmete drzavu u ruke i ispravite sve sto je ds ( zajedno sa dacicem i dinkicem ) zabrljao ?
napravicete sporazum sa đavolom, i proci cete kao i tadic.

wortha

pre 11 godina

SNS je potpuno na putu nestanka - gde su sad svi ti stiropori i dzakovi? Glasaju za to da stranka koja je jedva presla cenzus vodi ekonomiju zemlje... vise ni njihovi simpatizeri ne dolaze da ostave komentar. Gospodo koja pominjete dugove, da li znate u kom stanju su bili spoljni dug i privreda 1999? Koliki je bio kredibilitet zemlje u medjunarodnim okvirima? Guglujte malo vise. Prejadno.

jel' me neko cuje

pre 11 godina

Pa ja nisam glasao za Dacica i Dinkica, vec za promene u Srbiji!!!! Jel' su to promene Vucicu, Dacic i Dinkic, ljudi koje gledamo godinama, ovaj drugi unistio ekonomiju Srbije, zavio nas u crno, nema kuce u Srbiji koja nema nekog na birou zbog njega. Ivica vas izvozao na staru foru, evo ja kao pregovaram sa DS-om a nabijam cenu kod SNS-a. Ali najgora stvar sto ste vi pali na tu foru.

kakav narod-takva vlast

pre 11 godina

Njima je samo bilo vazno da se eliminise DS, sve drugo ce lako da se dogovore. Samo da nema predstavnika gradjanske Srbije.

Pera

pre 11 godina

Nisam glasao za SNS, ali kako je Tomislav Nikolic postao predsednik, mislim da je najkorektnije da najveca stranka, SNS napravi Vladu. Razlog za to je sledeci: predsednik je iz SNS, imaju najvise glasova - to su dobili zbog loseg rada prethodne Vlade. Ako je tako, onda krenite sa promenama koje ste najavili i na osnovu cega ste dobili glasove. Nemojte da uzimate URS kod sebe, ili ako vam trebaju za vecinu, nemojte da im dajete kljucna ministarstva. Uzmite ekonomiju i finansije u svoje ruke i pokazite sta znate. Ako uradite dobro, dobro cete proci na sledecim izborima. U suprotnom, sklonite se. Ako postavite URS na kljucna mesta sada, izgubicemo jos 4 godine. Dakle, preuzmite sada potpunu odgovornost i manite se sutrasnjih izgovora zbog URS-a.

Timocanin

pre 11 godina

Sad se vidi ono o cemu se pricalo sve vreme unazad par godina. SNS nema ni kapacitet, ni volje da bude u vlasti. Sve je jasnije da su preobuceni radikal, umesto belom knjigom, mahali sveskom sa praznim listovima. Doduse, ja sam to znao jos onda, ali ocigledno da imamo narod kakav samo moze da pozeli politicka elita - ne bih bas sad ovde da mu dajem razne epitete...

Bojan

pre 11 godina

Sram vas bilo naprednjaci zbog ovog ulaska sa Dinkicem u Vladu koga ste toliko pljuvali, govorili da je lopov i onda kao sad je dobar i postavljate ga na isto mesto sa koga je 12 godina sistematski i fino razarao srpsku ekonomiju. Glasao sam za vas u nadi da ste stvarno iskreni da promenite stvari, a vi ste pak pokazali da ste isti i da su vam samo fotelje bitne.

chuburac

pre 11 godina

Ako ste dobili izbore kao sto tvrdite pravite vladu, ako ce vam Mira markovic biti ministar kulture Tomo uzmi mandat i raspisi nove izbore.

kanibal

pre 11 godina

"Mlad je čovek i poprilično sposoban.
(Sindikat, 1. jul 2012 15:21)"

Slažem se, malo je onih koji su pre 30-te godine života stekli stan od 200 kvadrata na NBGD, a pre toga zatvorili pola srpskih medija, kako pisanih, tako i elektronskih. I sve to bez ijednog dana poznatog radnog staža u struci.

gde su vam kadrovi

pre 11 godina

U predizbornoj kampanji ste se kleli da cete u vladu ako pobedite dovesti strucne nestranacke kadrove za spas naroda i Srbije.Sad vidim ostavili vam koalicioni partneri koske.Jedino sto ce Aca da ide u komsiluk kod nebioloskog tate na Dedinje, jer mu kao ministru odbrane pripada tamo vila.
Onaj Stefanovic koga planirate za predsednika Skupstine, kao papagaj ponavlja samo da je vazno da je DS otisla u opoziciju, ne zna recenicu da sastavi.Jos ako onog experta sa prestiznog pristinskog univerziteta, Jorgovanku, postavite za guvernerku,onda neka vam je sa srecom.

POSMATRAC

pre 11 godina

SNS bi bio na dobitku ako ne bi ni usao u Vladu, vec je samo podrzavao kao manjinsku neko vreme, a onda joj ubrzo uskratio tu podrsku. Na dobitku bi bila i Srbija.

Razocaran

pre 11 godina

Kao clan SNS , u prvi mah sam bio zadovoljan jer smo formirali vlast ali sada sam razocaran jer ne samo da smo sve dali SPS-u i Dinkicu vec nam je Dacic zabio noz u ledja u NS i Bg .Dakle SPS je uzeo sve i istisnuo SNS planski na margine .Dovoljno je to sto Dacic u NS nije hteo da podrzi Naprednjake vec Canka i Pajtica i pored toga sto su ih ovi izbacili iz Pokrajinske vlade .

mad-max

pre 11 godina

Daj vise formirajte tu vladu pa da imamo kvalitetan rialiti na nacionalnoj televiziji... Mozda nam jos i povecaju pretplatu zbog kvalitetnog programa...

zivojin

pre 11 godina

Da ima i malo pameti, odustali bi od vlade. Ulazak u vladu koja treba da obezbedi minimum 3 milijarde eura do kraja godine nije pametan politicki potez. Srbija da iznese na prodaju sve sto ima nece dobiti taj novac. Zaduzivanje je moguce, ali na besramno visokim kamatama. I za par godina opet , jos veca bula. Nezaposlenost, koja je sada preko 25% preci ce do kraja godine i 40%. Mozda i vise ako se otpusti sva birokratija koja je visak. Ja ne patim od amnezije, ali tvrdim da je 2000 godina bila bajka u odnosu na danasnju realnost koja se vesto krije i blisku buducnost.

B.Mikić

pre 11 godina

Vučiću, sve je to lepo rečeno i mislim da su se gradjani toga naslušali tokom godina. Lepe i obećavajuće reči je imao i Koštunica, još lepše je imao Tadić i svi drugi koji su preuzimali vlast, ali posle par nedelja, od obećanja po običaju nema i ne bude ništa... A i kako da bude kada vlast delite sa ljudima koji su direktni proizvodjači kriminalaca i tajkuna u Srbiji. Zar neko misli da će Dačić uskratiti pravo na monopol Miškoviću kada je ovaj nastao u vreme SPS tokom devedesetih? Isti, čak i bolji odnos će sada biti sa Milanom Beko, sa Perčevićevim Interkomercom kojim će se sve javne nabavke "sredjivati", sa Kostićem, Spasojevićem i drugim "gigantima" koji su do prvog miliona došli za vreme Miloševićeve vladavine. Zar mislite da je Karić Milanka tu zbog Srbije ili zbog iznalaženja načina da im se vrati ekstraprofit koji im je Dinkić uzeo. Zar neko veruje da će Velja Ilić preći u antialkoholičare i ministra pristojnog rečnika? Mogao bih do sutra o ovome, ali nema svrhe jer od promena na bolje neće biti ništa, a i ne može sa socijalistima. Socijalisti su nasamarili Tadića, tako će i Nikolića. Dačić je bio ministar unutrašnjih poslova i šta je uradio? Nije to ministarstvo samo policija, nego je i borba protiv svake negativne pojave u društvu, kao što su kriminal i korupcija. Sramota da je više afera "Insajder" razotkrio i pokrenuo nego oni čiji je to posao.

D30

pre 11 godina

Najbolje da ova prirodna koalicija "ljudi od reci" Vucica, Dinkica, Karica, Milosevica, julovaca, pezionera, arkanovaca... sto pre formira da se narod podseti sta ja manje, a sta vise lose i da traju sto krace, a DS da se otrezni i procisti od korova i vidi da ako ne radi kako treba i u interesu boljeg standarda naroda, moze da bude zamenjen i losijima od sebe kad vec nema bolje alternative. Ovoj zemlji nedostaje Zoran Djindjic, vizionar, hrabar, odlucan, svestran..., covek za kog smo pokazali da ga ne zasluzujemo.

SUPER HIK

pre 11 godina

velja alijas PUTARINA i mladja alijas NACIONALNA STEDIONICA borci protiv korupcije !!! i bogoljub alijas MOBTEL glavni savetnik u vladi za borbu protiv korupcije !!! bice zanimljiva ta borba ...

dosta bre vise

pre 11 godina

ma vi u stvari i ne znate sta vas je snaslo. Vi u stvari niste ni hteli da dobijete ove izbore. Kanda vas je narod malo z.....
Sada ne znate sta da radite. Nemate kadrove. Od svih obecanja, promene ce da "vode" ljudi koji su do juce sedeli u vladi, a vi cete biti samo podpredsednik i ministarka spoljnih poslova.
Pa ljudi vi ste smesni kao crtani film bre.
Vasa politika je teska demagogija i balon od sapunice.
Predsednik vam se setka po belom svetu, ako je spojio tri dana u Srbiji od izbora, a zemlja nam se raspada.
Nego htedoh da vas priupitam posto nam je vecina naroda senilna, kamo se dedose onih 100 milijardi? A da, pardon u narednih 10 godina. To je 10 po godini tako da ove tri koje fale u stvari nece predstavljati nikakav problem, jel da?
Ili ste mislili da cemo 100 milijardi dobiti posle deset godina pa planirate da sledecu kampanju bazirate na istom obecanju?
Jel ste o tim promenama pricali? O tom zalaganju?
Pa vi ste toliko fenomenalni da vas ni Ajnstajn ne bi izmislio.
Dno dna zemljo Srbijo. Popadosno skroz s ovima.

Vladimir

pre 11 godina

Sva ona predizborna obećanja, kletve i osude, sve one teške reči za političke protivnike i koalicije ostavljena su po strani jer su poslužila svojoj svrsi. Sada je vreme da se tuđi glasovi i poverenje unovče zarad ličnih koristi glasnih govornika, bivših huškača, sada divnih mirotvoraca.

sabahudin

pre 11 godina

Sigurno je da će danas kod naprednjaka,na sednici GO biti živo. A sve u svetlu zadnjeg poteza Dačića gde je u NS dao podršku kandidata DS za gradonačelnika NS.Dačić će morati da prekine svaku saradnju sa DS ako hoće da pravi vladu sa SNS. Neće moći da sedi na dve stolice....

Major Kursula

pre 11 godina

Tadic je imao laganih 10% prednosti 5 dana pred drugi krug. Onda mu je Vesna Pesic rebnula 6% a Kostun gurnuo njegovih 6% i eto Tomi pobede sa 2% razlike. Dzabe mu bili svi performansi da izbegne pobedu; sad i on i Tadic u neobranom grozdju. Nit ovaj zna sta mu je posao kao predsedniku, nit ovaj moze da veruje da je izgubio. BoTa ne verue a Undertaker koma.

Boban

pre 11 godina

OOoo kojim promenama vi pricate, kad ce 95 % ministara iz prethodne vlade ponovo biti tu, vi koji ste glasali za SNS jel ste to zeleli,ne kapiram uopste,jel ste za njih glasali da beze i kriju se od odgovornosti, veciti demagog aca vucic

sumorni

pre 11 godina

"Građani treba da žive bolje od političara"

Onda da se za početak trampimo za stanove, meni bi baš odgovarao taj od 200m2 na NBGd za koga niko nezna kako si do njega došao.

Vidi ovako momak, ako sad planirate 4 godine da se pravdate rezultatima prethodne vlade, onda batalite posao odmah sad.

Nema nikoga ko ne zna stanje u državi, znali ste ga i vi kad ste se kandidovali na izborima.

A to što nemate stručnjake, već samo partijske vojnike da ih stavite u Vladu, to je vaš problem. Počev od onog staljiniste Antića, pa do Arkanovog generala Pelevića.

A te fore da niste tu samo da bi ste vladali i bogatili, ostavi za decu iz nekog vrtića kad ga budeš obišao.

vracharac

pre 11 godina

Dvaput citao i izmedju redova procitao da ovi i SPS se nisu bas dogovorili oko sastavljanja Vlade, cirkus Izbori 2012 se nastavlja

fm12

pre 11 godina

sad bi najbolja fora bila da sns ispali sps oko vlade, kao sto su oni ispalili ds i da se ponove izbori posle kojih bi sps definitivno otisao u istoriju, a i mnogi drugi, jer su posle ovih izbora mnoge maske pale. mada kod nasih politicara to nema veze, nemaju oni ni casti, ni obraza, ni morala.

Miloš

pre 11 godina

Dobro bre ljudi, pa gde srljate sa tim komentarima?

Ja sam glasao za DS i bilo mi je žao što rezultati nisu drugačiji, ali bez obzira na to mislim da svaka, pa i ova vlada zaslužuje određeno vreme da pokaže koliko je zrela i spremna da se suoči sa problemima u kojima se naša država nalazi.

Mislim da bismo svi trebali da verujemo da će ova i svaka naredna vlada učiniti sve da se se popravi materijalno stanje stanovništva i odbrane nacionalni interesi. Jedino takvo razmišljanje može naše društvo povući napred, a novoj vladi dati dovoljno vremena i prostora da nešto napravi.

Osuđivanje unapred, stalna podmetanja i provokacije možda koriste nekoj stranci pojedinačno, ali mi kao društvo od toga svakako nemamo koristi i takve nastupe svrstavam u domen psihopatologije, a za tu oblast nisam stručan.

U interesu je i vlade, a i nas, da se situacija u državi menja na bolje. Zato bez obzira na to za koga sam glasao, želim novoj vladi (ma ko da se u njoj nalazio) puno sreće i uspeha u periodu koji je pred nama, jer jedino tako i mi možemo očekivati bolji život.

Mirko

pre 11 godina

Hhahahah koja laz ..prvo rekli za par dana, pa onda za nedelju dana, sad dve nedelje, a svi znamo da ce to biti u zadnji cas kao i sve kod nas u Srbiji.Reci lepo nema nista od vlade do septembra jer moramo da se dogovorimo ko ce da krade i otima, a ko da kraducka u odredjenim ministarstvima.

lorimer

pre 11 godina

"Njegova vlada se zaduzila 5 milijardi za 4 godine, .
(MT, 1. jul 2012 12:32)"

Zato će se ova zadužiti za 3 milijarde u prvih par meseci. Samo posmatrajte.
O reformi javnog sektora i štednji na svim stavkama neće biti ni reči.

dosta

pre 11 godina

Ma nema nista od toga,gubljenje vremena. Novi izbori,novi pokret,novi ljudi koji ce da zbrisu ove politicke klanove i promene ovaj nesrecni sistem. Sve mora da se menja,iz korena.Dosta smo ih trpeli,dosta su nam godina uzeli,dosta su nas pljackali!!! Stop politickoj tiraniji! DOSTA!

Steva iz Curuga

pre 11 godina

Eee, naprednjaci moji dragi. Bolje je vama u opoziciji. Doci ce i taj dan, za jedno dve godine, kada vas Mladja otkaci, a onda vas nece biti zbog njega. I bolje je za DS da malo odmori.

Zare

pre 11 godina

Vlada do 25-og? Mesec dana od Dacicevog dobijanja mandata da formira vladu? I barem 15 dana pre toga ste znali da ce te praviti vladu? A za koliko rekoste vi sposobno nazadnjaci da mozete da napravite vladu? Mozete li jednom u zivotu da izgovorite ISTINU za bilo sta...barem ime i prezime?

froggy

pre 11 godina

Bice to dobra vlada, ali ce imati mnogo teskih zadataka.Predhodna vlada je opustosila sve.Da je da krenu od nule pa bi se lakse izborili nego sto imaju tolike dugove.Nadam se da ce ovaj tim u vladi moci da se izbori sa svim teskim pitanjima.

denko

pre 11 godina

Cini mi se onako za sad mi se lagano cini da ni od ove vlade nece biti nista i da ce onako 5 do 12 kada bude kraj roka pre novih izbora iskociti vlada SNS - DS ....

1%

pre 11 godina

Vucicu, ovo si izjavio pre samo 10 dana!!! Pre nego ste poceli pregovore:

"Što se nas tiče, spemni smo da vladu formiramo u roku od nekoliko dana, ali za to su nam potrebni partneri, a od partnera ni traga, ni glasa, ne javljaju se. Čim budemo imali takvu vrstu odgovora obavestićemo vas i za nekoliko dana ćemo obaviti posao", rekao je Vučić.

I sad kad su se pojavili...sta sad...uplasili ste se sto su se pojavili??? Malo si se zaleteo??? Treba preseci..a..frka? Koje ste zentare vi iz SNS-a. Ili volis crvena slova u kalendaru, pa cekas Ivanjdan ( 7.), Petrovdan (12.)..i samo da ti kazem da ti je poslednji voz Velika Gospoina (28.08.)
Sinoc Dacic i Dinkic pricali neformalno!?? Pa takva ce i vlada da bude ..neformalna..Na sva usta ste prozivali DS da je spor u resavanju vlade, a sta cete vi? Vi bar imate tri stranke koje su zvanicno pristale da podele resore, sta je sad sporno??? Ponasas se kao da si ti dobio mandat, ali da te podsetim da se taj papir nalazi kod malog Slobe - Cercila, i da ces malo teze sada da odigras to sto ste mislili..
Nije ni cudo sto te Djilas ocistio u Beogradu. Pokri se usima..

Zvezdarac

pre 11 godina

Sad će lepo Dačić i Dinkić da podele kolač a ti prepošteni moj Vučicu ćeš deliti dozvole za kioske po Bulevaru, ali ne u Kralja Aleksandra u Beogradu nego u nekom gradu gde ste na vlasti u lokalu

petar

pre 11 godina

Ovi koi kukkaju da lose stanje i tako dalje,a kako bilo kad DS preuzeo vlast od SPS i SRS.Nesto brzo zaboravili,plate 5 maraka,za mleko trebalo da ustanes 5 jutro.nije bio benzina a cena 3 marke,nista nie radio,avioni ne lateli,redove pred Grcku ambasadu,ko mog da kupi benzin vozio Yugo,prodavnicama nista,a sad svi odmax dobili amneziju!!!Ko prica da DS 12 godina na vlasti, pricate ne istinu kad dio Djindjic Kostunica stalno smetao, kad Kostunica bio premjer a V.Ilic minista zaboravili ste,a kasnije koalicia DS i SPS,ko drzao ministarstva zdravlja,finansie,ekonomiki i infrastrukture-Mrkonic,policie,pensioni fond,nisu oni bili clanovi DS!!!E sad vidite radikal-naprednjaci kako je biti u koaliciji,ne svidja vama da Dacic uzima vecinu resora?!DS jeste gresio,mogao i vise uraditi,ali ko ne radi taj ne gresi.Godinama prave kucu a moze za minut srusiti.DS kad mi malo ocistio svoje redove ipak najbolja stranka i po strucnosti i po znanju!

Dela

pre 11 godina

Sudiću vladu po delima. Dakle, šta god pričali o Kosovu, gledaću da li se razlikuju po delima od Tadića. Evromantre su gubljenje vremena, ceniću samo ekonomske pokazatelje. Sve jeftine obmane, pravljenje građana budalama a la DS i propagandu razotkrivam (ako mi budu objavljivali komentare). U suštini, ako ne naprave rez u odnosu na prošlu vladu - pukli su. Samo diskontinuitetom imaju neke šanse.

dosta

pre 11 godina

Nista vi ne mozete da uradite,sklopili ste pakt sa djavolom! Oni koji ce sa vama sedeti u Vladi i njihovi sticenici su prvi koje bi trebalo hapsiti. SNS je primio otpadnike iz svih stranaka,sa njima sigurno nece moci da menja Srbiju. Oni su tu da bi se ogrebali za neki milioncic! Sistem je truo,to mora da se menja,mesetari su svuda oko nas! DOSTA!

Mefistofeles

pre 11 godina

Vučić zna da onaj ko sad uzme vladu pada
ispod cenzusa na narednim izborima(ma kad oni bili).
Zato ovaj govor.Vučić zapravo unapred svu krivicu
svaljuje na svoje partijske kolege jer zna da se u
ovakvoj situaciji malo može učiniti pa pravi odstupnicu
za jedinog čoveka do koga mu je stalo na celoj kugli
zemaljskoj tj za samoga sebe.
Uvek kada je neka kriza kad nema dobrih rešenja svi
su zato krivi izuzev Vučića koji je jedini pametan
najsposbniji tj nema mu ravnog.Kakav narcis!

milan

pre 11 godina

To je bio sou za javnost, videcemo sta ce posle doci. Naprednjaci kao i socijalisti nece propustiti priliku da vladaju pa makoliko to kratko bilo.

vodenicar

pre 11 godina

E sada idemo koalicija SNS+DS+PREOKRET i kompletne i bezrezervne promene i odgovornost.Dosta sa ucenjivanjem ovih malih a i sa propadanjem Srbije.

barracuda

pre 11 godina

Procitao sam pazljivo sve komentare i dosao do jednog zakljucka, a to je da zemlji Srbiji treba pod hitno zameniti ime. Da se sa punim pravom zove UDBINstan.

pozuri malo Aco

pre 11 godina

Aca mnogo ljut, ali sta je bilo, bilo je.Ajde malo pozurite, nema vise Mitrovic love ni za FARMU ni za DVOR. To je najgledanije u zemlji Srbiji i eto vam sanse da vam raste rejting.
Nisu vise ni Dacic, ni Dinkic, ni lazovi, ni lopovi.Sad su preko noci postali rodoljubi u sluzbi naroda i drzave.

Jovan Ristić

pre 11 godina

СНС је већ понижена. Пристала је да премијер буде Ивица Дачић, председник странке која је на изборима била трећа! И за какве се промене СНС залаже када улази у стару власт, уместо ДС-а, али са функцијама које су без значаја и одговорности? Како да промене изврше људи из СПС-а и Г17 који су највише од свих у овој назови држави огрезли у криминалу? Нису ваљда корумпирани само у ДС-у, а у Г17 и у СПС-у све саме цвећке? Уосталом, СНС је већ био на власти у неким општинама у Србији и пре последњих избора па ситуација није ништа боља када су неспособност и лоповлук у питању.

Sin Dragan

pre 11 godina

Ne čini to Aleksandre, 90%...ili svih 100% onih koji su glasali za Vas, nisu hteli u vladu sa onim kome si na prugastom odelu i broj dodelio. I na konferenciji za štampu sa Dačićem, izraz tvog lica je sve govorio. Čini mi se da tvoja mržnja (politička) prema DS nije tolika kao prema Dinkiću, a i gradjanima bi bila takva vlada sa DS-om prihvatljivija...naravno ako ponude stručne, poštene i časne ljude. Ne možeš dozvoliti da te u vladi nadglasavaju i smeju ti se iza ledja...no, videćemo.

Harold

pre 11 godina

Cinjenice:
1. Prethodne cetiri godine je bilo katastrofalno. Zivimo sve gore, a likovi iz te Vlade se sepure, isticu se bahatoscu, odlaze cak i na Pink. Ni trunke brige za to sta komsija Pera maze deci na leba, ili ne maze nista.
2. Koalicija koja se najavljuje - dokaz da moze da bude jos gore. Koji, bre, Dinkic !? Koji, bre, Obradovic, Mrki, Sundudukovic, Dacic !? Koji su njihovi rezultati. Ne zaboravite da je Mladja zasluzan ne samo za finansije i ekonomiju, nego i za zdravstbo. Ljudim nemojte da se razboljevate, na....li ste !!! A tek skolstvo !?
3. SNS je posebna cinjenica. Su cim, braco i drugovi !!!
4. Vojvodina ce se urediti, kako-tako. Ipak, tamo je mnogo vise razuna.
RESENjE (ako ga, uopste,ima):
Zamolite neke (ne sve) ljude iz Djindjiceve vlade da se vrate (Pitic, Matkovic, Djelic).
Zamolite sposobne ljude nezavisnih stavova da pomognu: Nebojsu Popova (prosveta), Gorana Svolanovica (MIP), Olju Beckovic (informisanje), Jovu Bakica, ...
Napravite Djindjica od blata.
Sta ce biti???
Naravno - nista !!!

objavite,ako hocete...

pre 11 godina

Za ovo ste krivi ti Tadicu i Nikolicu,i ti DJilase i Vucicu,dok ste se svadjali u kampanji mali Sloba je skupljao poene.Apelujem da izadjemo ponovo na izbore zakopate ratne sekire i povedete Srbiju jednom velikom koalicijom na svim nivoima,da se ovaj ucenjivacki lobi vise razbije...

falkon

pre 11 godina

Pitam se da li je i poslednjem glasacu u Srbiji sad jasno kakav shljam su ovi nasi politicari i koliko je besmisleno glasati za njih i njihove tange frange kombinacije.

laki

pre 11 godina

Vucicu,sve si lepo objasnio,videcemo sta cete od toga ostvariti.Bilo bi fenomenalno kada bi tvoje reci ugledale stvarnost.Pazite se samo Dace,on je prevejan,nije toliko koliko je do sada imao lake protivnike i istomisljenike.Ne treba zaboraviti da i ministri bivsi/sadasnji,koji su umesani u kriminal moraju biti krivicno gonjeni.Vlada koja ce biti sastavljena je prilicno bogata takvima.Obecali ste narodu,Vucicu.A sad svi na posao.

Milan

pre 11 godina

Kiliko sam shvatio prioritet nove vlade bice ekonomska i socij.pilitika obzirom.da su te.resore prepustili Mladji za kog su do juce govorili da je grobar srpske privrede vidim se vec kao upokojen...

Svet M

pre 11 godina

Dosli su na vlast da bismo mi ziveli bolje nego oni?
Zato su Nikolici u porodicnom biznisu zvanom politika, da bi meni bilo bolje nego njima?
Bas smo ovce kad se usudjuju da nam ovako vredjaju i to malo pameti sto nam do sada nisu popili!

q-gera-b

pre 11 godina

Vučiću,odmah startuj na prvu loptu,daj program da vidimo šta nudiš.Šta bi sa istagom o krađi glasova,ja ti neverujem više,ako si izdao Šešelja tako ćeš i narod,a znaš i sam da je SNS-u napravio DS do tada ste ti i tvoji gospoda-drugovi bili u SRS-i vrati malo pamćenje nazad pozdrav radikal.

Ja

pre 11 godina

O Tadiću možemo da mislimo i ovo i ono, ali je bar pokazao karakter kada je odbio da Ivici prepusti vođenje vlade. Ako je tačno pola od one podele ministarstava koje smo videli po medijima, SNS će pokazati da je najobičnija krpa koja je spremna da pogazi sve svoje principe zbog malo vlasti

Mirko

pre 11 godina

Jaoooooooooo koja tuga,uzas,katastrofa od vlade....ako Dinkic bude ministar finansija ili bude u bilo kakvoj vezi sa finansijama ove zemlje ja istog trenutka pakujem kofere i peske tutanj sto dalje odavde.

Ljuba

pre 11 godina

Ma, nemaju oni pojma u šta su se upleli, naprosto puknem od smeha kad pomislim ko će da vodi državu, gomila nesposobnih ljudi. Hajde sad lepo se sastavite kako ste naumili pa ispunite sve ono što ste godinama obećavali i pljuvali druge kako nemaju pojma.
Kako god da se skrpite, sreće nema, preti nam najgori scenario do sada. Živi bili pa videli.

Gradjanin obicni

pre 11 godina

Najbolje posle svega vidjenog proteklih nedelja bi ipak bilo vlada SNS-DS!Najpostenije za gradjane,za drzavu,..da se svi prilepci i mini stranke a maxi ucenjivaci uklone,a ove dve najjajce stranke zaborave medjusobne nesuglasice i krenu da rade u interesu izvlacenja drzave iz krize.Ako im je zaista do nas gradjana i drzave a ne samo do funkcija,tako bi trebalo biti,mada,..

Pera

pre 11 godina

@zivojin

Mislio sam da je svrha bavljenja politikom da se vodi drzava, a ne da se dobijaju politicki poeni i sirova vlast. Vas stav da SNS ne treba da formira Vladu jer je sada teska situacija i da ce zbog toga izgubiti popularnost na duze staze govori u prilog tome da DS mozda i nije tako lose vodio drzavu, vec je bila losa situacija, tj. kriza. To znaci i da vama nije do toga da u drzavi bude bolje, vec da SNS bude dobro pozicioniran.

Ivan 81

pre 11 godina

To znaci da jos prica nije gotova, i da Dacic nece tako lako dobiti premijersko mesto.
I nije iskljuceno kao sto je Tadic ostao bez strateskog partnera, isto tako ostane i Ivica.
Opet traze treceg za preferans.
Novi izbori nisu iskljuceni.

Laponac

pre 11 godina

Političari uozbiljite se, formirajte vladu i krenite da rešavate probleme ovog društva već jednom. Inače ne znam šta svi kukate za ovakvom vladom gde ste bili na biralištima 6.maja, jel imaju većinu? Imaju. Inače toliko vas mrzi Mladjana Dinkića a on uporno prelazi cenzus već 12 godina i posle vam čudno što je u vladi pa neće sigurno da bude upravnik pozorišta.

Miksa

pre 11 godina

@Vodenicar
Kakav bre preokret pa oni su minijatura???
Vljda samo DS+SNS a tu sigurno neće biti mesta
za Čedu.A na sledećim izborima cenzus 20 posto
kako bi te kombi strančice(SPO,LDP,LSV,DSS,URS)
nestale jednom za sva vremena ...

tralalalala

pre 11 godina

Hajde da vidimo ta hapsenja politickih kriminalaca koji su ojadilli Srbiju i narod... DS to nije uradio i zato nam se ovo i desava... Kada to uradi vlast koja god bude formirana, imace podrsku opljackanog naroda koji zivi u nakaradnom sistemu...

Nikola Kosanović

pre 11 godina

Aktivirali se komentatori DS-a. Zaboravljaju ko su "strućnjaci" DS-a u današnjoj vladi. Cvetković (premijer na Tadićevo dugme), Malović (reforma pravosuđa nad kojom se ceo svet zgražava), Šutanovac (uništena vojska, pogibije, a čovek investira u svoj stan sa firmom koja je sa njegovim ministarstvom obrnula 40 miliona evra), Dulić (ortoped bez prakse, planira i izgrađuje po Srbiji, a na drugostepene odluke njegovog organa uprave u katastarskim stvarima čeka se godinama), Petrović (advokat nam sređuje poljoprivredu), itd... Jedini koji imaju prelaznu ocenu su Jeremić i Ljajić (koji se ovog puta kladio na pogrešnog konja). I samo da umesto pomenutih neznalica dobijemo stručne i pametne ljude u vladi - biće to veliki uspeh. A što se krađe tiče - vlast se na ovom polju pokazala kao do sada neprevaziđena upravo zbog članova vlade iz DS-a. Posle reforme pravosuđa, ali istinske, koju obećaše iz SNS-a (DS bi ostao na vlasti samo da nisu činili bezakonje u reformi pravosuđa i da je Trivan manje istupala u javnosti), a EU je zahteva - mnogo afera će se otkriti i tek tada će se videti kakve štetočine je Srbija imala u vlasti, naročito u poslednje četiri godine. Nisam član nijedne stranke od 1997.g. Niti simpatizer bilo koje. Izborni sistem je katastrofalan, omogućava delovanje i udruživanje stranaka po pravilima mafije sa početka 20-og veka u USA. Stvari, jednostavno, tako stoje.

Miško

pre 11 godina

Šta je frka aaaa?
Leto je uzelo maha treba se ići na godišnji (Španija, Francuska, Sejšeli...), pa reko na brzinu da sastavite vladu.

beep

pre 11 godina

ovi iz SNS nikako da nam otkriju izbornu kradju,Toma je obecao to ako pobedi,zakleo se "casna mi grobarska rec"a secate se onih 100 mlrd evra? ahahahaahaaha,ali dobro nista me ne cudi u zadnjih 20 g svi politicari su nesto obecavali pa nisu ispunili,to im je omiljeni sport,ali me cudi od tako "postene" stranke(NIKADA NISTA NISU UKRALI,KUNU SE,pogotovo mali Aca) kao sto je SNS,i na kraju ovaj narod proguta svaku pricu

Marta

pre 11 godina

Verujem da će naprednjaci doneti odluku da svojim učešćem u vladi, pokrenu promene u Srbiji koje će dovesti do privredno ekonomskog oporavka države i time omoguće bolji život građanima.

Miloš

pre 11 godina

Danas će se razrešiti mnoge dileme. Najmanja je ona da li SNS ide uvlast. Ide sigurno, za to su se izborili, ali o kadrovskim rešenjima će biti teža odluka - treba promeniti Vučićev stav vezan za njegovo neslaganje sa Dačićem, zbog događaja od pre 4 godine. Verujem da će Vučić odlučiti u interesu građana. Oni mnogo očekuju od njega.

Srboljub Matic

pre 11 godina

Kasno ste se probudili gospodine Vucicu. Olako ste ponudili Dacicu sa 14,5% glasova mesto premijera.
Mogu da Vam kazem da to nigde u svetu ne postoji sa 24% glasova prepustiti mesto permijera onome
koji ima 14,5%. Kako vidim postali ste svesni da ce Vas to u novoj vladi veoma muciti i boleti.
Koje vi promene ocekujete ako ste u predizbornoj kampanji Dinkica hteli hapsiti ako dodjete Vi na celo
vlade ili sa Milosvicevim potrckom i Arkanovcima nemozete praviti vladu. Tesko cete izaci na kraj
sa kosovskom mafijom i bogatasima. Zloupotrebiliste podrsku Kostunice i okrenuliste se najopasnijem
politicaru u zemlji koji je u stanju da ide preko leseva. Steta je sto ste se mnogo izvredjali sa DS-om
jer samo ste tako mogli unistiti partiju koja je veliko zlo za nasu Srbiju. Vi kao najvisi funkcioner u SNS
imate pravo da se korigujete u razgovorima sa SPS-om i zatrazite mesto premijera, tako biste
rizikovali nove izbore, jer sa Dacicem DS nebi pravio vladu i ta partija posle svega sta je Dacic
u zadnjih 55 dana ucinio, bila bi na eventualnim izborima proslost za Srbiju. Mozda je ovako nesto
i bio Vas cilj Dacica poslati u istoriju, ako jeste svaka Vam cast a ako nije onda imate jos jedan popravni ispit. Vama je stalo do misljenja Evrope kako oni vide politicku situaciju u Srbiji. Mogu da Vam siguram
da posle saznanja da bi Dacic mogao postati premijer, misljenja su veoma crna.

Dusko

pre 11 godina

Zasto lepo ne priznas da DS ima najbolje kadrove u stranci i oko stranke, nego se stalno pozivas na vec otrcane populisticke fraze?!
Imali su i oni mnogo promasaja u zadnje 4 godine, ali moras da priznas da su mnogo i dobrih stvari uradili...
Ovo je priprema za veliku koaliciju SNS i DS!
Taman da oterate u vecna lovista Mladju i Ivicu, jer i sam znas da sa njima 'leba nema!
Opameti se Aco, jer narod ne moze vise da ceka, a ima mnogo posla!

milan

pre 11 godina

e moj Vučiću,dozvolili ste da se rehabilituje najveći Dinkić.Čovek koji je razorio srpsku ekonomiju.Najbolje bi bilo da ste to sve što zahtevate od SPS prvo ponudili najvećoj stranci pored vas tj. DS-u i konačno sve ove male stranke što ucenjuju poslali u istoriju.ako oni ne pristanu na pošten dogovor a ja ti nekako verujem da si iskren da raspišete nove izbore.Mislim da bi na jesen dobili bar 100 poslanika i onda bi mogli kako hocete.Osveta je najgora stvar i vrlo kratko vreme nakon toga je čovek srećan.trebali ste biti racionalniji i gledati malo više unapred.Takvu grešku sa SPS i Dinkićem je napravio i Tadić.Vi izgleda želit da učite na svojim greškama.

lorimer

pre 11 godina

" Kad niste uspeli da formirate vladu 50 dana a zamajavali ste nas svim i svacim pustite i 50 dana drugima pa ukoliko vlade nema idemo na izbore.
(kostass, 1. jul 2012 15:58)"

Jel to nešto novo?

Zar nije Vučić rekao da već imate sve osim detalja, i da će vlada biti za par dana?

Zašto vam treba 50 dana za detalje? Ili samo imamo različitu percepciju reči "par dana"?

Ajde, da vas ne držim u nedoumici - jedina promena koju ćete možda izvršiti je onaj fikus koji se suši u hodniku - on će biti iznet iz hodnika.

O kakvim promenama vi govorite, kad vam odmah prvog dana treba onoliko para koliko nas je prethodna vlada zadužila za 2 godine?

U mom kraju se to ne naziva štednjom, neznam kod vas. Kod nas se to naziva drugačije.

Samo opušteno, čak će te se i vi čuditi šta vas je snašlo, mi i ne moramo.

Sync

pre 11 godina

Sve mi vise izgleda da ce Labelo preveslati Dačića, i u munjevitom obrtu sastaviti vladu sa DS! Taman da mu vrati za ono pre cetiri godine :)

Mr.soje

pre 11 godina

Ako ste pametni pregovarajte sa Tadicem i napravite jaku koaliciju. Sve sitne partije van i to je to. Ako vam smeta Tadic bolje idite na varijantu sa Cedom jer ste obecali da ce Dinkic u zatvor. Ne bude li hapsenja lovatora i prevaranata iz bivse vlasti moj glas nikada vise necete dobiti ne vi nego ni niko drugi jer cete se svrstati sa prethodnicima.

petar

pre 11 godina

SNS ne moite da kukate da prethodna vlast sve unistila!A sta bilo kad DS dosao na vlast posle bombardovanja, plate 5 maraka, ne bilo ni benzina,ni mleka ako ne ustanes 5 jutros,ne bilo posla,ne leteli avioni,vozili Yugo ko imao pare za benzin kostala 3 marke litar.A sad uporedite?Nije sve dobro ne mozete sto sruseno 90x da napravite za 10 godine.Kad pricate da DS 12 na vlasti nie istina,zaboravili kad Kostunica bio na vlasti i V.Ilic ministar,Kostunica stalno kocio Djindjica,a prethodna vlada koaliciona sa SPS,pogledajte ko je bio ministri,infrastrukture,obrazovanja,zdravstva,policije,finansije, gde tu vidite DS.Zaboravljate svetsku krizu koju Srbija nije lose peosla.Jeste gresili ,ko ne radi taj ne gresi!!!Ali vam stalno kriv DS.A sto ste radili 90x radikal-naprednjaci?!A sad ste vlast aide uradite nesto ako mozete,sto sumnjam.Lako je kritikovati tesko je graditi.Kucu gradite godinama,a srusite za 1 minut,isto je sa drjavom samo treba jos vise vreme.Brzo zaboravili sta bilo 90x,i kao je sad,ako moglo i bolje!

Uros

pre 11 godina

SNS nema kadrove da nesto vise ucini na poboljsanju stanja u zemlji. Koalicioni partneri su im nuzno zlo, lopovske stranke koje su upropastile DS pa ce i njih. Kako bude prolazilo vreme, i ako budu radili posteno podrska u narodu ce im sve vise padati - pitanje da li ce vlada izdrzati do sledecih izbora. U takvoj situaciji ce onda svaki i najmanji funkcioner SNS juriti da pokrade sto vise jer mu je ovo prva i poslednja prilika da bude na vlasti...

Bence

pre 11 godina

Glavni odbor SNS-a dao je ovlašćenje Aleksandru Vučiću da odlučuje, što je i prirodno, jer ne može odbor da se sastaje svaki dan. Mislim da dolaze bolji dana za građane.

dusandu

pre 11 godina

Sta je sad?Opet ti je drugi kriv...samo ovaj put zato sto ste na vlasti!Ako ti ne odgovara, pa niko te za ruke ne drzi....resi muke i nas i sebe!

bugi

pre 11 godina

neko definitivno nesto mora da promeni,sobzirom u kakvom se stanju Srbija nalazi,prethodni su imali sansu da nesto naprave ,urade ali nisu,sada da vidimo ove druge,,,ne menja se Srbija kampanjom

musketar

pre 11 godina

sns tvrdi pazar. shvataju da je situacija u zemlji ocajna, i ako ne urade nesto konkretno puci ce na sledecim izborima. moram priznati (i ako nisam simpatizer istih) jedan od boljih govora ace. po ovome izgleda da im nije stalo samo tek do funkcija, a da li ce tako i biti videcemo. u svakom slucaju ako previse zatezu da bi pokazali apetite sps-a i urs-a, bojim se da bi mogli da oteraju u nove izbore.

Darko

pre 11 godina

SNS ce zavrsiti na sljedecim izborima duplo losije nego sto je na ovim prosao DS ukoliko bude ignorisao izrezirane konkurse,korupciju,nepotizam i stranacko zaposljavanje.Znam mnogo ljudi koji je dalo glas SNS,a koji nikad za njih ne bi glasalo da je situacija u zemlji "normalna".Ti su ljudi redovno glasali za DS i njima slicne,ali brate nisu vise mogli da podnesu ovoliki sepen korupcije,nepotizma,stranackog zaposljavanja i izreziranih konkursa.DS odnosno njihov kadar je sudjelovao u svemu tome i zato je prosao kako je prosao.

KiSSeli

pre 11 godina

SNS kao najveca stranka zeli (logicno)da vodi glavnu rech, ali inteligento ne zeli da uzme nikakvu odgovornost...jer u sluchaju kraha u ekonomiji nadlja Dinkic,a u za sve ostalo nadrlja Dacic.Genijalno.

nesa usa

pre 11 godina

Preobuceni radikali, ili kako ih jos nazivaju radikali sa malo mozga, izgleda da ne zasluzuju taj poslednji epitet. Vucic prica sta navodno hoce SNS, ali ministri nece biti iz SNS jer ta partija takvih kadrova nema. Oni koji su navodno unistili srbiju za vreme DSa ponovo ce se dokopati fotelja da bi nastavili da kraduckaju.

Narod da zivi bolje od politicara? Hahahahahaha. Vucicu gde ti zivis?

Zoran

pre 11 godina

E Vucicu, ovakvom ponudom Dacicu si srozao svoju partiju na najnize moguce grane...S druge strane, dobio si ono sto ti licno najvise odgovara, da konacno budes u vlasti a da bas mnogo i ne moras da odlucujes, jer si i sam svestan da ne mozes da vodis drzavu..O Dacicu ne bih mnogo pricao, jer je sada jasno zasto nije ostala ista vlada..Razlog je iskljucivo licna ambicija. Ne znam koliko je dobro ili lose radila predhodna vlada, ali je na poslednjim izborima dobila jos vise glasova, samo je unutar bivse koalicije odnos u broju poslanika nesto promenjen. I dzabe price o volji naroda kada oni prave koalicije po sistemu ko da bolju ponudu..Jedno sam siguran, za ovu novu vladu niko nije glasao. Zelim svima puno srece...

Pera

pre 11 godina

Gospodin Vučić se, bar sudeći na osnovu njegovog govora datog u okviru vesti, nalazi pred jednim od najvećih problema pred kojim političar verovatno uopšte i mođe da se nađe.

A to je da treba na nekin način da uskladi proklamovane programe i ideje svog političkog pokreta sa interesima grupa (bogatijih ljudi najčešće) koji su finansirali i na druge načine pomogli njegov dolazak na vlast.

Jedino ako ni sami programi i ideje nisu bili ukras, koji su trebali da dovedu interesnu grupu finansijera blizu centrima vlasti.

u NS i BG nije sve zavrseno

pre 11 godina

nisam ni u jedno partiji ali sam glasao za SNS/jednostavno trebaju da dodju drugi na vlast. ovo u NS me razocaralo, da ostane korumpirani Canak, da su odmah u noc objavili ko ce ko biti na direktorsim foteljama. Gde su ti konkursi za izbor direktora??? Ako se vrlo brzo ne izglasa nepoverenje u tu "skrojenu na brzinu vladu", mislim da ce narod izaci na ulice.

kostass

pre 11 godina

Ne znam sta samo mislite da postignete ovakvim komentarima vi iz DS-stranke. Vasih komentara je 95% ovde i to sve kao sta ce sad sto nije sad, nemaju kadrove, ne mogu ovo, ono. Oladite vi smutljivci ... Kad niste uspeli da formirate vladu 50 dana a zamajavali ste nas svim i svacim pustite i 50 dana drugima pa ukoliko vlade nema idemo na izbore. Samo se mislim kako li bi poceli da velicate Vucica kad bi vam rekao da ce formirati vlast sa DS-om. Pa vi bi mu i NOBELA dodelili. Ali jos uvek je moguca vlada DS-SPS-URS-LDP-SPO itd. Sto ja mislim da bi i trebalo da se desi pa kad krene narod da stvarno pocisti one koji su i krivi za ovo stanje a SNS bi tada dobio neogranicenu vlast za vladanje. Ovako se moze dogodite da on u tom narodnom buntu (a vi DS ovce cete ga sigurno sa vasim prijateljima iz inozemstva izvesti kao i prosli put) SNS nadrlja ni kriv ni duzan. Zato ako SNS moze da bude glavni u kreaciji promena treba da prihvati vladu ako ne ne treba. A Ako je cilj SPS-a i SNS-a jaka i nezavisna Srbija onda ce se dogovoriti.

nikad izvini!

pre 11 godina

Mala bara,mnogo krokodila.Nema

nista od vlade.To je gomila neracionalnih egoista.G. Tadicu i prvaci DS,idite na godisnji ,i odmorite se a kada vas budu molili da se vratite,terajte inat.takve postuju.izbore ste izgubili jer ste se ulagivali narodu koji je veci lopov i licemer od Vas,te je to shvatio kao slabost.zato DJilas ima dobar rejting.

MT

pre 11 godina

Budimo realni. Ne radi se o vladi Zorana Djindjica, ni o vladi Zorana Zivkovica pa cak ni o vladi Vojislava Kostunice. Radi se o vladi Mirka Cv etkovica. Njegova vlada se zaduzila 5 milijardi za 4 godine, proizvela anarhiju u sistemu zbog nikakvog uticaja premijera i mogucnosti da svaki ministar radi sta hoce a da niko ne kontrolise budzet jer Diana Dragutinovic a kasnije i Cvetkovic nisu smeli da kazu NE za izvlacenje para iz budzeta i pravljenje deficita.

mirjana

pre 11 godina

E sada ce tek da krene trgovina, Dacic pristao na njihovo cekanje, a sada narode moj cekaj ti da se dobro istrguje sa tvojim zivotom i tvojom sudbinom. Nema nista od napredka, daj samo da podele funkcije, a narod, pa ko pita narod, ko ga je pitao i za ovakvu koaliciju, NIKO!!! Samo vi gurajte tako, vi imate vremena, ni dana nemate radnog staza, samo ste radili u politici za sebe i vase porodice, samo znate, ne zaboravite da dolazi jesen i otreznjenje ovog naroda, koga su vrucine uspavale, a kada se probudi, kada dodju hladniji dani, bojim se da ce biti bezte noge da vas ne u....m.

vlas, vlas

pre 11 godina

nećemo ovo, hoćemo ono, sve to liči na dačićev bunar želja u koji će se ubaciti pregršt ljudi odavno kompromitovanih i željnih povratka u vlast.
za promene je potrebno mnogo više od toga.

M. Н. Лазар

pre 11 godina

Преко 50 дана је требало да се под/намире Дачић и СПС.
Сад се намирују и уцјењују Вучић/Николић и СНС. Ко зна колико времена ће требати?
Остајем при прогнози, да ће се влада ИПАК ФОРМИРАТИ 5 минута прије законског рока.
Тако је то кад народ гласа, слушајући само блејање свог' стада и звоно овна предводника.

DARKO

pre 11 godina

Vladu ce formirati SNS i DS!!! Oni moraju da spuste Dacica i Dinkica na zemlju!!! Ipak je najbolje za Srbiju u ovim teskim trenucima da odgovornost preuzmu dve najjace stranke!!! Nema logike da trece-plasirani i sesto-plasirani sprovedu sve obuhvatne reforme. Toma i Boris moraju da preuzmu odgovornost i da donesu teske ali jedino ispravne odluke za spas Srbije!!!

rikoset

pre 11 godina

Velika koalicija je jedino pravo resenje pojacana preokretom i manjinama i to bi bilo 2/3 mesta.u Skupstini.Mogao bi se i Ustav menjati.A ovi ucenjivaci Srbije izvesti na odgovornost.

Marko Runjajic

pre 11 godina

Dobro je za Srbiju da se promeni malo vlast pa da vidimo da nisu ni demokrate bogom dani. Ljudi realno ovi ne mogu da nas razočaraju jer nešto puno nas nisu ni očarali, mogu samo da nas iznenade ako budu dobri i urade zaista nešto za zemlju.

Monarhista

pre 11 godina

Nesto ne verujem u njegove reci ali bar je dobro da se cuju...u prethodnom periodu niko nije smeo ni da pomene da bi jadan narod trebao i morao malo bolje da zivi...

Super Mario

pre 11 godina

Dobra stvar je što će DS otići u opoziciju i što će se videti šta je sve radjeno u prethodnih pet godina. Sa svimostalim nisam specijalno oduševljen ali tako je kako je, tako smo glasali, bolja vlada nije mogla.

Sindikat

pre 11 godina

vladu treba što pre formirati i prekinuti ovu agoniju u državi. Drago mi je što će Vučić biti deo vlade jer ga izuzetno cenim. Mlad je čovek i poprilično sposoban.

goga

pre 11 godina

SPS,SNS i DS formirajte vladu i stranke s 5 odsto mrs u p.... m...... i gotovo,moli Peru,Ziku,Balinta i ostalu gamad zato ne mozemo da podjemo napred dok se sve mini stranke udome pa ne odgovara ovo mesto jer decku se ne svidja taj posao pa ne odgovara ovaj posao,Tadicu,Dacicu i ti Nikolicu koje ste vi koze,strasno i ne morate da mi objavite komentar ionako nikad to niste uradili bas me briga

Slavko

pre 11 godina

Jos od zavrsetka izbora, SNS se ni u jednom momentu nije ponasala halapljivo kada je vlast u pitanju. Stanoviste da se ne ulazi u vladu po svaku cenu, ostalo je i dalje prisutno, sto ukazuje na stabilnost politike SNS-a. Ako takva stabilnost bude prenesena i na novu vladu, onda nema sumnje da ce ona biti uspesna.

Johnny

pre 11 godina

Teško ovo da bude, sve teže izgleda, što bi rekao Radovan...
- Radovane, kako ti nije žao što ti je ćerka vec 5 godina u drugom stanju.
- Ima da bude i 10 al neće da rodi dok se ne uda!

ima li dna ili još padamo

pre 11 godina

... Gospodo koja pominjete dugove, da li znate u kom stanju su bili spoljni dug i privreda 1999? Koliki je bio kredibilitet zemlje u medjunarodnim okvirima? Guglujte malo vise. Prejadno.
(wortha, 1. jul 2012 11:01)

...Prisetimo se samo kakvo je stanje nasledila Djindjićeva vlada (od SPS-a). Ako se ne sećate, zemlja je bila opustošena od bombardovanja, devizne rezerve su iznosile četvrt miliona dolara, privrede praktično nije bilo, javna preduzeća su bila na ivici kolapsa... Oni koji tvrde da "nikada nije bilo gore" očigledno pate od amnezije.
(Krag, 1. jul 2012 11:22)

Kao neko ko je glasao za DS dvadeset godina da bi 2012 apstinirao, moram da vas podsetim da je od smene SM (kada sam konacno pomislio da nam dolaze bolja vremena) pa do danas:
- spoljni dug vise nego dupliran
- prodato sve što je moglo da se proda
- ugašeno na destine hiljada preduzeća kako društvenih tako i privatnih
- izgubljeno je više stotina hiljada radnih mesta
- odnos broja zaposlenih i penzionera je poremećen do te mera da ne postoji realna ekonomska računica kako to može biti održivo
- otvoreno je i izmišljeno na desetine hiljada radnih mesta u državnoj i paradržavnoj administraciji koje opterećuju ionako tanak budžet
- kapitalno nije napravljeno ništa posebno, sem možda tog mosta na Adi koji je preskup i na kredit
- kad pominjete devizne rezerve pogledajte prvo njihovu strukturu

Ako sam 2000-te mogao i da se nadam, ne znam danas na čemu da baziram neku nadu a da to ne bude čista iluzija i utopija.

Marko

pre 11 godina

Hahahaha, kako mi je zao ovih ljudi sto nemaju ni pojma za koga su glasali! Pa kako to mislite da Kostunica, sada vec zagovornik vojne i delimicno politicke neutralnosti, udje u vladu sa Nikolicem, jednim od, bar na recima, najvecih zagovornika evropske buducnosti Srbije??? Ocigledno je neko u veeeliiikoj zabludi... Srecom nisam glasao ni za koga pa ce me bar postedeti razocaranja koje je zagarantovano...

Mimica

pre 11 godina

@zivojin: Pa, ako bi odustali od vlade ispali bi da su kukavice, našem narodu ne možeš ugoditi.SNS ne može samostalno formirati vladu, znači sa nekim moraju,a sve je bolje od koalicije sa DS-om.

radovan

pre 11 godina

Ako u Vladi nema DSS onda sam odmah u startu protiv vas.Kostinica doveo Tomu za Preds.a time i spasao SNs i sada nista .E nece moci tako.

anna

pre 11 godina

tako se odgovorni politicar ponasa,bez lazne skromnosti.Ono sto se nekoliko godina pricalo,i sad je Vucic ponovio.Takav lider vlade nam treba.

Dule

pre 11 godina

Podrzavam DS i glasao sam za DS. Ali moram da kazem da je Vucic u pravu i da ne treba da trpi ucene Dacica. Ima dobro iskustvo od ranije i sada vidi kako je prosla DS sa SPS. Ako bih morao da biram izmedju SPS i SNS moj izbor bi bio SNS.

Djordje

pre 11 godina

Izbore je izgubio Tadić i ne treba da bude premijer. Izbore nije dobio Nikolić, samo je imao malo više glasova od Tadića. Tamo gde se kandidovao Vučić izgubio je. Nikolić kao nije više predsednik SNS-a i kao Vučić vodi stranku. Šio mi ga Djura. Jorgovanka od kandidata za premijera možda će biti ministar vera... "Lopov" Dinkić i "upropastitellj" Dačić skupljaju kajmak. BELA KNJIGA i drugi programi SNS-a na policu stranačkih "planova", ako ih je uopšte bilo vredno i pročitati. I deca kada prave timove na poljančetu to rade sa više digniteta i časti. Nikolić je ostvario svoj san. Otićiće u penziju kao PREDSEDNIK a kakav predsednik njemu nije važno. Nama jeste i otrezniće se nacija, ako joj to podje za rukom uopšte. Trebaju nam promene ali oni koji to mogu i umeju neće da se prljaju na ovoj političkoj sceni, TUGA I JAD!!! Predlažem da se inicira ujedinjenje Srbije sa Republikom Srpskom i Kosovom. Tamo ima sposobnijih ljudi možda nam i pomognu. Sa ovima nas tek čekaju razočarenja i budalaštine koje već isplivavaju po sistemu manjih ka većim! Živi bili pa videli. Koliko žemo to biti videće se!!!

Rajko golubar

pre 11 godina

Pozdrav dušebrižnicima koji vidim ovde da su obnevideli od žutila pa samo opleli po SNS za sve i svašta.Spominju dug 1999 godine.Pa vi bi ste bili presrećni da se vratite u te godine.Od tada i dolaska ovih raspikuća od DS,mi smo potonuli da više nemožemo ni da hoćemo.7 giganata koje smo imali je prodato,83 milijarde evra koje je ušlo u Srbiju od kad je DS došao na vlast 2000.godina je nestalo.Odgovor tražite kod Đilasa,Šutanovca,Dulića,Petrovića i društva iz zadnje garniture DS.....

tomislav

pre 11 godina

sada je valjda jasno da su svi osim LDPa na jednoj strani i DSSa, SRSa i Dveri isti i jedino sto nude je "nece to sad raditi tadic nego toma" sto sustinski ne donosi nikakve promene.....na sledecim izborima budite pametniji i izaberite kosovo ili evropu, posto smo skontali da jedno s drugim ne moze, dakle imate izbor izmedju LDPa i ekipe DSS SRS Dveri sto je danas jedino drugacije od DS SNS URS SPS

Селаковићка

pre 11 godina

Па, тако и треба да буде, јер је СНС освојио највећи број мандата, тј. управо је гласао за те циљеве и програме.

Sale

pre 11 godina

Jel neko od vas sto ste komentarisali ovu vest uopste procitao istu ? Covek na vrlo jednostavan nacin demantuje sve ono sto se spekulisalo ovih dana a to je da ce sva jaka i bitna ministarstva da prepusti socijalistima i dinkicu, i da sam hoce da preuzme ista tj odgovornost kao predsednik stranke koja je osvojila najvise glasova na izborima. Opet ponavljam, ljudi , manite se radikala i tadica, oni su proslost, shvatite to vec jednom ...

Marko

pre 11 godina

Vucic je 100% na pravom putu! Efikasna i odgovorna vlada sa najboljim kadrovima! Strucnost iznad svega za svaki resor u vladi sa velikom dozom patriotizma. Kritike da je DS vodio drzavu dobro, ne znam samo za koga? Nikada nismo bili u tezoj situaciji-ekonomskoj, moralnoj, politickoj...Premijer vlade Ivica Dacic treba dobro da razmisli koga treba staviti na koje ministarstvo!!! Hocemo vladu nacionalnog spasa!!!

krstivoje

pre 11 godina

E ovo je vazan dan za srbiju,sazreo covek,pun energije koju zeli da usmeri za dobrobit naroda,najvaznije je da je na celu najvece stranke i da je ustanju da tu energiju usmeri na pravi put.Nije narod dzaba u Tomi prepoznao spas.

s

pre 11 godina

Musliman sam i ne opterecujem se stim.Otisao sam u inostranstvo kad sam morao negde 91 i igrom slucaja u inostranstvu sam bas kako mi kazemo napravio puno novca,mlad sam jos uvek.Ali i dalje redovno pratim vesti inadam se da ce u Srbiji doci razum.Prolazi na vreme prestanita mrzeti.

pepe

pre 11 godina

Demokrate mnogo se bre sikirate šta će drugi da urade, a uradiće sigurno nešto ... Svaki naslov, priča, vest i komentar (od kako je Ivica ostavio Maricu u šumu pa Vuk mora da je teši s'junačke pesme) su isključivo protiv pobedničke Srbije. Toliko patetike svaki dan nije zdravo za organizam ... Stisnite zube, stegnite kajš, pogledajte protivnika u oči i čestitajte pobedu.

Predrag

pre 11 godina

Savet dobronamernog DS-ovca. SNS samo da podrzava vladu, ne ulazite u nju, za cetri meseca, ionako ce Dacic da leti, zajedno sa svom kamarilom, tada formirajte samostalno vladu, bez ikakvih primesa, niko vam tada ne moze nista.

froggy

pre 11 godina

Bice to dobra vlada, ali ce imati mnogo teskih zadataka.Predhodna vlada je opustosila sve.Da je da krenu od nule pa bi se lakse izborili nego sto imaju tolike dugove.Nadam se da ce ovaj tim u vladi moci da se izbori sa svim teskim pitanjima.

Marta

pre 11 godina

Verujem da će naprednjaci doneti odluku da svojim učešćem u vladi, pokrenu promene u Srbiji koje će dovesti do privredno ekonomskog oporavka države i time omoguće bolji život građanima.

Miloš

pre 11 godina

Danas će se razrešiti mnoge dileme. Najmanja je ona da li SNS ide uvlast. Ide sigurno, za to su se izborili, ali o kadrovskim rešenjima će biti teža odluka - treba promeniti Vučićev stav vezan za njegovo neslaganje sa Dačićem, zbog događaja od pre 4 godine. Verujem da će Vučić odlučiti u interesu građana. Oni mnogo očekuju od njega.

Bence

pre 11 godina

Glavni odbor SNS-a dao je ovlašćenje Aleksandru Vučiću da odlučuje, što je i prirodno, jer ne može odbor da se sastaje svaki dan. Mislim da dolaze bolji dana za građane.

kakav narod-takva vlast

pre 11 godina

Njima je samo bilo vazno da se eliminise DS, sve drugo ce lako da se dogovore. Samo da nema predstavnika gradjanske Srbije.

Sindikat

pre 11 godina

vladu treba što pre formirati i prekinuti ovu agoniju u državi. Drago mi je što će Vučić biti deo vlade jer ga izuzetno cenim. Mlad je čovek i poprilično sposoban.

kostass

pre 11 godina

Ne znam sta samo mislite da postignete ovakvim komentarima vi iz DS-stranke. Vasih komentara je 95% ovde i to sve kao sta ce sad sto nije sad, nemaju kadrove, ne mogu ovo, ono. Oladite vi smutljivci ... Kad niste uspeli da formirate vladu 50 dana a zamajavali ste nas svim i svacim pustite i 50 dana drugima pa ukoliko vlade nema idemo na izbore. Samo se mislim kako li bi poceli da velicate Vucica kad bi vam rekao da ce formirati vlast sa DS-om. Pa vi bi mu i NOBELA dodelili. Ali jos uvek je moguca vlada DS-SPS-URS-LDP-SPO itd. Sto ja mislim da bi i trebalo da se desi pa kad krene narod da stvarno pocisti one koji su i krivi za ovo stanje a SNS bi tada dobio neogranicenu vlast za vladanje. Ovako se moze dogodite da on u tom narodnom buntu (a vi DS ovce cete ga sigurno sa vasim prijateljima iz inozemstva izvesti kao i prosli put) SNS nadrlja ni kriv ni duzan. Zato ako SNS moze da bude glavni u kreaciji promena treba da prihvati vladu ako ne ne treba. A Ako je cilj SPS-a i SNS-a jaka i nezavisna Srbija onda ce se dogovoriti.

maksa

pre 11 godina

ne razumem. jel vi hocete da upravljate zemljom ili nemate plana i kadra? sramota ove zemlje! e srbijo koga si izabrala da ti kroji buducnost!

Slavko

pre 11 godina

Jos od zavrsetka izbora, SNS se ni u jednom momentu nije ponasala halapljivo kada je vlast u pitanju. Stanoviste da se ne ulazi u vladu po svaku cenu, ostalo je i dalje prisutno, sto ukazuje na stabilnost politike SNS-a. Ako takva stabilnost bude prenesena i na novu vladu, onda nema sumnje da ce ona biti uspesna.

Krag

pre 11 godina

Sada će nova vlada da se "vadi" na prethodnu, kako je sve opustošila itd. itd. Verovatno ste dobili glasove zato što ste obećali da će te sve srediti, pa izvolite...bez kuknjave, molim vas. Da vidimo koliko ste sposobni. Prisetimo se samo kakvo je stanje nasledila Djindjićeva vlada (od SPS-a). Ako se ne sećate, zemlja je bila opustošena od bombardovanja, devizne rezerve su iznosile četvrt miliona dolara, privrede praktično nije bilo, javna preduzeća su bila na ivici kolapsa... Oni koji tvrde da "nikada nije bilo gore" očigledno pate od amnezije.

Shuluburic

pre 11 godina

SNS!! Imate predsednika, dobili ste najvise glasova na parlamentarnim izborima, a sad vas nema nigde! Ej! Dacic i Dinkic vam uzese sve. Pa deca ce vam se smejati! Sta bi sa vasim kandidatom za premijera, sta ce Vucic dobiti? Totalno ste se srozali! Glasove ste dobili da budete na celu, a bicete leva noga Vlade. Bruka! Sto Dacic nije podrzao vaseg kandidata?

anna

pre 11 godina

tako se odgovorni politicar ponasa,bez lazne skromnosti.Ono sto se nekoliko godina pricalo,i sad je Vucic ponovio.Takav lider vlade nam treba.

Marko

pre 11 godina

Vucic je 100% na pravom putu! Efikasna i odgovorna vlada sa najboljim kadrovima! Strucnost iznad svega za svaki resor u vladi sa velikom dozom patriotizma. Kritike da je DS vodio drzavu dobro, ne znam samo za koga? Nikada nismo bili u tezoj situaciji-ekonomskoj, moralnoj, politickoj...Premijer vlade Ivica Dacic treba dobro da razmisli koga treba staviti na koje ministarstvo!!! Hocemo vladu nacionalnog spasa!!!

wortha

pre 11 godina

SNS je potpuno na putu nestanka - gde su sad svi ti stiropori i dzakovi? Glasaju za to da stranka koja je jedva presla cenzus vodi ekonomiju zemlje... vise ni njihovi simpatizeri ne dolaze da ostave komentar. Gospodo koja pominjete dugove, da li znate u kom stanju su bili spoljni dug i privreda 1999? Koliki je bio kredibilitet zemlje u medjunarodnim okvirima? Guglujte malo vise. Prejadno.

Nikola Kosanović

pre 11 godina

Aktivirali se komentatori DS-a. Zaboravljaju ko su "strućnjaci" DS-a u današnjoj vladi. Cvetković (premijer na Tadićevo dugme), Malović (reforma pravosuđa nad kojom se ceo svet zgražava), Šutanovac (uništena vojska, pogibije, a čovek investira u svoj stan sa firmom koja je sa njegovim ministarstvom obrnula 40 miliona evra), Dulić (ortoped bez prakse, planira i izgrađuje po Srbiji, a na drugostepene odluke njegovog organa uprave u katastarskim stvarima čeka se godinama), Petrović (advokat nam sređuje poljoprivredu), itd... Jedini koji imaju prelaznu ocenu su Jeremić i Ljajić (koji se ovog puta kladio na pogrešnog konja). I samo da umesto pomenutih neznalica dobijemo stručne i pametne ljude u vladi - biće to veliki uspeh. A što se krađe tiče - vlast se na ovom polju pokazala kao do sada neprevaziđena upravo zbog članova vlade iz DS-a. Posle reforme pravosuđa, ali istinske, koju obećaše iz SNS-a (DS bi ostao na vlasti samo da nisu činili bezakonje u reformi pravosuđa i da je Trivan manje istupala u javnosti), a EU je zahteva - mnogo afera će se otkriti i tek tada će se videti kakve štetočine je Srbija imala u vlasti, naročito u poslednje četiri godine. Nisam član nijedne stranke od 1997.g. Niti simpatizer bilo koje. Izborni sistem je katastrofalan, omogućava delovanje i udruživanje stranaka po pravilima mafije sa početka 20-og veka u USA. Stvari, jednostavno, tako stoje.

Timocanin

pre 11 godina

Sad se vidi ono o cemu se pricalo sve vreme unazad par godina. SNS nema ni kapacitet, ni volje da bude u vlasti. Sve je jasnije da su preobuceni radikal, umesto belom knjigom, mahali sveskom sa praznim listovima. Doduse, ja sam to znao jos onda, ali ocigledno da imamo narod kakav samo moze da pozeli politicka elita - ne bih bas sad ovde da mu dajem razne epitete...

Miksa

pre 11 godina

@Vodenicar
Kakav bre preokret pa oni su minijatura???
Vljda samo DS+SNS a tu sigurno neće biti mesta
za Čedu.A na sledećim izborima cenzus 20 posto
kako bi te kombi strančice(SPO,LDP,LSV,DSS,URS)
nestale jednom za sva vremena ...

krstivoje

pre 11 godina

E ovo je vazan dan za srbiju,sazreo covek,pun energije koju zeli da usmeri za dobrobit naroda,najvaznije je da je na celu najvece stranke i da je ustanju da tu energiju usmeri na pravi put.Nije narod dzaba u Tomi prepoznao spas.

Mislite o tome...

pre 11 godina

Ako dozvolite Dacicu da bude i Premijer i Ministar policije, i ako dozvolite Dinkicu da nesmetano nastavi sa svojom vise nepodnosljivom partokratijom na sledecem izborima procicete gore nego DS...

Super Mario

pre 11 godina

Dobra stvar je što će DS otići u opoziciju i što će se videti šta je sve radjeno u prethodnih pet godina. Sa svimostalim nisam specijalno oduševljen ali tako je kako je, tako smo glasali, bolja vlada nije mogla.

Rajko golubar

pre 11 godina

Pozdrav dušebrižnicima koji vidim ovde da su obnevideli od žutila pa samo opleli po SNS za sve i svašta.Spominju dug 1999 godine.Pa vi bi ste bili presrećni da se vratite u te godine.Od tada i dolaska ovih raspikuća od DS,mi smo potonuli da više nemožemo ni da hoćemo.7 giganata koje smo imali je prodato,83 milijarde evra koje je ušlo u Srbiju od kad je DS došao na vlast 2000.godina je nestalo.Odgovor tražite kod Đilasa,Šutanovca,Dulića,Petrovića i društva iz zadnje garniture DS.....

radovan

pre 11 godina

Ako u Vladi nema DSS onda sam odmah u startu protiv vas.Kostinica doveo Tomu za Preds.a time i spasao SNs i sada nista .E nece moci tako.

u NS i BG nije sve zavrseno

pre 11 godina

nisam ni u jedno partiji ali sam glasao za SNS/jednostavno trebaju da dodju drugi na vlast. ovo u NS me razocaralo, da ostane korumpirani Canak, da su odmah u noc objavili ko ce ko biti na direktorsim foteljama. Gde su ti konkursi za izbor direktora??? Ako se vrlo brzo ne izglasa nepoverenje u tu "skrojenu na brzinu vladu", mislim da ce narod izaci na ulice.

Sale

pre 11 godina

Jel neko od vas sto ste komentarisali ovu vest uopste procitao istu ? Covek na vrlo jednostavan nacin demantuje sve ono sto se spekulisalo ovih dana a to je da ce sva jaka i bitna ministarstva da prepusti socijalistima i dinkicu, i da sam hoce da preuzme ista tj odgovornost kao predsednik stranke koja je osvojila najvise glasova na izborima. Opet ponavljam, ljudi , manite se radikala i tadica, oni su proslost, shvatite to vec jednom ...

POSMATRAC

pre 11 godina

SNS bi bio na dobitku ako ne bi ni usao u Vladu, vec je samo podrzavao kao manjinsku neko vreme, a onda joj ubrzo uskratio tu podrsku. Na dobitku bi bila i Srbija.

Mimica

pre 11 godina

@zivojin: Pa, ako bi odustali od vlade ispali bi da su kukavice, našem narodu ne možeš ugoditi.SNS ne može samostalno formirati vladu, znači sa nekim moraju,a sve je bolje od koalicije sa DS-om.

petar

pre 11 godina

Ovi koi kukkaju da lose stanje i tako dalje,a kako bilo kad DS preuzeo vlast od SPS i SRS.Nesto brzo zaboravili,plate 5 maraka,za mleko trebalo da ustanes 5 jutro.nije bio benzina a cena 3 marke,nista nie radio,avioni ne lateli,redove pred Grcku ambasadu,ko mog da kupi benzin vozio Yugo,prodavnicama nista,a sad svi odmax dobili amneziju!!!Ko prica da DS 12 godina na vlasti, pricate ne istinu kad dio Djindjic Kostunica stalno smetao, kad Kostunica bio premjer a V.Ilic minista zaboravili ste,a kasnije koalicia DS i SPS,ko drzao ministarstva zdravlja,finansie,ekonomiki i infrastrukture-Mrkonic,policie,pensioni fond,nisu oni bili clanovi DS!!!E sad vidite radikal-naprednjaci kako je biti u koaliciji,ne svidja vama da Dacic uzima vecinu resora?!DS jeste gresio,mogao i vise uraditi,ali ko ne radi taj ne gresi.Godinama prave kucu a moze za minut srusiti.DS kad mi malo ocistio svoje redove ipak najbolja stranka i po strucnosti i po znanju!

D30

pre 11 godina

Najbolje da ova prirodna koalicija "ljudi od reci" Vucica, Dinkica, Karica, Milosevica, julovaca, pezionera, arkanovaca... sto pre formira da se narod podseti sta ja manje, a sta vise lose i da traju sto krace, a DS da se otrezni i procisti od korova i vidi da ako ne radi kako treba i u interesu boljeg standarda naroda, moze da bude zamenjen i losijima od sebe kad vec nema bolje alternative. Ovoj zemlji nedostaje Zoran Djindjic, vizionar, hrabar, odlucan, svestran..., covek za kog smo pokazali da ga ne zasluzujemo.

nikad izvini!

pre 11 godina

Mala bara,mnogo krokodila.Nema

nista od vlade.To je gomila neracionalnih egoista.G. Tadicu i prvaci DS,idite na godisnji ,i odmorite se a kada vas budu molili da se vratite,terajte inat.takve postuju.izbore ste izgubili jer ste se ulagivali narodu koji je veci lopov i licemer od Vas,te je to shvatio kao slabost.zato DJilas ima dobar rejting.

djidji

pre 11 godina

Kako vas nije sramota...do juce ste slali Dinkica u zatvor,nazivali ga lopovom....rekli kako imate dokaze,a sad pravite vladu sa istim...DOKLE VISE,NEVEROVATNI STE,
ISTI KAO I SVI OSTALI...

Monarhista

pre 11 godina

Nesto ne verujem u njegove reci ali bar je dobro da se cuju...u prethodnom periodu niko nije smeo ni da pomene da bi jadan narod trebao i morao malo bolje da zivi...

Pera

pre 11 godina

Nisam glasao za SNS, ali kako je Tomislav Nikolic postao predsednik, mislim da je najkorektnije da najveca stranka, SNS napravi Vladu. Razlog za to je sledeci: predsednik je iz SNS, imaju najvise glasova - to su dobili zbog loseg rada prethodne Vlade. Ako je tako, onda krenite sa promenama koje ste najavili i na osnovu cega ste dobili glasove. Nemojte da uzimate URS kod sebe, ili ako vam trebaju za vecinu, nemojte da im dajete kljucna ministarstva. Uzmite ekonomiju i finansije u svoje ruke i pokazite sta znate. Ako uradite dobro, dobro cete proci na sledecim izborima. U suprotnom, sklonite se. Ako postavite URS na kljucna mesta sada, izgubicemo jos 4 godine. Dakle, preuzmite sada potpunu odgovornost i manite se sutrasnjih izgovora zbog URS-a.

nesha

pre 11 godina

dobili ste i predsednicke i parlamentarnr izbore. 20 godina iz debele opozicione hladovine pricate bajke. zasto sad ne preuzmete drzavu u ruke i ispravite sve sto je ds ( zajedno sa dacicem i dinkicem ) zabrljao ?
napravicete sporazum sa đavolom, i proci cete kao i tadic.

Razocaran

pre 11 godina

Kao clan SNS , u prvi mah sam bio zadovoljan jer smo formirali vlast ali sada sam razocaran jer ne samo da smo sve dali SPS-u i Dinkicu vec nam je Dacic zabio noz u ledja u NS i Bg .Dakle SPS je uzeo sve i istisnuo SNS planski na margine .Dovoljno je to sto Dacic u NS nije hteo da podrzi Naprednjake vec Canka i Pajtica i pored toga sto su ih ovi izbacili iz Pokrajinske vlade .

Harold

pre 11 godina

Cinjenice:
1. Prethodne cetiri godine je bilo katastrofalno. Zivimo sve gore, a likovi iz te Vlade se sepure, isticu se bahatoscu, odlaze cak i na Pink. Ni trunke brige za to sta komsija Pera maze deci na leba, ili ne maze nista.
2. Koalicija koja se najavljuje - dokaz da moze da bude jos gore. Koji, bre, Dinkic !? Koji, bre, Obradovic, Mrki, Sundudukovic, Dacic !? Koji su njihovi rezultati. Ne zaboravite da je Mladja zasluzan ne samo za finansije i ekonomiju, nego i za zdravstbo. Ljudim nemojte da se razboljevate, na....li ste !!! A tek skolstvo !?
3. SNS je posebna cinjenica. Su cim, braco i drugovi !!!
4. Vojvodina ce se urediti, kako-tako. Ipak, tamo je mnogo vise razuna.
RESENjE (ako ga, uopste,ima):
Zamolite neke (ne sve) ljude iz Djindjiceve vlade da se vrate (Pitic, Matkovic, Djelic).
Zamolite sposobne ljude nezavisnih stavova da pomognu: Nebojsu Popova (prosveta), Gorana Svolanovica (MIP), Olju Beckovic (informisanje), Jovu Bakica, ...
Napravite Djindjica od blata.
Sta ce biti???
Naravno - nista !!!

zivojin

pre 11 godina

Da ima i malo pameti, odustali bi od vlade. Ulazak u vladu koja treba da obezbedi minimum 3 milijarde eura do kraja godine nije pametan politicki potez. Srbija da iznese na prodaju sve sto ima nece dobiti taj novac. Zaduzivanje je moguce, ali na besramno visokim kamatama. I za par godina opet , jos veca bula. Nezaposlenost, koja je sada preko 25% preci ce do kraja godine i 40%. Mozda i vise ako se otpusti sva birokratija koja je visak. Ja ne patim od amnezije, ali tvrdim da je 2000 godina bila bajka u odnosu na danasnju realnost koja se vesto krije i blisku buducnost.

jel' me neko cuje

pre 11 godina

Pa ja nisam glasao za Dacica i Dinkica, vec za promene u Srbiji!!!! Jel' su to promene Vucicu, Dacic i Dinkic, ljudi koje gledamo godinama, ovaj drugi unistio ekonomiju Srbije, zavio nas u crno, nema kuce u Srbiji koja nema nekog na birou zbog njega. Ivica vas izvozao na staru foru, evo ja kao pregovaram sa DS-om a nabijam cenu kod SNS-a. Ali najgora stvar sto ste vi pali na tu foru.

dosta bre vise

pre 11 godina

ma vi u stvari i ne znate sta vas je snaslo. Vi u stvari niste ni hteli da dobijete ove izbore. Kanda vas je narod malo z.....
Sada ne znate sta da radite. Nemate kadrove. Od svih obecanja, promene ce da "vode" ljudi koji su do juce sedeli u vladi, a vi cete biti samo podpredsednik i ministarka spoljnih poslova.
Pa ljudi vi ste smesni kao crtani film bre.
Vasa politika je teska demagogija i balon od sapunice.
Predsednik vam se setka po belom svetu, ako je spojio tri dana u Srbiji od izbora, a zemlja nam se raspada.
Nego htedoh da vas priupitam posto nam je vecina naroda senilna, kamo se dedose onih 100 milijardi? A da, pardon u narednih 10 godina. To je 10 po godini tako da ove tri koje fale u stvari nece predstavljati nikakav problem, jel da?
Ili ste mislili da cemo 100 milijardi dobiti posle deset godina pa planirate da sledecu kampanju bazirate na istom obecanju?
Jel ste o tim promenama pricali? O tom zalaganju?
Pa vi ste toliko fenomenalni da vas ni Ajnstajn ne bi izmislio.
Dno dna zemljo Srbijo. Popadosno skroz s ovima.

Miloš

pre 11 godina

Dobro bre ljudi, pa gde srljate sa tim komentarima?

Ja sam glasao za DS i bilo mi je žao što rezultati nisu drugačiji, ali bez obzira na to mislim da svaka, pa i ova vlada zaslužuje određeno vreme da pokaže koliko je zrela i spremna da se suoči sa problemima u kojima se naša država nalazi.

Mislim da bismo svi trebali da verujemo da će ova i svaka naredna vlada učiniti sve da se se popravi materijalno stanje stanovništva i odbrane nacionalni interesi. Jedino takvo razmišljanje može naše društvo povući napred, a novoj vladi dati dovoljno vremena i prostora da nešto napravi.

Osuđivanje unapred, stalna podmetanja i provokacije možda koriste nekoj stranci pojedinačno, ali mi kao društvo od toga svakako nemamo koristi i takve nastupe svrstavam u domen psihopatologije, a za tu oblast nisam stručan.

U interesu je i vlade, a i nas, da se situacija u državi menja na bolje. Zato bez obzira na to za koga sam glasao, želim novoj vladi (ma ko da se u njoj nalazio) puno sreće i uspeha u periodu koji je pred nama, jer jedino tako i mi možemo očekivati bolji život.

sabahudin

pre 11 godina

Sigurno je da će danas kod naprednjaka,na sednici GO biti živo. A sve u svetlu zadnjeg poteza Dačića gde je u NS dao podršku kandidata DS za gradonačelnika NS.Dačić će morati da prekine svaku saradnju sa DS ako hoće da pravi vladu sa SNS. Neće moći da sedi na dve stolice....

Mirko

pre 11 godina

Hhahahah koja laz ..prvo rekli za par dana, pa onda za nedelju dana, sad dve nedelje, a svi znamo da ce to biti u zadnji cas kao i sve kod nas u Srbiji.Reci lepo nema nista od vlade do septembra jer moramo da se dogovorimo ko ce da krade i otima, a ko da kraducka u odredjenim ministarstvima.

Ljuba

pre 11 godina

Ma, nemaju oni pojma u šta su se upleli, naprosto puknem od smeha kad pomislim ko će da vodi državu, gomila nesposobnih ljudi. Hajde sad lepo se sastavite kako ste naumili pa ispunite sve ono što ste godinama obećavali i pljuvali druge kako nemaju pojma.
Kako god da se skrpite, sreće nema, preti nam najgori scenario do sada. Živi bili pa videli.

lorimer

pre 11 godina

" Kad niste uspeli da formirate vladu 50 dana a zamajavali ste nas svim i svacim pustite i 50 dana drugima pa ukoliko vlade nema idemo na izbore.
(kostass, 1. jul 2012 15:58)"

Jel to nešto novo?

Zar nije Vučić rekao da već imate sve osim detalja, i da će vlada biti za par dana?

Zašto vam treba 50 dana za detalje? Ili samo imamo različitu percepciju reči "par dana"?

Ajde, da vas ne držim u nedoumici - jedina promena koju ćete možda izvršiti je onaj fikus koji se suši u hodniku - on će biti iznet iz hodnika.

O kakvim promenama vi govorite, kad vam odmah prvog dana treba onoliko para koliko nas je prethodna vlada zadužila za 2 godine?

U mom kraju se to ne naziva štednjom, neznam kod vas. Kod nas se to naziva drugačije.

Samo opušteno, čak će te se i vi čuditi šta vas je snašlo, mi i ne moramo.

chuburac

pre 11 godina

Ako ste dobili izbore kao sto tvrdite pravite vladu, ako ce vam Mira markovic biti ministar kulture Tomo uzmi mandat i raspisi nove izbore.

Селаковићка

pre 11 godina

Па, тако и треба да буде, јер је СНС освојио највећи број мандата, тј. управо је гласао за те циљеве и програме.

vodenicar

pre 11 godina

E sada idemo koalicija SNS+DS+PREOKRET i kompletne i bezrezervne promene i odgovornost.Dosta sa ucenjivanjem ovih malih a i sa propadanjem Srbije.

tomislav

pre 11 godina

sada je valjda jasno da su svi osim LDPa na jednoj strani i DSSa, SRSa i Dveri isti i jedino sto nude je "nece to sad raditi tadic nego toma" sto sustinski ne donosi nikakve promene.....na sledecim izborima budite pametniji i izaberite kosovo ili evropu, posto smo skontali da jedno s drugim ne moze, dakle imate izbor izmedju LDPa i ekipe DSS SRS Dveri sto je danas jedino drugacije od DS SNS URS SPS

mad-max

pre 11 godina

Daj vise formirajte tu vladu pa da imamo kvalitetan rialiti na nacionalnoj televiziji... Mozda nam jos i povecaju pretplatu zbog kvalitetnog programa...

Dusko

pre 11 godina

Zasto lepo ne priznas da DS ima najbolje kadrove u stranci i oko stranke, nego se stalno pozivas na vec otrcane populisticke fraze?!
Imali su i oni mnogo promasaja u zadnje 4 godine, ali moras da priznas da su mnogo i dobrih stvari uradili...
Ovo je priprema za veliku koaliciju SNS i DS!
Taman da oterate u vecna lovista Mladju i Ivicu, jer i sam znas da sa njima 'leba nema!
Opameti se Aco, jer narod ne moze vise da ceka, a ima mnogo posla!

Marko Runjajic

pre 11 godina

Dobro je za Srbiju da se promeni malo vlast pa da vidimo da nisu ni demokrate bogom dani. Ljudi realno ovi ne mogu da nas razočaraju jer nešto puno nas nisu ni očarali, mogu samo da nas iznenade ako budu dobri i urade zaista nešto za zemlju.

Major Kursula

pre 11 godina

Tadic je imao laganih 10% prednosti 5 dana pred drugi krug. Onda mu je Vesna Pesic rebnula 6% a Kostun gurnuo njegovih 6% i eto Tomi pobede sa 2% razlike. Dzabe mu bili svi performansi da izbegne pobedu; sad i on i Tadic u neobranom grozdju. Nit ovaj zna sta mu je posao kao predsedniku, nit ovaj moze da veruje da je izgubio. BoTa ne verue a Undertaker koma.

Gradjanin obicni

pre 11 godina

Najbolje posle svega vidjenog proteklih nedelja bi ipak bilo vlada SNS-DS!Najpostenije za gradjane,za drzavu,..da se svi prilepci i mini stranke a maxi ucenjivaci uklone,a ove dve najjajce stranke zaborave medjusobne nesuglasice i krenu da rade u interesu izvlacenja drzave iz krize.Ako im je zaista do nas gradjana i drzave a ne samo do funkcija,tako bi trebalo biti,mada,..

kanibal

pre 11 godina

"Mlad je čovek i poprilično sposoban.
(Sindikat, 1. jul 2012 15:21)"

Slažem se, malo je onih koji su pre 30-te godine života stekli stan od 200 kvadrata na NBGD, a pre toga zatvorili pola srpskih medija, kako pisanih, tako i elektronskih. I sve to bez ijednog dana poznatog radnog staža u struci.

Boban

pre 11 godina

OOoo kojim promenama vi pricate, kad ce 95 % ministara iz prethodne vlade ponovo biti tu, vi koji ste glasali za SNS jel ste to zeleli,ne kapiram uopste,jel ste za njih glasali da beze i kriju se od odgovornosti, veciti demagog aca vucic

gde su vam kadrovi

pre 11 godina

U predizbornoj kampanji ste se kleli da cete u vladu ako pobedite dovesti strucne nestranacke kadrove za spas naroda i Srbije.Sad vidim ostavili vam koalicioni partneri koske.Jedino sto ce Aca da ide u komsiluk kod nebioloskog tate na Dedinje, jer mu kao ministru odbrane pripada tamo vila.
Onaj Stefanovic koga planirate za predsednika Skupstine, kao papagaj ponavlja samo da je vazno da je DS otisla u opoziciju, ne zna recenicu da sastavi.Jos ako onog experta sa prestiznog pristinskog univerziteta, Jorgovanku, postavite za guvernerku,onda neka vam je sa srecom.

Vladimir

pre 11 godina

Sva ona predizborna obećanja, kletve i osude, sve one teške reči za političke protivnike i koalicije ostavljena su po strani jer su poslužila svojoj svrsi. Sada je vreme da se tuđi glasovi i poverenje unovče zarad ličnih koristi glasnih govornika, bivših huškača, sada divnih mirotvoraca.

petar

pre 11 godina

SNS ne moite da kukate da prethodna vlast sve unistila!A sta bilo kad DS dosao na vlast posle bombardovanja, plate 5 maraka, ne bilo ni benzina,ni mleka ako ne ustanes 5 jutros,ne bilo posla,ne leteli avioni,vozili Yugo ko imao pare za benzin kostala 3 marke litar.A sad uporedite?Nije sve dobro ne mozete sto sruseno 90x da napravite za 10 godine.Kad pricate da DS 12 na vlasti nie istina,zaboravili kad Kostunica bio na vlasti i V.Ilic ministar,Kostunica stalno kocio Djindjica,a prethodna vlada koaliciona sa SPS,pogledajte ko je bio ministri,infrastrukture,obrazovanja,zdravstva,policije,finansije, gde tu vidite DS.Zaboravljate svetsku krizu koju Srbija nije lose peosla.Jeste gresili ,ko ne radi taj ne gresi!!!Ali vam stalno kriv DS.A sto ste radili 90x radikal-naprednjaci?!A sad ste vlast aide uradite nesto ako mozete,sto sumnjam.Lako je kritikovati tesko je graditi.Kucu gradite godinama,a srusite za 1 minut,isto je sa drjavom samo treba jos vise vreme.Brzo zaboravili sta bilo 90x,i kao je sad,ako moglo i bolje!

denko

pre 11 godina

Cini mi se onako za sad mi se lagano cini da ni od ove vlade nece biti nista i da ce onako 5 do 12 kada bude kraj roka pre novih izbora iskociti vlada SNS - DS ....

rikoset

pre 11 godina

Velika koalicija je jedino pravo resenje pojacana preokretom i manjinama i to bi bilo 2/3 mesta.u Skupstini.Mogao bi se i Ustav menjati.A ovi ucenjivaci Srbije izvesti na odgovornost.

Sin Dragan

pre 11 godina

Ne čini to Aleksandre, 90%...ili svih 100% onih koji su glasali za Vas, nisu hteli u vladu sa onim kome si na prugastom odelu i broj dodelio. I na konferenciji za štampu sa Dačićem, izraz tvog lica je sve govorio. Čini mi se da tvoja mržnja (politička) prema DS nije tolika kao prema Dinkiću, a i gradjanima bi bila takva vlada sa DS-om prihvatljivija...naravno ako ponude stručne, poštene i časne ljude. Ne možeš dozvoliti da te u vladi nadglasavaju i smeju ti se iza ledja...no, videćemo.

Bojan

pre 11 godina

Sram vas bilo naprednjaci zbog ovog ulaska sa Dinkicem u Vladu koga ste toliko pljuvali, govorili da je lopov i onda kao sad je dobar i postavljate ga na isto mesto sa koga je 12 godina sistematski i fino razarao srpsku ekonomiju. Glasao sam za vas u nadi da ste stvarno iskreni da promenite stvari, a vi ste pak pokazali da ste isti i da su vam samo fotelje bitne.

sumorni

pre 11 godina

"Građani treba da žive bolje od političara"

Onda da se za početak trampimo za stanove, meni bi baš odgovarao taj od 200m2 na NBGd za koga niko nezna kako si do njega došao.

Vidi ovako momak, ako sad planirate 4 godine da se pravdate rezultatima prethodne vlade, onda batalite posao odmah sad.

Nema nikoga ko ne zna stanje u državi, znali ste ga i vi kad ste se kandidovali na izborima.

A to što nemate stručnjake, već samo partijske vojnike da ih stavite u Vladu, to je vaš problem. Počev od onog staljiniste Antića, pa do Arkanovog generala Pelevića.

A te fore da niste tu samo da bi ste vladali i bogatili, ostavi za decu iz nekog vrtića kad ga budeš obišao.

goga

pre 11 godina

SPS,SNS i DS formirajte vladu i stranke s 5 odsto mrs u p.... m...... i gotovo,moli Peru,Ziku,Balinta i ostalu gamad zato ne mozemo da podjemo napred dok se sve mini stranke udome pa ne odgovara ovo mesto jer decku se ne svidja taj posao pa ne odgovara ovaj posao,Tadicu,Dacicu i ti Nikolicu koje ste vi koze,strasno i ne morate da mi objavite komentar ionako nikad to niste uradili bas me briga

q-gera-b

pre 11 godina

Vučiću,odmah startuj na prvu loptu,daj program da vidimo šta nudiš.Šta bi sa istagom o krađi glasova,ja ti neverujem više,ako si izdao Šešelja tako ćeš i narod,a znaš i sam da je SNS-u napravio DS do tada ste ti i tvoji gospoda-drugovi bili u SRS-i vrati malo pamćenje nazad pozdrav radikal.

lorimer

pre 11 godina

"Njegova vlada se zaduzila 5 milijardi za 4 godine, .
(MT, 1. jul 2012 12:32)"

Zato će se ova zadužiti za 3 milijarde u prvih par meseci. Samo posmatrajte.
O reformi javnog sektora i štednji na svim stavkama neće biti ni reči.

Zare

pre 11 godina

Vlada do 25-og? Mesec dana od Dacicevog dobijanja mandata da formira vladu? I barem 15 dana pre toga ste znali da ce te praviti vladu? A za koliko rekoste vi sposobno nazadnjaci da mozete da napravite vladu? Mozete li jednom u zivotu da izgovorite ISTINU za bilo sta...barem ime i prezime?

ima li dna ili još padamo

pre 11 godina

... Gospodo koja pominjete dugove, da li znate u kom stanju su bili spoljni dug i privreda 1999? Koliki je bio kredibilitet zemlje u medjunarodnim okvirima? Guglujte malo vise. Prejadno.
(wortha, 1. jul 2012 11:01)

...Prisetimo se samo kakvo je stanje nasledila Djindjićeva vlada (od SPS-a). Ako se ne sećate, zemlja je bila opustošena od bombardovanja, devizne rezerve su iznosile četvrt miliona dolara, privrede praktično nije bilo, javna preduzeća su bila na ivici kolapsa... Oni koji tvrde da "nikada nije bilo gore" očigledno pate od amnezije.
(Krag, 1. jul 2012 11:22)

Kao neko ko je glasao za DS dvadeset godina da bi 2012 apstinirao, moram da vas podsetim da je od smene SM (kada sam konacno pomislio da nam dolaze bolja vremena) pa do danas:
- spoljni dug vise nego dupliran
- prodato sve što je moglo da se proda
- ugašeno na destine hiljada preduzeća kako društvenih tako i privatnih
- izgubljeno je više stotina hiljada radnih mesta
- odnos broja zaposlenih i penzionera je poremećen do te mera da ne postoji realna ekonomska računica kako to može biti održivo
- otvoreno je i izmišljeno na desetine hiljada radnih mesta u državnoj i paradržavnoj administraciji koje opterećuju ionako tanak budžet
- kapitalno nije napravljeno ništa posebno, sem možda tog mosta na Adi koji je preskup i na kredit
- kad pominjete devizne rezerve pogledajte prvo njihovu strukturu

Ako sam 2000-te mogao i da se nadam, ne znam danas na čemu da baziram neku nadu a da to ne bude čista iluzija i utopija.

radnik

pre 11 godina

E , jedva cekam da vidim obecana HAPSENJA onih sto su opljckali i osiromasili Srbiju ! Vucic i Nikolic su to obecali... Samo, sta ce sa koalicionim partnerima...?

Djordje

pre 11 godina

Izbore je izgubio Tadić i ne treba da bude premijer. Izbore nije dobio Nikolić, samo je imao malo više glasova od Tadića. Tamo gde se kandidovao Vučić izgubio je. Nikolić kao nije više predsednik SNS-a i kao Vučić vodi stranku. Šio mi ga Djura. Jorgovanka od kandidata za premijera možda će biti ministar vera... "Lopov" Dinkić i "upropastitellj" Dačić skupljaju kajmak. BELA KNJIGA i drugi programi SNS-a na policu stranačkih "planova", ako ih je uopšte bilo vredno i pročitati. I deca kada prave timove na poljančetu to rade sa više digniteta i časti. Nikolić je ostvario svoj san. Otićiće u penziju kao PREDSEDNIK a kakav predsednik njemu nije važno. Nama jeste i otrezniće se nacija, ako joj to podje za rukom uopšte. Trebaju nam promene ali oni koji to mogu i umeju neće da se prljaju na ovoj političkoj sceni, TUGA I JAD!!! Predlažem da se inicira ujedinjenje Srbije sa Republikom Srpskom i Kosovom. Tamo ima sposobnijih ljudi možda nam i pomognu. Sa ovima nas tek čekaju razočarenja i budalaštine koje već isplivavaju po sistemu manjih ka većim! Živi bili pa videli. Koliko žemo to biti videće se!!!

objavite,ako hocete...

pre 11 godina

Za ovo ste krivi ti Tadicu i Nikolicu,i ti DJilase i Vucicu,dok ste se svadjali u kampanji mali Sloba je skupljao poene.Apelujem da izadjemo ponovo na izbore zakopate ratne sekire i povedete Srbiju jednom velikom koalicijom na svim nivoima,da se ovaj ucenjivacki lobi vise razbije...

tralalalala

pre 11 godina

Hajde da vidimo ta hapsenja politickih kriminalaca koji su ojadilli Srbiju i narod... DS to nije uradio i zato nam se ovo i desava... Kada to uradi vlast koja god bude formirana, imace podrsku opljackanog naroda koji zivi u nakaradnom sistemu...

bugi

pre 11 godina

neko definitivno nesto mora da promeni,sobzirom u kakvom se stanju Srbija nalazi,prethodni su imali sansu da nesto naprave ,urade ali nisu,sada da vidimo ove druge,,,ne menja se Srbija kampanjom

1%

pre 11 godina

Vucicu, ovo si izjavio pre samo 10 dana!!! Pre nego ste poceli pregovore:

"Što se nas tiče, spemni smo da vladu formiramo u roku od nekoliko dana, ali za to su nam potrebni partneri, a od partnera ni traga, ni glasa, ne javljaju se. Čim budemo imali takvu vrstu odgovora obavestićemo vas i za nekoliko dana ćemo obaviti posao", rekao je Vučić.

I sad kad su se pojavili...sta sad...uplasili ste se sto su se pojavili??? Malo si se zaleteo??? Treba preseci..a..frka? Koje ste zentare vi iz SNS-a. Ili volis crvena slova u kalendaru, pa cekas Ivanjdan ( 7.), Petrovdan (12.)..i samo da ti kazem da ti je poslednji voz Velika Gospoina (28.08.)
Sinoc Dacic i Dinkic pricali neformalno!?? Pa takva ce i vlada da bude ..neformalna..Na sva usta ste prozivali DS da je spor u resavanju vlade, a sta cete vi? Vi bar imate tri stranke koje su zvanicno pristale da podele resore, sta je sad sporno??? Ponasas se kao da si ti dobio mandat, ali da te podsetim da se taj papir nalazi kod malog Slobe - Cercila, i da ces malo teze sada da odigras to sto ste mislili..
Nije ni cudo sto te Djilas ocistio u Beogradu. Pokri se usima..

Pera

pre 11 godina

@zivojin

Mislio sam da je svrha bavljenja politikom da se vodi drzava, a ne da se dobijaju politicki poeni i sirova vlast. Vas stav da SNS ne treba da formira Vladu jer je sada teska situacija i da ce zbog toga izgubiti popularnost na duze staze govori u prilog tome da DS mozda i nije tako lose vodio drzavu, vec je bila losa situacija, tj. kriza. To znaci i da vama nije do toga da u drzavi bude bolje, vec da SNS bude dobro pozicioniran.

musketar

pre 11 godina

sns tvrdi pazar. shvataju da je situacija u zemlji ocajna, i ako ne urade nesto konkretno puci ce na sledecim izborima. moram priznati (i ako nisam simpatizer istih) jedan od boljih govora ace. po ovome izgleda da im nije stalo samo tek do funkcija, a da li ce tako i biti videcemo. u svakom slucaju ako previse zatezu da bi pokazali apetite sps-a i urs-a, bojim se da bi mogli da oteraju u nove izbore.

fm12

pre 11 godina

sad bi najbolja fora bila da sns ispali sps oko vlade, kao sto su oni ispalili ds i da se ponove izbori posle kojih bi sps definitivno otisao u istoriju, a i mnogi drugi, jer su posle ovih izbora mnoge maske pale. mada kod nasih politicara to nema veze, nemaju oni ni casti, ni obraza, ni morala.

Zvezdarac

pre 11 godina

Sad će lepo Dačić i Dinkić da podele kolač a ti prepošteni moj Vučicu ćeš deliti dozvole za kioske po Bulevaru, ali ne u Kralja Aleksandra u Beogradu nego u nekom gradu gde ste na vlasti u lokalu

dosta

pre 11 godina

Ma nema nista od toga,gubljenje vremena. Novi izbori,novi pokret,novi ljudi koji ce da zbrisu ove politicke klanove i promene ovaj nesrecni sistem. Sve mora da se menja,iz korena.Dosta smo ih trpeli,dosta su nam godina uzeli,dosta su nas pljackali!!! Stop politickoj tiraniji! DOSTA!

DARKO

pre 11 godina

Vladu ce formirati SNS i DS!!! Oni moraju da spuste Dacica i Dinkica na zemlju!!! Ipak je najbolje za Srbiju u ovim teskim trenucima da odgovornost preuzmu dve najjace stranke!!! Nema logike da trece-plasirani i sesto-plasirani sprovedu sve obuhvatne reforme. Toma i Boris moraju da preuzmu odgovornost i da donesu teske ali jedino ispravne odluke za spas Srbije!!!

dusandu

pre 11 godina

Sta je sad?Opet ti je drugi kriv...samo ovaj put zato sto ste na vlasti!Ako ti ne odgovara, pa niko te za ruke ne drzi....resi muke i nas i sebe!

Marko

pre 11 godina

Hahahaha, kako mi je zao ovih ljudi sto nemaju ni pojma za koga su glasali! Pa kako to mislite da Kostunica, sada vec zagovornik vojne i delimicno politicke neutralnosti, udje u vladu sa Nikolicem, jednim od, bar na recima, najvecih zagovornika evropske buducnosti Srbije??? Ocigledno je neko u veeeliiikoj zabludi... Srecom nisam glasao ni za koga pa ce me bar postedeti razocaranja koje je zagarantovano...

B.Mikić

pre 11 godina

Vučiću, sve je to lepo rečeno i mislim da su se gradjani toga naslušali tokom godina. Lepe i obećavajuće reči je imao i Koštunica, još lepše je imao Tadić i svi drugi koji su preuzimali vlast, ali posle par nedelja, od obećanja po običaju nema i ne bude ništa... A i kako da bude kada vlast delite sa ljudima koji su direktni proizvodjači kriminalaca i tajkuna u Srbiji. Zar neko misli da će Dačić uskratiti pravo na monopol Miškoviću kada je ovaj nastao u vreme SPS tokom devedesetih? Isti, čak i bolji odnos će sada biti sa Milanom Beko, sa Perčevićevim Interkomercom kojim će se sve javne nabavke "sredjivati", sa Kostićem, Spasojevićem i drugim "gigantima" koji su do prvog miliona došli za vreme Miloševićeve vladavine. Zar mislite da je Karić Milanka tu zbog Srbije ili zbog iznalaženja načina da im se vrati ekstraprofit koji im je Dinkić uzeo. Zar neko veruje da će Velja Ilić preći u antialkoholičare i ministra pristojnog rečnika? Mogao bih do sutra o ovome, ali nema svrhe jer od promena na bolje neće biti ništa, a i ne može sa socijalistima. Socijalisti su nasamarili Tadića, tako će i Nikolića. Dačić je bio ministar unutrašnjih poslova i šta je uradio? Nije to ministarstvo samo policija, nego je i borba protiv svake negativne pojave u društvu, kao što su kriminal i korupcija. Sramota da je više afera "Insajder" razotkrio i pokrenuo nego oni čiji je to posao.

Dela

pre 11 godina

Sudiću vladu po delima. Dakle, šta god pričali o Kosovu, gledaću da li se razlikuju po delima od Tadića. Evromantre su gubljenje vremena, ceniću samo ekonomske pokazatelje. Sve jeftine obmane, pravljenje građana budalama a la DS i propagandu razotkrivam (ako mi budu objavljivali komentare). U suštini, ako ne naprave rez u odnosu na prošlu vladu - pukli su. Samo diskontinuitetom imaju neke šanse.

barracuda

pre 11 godina

Procitao sam pazljivo sve komentare i dosao do jednog zakljucka, a to je da zemlji Srbiji treba pod hitno zameniti ime. Da se sa punim pravom zove UDBINstan.

Ja

pre 11 godina

O Tadiću možemo da mislimo i ovo i ono, ali je bar pokazao karakter kada je odbio da Ivici prepusti vođenje vlade. Ako je tačno pola od one podele ministarstava koje smo videli po medijima, SNS će pokazati da je najobičnija krpa koja je spremna da pogazi sve svoje principe zbog malo vlasti

Mr.soje

pre 11 godina

Ako ste pametni pregovarajte sa Tadicem i napravite jaku koaliciju. Sve sitne partije van i to je to. Ako vam smeta Tadic bolje idite na varijantu sa Cedom jer ste obecali da ce Dinkic u zatvor. Ne bude li hapsenja lovatora i prevaranata iz bivse vlasti moj glas nikada vise necete dobiti ne vi nego ni niko drugi jer cete se svrstati sa prethodnicima.

Mirko

pre 11 godina

Jaoooooooooo koja tuga,uzas,katastrofa od vlade....ako Dinkic bude ministar finansija ili bude u bilo kakvoj vezi sa finansijama ove zemlje ja istog trenutka pakujem kofere i peske tutanj sto dalje odavde.

beep

pre 11 godina

ovi iz SNS nikako da nam otkriju izbornu kradju,Toma je obecao to ako pobedi,zakleo se "casna mi grobarska rec"a secate se onih 100 mlrd evra? ahahahaahaaha,ali dobro nista me ne cudi u zadnjih 20 g svi politicari su nesto obecavali pa nisu ispunili,to im je omiljeni sport,ali me cudi od tako "postene" stranke(NIKADA NISTA NISU UKRALI,KUNU SE,pogotovo mali Aca) kao sto je SNS,i na kraju ovaj narod proguta svaku pricu

Svet M

pre 11 godina

Dosli su na vlast da bismo mi ziveli bolje nego oni?
Zato su Nikolici u porodicnom biznisu zvanom politika, da bi meni bilo bolje nego njima?
Bas smo ovce kad se usudjuju da nam ovako vredjaju i to malo pameti sto nam do sada nisu popili!

Darko

pre 11 godina

SNS ce zavrsiti na sljedecim izborima duplo losije nego sto je na ovim prosao DS ukoliko bude ignorisao izrezirane konkurse,korupciju,nepotizam i stranacko zaposljavanje.Znam mnogo ljudi koji je dalo glas SNS,a koji nikad za njih ne bi glasalo da je situacija u zemlji "normalna".Ti su ljudi redovno glasali za DS i njima slicne,ali brate nisu vise mogli da podnesu ovoliki sepen korupcije,nepotizma,stranackog zaposljavanja i izreziranih konkursa.DS odnosno njihov kadar je sudjelovao u svemu tome i zato je prosao kako je prosao.

Jovan Ristić

pre 11 godina

СНС је већ понижена. Пристала је да премијер буде Ивица Дачић, председник странке која је на изборима била трећа! И за какве се промене СНС залаже када улази у стару власт, уместо ДС-а, али са функцијама које су без значаја и одговорности? Како да промене изврше људи из СПС-а и Г17 који су највише од свих у овој назови држави огрезли у криминалу? Нису ваљда корумпирани само у ДС-у, а у Г17 и у СПС-у све саме цвећке? Уосталом, СНС је већ био на власти у неким општинама у Србији и пре последњих избора па ситуација није ништа боља када су неспособност и лоповлук у питању.

milan

pre 11 godina

e moj Vučiću,dozvolili ste da se rehabilituje najveći Dinkić.Čovek koji je razorio srpsku ekonomiju.Najbolje bi bilo da ste to sve što zahtevate od SPS prvo ponudili najvećoj stranci pored vas tj. DS-u i konačno sve ove male stranke što ucenjuju poslali u istoriju.ako oni ne pristanu na pošten dogovor a ja ti nekako verujem da si iskren da raspišete nove izbore.Mislim da bi na jesen dobili bar 100 poslanika i onda bi mogli kako hocete.Osveta je najgora stvar i vrlo kratko vreme nakon toga je čovek srećan.trebali ste biti racionalniji i gledati malo više unapred.Takvu grešku sa SPS i Dinkićem je napravio i Tadić.Vi izgleda želit da učite na svojim greškama.

vracharac

pre 11 godina

Dvaput citao i izmedju redova procitao da ovi i SPS se nisu bas dogovorili oko sastavljanja Vlade, cirkus Izbori 2012 se nastavlja

SUPER HIK

pre 11 godina

velja alijas PUTARINA i mladja alijas NACIONALNA STEDIONICA borci protiv korupcije !!! i bogoljub alijas MOBTEL glavni savetnik u vladi za borbu protiv korupcije !!! bice zanimljiva ta borba ...

laki

pre 11 godina

Vucicu,sve si lepo objasnio,videcemo sta cete od toga ostvariti.Bilo bi fenomenalno kada bi tvoje reci ugledale stvarnost.Pazite se samo Dace,on je prevejan,nije toliko koliko je do sada imao lake protivnike i istomisljenike.Ne treba zaboraviti da i ministri bivsi/sadasnji,koji su umesani u kriminal moraju biti krivicno gonjeni.Vlada koja ce biti sastavljena je prilicno bogata takvima.Obecali ste narodu,Vucicu.A sad svi na posao.

Mefistofeles

pre 11 godina

Vučić zna da onaj ko sad uzme vladu pada
ispod cenzusa na narednim izborima(ma kad oni bili).
Zato ovaj govor.Vučić zapravo unapred svu krivicu
svaljuje na svoje partijske kolege jer zna da se u
ovakvoj situaciji malo može učiniti pa pravi odstupnicu
za jedinog čoveka do koga mu je stalo na celoj kugli
zemaljskoj tj za samoga sebe.
Uvek kada je neka kriza kad nema dobrih rešenja svi
su zato krivi izuzev Vučića koji je jedini pametan
najsposbniji tj nema mu ravnog.Kakav narcis!

nesa usa

pre 11 godina

Preobuceni radikali, ili kako ih jos nazivaju radikali sa malo mozga, izgleda da ne zasluzuju taj poslednji epitet. Vucic prica sta navodno hoce SNS, ali ministri nece biti iz SNS jer ta partija takvih kadrova nema. Oni koji su navodno unistili srbiju za vreme DSa ponovo ce se dokopati fotelja da bi nastavili da kraduckaju.

Narod da zivi bolje od politicara? Hahahahahaha. Vucicu gde ti zivis?

MT

pre 11 godina

Budimo realni. Ne radi se o vladi Zorana Djindjica, ni o vladi Zorana Zivkovica pa cak ni o vladi Vojislava Kostunice. Radi se o vladi Mirka Cv etkovica. Njegova vlada se zaduzila 5 milijardi za 4 godine, proizvela anarhiju u sistemu zbog nikakvog uticaja premijera i mogucnosti da svaki ministar radi sta hoce a da niko ne kontrolise budzet jer Diana Dragutinovic a kasnije i Cvetkovic nisu smeli da kazu NE za izvlacenje para iz budzeta i pravljenje deficita.

Uros

pre 11 godina

SNS nema kadrove da nesto vise ucini na poboljsanju stanja u zemlji. Koalicioni partneri su im nuzno zlo, lopovske stranke koje su upropastile DS pa ce i njih. Kako bude prolazilo vreme, i ako budu radili posteno podrska u narodu ce im sve vise padati - pitanje da li ce vlada izdrzati do sledecih izbora. U takvoj situaciji ce onda svaki i najmanji funkcioner SNS juriti da pokrade sto vise jer mu je ovo prva i poslednja prilika da bude na vlasti...

dosta

pre 11 godina

Nista vi ne mozete da uradite,sklopili ste pakt sa djavolom! Oni koji ce sa vama sedeti u Vladi i njihovi sticenici su prvi koje bi trebalo hapsiti. SNS je primio otpadnike iz svih stranaka,sa njima sigurno nece moci da menja Srbiju. Oni su tu da bi se ogrebali za neki milioncic! Sistem je truo,to mora da se menja,mesetari su svuda oko nas! DOSTA!

Laponac

pre 11 godina

Političari uozbiljite se, formirajte vladu i krenite da rešavate probleme ovog društva već jednom. Inače ne znam šta svi kukate za ovakvom vladom gde ste bili na biralištima 6.maja, jel imaju većinu? Imaju. Inače toliko vas mrzi Mladjana Dinkića a on uporno prelazi cenzus već 12 godina i posle vam čudno što je u vladi pa neće sigurno da bude upravnik pozorišta.

Miško

pre 11 godina

Šta je frka aaaa?
Leto je uzelo maha treba se ići na godišnji (Španija, Francuska, Sejšeli...), pa reko na brzinu da sastavite vladu.

Dule

pre 11 godina

Podrzavam DS i glasao sam za DS. Ali moram da kazem da je Vucic u pravu i da ne treba da trpi ucene Dacica. Ima dobro iskustvo od ranije i sada vidi kako je prosla DS sa SPS. Ako bih morao da biram izmedju SPS i SNS moj izbor bi bio SNS.

Zoran

pre 11 godina

E Vucicu, ovakvom ponudom Dacicu si srozao svoju partiju na najnize moguce grane...S druge strane, dobio si ono sto ti licno najvise odgovara, da konacno budes u vlasti a da bas mnogo i ne moras da odlucujes, jer si i sam svestan da ne mozes da vodis drzavu..O Dacicu ne bih mnogo pricao, jer je sada jasno zasto nije ostala ista vlada..Razlog je iskljucivo licna ambicija. Ne znam koliko je dobro ili lose radila predhodna vlada, ali je na poslednjim izborima dobila jos vise glasova, samo je unutar bivse koalicije odnos u broju poslanika nesto promenjen. I dzabe price o volji naroda kada oni prave koalicije po sistemu ko da bolju ponudu..Jedno sam siguran, za ovu novu vladu niko nije glasao. Zelim svima puno srece...

pozuri malo Aco

pre 11 godina

Aca mnogo ljut, ali sta je bilo, bilo je.Ajde malo pozurite, nema vise Mitrovic love ni za FARMU ni za DVOR. To je najgledanije u zemlji Srbiji i eto vam sanse da vam raste rejting.
Nisu vise ni Dacic, ni Dinkic, ni lazovi, ni lopovi.Sad su preko noci postali rodoljubi u sluzbi naroda i drzave.

Srboljub Matic

pre 11 godina

Kasno ste se probudili gospodine Vucicu. Olako ste ponudili Dacicu sa 14,5% glasova mesto premijera.
Mogu da Vam kazem da to nigde u svetu ne postoji sa 24% glasova prepustiti mesto permijera onome
koji ima 14,5%. Kako vidim postali ste svesni da ce Vas to u novoj vladi veoma muciti i boleti.
Koje vi promene ocekujete ako ste u predizbornoj kampanji Dinkica hteli hapsiti ako dodjete Vi na celo
vlade ili sa Milosvicevim potrckom i Arkanovcima nemozete praviti vladu. Tesko cete izaci na kraj
sa kosovskom mafijom i bogatasima. Zloupotrebiliste podrsku Kostunice i okrenuliste se najopasnijem
politicaru u zemlji koji je u stanju da ide preko leseva. Steta je sto ste se mnogo izvredjali sa DS-om
jer samo ste tako mogli unistiti partiju koja je veliko zlo za nasu Srbiju. Vi kao najvisi funkcioner u SNS
imate pravo da se korigujete u razgovorima sa SPS-om i zatrazite mesto premijera, tako biste
rizikovali nove izbore, jer sa Dacicem DS nebi pravio vladu i ta partija posle svega sta je Dacic
u zadnjih 55 dana ucinio, bila bi na eventualnim izborima proslost za Srbiju. Mozda je ovako nesto
i bio Vas cilj Dacica poslati u istoriju, ako jeste svaka Vam cast a ako nije onda imate jos jedan popravni ispit. Vama je stalo do misljenja Evrope kako oni vide politicku situaciju u Srbiji. Mogu da Vam siguram
da posle saznanja da bi Dacic mogao postati premijer, misljenja su veoma crna.

M. Н. Лазар

pre 11 godina

Преко 50 дана је требало да се под/намире Дачић и СПС.
Сад се намирују и уцјењују Вучић/Николић и СНС. Ко зна колико времена ће требати?
Остајем при прогнози, да ће се влада ИПАК ФОРМИРАТИ 5 минута прије законског рока.
Тако је то кад народ гласа, слушајући само блејање свог' стада и звоно овна предводника.

falkon

pre 11 godina

Pitam se da li je i poslednjem glasacu u Srbiji sad jasno kakav shljam su ovi nasi politicari i koliko je besmisleno glasati za njih i njihove tange frange kombinacije.

Ivan 81

pre 11 godina

To znaci da jos prica nije gotova, i da Dacic nece tako lako dobiti premijersko mesto.
I nije iskljuceno kao sto je Tadic ostao bez strateskog partnera, isto tako ostane i Ivica.
Opet traze treceg za preferans.
Novi izbori nisu iskljuceni.

Milan

pre 11 godina

Kiliko sam shvatio prioritet nove vlade bice ekonomska i socij.pilitika obzirom.da su te.resore prepustili Mladji za kog su do juce govorili da je grobar srpske privrede vidim se vec kao upokojen...

Sync

pre 11 godina

Sve mi vise izgleda da ce Labelo preveslati Dačića, i u munjevitom obrtu sastaviti vladu sa DS! Taman da mu vrati za ono pre cetiri godine :)

Pera

pre 11 godina

Gospodin Vučić se, bar sudeći na osnovu njegovog govora datog u okviru vesti, nalazi pred jednim od najvećih problema pred kojim političar verovatno uopšte i mođe da se nađe.

A to je da treba na nekin način da uskladi proklamovane programe i ideje svog političkog pokreta sa interesima grupa (bogatijih ljudi najčešće) koji su finansirali i na druge načine pomogli njegov dolazak na vlast.

Jedino ako ni sami programi i ideje nisu bili ukras, koji su trebali da dovedu interesnu grupu finansijera blizu centrima vlasti.

Steva iz Curuga

pre 11 godina

Eee, naprednjaci moji dragi. Bolje je vama u opoziciji. Doci ce i taj dan, za jedno dve godine, kada vas Mladja otkaci, a onda vas nece biti zbog njega. I bolje je za DS da malo odmori.

milan

pre 11 godina

To je bio sou za javnost, videcemo sta ce posle doci. Naprednjaci kao i socijalisti nece propustiti priliku da vladaju pa makoliko to kratko bilo.

KiSSeli

pre 11 godina

SNS kao najveca stranka zeli (logicno)da vodi glavnu rech, ali inteligento ne zeli da uzme nikakvu odgovornost...jer u sluchaju kraha u ekonomiji nadlja Dinkic,a u za sve ostalo nadrlja Dacic.Genijalno.

Johnny

pre 11 godina

Teško ovo da bude, sve teže izgleda, što bi rekao Radovan...
- Radovane, kako ti nije žao što ti je ćerka vec 5 godina u drugom stanju.
- Ima da bude i 10 al neće da rodi dok se ne uda!

mirjana

pre 11 godina

E sada ce tek da krene trgovina, Dacic pristao na njihovo cekanje, a sada narode moj cekaj ti da se dobro istrguje sa tvojim zivotom i tvojom sudbinom. Nema nista od napredka, daj samo da podele funkcije, a narod, pa ko pita narod, ko ga je pitao i za ovakvu koaliciju, NIKO!!! Samo vi gurajte tako, vi imate vremena, ni dana nemate radnog staza, samo ste radili u politici za sebe i vase porodice, samo znate, ne zaboravite da dolazi jesen i otreznjenje ovog naroda, koga su vrucine uspavale, a kada se probudi, kada dodju hladniji dani, bojim se da ce biti bezte noge da vas ne u....m.

vlas, vlas

pre 11 godina

nećemo ovo, hoćemo ono, sve to liči na dačićev bunar želja u koji će se ubaciti pregršt ljudi odavno kompromitovanih i željnih povratka u vlast.
za promene je potrebno mnogo više od toga.

pepe

pre 11 godina

Demokrate mnogo se bre sikirate šta će drugi da urade, a uradiće sigurno nešto ... Svaki naslov, priča, vest i komentar (od kako je Ivica ostavio Maricu u šumu pa Vuk mora da je teši s'junačke pesme) su isključivo protiv pobedničke Srbije. Toliko patetike svaki dan nije zdravo za organizam ... Stisnite zube, stegnite kajš, pogledajte protivnika u oči i čestitajte pobedu.

Predrag

pre 11 godina

Savet dobronamernog DS-ovca. SNS samo da podrzava vladu, ne ulazite u nju, za cetri meseca, ionako ce Dacic da leti, zajedno sa svom kamarilom, tada formirajte samostalno vladu, bez ikakvih primesa, niko vam tada ne moze nista.

s

pre 11 godina

Musliman sam i ne opterecujem se stim.Otisao sam u inostranstvo kad sam morao negde 91 i igrom slucaja u inostranstvu sam bas kako mi kazemo napravio puno novca,mlad sam jos uvek.Ali i dalje redovno pratim vesti inadam se da ce u Srbiji doci razum.Prolazi na vreme prestanita mrzeti.