Petak, 22.06.2012.

14:23

Dačić zahteva mesto premijera od DS

Kako saznaje B92, rukovodstvo SPS je odlučilo da se od DS zahteva premijersko mesto za Ivicu Dačića, ukoliko ta stranka želi u vladu sa socijalistima.

Izvor: B92

Daèiæ zahteva mesto premijera od DS IMAGE SOURCE
IMAGE DESCRIPTION

287 Komentari

Sortiraj po:

Aleksandar Djuric

pre 11 godina

Ivica Dacic, ma kako ga zvali njegovi politicki protivnici, (mali Sloba, dijete proslosti) je politicar koji je jednu stranku (SPS) doveo sa politicke margine na mjesto koje joj jos nije zadovoljavajuce (35% glasacke masinerije Srbije je realan rezultat koji SPS moze postici) i jedini ministar koji je od naroda dobio prolaznu ocjenu za svoj rad. Takve ljude bi trebalo nagraditi za svoj rad i omogucit im da dodju na mjesto veceg znacaja, kao sto je premijersko. Tadic i njegovi poltroni, koji su godinama okupljeni oko njega, nemogu da shvate sta ih je snaslo... Karijere nisu gradili na radu nego na birokratskim lazima, koje su ih i stigle u obliku gubitka mjesta predsjednik Republike Srbije... Ponosan sam sto sam clan Socijalisticke partije Republike Srpske i sto su moja politicka braca u Srbiji dala svoj glas gosp. Tomislavu Nikolicu i izabrala ga za predsjednika Republike Srbije... Ovo je jos jedan dokaz da ljudi koji su svoju politicku karijeru poceli kao ucenici Sorosa i raznih "organizacija za demokratizaciju drzava i naroda", mogu sta hoce, al nemogu dokle hoce...

Dzo bez bagera.

pre 11 godina

Onbo što nikako za Srbiju ne valja, to je da se sada Kremenko izjašnjava kao veći nacionalista pd svih ostalih. To je ono što je PORAZNO i što ne vodi dobrom! Ali, gradjani su koaliciji SPS-JS-PUPS dali DUPLO više glasova nego 2004.god. TRAŽILI STE, snosite sada i posledice, uopšte mi vas, sve koji ste glasali za nacionalističke opcije, a imali ste BOLJI IZBOR, nije žao!
(bezimena, 22. jun 2012 21:27)

To je dokaz koliko su ovi sto nam nude BOLJI IZBOR lepo radili pa mi kao narod hocemo druge makar i one iz devedesete. Mozda je mazohisticki al zaista su nas pokrali do zadnje pare pa vise i nije bitno dal ce biti Kurta ili Murta. Mozda je bitno za nekog ko je blizu Murte. I meni nije zao.

Nesa

pre 11 godina

@(Nesa, 22. jun 2012 17:28) Diznilend je jedan lep zabavni park, gde posetioci plate i uzivaju. Ovde "publika" (narod) placa a uzivaju "zabavljaci" Tu je razlika.
(ne bi' rek'o, 22. jun 2012 18:52)

Znam je vrlo dobro kakav je park Diznilend i apsolutno se slažem sa vama. Baš na tu razliku izmedju publike i "zabavljača" i mislim. Ne želim da Hromi Daba bude premijer, Šilja ministar policije, Paja Patak ministar vojni, Horacije ministar za kapitalne investicije, a oni buldozi (izvinite, zaboravio sam imena) takodje članovi vlade.

kaiser

pre 11 godina

(Berserk, 22. jun 2012 18:41)"

Ne, nije niko čuo.

Jesu to opet neki vlažni radikalski snovi tipa Karlobag-Karlovac, Teslino oružje i 100 mlrd od Rusije?

bezimena

pre 11 godina

(miloš, 22. jun 2012 14:52)

Ne lupetajte! 90-tih su bili RATOVI, u kojima "nismo" učestvovali, bili smo pod SANKCIJAMA, sve zbog REŽIMA crveno-crne koalicije, što sve sada nije ni nalik tome!

Onbo što nikako za Srbiju ne valja, to je da se sada Kremenko izjašnjava kao veći nacionalista pd svih ostalih. To je ono što je PORAZNO i što ne vodi dobrom! Ali, gradjani su koaliciji SPS-JS-PUPS dali DUPLO više glasova nego 2004.god. TRAŽILI STE, snosite sada i posledice, uopšte mi vas, sve koji ste glasali za nacionalističke opcije, a imali ste BOLJI IZBOR, nije žao!

Djeco Ivica se zovem...

pre 11 godina

Na kraju će čiča-Toma i Tadija da naprave vladu za pola sata razgovora: svakome po pola, a za premijera će da bace dinar, pa šta padne-padne. A posle toga, zamislite- u naredne 3-4 godine nema ni traga ni glasa od Ivice i Mladjice!

Marko Vozdovac

pre 11 godina

2008. godine se Zoran u grobu prevrtao...
1991. godine SPO je bio jaci nego DS 2000. godine. Pogledajte gde je SPO stigao zbog glupih poteza i ucite na tudjim greskama! DS mora u opoziciju jer ukoliko pristane na dalje ucenjivanje, na sledecim izborima ce da osvoji manje glasova nego Dacic na ovim!

Branislav Zekic Zeka

pre 11 godina

Jeste li vi za ove glasali:

1) Vi koji ste izasli na izbore i za njih glasali?
2) Vi (53% vas) koje je mrzelo da izadju na izbore?
3) Vi koji ste mlatili praznu slamu sa belim listicima?

Za ovo sto vas je snaslo, a tek ce da vas snadje, najmanje
su krivi oni koji su glasali za Tadicev DS i Ivicin SPS.
Oni su za njih glasali, alo oni su za njh glasali!
I oni ce legitimno da vas jasu sledecih cetiri godine.
Zaista mi je zao ali moram da kazem da ste vi koje je mrzelo
da na izbore izadjete i vi koji ste mlatili praznu slamu
sa belim i nevazecim listicima, unistili svaku sansu koju smo
izborili 5.oktobra, to ste sami i zasluzili!

Ja bar nemam takvu moralnu fleku u svojoj biografij i na svojoj dusi jer nikada nisam glasao niti cu ikada glasati za Tadica i Dacica.

A vi koji ste se medjusobno istorijski pomirili i zajedno sa njima ponistili 5. oktobar - uzivajte u svojoj Pirovoj pobedi!

Pop

pre 11 godina

@Žuti smiri te vaš gnev, vi niste dobili izbore...nije demokratski ni to šti se vi nazivate demokratskom strankom. Pa niste vi bogom dani...baš mi Vas je žao. Zbogom !
(Zvonko, 22. jun 2012 17:28)

Majko mila, zar je bas toliko tesko biti pismen u danasnjoj Srbiji?

Aztec

pre 11 godina

ajooj moji Srbi sta uradiste tim (ne)glasanjem... sami sebe kocimo i vracamo u proslost.. bice posle kuknjave. malo isli unapred pa sad opet jedno 20 god. unazad (cujes, SNS-SPS). A hteo sam da se vratim, sad tesko.

D30

pre 11 godina

Stvari su jasne, mali Sloba oce da vlada kao nekad tata, a Rusi ce da nas brane kao nekad, samo ne zna se da li od nas samih ili zapada...

hrvoje

pre 11 godina

Steta sto politicari ne citaju ove nase komentare i da se zacrvene od stida sta rade i kako se ponasaju.Sta oni zamisljaju da su bogom dani ali smo i mi krivi sto ih kao javnost ne pozivamo na odgovornost putem SLOBODNIH medija i ostalih sluzbi koje su odgovoren za to njihovo siledjijsko ponasanje

milenko radovac

pre 11 godina

Njima se u stvari ne radi, lenchuge prevejane, kao nema vlade, pregovori, ovo - ono. Vrucina brate, ko ce da se zeza sa kabinetima, izvestajima, mediji fokusirani na rezultate... bolje ovako zajebavati narod, kao da su na godisnjem, a zakona o zadrugama jos nema.... Srbija je pukla.

kaiser

pre 11 godina

Ma jok, DS treba odmah da odustane, a SPS i Radikali u Vladu.

Na proleće biće malo bandera za crveno-crnu bandu po Srbiji, a znak za dejstvo će biti kad mali Sloba najavi put u Rusiju, da se tamo skloni.

To je u stvari trebalo pre 12 godina uraditi, al ni sad nije kasno.

Nek idu radikalima, to im je noćna mora.

kk

pre 11 godina

Treba neke stvari menjati u stavu Srbije! U Kanadi je mandatar odmah poznat posle izbora! To je (samo i jedino!) lider pobednicke stranke i tacka! Time se stiti volja naroda, a vidite kod nas to ucenama moze da bude i iz trece, cetvrte stranke i to bilo ko iz te stranke....
Govorim principijelno i ne gledam palanacki i personalno.

Deki

pre 11 godina

Voleo bih da dodju na vlast SPS i SNS pa nek pokazu svojim ozlojedjenim biracima kako ce to oni revolucionarno bolje da vode zemlju. MMF ne treba da im da prebijene pare, a ako to i ucini nek zaboravi da ce im gradjani Srbije taj novac ikad vratiti, nek ga traze od onih kojima su dali.

Berserk

pre 11 godina

Много ми је драго да видим овакве коментаре.
Србија треба да направи заокрет и за сва времена заврши причу о приступању ЕУ.
Алтернатива је интеграција са Русијом и такозвана Евроазијска унија ако је неко чуо!

Браво Ивице Дачићу! Знао сам да ме нећеш изневерити!!

Caj od Fecfica

pre 11 godina

Ako si 2008.god. sacuvao stranku ulazeci u koaliciju sa DS-om sada ces je definitivno rasturiti budes li nastavio tim putem, odnosno podeliti.Ovo Vam je g.Dacicu izvestaj sa terena!!!

eee

pre 11 godina

Ja ne znam zbog cega se cudite!?
Pa i sam Ivica je to najavio posle izbora, da se zna ko ce biti sledeci Premijer!
- A DS niti je najjaca politicka partija u zemlji (cak je popularnost u opadanju), niti mogu da ucenjuju SPS... Dok sa druge strane imamo SPS, stranku koja ima porast popularnosti 100%! Tako da ne vidim sta je tu cudno!
- Sta god da se desi, neka se desi, samo neka pozure!

NenadNs

pre 11 godina

Ako crveno-crna koalicija opet zavlada, to ce znaciti da se Srbija vraca unazad. Nadam se da ce nas vratiti taman do 6-og oktobra! Pa da ih pocistimo, onako kako zasluzuju!

dm

pre 11 godina

E Tadiću...svojim "istorijskim" pomirenjem sa Dačićem si poništio slovo zakona i lustraciju.
Najgora konsekvenca tvoje bezuspešne vladavine će biti kormilo zemlje koja je još u devedesetim...Nikolić, Dačić...istorija se ponavlja...kod nas samo najgora.

ne bi' rek'o

pre 11 godina

@(Nesa, 22. jun 2012 17:28) Diznilend je jedan lep zabavni park, gde posetioci plate i uzivaju. Ovde "publika" (narod) placa a uzivaju "zabavljaci" Tu je razlika.

zenonstariji

pre 11 godina

Nije problem u SNS-u, oni ce vremenom da se kultivisu. Problem Srbije je u ucenjivackim strankama kao što su URS, SPS, kojima se daje previse moći u odnosu na volju glasača. Ovde se radi o moći bez odgovornosti jer drugi plaćaju za njihove budalaštine.
Rešenje je jednostavno-poštovati isključivo volju glasača koliko god, na prvi pogled, ona delovala uznemirujuće.

beli listic

pre 11 godina

Tadica i DS ce skupo da kosta njihova ljubavna avantura sa Dacicem i SPSom. Dobili su sto su i zasluzili i drago mi je zbog toga. Jedini je problem sto i mi sa njima srljamo pravo u provaliju. Voleo bih da mogu da razumem tu njihovu strast za vlascu zbog koje nikakve ucene i ponizavanja od strane Malog Slobe ne mogu da uticu na njih.

Prole

pre 11 godina

U Demokratskoj stranci je sada panika i spremni su na sve samo da ostanu na vlasti. I zato i Dačić i Dinkić treba da ih izmuzu za što više, i ako ovi ne pristanu na to da formiraju vlast sa SNS.

Sinisa

pre 11 godina

sto se sada na sav glas niko ne buni da rusi prave vladu?
u suprotnom - sta bi bilo da je cedo obisao po ,,savet" klintonovu i ucenjivo na pregovorima za vladu ??auuu kuku lele.....
ja preporucujem ds-u da ide u opoziciju i da prepusti ,,majstorima" i ,,domacinima" burazersku vladu.
mini-sloba je vec prepuno lupetao preko ekrana !neka preuzme on i vucic odgovornost za drzavu pa da vidi mo kako ce ,,savez presminkani" stvoriti blagostanje !
za to vreme,tadic treba ds da rascisti od luzera a narod ima vremena da se otrezni od ovih ,,sminkera".

Zoro

pre 11 godina

Traži, Ivice:
- da kleče koaliciono na kukuruzu u Skupštini na prvoj sednici
- da se u'vate za uši i igraju u Dnevniku 2
- da pevaju "Amerika i Engleska biće zemlja proleterska"
- da imaš više slika u njihovim medijima od Stanije
- da ti daju Krunsku za sedište SPS
- da 80% tendera bude tvoje
- 6 građevinskih dozvola na Dedinju, svaka po min. 10.000 kvm
- da smo ti putuješ u Brisel i Vašington
- da Slobina slika visi na sednicama vlade
- da Slavica DJ. D. donosi odluke Glavnog odbora DS
- da Mira i Marko budu potpredsednici demokrata
- da niko ne dira Krkobabića dok je Mićun u politici
- da se Bajatoviću udvostruči plata, malo je 13.000 evra mesečno
- sve upravne odbore, nadzorne odbore, javna preduzeća i dr.
- za Palmu moraju još 2 žirafe da se kupe
- da se skine sa Jutjuba onaj snimak "Kale-brdo", ako ne da se zabrani YT
- da te zovu "Veličanstveni", a sebe "Nejaki"
...
Traži Ivice! Ovo kažem kao protivnik SPS od 1989. do danas i birač DS 1990.-2008.

maraton

pre 11 godina

Daće Tadić, daće, ali ne znamo kad će. Samo ti Ivice čekaj, a Srbija neka propada. Posle ćeš naivno izjaviti kako ti ništa nisi kriv i kako je tebi bio bitan program a ne premijerska stolica.

ISTINA

pre 11 godina

Nema te reci sa kojom bih ga okarakterisao, ali ocigledno je da je popijo koju vise pa pravi sprdnju sa narodom,
dok Beogradom svakoga dana neko nastrada ili nesto neko opljacka!
6-og oktobra su trebale da budu potpune promene, a ovog 6-og maja preokret...Boricemo se za neki novi 6-ti! Do pobede!!!
Dacic je uzrok i posledica Tadicevog neuspeha!

Nesa

pre 11 godina

Jadni li smo ako nam Dačić bude predsednik vlade
(DS-SNS, 22. jun 2012 16:59)

Dačić Premijer, Dinkić Ministar finansija, Bogi Karić Guverner NBS, Aca Vučić Ministar policije, Aca Vulin Ministar vojni, mr. Velja Kapitalni ministar. Još samo da udenemo negde Baba Julu. Pa ovo, kao da živimo u Diznilendu.

Nidza

pre 11 godina

Napisa ovde neko napravite koaliciju sa SNS-om i oduvajte ... Pa da napravite koaliciju budite u vlasti nedaj fotelju!!! A to sto su akcije DS-a na srpskoj berzi slicne onim koje ima Grcka u EU to nema veze. kako to da niste rekli kao clan DS-a ajmo u opoziciju. Bas lepo razmisljaju ovi clanovi DS-a kao da su bogom dani!

Zvonko

pre 11 godina

Žuti smiri te vaš gnev, vi niste dobili izbore...nije demokratski ni to šti se vi nazivate demokratskom strankom. Pa niste vi bogom dani...baš mi Vas je žao. Zbogom !

Eto vam...

pre 11 godina

Srbijo, dobila si sta si trazila. Vi kao na izborima da pokazete nezadovoljstvo a pucila sami sebi u nogu. Da bas oni ljudi opet vladaju koji su doveli nasu drzavu tamo gde se sada nazali (na dnu dna), daleko je bilo da pomislim posle 5. oktobra.

tosa

pre 11 godina

E voleo bih da vec veceras osvane informacija da su se Tadic i Dacic dogovorili i da ce biti formirana vlada DS-SPS-URS-LDP sa Tadicem kao predsednikom vlade pa da vam vise zapuse ta spletkaroska usta...

Radisa

pre 11 godina

Koliko sam upucen u situaciju, svrha ulasak DS-a u vladu je da Tadic bude premijer. DS-u je to najvaznije pitanje od svih ostalih pitanja (programa vlade, broja ministarstva, rapodele resora itd.).
Ako Dacic zeli da bude premijer, gresi ako sto kuca na vrata DS-a. Premijersku funkciju mu je ponudila SNS, pa tamo treba da ide i to sto pre, dok se ne budu eventualno predomislili.

Tajkuni

pre 11 godina

Ovo je samo spinovanje medija.Prvo su trolalii navijali za vladu SNS=DS pa kada je tootpalo iz nekog centra koji finansira medije sda ide ova prica. Od toga nema nista

striker

pre 11 godina

Pa kazem ja Dacic bi da izbegne svaku odgovornost u buducoj vladi.Vlada sa Demokratama jos nije formirana a mali Sloba vec ucenjuje. Nije njemu do mesta premijera njemu je samo da moze da se ponasa kao u predhodnoj vladi; da radi sta hoce u resorima koje hoce a za sve sto ne valja sutra optuzi DS.
To da pravi vladu sa SNS-om i bude premijer veliki je rizik sto se tice buducnosti SPS-a na sledecim izborima.
Zivi bili pa videli

Baća

pre 11 godina

Potpisali ste deklaraciju o pomirenju..Prva i najveća greška DSa posle koje su izgubile moj glas..Sada slede ovakva ucene koje ne treba da nas čude.

CECA

pre 11 godina

Ovo je sramota za ceo narod SRBIJE,koga briga sta oni hoce- /svi politicari/,jedino je bitno sta narod zeli!!! Oni su tu zbog NAS ,A NJIH BAS BRIGA!!! Oni imaju vremena,jer njihove plate i privilegije stizu redovno.Da li mi imamo od cega da zivimo??? Da je NJIMA stalo do NAS formirali bi VLADU kao Grci za tri dana!!!!!!!!!!!!!!

Mita

pre 11 godina

DS je i definitivno puko,mislim što se tiče vlade.Dosta je i bilo,a sada malo u opoziciju i da se očiste lopova,a ovoj vladi dajem max 2-3 godine...

djordjevic

pre 11 godina

JEDNOSTAVNO resenje je DS-SNS vlada... Tako je i narod hteo. Ako nece, pa nek premijer bude mali Zloboleon, za bolje ionako nismo.

novosadjanka

pre 11 godina

Malo je dve noge za toliku glavu i takvu pamet. Njemu, ipak, treba četiri noge. A nama iz DS-a treba da izrastu veeeeeeliiiikeeeee uši ukoliko prihvatimo tu ucenu. Mogla sam se zakleti da nikada neću izgovoriti, ali eto, moram - NAPRAVITE KOALICIJU SA SNS-om I ODUVAJTE OVU SITNEŽ.

Ivan

pre 11 godina

Ds u opoziciju, jer ako prihvatite ovakve uslove sledi vam propast na sledecim izborima. Prihvatite li ovakva uslovljavanje bicete stranka bez stava i karaktera, prihvatate svakoga za partnera kako bih ostali na vlasti. Zato lepo u opoziciju, otarasite se parazita koje nesumljivo imate u svojim redovima! Nek bucko sa sns formira vladu, ta vlada ce biti kratkog veka jer oni definitivno nemaju nikakav plan za ovu zemlju. Ne kazem da je sa Ds-om bilo dobro ali ovi su gori sto puta, I VRACAJU NAS U 90-TE!

crni gruja

pre 11 godina

Opasan je ovaj što ga pešićka zove "mali Sloba", nije njemu tek tako izletelo iz usta "ne znam ko će biti predsednik, ali znam ko će biti premijer".

Dragan

pre 11 godina

Prvo mesto na top listi u Vladi je Ministarstvo policije.
Znaju ovi stari kadrovi ko kontrolise sve u ovoj drzavi.
Mozda su bili i saradnici sluzbi ranije, ko zna.

DK Sultan

pre 11 godina

Држава је пред економским сломом, пола Србије је егзистенционално угрожено, границе су нам непознате,чиновнички кадар је прегломазан и катастрофално лош, једном речју држава нефункционише, а они умишљају да су вешти политичари и 70 и неки дан од избора испитују снаге, ко ће са ким, кога као Москва жели, као Брисел подржава...умете ли ви нешто друго да радите сем да уговарате Владу ???

Biljana

pre 11 godina

Prava spanska serija! Jedva cekam sledecu epizodu! A za jos jedno 250-ak ce biti kraj serije. Ipak oni ovo sve rade zbog svojih obozavalaca a ne zbog sebe.

Zex

pre 11 godina

SPS vaskrsao kao feniks :-)
Vodje DS-a za feniksovanje treba krivicno da odgovaraju,za psihicko zlostavljanje nacije i to kontinuirano!

Don Hihot

pre 11 godina

Ne razumem ove DS-ovce po forumu koji samo sto ne zaplacu nad svojom sudbinom. Pa ako zelite vlast sto niste radili kako treba, nego su se setali svetom, izmisljali namete i uzimali procente.
Zasto se niko od vas nije bunio da Tadic preteruje kad svako vece bude na TV-u po 20 minuta. Zasto niko od vas "velikih demokrata" i velikih "analiticara" nije spomenuo da nije u redu da su mediji toliko zatvoreni, da ne moze bas sve da se udovoljava tajkunima i stvarno nije u redu da se zaposljavaju iskljucivo po stranackoj liniji. Nije u redu da se za 4 godine napravi samo 170 km glavnog puta u zemlji. Nije u redu da se neko kandiduje po treci put na mesto predsednika. Nije u redu da se odrzava status kvo u ekonomiji i tolerise monopolizam. Nije u redu da se bude u vladi i u jos 3 upravna odbora. Nije u redu da se pozajmi 6 milijardi dolara za tekuce troskove (plate i penzije), a da se osnivaju nove vladine agencije u kojima se zaradjuju fine pare.
Ima toga jos dosta, ali ko jos zeli da se zamlacuje sa vasim ispranim mozgovima.
Dacic mozda jeste malo sirov ali prati svoje politicke instinkte i ocigledno je zakljucio da sa Tadicem ne moze da se uradi nista dobro u zemlji, jer covek jednostavno pojma nema.

lala

pre 11 godina

Ajmo sad svi:KRIVI SU BELI LISTICI!
Ma nemojte. Kriva je iskljucivi DS zbog svoje gramzivosti,samozivosti, korumpiranosti,bezidejnosti jer nije sprovela reforme i ponovo ‚‚podojila‚‚ SPS da poraste.
Sada neka se cese!

SLOBODAN

pre 11 godina

ODLICNO.IVICA za premijera,tako da na sledecim izborima zavrsimo sa Socijalistickom partijom Srbije.Kada nismo 2000.sa velikim Slobom 15 godina kasnije mali Sloba ce staviti tacku na mocni SPS.

Mislilac

pre 11 godina

Ali, moram vam priznati da mi je malo cudno da cujem pristalice DS-a koji govore da bi trebalo pustiti SPS i SNS da naprave vladu, pa da opet pravimo 5ti oktobar. Iskreno, ako je neko zasluzio 5ti oktobar, to je DS,na celu sa Tadicem i ostalom ekipom, zbog unistavanja ekonomije i Srbije uopste za poslednjih 5-6 godina!

matrix

pre 11 godina

dokle više igranja sa ovim jadnim narodom Srbiji treba vlada koja će da počne da rade u interesu Srbije i njenih građana narod je to prepoznao zato je glasao protiv Tadića ali izgleda da to pojedini političari nisu shvatili

pustila bih ga ja

pre 11 godina

Odvela bih ga ja pravo u sediste SNS i uz njega predala im i korpu cveca,prasence na raznju, samo da ga ne gledam vise i ne slusam, da sam na Tadcevom mestu.
Sve ce ovo da mu se vrati kao bumerang ali nije bolje ni zasluzio.Nece imati Beograd, Vojvodinu pa neka on , Toma i Dinkic se dogovore ko ce u kom regionu ostatka Srbije da bude glavni serif.

e moj narode..

pre 11 godina

najgluplji narod u Evropi.

svega par komentatora je pogodilo ovo u post-izborno veče,i nagovestilo šta će se desiti posle pobede Nikolića.

tragično.

ps
nije čudo što smo siromašna nacija i država.
verovatno su glavni uzroci, komunizam, doseljavanja sa ruralnih prostora i ostavljanje potomstva od takvih roditelja, uništenje gradjanske predratne klase i zatupljivanje tv-om i novim 'vrednostima'.

što kažu,devojke su nam isprazne i skockane vragolanke,a momci badavadžije sa promajom u glavi.

slika i prilika 90%omladine.

e onda shvatiš, da vlastima i političarima i odgovara takav soj glasača,pa aktivno učestvuju u evoluciji tupavih generacija.

Johny

pre 11 godina

Vreme je za odgovor gradjana Srbije Udbasima i KGB-ovcima iz Moskve koji preko domacih Udbasa pokusavaju da naprave haos u zemlji.
Na svu srecu tu je EU i NATO u okruzenju tako da ce Udbasko-KGB-ovska igranka biti vrlo brzo procesuirana.

Igorko

pre 11 godina

E moj Tadicu, e moja Demokratska stranko, s kim vi pravite vladu, nije ni cudo sto padate u ocima Srbije koja vas je glasala sve vise i vise. Jos i ovo prihvatite pa svi zajedno predjite kod Dacica i ugasite sopstvenu stranku.

Небојша

pre 11 godina

А јел Дачић тражио и да се Тадић исели из резиденције да би он могао да се усели. Ако није, то је следеће, а то је већ црвена линија.

bre

pre 11 godina

I u prosloj vladi premijer je bio iz redova SPS-a, nije bio Dacic licno, ali kao da jeste. Ako je Tadic tada na to pristao, ne vidim zasto sada ne bi. Politika...

kaiser

pre 11 godina

"Bahatije i licemernije od DS/a nema ni jedne politicke grupacije.
(IVA /sabac, 22. jun 2012 16:15)"

O, ima i te kako.

Recimo ona koja za par dana predje put od "Nož, žica, Srebrenica" pa do "Čestitke g-đi Vesni Pešić, u pravu je"

budilnik

pre 11 godina

za mene je DS skup novopecenih kriminalaca ili ti biznismena, SPS skup obicnih kriminalaca old skul, a SNS skup poput verskih fanatika.
Razlike su drasticne pa je nas izbor ustvari sustina demokratije.
Ljudi sve najbolje nam zelim iskreno!!!

$$$ vlada $$$

pre 11 godina

Možda ne bi bilo loše da se DS povuče u opoziciju i ova teška vremena i odluke prepusti SNS-u.
(Mladen, 22. jun 2012 14:39). Šta ti je čoveče, uskoro sledi prodaja EPS-a da bi država opstala a moraće i Telekom na doboš, to je jedino što je ostalo. Zato svi i grabe da sada udju u vladu u bilo kakvoj kombinaciji, (obrati paznju na LDP) i ogrebu se sa milionsku proviziji, a potom će da se povuku iz politike (na egzotična ostrva), jer od 2016. neće imati šta da se krade.

Ne verujem

pre 11 godina

Sramota da nas je sve zajedno za koju god partiu da glasate ili uopste ne glasate!Ovakvi politiciri da nas huskaju na ratove,da gledamo kako se otima i krade,da nemamo buducnosti.Uzas ,pa kada ce narodu postati jasno sta se desava ovde zadnjih 20 god?

Vlad

pre 11 godina

Je l' gledao neko od Vas skoriji srpski horor "Rehabilitacija umesto lustracije" iz 2008.godine? Zanimljiv film, cak ima i dozu humora, doduse crnog. Vredi svaki sekund paznje. Rezisera i scenaristu nikada nisam voleo, mada mi ni glumacka ekipa nije draga, ali fabula je izuzetna. Rasplet je ocekivan mada ga pojedini filmski kriticari karakterisu kao iznenadni preokret. Ispostavlja se, na kraju, da glavnu rolu igra lik koji nije trebalo da bude ni statista u filmu ali, kao sto rekoh, reziser i nije bas vican svom zanatu. Ima najava (jos uvek nezvanicnih) da se priprema i drugi deo filma tako da ce uzbudjenja i iznenadjenja za vernu publiku tek biti. Ostaje nam samo da se nadamo da ce u drugom delu biti vise akcije a manje romantike. U svakom slucaju treba pogledati. Iskreno se nadam da ce glavni junak ipak zavrsiti u zatvoru, kao i da reziser i scenarista vise nikada nece praviti filmove.

NADA

pre 11 godina

Gospodine Tadicu lepo vas molim da spakujete kofere i sa svojom prodicom odete na odmorVladu neka formira ko puzati hoce Mlad ste covek bice jos izbora zar da dozivimo jos jedan mnogo tezi poraz?

rikoset

pre 11 godina

Pa ne moze to tako a sta cemo sa ISTORIJSKIM pomirenjem . Zasto se Krka,Mrka i Bekuta pomirise sa Tadicem. Kako je zabavno ziveti u Srbiji sve se brzo vrati.

Milan

pre 11 godina

Dosta je! Pozivam DS i SNS da otkace Malog Slobu(Dacica) i modernog JUL-ovca(Dinkica) i da se napravi Vlada SNS-DS-LDP. U ovoj situaciji to je jedino resenje ako postoji zelja da se ozbiljno radi naredne cetiri godine.

Sale

pre 11 godina

DS je gajio zmiju u nedrima a sada je ista zmija ujeda. To je prosta racunica... Zatim, nece Dacic premijersko mesto i policiju samo zbog Rusa, on to hoce zeli i zahteva onako kako mu je Mira Markovic naredila!!! Ako SNS i SPS naprave vladu eto Karica i Markovica dinastije nazad u Srbiji!!!
Mislim da ce DS ipak otici u opoziciju dok ce vlada puci pre ili kasnije koliko za godinu dana.

Sync

pre 11 godina

Slazem se, dakle Dacic premijer, ministar policije, dao bi mu i mistarstvo odbrane i ako moze Nikolicevo mesto, da objedinimo vise sve te funkcije i damo ih Dacicu koji najbolji kadar za upravljanje drzavom, a bio je i odlican student sve desetke, i na ovim poslednjim izborima dobio je najvise glasova. Ne trebaju nam nikakvi vise politicari, Dacic ce raditi sve sam, jer on je najbolji. A mi pasose u ruke, dok je jos na snazi beli sengen, i bezanija.

Slava

pre 11 godina

Ovo vise nije normalno svi beze od Rusa samo srbi hrle u zagrljaj, hehe.Pa sta vi mislite da se vrate opet 90-te da se ne radi nista.sverc ne placanje komunalija i td.Ko pravi vladu breeee oni sto su nas drzali u tamnici 90ih pa zar opet, pitam se da li smo mi normalan narod, nismo i gore nam treba.

IVA /sabac

pre 11 godina

Tadicu, kao verni glasac DS-a zelim da idemo u opoziciju.Nemoj pristati na ucene!Prosto je neverovatno kako se bahato i bezobrazno ponasa SPS i URS.
PS.
Bahatije i licemernije od DS/a nema ni jedne politicke grupacije.

jednoruki krstivoje

pre 11 godina

7 jahaca apokalipse :Aleksandar Vucic,Ivica Dacic,Mladjan Dinkic,Bogoljub Karic,Aleksandar Vulin,Velimir Ilic i opciono Vojislav Kostunica.Bice zanimljivo ziveti u Srbiji narednih godina!Jos ako zaratimo s nekim cisto ono da dokazemo da se Srbija nikad saginjati nece ...

Branko

pre 11 godina

Najveći gubitnici ovih izbora biće na kraju građani Srbije. Izgubiće i to poprilično i Demokratska stranka, mislim da joj u budućnosti preti raspad, moraće tajkuni, koji sada njome vladaju, naći nove politička rešenja. A g.Dačiću sve čestitke, divim se čoveku koji znanjem, radom i ponašanjem ne prelazi nivo gimnazijskog maturanta a sve vuče za nos.

swedenonline

pre 11 godina

DS je u sah-mat poziciji, jedino novi izbori mogu da eliminisu SPS i SNS, ali od toga nista jer ce vas Dacic prodati za fotelje i sa SNSom napraviti vladu. I to bi bilo to, fajront :(

Timski rad i rezultati

pre 11 godina

Zasto svi komentarisu kako je potrebno da Tadic ocisti DS i da ce onda sve da bude bolje. Ja bih pre rekao da treba da dodje neko treci i da ih ocisti sve sa sve Tadicem.
On je pokazao koliko je sposoban i sta sve ume i pored toga mnogi ga velicaju kako treba da ocisti stranku i da krene da radi. Sada je kasno za to.

Neko ko upravlja nekom firmom ili strankom treba da kreira kvalitetan tim. Tadic je kreirao svoj tim i videli smo kako izgleda i koliko je kvalitetan sto dosta govori o njemu kakav je on. Ukoliko je opravdanje da on nije mogao bolje da uradi zbog odredjenih desavanja ko onda moze da garantuje da ce sada moci. Ovo nije opravdanje.

Nama ce biti bolje kada prestanemo da velicamo pojedince i kada pocnemo da cenimo dela i rezultate. Pojedinac nije sistem.

Mi imamo problem sto imao neiskusne politicare ali zato iskusne djilkose u stranci sa demokratskim principima koja je do skoro bila najjaca. Kod nas postoje druge stranke sa demokratskim principima koje imaju veoma iskusne politicare ali nisu prepoznate od strane naroda.

Tuzno je sto smo narod kome uvek treba neki pojedinac koji ce da ga vodi bilo gde nego zdrav sistem i tim koji ce da radi profesionalno posao. Trebalo bi da se ugledamo malo na evropske zemlje kojima tezimo kako se menja vlast bez obzira kako se zove taj pojedinac.
Jednostavno je. Dao sam ti glas zbog tvog programa a ti nisi ispunio nista jos je i gore, izvini ali mozes da ides.

jovan

pre 11 godina

ja neznam sta ljudima ovde nije jasno pa rusi su usli u igru i to je to,neka malo zuti olade u opoziciji da vidimo sta ce biti sa ovim drugim

Alek_86

pre 11 godina

Heheheh, a pročitajte ovu ludnicu: http://www.rts.rs/page/stories/sr/story/9/Politika/1126186/Dačić%3A+Ne+postavljamo+ultimatume.html

Gradjanin

pre 11 godina

Demokrateeeee, pustite SNS i SPS da naprave vladu i da poliju vodom svojih ukupno 1,8 miliona biraca. Da shvate da upravljanje drzavom pogresnih ljudi moze skupo da ih kosta. Poznato je da Srbi imaju kratku pamet. Vreme je da ponovo osete cari Milosevicevog doba.

Meni licno je tada bilo super, jer sam spadao u onih 5% sto su imali dok su ostali radili za 15 maraka mesecno (ja sam toliko samo sipao u motor goriva svaki dan, da se vozikam). Tako da, napred SNS-SPS, ziveo povratak u 90-te.

esb

pre 11 godina

I dobice premijersko mesto, pazite sta vam kazem. Od DS-a. I treba, pa cak ni tada neki nece videti ko je Boris Tadic i njegovo drustvo i koliko im je stalo do evropeizacije Srbije a koliko do sopstvenog ostanka na vlasti i nastavka pljacke. Pa posle i cetvrti put glasajte za Tadica i "manje zlo".

Dragan nbgd

pre 11 godina

I tako je DS otišla u političku istoriju.Sve ste uzgubili,SVE !
(Aujoj, 22. jun 2012 15:05)


Ali će zato na sledećim izborima da osvoje apsolutnu većinu i sami fromiraju vladu!
Zato treba da se zahvale Ivici Dačiću i pošalju ga kod Tome da malo zajedno sa svojom stručnošću unište i unazade Srbiju... a onda za jedno godinu dana nove izbore - ako išta ostane od Srbije do tada!

Tadiću, budi pametan!
Idi u opoziciju! Nemoj da učestvuješ u povampirenju devedesetih!

zena

pre 11 godina

Ovo je vrhunac bahatosti malog Slobe!!!Devedesete su se vratile na velika vrata!
(miloš, 22. jun 2012 14:52)

Nisu se same vratile, DS ih vratio, DS !!!

Nesa

pre 11 godina

Na zalost Beli Listici su odlucili da nam SPS kroji buducnost.
Ja sam siguran da ovi sto su se pravili pametni i izasli sa idejom belih listica ne bi glasali za SPS i za SNS.
Najbolje je da DS ide u opoziciju i prekine sve razgovore o formiranju vlade.
Takodje, gde je rezultat istrage o navodnoj izbornoj kradji jer ta cela ujdurma je i uticala na ishod predsednickih izbora.

Popunjen listic

pre 11 godina

@Prazan listic. O da, itekako ste doprineli stanju u kome se nalazimo. Mozete da pricate koliko god hocete o ovakvim ili onakvim namerama, ali neoboriva cinjenica je da svaki prazan listic direktno ide na ruku strankama koje dobiju najvise glasova, a otezava opstanak strankama koje se bore za cenzus. Znaci prazni listici *jesu* glasali i to redom najvise za SNS, potom DS itd. Izborna pravila su bila poznata. Ubacili ste listice u kutije, dobili ste to sto ste trazili, kao i svi ostali koji su ucestvovali na izborima. I da zavrsimo vise s tim pranjem ruku od odgovornosti za rezultat.

Toma NE nikolic

pre 11 godina

dačič će uz pomoć magije oživeo slobu koji sada ponovo vodi stranku. Šta mislite zašto su ga sahranili na privatnom posedu.

Nebojsa

pre 11 godina

Tadiću, budi pametan!
Idi u opoziciju! Nemoj da učestvuješ u povampirenju devedesetih!
(Dragan nbgd, 22. jun 2012 15:27)

Kako to mislis da ne ucestvuje ??? Pa ucestvuje vec 4 godine, sta pricas ti? Slatka im bila fotelja, ne postoji ni jedan jedini razlog da neko sada zali DS. Sve su to lopovi najgori na svetu.

Dule NS

pre 11 godina

-DOSTA JE BILO!
-Tadiću idi u opoziciju! Znam da je teška odluka prepustiti Srbiju na milost i nemilost ovim karikaturama od političara, ali narod ih je izglasao pa ih je i zaslužio!
-Zato pusti lepo taj narod da uživa u svojim "plodovima"!
-Pa za koju godinu, ako išta ostane od ove Srbije, DS će sam vladati Srbijom!
....ja se samo nadam da uskoro odlazim odavde, ali mi žao moje porodice i prijatelja koji još uvek ne mogu da odu! Žao mi je, što im jedini život koji imaju propada u ovoj rupetini!

magarac

pre 11 godina

Lakse ce Tadic sa Tomom da napravi dobitnu kombinaciju.Sve ostale stranke idu u zaborav do sledecih izbora, sto je spas za sve NAS.

Vojo

pre 11 godina

Pa to uopšte nije problem! Evo na primer: Dačić pre podne predsednik vlade a popodne ministar policije! A Vučić bi mogao pre podne da bude ministar policije, popodne naprimer ministar informisanja a uveče da bude predsednik SNS! Vidiš sve je moguće samo ako se slože!

марио марко дел тинторето

pre 11 godina

А ако сте објективни ви са Б 92 објавите и вест са сајта Танјуга где пише да је Дачић демантовао да је тражио место председника владе од ДС-а и да није поставио никакве уцене ДС-у. То вероватно Млађа мути воду. И опет кажем, ако сте објективни објавићете и овај коментар.

kate

pre 11 godina

šta god ali vreme je već da se dačić odluči, jer ni neki lekovi više ne mogu da se izdaju jer nema vlade pa ni min zdravlja. mnogi ljudi čekaju lekove, sramota za naciju

London

pre 11 godina

Ako zaista dođe do koalicije SNS-SPS-URS jedina pozitivna stvar će biti to što će LDP da ostane bez ičega. To će dovesti do konačnog raspada te organizacije i samim tim biće omogućeno stvaranje nove, prave građanske stranke demokratske orijentacije.

Ova grupa biznismena organizovanih u interesnu organizaciju sa jedinim ciljem da se lično bogate je, na nesreću ove zemlje, izabrala građansku opciju kao svoju nazovi ideologiju jer su tu videli mesto na političkom nebu Srbije koje im garantuje dovoljno glasova da pređu cenzus i uključe se u sveopštu pljačku.

Kada ostanu bez mogućnosti za pljačku, raspašće se preko noći i neki novi Građanski Savez će se pojaviti na političkoj sceni kao prava građanska, proevropska, demokratska opcija.

Jedva čekam.

Ivan

pre 11 godina

Da mi je neko pre 12 godina rekao da će za 12 godina ključni čovek za formiranje vlade biti ivca dačić, učinio bih sve ali baš sve u tom trenutku da onaj protest na koji je izašla cela Srbija preraste u krvavu revoluciju. Danas najiskrenije žalim što nije bilo tako.

jel' konacno jasno?

pre 11 godina

Tadicu jel' ti sad konacno jasno?Ili treba da ti se crta?

U opoziciju lepo,pocistite svoju stranku,pa onda imate cemu da se nadate i mi i vi.

Sve drugo je sigurna propast sirokih razmera.

Vladimir LDP

pre 11 godina

Dacic i treba da bude premijer, jer pored SNS, SPS je jedini pobednik ovih izbora. DS je dobio 16% glasova manje, a Tadic izgubio na predsednickim izborima dobivsi skoro duplo manje glasova nego na proslim (preko 800 hiljada manje). Takav covek nema legitimitet da vodi vladu i drzavu, kao ni stranka koja je toliko pala. SNS-SPS treba da bude stozer buduce vlade, Dacic premijer, posto je prvi covek SNS predsednik, doduse vise nije u SNS ali ta stranka ga je "iznedrila". Tako da, to je ono sto je narod hteo. Drago mi je da se Dacic doziva pameti, i shvata da ako bude isao protiv volje naroda, to ce lose da se zavrsi po SPS i njega licno. A uz to, sa ljudima iz SNS ce sigurno bolje da saradjuje nego sa ovim infantilnim likovima iz DS, koji ne mogu najprostije stvari da se dogovore sto godina.

David Pantovic

pre 11 godina

Vracaju se Slobini i Mirini. Tesko nama. Srbiji nema pomoci. Rusi ne zele Tadica za premijera. Kad cemo mi jednom shvatiti da nama Rusi nikad u istoriji nisu pomogli za bilo sta ali verovatno placaju nase politicare. Ali dobro slicni smo, obe zemlje korumpirane I kriminalne na najvisem nivou. Mira dala instrukcije malom Slobi hoce da se vrati u zemlju, Marko potrosio sve pare. Mozda ce nam Marko biti ministar u buducnosti. Jedva cekam. To je definitno alarm da pobegnem iz ove drzave. Pa makar I cistio ulice po Becu I Berlinu bicu srecniji.

Sajo

pre 11 godina

Naravno da je za sve kriv Tadic...Demagogijom je preuzeo DS od Djindjicevih ljudi,kasnije je iste rasterao iz stranke,koji su bili prinudjeni da prave LDP..a neki ucutali i batalili se politike i stideli se DS i Tadica...Tadic je demagogijom nastavio da vlada...sklopio savez sa ljudima koji su trebali da budu lustrirani...Naseo na demagogiju Vojislava dr.Kostunice...uhvatio se u nacionalisticko kolo i zaigrao na kartu u kojoj je ipak amter...jer demagogija i nacionalizam je UTOCISTE BARABA...tako da je moralo na kraju doci do ovoga...ali da ne ispadne da samo kritikujem evo i predloga...TADIC POD HITNO OSTAVKU NA SVE FUNKCIJE U STRANCI...POSMENJIVATI SVE NJEGOVE KLIMOGLAVCE I LOPUZE...VRATITI ZIVKOVICA NA CELO DS...I POKUSATI PONOVO...JEDNINO RESENJE...

guberevac

pre 11 godina

Lepo sam preporucio Tadicu u jednom od svojih komentara da se povuce i ostaviSPS i SNS da sa svojim pajtosima naprave vladu, a da se DS da na posao da pocisti sve sto nevalja u stranci, odmori se malo u opoziciji i skupi snagu da vrati Srbiji dostojanstvo. Ovo sto trazi Dacic je van pameti i ne treba pasti na tu ucenu. Ponasa se kao da je osvojio neznam koliko glasova. I to sto je dobila njegova koalicija neka zahvali penzionerima Krkobabica. Neka vladu formiraju Toma, Vucic, Dacic i Dinkic, jer odlicno odgovaraju jedni drugima, isti su. A kad vrate Markica i Mirjanicu, oni koji su iz inata glasali za njih ili nisu izasli na izbore neka se zamisle. Inat, zloba i prevrtljivost ce nas definitivno unistiti i kao narod i kao zemlju.

Pera Germanija

pre 11 godina

Dacicu, svaka tebi cast. Vratio si SPS iz mrtvih, modernizovao stranku i sada ucenjujes upravo one koji su te vaskrsli. To se kaze bez milosti i ljubavi. Uzmi sve sto ti zivot pruza, dok mozes ucenju, kad ce ti se ponovo ukazati prilika da budes premijer. Tadicu, kusaj plodove tvog "velikog pomirenja", gorki su, verujem. Umesto da ih sve pohapsis 2000-te ti si ih vratio na tron. Al verujem da je i tebi stolica bila sladja od principa. A narod ... ma koga briga... bitno je da su na Kalemegdanu, tu su Turci bili ustvari... kale znaci brdo

klenga

pre 11 godina

neka nam je Bog u pomoći...ali ko zna...mislim o nikoliću kao velikom nacionalisti a on želi pregovore sa kosovskom predsednicom,,,volio bih da grešim i da se mali komunista pokaže velikim državnikom...ljudski je nadati se iako sam ja strašan pesimista...nažalost,za 6o g,života svi moji veliki strahovi su se oživotvorili...kao da smo prokleti...

DjuroPucaR

pre 11 godina

Naivan je Ivica ko francuska sobarica. Malo po malo, spin tu, izmisljotina tamo i preveslace ove tupane iz DSa - samo tako. Uzece im na kraju i policiju i BIA i lepo obezbediti i sebe i pajtase mu iz coska od jedno 1000 godina robije za korupciju. A sa Mladjom i Miskovicem ce da se nakrade za jos jedno 10000 godina na miru. Lepo. Bravo demokrate i Borise...Svaka cast!

Tibor

pre 11 godina

Hvala g. Tadiću! Zabrljali ste toliko da ste nas vašim nečinjenjem doveli ponovo u 90.-te. Ako imate imalo obraza priznajte to javno, a ove pustite da vladaju. Srbija očigledno nije naučila lekciju iz istorije. SEDI JEDAN!!!

Lazar Starčević

pre 11 godina

Rukovodstvo DS nema pravo da trguje našim glasovima jer, mi smo glasali za DS a ne za socijaliste i Ivicu Dačića. Ako to i urade, prepuštajući mesto Premijera malome Slobi, treba da RAZMISLE KO ĆE OPET GLASATI ZA NJIH. Zar smo zbilja zaboravili 5 Oktobar i pokojnog Zorana?

Miloš

pre 11 godina

NE, NE I NE! Kremenko MORA biti lustriran po svaku cenu!
(bezimena, 22. jun 2012 14:44)
Žao mi je tvojih frustracija, kako sa SPS-om, koji će dati premijera, tako i sa LDP-om, koji će, nada se Srbija, ostati gde mu je mesto (na tvoju žalost), a Čedomir biti lustriran (i frustriran).

brrrrrrrrr

pre 11 godina

Auuu pa kako ce sada Boris da napusti kucu na Dedinju! Gde ce da zivi? Rece mu cale da on nema, jadan, reseno stambeno pitanje. Morao je cak da nakon poraza ostane u vili sve u nadi da ce biti premijer. Teska situacija.

Ich

pre 11 godina

Dace DS i mesto premijera Dacicu, samo da ostanu u vladi. A, da imaju iole ponosa ne bi ih Dacic ponizavao, nego bi se, znajuci da narod hoce promene, povukli i ostavili druge da formiraju vladu.

Milos

pre 11 godina

Strasno. A jos gore Vucic ministar policije? Koje on kvalifikacije ima za to mesto? Ovo je luda zemlja, ludo vreme... Naravno da Rusi nece Tadica, jer im se on najmanje ulizuje. E sad navijam da vladu sastave SPS i SNS, pa da vidimo kako cete ziveti vi sto ste glasali za Dacica i Tomu. Ja cu se snaci, zivecu u selu nije problem. Ali vi iz gradova sto ste glasali za ove dve stranke, pazite sta sam rekao: Molicete Boga da sto pre dodje prolece da imate zelenu travu da pasete!

plebs

pre 11 godina

To mesto je mogao da traži i pre mesec dana. Nije mi jasno zašto smo izgubili dragocenih mesec dana? Kako smo mi komplikovan narod. Krivo posađen.

Neko iz mase

pre 11 godina

...j*** lud zbunjenog...izgleda da su ipak bili u pravu oni koji nisu ni izašli na izbore ili su ubacili prazan listić. Znači "braća" Rusi koče formiranje nove vlade...pa naravno to se od njih moglo i očekivati, koja smo mi banana država...strašno

Sir Oliver

pre 11 godina

Ja nisam glasao. A nisam glasao jer mi se nijedna od ponudjenih partija ne svidja. Nikada ne bih glasao za naprednjake ili SPS ali je u svom mandatu DS demonstrirao apsolutnu nesposobnost i nespremnost da bilo sta uradi. Ne bi mi se dopalo da Dacic bude predsednik vlade kao sto mi se apsolutno nije dopadalo da to bude Cvetkovic. Smatram da sve postojece stranke treba da idu a posto na glasackim listicima nije bilo opcije "nista od ponudjenog" bilo mi je glupo da tracim vreme i dajem svojim glasom lopovima i lezilebovicima legitimitet. Da ponovim, NE ZELIM DA BILO KO OD AKTUELNIH POLITICARA BUDE NA VLASTI. Da li mogu nesto da uradim nesto po tom pitanju? Apsolutno nista. A vi sto ste izasli na glasanje zapitajte se da li je vas glas bilo sta promenio?

тоша

pre 11 godina

Јесте ли ви баш сигурни да је ово све истина или је ипак у питању једна од многих димних бомби које се увелико бацају од 6 маја са циљем збуњивања јавности?

Maris

pre 11 godina

Jaooj Tadiću, kad ste potpisali Deklaracija o pomirenju sa ovim Slobinim đačetom, pa još kad ste se izljubili, samo što me šlog nije strefio! Je l' vidite koliko ste ga nagojili? Malo malo, pa odjezdi po mišljenje u KGB-ovsku centralu... instalirao nam njihovu bazu u Nišu... samo ne znam šta rade novinari? Ni da beknu o tome, kao da se ruske snage šetaju po svojoj guberniji??!

drugi film

pre 11 godina

Cini mi se da je SNS dobio nove savetnike. I ako izgleda cudno pravljenje ovolikih ustupaka SPS-u i URS-u, postici ce nekoliko bitnih ciljeva: Izbacice DS is vlasti i tokova novca. Sami ce se pribliziti istim, da kroz javna preduzeca, odbore, reket privatnicima i tajkunima uzimaju toliko potreban novac za sledece izbore. Zaposlice svoje u drzavnom aparatu i sire. DS ce se baviti sobom i borbom klanova unutar partije i bice slaba, razjedinjena opozicija barem neko vreme. SPS i URS ,bez obzira na mesta u vladi nece mocu bez podrske (ucene) SNS-a da funkcionisu. SNS ce imati opravdanje za jos goru ekonomsku situaciju, koja je na zalost neminovna, ko god da formira vladu- time sto ce odgovornost prebaciti na premijera i vladu. Losi rezultati ce smanjiti popularnost SPS-a i URS-a...i za manje od dve godine pad vlade, novi izbori...tesko nama!

Djura

pre 11 godina

Jos da vrati Zorana Lilica za predsednika, Milana Milutinovica za njegovog savetnika, a Miru Markovic za predsednicu skupstine, pa da cekamo do 5. Oktobra 2022. da se opet nesto promeni!!!

Branko

pre 11 godina

Ovo je greska Tadica. Jednostavno izgubio je izbore (i parlamentarne i predsednicke) i trebao je da licno podnese ostavku i ode u politicku penziju. Tako se to radi u Demokratiji (Pogledajte Nemacku) pa neka dodje Djilas i vodi partiju (ili ko vec). Na zalost Srbija je htela Tomu i njega treba da dobije, a ako je Vucic lud pa da manjoj partiji Premijersko mesto (Ne zaboravite Premijer ima vlast ne Predsednik) to je jos bolje pre ce se raspasti.
Birali ste sami sad uzivajte
(sam pao sam se ubio)

MrMare

pre 11 godina

Da nije tragicno bilo bi smijesno... Sta ti je politika.... Ne usudjujem se kritikovati NAS (narod), al da smo krivi ---jesmo... Mi smo izgleda naucili da svaku stvar radimo tezim putem.... Da se kvazidokazujemo, a kome, ni sami ne znamo..... Ima ovaj narod nesto u sebi mazohisticko, a to ovakvi koriste.... Jednom.... Jednom cemo se valjda opametiti....... A iako se ne opametimo PANTA REI.....i bez nas......

niki

pre 11 godina

Nije iznenađenje naravno ako je istina...sps je isto tako odugovlačio pregovore oko formiranja vlasti u Beogradu pa je promenio ćurak ...ako se desi da sps i sns formiraju vladu možemo da zahvalimo Rusima...ko zna zašto je to dobro jer za DS to znači daće imati priliku da se reorganizuje a lihvari će već sami da odu za sns je isto dobro jer će pokazati šta zna ...e za narod nije dobro pošto nama nema spasa...najgore od svega je kad vidimo da ni sns nema pojma a nema pojma ...šta onda... dveri....ili onaj sa novom metlom što najbolje čisti...ili ko već

Vesna

pre 11 godina

Molim DS da ne pristane da Dacic bude premijer. Molim SNS da ne pristane da Dacic bude premijer. SNS ima najvise glasova, neka Jorgovanka bude premijerka i gotovo.

sabahudin

pre 11 godina

Znači došlo se do suštine pregovora.Nisu u pitanju principi i program vlade,nego Dačićeva želja da mu leđa greje premijerska fotelja.

Nenad-EU

pre 11 godina

E sto bih voleo da vladu naprave SNS i DS pa da vise ne citamo o ovom nepismenom klovnu kome se svaka druga recenica zavrsava sa "je**te" ili skraceno "jeeee".

Nikol

pre 11 godina

Pa Tadić je rehabilitovao SPS, šta je očekivao??
Koštunica je nastavio Miloševićevu politiku a Tadić Koštuničinu. Na žalost, Tadić je gajio zmiju u grudima pa sad nek se ne čudi što ga je ova ujela. Ja sam to i očekivala. I odavno mi je jasno da političari misle samo na sebe i baš ih briga što država propada i što narod gladuje. Zato i nisam izašla da glasam...jer nisam imala za koga.

Srđan

pre 11 godina

Ljudi, vreme je za "veliku" koaliciju, sa Tadićem kao premijerom.
Daću vam dve bitne prednosti: izbegli bi kohabitaciju i mogli bi da oduvamo sve ove male parazite: Dačića, Krkobabića, Palmu, Dinkića i sl.
Ne kažem da je ovo idealno, ali kako mi uvek biramo između dva ili više zala, mislim da je ova kombinacija najmanje zlo.

Komentato

pre 11 godina

S jedne strane bih voleo da zaista SNS i SPS sklope vladu pa da se konacno pokaze koliko veze nemaju, ali zaista necu zameriti DS-u ni da pristane na ucenu SPS-a...to je jedini nacin da nekako prezivimo jer sa SNS-SPS koalicijom se bojim za sopstvenu egzistenciju kao i buducnost ovog naroda

yorgos

pre 11 godina

Devedesetih su uveli drzavu u rasulo , neznanje , lopovluk, nepotizam, korumpiranost na svim nivoima ,skoklstvo koje je proizvelo strcnjake koji su pobegli iz zemlje i one koji su kupili svoje diplome i sada vode drzavu , haos u kome se najbolje snalaze, sve su to ovi isti uveli i bili deo toga . Dosli su ponovo da zavrse zapoceto, a na samo mali trenutak prekinuto

poznavaoc stanja

pre 11 godina

Prava stvar bi bila kada bi SNS i SPS sa svojim satelitima napravili vladu.Ali ne lezi vraze,to bi znacio direktan upliv MOSKVE u Srbiju i u tom slucaju bi se za vek i vekov pozdravili sa Evropom,izbori bi bili farsa kao u RuskojAbhaziji i Juznoj osetiji,Niska (Ruska)vojna baza bi procvetala i Srbija bi i definitivno postala MESTO ZA IZBEGAVANJE

Duško Dugouško

pre 11 godina

"...jer je od početka pregovora bilo jasno da će Dačić tražiti razlog koji bi mu poslužio da se okrene pregovorima sa SNS." - Traži razlog? Pa, zar on ne sme da se okrene SNS-u, bez razloga?! Sve je to moglo da se reši mnogo ranije, da je Dačić hteo.

miki

pre 11 godina

Vučiću još je samo ostalo mesto predsednika Srbije. Daj dogovori se sa Nikolićem da Dačić bude predsednik države a Obradović novi premijer.
Ja mislim da ni to ne bi bilo dovoljno da sastavite vladu sa SPS

za malo

pre 11 godina

Ma ovo je samo politcka "buva" ...sto bi rekao Toma master - "spin"..Tvdjenje pazara...U dvaes' evra da SNS nije ponudio mesto premijera Dacicu! I Dinkic samo ubrzava resenje. Juce sedeo sa Tadicem, a danas kao video papir na kome pise da Rusi nece Tadica za premijera. A pazi, Bogati, bas je to pisano na nekom papiru...to se ne pise, o tome se samo prica....u cetiri oka..
Mali Sloba ima da se bije sve nogom u...da dobije isto sto je imao, s obzirom da bilo koja vlada da se pravi, nece biti vise od 17 ministarstava...
Sta se lozite ljudi...

Makijaveli

pre 11 godina

Ako je istina da Dačić traži razlog da se okrene pregovorima sa SNS-om, moraće da nađe još razloga, jer će DS pristati na sve, samo da ostanu na vlasti.

perica

pre 11 godina

Tadic treba da pusti Dacica da pravi Vladu sa Sns i Urs,a ko zna mozda i sa Dss,da unakaze zemlju kao 90-tih pa ce valjda za neko vreme da se desi 6.oktobar i da sve ove likove definitivno otera u proslost.Sa Naprednjacima i Sps od Eu nema nista i daj Boze da ne zaratimo opet i izgubimo jos neki deo zemlje poput KiM.

Marko87

pre 11 godina

Najveca sramota je to da 3 stranka po broju glasova dobije mesto premijera! Ako su ljudi glasali da SNS bude na vlasti, neka oni i kazu ko ce biti premijer, a ne mali sloba da odlucuje o tome!

Treba ga izbaciti zato sto je takav dakle SNS-DS KOALICIJA

mirko

pre 11 godina

Sumnjam u istinitost ove informacije, jer je neuverljiva. Mnogo puta je i sam Dačić rekao da to nisu njegove ambicije u ovim uslovima.
Ako je tako onda bi to bila vlada SPS koju bi DS, eventualno, podržavao. To bi bila najnestabilnija vlada u koju ne bi htio ni LDP, DS, a teško mi je verovati da bi htio i MDinkić. Liči mi to kao neki pritisak na Dačića, da malo popusti.

Be-ge

pre 11 godina

DS pothitno u opoziciju, bez pristanka na ucene pa konsolidacija hitna i nakon toga ciscenje Srbije od Udbasa koji nas jasu punih 67 godina.
Sto neko rece dole taman da malo zaladi do 5-og tj 6-og oktobra.

Zoran

pre 11 godina

Eto dragi moji gradjani Srbije, izabrali ste "malog Slobu" za premijera svojim glasovima; ocigledno da mnogima u Srbiji pokojni "veliki" Sloba nedostaje. Iza "malog" kao I nekad iza "velikog" stoji mama-Mira. Mozda ce i narednih par godina "narod" da odluci da se Srbiji vrati staro ime: Socijalisticka Republika Srbija.

Brane

pre 11 godina

I onda kažu "izađite ne izbore". Koja je svrha kad naši glasovi ne znače suštinski ništa dok se moćnici sistemom ucena ne dogovore ko će na kraju da vlada!!!

Dj.R.

pre 11 godina

SVI su dali svoj doprinos - oni koji su glasali, beli listici i oni koji uopste nisu izasli na biralista! Realno, SPS je dobio dvostruko veci broj glasova u odnosu na 2008. godinu, prihvatljiv su partner i DS-u i naprednjacima, pazljivo i odmereno vuku poteze - oni su istinski pobednici ovih izbora. Zahvaljujuci glasovima gradjana Srbije, u poziciji su da se bore za veci uticaj u buducoj vladi - pa i mesto premijera! Kao i funkcioneri DS-a, ni njihovi simpatizeri nikako ne zele da preuzmu odgovornost za svoje poteze, greske...Za pocetak, nije DS vratio Dacica u zivot 2008. godine! Oni su samo hteli u fotelje, da po svaku cenu budu na vlasti, a Ivica Dacic im je bio jedina sansa (socijalisti bi u svakom slucaju formirali vladu sa radikalima). Cesto se konstatuje i da je SPS doprineo padu podrske koju su u narodu uzivale demokrate!? Pre ce biti da je to zasluga visokih funkcionera ove stranke, njihovog "rada" u prethodne 4 godine, nenamenskog trosenja sredstava, negativne selekcije, bahatosti...sami su krivi za slab rezultat na izborima, iznenadjujuci poraz Tadica na predsednickim izborima i nastavak trenda donosenja pogubnih odluka. Ivica Dacic je demonstrirao lojalnost i korektno dao prednost dojucerasnjim koalicionim partnerima u pregovorima o formiranju vlade. U DS-u moraju da shvate da nisu vise toliko jaki, da je neophodno da budu izuzetno fleksibilni ako zele opstanak na vlasti. Ukoliko su predstavnici SNS-a, kao stranka koja je osvojila najveci broj glasova, spremni da ponude socijalistima premijersko mesto - DS treba da ucini isto! Nadam se da cemo vladu dobiti sto pre, nebitno je u kom sastavu. Srbija nema vremena za gubljenje!

Bojan Negotin

pre 11 godina

Ne razumem, zašto se DS i SNS lepo ne dogovore i otkače malog slobu. Da sam na mestu Tadića, ponudio bih mesto premijera SNS-u, dao ostavku u stranci - vlada sa 2 liste je kudikamo jeftinija i razumnija od banktot koalicije koja nam se opet sprema.

megaloše

pre 11 godina

ovaj megaloman nema prava da traži premijersko mesto ni od ds-a, ni od naprednjaka. drčnost i bezobrazluk će mu se kad-tad obiti o glavu.

Roni

pre 11 godina

Vi pristalice Ds-a sto sada kukate i cvilite da vam je svako kriv, podseticu vas samo da su upravo vasi lideri rehabilitovali Dacica 2008 godine, zbog cega je i DS dosao na tako niske grane! Tada sam rekao da vise u zivotu necu glasati za njih, kao ni niko moj blizi! Sada imate rehabilitovanog Dacica jaceg nego ikad i svemu ste samo vi krivi! Uopste me ne zanima sa kim ce da sastavlja vlast....

brzi gonzales

pre 11 godina

Sto ste vi neki. Dacic je rekao u izjavi Tanjugu da nije postavio nikakav ultimatum a to znaci da nije trazio premijersko mesto od strane DS. Prekinite vise sa spinovanjima.

dosadnjakovic mladji

pre 11 godina

koja papazjanija nastade od ovih izbora ,haha... joj molimo vas da DS i SNS naprave Vladu, bila bi jeftinija i stabilnija...ovako ce ih biti mali milion kao i do sad.. i da se sve ove face vec jednom maknu sa naslovnih strana... dosadili su svima, narocito ovaj....

Petar Veliki

pre 11 godina

49 dana i noci,pomnozeno sa najmanje 100.000 eura po danu to je ono sto je izvesno plus finansiranje stranaka za izbore(sto je no cens za jednu siromasnu zemlju)u iznosu preko 2.mil eura -SVE to zajedno cini jednu ogromnu svotu koja je velika i za jake i stabilne zemlje sveta ALI za nas i politicku elitu u Beogradu to je NISTA,a ja kazem to je cena koju drzavljani placaju da im povampirene snage socijalista vaskrsnu i da imaju premijera u liku i delu velikog - malog Slobe - Ivicu Dacica mesetara i intelektualnog politickog kameleona iz okoline Nisa,tj iz paprikarskog kraja u srcu unutrasljosti.Narode Srbije,intelektualna elito Beograda ustani i pokazi svoju snagu i pamet i nedozvoli povratak crvenih hordi u vlasti u Srbiji.Preklinjemo Vas svi oni koji su zbog takvih napustili zemlju 90-tih,zbog Vas koji ste ostali tamo jer ako se ONI vrate ,neka Vam je sam BOG na pomoci.HVALA-srbin iz Montreala

komeNdija

pre 11 godina

Malo je premijersko mesto, objektivno malo za kapicitet kakav je Dačke odnosno može pod uslovom da mu Tadić bude šef kabineta a Čeda sekretarica i kafe kuvarica.

Pa zar ne vidite da vas Ivica piiiip za sve pare. Ako more niste ni zaslužili bolje, vi ste ga vaskrsnuli pa je red da vam vrati...

Nestor

pre 11 godina

Mi najobični građani smo svedoci krađe glasova na izborima i kupovine gladnih ljudi za 2000 dinara da glasaju za žuto-crvenu koaliciju. Tu nema rekla kazala, tu nema priče, nema laži, mi smo ih uhatili u krađi. Kad državni organi počinju sa hapšenjem organizatora zločinačkog udruživa radi krađe izbora i kupovine ljudi da glasaju za njih. Obični građani znaju da su te novce uzeli iz budžeta i javnih preduzeća zato je evro 120 dina i inflacija 50%. Srbija se mora obračunati sa državnim kriminalom ili nas neće biti...,

Uros

pre 11 godina

Mislim da bi DS trebalo da odustane od pravljenja vlade i ne dopusti malim strankama da sa njom brisu pod. Treba da se drzi svojih principa bez kompromisa.

Radmila

pre 11 godina

ovo je vise postalo mlacenje prazne slame... ds nek se lepo povuce u opoziciju, ovi ostali ako se dogovore nek pozure, ako ne onda lepo novi izbori pa 'ajd' jovo nanovo

ivica

pre 11 godina

Lepo je Pesicka rekla da DS odkaci malog. Tadic je povratio iz mrtvih Dacica, sada mu ovaj vraca. Da je Dacic bar neko ni po jada. Primitivan, nasilan, sovinista.

Posmatrač

pre 11 godina

Dakle Dača je konačno počeo da otvara karte.Znači razgovor o navodnim principima oko kojih treba da se slože stranke u pregovorima. To je samo bila prašina u oči javnosti.Suština svega je bila premijerska fotelja i ništa manje.

niste bre normalni

pre 11 godina

Pa onda neka ovi iz DSa traze da nema URSa u Vladi. I eto dogovora. Ne moze i jare i pare za stranku koja je osvojila 15% na izborima. Ovako ispada kao da je SPS osvojio 51% pa samo traze manjeg partnera.

Filip

pre 11 godina

Tako je Ivice, doslo je ponovo tvojih 5 minuta. Trazi mesto premijera i skoro sva ministarska mesta za SPS jer si u mogucnosti. Da su DS ili SNS u prilici ni oni ne bi bili nista bolji.

zivojin

pre 11 godina

Ako pogledamo realno, Dacic je pobednik izbora, tadic je gubitnik i parlamentarnih i predsednickih. pa ko treba ako se bira izmedju njih dvojice da dobije mesto premijera?

simpson

pre 11 godina

Pa to je čovek koji je pre mesec dana tražio od Tadića da prihvati ulogu mandatara, pa onda krenuo da ucenjuje, te neće Čedu, te hoće Dinkića a u stvari od izborne noći on hoće samo mesto premijera. Samo se nadam da će biti i u SNS mudrosti pa da ovoga čoveka koji je u ovih dva meseca pokazao svoje pravo lice prvo prebace u opoziciju pa onda i u zatvor. Ko je za veliku koaliciju nekoa preporuči.

vesna

pre 11 godina

Pa kako to g-dine Dacicu,prvo izjava da Vas mesto premijera ne zanima i da zelite da nastavite zapocet rad kao ministar policije,a sad vec menjate misljenje,odmah ste pokazali da ste smutljivac,to posten covek ne radi...Menjate misljenje kao i Toma Nikolic,cas jedno pricate,cas drugo,pa kako da Vam covek veruje...Za Vas nisu hteli da glasaju ni zitelji rodnog Zitoradja,a sad mi je jasno i zasto...

gerber

pre 11 godina

Pa po meni ovo je logičan zahtev Ivice Dačića. DS je svakim danom sve slabiji a i narod je istinu govoreći, rekao NE Borisu Tadiću!

misko

pre 11 godina

Prava stvar da se ujedine SNS i SPS pa da definitivno za godinu dana udarimo k....m o ledinu.Do tada Tadiću čišćenje kukolja u DS pa na nove izbore uz potpunu pobedu i odlazak na smetlište istorije SPS i SNS.

Vladimir

pre 11 godina

Daj Boze da na sledecim izborima svi glasamo pametno za nekog potpuno novog, koji nije manipulant i lopina kao svi ovi sadasnji politicari!

Mladen

pre 11 godina

Baš jedva čekam da vidim kome sam dao glas na parlamentarnim izborima, pošto sam zaokružio SPS-PUPS-JS. Iskreno govoreći, kao višegodišnji simpatizer DS-a, učinio sam to da bih kaznio DS, ali nadajući se da će Dačić biti premijer, a Tadić predsednik. Možda ne bi bilo loše da se DS povuče u opoziciju i ova teška vremena i odluke prepusti SNS-u. U svakom slučaju bolje za njih, a za nas se ionako preterano ne brinu.

ko da je bitno

pre 11 godina

ahahaahahah pa vi posle kazite da se istorija ne ponavlja eto nam 90ete malo bombe malo SPS malo radikali malo Mrka pre vremena pa zvanicnu posetu Mirjane i Marka Srbiji, sta nas briga "da smo mi zivi i zdravi" BURE BARUTA

bane

pre 11 godina

Na političkoj sceni je ostao samo šljam. Ne znam ko mi je od njih odvratniji, da li Tadić koji je sve ovo zamesio recikliranjem socijalizma ili Dinkić/Dačić ili Čeda koji je za dva dana zaboravio na svoj preokret. Srbija treba nove ljude koji se nisu bavili politikom i koji nemaju putera na glavi. Sve kombinacije oko vlade se svode na isto - dalje propadanje i nastavak kradje na svim nivoima. Ne znam da li su u Srbiji mogući socijalni protesti kao u Španiji, Italiji ili Grčkoj jer za takvo nešto je ipak potreban minimum ljudskog dostojanstva i civilizovanosti što nama nedostaje ali se ni to ne može isključiti. Avantura se nastavlja!

MaxCohen

pre 11 godina

Kako je samo Dacic poleteo...kakav ce to prasak da bude pri ateriranju. Kaaabuuum!
Ajmo DS u ilegalu lagano, pustite frikove da pokazu koliko su stvarno nesposobni, sami ce raspisati za godinu, dve prevremene izbore. Procistite , proluftirajte, amputirajte gamad u spostvenim redovima i eto vam 50% glasova na tacni za koju godinu. Pod uslovom da se dozovete pameti i da stvarno uradite veliko spremanje. U protivnom eto vas sa DSS-om egal na sledecim izborima. Vi ste na potezu...PR sa dihtungom na ustima, Sir Dulic, kum Shule, Petrovic, out pod hitno. Jeremica ste sklonili, srecom. One down, few to go...

Грчански Деспот

pre 11 godina

Pa dobro red je i bio da se to jednom vec obelodani.Ovaj period tehnicke vlade je malo bolji nego predhodna vlada iz razloga sto ne mogu potpisivati stetne ugovore.Ali Srbija ceka i pati a vi odugovlacite.Mislite malo i na narod od koga trazite glas.

Srbistanac

pre 11 godina

hahaha pa ovo je fenomenalno. Ja glasam da Velja dobije ministarstvo kulture, Bogoljub investicije, Palmi hmmm ovo je tesko pitanje, pa da, nacionalne manjine i ljudska prava, cek koga sam zaboravio, pa da, predivnu Jorgovanku u ekonomiju oma i moglo bi i dalje da se nabraja, alo odoh da se smejem pa da placem.

Ladislav

pre 11 godina

Majko mila. Nemojte povladjivati vise ovom egzemplaru ako Boga znate. Batalite sve kombinacije sa SPS om, i ako ne ide drugacije , zar ne bi bilo lepo pustiti ih da sa svojim jatom pokusaju uciniti nesto dobro ovoj Srbiji. Akcenat je na pokusaju. Kada uvide da za to nemaju kapaciteta , tada ce ih proslost progutati za sva vremena, nadam se ! Mutivoda nevidjeni !

dimitrije

pre 11 godina

Tadiću se sad ruši kula od karata umesto da on pravi vladu Dačić će da bude glavnidoduše to je samo još jedan u nizu poraz dok neizleti sa političke scene

Zorica

pre 11 godina

E što bi volela da DS digne ruke od Dačićevih ucena i da za četri godine , a možda i pre, naprednjaci usisaju SPS-ve birače i da SPS ne pređe cenzus.Palma i Krkobabić lako mogu da pređu kod Tome, i onda baj baj.

pera

pre 11 godina

he he he Tako vam i treba gospodo iz DS-a. SPS vam skroz kreira vladu, jer ste maloumni i doveli ste sebe u ovu situaciju. Dolazi vam na naplatu vasa bahatost i ne sagledavanje stvarnog stanja u zemlji, za koje ste sami krivi... Da ne zivim u Srbiji smejao bih se grohotom... :)

VLada

pre 11 godina

Na osnovu cega, kojih to kvaliteta, kojih rezultata ? Lete ljudi u vazduh u podne u samom centru Beograda, svaki dan pljacka, izboden neko, korupcija i poltronizam svuda oko nas, a mi bi jos i jos i jos....

Namesnik

pre 11 godina

Kako ste bre prosti kada tako moram da kazem.Ili ste stvarno takvi pa to zahtevate, i cekate da li ce da odobre ili ne, a na drugoj vam se strani vec nudi to mesto, a vi se pravite tosa.Zao mi je sto moram da kazem ali sada je narod video da vam nije stalo do nase volje i do naroda vec samo do fotelja i zbog toga cete imati potpuni pad na sledecim izborima.Zao mi je zbog tog pametovanja.

Pilece pamcenje!

pre 11 godina

Od pocetka kampanje za 2. krug predsednickih izbora znalo se kakva je zmija ovaj covek. Imao je odlicnu saradnju sa DSom proteklih godina, ali izgleda da su njegove ambicije i apetiti mnogo veci. Licno smatram da je lider SPSa umnogome doprineo padu rejtinga Borisa Tadica ostavsi debelo neutralan tokom kampanje za 2. krug za razliku od Palme i lidera mnogo drugih stranaka koje su otvoreno podrzale Borisa Tadica kao bolju opciju za sledeceg predsednika. Na pocetku pregovora o novoj vladi otvoreno su rekli da cekaju da DS predlozi mandatara i da bi i oni voleli da Boris bude sledeci premijer kao najbolje resenje, a onda su poceli, da se zargonski izrzaim, da tupe... Sve samo da bi nasli povod da se okrenu SNSu koji ce im u svemu popustiti samo da bi se dokopali vlasti. I u sred kampanje se videlo, po govoru ovog coveka, punog samopouzdanja i uzvisenosti da je kao on taj jedini koji moze da vodi ovu zemlju. Licno mislim da je dobro radio posao ministra unutrasnjih poslova ali da je to dobro radio jedino jer je imao dobre partnere u vladi. Lose bi bilo kada bi on bio premijer jer jer jak samo na recima punih domoljublja i strogog nacionalizma, a to ne valja kod jednog ozbiljnog premijera, ne u tolikoj meri. Kako vreme protice, sve sam vise za tu opciju da DS ode u opoziciju, dozvoliti losima da formiraju vlast, malo nazaduju zemlju, upropastiti sve sto je dobro uradjeno za ovih 4-5 godina i konacno ocistiti politicku scenu od tih ljudi, ali ce i nakon toga Srbi gresiti.

Miladin

pre 11 godina

E pa Ivice , ovo ce ti biti prva velika greska ,a li nekako mi je drago,jer ce napokon da se Demokratska stranka konsoliduje i da ce za nepunih 2-3 meseca te tvoje Vlade sa SNSom , da te napokon oduva sa politicke scene , i tebe i sve tvoje SPS krimose i hohstaplere , kojih nismo na zalost uspeli da se otarasimo posle 5.oktobra.Sada napokon nema vise tzv "velikog pomirenja" i nema vise glupavih "jednakih 2 bola" , koje je na zalost izgovarao Tadic ,misleci na bol DSa zbog gubitka Djindjica i na bol SPSa zbog gubitka Milosevica , kao da je to uporedivo.Bota ce morati da se ili konsoliduje i krene u unistavanje te SPS-SNS-Dinkic Vlade i konacno rackrscavanje sa rezimom 90ih ili ce to morati da prepusti nekom drugom iz DSa .
Jos jednom , nekako mi je i drago sto nam se formiranjem ove nove crveno-crne koalicije , ukazuje nova sansa da raskrstimo sa svim olosima iz 90ih , sa kojima nismo uspeli da se obracunamo posle 5.oktobra.
Zivela Srbija i napred u konacni obracun sa svim unistivacima Srbije 90ih godina, zbog kojih ispastamo i dan danas!!!

Mile s Cubure

pre 11 godina

Glasam za DS od prvih visestranackih izbora. Sad sam za to da vladu pravi SNS. Takodje sam i za smenu vlasti u Beogradu. Nista nisu uradili po pitanju korupcije. Ne pricam o kourupciji na visokom nivou, jer za nju ne znam, tj. nemam nacina da saznam, ali na ovim najnizim nivoima i te kako dobro znam. Platis sve poreze, prikupis sve papire(kojih treba previse) i opet ne mozes da zavrsis nesto ( konkretno ja nisam mogao dve godine da uknjizim stan) zato sto oni uvek traze nesto sto nije u tvojoj nadleznosti. I sve izgleda nemoguce dok se ne daju pare, a potom sve ispadne jako jednostavno i resivo u roku od par dana. Mi naravno nemamo kome da se zalimo, jer gospoda iz Gradske uprave postaju nedostupna, odmah posle izbora.

mama

pre 11 godina

Ma dajte bre! Šta taj Dačić umislja?! Prvo sam se razočarala kada je pobedio Nikolić jer prosto ne mislim da je pravi reprezent građana Srbije(bar mene ne) a još i ako ovaj bude premijer?!!! Ne želim da me svet posmatra kroz njih! I ko uopšte pita Rusiju?

srećko

pre 11 godina

Ha, znao sam, došli smo do ključnih stvari ovih u nedogled pregovora DS i SPS.Sad je na ozbiljnom testu DS da li po svaku cenu ostati u vladi koju će predvoditi manjinski partner ili ti prelomiti i reći ok mi se povlačimo idemo u opoticiju i to je kraj.

nn

pre 11 godina

Gotova je prica odavno. SNS - SPS sa trabantima i G17 tj URS po novom
Borise ne ponizavaj se vise. Razbicemo ih uskoro ali sada kako treba. Idemo uskoro opet ko nekad.

Darko

pre 11 godina

Odlicno, sada neka BoTa napise jos jednu deklaraciju o pomirenju i neka ode u istoriju. Ako DS ne lusstrira svoju stranku pod hitno ocekujte jos gor vremena....

Ja

pre 11 godina

Ja sam protiv ovog coveka demostrirao onih 90tih, ali moram da priznam da je on ubedljivo najbolji politicar u Srbiji (sto je vise nego zalosno)
Covek je partiju koja je bila pred raspadom, i da je bilo pravde nebi trebalo da postoji sada, doveo do toga da vodi zemlju.
Na sledecim izborima, ako ovako nastavi bice najaca parlamentarna stranka.

ivica,kv

pre 11 godina

...bravo gnci,bice dogovora...necete se tako oprati..kako god,vrerme radi protiv svih vas...polako samo,misle gospoda iz DS-a da ce se spasiti ako odu u opoziciju,a to sto su uzeli Beograd sa socijalistima,to je kao pola Srbije,tako i ovi drugi nesposobni Narodnjaci nude sve Dacicu...polako samo,radite kao da vam je tata ostavio Srbiju u nasledstvo...doci ce i taj dansamo polakom...svi u paketu cete u opoziciju ili zatvor...boze daj

Strogg

pre 11 godina

E pa nećeš biti premijer! Ni kod Vučića ni kod Borisa! Zgadio si se i Bogu i narodu! Kako god bilo neprimereno da koliciju sastavljaju DS i SNS, to je bolje za sve.Ako je mogao PASOK u koaliciju sa Novom Demokratijom onda mogu i Boris i Vučić! Neka oroče koaliciju na dve godine, pa ako ne ide, onda prevremeni izbori! Ovaj trol vuče za nos celu Srbiju već mesec dana sa tendencijom nastavka ove agonije! Ako Boris popusti...bolje neka se onda pokrije ušima za sva vremena!

asidaosnfoanfasof

pre 11 godina

sam naslov pokazuje kakvi su nasi politicari , boli njih uvo sto Srbija propada , oni gledaju u koje fotelje da se smeste da njima bude dobro . sto vise vi odugovlacite nama sve gore ...

goran

pre 11 godina

OK, SPS i SNS jesu srodne stranke. Mnogo je bolje ponovo dobiti crveno-crnu koaliciju na vlasti, pa da ponovimo lekciju koju, očigledno, nismo naučili, nego da se gnjavimo sa hibridnom vlašću. Uostalom, Kanadi, SAD, Australiji i Nemačkoj ponestaje sveže visokokvalifikovane radne snage, pa je ovo prava prilika da ode i ono malo mozga sto nam je ostalo.

dragan

pre 11 godina

ochaj. sta drugo reci. vazno je sta rusi kazu. iskreno, posle svih ucena, bolje je za ds opozicija. ovom je samo vlast u glavi. neka naprave vladu sa sns, da se ljudi podsete divnog zivota iz 90tih.

vlada

pre 11 godina

do sada sam mislio da si pametan asada sam shvatio da si pohlepan!!!!

U prethodnoj vladi ste uzeli mesto ministra za sfalt (odlično mesto za ugradnju što se para tiče), ministarstvo prosvete (pišete udžbenike i obrazujete mladež, i što je najbitnije možete da unesete neophodne promene u udžbenik iz istorije za podizanje renomea stranke), i MUP (tu nit možeš da dobiješ nit da izgubiš jer to mesto ne nosi preveliku odgovornosta a to sve funkcioniše nekako i bez vas)! Niste uzeli ni jedan resor koji sa sobom nosi neki veliki teret (spoljašnji poslovi, zdravstvo, finansije, privreda, poljoprivreda), i pustili ste ostale da gube poene kod gradjana dok ste vi zapravo bili jedini koji nešto i rade jer se niste bavali ničim što je preterano odgovorno a infrastruktura nam je tako gadna da bi svako od nje mogao samo bolje nešto da napravi jer gore od ovoga nije moglo)! e ako dačić bude premijer bogami počećete i vi da gubite glasače, jer nećete ništa moći da uradite na toj poziciji a bićete krivac za sve što krene naopako u ovoj zemlji (a kako stoje stvari krenuće)!

zorz

pre 11 godina

Tadicu, kao verni glasac DS-a zelim da idemo u opoziciju.Nemoj pristati na ucene!Prosto je neverovatno kako se bahato i bezobrazno ponasa SPS i URS.Daj im vlast,iovako suruju sa SNS-om i neka dokazu i pokazu kako ce voditi Srbiju.Neka pokazu onima koji su za njih glasali da li su bili u pravu.Necu reci da im pokazu da nisu bili u pravu jer bi to bilo pristrasno sa moje strane...ja znam kako ce nam biti a vi gledajte.Nismo valjda ludi da dozvolimo da nas ucenjuju.Na sledecim izborima ovaj potez ce se visestruko vratiti DS-u, budi uveren u to.

ivica

pre 11 godina

Lepo je Pesicka rekla da DS odkaci malog. Tadic je povratio iz mrtvih Dacica, sada mu ovaj vraca. Da je Dacic bar neko ni po jada. Primitivan, nasilan, sovinista.

Miladin

pre 11 godina

E pa Ivice , ovo ce ti biti prva velika greska ,a li nekako mi je drago,jer ce napokon da se Demokratska stranka konsoliduje i da ce za nepunih 2-3 meseca te tvoje Vlade sa SNSom , da te napokon oduva sa politicke scene , i tebe i sve tvoje SPS krimose i hohstaplere , kojih nismo na zalost uspeli da se otarasimo posle 5.oktobra.Sada napokon nema vise tzv "velikog pomirenja" i nema vise glupavih "jednakih 2 bola" , koje je na zalost izgovarao Tadic ,misleci na bol DSa zbog gubitka Djindjica i na bol SPSa zbog gubitka Milosevica , kao da je to uporedivo.Bota ce morati da se ili konsoliduje i krene u unistavanje te SPS-SNS-Dinkic Vlade i konacno rackrscavanje sa rezimom 90ih ili ce to morati da prepusti nekom drugom iz DSa .
Jos jednom , nekako mi je i drago sto nam se formiranjem ove nove crveno-crne koalicije , ukazuje nova sansa da raskrstimo sa svim olosima iz 90ih , sa kojima nismo uspeli da se obracunamo posle 5.oktobra.
Zivela Srbija i napred u konacni obracun sa svim unistivacima Srbije 90ih godina, zbog kojih ispastamo i dan danas!!!

MaxCohen

pre 11 godina

Kako je samo Dacic poleteo...kakav ce to prasak da bude pri ateriranju. Kaaabuuum!
Ajmo DS u ilegalu lagano, pustite frikove da pokazu koliko su stvarno nesposobni, sami ce raspisati za godinu, dve prevremene izbore. Procistite , proluftirajte, amputirajte gamad u spostvenim redovima i eto vam 50% glasova na tacni za koju godinu. Pod uslovom da se dozovete pameti i da stvarno uradite veliko spremanje. U protivnom eto vas sa DSS-om egal na sledecim izborima. Vi ste na potezu...PR sa dihtungom na ustima, Sir Dulic, kum Shule, Petrovic, out pod hitno. Jeremica ste sklonili, srecom. One down, few to go...

goran

pre 11 godina

OK, SPS i SNS jesu srodne stranke. Mnogo je bolje ponovo dobiti crveno-crnu koaliciju na vlasti, pa da ponovimo lekciju koju, očigledno, nismo naučili, nego da se gnjavimo sa hibridnom vlašću. Uostalom, Kanadi, SAD, Australiji i Nemačkoj ponestaje sveže visokokvalifikovane radne snage, pa je ovo prava prilika da ode i ono malo mozga sto nam je ostalo.

pera

pre 11 godina

he he he Tako vam i treba gospodo iz DS-a. SPS vam skroz kreira vladu, jer ste maloumni i doveli ste sebe u ovu situaciju. Dolazi vam na naplatu vasa bahatost i ne sagledavanje stvarnog stanja u zemlji, za koje ste sami krivi... Da ne zivim u Srbiji smejao bih se grohotom... :)

Zoro

pre 11 godina

Traži, Ivice:
- da kleče koaliciono na kukuruzu u Skupštini na prvoj sednici
- da se u'vate za uši i igraju u Dnevniku 2
- da pevaju "Amerika i Engleska biće zemlja proleterska"
- da imaš više slika u njihovim medijima od Stanije
- da ti daju Krunsku za sedište SPS
- da 80% tendera bude tvoje
- 6 građevinskih dozvola na Dedinju, svaka po min. 10.000 kvm
- da smo ti putuješ u Brisel i Vašington
- da Slobina slika visi na sednicama vlade
- da Slavica DJ. D. donosi odluke Glavnog odbora DS
- da Mira i Marko budu potpredsednici demokrata
- da niko ne dira Krkobabića dok je Mićun u politici
- da se Bajatoviću udvostruči plata, malo je 13.000 evra mesečno
- sve upravne odbore, nadzorne odbore, javna preduzeća i dr.
- za Palmu moraju još 2 žirafe da se kupe
- da se skine sa Jutjuba onaj snimak "Kale-brdo", ako ne da se zabrani YT
- da te zovu "Veličanstveni", a sebe "Nejaki"
...
Traži Ivice! Ovo kažem kao protivnik SPS od 1989. do danas i birač DS 1990.-2008.

zorz

pre 11 godina

Tadicu, kao verni glasac DS-a zelim da idemo u opoziciju.Nemoj pristati na ucene!Prosto je neverovatno kako se bahato i bezobrazno ponasa SPS i URS.Daj im vlast,iovako suruju sa SNS-om i neka dokazu i pokazu kako ce voditi Srbiju.Neka pokazu onima koji su za njih glasali da li su bili u pravu.Necu reci da im pokazu da nisu bili u pravu jer bi to bilo pristrasno sa moje strane...ja znam kako ce nam biti a vi gledajte.Nismo valjda ludi da dozvolimo da nas ucenjuju.Na sledecim izborima ovaj potez ce se visestruko vratiti DS-u, budi uveren u to.

Srbistanac

pre 11 godina

hahaha pa ovo je fenomenalno. Ja glasam da Velja dobije ministarstvo kulture, Bogoljub investicije, Palmi hmmm ovo je tesko pitanje, pa da, nacionalne manjine i ljudska prava, cek koga sam zaboravio, pa da, predivnu Jorgovanku u ekonomiju oma i moglo bi i dalje da se nabraja, alo odoh da se smejem pa da placem.

Strogg

pre 11 godina

E pa nećeš biti premijer! Ni kod Vučića ni kod Borisa! Zgadio si se i Bogu i narodu! Kako god bilo neprimereno da koliciju sastavljaju DS i SNS, to je bolje za sve.Ako je mogao PASOK u koaliciju sa Novom Demokratijom onda mogu i Boris i Vučić! Neka oroče koaliciju na dve godine, pa ako ne ide, onda prevremeni izbori! Ovaj trol vuče za nos celu Srbiju već mesec dana sa tendencijom nastavka ove agonije! Ako Boris popusti...bolje neka se onda pokrije ušima za sva vremena!

simpson

pre 11 godina

Pa to je čovek koji je pre mesec dana tražio od Tadića da prihvati ulogu mandatara, pa onda krenuo da ucenjuje, te neće Čedu, te hoće Dinkića a u stvari od izborne noći on hoće samo mesto premijera. Samo se nadam da će biti i u SNS mudrosti pa da ovoga čoveka koji je u ovih dva meseca pokazao svoje pravo lice prvo prebace u opoziciju pa onda i u zatvor. Ko je za veliku koaliciju nekoa preporuči.

komeNdija

pre 11 godina

Malo je premijersko mesto, objektivno malo za kapicitet kakav je Dačke odnosno može pod uslovom da mu Tadić bude šef kabineta a Čeda sekretarica i kafe kuvarica.

Pa zar ne vidite da vas Ivica piiiip za sve pare. Ako more niste ni zaslužili bolje, vi ste ga vaskrsnuli pa je red da vam vrati...

Uros

pre 11 godina

Mislim da bi DS trebalo da odustane od pravljenja vlade i ne dopusti malim strankama da sa njom brisu pod. Treba da se drzi svojih principa bez kompromisa.

misko

pre 11 godina

Prava stvar da se ujedine SNS i SPS pa da definitivno za godinu dana udarimo k....m o ledinu.Do tada Tadiću čišćenje kukolja u DS pa na nove izbore uz potpunu pobedu i odlazak na smetlište istorije SPS i SNS.

nn

pre 11 godina

Gotova je prica odavno. SNS - SPS sa trabantima i G17 tj URS po novom
Borise ne ponizavaj se vise. Razbicemo ih uskoro ali sada kako treba. Idemo uskoro opet ko nekad.

Ivan

pre 11 godina

Da mi je neko pre 12 godina rekao da će za 12 godina ključni čovek za formiranje vlade biti ivca dačić, učinio bih sve ali baš sve u tom trenutku da onaj protest na koji je izašla cela Srbija preraste u krvavu revoluciju. Danas najiskrenije žalim što nije bilo tako.

Nesa

pre 11 godina

Jadni li smo ako nam Dačić bude predsednik vlade
(DS-SNS, 22. jun 2012 16:59)

Dačić Premijer, Dinkić Ministar finansija, Bogi Karić Guverner NBS, Aca Vučić Ministar policije, Aca Vulin Ministar vojni, mr. Velja Kapitalni ministar. Još samo da udenemo negde Baba Julu. Pa ovo, kao da živimo u Diznilendu.

Zorica

pre 11 godina

E što bi volela da DS digne ruke od Dačićevih ucena i da za četri godine , a možda i pre, naprednjaci usisaju SPS-ve birače i da SPS ne pređe cenzus.Palma i Krkobabić lako mogu da pređu kod Tome, i onda baj baj.

mama

pre 11 godina

Ma dajte bre! Šta taj Dačić umislja?! Prvo sam se razočarala kada je pobedio Nikolić jer prosto ne mislim da je pravi reprezent građana Srbije(bar mene ne) a još i ako ovaj bude premijer?!!! Ne želim da me svet posmatra kroz njih! I ko uopšte pita Rusiju?

srećko

pre 11 godina

Ha, znao sam, došli smo do ključnih stvari ovih u nedogled pregovora DS i SPS.Sad je na ozbiljnom testu DS da li po svaku cenu ostati u vladi koju će predvoditi manjinski partner ili ti prelomiti i reći ok mi se povlačimo idemo u opoticiju i to je kraj.

dragan

pre 11 godina

ochaj. sta drugo reci. vazno je sta rusi kazu. iskreno, posle svih ucena, bolje je za ds opozicija. ovom je samo vlast u glavi. neka naprave vladu sa sns, da se ljudi podsete divnog zivota iz 90tih.

VLada

pre 11 godina

Na osnovu cega, kojih to kvaliteta, kojih rezultata ? Lete ljudi u vazduh u podne u samom centru Beograda, svaki dan pljacka, izboden neko, korupcija i poltronizam svuda oko nas, a mi bi jos i jos i jos....

Sync

pre 11 godina

Slazem se, dakle Dacic premijer, ministar policije, dao bi mu i mistarstvo odbrane i ako moze Nikolicevo mesto, da objedinimo vise sve te funkcije i damo ih Dacicu koji najbolji kadar za upravljanje drzavom, a bio je i odlican student sve desetke, i na ovim poslednjim izborima dobio je najvise glasova. Ne trebaju nam nikakvi vise politicari, Dacic ce raditi sve sam, jer on je najbolji. A mi pasose u ruke, dok je jos na snazi beli sengen, i bezanija.

vlada

pre 11 godina

do sada sam mislio da si pametan asada sam shvatio da si pohlepan!!!!

U prethodnoj vladi ste uzeli mesto ministra za sfalt (odlično mesto za ugradnju što se para tiče), ministarstvo prosvete (pišete udžbenike i obrazujete mladež, i što je najbitnije možete da unesete neophodne promene u udžbenik iz istorije za podizanje renomea stranke), i MUP (tu nit možeš da dobiješ nit da izgubiš jer to mesto ne nosi preveliku odgovornosta a to sve funkcioniše nekako i bez vas)! Niste uzeli ni jedan resor koji sa sobom nosi neki veliki teret (spoljašnji poslovi, zdravstvo, finansije, privreda, poljoprivreda), i pustili ste ostale da gube poene kod gradjana dok ste vi zapravo bili jedini koji nešto i rade jer se niste bavali ničim što je preterano odgovorno a infrastruktura nam je tako gadna da bi svako od nje mogao samo bolje nešto da napravi jer gore od ovoga nije moglo)! e ako dačić bude premijer bogami počećete i vi da gubite glasače, jer nećete ništa moći da uradite na toj poziciji a bićete krivac za sve što krene naopako u ovoj zemlji (a kako stoje stvari krenuće)!

Ladislav

pre 11 godina

Majko mila. Nemojte povladjivati vise ovom egzemplaru ako Boga znate. Batalite sve kombinacije sa SPS om, i ako ne ide drugacije , zar ne bi bilo lepo pustiti ih da sa svojim jatom pokusaju uciniti nesto dobro ovoj Srbiji. Akcenat je na pokusaju. Kada uvide da za to nemaju kapaciteta , tada ce ih proslost progutati za sva vremena, nadam se ! Mutivoda nevidjeni !

Darko

pre 11 godina

Odlicno, sada neka BoTa napise jos jednu deklaraciju o pomirenju i neka ode u istoriju. Ako DS ne lusstrira svoju stranku pod hitno ocekujte jos gor vremena....

niste bre normalni

pre 11 godina

Pa onda neka ovi iz DSa traze da nema URSa u Vladi. I eto dogovora. Ne moze i jare i pare za stranku koja je osvojila 15% na izborima. Ovako ispada kao da je SPS osvojio 51% pa samo traze manjeg partnera.

ko da je bitno

pre 11 godina

ahahaahahah pa vi posle kazite da se istorija ne ponavlja eto nam 90ete malo bombe malo SPS malo radikali malo Mrka pre vremena pa zvanicnu posetu Mirjane i Marka Srbiji, sta nas briga "da smo mi zivi i zdravi" BURE BARUTA

Posmatrač

pre 11 godina

Dakle Dača je konačno počeo da otvara karte.Znači razgovor o navodnim principima oko kojih treba da se slože stranke u pregovorima. To je samo bila prašina u oči javnosti.Suština svega je bila premijerska fotelja i ništa manje.

Mile s Cubure

pre 11 godina

Glasam za DS od prvih visestranackih izbora. Sad sam za to da vladu pravi SNS. Takodje sam i za smenu vlasti u Beogradu. Nista nisu uradili po pitanju korupcije. Ne pricam o kourupciji na visokom nivou, jer za nju ne znam, tj. nemam nacina da saznam, ali na ovim najnizim nivoima i te kako dobro znam. Platis sve poreze, prikupis sve papire(kojih treba previse) i opet ne mozes da zavrsis nesto ( konkretno ja nisam mogao dve godine da uknjizim stan) zato sto oni uvek traze nesto sto nije u tvojoj nadleznosti. I sve izgleda nemoguce dok se ne daju pare, a potom sve ispadne jako jednostavno i resivo u roku od par dana. Mi naravno nemamo kome da se zalimo, jer gospoda iz Gradske uprave postaju nedostupna, odmah posle izbora.

Roni

pre 11 godina

Vi pristalice Ds-a sto sada kukate i cvilite da vam je svako kriv, podseticu vas samo da su upravo vasi lideri rehabilitovali Dacica 2008 godine, zbog cega je i DS dosao na tako niske grane! Tada sam rekao da vise u zivotu necu glasati za njih, kao ni niko moj blizi! Sada imate rehabilitovanog Dacica jaceg nego ikad i svemu ste samo vi krivi! Uopste me ne zanima sa kim ce da sastavlja vlast....

Baća

pre 11 godina

Potpisali ste deklaraciju o pomirenju..Prva i najveća greška DSa posle koje su izgubile moj glas..Sada slede ovakva ucene koje ne treba da nas čude.

Zoran

pre 11 godina

Eto dragi moji gradjani Srbije, izabrali ste "malog Slobu" za premijera svojim glasovima; ocigledno da mnogima u Srbiji pokojni "veliki" Sloba nedostaje. Iza "malog" kao I nekad iza "velikog" stoji mama-Mira. Mozda ce i narednih par godina "narod" da odluci da se Srbiji vrati staro ime: Socijalisticka Republika Srbija.

ivica,kv

pre 11 godina

...bravo gnci,bice dogovora...necete se tako oprati..kako god,vrerme radi protiv svih vas...polako samo,misle gospoda iz DS-a da ce se spasiti ako odu u opoziciju,a to sto su uzeli Beograd sa socijalistima,to je kao pola Srbije,tako i ovi drugi nesposobni Narodnjaci nude sve Dacicu...polako samo,radite kao da vam je tata ostavio Srbiju u nasledstvo...doci ce i taj dansamo polakom...svi u paketu cete u opoziciju ili zatvor...boze daj

Eto vam...

pre 11 godina

Srbijo, dobila si sta si trazila. Vi kao na izborima da pokazete nezadovoljstvo a pucila sami sebi u nogu. Da bas oni ljudi opet vladaju koji su doveli nasu drzavu tamo gde se sada nazali (na dnu dna), daleko je bilo da pomislim posle 5. oktobra.

plebs

pre 11 godina

To mesto je mogao da traži i pre mesec dana. Nije mi jasno zašto smo izgubili dragocenih mesec dana? Kako smo mi komplikovan narod. Krivo posađen.

Srđan

pre 11 godina

Ljudi, vreme je za "veliku" koaliciju, sa Tadićem kao premijerom.
Daću vam dve bitne prednosti: izbegli bi kohabitaciju i mogli bi da oduvamo sve ove male parazite: Dačića, Krkobabića, Palmu, Dinkića i sl.
Ne kažem da je ovo idealno, ali kako mi uvek biramo između dva ili više zala, mislim da je ova kombinacija najmanje zlo.

crni gruja

pre 11 godina

Opasan je ovaj što ga pešićka zove "mali Sloba", nije njemu tek tako izletelo iz usta "ne znam ko će biti predsednik, ali znam ko će biti premijer".

Vladimir

pre 11 godina

Daj Boze da na sledecim izborima svi glasamo pametno za nekog potpuno novog, koji nije manipulant i lopina kao svi ovi sadasnji politicari!

Pilece pamcenje!

pre 11 godina

Od pocetka kampanje za 2. krug predsednickih izbora znalo se kakva je zmija ovaj covek. Imao je odlicnu saradnju sa DSom proteklih godina, ali izgleda da su njegove ambicije i apetiti mnogo veci. Licno smatram da je lider SPSa umnogome doprineo padu rejtinga Borisa Tadica ostavsi debelo neutralan tokom kampanje za 2. krug za razliku od Palme i lidera mnogo drugih stranaka koje su otvoreno podrzale Borisa Tadica kao bolju opciju za sledeceg predsednika. Na pocetku pregovora o novoj vladi otvoreno su rekli da cekaju da DS predlozi mandatara i da bi i oni voleli da Boris bude sledeci premijer kao najbolje resenje, a onda su poceli, da se zargonski izrzaim, da tupe... Sve samo da bi nasli povod da se okrenu SNSu koji ce im u svemu popustiti samo da bi se dokopali vlasti. I u sred kampanje se videlo, po govoru ovog coveka, punog samopouzdanja i uzvisenosti da je kao on taj jedini koji moze da vodi ovu zemlju. Licno mislim da je dobro radio posao ministra unutrasnjih poslova ali da je to dobro radio jedino jer je imao dobre partnere u vladi. Lose bi bilo kada bi on bio premijer jer jer jak samo na recima punih domoljublja i strogog nacionalizma, a to ne valja kod jednog ozbiljnog premijera, ne u tolikoj meri. Kako vreme protice, sve sam vise za tu opciju da DS ode u opoziciju, dozvoliti losima da formiraju vlast, malo nazaduju zemlju, upropastiti sve sto je dobro uradjeno za ovih 4-5 godina i konacno ocistiti politicku scenu od tih ljudi, ali ce i nakon toga Srbi gresiti.

vesna

pre 11 godina

Pa kako to g-dine Dacicu,prvo izjava da Vas mesto premijera ne zanima i da zelite da nastavite zapocet rad kao ministar policije,a sad vec menjate misljenje,odmah ste pokazali da ste smutljivac,to posten covek ne radi...Menjate misljenje kao i Toma Nikolic,cas jedno pricate,cas drugo,pa kako da Vam covek veruje...Za Vas nisu hteli da glasaju ni zitelji rodnog Zitoradja,a sad mi je jasno i zasto...

lala

pre 11 godina

Ajmo sad svi:KRIVI SU BELI LISTICI!
Ma nemojte. Kriva je iskljucivi DS zbog svoje gramzivosti,samozivosti, korumpiranosti,bezidejnosti jer nije sprovela reforme i ponovo ‚‚podojila‚‚ SPS da poraste.
Sada neka se cese!

Mladen

pre 11 godina

Baš jedva čekam da vidim kome sam dao glas na parlamentarnim izborima, pošto sam zaokružio SPS-PUPS-JS. Iskreno govoreći, kao višegodišnji simpatizer DS-a, učinio sam to da bih kaznio DS, ali nadajući se da će Dačić biti premijer, a Tadić predsednik. Možda ne bi bilo loše da se DS povuče u opoziciju i ova teška vremena i odluke prepusti SNS-u. U svakom slučaju bolje za njih, a za nas se ionako preterano ne brinu.

gerber

pre 11 godina

Pa po meni ovo je logičan zahtev Ivice Dačića. DS je svakim danom sve slabiji a i narod je istinu govoreći, rekao NE Borisu Tadiću!

Vladimir LDP

pre 11 godina

Dacic i treba da bude premijer, jer pored SNS, SPS je jedini pobednik ovih izbora. DS je dobio 16% glasova manje, a Tadic izgubio na predsednickim izborima dobivsi skoro duplo manje glasova nego na proslim (preko 800 hiljada manje). Takav covek nema legitimitet da vodi vladu i drzavu, kao ni stranka koja je toliko pala. SNS-SPS treba da bude stozer buduce vlade, Dacic premijer, posto je prvi covek SNS predsednik, doduse vise nije u SNS ali ta stranka ga je "iznedrila". Tako da, to je ono sto je narod hteo. Drago mi je da se Dacic doziva pameti, i shvata da ako bude isao protiv volje naroda, to ce lose da se zavrsi po SPS i njega licno. A uz to, sa ljudima iz SNS ce sigurno bolje da saradjuje nego sa ovim infantilnim likovima iz DS, koji ne mogu najprostije stvari da se dogovore sto godina.

Dule NS

pre 11 godina

-DOSTA JE BILO!
-Tadiću idi u opoziciju! Znam da je teška odluka prepustiti Srbiju na milost i nemilost ovim karikaturama od političara, ali narod ih je izglasao pa ih je i zaslužio!
-Zato pusti lepo taj narod da uživa u svojim "plodovima"!
-Pa za koju godinu, ako išta ostane od ove Srbije, DS će sam vladati Srbijom!
....ja se samo nadam da uskoro odlazim odavde, ali mi žao moje porodice i prijatelja koji još uvek ne mogu da odu! Žao mi je, što im jedini život koji imaju propada u ovoj rupetini!

asidaosnfoanfasof

pre 11 godina

sam naslov pokazuje kakvi su nasi politicari , boli njih uvo sto Srbija propada , oni gledaju u koje fotelje da se smeste da njima bude dobro . sto vise vi odugovlacite nama sve gore ...

poznavaoc stanja

pre 11 godina

Prava stvar bi bila kada bi SNS i SPS sa svojim satelitima napravili vladu.Ali ne lezi vraze,to bi znacio direktan upliv MOSKVE u Srbiju i u tom slucaju bi se za vek i vekov pozdravili sa Evropom,izbori bi bili farsa kao u RuskojAbhaziji i Juznoj osetiji,Niska (Ruska)vojna baza bi procvetala i Srbija bi i definitivno postala MESTO ZA IZBEGAVANJE

Sale

pre 11 godina

DS je gajio zmiju u nedrima a sada je ista zmija ujeda. To je prosta racunica... Zatim, nece Dacic premijersko mesto i policiju samo zbog Rusa, on to hoce zeli i zahteva onako kako mu je Mira Markovic naredila!!! Ako SNS i SPS naprave vladu eto Karica i Markovica dinastije nazad u Srbiji!!!
Mislim da ce DS ipak otici u opoziciju dok ce vlada puci pre ili kasnije koliko za godinu dana.

bane

pre 11 godina

Na političkoj sceni je ostao samo šljam. Ne znam ko mi je od njih odvratniji, da li Tadić koji je sve ovo zamesio recikliranjem socijalizma ili Dinkić/Dačić ili Čeda koji je za dva dana zaboravio na svoj preokret. Srbija treba nove ljude koji se nisu bavili politikom i koji nemaju putera na glavi. Sve kombinacije oko vlade se svode na isto - dalje propadanje i nastavak kradje na svim nivoima. Ne znam da li su u Srbiji mogući socijalni protesti kao u Španiji, Italiji ili Grčkoj jer za takvo nešto je ipak potreban minimum ljudskog dostojanstva i civilizovanosti što nama nedostaje ali se ni to ne može isključiti. Avantura se nastavlja!

sabahudin

pre 11 godina

Znači došlo se do suštine pregovora.Nisu u pitanju principi i program vlade,nego Dačićeva želja da mu leđa greje premijerska fotelja.

Ivan

pre 11 godina

Ds u opoziciju, jer ako prihvatite ovakve uslove sledi vam propast na sledecim izborima. Prihvatite li ovakva uslovljavanje bicete stranka bez stava i karaktera, prihvatate svakoga za partnera kako bih ostali na vlasti. Zato lepo u opoziciju, otarasite se parazita koje nesumljivo imate u svojim redovima! Nek bucko sa sns formira vladu, ta vlada ce biti kratkog veka jer oni definitivno nemaju nikakav plan za ovu zemlju. Ne kazem da je sa Ds-om bilo dobro ali ovi su gori sto puta, I VRACAJU NAS U 90-TE!

guberevac

pre 11 godina

Lepo sam preporucio Tadicu u jednom od svojih komentara da se povuce i ostaviSPS i SNS da sa svojim pajtosima naprave vladu, a da se DS da na posao da pocisti sve sto nevalja u stranci, odmori se malo u opoziciji i skupi snagu da vrati Srbiji dostojanstvo. Ovo sto trazi Dacic je van pameti i ne treba pasti na tu ucenu. Ponasa se kao da je osvojio neznam koliko glasova. I to sto je dobila njegova koalicija neka zahvali penzionerima Krkobabica. Neka vladu formiraju Toma, Vucic, Dacic i Dinkic, jer odlicno odgovaraju jedni drugima, isti su. A kad vrate Markica i Mirjanicu, oni koji su iz inata glasali za njih ili nisu izasli na izbore neka se zamisle. Inat, zloba i prevrtljivost ce nas definitivno unistiti i kao narod i kao zemlju.

Neko iz mase

pre 11 godina

...j*** lud zbunjenog...izgleda da su ipak bili u pravu oni koji nisu ni izašli na izbore ili su ubacili prazan listić. Znači "braća" Rusi koče formiranje nove vlade...pa naravno to se od njih moglo i očekivati, koja smo mi banana država...strašno

Dragan nbgd

pre 11 godina

I tako je DS otišla u političku istoriju.Sve ste uzgubili,SVE !
(Aujoj, 22. jun 2012 15:05)


Ali će zato na sledećim izborima da osvoje apsolutnu većinu i sami fromiraju vladu!
Zato treba da se zahvale Ivici Dačiću i pošalju ga kod Tome da malo zajedno sa svojom stručnošću unište i unazade Srbiju... a onda za jedno godinu dana nove izbore - ako išta ostane od Srbije do tada!

Tadiću, budi pametan!
Idi u opoziciju! Nemoj da učestvuješ u povampirenju devedesetih!

Mislilac

pre 11 godina

Ali, moram vam priznati da mi je malo cudno da cujem pristalice DS-a koji govore da bi trebalo pustiti SPS i SNS da naprave vladu, pa da opet pravimo 5ti oktobar. Iskreno, ako je neko zasluzio 5ti oktobar, to je DS,na celu sa Tadicem i ostalom ekipom, zbog unistavanja ekonomije i Srbije uopste za poslednjih 5-6 godina!

Radmila

pre 11 godina

ovo je vise postalo mlacenje prazne slame... ds nek se lepo povuce u opoziciju, ovi ostali ako se dogovore nek pozure, ako ne onda lepo novi izbori pa 'ajd' jovo nanovo

Ja

pre 11 godina

Ja sam protiv ovog coveka demostrirao onih 90tih, ali moram da priznam da je on ubedljivo najbolji politicar u Srbiji (sto je vise nego zalosno)
Covek je partiju koja je bila pred raspadom, i da je bilo pravde nebi trebalo da postoji sada, doveo do toga da vodi zemlju.
Na sledecim izborima, ako ovako nastavi bice najaca parlamentarna stranka.

David Pantovic

pre 11 godina

Vracaju se Slobini i Mirini. Tesko nama. Srbiji nema pomoci. Rusi ne zele Tadica za premijera. Kad cemo mi jednom shvatiti da nama Rusi nikad u istoriji nisu pomogli za bilo sta ali verovatno placaju nase politicare. Ali dobro slicni smo, obe zemlje korumpirane I kriminalne na najvisem nivou. Mira dala instrukcije malom Slobi hoce da se vrati u zemlju, Marko potrosio sve pare. Mozda ce nam Marko biti ministar u buducnosti. Jedva cekam. To je definitno alarm da pobegnem iz ove drzave. Pa makar I cistio ulice po Becu I Berlinu bicu srecniji.

Branko

pre 11 godina

Najveći gubitnici ovih izbora biće na kraju građani Srbije. Izgubiće i to poprilično i Demokratska stranka, mislim da joj u budućnosti preti raspad, moraće tajkuni, koji sada njome vladaju, naći nove politička rešenja. A g.Dačiću sve čestitke, divim se čoveku koji znanjem, radom i ponašanjem ne prelazi nivo gimnazijskog maturanta a sve vuče za nos.

kaiser

pre 11 godina

"Bahatije i licemernije od DS/a nema ni jedne politicke grupacije.
(IVA /sabac, 22. jun 2012 16:15)"

O, ima i te kako.

Recimo ona koja za par dana predje put od "Nož, žica, Srebrenica" pa do "Čestitke g-đi Vesni Pešić, u pravu je"

jednoruki krstivoje

pre 11 godina

7 jahaca apokalipse :Aleksandar Vucic,Ivica Dacic,Mladjan Dinkic,Bogoljub Karic,Aleksandar Vulin,Velimir Ilic i opciono Vojislav Kostunica.Bice zanimljivo ziveti u Srbiji narednih godina!Jos ako zaratimo s nekim cisto ono da dokazemo da se Srbija nikad saginjati nece ...

Petar Veliki

pre 11 godina

49 dana i noci,pomnozeno sa najmanje 100.000 eura po danu to je ono sto je izvesno plus finansiranje stranaka za izbore(sto je no cens za jednu siromasnu zemlju)u iznosu preko 2.mil eura -SVE to zajedno cini jednu ogromnu svotu koja je velika i za jake i stabilne zemlje sveta ALI za nas i politicku elitu u Beogradu to je NISTA,a ja kazem to je cena koju drzavljani placaju da im povampirene snage socijalista vaskrsnu i da imaju premijera u liku i delu velikog - malog Slobe - Ivicu Dacica mesetara i intelektualnog politickog kameleona iz okoline Nisa,tj iz paprikarskog kraja u srcu unutrasljosti.Narode Srbije,intelektualna elito Beograda ustani i pokazi svoju snagu i pamet i nedozvoli povratak crvenih hordi u vlasti u Srbiji.Preklinjemo Vas svi oni koji su zbog takvih napustili zemlju 90-tih,zbog Vas koji ste ostali tamo jer ako se ONI vrate ,neka Vam je sam BOG na pomoci.HVALA-srbin iz Montreala

Milos

pre 11 godina

Strasno. A jos gore Vucic ministar policije? Koje on kvalifikacije ima za to mesto? Ovo je luda zemlja, ludo vreme... Naravno da Rusi nece Tadica, jer im se on najmanje ulizuje. E sad navijam da vladu sastave SPS i SNS, pa da vidimo kako cete ziveti vi sto ste glasali za Dacica i Tomu. Ja cu se snaci, zivecu u selu nije problem. Ali vi iz gradova sto ste glasali za ove dve stranke, pazite sta sam rekao: Molicete Boga da sto pre dodje prolece da imate zelenu travu da pasete!

jel' konacno jasno?

pre 11 godina

Tadicu jel' ti sad konacno jasno?Ili treba da ti se crta?

U opoziciju lepo,pocistite svoju stranku,pa onda imate cemu da se nadate i mi i vi.

Sve drugo je sigurna propast sirokih razmera.

maraton

pre 11 godina

Daće Tadić, daće, ali ne znamo kad će. Samo ti Ivice čekaj, a Srbija neka propada. Posle ćeš naivno izjaviti kako ti ništa nisi kriv i kako je tebi bio bitan program a ne premijerska stolica.

Mita

pre 11 godina

DS je i definitivno puko,mislim što se tiče vlade.Dosta je i bilo,a sada malo u opoziciju i da se očiste lopova,a ovoj vladi dajem max 2-3 godine...

brrrrrrrrr

pre 11 godina

Auuu pa kako ce sada Boris da napusti kucu na Dedinju! Gde ce da zivi? Rece mu cale da on nema, jadan, reseno stambeno pitanje. Morao je cak da nakon poraza ostane u vili sve u nadi da ce biti premijer. Teska situacija.

perica

pre 11 godina

Tadic treba da pusti Dacica da pravi Vladu sa Sns i Urs,a ko zna mozda i sa Dss,da unakaze zemlju kao 90-tih pa ce valjda za neko vreme da se desi 6.oktobar i da sve ove likove definitivno otera u proslost.Sa Naprednjacima i Sps od Eu nema nista i daj Boze da ne zaratimo opet i izgubimo jos neki deo zemlje poput KiM.

Komentato

pre 11 godina

S jedne strane bih voleo da zaista SNS i SPS sklope vladu pa da se konacno pokaze koliko veze nemaju, ali zaista necu zameriti DS-u ni da pristane na ucenu SPS-a...to je jedini nacin da nekako prezivimo jer sa SNS-SPS koalicijom se bojim za sopstvenu egzistenciju kao i buducnost ovog naroda

SLOBODAN

pre 11 godina

ODLICNO.IVICA za premijera,tako da na sledecim izborima zavrsimo sa Socijalistickom partijom Srbije.Kada nismo 2000.sa velikim Slobom 15 godina kasnije mali Sloba ce staviti tacku na mocni SPS.

esb

pre 11 godina

I dobice premijersko mesto, pazite sta vam kazem. Od DS-a. I treba, pa cak ni tada neki nece videti ko je Boris Tadic i njegovo drustvo i koliko im je stalo do evropeizacije Srbije a koliko do sopstvenog ostanka na vlasti i nastavka pljacke. Pa posle i cetvrti put glasajte za Tadica i "manje zlo".

Timski rad i rezultati

pre 11 godina

Zasto svi komentarisu kako je potrebno da Tadic ocisti DS i da ce onda sve da bude bolje. Ja bih pre rekao da treba da dodje neko treci i da ih ocisti sve sa sve Tadicem.
On je pokazao koliko je sposoban i sta sve ume i pored toga mnogi ga velicaju kako treba da ocisti stranku i da krene da radi. Sada je kasno za to.

Neko ko upravlja nekom firmom ili strankom treba da kreira kvalitetan tim. Tadic je kreirao svoj tim i videli smo kako izgleda i koliko je kvalitetan sto dosta govori o njemu kakav je on. Ukoliko je opravdanje da on nije mogao bolje da uradi zbog odredjenih desavanja ko onda moze da garantuje da ce sada moci. Ovo nije opravdanje.

Nama ce biti bolje kada prestanemo da velicamo pojedince i kada pocnemo da cenimo dela i rezultate. Pojedinac nije sistem.

Mi imamo problem sto imao neiskusne politicare ali zato iskusne djilkose u stranci sa demokratskim principima koja je do skoro bila najjaca. Kod nas postoje druge stranke sa demokratskim principima koje imaju veoma iskusne politicare ali nisu prepoznate od strane naroda.

Tuzno je sto smo narod kome uvek treba neki pojedinac koji ce da ga vodi bilo gde nego zdrav sistem i tim koji ce da radi profesionalno posao. Trebalo bi da se ugledamo malo na evropske zemlje kojima tezimo kako se menja vlast bez obzira kako se zove taj pojedinac.
Jednostavno je. Dao sam ti glas zbog tvog programa a ti nisi ispunio nista jos je i gore, izvini ali mozes da ides.

Sinisa

pre 11 godina

sto se sada na sav glas niko ne buni da rusi prave vladu?
u suprotnom - sta bi bilo da je cedo obisao po ,,savet" klintonovu i ucenjivo na pregovorima za vladu ??auuu kuku lele.....
ja preporucujem ds-u da ide u opoziciju i da prepusti ,,majstorima" i ,,domacinima" burazersku vladu.
mini-sloba je vec prepuno lupetao preko ekrana !neka preuzme on i vucic odgovornost za drzavu pa da vidi mo kako ce ,,savez presminkani" stvoriti blagostanje !
za to vreme,tadic treba ds da rascisti od luzera a narod ima vremena da se otrezni od ovih ,,sminkera".

$$$ vlada $$$

pre 11 godina

Možda ne bi bilo loše da se DS povuče u opoziciju i ova teška vremena i odluke prepusti SNS-u.
(Mladen, 22. jun 2012 14:39). Šta ti je čoveče, uskoro sledi prodaja EPS-a da bi država opstala a moraće i Telekom na doboš, to je jedino što je ostalo. Zato svi i grabe da sada udju u vladu u bilo kakvoj kombinaciji, (obrati paznju na LDP) i ogrebu se sa milionsku proviziji, a potom će da se povuku iz politike (na egzotična ostrva), jer od 2016. neće imati šta da se krade.

zivojin

pre 11 godina

Ako pogledamo realno, Dacic je pobednik izbora, tadic je gubitnik i parlamentarnih i predsednickih. pa ko treba ako se bira izmedju njih dvojice da dobije mesto premijera?

Namesnik

pre 11 godina

Kako ste bre prosti kada tako moram da kazem.Ili ste stvarno takvi pa to zahtevate, i cekate da li ce da odobre ili ne, a na drugoj vam se strani vec nudi to mesto, a vi se pravite tosa.Zao mi je sto moram da kazem ali sada je narod video da vam nije stalo do nase volje i do naroda vec samo do fotelja i zbog toga cete imati potpuni pad na sledecim izborima.Zao mi je zbog tog pametovanja.

Popunjen listic

pre 11 godina

@Prazan listic. O da, itekako ste doprineli stanju u kome se nalazimo. Mozete da pricate koliko god hocete o ovakvim ili onakvim namerama, ali neoboriva cinjenica je da svaki prazan listic direktno ide na ruku strankama koje dobiju najvise glasova, a otezava opstanak strankama koje se bore za cenzus. Znaci prazni listici *jesu* glasali i to redom najvise za SNS, potom DS itd. Izborna pravila su bila poznata. Ubacili ste listice u kutije, dobili ste to sto ste trazili, kao i svi ostali koji su ucestvovali na izborima. I da zavrsimo vise s tim pranjem ruku od odgovornosti za rezultat.

Djura

pre 11 godina

Jos da vrati Zorana Lilica za predsednika, Milana Milutinovica za njegovog savetnika, a Miru Markovic za predsednicu skupstine, pa da cekamo do 5. Oktobra 2022. da se opet nesto promeni!!!

IVA /sabac

pre 11 godina

Tadicu, kao verni glasac DS-a zelim da idemo u opoziciju.Nemoj pristati na ucene!Prosto je neverovatno kako se bahato i bezobrazno ponasa SPS i URS.
PS.
Bahatije i licemernije od DS/a nema ni jedne politicke grupacije.

Nestor

pre 11 godina

Mi najobični građani smo svedoci krađe glasova na izborima i kupovine gladnih ljudi za 2000 dinara da glasaju za žuto-crvenu koaliciju. Tu nema rekla kazala, tu nema priče, nema laži, mi smo ih uhatili u krađi. Kad državni organi počinju sa hapšenjem organizatora zločinačkog udruživa radi krađe izbora i kupovine ljudi da glasaju za njih. Obični građani znaju da su te novce uzeli iz budžeta i javnih preduzeća zato je evro 120 dina i inflacija 50%. Srbija se mora obračunati sa državnim kriminalom ili nas neće biti...,

Marko87

pre 11 godina

Najveca sramota je to da 3 stranka po broju glasova dobije mesto premijera! Ako su ljudi glasali da SNS bude na vlasti, neka oni i kazu ko ce biti premijer, a ne mali sloba da odlucuje o tome!

Treba ga izbaciti zato sto je takav dakle SNS-DS KOALICIJA

dimitrije

pre 11 godina

Tadiću se sad ruši kula od karata umesto da on pravi vladu Dačić će da bude glavnidoduše to je samo još jedan u nizu poraz dok neizleti sa političke scene

striker

pre 11 godina

Pa kazem ja Dacic bi da izbegne svaku odgovornost u buducoj vladi.Vlada sa Demokratama jos nije formirana a mali Sloba vec ucenjuje. Nije njemu do mesta premijera njemu je samo da moze da se ponasa kao u predhodnoj vladi; da radi sta hoce u resorima koje hoce a za sve sto ne valja sutra optuzi DS.
To da pravi vladu sa SNS-om i bude premijer veliki je rizik sto se tice buducnosti SPS-a na sledecim izborima.
Zivi bili pa videli

niki

pre 11 godina

Nije iznenađenje naravno ako je istina...sps je isto tako odugovlačio pregovore oko formiranja vlasti u Beogradu pa je promenio ćurak ...ako se desi da sps i sns formiraju vladu možemo da zahvalimo Rusima...ko zna zašto je to dobro jer za DS to znači daće imati priliku da se reorganizuje a lihvari će već sami da odu za sns je isto dobro jer će pokazati šta zna ...e za narod nije dobro pošto nama nema spasa...najgore od svega je kad vidimo da ni sns nema pojma a nema pojma ...šta onda... dveri....ili onaj sa novom metlom što najbolje čisti...ili ko već

Sajo

pre 11 godina

Naravno da je za sve kriv Tadic...Demagogijom je preuzeo DS od Djindjicevih ljudi,kasnije je iste rasterao iz stranke,koji su bili prinudjeni da prave LDP..a neki ucutali i batalili se politike i stideli se DS i Tadica...Tadic je demagogijom nastavio da vlada...sklopio savez sa ljudima koji su trebali da budu lustrirani...Naseo na demagogiju Vojislava dr.Kostunice...uhvatio se u nacionalisticko kolo i zaigrao na kartu u kojoj je ipak amter...jer demagogija i nacionalizam je UTOCISTE BARABA...tako da je moralo na kraju doci do ovoga...ali da ne ispadne da samo kritikujem evo i predloga...TADIC POD HITNO OSTAVKU NA SVE FUNKCIJE U STRANCI...POSMENJIVATI SVE NJEGOVE KLIMOGLAVCE I LOPUZE...VRATITI ZIVKOVICA NA CELO DS...I POKUSATI PONOVO...JEDNINO RESENJE...

Be-ge

pre 11 godina

DS pothitno u opoziciju, bez pristanka na ucene pa konsolidacija hitna i nakon toga ciscenje Srbije od Udbasa koji nas jasu punih 67 godina.
Sto neko rece dole taman da malo zaladi do 5-og tj 6-og oktobra.

novosadjanka

pre 11 godina

Malo je dve noge za toliku glavu i takvu pamet. Njemu, ipak, treba četiri noge. A nama iz DS-a treba da izrastu veeeeeeliiiikeeeee uši ukoliko prihvatimo tu ucenu. Mogla sam se zakleti da nikada neću izgovoriti, ali eto, moram - NAPRAVITE KOALICIJU SA SNS-om I ODUVAJTE OVU SITNEŽ.

Duško Dugouško

pre 11 godina

"...jer je od početka pregovora bilo jasno da će Dačić tražiti razlog koji bi mu poslužio da se okrene pregovorima sa SNS." - Traži razlog? Pa, zar on ne sme da se okrene SNS-u, bez razloga?! Sve je to moglo da se reši mnogo ranije, da je Dačić hteo.

Branko

pre 11 godina

Ovo je greska Tadica. Jednostavno izgubio je izbore (i parlamentarne i predsednicke) i trebao je da licno podnese ostavku i ode u politicku penziju. Tako se to radi u Demokratiji (Pogledajte Nemacku) pa neka dodje Djilas i vodi partiju (ili ko vec). Na zalost Srbija je htela Tomu i njega treba da dobije, a ako je Vucic lud pa da manjoj partiji Premijersko mesto (Ne zaboravite Premijer ima vlast ne Predsednik) to je jos bolje pre ce se raspasti.
Birali ste sami sad uzivajte
(sam pao sam se ubio)

Toma NE nikolic

pre 11 godina

dačič će uz pomoć magije oživeo slobu koji sada ponovo vodi stranku. Šta mislite zašto su ga sahranili na privatnom posedu.

Bojan Negotin

pre 11 godina

Ne razumem, zašto se DS i SNS lepo ne dogovore i otkače malog slobu. Da sam na mestu Tadića, ponudio bih mesto premijera SNS-u, dao ostavku u stranci - vlada sa 2 liste je kudikamo jeftinija i razumnija od banktot koalicije koja nam se opet sprema.

Brane

pre 11 godina

I onda kažu "izađite ne izbore". Koja je svrha kad naši glasovi ne znače suštinski ništa dok se moćnici sistemom ucena ne dogovore ko će na kraju da vlada!!!

kaiser

pre 11 godina

Ma jok, DS treba odmah da odustane, a SPS i Radikali u Vladu.

Na proleće biće malo bandera za crveno-crnu bandu po Srbiji, a znak za dejstvo će biti kad mali Sloba najavi put u Rusiju, da se tamo skloni.

To je u stvari trebalo pre 12 godina uraditi, al ni sad nije kasno.

Nek idu radikalima, to im je noćna mora.

Tibor

pre 11 godina

Hvala g. Tadiću! Zabrljali ste toliko da ste nas vašim nečinjenjem doveli ponovo u 90.-te. Ako imate imalo obraza priznajte to javno, a ove pustite da vladaju. Srbija očigledno nije naučila lekciju iz istorije. SEDI JEDAN!!!

тоша

pre 11 godina

Јесте ли ви баш сигурни да је ово све истина или је ипак у питању једна од многих димних бомби које се увелико бацају од 6 маја са циљем збуњивања јавности?

Filip

pre 11 godina

Tako je Ivice, doslo je ponovo tvojih 5 minuta. Trazi mesto premijera i skoro sva ministarska mesta za SPS jer si u mogucnosti. Da su DS ili SNS u prilici ni oni ne bi bili nista bolji.

Dragan

pre 11 godina

Prvo mesto na top listi u Vladi je Ministarstvo policije.
Znaju ovi stari kadrovi ko kontrolise sve u ovoj drzavi.
Mozda su bili i saradnici sluzbi ranije, ko zna.

Radisa

pre 11 godina

Koliko sam upucen u situaciju, svrha ulasak DS-a u vladu je da Tadic bude premijer. DS-u je to najvaznije pitanje od svih ostalih pitanja (programa vlade, broja ministarstva, rapodele resora itd.).
Ako Dacic zeli da bude premijer, gresi ako sto kuca na vrata DS-a. Premijersku funkciju mu je ponudila SNS, pa tamo treba da ide i to sto pre, dok se ne budu eventualno predomislili.

Грчански Деспот

pre 11 godina

Pa dobro red je i bio da se to jednom vec obelodani.Ovaj period tehnicke vlade je malo bolji nego predhodna vlada iz razloga sto ne mogu potpisivati stetne ugovore.Ali Srbija ceka i pati a vi odugovlacite.Mislite malo i na narod od koga trazite glas.

Nesa

pre 11 godina

Na zalost Beli Listici su odlucili da nam SPS kroji buducnost.
Ja sam siguran da ovi sto su se pravili pametni i izasli sa idejom belih listica ne bi glasali za SPS i za SNS.
Najbolje je da DS ide u opoziciju i prekine sve razgovore o formiranju vlade.
Takodje, gde je rezultat istrage o navodnoj izbornoj kradji jer ta cela ujdurma je i uticala na ishod predsednickih izbora.

Nikol

pre 11 godina

Pa Tadić je rehabilitovao SPS, šta je očekivao??
Koštunica je nastavio Miloševićevu politiku a Tadić Koštuničinu. Na žalost, Tadić je gajio zmiju u grudima pa sad nek se ne čudi što ga je ova ujela. Ja sam to i očekivala. I odavno mi je jasno da političari misle samo na sebe i baš ih briga što država propada i što narod gladuje. Zato i nisam izašla da glasam...jer nisam imala za koga.

megaloše

pre 11 godina

ovaj megaloman nema prava da traži premijersko mesto ni od ds-a, ni od naprednjaka. drčnost i bezobrazluk će mu se kad-tad obiti o glavu.

kate

pre 11 godina

šta god ali vreme je već da se dačić odluči, jer ni neki lekovi više ne mogu da se izdaju jer nema vlade pa ni min zdravlja. mnogi ljudi čekaju lekove, sramota za naciju

Sir Oliver

pre 11 godina

Ja nisam glasao. A nisam glasao jer mi se nijedna od ponudjenih partija ne svidja. Nikada ne bih glasao za naprednjake ili SPS ali je u svom mandatu DS demonstrirao apsolutnu nesposobnost i nespremnost da bilo sta uradi. Ne bi mi se dopalo da Dacic bude predsednik vlade kao sto mi se apsolutno nije dopadalo da to bude Cvetkovic. Smatram da sve postojece stranke treba da idu a posto na glasackim listicima nije bilo opcije "nista od ponudjenog" bilo mi je glupo da tracim vreme i dajem svojim glasom lopovima i lezilebovicima legitimitet. Da ponovim, NE ZELIM DA BILO KO OD AKTUELNIH POLITICARA BUDE NA VLASTI. Da li mogu nesto da uradim nesto po tom pitanju? Apsolutno nista. A vi sto ste izasli na glasanje zapitajte se da li je vas glas bilo sta promenio?

Zvonko

pre 11 godina

Žuti smiri te vaš gnev, vi niste dobili izbore...nije demokratski ni to šti se vi nazivate demokratskom strankom. Pa niste vi bogom dani...baš mi Vas je žao. Zbogom !

Pop

pre 11 godina

@Žuti smiri te vaš gnev, vi niste dobili izbore...nije demokratski ni to šti se vi nazivate demokratskom strankom. Pa niste vi bogom dani...baš mi Vas je žao. Zbogom !
(Zvonko, 22. jun 2012 17:28)

Majko mila, zar je bas toliko tesko biti pismen u danasnjoj Srbiji?

za malo

pre 11 godina

Ma ovo je samo politcka "buva" ...sto bi rekao Toma master - "spin"..Tvdjenje pazara...U dvaes' evra da SNS nije ponudio mesto premijera Dacicu! I Dinkic samo ubrzava resenje. Juce sedeo sa Tadicem, a danas kao video papir na kome pise da Rusi nece Tadica za premijera. A pazi, Bogati, bas je to pisano na nekom papiru...to se ne pise, o tome se samo prica....u cetiri oka..
Mali Sloba ima da se bije sve nogom u...da dobije isto sto je imao, s obzirom da bilo koja vlada da se pravi, nece biti vise od 17 ministarstava...
Sta se lozite ljudi...

Slava

pre 11 godina

Ovo vise nije normalno svi beze od Rusa samo srbi hrle u zagrljaj, hehe.Pa sta vi mislite da se vrate opet 90-te da se ne radi nista.sverc ne placanje komunalija i td.Ko pravi vladu breeee oni sto su nas drzali u tamnici 90ih pa zar opet, pitam se da li smo mi normalan narod, nismo i gore nam treba.

Nenad-EU

pre 11 godina

E sto bih voleo da vladu naprave SNS i DS pa da vise ne citamo o ovom nepismenom klovnu kome se svaka druga recenica zavrsava sa "je**te" ili skraceno "jeeee".

pustila bih ga ja

pre 11 godina

Odvela bih ga ja pravo u sediste SNS i uz njega predala im i korpu cveca,prasence na raznju, samo da ga ne gledam vise i ne slusam, da sam na Tadcevom mestu.
Sve ce ovo da mu se vrati kao bumerang ali nije bolje ni zasluzio.Nece imati Beograd, Vojvodinu pa neka on , Toma i Dinkic se dogovore ko ce u kom regionu ostatka Srbije da bude glavni serif.

hrvoje

pre 11 godina

Steta sto politicari ne citaju ove nase komentare i da se zacrvene od stida sta rade i kako se ponasaju.Sta oni zamisljaju da su bogom dani ali smo i mi krivi sto ih kao javnost ne pozivamo na odgovornost putem SLOBODNIH medija i ostalih sluzbi koje su odgovoren za to njihovo siledjijsko ponasanje

Ich

pre 11 godina

Dace DS i mesto premijera Dacicu, samo da ostanu u vladi. A, da imaju iole ponosa ne bi ih Dacic ponizavao, nego bi se, znajuci da narod hoce promene, povukli i ostavili druge da formiraju vladu.

zena

pre 11 godina

Ovo je vrhunac bahatosti malog Slobe!!!Devedesete su se vratile na velika vrata!
(miloš, 22. jun 2012 14:52)

Nisu se same vratile, DS ih vratio, DS !!!

yorgos

pre 11 godina

Devedesetih su uveli drzavu u rasulo , neznanje , lopovluk, nepotizam, korumpiranost na svim nivoima ,skoklstvo koje je proizvelo strcnjake koji su pobegli iz zemlje i one koji su kupili svoje diplome i sada vode drzavu , haos u kome se najbolje snalaze, sve su to ovi isti uveli i bili deo toga . Dosli su ponovo da zavrse zapoceto, a na samo mali trenutak prekinuto

Небојша

pre 11 godina

А јел Дачић тражио и да се Тадић исели из резиденције да би он могао да се усели. Ако није, то је следеће, а то је већ црвена линија.

DjuroPucaR

pre 11 godina

Naivan je Ivica ko francuska sobarica. Malo po malo, spin tu, izmisljotina tamo i preveslace ove tupane iz DSa - samo tako. Uzece im na kraju i policiju i BIA i lepo obezbediti i sebe i pajtase mu iz coska od jedno 1000 godina robije za korupciju. A sa Mladjom i Miskovicem ce da se nakrade za jos jedno 10000 godina na miru. Lepo. Bravo demokrate i Borise...Svaka cast!

Vlad

pre 11 godina

Je l' gledao neko od Vas skoriji srpski horor "Rehabilitacija umesto lustracije" iz 2008.godine? Zanimljiv film, cak ima i dozu humora, doduse crnog. Vredi svaki sekund paznje. Rezisera i scenaristu nikada nisam voleo, mada mi ni glumacka ekipa nije draga, ali fabula je izuzetna. Rasplet je ocekivan mada ga pojedini filmski kriticari karakterisu kao iznenadni preokret. Ispostavlja se, na kraju, da glavnu rolu igra lik koji nije trebalo da bude ni statista u filmu ali, kao sto rekoh, reziser i nije bas vican svom zanatu. Ima najava (jos uvek nezvanicnih) da se priprema i drugi deo filma tako da ce uzbudjenja i iznenadjenja za vernu publiku tek biti. Ostaje nam samo da se nadamo da ce u drugom delu biti vise akcije a manje romantike. U svakom slucaju treba pogledati. Iskreno se nadam da ce glavni junak ipak zavrsiti u zatvoru, kao i da reziser i scenarista vise nikada nece praviti filmove.

Don Hihot

pre 11 godina

Ne razumem ove DS-ovce po forumu koji samo sto ne zaplacu nad svojom sudbinom. Pa ako zelite vlast sto niste radili kako treba, nego su se setali svetom, izmisljali namete i uzimali procente.
Zasto se niko od vas nije bunio da Tadic preteruje kad svako vece bude na TV-u po 20 minuta. Zasto niko od vas "velikih demokrata" i velikih "analiticara" nije spomenuo da nije u redu da su mediji toliko zatvoreni, da ne moze bas sve da se udovoljava tajkunima i stvarno nije u redu da se zaposljavaju iskljucivo po stranackoj liniji. Nije u redu da se za 4 godine napravi samo 170 km glavnog puta u zemlji. Nije u redu da se neko kandiduje po treci put na mesto predsednika. Nije u redu da se odrzava status kvo u ekonomiji i tolerise monopolizam. Nije u redu da se bude u vladi i u jos 3 upravna odbora. Nije u redu da se pozajmi 6 milijardi dolara za tekuce troskove (plate i penzije), a da se osnivaju nove vladine agencije u kojima se zaradjuju fine pare.
Ima toga jos dosta, ali ko jos zeli da se zamlacuje sa vasim ispranim mozgovima.
Dacic mozda jeste malo sirov ali prati svoje politicke instinkte i ocigledno je zakljucio da sa Tadicem ne moze da se uradi nista dobro u zemlji, jer covek jednostavno pojma nema.

Milan

pre 11 godina

Dosta je! Pozivam DS i SNS da otkace Malog Slobu(Dacica) i modernog JUL-ovca(Dinkica) i da se napravi Vlada SNS-DS-LDP. U ovoj situaciji to je jedino resenje ako postoji zelja da se ozbiljno radi naredne cetiri godine.

Nebojsa

pre 11 godina

Tadiću, budi pametan!
Idi u opoziciju! Nemoj da učestvuješ u povampirenju devedesetih!
(Dragan nbgd, 22. jun 2012 15:27)

Kako to mislis da ne ucestvuje ??? Pa ucestvuje vec 4 godine, sta pricas ti? Slatka im bila fotelja, ne postoji ni jedan jedini razlog da neko sada zali DS. Sve su to lopovi najgori na svetu.

Aztec

pre 11 godina

ajooj moji Srbi sta uradiste tim (ne)glasanjem... sami sebe kocimo i vracamo u proslost.. bice posle kuknjave. malo isli unapred pa sad opet jedno 20 god. unazad (cujes, SNS-SPS). A hteo sam da se vratim, sad tesko.

klenga

pre 11 godina

neka nam je Bog u pomoći...ali ko zna...mislim o nikoliću kao velikom nacionalisti a on želi pregovore sa kosovskom predsednicom,,,volio bih da grešim i da se mali komunista pokaže velikim državnikom...ljudski je nadati se iako sam ja strašan pesimista...nažalost,za 6o g,života svi moji veliki strahovi su se oživotvorili...kao da smo prokleti...

drugi film

pre 11 godina

Cini mi se da je SNS dobio nove savetnike. I ako izgleda cudno pravljenje ovolikih ustupaka SPS-u i URS-u, postici ce nekoliko bitnih ciljeva: Izbacice DS is vlasti i tokova novca. Sami ce se pribliziti istim, da kroz javna preduzeca, odbore, reket privatnicima i tajkunima uzimaju toliko potreban novac za sledece izbore. Zaposlice svoje u drzavnom aparatu i sire. DS ce se baviti sobom i borbom klanova unutar partije i bice slaba, razjedinjena opozicija barem neko vreme. SPS i URS ,bez obzira na mesta u vladi nece mocu bez podrske (ucene) SNS-a da funkcionisu. SNS ce imati opravdanje za jos goru ekonomsku situaciju, koja je na zalost neminovna, ko god da formira vladu- time sto ce odgovornost prebaciti na premijera i vladu. Losi rezultati ce smanjiti popularnost SPS-a i URS-a...i za manje od dve godine pad vlade, novi izbori...tesko nama!

DK Sultan

pre 11 godina

Држава је пред економским сломом, пола Србије је егзистенционално угрожено, границе су нам непознате,чиновнички кадар је прегломазан и катастрофално лош, једном речју држава нефункционише, а они умишљају да су вешти политичари и 70 и неки дан од избора испитују снаге, ко ће са ким, кога као Москва жели, као Брисел подржава...умете ли ви нешто друго да радите сем да уговарате Владу ???

CECA

pre 11 godina

Ovo je sramota za ceo narod SRBIJE,koga briga sta oni hoce- /svi politicari/,jedino je bitno sta narod zeli!!! Oni su tu zbog NAS ,A NJIH BAS BRIGA!!! Oni imaju vremena,jer njihove plate i privilegije stizu redovno.Da li mi imamo od cega da zivimo??? Da je NJIMA stalo do NAS formirali bi VLADU kao Grci za tri dana!!!!!!!!!!!!!!

dm

pre 11 godina

E Tadiću...svojim "istorijskim" pomirenjem sa Dačićem si poništio slovo zakona i lustraciju.
Najgora konsekvenca tvoje bezuspešne vladavine će biti kormilo zemlje koja je još u devedesetim...Nikolić, Dačić...istorija se ponavlja...kod nas samo najgora.

Lazar Starčević

pre 11 godina

Rukovodstvo DS nema pravo da trguje našim glasovima jer, mi smo glasali za DS a ne za socijaliste i Ivicu Dačića. Ako to i urade, prepuštajući mesto Premijera malome Slobi, treba da RAZMISLE KO ĆE OPET GLASATI ZA NJIH. Zar smo zbilja zaboravili 5 Oktobar i pokojnog Zorana?

ISTINA

pre 11 godina

Nema te reci sa kojom bih ga okarakterisao, ali ocigledno je da je popijo koju vise pa pravi sprdnju sa narodom,
dok Beogradom svakoga dana neko nastrada ili nesto neko opljacka!
6-og oktobra su trebale da budu potpune promene, a ovog 6-og maja preokret...Boricemo se za neki novi 6-ti! Do pobede!!!
Dacic je uzrok i posledica Tadicevog neuspeha!

kk

pre 11 godina

Treba neke stvari menjati u stavu Srbije! U Kanadi je mandatar odmah poznat posle izbora! To je (samo i jedino!) lider pobednicke stranke i tacka! Time se stiti volja naroda, a vidite kod nas to ucenama moze da bude i iz trece, cetvrte stranke i to bilo ko iz te stranke....
Govorim principijelno i ne gledam palanacki i personalno.

swedenonline

pre 11 godina

DS je u sah-mat poziciji, jedino novi izbori mogu da eliminisu SPS i SNS, ali od toga nista jer ce vas Dacic prodati za fotelje i sa SNSom napraviti vladu. I to bi bilo to, fajront :(

MrMare

pre 11 godina

Da nije tragicno bilo bi smijesno... Sta ti je politika.... Ne usudjujem se kritikovati NAS (narod), al da smo krivi ---jesmo... Mi smo izgleda naucili da svaku stvar radimo tezim putem.... Da se kvazidokazujemo, a kome, ni sami ne znamo..... Ima ovaj narod nesto u sebi mazohisticko, a to ovakvi koriste.... Jednom.... Jednom cemo se valjda opametiti....... A iako se ne opametimo PANTA REI.....i bez nas......

Zex

pre 11 godina

SPS vaskrsao kao feniks :-)
Vodje DS-a za feniksovanje treba krivicno da odgovaraju,za psihicko zlostavljanje nacije i to kontinuirano!

Deki

pre 11 godina

Voleo bih da dodju na vlast SPS i SNS pa nek pokazu svojim ozlojedjenim biracima kako ce to oni revolucionarno bolje da vode zemlju. MMF ne treba da im da prebijene pare, a ako to i ucini nek zaboravi da ce im gradjani Srbije taj novac ikad vratiti, nek ga traze od onih kojima su dali.

zenonstariji

pre 11 godina

Nije problem u SNS-u, oni ce vremenom da se kultivisu. Problem Srbije je u ucenjivackim strankama kao što su URS, SPS, kojima se daje previse moći u odnosu na volju glasača. Ovde se radi o moći bez odgovornosti jer drugi plaćaju za njihove budalaštine.
Rešenje je jednostavno-poštovati isključivo volju glasača koliko god, na prvi pogled, ona delovala uznemirujuće.

tosa

pre 11 godina

E voleo bih da vec veceras osvane informacija da su se Tadic i Dacic dogovorili i da ce biti formirana vlada DS-SPS-URS-LDP sa Tadicem kao predsednikom vlade pa da vam vise zapuse ta spletkaroska usta...

Prole

pre 11 godina

U Demokratskoj stranci je sada panika i spremni su na sve samo da ostanu na vlasti. I zato i Dačić i Dinkić treba da ih izmuzu za što više, i ako ovi ne pristanu na to da formiraju vlast sa SNS.

Djeco Ivica se zovem...

pre 11 godina

Na kraju će čiča-Toma i Tadija da naprave vladu za pola sata razgovora: svakome po pola, a za premijera će da bace dinar, pa šta padne-padne. A posle toga, zamislite- u naredne 3-4 godine nema ni traga ni glasa od Ivice i Mladjice!

Marko Vozdovac

pre 11 godina

2008. godine se Zoran u grobu prevrtao...
1991. godine SPO je bio jaci nego DS 2000. godine. Pogledajte gde je SPO stigao zbog glupih poteza i ucite na tudjim greskama! DS mora u opoziciju jer ukoliko pristane na dalje ucenjivanje, na sledecim izborima ce da osvoji manje glasova nego Dacic na ovim!

magarac

pre 11 godina

Lakse ce Tadic sa Tomom da napravi dobitnu kombinaciju.Sve ostale stranke idu u zaborav do sledecih izbora, sto je spas za sve NAS.

Miloš

pre 11 godina

NE, NE I NE! Kremenko MORA biti lustriran po svaku cenu!
(bezimena, 22. jun 2012 14:44)
Žao mi je tvojih frustracija, kako sa SPS-om, koji će dati premijera, tako i sa LDP-om, koji će, nada se Srbija, ostati gde mu je mesto (na tvoju žalost), a Čedomir biti lustriran (i frustriran).

Branislav Zekic Zeka

pre 11 godina

Jeste li vi za ove glasali:

1) Vi koji ste izasli na izbore i za njih glasali?
2) Vi (53% vas) koje je mrzelo da izadju na izbore?
3) Vi koji ste mlatili praznu slamu sa belim listicima?

Za ovo sto vas je snaslo, a tek ce da vas snadje, najmanje
su krivi oni koji su glasali za Tadicev DS i Ivicin SPS.
Oni su za njih glasali, alo oni su za njh glasali!
I oni ce legitimno da vas jasu sledecih cetiri godine.
Zaista mi je zao ali moram da kazem da ste vi koje je mrzelo
da na izbore izadjete i vi koji ste mlatili praznu slamu
sa belim i nevazecim listicima, unistili svaku sansu koju smo
izborili 5.oktobra, to ste sami i zasluzili!

Ja bar nemam takvu moralnu fleku u svojoj biografij i na svojoj dusi jer nikada nisam glasao niti cu ikada glasati za Tadica i Dacica.

A vi koji ste se medjusobno istorijski pomirili i zajedno sa njima ponistili 5. oktobar - uzivajte u svojoj Pirovoj pobedi!

Vojo

pre 11 godina

Pa to uopšte nije problem! Evo na primer: Dačić pre podne predsednik vlade a popodne ministar policije! A Vučić bi mogao pre podne da bude ministar policije, popodne naprimer ministar informisanja a uveče da bude predsednik SNS! Vidiš sve je moguće samo ako se slože!

e moj narode..

pre 11 godina

najgluplji narod u Evropi.

svega par komentatora je pogodilo ovo u post-izborno veče,i nagovestilo šta će se desiti posle pobede Nikolića.

tragično.

ps
nije čudo što smo siromašna nacija i država.
verovatno su glavni uzroci, komunizam, doseljavanja sa ruralnih prostora i ostavljanje potomstva od takvih roditelja, uništenje gradjanske predratne klase i zatupljivanje tv-om i novim 'vrednostima'.

što kažu,devojke su nam isprazne i skockane vragolanke,a momci badavadžije sa promajom u glavi.

slika i prilika 90%omladine.

e onda shvatiš, da vlastima i političarima i odgovara takav soj glasača,pa aktivno učestvuju u evoluciji tupavih generacija.

matrix

pre 11 godina

dokle više igranja sa ovim jadnim narodom Srbiji treba vlada koja će da počne da rade u interesu Srbije i njenih građana narod je to prepoznao zato je glasao protiv Tadića ali izgleda da to pojedini političari nisu shvatili

ne bi' rek'o

pre 11 godina

@(Nesa, 22. jun 2012 17:28) Diznilend je jedan lep zabavni park, gde posetioci plate i uzivaju. Ovde "publika" (narod) placa a uzivaju "zabavljaci" Tu je razlika.

dosadnjakovic mladji

pre 11 godina

koja papazjanija nastade od ovih izbora ,haha... joj molimo vas da DS i SNS naprave Vladu, bila bi jeftinija i stabilnija...ovako ce ih biti mali milion kao i do sad.. i da se sve ove face vec jednom maknu sa naslovnih strana... dosadili su svima, narocito ovaj....

Makijaveli

pre 11 godina

Ako je istina da Dačić traži razlog da se okrene pregovorima sa SNS-om, moraće da nađe još razloga, jer će DS pristati na sve, samo da ostanu na vlasti.

budilnik

pre 11 godina

za mene je DS skup novopecenih kriminalaca ili ti biznismena, SPS skup obicnih kriminalaca old skul, a SNS skup poput verskih fanatika.
Razlike su drasticne pa je nas izbor ustvari sustina demokratije.
Ljudi sve najbolje nam zelim iskreno!!!

Nidza

pre 11 godina

Napisa ovde neko napravite koaliciju sa SNS-om i oduvajte ... Pa da napravite koaliciju budite u vlasti nedaj fotelju!!! A to sto su akcije DS-a na srpskoj berzi slicne onim koje ima Grcka u EU to nema veze. kako to da niste rekli kao clan DS-a ajmo u opoziciju. Bas lepo razmisljaju ovi clanovi DS-a kao da su bogom dani!

djordjevic

pre 11 godina

JEDNOSTAVNO resenje je DS-SNS vlada... Tako je i narod hteo. Ako nece, pa nek premijer bude mali Zloboleon, za bolje ionako nismo.

milenko radovac

pre 11 godina

Njima se u stvari ne radi, lenchuge prevejane, kao nema vlade, pregovori, ovo - ono. Vrucina brate, ko ce da se zeza sa kabinetima, izvestajima, mediji fokusirani na rezultate... bolje ovako zajebavati narod, kao da su na godisnjem, a zakona o zadrugama jos nema.... Srbija je pukla.

Pera Germanija

pre 11 godina

Dacicu, svaka tebi cast. Vratio si SPS iz mrtvih, modernizovao stranku i sada ucenjujes upravo one koji su te vaskrsli. To se kaze bez milosti i ljubavi. Uzmi sve sto ti zivot pruza, dok mozes ucenju, kad ce ti se ponovo ukazati prilika da budes premijer. Tadicu, kusaj plodove tvog "velikog pomirenja", gorki su, verujem. Umesto da ih sve pohapsis 2000-te ti si ih vratio na tron. Al verujem da je i tebi stolica bila sladja od principa. A narod ... ma koga briga... bitno je da su na Kalemegdanu, tu su Turci bili ustvari... kale znaci brdo

Johny

pre 11 godina

Vreme je za odgovor gradjana Srbije Udbasima i KGB-ovcima iz Moskve koji preko domacih Udbasa pokusavaju da naprave haos u zemlji.
Na svu srecu tu je EU i NATO u okruzenju tako da ce Udbasko-KGB-ovska igranka biti vrlo brzo procesuirana.

NenadNs

pre 11 godina

Ako crveno-crna koalicija opet zavlada, to ce znaciti da se Srbija vraca unazad. Nadam se da ce nas vratiti taman do 6-og oktobra! Pa da ih pocistimo, onako kako zasluzuju!

Berserk

pre 11 godina

Много ми је драго да видим овакве коментаре.
Србија треба да направи заокрет и за сва времена заврши причу о приступању ЕУ.
Алтернатива је интеграција са Русијом и такозвана Евроазијска унија ако је неко чуо!

Браво Ивице Дачићу! Знао сам да ме нећеш изневерити!!

Vesna

pre 11 godina

Molim DS da ne pristane da Dacic bude premijer. Molim SNS da ne pristane da Dacic bude premijer. SNS ima najvise glasova, neka Jorgovanka bude premijerka i gotovo.

miki

pre 11 godina

Vučiću još je samo ostalo mesto predsednika Srbije. Daj dogovori se sa Nikolićem da Dačić bude predsednik države a Obradović novi premijer.
Ja mislim da ni to ne bi bilo dovoljno da sastavite vladu sa SPS

Igorko

pre 11 godina

E moj Tadicu, e moja Demokratska stranko, s kim vi pravite vladu, nije ni cudo sto padate u ocima Srbije koja vas je glasala sve vise i vise. Jos i ovo prihvatite pa svi zajedno predjite kod Dacica i ugasite sopstvenu stranku.

eee

pre 11 godina

Ja ne znam zbog cega se cudite!?
Pa i sam Ivica je to najavio posle izbora, da se zna ko ce biti sledeci Premijer!
- A DS niti je najjaca politicka partija u zemlji (cak je popularnost u opadanju), niti mogu da ucenjuju SPS... Dok sa druge strane imamo SPS, stranku koja ima porast popularnosti 100%! Tako da ne vidim sta je tu cudno!
- Sta god da se desi, neka se desi, samo neka pozure!

Caj od Fecfica

pre 11 godina

Ako si 2008.god. sacuvao stranku ulazeci u koaliciju sa DS-om sada ces je definitivno rasturiti budes li nastavio tim putem, odnosno podeliti.Ovo Vam je g.Dacicu izvestaj sa terena!!!

beli listic

pre 11 godina

Tadica i DS ce skupo da kosta njihova ljubavna avantura sa Dacicem i SPSom. Dobili su sto su i zasluzili i drago mi je zbog toga. Jedini je problem sto i mi sa njima srljamo pravo u provaliju. Voleo bih da mogu da razumem tu njihovu strast za vlascu zbog koje nikakve ucene i ponizavanja od strane Malog Slobe ne mogu da uticu na njih.

D30

pre 11 godina

Stvari su jasne, mali Sloba oce da vlada kao nekad tata, a Rusi ce da nas brane kao nekad, samo ne zna se da li od nas samih ili zapada...

Dj.R.

pre 11 godina

SVI su dali svoj doprinos - oni koji su glasali, beli listici i oni koji uopste nisu izasli na biralista! Realno, SPS je dobio dvostruko veci broj glasova u odnosu na 2008. godinu, prihvatljiv su partner i DS-u i naprednjacima, pazljivo i odmereno vuku poteze - oni su istinski pobednici ovih izbora. Zahvaljujuci glasovima gradjana Srbije, u poziciji su da se bore za veci uticaj u buducoj vladi - pa i mesto premijera! Kao i funkcioneri DS-a, ni njihovi simpatizeri nikako ne zele da preuzmu odgovornost za svoje poteze, greske...Za pocetak, nije DS vratio Dacica u zivot 2008. godine! Oni su samo hteli u fotelje, da po svaku cenu budu na vlasti, a Ivica Dacic im je bio jedina sansa (socijalisti bi u svakom slucaju formirali vladu sa radikalima). Cesto se konstatuje i da je SPS doprineo padu podrske koju su u narodu uzivale demokrate!? Pre ce biti da je to zasluga visokih funkcionera ove stranke, njihovog "rada" u prethodne 4 godine, nenamenskog trosenja sredstava, negativne selekcije, bahatosti...sami su krivi za slab rezultat na izborima, iznenadjujuci poraz Tadica na predsednickim izborima i nastavak trenda donosenja pogubnih odluka. Ivica Dacic je demonstrirao lojalnost i korektno dao prednost dojucerasnjim koalicionim partnerima u pregovorima o formiranju vlade. U DS-u moraju da shvate da nisu vise toliko jaki, da je neophodno da budu izuzetno fleksibilni ako zele opstanak na vlasti. Ukoliko su predstavnici SNS-a, kao stranka koja je osvojila najveci broj glasova, spremni da ponude socijalistima premijersko mesto - DS treba da ucini isto! Nadam se da cemo vladu dobiti sto pre, nebitno je u kom sastavu. Srbija nema vremena za gubljenje!

Maris

pre 11 godina

Jaooj Tadiću, kad ste potpisali Deklaracija o pomirenju sa ovim Slobinim đačetom, pa još kad ste se izljubili, samo što me šlog nije strefio! Je l' vidite koliko ste ga nagojili? Malo malo, pa odjezdi po mišljenje u KGB-ovsku centralu... instalirao nam njihovu bazu u Nišu... samo ne znam šta rade novinari? Ni da beknu o tome, kao da se ruske snage šetaju po svojoj guberniji??!

mirko

pre 11 godina

Sumnjam u istinitost ove informacije, jer je neuverljiva. Mnogo puta je i sam Dačić rekao da to nisu njegove ambicije u ovim uslovima.
Ako je tako onda bi to bila vlada SPS koju bi DS, eventualno, podržavao. To bi bila najnestabilnija vlada u koju ne bi htio ni LDP, DS, a teško mi je verovati da bi htio i MDinkić. Liči mi to kao neki pritisak na Dačića, da malo popusti.

brzi gonzales

pre 11 godina

Sto ste vi neki. Dacic je rekao u izjavi Tanjugu da nije postavio nikakav ultimatum a to znaci da nije trazio premijersko mesto od strane DS. Prekinite vise sa spinovanjima.

Biljana

pre 11 godina

Prava spanska serija! Jedva cekam sledecu epizodu! A za jos jedno 250-ak ce biti kraj serije. Ipak oni ovo sve rade zbog svojih obozavalaca a ne zbog sebe.

London

pre 11 godina

Ako zaista dođe do koalicije SNS-SPS-URS jedina pozitivna stvar će biti to što će LDP da ostane bez ičega. To će dovesti do konačnog raspada te organizacije i samim tim biće omogućeno stvaranje nove, prave građanske stranke demokratske orijentacije.

Ova grupa biznismena organizovanih u interesnu organizaciju sa jedinim ciljem da se lično bogate je, na nesreću ove zemlje, izabrala građansku opciju kao svoju nazovi ideologiju jer su tu videli mesto na političkom nebu Srbije koje im garantuje dovoljno glasova da pređu cenzus i uključe se u sveopštu pljačku.

Kada ostanu bez mogućnosti za pljačku, raspašće se preko noći i neki novi Građanski Savez će se pojaviti na političkoj sceni kao prava građanska, proevropska, demokratska opcija.

Jedva čekam.

марио марко дел тинторето

pre 11 godina

А ако сте објективни ви са Б 92 објавите и вест са сајта Танјуга где пише да је Дачић демантовао да је тражио место председника владе од ДС-а и да није поставио никакве уцене ДС-у. То вероватно Млађа мути воду. И опет кажем, ако сте објективни објавићете и овај коментар.

Dzo bez bagera.

pre 11 godina

Onbo što nikako za Srbiju ne valja, to je da se sada Kremenko izjašnjava kao veći nacionalista pd svih ostalih. To je ono što je PORAZNO i što ne vodi dobrom! Ali, gradjani su koaliciji SPS-JS-PUPS dali DUPLO više glasova nego 2004.god. TRAŽILI STE, snosite sada i posledice, uopšte mi vas, sve koji ste glasali za nacionalističke opcije, a imali ste BOLJI IZBOR, nije žao!
(bezimena, 22. jun 2012 21:27)

To je dokaz koliko su ovi sto nam nude BOLJI IZBOR lepo radili pa mi kao narod hocemo druge makar i one iz devedesete. Mozda je mazohisticki al zaista su nas pokrali do zadnje pare pa vise i nije bitno dal ce biti Kurta ili Murta. Mozda je bitno za nekog ko je blizu Murte. I meni nije zao.

Tajkuni

pre 11 godina

Ovo je samo spinovanje medija.Prvo su trolalii navijali za vladu SNS=DS pa kada je tootpalo iz nekog centra koji finansira medije sda ide ova prica. Od toga nema nista

NADA

pre 11 godina

Gospodine Tadicu lepo vas molim da spakujete kofere i sa svojom prodicom odete na odmorVladu neka formira ko puzati hoce Mlad ste covek bice jos izbora zar da dozivimo jos jedan mnogo tezi poraz?

rikoset

pre 11 godina

Pa ne moze to tako a sta cemo sa ISTORIJSKIM pomirenjem . Zasto se Krka,Mrka i Bekuta pomirise sa Tadicem. Kako je zabavno ziveti u Srbiji sve se brzo vrati.

bezimena

pre 11 godina

(miloš, 22. jun 2012 14:52)

Ne lupetajte! 90-tih su bili RATOVI, u kojima "nismo" učestvovali, bili smo pod SANKCIJAMA, sve zbog REŽIMA crveno-crne koalicije, što sve sada nije ni nalik tome!

Onbo što nikako za Srbiju ne valja, to je da se sada Kremenko izjašnjava kao veći nacionalista pd svih ostalih. To je ono što je PORAZNO i što ne vodi dobrom! Ali, gradjani su koaliciji SPS-JS-PUPS dali DUPLO više glasova nego 2004.god. TRAŽILI STE, snosite sada i posledice, uopšte mi vas, sve koji ste glasali za nacionalističke opcije, a imali ste BOLJI IZBOR, nije žao!

Ne verujem

pre 11 godina

Sramota da nas je sve zajedno za koju god partiu da glasate ili uopste ne glasate!Ovakvi politiciri da nas huskaju na ratove,da gledamo kako se otima i krade,da nemamo buducnosti.Uzas ,pa kada ce narodu postati jasno sta se desava ovde zadnjih 20 god?

Nesa

pre 11 godina

@(Nesa, 22. jun 2012 17:28) Diznilend je jedan lep zabavni park, gde posetioci plate i uzivaju. Ovde "publika" (narod) placa a uzivaju "zabavljaci" Tu je razlika.
(ne bi' rek'o, 22. jun 2012 18:52)

Znam je vrlo dobro kakav je park Diznilend i apsolutno se slažem sa vama. Baš na tu razliku izmedju publike i "zabavljača" i mislim. Ne želim da Hromi Daba bude premijer, Šilja ministar policije, Paja Patak ministar vojni, Horacije ministar za kapitalne investicije, a oni buldozi (izvinite, zaboravio sam imena) takodje članovi vlade.

jovan

pre 11 godina

ja neznam sta ljudima ovde nije jasno pa rusi su usli u igru i to je to,neka malo zuti olade u opoziciji da vidimo sta ce biti sa ovim drugim

kaiser

pre 11 godina

(Berserk, 22. jun 2012 18:41)"

Ne, nije niko čuo.

Jesu to opet neki vlažni radikalski snovi tipa Karlobag-Karlovac, Teslino oružje i 100 mlrd od Rusije?

Aleksandar Djuric

pre 11 godina

Ivica Dacic, ma kako ga zvali njegovi politicki protivnici, (mali Sloba, dijete proslosti) je politicar koji je jednu stranku (SPS) doveo sa politicke margine na mjesto koje joj jos nije zadovoljavajuce (35% glasacke masinerije Srbije je realan rezultat koji SPS moze postici) i jedini ministar koji je od naroda dobio prolaznu ocjenu za svoj rad. Takve ljude bi trebalo nagraditi za svoj rad i omogucit im da dodju na mjesto veceg znacaja, kao sto je premijersko. Tadic i njegovi poltroni, koji su godinama okupljeni oko njega, nemogu da shvate sta ih je snaslo... Karijere nisu gradili na radu nego na birokratskim lazima, koje su ih i stigle u obliku gubitka mjesta predsjednik Republike Srbije... Ponosan sam sto sam clan Socijalisticke partije Republike Srpske i sto su moja politicka braca u Srbiji dala svoj glas gosp. Tomislavu Nikolicu i izabrala ga za predsjednika Republike Srbije... Ovo je jos jedan dokaz da ljudi koji su svoju politicku karijeru poceli kao ucenici Sorosa i raznih "organizacija za demokratizaciju drzava i naroda", mogu sta hoce, al nemogu dokle hoce...

bre

pre 11 godina

I u prosloj vladi premijer je bio iz redova SPS-a, nije bio Dacic licno, ali kao da jeste. Ako je Tadic tada na to pristao, ne vidim zasto sada ne bi. Politika...

Gradjanin

pre 11 godina

Demokrateeeee, pustite SNS i SPS da naprave vladu i da poliju vodom svojih ukupno 1,8 miliona biraca. Da shvate da upravljanje drzavom pogresnih ljudi moze skupo da ih kosta. Poznato je da Srbi imaju kratku pamet. Vreme je da ponovo osete cari Milosevicevog doba.

Meni licno je tada bilo super, jer sam spadao u onih 5% sto su imali dok su ostali radili za 15 maraka mesecno (ja sam toliko samo sipao u motor goriva svaki dan, da se vozikam). Tako da, napred SNS-SPS, ziveo povratak u 90-te.

Alek_86

pre 11 godina

Heheheh, a pročitajte ovu ludnicu: http://www.rts.rs/page/stories/sr/story/9/Politika/1126186/Dačić%3A+Ne+postavljamo+ultimatume.html

Berserk

pre 11 godina

Много ми је драго да видим овакве коментаре.
Србија треба да направи заокрет и за сва времена заврши причу о приступању ЕУ.
Алтернатива је интеграција са Русијом и такозвана Евроазијска унија ако је неко чуо!

Браво Ивице Дачићу! Знао сам да ме нећеш изневерити!!

Vladimir LDP

pre 11 godina

Dacic i treba da bude premijer, jer pored SNS, SPS je jedini pobednik ovih izbora. DS je dobio 16% glasova manje, a Tadic izgubio na predsednickim izborima dobivsi skoro duplo manje glasova nego na proslim (preko 800 hiljada manje). Takav covek nema legitimitet da vodi vladu i drzavu, kao ni stranka koja je toliko pala. SNS-SPS treba da bude stozer buduce vlade, Dacic premijer, posto je prvi covek SNS predsednik, doduse vise nije u SNS ali ta stranka ga je "iznedrila". Tako da, to je ono sto je narod hteo. Drago mi je da se Dacic doziva pameti, i shvata da ako bude isao protiv volje naroda, to ce lose da se zavrsi po SPS i njega licno. A uz to, sa ljudima iz SNS ce sigurno bolje da saradjuje nego sa ovim infantilnim likovima iz DS, koji ne mogu najprostije stvari da se dogovore sto godina.

zivojin

pre 11 godina

Ako pogledamo realno, Dacic je pobednik izbora, tadic je gubitnik i parlamentarnih i predsednickih. pa ko treba ako se bira izmedju njih dvojice da dobije mesto premijera?

Nestor

pre 11 godina

Mi najobični građani smo svedoci krađe glasova na izborima i kupovine gladnih ljudi za 2000 dinara da glasaju za žuto-crvenu koaliciju. Tu nema rekla kazala, tu nema priče, nema laži, mi smo ih uhatili u krađi. Kad državni organi počinju sa hapšenjem organizatora zločinačkog udruživa radi krađe izbora i kupovine ljudi da glasaju za njih. Obični građani znaju da su te novce uzeli iz budžeta i javnih preduzeća zato je evro 120 dina i inflacija 50%. Srbija se mora obračunati sa državnim kriminalom ili nas neće biti...,

gerber

pre 11 godina

Pa po meni ovo je logičan zahtev Ivice Dačića. DS je svakim danom sve slabiji a i narod je istinu govoreći, rekao NE Borisu Tadiću!

Zvonko

pre 11 godina

Žuti smiri te vaš gnev, vi niste dobili izbore...nije demokratski ni to šti se vi nazivate demokratskom strankom. Pa niste vi bogom dani...baš mi Vas je žao. Zbogom !

Filip

pre 11 godina

Tako je Ivice, doslo je ponovo tvojih 5 minuta. Trazi mesto premijera i skoro sva ministarska mesta za SPS jer si u mogucnosti. Da su DS ili SNS u prilici ni oni ne bi bili nista bolji.

Miladin

pre 11 godina

E pa Ivice , ovo ce ti biti prva velika greska ,a li nekako mi je drago,jer ce napokon da se Demokratska stranka konsoliduje i da ce za nepunih 2-3 meseca te tvoje Vlade sa SNSom , da te napokon oduva sa politicke scene , i tebe i sve tvoje SPS krimose i hohstaplere , kojih nismo na zalost uspeli da se otarasimo posle 5.oktobra.Sada napokon nema vise tzv "velikog pomirenja" i nema vise glupavih "jednakih 2 bola" , koje je na zalost izgovarao Tadic ,misleci na bol DSa zbog gubitka Djindjica i na bol SPSa zbog gubitka Milosevica , kao da je to uporedivo.Bota ce morati da se ili konsoliduje i krene u unistavanje te SPS-SNS-Dinkic Vlade i konacno rackrscavanje sa rezimom 90ih ili ce to morati da prepusti nekom drugom iz DSa .
Jos jednom , nekako mi je i drago sto nam se formiranjem ove nove crveno-crne koalicije , ukazuje nova sansa da raskrstimo sa svim olosima iz 90ih , sa kojima nismo uspeli da se obracunamo posle 5.oktobra.
Zivela Srbija i napred u konacni obracun sa svim unistivacima Srbije 90ih godina, zbog kojih ispastamo i dan danas!!!

Mladen

pre 11 godina

Baš jedva čekam da vidim kome sam dao glas na parlamentarnim izborima, pošto sam zaokružio SPS-PUPS-JS. Iskreno govoreći, kao višegodišnji simpatizer DS-a, učinio sam to da bih kaznio DS, ali nadajući se da će Dačić biti premijer, a Tadić predsednik. Možda ne bi bilo loše da se DS povuče u opoziciju i ova teška vremena i odluke prepusti SNS-u. U svakom slučaju bolje za njih, a za nas se ionako preterano ne brinu.

Mislilac

pre 11 godina

Ali, moram vam priznati da mi je malo cudno da cujem pristalice DS-a koji govore da bi trebalo pustiti SPS i SNS da naprave vladu, pa da opet pravimo 5ti oktobar. Iskreno, ako je neko zasluzio 5ti oktobar, to je DS,na celu sa Tadicem i ostalom ekipom, zbog unistavanja ekonomije i Srbije uopste za poslednjih 5-6 godina!

poznavaoc stanja

pre 11 godina

Prava stvar bi bila kada bi SNS i SPS sa svojim satelitima napravili vladu.Ali ne lezi vraze,to bi znacio direktan upliv MOSKVE u Srbiju i u tom slucaju bi se za vek i vekov pozdravili sa Evropom,izbori bi bili farsa kao u RuskojAbhaziji i Juznoj osetiji,Niska (Ruska)vojna baza bi procvetala i Srbija bi i definitivno postala MESTO ZA IZBEGAVANJE

Miloš

pre 11 godina

NE, NE I NE! Kremenko MORA biti lustriran po svaku cenu!
(bezimena, 22. jun 2012 14:44)
Žao mi je tvojih frustracija, kako sa SPS-om, koji će dati premijera, tako i sa LDP-om, koji će, nada se Srbija, ostati gde mu je mesto (na tvoju žalost), a Čedomir biti lustriran (i frustriran).

Ja

pre 11 godina

Ja sam protiv ovog coveka demostrirao onih 90tih, ali moram da priznam da je on ubedljivo najbolji politicar u Srbiji (sto je vise nego zalosno)
Covek je partiju koja je bila pred raspadom, i da je bilo pravde nebi trebalo da postoji sada, doveo do toga da vodi zemlju.
Na sledecim izborima, ako ovako nastavi bice najaca parlamentarna stranka.

Prole

pre 11 godina

U Demokratskoj stranci je sada panika i spremni su na sve samo da ostanu na vlasti. I zato i Dačić i Dinkić treba da ih izmuzu za što više, i ako ovi ne pristanu na to da formiraju vlast sa SNS.

nn

pre 11 godina

Gotova je prica odavno. SNS - SPS sa trabantima i G17 tj URS po novom
Borise ne ponizavaj se vise. Razbicemo ih uskoro ali sada kako treba. Idemo uskoro opet ko nekad.

mama

pre 11 godina

Ma dajte bre! Šta taj Dačić umislja?! Prvo sam se razočarala kada je pobedio Nikolić jer prosto ne mislim da je pravi reprezent građana Srbije(bar mene ne) a još i ako ovaj bude premijer?!!! Ne želim da me svet posmatra kroz njih! I ko uopšte pita Rusiju?

tosa

pre 11 godina

E voleo bih da vec veceras osvane informacija da su se Tadic i Dacic dogovorili i da ce biti formirana vlada DS-SPS-URS-LDP sa Tadicem kao predsednikom vlade pa da vam vise zapuse ta spletkaroska usta...

brrrrrrrrr

pre 11 godina

Auuu pa kako ce sada Boris da napusti kucu na Dedinju! Gde ce da zivi? Rece mu cale da on nema, jadan, reseno stambeno pitanje. Morao je cak da nakon poraza ostane u vili sve u nadi da ce biti premijer. Teska situacija.

Dj.R.

pre 11 godina

SVI su dali svoj doprinos - oni koji su glasali, beli listici i oni koji uopste nisu izasli na biralista! Realno, SPS je dobio dvostruko veci broj glasova u odnosu na 2008. godinu, prihvatljiv su partner i DS-u i naprednjacima, pazljivo i odmereno vuku poteze - oni su istinski pobednici ovih izbora. Zahvaljujuci glasovima gradjana Srbije, u poziciji su da se bore za veci uticaj u buducoj vladi - pa i mesto premijera! Kao i funkcioneri DS-a, ni njihovi simpatizeri nikako ne zele da preuzmu odgovornost za svoje poteze, greske...Za pocetak, nije DS vratio Dacica u zivot 2008. godine! Oni su samo hteli u fotelje, da po svaku cenu budu na vlasti, a Ivica Dacic im je bio jedina sansa (socijalisti bi u svakom slucaju formirali vladu sa radikalima). Cesto se konstatuje i da je SPS doprineo padu podrske koju su u narodu uzivale demokrate!? Pre ce biti da je to zasluga visokih funkcionera ove stranke, njihovog "rada" u prethodne 4 godine, nenamenskog trosenja sredstava, negativne selekcije, bahatosti...sami su krivi za slab rezultat na izborima, iznenadjujuci poraz Tadica na predsednickim izborima i nastavak trenda donosenja pogubnih odluka. Ivica Dacic je demonstrirao lojalnost i korektno dao prednost dojucerasnjim koalicionim partnerima u pregovorima o formiranju vlade. U DS-u moraju da shvate da nisu vise toliko jaki, da je neophodno da budu izuzetno fleksibilni ako zele opstanak na vlasti. Ukoliko su predstavnici SNS-a, kao stranka koja je osvojila najveci broj glasova, spremni da ponude socijalistima premijersko mesto - DS treba da ucini isto! Nadam se da cemo vladu dobiti sto pre, nebitno je u kom sastavu. Srbija nema vremena za gubljenje!

simpson

pre 11 godina

Pa to je čovek koji je pre mesec dana tražio od Tadića da prihvati ulogu mandatara, pa onda krenuo da ucenjuje, te neće Čedu, te hoće Dinkića a u stvari od izborne noći on hoće samo mesto premijera. Samo se nadam da će biti i u SNS mudrosti pa da ovoga čoveka koji je u ovih dva meseca pokazao svoje pravo lice prvo prebace u opoziciju pa onda i u zatvor. Ko je za veliku koaliciju nekoa preporuči.

esb

pre 11 godina

I dobice premijersko mesto, pazite sta vam kazem. Od DS-a. I treba, pa cak ni tada neki nece videti ko je Boris Tadic i njegovo drustvo i koliko im je stalo do evropeizacije Srbije a koliko do sopstvenog ostanka na vlasti i nastavka pljacke. Pa posle i cetvrti put glasajte za Tadica i "manje zlo".

goran

pre 11 godina

OK, SPS i SNS jesu srodne stranke. Mnogo je bolje ponovo dobiti crveno-crnu koaliciju na vlasti, pa da ponovimo lekciju koju, očigledno, nismo naučili, nego da se gnjavimo sa hibridnom vlašću. Uostalom, Kanadi, SAD, Australiji i Nemačkoj ponestaje sveže visokokvalifikovane radne snage, pa je ovo prava prilika da ode i ono malo mozga sto nam je ostalo.

Komentato

pre 11 godina

S jedne strane bih voleo da zaista SNS i SPS sklope vladu pa da se konacno pokaze koliko veze nemaju, ali zaista necu zameriti DS-u ni da pristane na ucenu SPS-a...to je jedini nacin da nekako prezivimo jer sa SNS-SPS koalicijom se bojim za sopstvenu egzistenciju kao i buducnost ovog naroda

Mile s Cubure

pre 11 godina

Glasam za DS od prvih visestranackih izbora. Sad sam za to da vladu pravi SNS. Takodje sam i za smenu vlasti u Beogradu. Nista nisu uradili po pitanju korupcije. Ne pricam o kourupciji na visokom nivou, jer za nju ne znam, tj. nemam nacina da saznam, ali na ovim najnizim nivoima i te kako dobro znam. Platis sve poreze, prikupis sve papire(kojih treba previse) i opet ne mozes da zavrsis nesto ( konkretno ja nisam mogao dve godine da uknjizim stan) zato sto oni uvek traze nesto sto nije u tvojoj nadleznosti. I sve izgleda nemoguce dok se ne daju pare, a potom sve ispadne jako jednostavno i resivo u roku od par dana. Mi naravno nemamo kome da se zalimo, jer gospoda iz Gradske uprave postaju nedostupna, odmah posle izbora.

dragan

pre 11 godina

ochaj. sta drugo reci. vazno je sta rusi kazu. iskreno, posle svih ucena, bolje je za ds opozicija. ovom je samo vlast u glavi. neka naprave vladu sa sns, da se ljudi podsete divnog zivota iz 90tih.

perica

pre 11 godina

Tadic treba da pusti Dacica da pravi Vladu sa Sns i Urs,a ko zna mozda i sa Dss,da unakaze zemlju kao 90-tih pa ce valjda za neko vreme da se desi 6.oktobar i da sve ove likove definitivno otera u proslost.Sa Naprednjacima i Sps od Eu nema nista i daj Boze da ne zaratimo opet i izgubimo jos neki deo zemlje poput KiM.

misko

pre 11 godina

Prava stvar da se ujedine SNS i SPS pa da definitivno za godinu dana udarimo k....m o ledinu.Do tada Tadiću čišćenje kukolja u DS pa na nove izbore uz potpunu pobedu i odlazak na smetlište istorije SPS i SNS.

Popunjen listic

pre 11 godina

@Prazan listic. O da, itekako ste doprineli stanju u kome se nalazimo. Mozete da pricate koliko god hocete o ovakvim ili onakvim namerama, ali neoboriva cinjenica je da svaki prazan listic direktno ide na ruku strankama koje dobiju najvise glasova, a otezava opstanak strankama koje se bore za cenzus. Znaci prazni listici *jesu* glasali i to redom najvise za SNS, potom DS itd. Izborna pravila su bila poznata. Ubacili ste listice u kutije, dobili ste to sto ste trazili, kao i svi ostali koji su ucestvovali na izborima. I da zavrsimo vise s tim pranjem ruku od odgovornosti za rezultat.

ivica

pre 11 godina

Lepo je Pesicka rekla da DS odkaci malog. Tadic je povratio iz mrtvih Dacica, sada mu ovaj vraca. Da je Dacic bar neko ni po jada. Primitivan, nasilan, sovinista.

MaxCohen

pre 11 godina

Kako je samo Dacic poleteo...kakav ce to prasak da bude pri ateriranju. Kaaabuuum!
Ajmo DS u ilegalu lagano, pustite frikove da pokazu koliko su stvarno nesposobni, sami ce raspisati za godinu, dve prevremene izbore. Procistite , proluftirajte, amputirajte gamad u spostvenim redovima i eto vam 50% glasova na tacni za koju godinu. Pod uslovom da se dozovete pameti i da stvarno uradite veliko spremanje. U protivnom eto vas sa DSS-om egal na sledecim izborima. Vi ste na potezu...PR sa dihtungom na ustima, Sir Dulic, kum Shule, Petrovic, out pod hitno. Jeremica ste sklonili, srecom. One down, few to go...

Srbistanac

pre 11 godina

hahaha pa ovo je fenomenalno. Ja glasam da Velja dobije ministarstvo kulture, Bogoljub investicije, Palmi hmmm ovo je tesko pitanje, pa da, nacionalne manjine i ljudska prava, cek koga sam zaboravio, pa da, predivnu Jorgovanku u ekonomiju oma i moglo bi i dalje da se nabraja, alo odoh da se smejem pa da placem.

lala

pre 11 godina

Ajmo sad svi:KRIVI SU BELI LISTICI!
Ma nemojte. Kriva je iskljucivi DS zbog svoje gramzivosti,samozivosti, korumpiranosti,bezidejnosti jer nije sprovela reforme i ponovo ‚‚podojila‚‚ SPS da poraste.
Sada neka se cese!

Petar Veliki

pre 11 godina

49 dana i noci,pomnozeno sa najmanje 100.000 eura po danu to je ono sto je izvesno plus finansiranje stranaka za izbore(sto je no cens za jednu siromasnu zemlju)u iznosu preko 2.mil eura -SVE to zajedno cini jednu ogromnu svotu koja je velika i za jake i stabilne zemlje sveta ALI za nas i politicku elitu u Beogradu to je NISTA,a ja kazem to je cena koju drzavljani placaju da im povampirene snage socijalista vaskrsnu i da imaju premijera u liku i delu velikog - malog Slobe - Ivicu Dacica mesetara i intelektualnog politickog kameleona iz okoline Nisa,tj iz paprikarskog kraja u srcu unutrasljosti.Narode Srbije,intelektualna elito Beograda ustani i pokazi svoju snagu i pamet i nedozvoli povratak crvenih hordi u vlasti u Srbiji.Preklinjemo Vas svi oni koji su zbog takvih napustili zemlju 90-tih,zbog Vas koji ste ostali tamo jer ako se ONI vrate ,neka Vam je sam BOG na pomoci.HVALA-srbin iz Montreala

Nesa

pre 11 godina

Na zalost Beli Listici su odlucili da nam SPS kroji buducnost.
Ja sam siguran da ovi sto su se pravili pametni i izasli sa idejom belih listica ne bi glasali za SPS i za SNS.
Najbolje je da DS ide u opoziciju i prekine sve razgovore o formiranju vlade.
Takodje, gde je rezultat istrage o navodnoj izbornoj kradji jer ta cela ujdurma je i uticala na ishod predsednickih izbora.

Branko

pre 11 godina

Najveći gubitnici ovih izbora biće na kraju građani Srbije. Izgubiće i to poprilično i Demokratska stranka, mislim da joj u budućnosti preti raspad, moraće tajkuni, koji sada njome vladaju, naći nove politička rešenja. A g.Dačiću sve čestitke, divim se čoveku koji znanjem, radom i ponašanjem ne prelazi nivo gimnazijskog maturanta a sve vuče za nos.

jednoruki krstivoje

pre 11 godina

7 jahaca apokalipse :Aleksandar Vucic,Ivica Dacic,Mladjan Dinkic,Bogoljub Karic,Aleksandar Vulin,Velimir Ilic i opciono Vojislav Kostunica.Bice zanimljivo ziveti u Srbiji narednih godina!Jos ako zaratimo s nekim cisto ono da dokazemo da se Srbija nikad saginjati nece ...

Neko iz mase

pre 11 godina

...j*** lud zbunjenog...izgleda da su ipak bili u pravu oni koji nisu ni izašli na izbore ili su ubacili prazan listić. Znači "braća" Rusi koče formiranje nove vlade...pa naravno to se od njih moglo i očekivati, koja smo mi banana država...strašno

Gradjanin

pre 11 godina

Demokrateeeee, pustite SNS i SPS da naprave vladu i da poliju vodom svojih ukupno 1,8 miliona biraca. Da shvate da upravljanje drzavom pogresnih ljudi moze skupo da ih kosta. Poznato je da Srbi imaju kratku pamet. Vreme je da ponovo osete cari Milosevicevog doba.

Meni licno je tada bilo super, jer sam spadao u onih 5% sto su imali dok su ostali radili za 15 maraka mesecno (ja sam toliko samo sipao u motor goriva svaki dan, da se vozikam). Tako da, napred SNS-SPS, ziveo povratak u 90-te.

Aztec

pre 11 godina

ajooj moji Srbi sta uradiste tim (ne)glasanjem... sami sebe kocimo i vracamo u proslost.. bice posle kuknjave. malo isli unapred pa sad opet jedno 20 god. unazad (cujes, SNS-SPS). A hteo sam da se vratim, sad tesko.

Strogg

pre 11 godina

E pa nećeš biti premijer! Ni kod Vučića ni kod Borisa! Zgadio si se i Bogu i narodu! Kako god bilo neprimereno da koliciju sastavljaju DS i SNS, to je bolje za sve.Ako je mogao PASOK u koaliciju sa Novom Demokratijom onda mogu i Boris i Vučić! Neka oroče koaliciju na dve godine, pa ako ne ide, onda prevremeni izbori! Ovaj trol vuče za nos celu Srbiju već mesec dana sa tendencijom nastavka ove agonije! Ako Boris popusti...bolje neka se onda pokrije ušima za sva vremena!

London

pre 11 godina

Ako zaista dođe do koalicije SNS-SPS-URS jedina pozitivna stvar će biti to što će LDP da ostane bez ičega. To će dovesti do konačnog raspada te organizacije i samim tim biće omogućeno stvaranje nove, prave građanske stranke demokratske orijentacije.

Ova grupa biznismena organizovanih u interesnu organizaciju sa jedinim ciljem da se lično bogate je, na nesreću ove zemlje, izabrala građansku opciju kao svoju nazovi ideologiju jer su tu videli mesto na političkom nebu Srbije koje im garantuje dovoljno glasova da pređu cenzus i uključe se u sveopštu pljačku.

Kada ostanu bez mogućnosti za pljačku, raspašće se preko noći i neki novi Građanski Savez će se pojaviti na političkoj sceni kao prava građanska, proevropska, demokratska opcija.

Jedva čekam.

Milos

pre 11 godina

Strasno. A jos gore Vucic ministar policije? Koje on kvalifikacije ima za to mesto? Ovo je luda zemlja, ludo vreme... Naravno da Rusi nece Tadica, jer im se on najmanje ulizuje. E sad navijam da vladu sastave SPS i SNS, pa da vidimo kako cete ziveti vi sto ste glasali za Dacica i Tomu. Ja cu se snaci, zivecu u selu nije problem. Ali vi iz gradova sto ste glasali za ove dve stranke, pazite sta sam rekao: Molicete Boga da sto pre dodje prolece da imate zelenu travu da pasete!

Dule NS

pre 11 godina

-DOSTA JE BILO!
-Tadiću idi u opoziciju! Znam da je teška odluka prepustiti Srbiju na milost i nemilost ovim karikaturama od političara, ali narod ih je izglasao pa ih je i zaslužio!
-Zato pusti lepo taj narod da uživa u svojim "plodovima"!
-Pa za koju godinu, ako išta ostane od ove Srbije, DS će sam vladati Srbijom!
....ja se samo nadam da uskoro odlazim odavde, ali mi žao moje porodice i prijatelja koji još uvek ne mogu da odu! Žao mi je, što im jedini život koji imaju propada u ovoj rupetini!

eee

pre 11 godina

Ja ne znam zbog cega se cudite!?
Pa i sam Ivica je to najavio posle izbora, da se zna ko ce biti sledeci Premijer!
- A DS niti je najjaca politicka partija u zemlji (cak je popularnost u opadanju), niti mogu da ucenjuju SPS... Dok sa druge strane imamo SPS, stranku koja ima porast popularnosti 100%! Tako da ne vidim sta je tu cudno!
- Sta god da se desi, neka se desi, samo neka pozure!

Deki

pre 11 godina

Voleo bih da dodju na vlast SPS i SNS pa nek pokazu svojim ozlojedjenim biracima kako ce to oni revolucionarno bolje da vode zemlju. MMF ne treba da im da prebijene pare, a ako to i ucini nek zaboravi da ce im gradjani Srbije taj novac ikad vratiti, nek ga traze od onih kojima su dali.

David Pantovic

pre 11 godina

Vracaju se Slobini i Mirini. Tesko nama. Srbiji nema pomoci. Rusi ne zele Tadica za premijera. Kad cemo mi jednom shvatiti da nama Rusi nikad u istoriji nisu pomogli za bilo sta ali verovatno placaju nase politicare. Ali dobro slicni smo, obe zemlje korumpirane I kriminalne na najvisem nivou. Mira dala instrukcije malom Slobi hoce da se vrati u zemlju, Marko potrosio sve pare. Mozda ce nam Marko biti ministar u buducnosti. Jedva cekam. To je definitno alarm da pobegnem iz ove drzave. Pa makar I cistio ulice po Becu I Berlinu bicu srecniji.

Dragan nbgd

pre 11 godina

I tako je DS otišla u političku istoriju.Sve ste uzgubili,SVE !
(Aujoj, 22. jun 2012 15:05)


Ali će zato na sledećim izborima da osvoje apsolutnu većinu i sami fromiraju vladu!
Zato treba da se zahvale Ivici Dačiću i pošalju ga kod Tome da malo zajedno sa svojom stručnošću unište i unazade Srbiju... a onda za jedno godinu dana nove izbore - ako išta ostane od Srbije do tada!

Tadiću, budi pametan!
Idi u opoziciju! Nemoj da učestvuješ u povampirenju devedesetih!

brzi gonzales

pre 11 godina

Sto ste vi neki. Dacic je rekao u izjavi Tanjugu da nije postavio nikakav ultimatum a to znaci da nije trazio premijersko mesto od strane DS. Prekinite vise sa spinovanjima.

kaiser

pre 11 godina

"Bahatije i licemernije od DS/a nema ni jedne politicke grupacije.
(IVA /sabac, 22. jun 2012 16:15)"

O, ima i te kako.

Recimo ona koja za par dana predje put od "Nož, žica, Srebrenica" pa do "Čestitke g-đi Vesni Pešić, u pravu je"

zorz

pre 11 godina

Tadicu, kao verni glasac DS-a zelim da idemo u opoziciju.Nemoj pristati na ucene!Prosto je neverovatno kako se bahato i bezobrazno ponasa SPS i URS.Daj im vlast,iovako suruju sa SNS-om i neka dokazu i pokazu kako ce voditi Srbiju.Neka pokazu onima koji su za njih glasali da li su bili u pravu.Necu reci da im pokazu da nisu bili u pravu jer bi to bilo pristrasno sa moje strane...ja znam kako ce nam biti a vi gledajte.Nismo valjda ludi da dozvolimo da nas ucenjuju.Na sledecim izborima ovaj potez ce se visestruko vratiti DS-u, budi uveren u to.

марио марко дел тинторето

pre 11 godina

А ако сте објективни ви са Б 92 објавите и вест са сајта Танјуга где пише да је Дачић демантовао да је тражио место председника владе од ДС-а и да није поставио никакве уцене ДС-у. То вероватно Млађа мути воду. И опет кажем, ако сте објективни објавићете и овај коментар.

IVA /sabac

pre 11 godina

Tadicu, kao verni glasac DS-a zelim da idemo u opoziciju.Nemoj pristati na ucene!Prosto je neverovatno kako se bahato i bezobrazno ponasa SPS i URS.
PS.
Bahatije i licemernije od DS/a nema ni jedne politicke grupacije.

Don Hihot

pre 11 godina

Ne razumem ove DS-ovce po forumu koji samo sto ne zaplacu nad svojom sudbinom. Pa ako zelite vlast sto niste radili kako treba, nego su se setali svetom, izmisljali namete i uzimali procente.
Zasto se niko od vas nije bunio da Tadic preteruje kad svako vece bude na TV-u po 20 minuta. Zasto niko od vas "velikih demokrata" i velikih "analiticara" nije spomenuo da nije u redu da su mediji toliko zatvoreni, da ne moze bas sve da se udovoljava tajkunima i stvarno nije u redu da se zaposljavaju iskljucivo po stranackoj liniji. Nije u redu da se za 4 godine napravi samo 170 km glavnog puta u zemlji. Nije u redu da se neko kandiduje po treci put na mesto predsednika. Nije u redu da se odrzava status kvo u ekonomiji i tolerise monopolizam. Nije u redu da se bude u vladi i u jos 3 upravna odbora. Nije u redu da se pozajmi 6 milijardi dolara za tekuce troskove (plate i penzije), a da se osnivaju nove vladine agencije u kojima se zaradjuju fine pare.
Ima toga jos dosta, ali ko jos zeli da se zamlacuje sa vasim ispranim mozgovima.
Dacic mozda jeste malo sirov ali prati svoje politicke instinkte i ocigledno je zakljucio da sa Tadicem ne moze da se uradi nista dobro u zemlji, jer covek jednostavno pojma nema.

Pilece pamcenje!

pre 11 godina

Od pocetka kampanje za 2. krug predsednickih izbora znalo se kakva je zmija ovaj covek. Imao je odlicnu saradnju sa DSom proteklih godina, ali izgleda da su njegove ambicije i apetiti mnogo veci. Licno smatram da je lider SPSa umnogome doprineo padu rejtinga Borisa Tadica ostavsi debelo neutralan tokom kampanje za 2. krug za razliku od Palme i lidera mnogo drugih stranaka koje su otvoreno podrzale Borisa Tadica kao bolju opciju za sledeceg predsednika. Na pocetku pregovora o novoj vladi otvoreno su rekli da cekaju da DS predlozi mandatara i da bi i oni voleli da Boris bude sledeci premijer kao najbolje resenje, a onda su poceli, da se zargonski izrzaim, da tupe... Sve samo da bi nasli povod da se okrenu SNSu koji ce im u svemu popustiti samo da bi se dokopali vlasti. I u sred kampanje se videlo, po govoru ovog coveka, punog samopouzdanja i uzvisenosti da je kao on taj jedini koji moze da vodi ovu zemlju. Licno mislim da je dobro radio posao ministra unutrasnjih poslova ali da je to dobro radio jedino jer je imao dobre partnere u vladi. Lose bi bilo kada bi on bio premijer jer jer jak samo na recima punih domoljublja i strogog nacionalizma, a to ne valja kod jednog ozbiljnog premijera, ne u tolikoj meri. Kako vreme protice, sve sam vise za tu opciju da DS ode u opoziciju, dozvoliti losima da formiraju vlast, malo nazaduju zemlju, upropastiti sve sto je dobro uradjeno za ovih 4-5 godina i konacno ocistiti politicku scenu od tih ljudi, ali ce i nakon toga Srbi gresiti.

Ivan

pre 11 godina

Da mi je neko pre 12 godina rekao da će za 12 godina ključni čovek za formiranje vlade biti ivca dačić, učinio bih sve ali baš sve u tom trenutku da onaj protest na koji je izašla cela Srbija preraste u krvavu revoluciju. Danas najiskrenije žalim što nije bilo tako.

Srđan

pre 11 godina

Ljudi, vreme je za "veliku" koaliciju, sa Tadićem kao premijerom.
Daću vam dve bitne prednosti: izbegli bi kohabitaciju i mogli bi da oduvamo sve ove male parazite: Dačića, Krkobabića, Palmu, Dinkića i sl.
Ne kažem da je ovo idealno, ali kako mi uvek biramo između dva ili više zala, mislim da je ova kombinacija najmanje zlo.

miki

pre 11 godina

Vučiću još je samo ostalo mesto predsednika Srbije. Daj dogovori se sa Nikolićem da Dačić bude predsednik države a Obradović novi premijer.
Ja mislim da ni to ne bi bilo dovoljno da sastavite vladu sa SPS

Sync

pre 11 godina

Slazem se, dakle Dacic premijer, ministar policije, dao bi mu i mistarstvo odbrane i ako moze Nikolicevo mesto, da objedinimo vise sve te funkcije i damo ih Dacicu koji najbolji kadar za upravljanje drzavom, a bio je i odlican student sve desetke, i na ovim poslednjim izborima dobio je najvise glasova. Ne trebaju nam nikakvi vise politicari, Dacic ce raditi sve sam, jer on je najbolji. A mi pasose u ruke, dok je jos na snazi beli sengen, i bezanija.

swedenonline

pre 11 godina

DS je u sah-mat poziciji, jedino novi izbori mogu da eliminisu SPS i SNS, ali od toga nista jer ce vas Dacic prodati za fotelje i sa SNSom napraviti vladu. I to bi bilo to, fajront :(

Milan

pre 11 godina

Dosta je! Pozivam DS i SNS da otkace Malog Slobu(Dacica) i modernog JUL-ovca(Dinkica) i da se napravi Vlada SNS-DS-LDP. U ovoj situaciji to je jedino resenje ako postoji zelja da se ozbiljno radi naredne cetiri godine.

novosadjanka

pre 11 godina

Malo je dve noge za toliku glavu i takvu pamet. Njemu, ipak, treba četiri noge. A nama iz DS-a treba da izrastu veeeeeeliiiikeeeee uši ukoliko prihvatimo tu ucenu. Mogla sam se zakleti da nikada neću izgovoriti, ali eto, moram - NAPRAVITE KOALICIJU SA SNS-om I ODUVAJTE OVU SITNEŽ.

kaiser

pre 11 godina

Ma jok, DS treba odmah da odustane, a SPS i Radikali u Vladu.

Na proleće biće malo bandera za crveno-crnu bandu po Srbiji, a znak za dejstvo će biti kad mali Sloba najavi put u Rusiju, da se tamo skloni.

To je u stvari trebalo pre 12 godina uraditi, al ni sad nije kasno.

Nek idu radikalima, to im je noćna mora.

Branislav Zekic Zeka

pre 11 godina

Jeste li vi za ove glasali:

1) Vi koji ste izasli na izbore i za njih glasali?
2) Vi (53% vas) koje je mrzelo da izadju na izbore?
3) Vi koji ste mlatili praznu slamu sa belim listicima?

Za ovo sto vas je snaslo, a tek ce da vas snadje, najmanje
su krivi oni koji su glasali za Tadicev DS i Ivicin SPS.
Oni su za njih glasali, alo oni su za njh glasali!
I oni ce legitimno da vas jasu sledecih cetiri godine.
Zaista mi je zao ali moram da kazem da ste vi koje je mrzelo
da na izbore izadjete i vi koji ste mlatili praznu slamu
sa belim i nevazecim listicima, unistili svaku sansu koju smo
izborili 5.oktobra, to ste sami i zasluzili!

Ja bar nemam takvu moralnu fleku u svojoj biografij i na svojoj dusi jer nikada nisam glasao niti cu ikada glasati za Tadica i Dacica.

A vi koji ste se medjusobno istorijski pomirili i zajedno sa njima ponistili 5. oktobar - uzivajte u svojoj Pirovoj pobedi!

niste bre normalni

pre 11 godina

Pa onda neka ovi iz DSa traze da nema URSa u Vladi. I eto dogovora. Ne moze i jare i pare za stranku koja je osvojila 15% na izborima. Ovako ispada kao da je SPS osvojio 51% pa samo traze manjeg partnera.

Nikol

pre 11 godina

Pa Tadić je rehabilitovao SPS, šta je očekivao??
Koštunica je nastavio Miloševićevu politiku a Tadić Koštuničinu. Na žalost, Tadić je gajio zmiju u grudima pa sad nek se ne čudi što ga je ova ujela. Ja sam to i očekivala. I odavno mi je jasno da političari misle samo na sebe i baš ih briga što država propada i što narod gladuje. Zato i nisam izašla da glasam...jer nisam imala za koga.

Tibor

pre 11 godina

Hvala g. Tadiću! Zabrljali ste toliko da ste nas vašim nečinjenjem doveli ponovo u 90.-te. Ako imate imalo obraza priznajte to javno, a ove pustite da vladaju. Srbija očigledno nije naučila lekciju iz istorije. SEDI JEDAN!!!

guberevac

pre 11 godina

Lepo sam preporucio Tadicu u jednom od svojih komentara da se povuce i ostaviSPS i SNS da sa svojim pajtosima naprave vladu, a da se DS da na posao da pocisti sve sto nevalja u stranci, odmori se malo u opoziciji i skupi snagu da vrati Srbiji dostojanstvo. Ovo sto trazi Dacic je van pameti i ne treba pasti na tu ucenu. Ponasa se kao da je osvojio neznam koliko glasova. I to sto je dobila njegova koalicija neka zahvali penzionerima Krkobabica. Neka vladu formiraju Toma, Vucic, Dacic i Dinkic, jer odlicno odgovaraju jedni drugima, isti su. A kad vrate Markica i Mirjanicu, oni koji su iz inata glasali za njih ili nisu izasli na izbore neka se zamisle. Inat, zloba i prevrtljivost ce nas definitivno unistiti i kao narod i kao zemlju.

mirko

pre 11 godina

Sumnjam u istinitost ove informacije, jer je neuverljiva. Mnogo puta je i sam Dačić rekao da to nisu njegove ambicije u ovim uslovima.
Ako je tako onda bi to bila vlada SPS koju bi DS, eventualno, podržavao. To bi bila najnestabilnija vlada u koju ne bi htio ni LDP, DS, a teško mi je verovati da bi htio i MDinkić. Liči mi to kao neki pritisak na Dačića, da malo popusti.

тоша

pre 11 godina

Јесте ли ви баш сигурни да је ово све истина или је ипак у питању једна од многих димних бомби које се увелико бацају од 6 маја са циљем збуњивања јавности?

Ich

pre 11 godina

Dace DS i mesto premijera Dacicu, samo da ostanu u vladi. A, da imaju iole ponosa ne bi ih Dacic ponizavao, nego bi se, znajuci da narod hoce promene, povukli i ostavili druge da formiraju vladu.

Roni

pre 11 godina

Vi pristalice Ds-a sto sada kukate i cvilite da vam je svako kriv, podseticu vas samo da su upravo vasi lideri rehabilitovali Dacica 2008 godine, zbog cega je i DS dosao na tako niske grane! Tada sam rekao da vise u zivotu necu glasati za njih, kao ni niko moj blizi! Sada imate rehabilitovanog Dacica jaceg nego ikad i svemu ste samo vi krivi! Uopste me ne zanima sa kim ce da sastavlja vlast....

pustila bih ga ja

pre 11 godina

Odvela bih ga ja pravo u sediste SNS i uz njega predala im i korpu cveca,prasence na raznju, samo da ga ne gledam vise i ne slusam, da sam na Tadcevom mestu.
Sve ce ovo da mu se vrati kao bumerang ali nije bolje ni zasluzio.Nece imati Beograd, Vojvodinu pa neka on , Toma i Dinkic se dogovore ko ce u kom regionu ostatka Srbije da bude glavni serif.

Slava

pre 11 godina

Ovo vise nije normalno svi beze od Rusa samo srbi hrle u zagrljaj, hehe.Pa sta vi mislite da se vrate opet 90-te da se ne radi nista.sverc ne placanje komunalija i td.Ko pravi vladu breeee oni sto su nas drzali u tamnici 90ih pa zar opet, pitam se da li smo mi normalan narod, nismo i gore nam treba.

Nidza

pre 11 godina

Napisa ovde neko napravite koaliciju sa SNS-om i oduvajte ... Pa da napravite koaliciju budite u vlasti nedaj fotelju!!! A to sto su akcije DS-a na srpskoj berzi slicne onim koje ima Grcka u EU to nema veze. kako to da niste rekli kao clan DS-a ajmo u opoziciju. Bas lepo razmisljaju ovi clanovi DS-a kao da su bogom dani!

Radisa

pre 11 godina

Koliko sam upucen u situaciju, svrha ulasak DS-a u vladu je da Tadic bude premijer. DS-u je to najvaznije pitanje od svih ostalih pitanja (programa vlade, broja ministarstva, rapodele resora itd.).
Ako Dacic zeli da bude premijer, gresi ako sto kuca na vrata DS-a. Premijersku funkciju mu je ponudila SNS, pa tamo treba da ide i to sto pre, dok se ne budu eventualno predomislili.

Pop

pre 11 godina

@Žuti smiri te vaš gnev, vi niste dobili izbore...nije demokratski ni to šti se vi nazivate demokratskom strankom. Pa niste vi bogom dani...baš mi Vas je žao. Zbogom !
(Zvonko, 22. jun 2012 17:28)

Majko mila, zar je bas toliko tesko biti pismen u danasnjoj Srbiji?

Aleksandar Djuric

pre 11 godina

Ivica Dacic, ma kako ga zvali njegovi politicki protivnici, (mali Sloba, dijete proslosti) je politicar koji je jednu stranku (SPS) doveo sa politicke margine na mjesto koje joj jos nije zadovoljavajuce (35% glasacke masinerije Srbije je realan rezultat koji SPS moze postici) i jedini ministar koji je od naroda dobio prolaznu ocjenu za svoj rad. Takve ljude bi trebalo nagraditi za svoj rad i omogucit im da dodju na mjesto veceg znacaja, kao sto je premijersko. Tadic i njegovi poltroni, koji su godinama okupljeni oko njega, nemogu da shvate sta ih je snaslo... Karijere nisu gradili na radu nego na birokratskim lazima, koje su ih i stigle u obliku gubitka mjesta predsjednik Republike Srbije... Ponosan sam sto sam clan Socijalisticke partije Republike Srpske i sto su moja politicka braca u Srbiji dala svoj glas gosp. Tomislavu Nikolicu i izabrala ga za predsjednika Republike Srbije... Ovo je jos jedan dokaz da ljudi koji su svoju politicku karijeru poceli kao ucenici Sorosa i raznih "organizacija za demokratizaciju drzava i naroda", mogu sta hoce, al nemogu dokle hoce...

Zorica

pre 11 godina

E što bi volela da DS digne ruke od Dačićevih ucena i da za četri godine , a možda i pre, naprednjaci usisaju SPS-ve birače i da SPS ne pređe cenzus.Palma i Krkobabić lako mogu da pređu kod Tome, i onda baj baj.

Zoran

pre 11 godina

Eto dragi moji gradjani Srbije, izabrali ste "malog Slobu" za premijera svojim glasovima; ocigledno da mnogima u Srbiji pokojni "veliki" Sloba nedostaje. Iza "malog" kao I nekad iza "velikog" stoji mama-Mira. Mozda ce i narednih par godina "narod" da odluci da se Srbiji vrati staro ime: Socijalisticka Republika Srbija.

Nebojsa

pre 11 godina

Tadiću, budi pametan!
Idi u opoziciju! Nemoj da učestvuješ u povampirenju devedesetih!
(Dragan nbgd, 22. jun 2012 15:27)

Kako to mislis da ne ucestvuje ??? Pa ucestvuje vec 4 godine, sta pricas ti? Slatka im bila fotelja, ne postoji ni jedan jedini razlog da neko sada zali DS. Sve su to lopovi najgori na svetu.

Nesa

pre 11 godina

Jadni li smo ako nam Dačić bude predsednik vlade
(DS-SNS, 22. jun 2012 16:59)

Dačić Premijer, Dinkić Ministar finansija, Bogi Karić Guverner NBS, Aca Vučić Ministar policije, Aca Vulin Ministar vojni, mr. Velja Kapitalni ministar. Još samo da udenemo negde Baba Julu. Pa ovo, kao da živimo u Diznilendu.

Baća

pre 11 godina

Potpisali ste deklaraciju o pomirenju..Prva i najveća greška DSa posle koje su izgubile moj glas..Sada slede ovakva ucene koje ne treba da nas čude.

djordjevic

pre 11 godina

JEDNOSTAVNO resenje je DS-SNS vlada... Tako je i narod hteo. Ako nece, pa nek premijer bude mali Zloboleon, za bolje ionako nismo.

kk

pre 11 godina

Treba neke stvari menjati u stavu Srbije! U Kanadi je mandatar odmah poznat posle izbora! To je (samo i jedino!) lider pobednicke stranke i tacka! Time se stiti volja naroda, a vidite kod nas to ucenama moze da bude i iz trece, cetvrte stranke i to bilo ko iz te stranke....
Govorim principijelno i ne gledam palanacki i personalno.

Ladislav

pre 11 godina

Majko mila. Nemojte povladjivati vise ovom egzemplaru ako Boga znate. Batalite sve kombinacije sa SPS om, i ako ne ide drugacije , zar ne bi bilo lepo pustiti ih da sa svojim jatom pokusaju uciniti nesto dobro ovoj Srbiji. Akcenat je na pokusaju. Kada uvide da za to nemaju kapaciteta , tada ce ih proslost progutati za sva vremena, nadam se ! Mutivoda nevidjeni !

pera

pre 11 godina

he he he Tako vam i treba gospodo iz DS-a. SPS vam skroz kreira vladu, jer ste maloumni i doveli ste sebe u ovu situaciju. Dolazi vam na naplatu vasa bahatost i ne sagledavanje stvarnog stanja u zemlji, za koje ste sami krivi... Da ne zivim u Srbiji smejao bih se grohotom... :)

dimitrije

pre 11 godina

Tadiću se sad ruši kula od karata umesto da on pravi vladu Dačić će da bude glavnidoduše to je samo još jedan u nizu poraz dok neizleti sa političke scene

ko da je bitno

pre 11 godina

ahahaahahah pa vi posle kazite da se istorija ne ponavlja eto nam 90ete malo bombe malo SPS malo radikali malo Mrka pre vremena pa zvanicnu posetu Mirjane i Marka Srbiji, sta nas briga "da smo mi zivi i zdravi" BURE BARUTA

niki

pre 11 godina

Nije iznenađenje naravno ako je istina...sps je isto tako odugovlačio pregovore oko formiranja vlasti u Beogradu pa je promenio ćurak ...ako se desi da sps i sns formiraju vladu možemo da zahvalimo Rusima...ko zna zašto je to dobro jer za DS to znači daće imati priliku da se reorganizuje a lihvari će već sami da odu za sns je isto dobro jer će pokazati šta zna ...e za narod nije dobro pošto nama nema spasa...najgore od svega je kad vidimo da ni sns nema pojma a nema pojma ...šta onda... dveri....ili onaj sa novom metlom što najbolje čisti...ili ko već

Ivan

pre 11 godina

Ds u opoziciju, jer ako prihvatite ovakve uslove sledi vam propast na sledecim izborima. Prihvatite li ovakva uslovljavanje bicete stranka bez stava i karaktera, prihvatate svakoga za partnera kako bih ostali na vlasti. Zato lepo u opoziciju, otarasite se parazita koje nesumljivo imate u svojim redovima! Nek bucko sa sns formira vladu, ta vlada ce biti kratkog veka jer oni definitivno nemaju nikakav plan za ovu zemlju. Ne kazem da je sa Ds-om bilo dobro ali ovi su gori sto puta, I VRACAJU NAS U 90-TE!

Eto vam...

pre 11 godina

Srbijo, dobila si sta si trazila. Vi kao na izborima da pokazete nezadovoljstvo a pucila sami sebi u nogu. Da bas oni ljudi opet vladaju koji su doveli nasu drzavu tamo gde se sada nazali (na dnu dna), daleko je bilo da pomislim posle 5. oktobra.

VLada

pre 11 godina

Na osnovu cega, kojih to kvaliteta, kojih rezultata ? Lete ljudi u vazduh u podne u samom centru Beograda, svaki dan pljacka, izboden neko, korupcija i poltronizam svuda oko nas, a mi bi jos i jos i jos....

Namesnik

pre 11 godina

Kako ste bre prosti kada tako moram da kazem.Ili ste stvarno takvi pa to zahtevate, i cekate da li ce da odobre ili ne, a na drugoj vam se strani vec nudi to mesto, a vi se pravite tosa.Zao mi je sto moram da kazem ali sada je narod video da vam nije stalo do nase volje i do naroda vec samo do fotelja i zbog toga cete imati potpuni pad na sledecim izborima.Zao mi je zbog tog pametovanja.

vesna

pre 11 godina

Pa kako to g-dine Dacicu,prvo izjava da Vas mesto premijera ne zanima i da zelite da nastavite zapocet rad kao ministar policije,a sad vec menjate misljenje,odmah ste pokazali da ste smutljivac,to posten covek ne radi...Menjate misljenje kao i Toma Nikolic,cas jedno pricate,cas drugo,pa kako da Vam covek veruje...Za Vas nisu hteli da glasaju ni zitelji rodnog Zitoradja,a sad mi je jasno i zasto...

Makijaveli

pre 11 godina

Ako je istina da Dačić traži razlog da se okrene pregovorima sa SNS-om, moraće da nađe još razloga, jer će DS pristati na sve, samo da ostanu na vlasti.

Branko

pre 11 godina

Ovo je greska Tadica. Jednostavno izgubio je izbore (i parlamentarne i predsednicke) i trebao je da licno podnese ostavku i ode u politicku penziju. Tako se to radi u Demokratiji (Pogledajte Nemacku) pa neka dodje Djilas i vodi partiju (ili ko vec). Na zalost Srbija je htela Tomu i njega treba da dobije, a ako je Vucic lud pa da manjoj partiji Premijersko mesto (Ne zaboravite Premijer ima vlast ne Predsednik) to je jos bolje pre ce se raspasti.
Birali ste sami sad uzivajte
(sam pao sam se ubio)

Bojan Negotin

pre 11 godina

Ne razumem, zašto se DS i SNS lepo ne dogovore i otkače malog slobu. Da sam na mestu Tadića, ponudio bih mesto premijera SNS-u, dao ostavku u stranci - vlada sa 2 liste je kudikamo jeftinija i razumnija od banktot koalicije koja nam se opet sprema.

zena

pre 11 godina

Ovo je vrhunac bahatosti malog Slobe!!!Devedesete su se vratile na velika vrata!
(miloš, 22. jun 2012 14:52)

Nisu se same vratile, DS ih vratio, DS !!!

Marko87

pre 11 godina

Najveca sramota je to da 3 stranka po broju glasova dobije mesto premijera! Ako su ljudi glasali da SNS bude na vlasti, neka oni i kazu ko ce biti premijer, a ne mali sloba da odlucuje o tome!

Treba ga izbaciti zato sto je takav dakle SNS-DS KOALICIJA

Be-ge

pre 11 godina

DS pothitno u opoziciju, bez pristanka na ucene pa konsolidacija hitna i nakon toga ciscenje Srbije od Udbasa koji nas jasu punih 67 godina.
Sto neko rece dole taman da malo zaladi do 5-og tj 6-og oktobra.

Sir Oliver

pre 11 godina

Ja nisam glasao. A nisam glasao jer mi se nijedna od ponudjenih partija ne svidja. Nikada ne bih glasao za naprednjake ili SPS ali je u svom mandatu DS demonstrirao apsolutnu nesposobnost i nespremnost da bilo sta uradi. Ne bi mi se dopalo da Dacic bude predsednik vlade kao sto mi se apsolutno nije dopadalo da to bude Cvetkovic. Smatram da sve postojece stranke treba da idu a posto na glasackim listicima nije bilo opcije "nista od ponudjenog" bilo mi je glupo da tracim vreme i dajem svojim glasom lopovima i lezilebovicima legitimitet. Da ponovim, NE ZELIM DA BILO KO OD AKTUELNIH POLITICARA BUDE NA VLASTI. Da li mogu nesto da uradim nesto po tom pitanju? Apsolutno nista. A vi sto ste izasli na glasanje zapitajte se da li je vas glas bilo sta promenio?

yorgos

pre 11 godina

Devedesetih su uveli drzavu u rasulo , neznanje , lopovluk, nepotizam, korumpiranost na svim nivoima ,skoklstvo koje je proizvelo strcnjake koji su pobegli iz zemlje i one koji su kupili svoje diplome i sada vode drzavu , haos u kome se najbolje snalaze, sve su to ovi isti uveli i bili deo toga . Dosli su ponovo da zavrse zapoceto, a na samo mali trenutak prekinuto

Djura

pre 11 godina

Jos da vrati Zorana Lilica za predsednika, Milana Milutinovica za njegovog savetnika, a Miru Markovic za predsednicu skupstine, pa da cekamo do 5. Oktobra 2022. da se opet nesto promeni!!!

Zoro

pre 11 godina

Traži, Ivice:
- da kleče koaliciono na kukuruzu u Skupštini na prvoj sednici
- da se u'vate za uši i igraju u Dnevniku 2
- da pevaju "Amerika i Engleska biće zemlja proleterska"
- da imaš više slika u njihovim medijima od Stanije
- da ti daju Krunsku za sedište SPS
- da 80% tendera bude tvoje
- 6 građevinskih dozvola na Dedinju, svaka po min. 10.000 kvm
- da smo ti putuješ u Brisel i Vašington
- da Slobina slika visi na sednicama vlade
- da Slavica DJ. D. donosi odluke Glavnog odbora DS
- da Mira i Marko budu potpredsednici demokrata
- da niko ne dira Krkobabića dok je Mićun u politici
- da se Bajatoviću udvostruči plata, malo je 13.000 evra mesečno
- sve upravne odbore, nadzorne odbore, javna preduzeća i dr.
- za Palmu moraju još 2 žirafe da se kupe
- da se skine sa Jutjuba onaj snimak "Kale-brdo", ako ne da se zabrani YT
- da te zovu "Veličanstveni", a sebe "Nejaki"
...
Traži Ivice! Ovo kažem kao protivnik SPS od 1989. do danas i birač DS 1990.-2008.

Darko

pre 11 godina

Odlicno, sada neka BoTa napise jos jednu deklaraciju o pomirenju i neka ode u istoriju. Ako DS ne lusstrira svoju stranku pod hitno ocekujte jos gor vremena....

plebs

pre 11 godina

To mesto je mogao da traži i pre mesec dana. Nije mi jasno zašto smo izgubili dragocenih mesec dana? Kako smo mi komplikovan narod. Krivo posađen.

sabahudin

pre 11 godina

Znači došlo se do suštine pregovora.Nisu u pitanju principi i program vlade,nego Dačićeva želja da mu leđa greje premijerska fotelja.

Sajo

pre 11 godina

Naravno da je za sve kriv Tadic...Demagogijom je preuzeo DS od Djindjicevih ljudi,kasnije je iste rasterao iz stranke,koji su bili prinudjeni da prave LDP..a neki ucutali i batalili se politike i stideli se DS i Tadica...Tadic je demagogijom nastavio da vlada...sklopio savez sa ljudima koji su trebali da budu lustrirani...Naseo na demagogiju Vojislava dr.Kostunice...uhvatio se u nacionalisticko kolo i zaigrao na kartu u kojoj je ipak amter...jer demagogija i nacionalizam je UTOCISTE BARABA...tako da je moralo na kraju doci do ovoga...ali da ne ispadne da samo kritikujem evo i predloga...TADIC POD HITNO OSTAVKU NA SVE FUNKCIJE U STRANCI...POSMENJIVATI SVE NJEGOVE KLIMOGLAVCE I LOPUZE...VRATITI ZIVKOVICA NA CELO DS...I POKUSATI PONOVO...JEDNINO RESENJE...

klenga

pre 11 godina

neka nam je Bog u pomoći...ali ko zna...mislim o nikoliću kao velikom nacionalisti a on želi pregovore sa kosovskom predsednicom,,,volio bih da grešim i da se mali komunista pokaže velikim državnikom...ljudski je nadati se iako sam ja strašan pesimista...nažalost,za 6o g,života svi moji veliki strahovi su se oživotvorili...kao da smo prokleti...

Maris

pre 11 godina

Jaooj Tadiću, kad ste potpisali Deklaracija o pomirenju sa ovim Slobinim đačetom, pa još kad ste se izljubili, samo što me šlog nije strefio! Je l' vidite koliko ste ga nagojili? Malo malo, pa odjezdi po mišljenje u KGB-ovsku centralu... instalirao nam njihovu bazu u Nišu... samo ne znam šta rade novinari? Ni da beknu o tome, kao da se ruske snage šetaju po svojoj guberniji??!

jel' konacno jasno?

pre 11 godina

Tadicu jel' ti sad konacno jasno?Ili treba da ti se crta?

U opoziciju lepo,pocistite svoju stranku,pa onda imate cemu da se nadate i mi i vi.

Sve drugo je sigurna propast sirokih razmera.

$$$ vlada $$$

pre 11 godina

Možda ne bi bilo loše da se DS povuče u opoziciju i ova teška vremena i odluke prepusti SNS-u.
(Mladen, 22. jun 2012 14:39). Šta ti je čoveče, uskoro sledi prodaja EPS-a da bi država opstala a moraće i Telekom na doboš, to je jedino što je ostalo. Zato svi i grabe da sada udju u vladu u bilo kakvoj kombinaciji, (obrati paznju na LDP) i ogrebu se sa milionsku proviziji, a potom će da se povuku iz politike (na egzotična ostrva), jer od 2016. neće imati šta da se krade.

NenadNs

pre 11 godina

Ako crveno-crna koalicija opet zavlada, to ce znaciti da se Srbija vraca unazad. Nadam se da ce nas vratiti taman do 6-og oktobra! Pa da ih pocistimo, onako kako zasluzuju!

kaiser

pre 11 godina

(Berserk, 22. jun 2012 18:41)"

Ne, nije niko čuo.

Jesu to opet neki vlažni radikalski snovi tipa Karlobag-Karlovac, Teslino oružje i 100 mlrd od Rusije?

Uros

pre 11 godina

Mislim da bi DS trebalo da odustane od pravljenja vlade i ne dopusti malim strankama da sa njom brisu pod. Treba da se drzi svojih principa bez kompromisa.

Грчански Деспот

pre 11 godina

Pa dobro red je i bio da se to jednom vec obelodani.Ovaj period tehnicke vlade je malo bolji nego predhodna vlada iz razloga sto ne mogu potpisivati stetne ugovore.Ali Srbija ceka i pati a vi odugovlacite.Mislite malo i na narod od koga trazite glas.

vlada

pre 11 godina

do sada sam mislio da si pametan asada sam shvatio da si pohlepan!!!!

U prethodnoj vladi ste uzeli mesto ministra za sfalt (odlično mesto za ugradnju što se para tiče), ministarstvo prosvete (pišete udžbenike i obrazujete mladež, i što je najbitnije možete da unesete neophodne promene u udžbenik iz istorije za podizanje renomea stranke), i MUP (tu nit možeš da dobiješ nit da izgubiš jer to mesto ne nosi preveliku odgovornosta a to sve funkcioniše nekako i bez vas)! Niste uzeli ni jedan resor koji sa sobom nosi neki veliki teret (spoljašnji poslovi, zdravstvo, finansije, privreda, poljoprivreda), i pustili ste ostale da gube poene kod gradjana dok ste vi zapravo bili jedini koji nešto i rade jer se niste bavali ničim što je preterano odgovorno a infrastruktura nam je tako gadna da bi svako od nje mogao samo bolje nešto da napravi jer gore od ovoga nije moglo)! e ako dačić bude premijer bogami počećete i vi da gubite glasače, jer nećete ništa moći da uradite na toj poziciji a bićete krivac za sve što krene naopako u ovoj zemlji (a kako stoje stvari krenuće)!

megaloše

pre 11 godina

ovaj megaloman nema prava da traži premijersko mesto ni od ds-a, ni od naprednjaka. drčnost i bezobrazluk će mu se kad-tad obiti o glavu.

bre

pre 11 godina

I u prosloj vladi premijer je bio iz redova SPS-a, nije bio Dacic licno, ali kao da jeste. Ako je Tadic tada na to pristao, ne vidim zasto sada ne bi. Politika...

budilnik

pre 11 godina

za mene je DS skup novopecenih kriminalaca ili ti biznismena, SPS skup obicnih kriminalaca old skul, a SNS skup poput verskih fanatika.
Razlike su drasticne pa je nas izbor ustvari sustina demokratije.
Ljudi sve najbolje nam zelim iskreno!!!

Zex

pre 11 godina

SPS vaskrsao kao feniks :-)
Vodje DS-a za feniksovanje treba krivicno da odgovaraju,za psihicko zlostavljanje nacije i to kontinuirano!

crni gruja

pre 11 godina

Opasan je ovaj što ga pešićka zove "mali Sloba", nije njemu tek tako izletelo iz usta "ne znam ko će biti predsednik, ali znam ko će biti premijer".

bezimena

pre 11 godina

(miloš, 22. jun 2012 14:52)

Ne lupetajte! 90-tih su bili RATOVI, u kojima "nismo" učestvovali, bili smo pod SANKCIJAMA, sve zbog REŽIMA crveno-crne koalicije, što sve sada nije ni nalik tome!

Onbo što nikako za Srbiju ne valja, to je da se sada Kremenko izjašnjava kao veći nacionalista pd svih ostalih. To je ono što je PORAZNO i što ne vodi dobrom! Ali, gradjani su koaliciji SPS-JS-PUPS dali DUPLO više glasova nego 2004.god. TRAŽILI STE, snosite sada i posledice, uopšte mi vas, sve koji ste glasali za nacionalističke opcije, a imali ste BOLJI IZBOR, nije žao!

Posmatrač

pre 11 godina

Dakle Dača je konačno počeo da otvara karte.Znači razgovor o navodnim principima oko kojih treba da se slože stranke u pregovorima. To je samo bila prašina u oči javnosti.Suština svega je bila premijerska fotelja i ništa manje.

bane

pre 11 godina

Na političkoj sceni je ostao samo šljam. Ne znam ko mi je od njih odvratniji, da li Tadić koji je sve ovo zamesio recikliranjem socijalizma ili Dinkić/Dačić ili Čeda koji je za dva dana zaboravio na svoj preokret. Srbija treba nove ljude koji se nisu bavili politikom i koji nemaju putera na glavi. Sve kombinacije oko vlade se svode na isto - dalje propadanje i nastavak kradje na svim nivoima. Ne znam da li su u Srbiji mogući socijalni protesti kao u Španiji, Italiji ili Grčkoj jer za takvo nešto je ipak potreban minimum ljudskog dostojanstva i civilizovanosti što nama nedostaje ali se ni to ne može isključiti. Avantura se nastavlja!

za malo

pre 11 godina

Ma ovo je samo politcka "buva" ...sto bi rekao Toma master - "spin"..Tvdjenje pazara...U dvaes' evra da SNS nije ponudio mesto premijera Dacicu! I Dinkic samo ubrzava resenje. Juce sedeo sa Tadicem, a danas kao video papir na kome pise da Rusi nece Tadica za premijera. A pazi, Bogati, bas je to pisano na nekom papiru...to se ne pise, o tome se samo prica....u cetiri oka..
Mali Sloba ima da se bije sve nogom u...da dobije isto sto je imao, s obzirom da bilo koja vlada da se pravi, nece biti vise od 17 ministarstava...
Sta se lozite ljudi...

Toma NE nikolic

pre 11 godina

dačič će uz pomoć magije oživeo slobu koji sada ponovo vodi stranku. Šta mislite zašto su ga sahranili na privatnom posedu.

Vesna

pre 11 godina

Molim DS da ne pristane da Dacic bude premijer. Molim SNS da ne pristane da Dacic bude premijer. SNS ima najvise glasova, neka Jorgovanka bude premijerka i gotovo.

drugi film

pre 11 godina

Cini mi se da je SNS dobio nove savetnike. I ako izgleda cudno pravljenje ovolikih ustupaka SPS-u i URS-u, postici ce nekoliko bitnih ciljeva: Izbacice DS is vlasti i tokova novca. Sami ce se pribliziti istim, da kroz javna preduzeca, odbore, reket privatnicima i tajkunima uzimaju toliko potreban novac za sledece izbore. Zaposlice svoje u drzavnom aparatu i sire. DS ce se baviti sobom i borbom klanova unutar partije i bice slaba, razjedinjena opozicija barem neko vreme. SPS i URS ,bez obzira na mesta u vladi nece mocu bez podrske (ucene) SNS-a da funkcionisu. SNS ce imati opravdanje za jos goru ekonomsku situaciju, koja je na zalost neminovna, ko god da formira vladu- time sto ce odgovornost prebaciti na premijera i vladu. Losi rezultati ce smanjiti popularnost SPS-a i URS-a...i za manje od dve godine pad vlade, novi izbori...tesko nama!

Brane

pre 11 godina

I onda kažu "izađite ne izbore". Koja je svrha kad naši glasovi ne znače suštinski ništa dok se moćnici sistemom ucena ne dogovore ko će na kraju da vlada!!!

Небојша

pre 11 godina

А јел Дачић тражио и да се Тадић исели из резиденције да би он могао да се усели. Ако није, то је следеће, а то је већ црвена линија.

Sale

pre 11 godina

DS je gajio zmiju u nedrima a sada je ista zmija ujeda. To je prosta racunica... Zatim, nece Dacic premijersko mesto i policiju samo zbog Rusa, on to hoce zeli i zahteva onako kako mu je Mira Markovic naredila!!! Ako SNS i SPS naprave vladu eto Karica i Markovica dinastije nazad u Srbiji!!!
Mislim da ce DS ipak otici u opoziciju dok ce vlada puci pre ili kasnije koliko za godinu dana.

ISTINA

pre 11 godina

Nema te reci sa kojom bih ga okarakterisao, ali ocigledno je da je popijo koju vise pa pravi sprdnju sa narodom,
dok Beogradom svakoga dana neko nastrada ili nesto neko opljacka!
6-og oktobra su trebale da budu potpune promene, a ovog 6-og maja preokret...Boricemo se za neki novi 6-ti! Do pobede!!!
Dacic je uzrok i posledica Tadicevog neuspeha!

Tajkuni

pre 11 godina

Ovo je samo spinovanje medija.Prvo su trolalii navijali za vladu SNS=DS pa kada je tootpalo iz nekog centra koji finansira medije sda ide ova prica. Od toga nema nista

Dzo bez bagera.

pre 11 godina

Onbo što nikako za Srbiju ne valja, to je da se sada Kremenko izjašnjava kao veći nacionalista pd svih ostalih. To je ono što je PORAZNO i što ne vodi dobrom! Ali, gradjani su koaliciji SPS-JS-PUPS dali DUPLO više glasova nego 2004.god. TRAŽILI STE, snosite sada i posledice, uopšte mi vas, sve koji ste glasali za nacionalističke opcije, a imali ste BOLJI IZBOR, nije žao!
(bezimena, 22. jun 2012 21:27)

To je dokaz koliko su ovi sto nam nude BOLJI IZBOR lepo radili pa mi kao narod hocemo druge makar i one iz devedesete. Mozda je mazohisticki al zaista su nas pokrali do zadnje pare pa vise i nije bitno dal ce biti Kurta ili Murta. Mozda je bitno za nekog ko je blizu Murte. I meni nije zao.

komeNdija

pre 11 godina

Malo je premijersko mesto, objektivno malo za kapicitet kakav je Dačke odnosno može pod uslovom da mu Tadić bude šef kabineta a Čeda sekretarica i kafe kuvarica.

Pa zar ne vidite da vas Ivica piiiip za sve pare. Ako more niste ni zaslužili bolje, vi ste ga vaskrsnuli pa je red da vam vrati...

Duško Dugouško

pre 11 godina

"...jer je od početka pregovora bilo jasno da će Dačić tražiti razlog koji bi mu poslužio da se okrene pregovorima sa SNS." - Traži razlog? Pa, zar on ne sme da se okrene SNS-u, bez razloga?! Sve je to moglo da se reši mnogo ranije, da je Dačić hteo.

Vojo

pre 11 godina

Pa to uopšte nije problem! Evo na primer: Dačić pre podne predsednik vlade a popodne ministar policije! A Vučić bi mogao pre podne da bude ministar policije, popodne naprimer ministar informisanja a uveče da bude predsednik SNS! Vidiš sve je moguće samo ako se slože!

magarac

pre 11 godina

Lakse ce Tadic sa Tomom da napravi dobitnu kombinaciju.Sve ostale stranke idu u zaborav do sledecih izbora, sto je spas za sve NAS.

MrMare

pre 11 godina

Da nije tragicno bilo bi smijesno... Sta ti je politika.... Ne usudjujem se kritikovati NAS (narod), al da smo krivi ---jesmo... Mi smo izgleda naucili da svaku stvar radimo tezim putem.... Da se kvazidokazujemo, a kome, ni sami ne znamo..... Ima ovaj narod nesto u sebi mazohisticko, a to ovakvi koriste.... Jednom.... Jednom cemo se valjda opametiti....... A iako se ne opametimo PANTA REI.....i bez nas......

kate

pre 11 godina

šta god ali vreme je već da se dačić odluči, jer ni neki lekovi više ne mogu da se izdaju jer nema vlade pa ni min zdravlja. mnogi ljudi čekaju lekove, sramota za naciju

Lazar Starčević

pre 11 godina

Rukovodstvo DS nema pravo da trguje našim glasovima jer, mi smo glasali za DS a ne za socijaliste i Ivicu Dačića. Ako to i urade, prepuštajući mesto Premijera malome Slobi, treba da RAZMISLE KO ĆE OPET GLASATI ZA NJIH. Zar smo zbilja zaboravili 5 Oktobar i pokojnog Zorana?

DjuroPucaR

pre 11 godina

Naivan je Ivica ko francuska sobarica. Malo po malo, spin tu, izmisljotina tamo i preveslace ove tupane iz DSa - samo tako. Uzece im na kraju i policiju i BIA i lepo obezbediti i sebe i pajtase mu iz coska od jedno 1000 godina robije za korupciju. A sa Mladjom i Miskovicem ce da se nakrade za jos jedno 10000 godina na miru. Lepo. Bravo demokrate i Borise...Svaka cast!

Pera Germanija

pre 11 godina

Dacicu, svaka tebi cast. Vratio si SPS iz mrtvih, modernizovao stranku i sada ucenjujes upravo one koji su te vaskrsli. To se kaze bez milosti i ljubavi. Uzmi sve sto ti zivot pruza, dok mozes ucenju, kad ce ti se ponovo ukazati prilika da budes premijer. Tadicu, kusaj plodove tvog "velikog pomirenja", gorki su, verujem. Umesto da ih sve pohapsis 2000-te ti si ih vratio na tron. Al verujem da je i tebi stolica bila sladja od principa. A narod ... ma koga briga... bitno je da su na Kalemegdanu, tu su Turci bili ustvari... kale znaci brdo

jovan

pre 11 godina

ja neznam sta ljudima ovde nije jasno pa rusi su usli u igru i to je to,neka malo zuti olade u opoziciji da vidimo sta ce biti sa ovim drugim

NADA

pre 11 godina

Gospodine Tadicu lepo vas molim da spakujete kofere i sa svojom prodicom odete na odmorVladu neka formira ko puzati hoce Mlad ste covek bice jos izbora zar da dozivimo jos jedan mnogo tezi poraz?

Johny

pre 11 godina

Vreme je za odgovor gradjana Srbije Udbasima i KGB-ovcima iz Moskve koji preko domacih Udbasa pokusavaju da naprave haos u zemlji.
Na svu srecu tu je EU i NATO u okruzenju tako da ce Udbasko-KGB-ovska igranka biti vrlo brzo procesuirana.

SLOBODAN

pre 11 godina

ODLICNO.IVICA za premijera,tako da na sledecim izborima zavrsimo sa Socijalistickom partijom Srbije.Kada nismo 2000.sa velikim Slobom 15 godina kasnije mali Sloba ce staviti tacku na mocni SPS.

matrix

pre 11 godina

dokle više igranja sa ovim jadnim narodom Srbiji treba vlada koja će da počne da rade u interesu Srbije i njenih građana narod je to prepoznao zato je glasao protiv Tadića ali izgleda da to pojedini političari nisu shvatili

Sinisa

pre 11 godina

sto se sada na sav glas niko ne buni da rusi prave vladu?
u suprotnom - sta bi bilo da je cedo obisao po ,,savet" klintonovu i ucenjivo na pregovorima za vladu ??auuu kuku lele.....
ja preporucujem ds-u da ide u opoziciju i da prepusti ,,majstorima" i ,,domacinima" burazersku vladu.
mini-sloba je vec prepuno lupetao preko ekrana !neka preuzme on i vucic odgovornost za drzavu pa da vidi mo kako ce ,,savez presminkani" stvoriti blagostanje !
za to vreme,tadic treba ds da rascisti od luzera a narod ima vremena da se otrezni od ovih ,,sminkera".

maraton

pre 11 godina

Daće Tadić, daće, ali ne znamo kad će. Samo ti Ivice čekaj, a Srbija neka propada. Posle ćeš naivno izjaviti kako ti ništa nisi kriv i kako je tebi bio bitan program a ne premijerska stolica.

Mita

pre 11 godina

DS je i definitivno puko,mislim što se tiče vlade.Dosta je i bilo,a sada malo u opoziciju i da se očiste lopova,a ovoj vladi dajem max 2-3 godine...

dm

pre 11 godina

E Tadiću...svojim "istorijskim" pomirenjem sa Dačićem si poništio slovo zakona i lustraciju.
Najgora konsekvenca tvoje bezuspešne vladavine će biti kormilo zemlje koja je još u devedesetim...Nikolić, Dačić...istorija se ponavlja...kod nas samo najgora.

beli listic

pre 11 godina

Tadica i DS ce skupo da kosta njihova ljubavna avantura sa Dacicem i SPSom. Dobili su sto su i zasluzili i drago mi je zbog toga. Jedini je problem sto i mi sa njima srljamo pravo u provaliju. Voleo bih da mogu da razumem tu njihovu strast za vlascu zbog koje nikakve ucene i ponizavanja od strane Malog Slobe ne mogu da uticu na njih.

D30

pre 11 godina

Stvari su jasne, mali Sloba oce da vlada kao nekad tata, a Rusi ce da nas brane kao nekad, samo ne zna se da li od nas samih ili zapada...

Radmila

pre 11 godina

ovo je vise postalo mlacenje prazne slame... ds nek se lepo povuce u opoziciju, ovi ostali ako se dogovore nek pozure, ako ne onda lepo novi izbori pa 'ajd' jovo nanovo

srećko

pre 11 godina

Ha, znao sam, došli smo do ključnih stvari ovih u nedogled pregovora DS i SPS.Sad je na ozbiljnom testu DS da li po svaku cenu ostati u vladi koju će predvoditi manjinski partner ili ti prelomiti i reći ok mi se povlačimo idemo u opoticiju i to je kraj.

Nenad-EU

pre 11 godina

E sto bih voleo da vladu naprave SNS i DS pa da vise ne citamo o ovom nepismenom klovnu kome se svaka druga recenica zavrsava sa "je**te" ili skraceno "jeeee".

e moj narode..

pre 11 godina

najgluplji narod u Evropi.

svega par komentatora je pogodilo ovo u post-izborno veče,i nagovestilo šta će se desiti posle pobede Nikolića.

tragično.

ps
nije čudo što smo siromašna nacija i država.
verovatno su glavni uzroci, komunizam, doseljavanja sa ruralnih prostora i ostavljanje potomstva od takvih roditelja, uništenje gradjanske predratne klase i zatupljivanje tv-om i novim 'vrednostima'.

što kažu,devojke su nam isprazne i skockane vragolanke,a momci badavadžije sa promajom u glavi.

slika i prilika 90%omladine.

e onda shvatiš, da vlastima i političarima i odgovara takav soj glasača,pa aktivno učestvuju u evoluciji tupavih generacija.

rikoset

pre 11 godina

Pa ne moze to tako a sta cemo sa ISTORIJSKIM pomirenjem . Zasto se Krka,Mrka i Bekuta pomirise sa Tadicem. Kako je zabavno ziveti u Srbiji sve se brzo vrati.

Vlad

pre 11 godina

Je l' gledao neko od Vas skoriji srpski horor "Rehabilitacija umesto lustracije" iz 2008.godine? Zanimljiv film, cak ima i dozu humora, doduse crnog. Vredi svaki sekund paznje. Rezisera i scenaristu nikada nisam voleo, mada mi ni glumacka ekipa nije draga, ali fabula je izuzetna. Rasplet je ocekivan mada ga pojedini filmski kriticari karakterisu kao iznenadni preokret. Ispostavlja se, na kraju, da glavnu rolu igra lik koji nije trebalo da bude ni statista u filmu ali, kao sto rekoh, reziser i nije bas vican svom zanatu. Ima najava (jos uvek nezvanicnih) da se priprema i drugi deo filma tako da ce uzbudjenja i iznenadjenja za vernu publiku tek biti. Ostaje nam samo da se nadamo da ce u drugom delu biti vise akcije a manje romantike. U svakom slucaju treba pogledati. Iskreno se nadam da ce glavni junak ipak zavrsiti u zatvoru, kao i da reziser i scenarista vise nikada nece praviti filmove.

Timski rad i rezultati

pre 11 godina

Zasto svi komentarisu kako je potrebno da Tadic ocisti DS i da ce onda sve da bude bolje. Ja bih pre rekao da treba da dodje neko treci i da ih ocisti sve sa sve Tadicem.
On je pokazao koliko je sposoban i sta sve ume i pored toga mnogi ga velicaju kako treba da ocisti stranku i da krene da radi. Sada je kasno za to.

Neko ko upravlja nekom firmom ili strankom treba da kreira kvalitetan tim. Tadic je kreirao svoj tim i videli smo kako izgleda i koliko je kvalitetan sto dosta govori o njemu kakav je on. Ukoliko je opravdanje da on nije mogao bolje da uradi zbog odredjenih desavanja ko onda moze da garantuje da ce sada moci. Ovo nije opravdanje.

Nama ce biti bolje kada prestanemo da velicamo pojedince i kada pocnemo da cenimo dela i rezultate. Pojedinac nije sistem.

Mi imamo problem sto imao neiskusne politicare ali zato iskusne djilkose u stranci sa demokratskim principima koja je do skoro bila najjaca. Kod nas postoje druge stranke sa demokratskim principima koje imaju veoma iskusne politicare ali nisu prepoznate od strane naroda.

Tuzno je sto smo narod kome uvek treba neki pojedinac koji ce da ga vodi bilo gde nego zdrav sistem i tim koji ce da radi profesionalno posao. Trebalo bi da se ugledamo malo na evropske zemlje kojima tezimo kako se menja vlast bez obzira kako se zove taj pojedinac.
Jednostavno je. Dao sam ti glas zbog tvog programa a ti nisi ispunio nista jos je i gore, izvini ali mozes da ides.

Caj od Fecfica

pre 11 godina

Ako si 2008.god. sacuvao stranku ulazeci u koaliciju sa DS-om sada ces je definitivno rasturiti budes li nastavio tim putem, odnosno podeliti.Ovo Vam je g.Dacicu izvestaj sa terena!!!

hrvoje

pre 11 godina

Steta sto politicari ne citaju ove nase komentare i da se zacrvene od stida sta rade i kako se ponasaju.Sta oni zamisljaju da su bogom dani ali smo i mi krivi sto ih kao javnost ne pozivamo na odgovornost putem SLOBODNIH medija i ostalih sluzbi koje su odgovoren za to njihovo siledjijsko ponasanje

Djeco Ivica se zovem...

pre 11 godina

Na kraju će čiča-Toma i Tadija da naprave vladu za pola sata razgovora: svakome po pola, a za premijera će da bace dinar, pa šta padne-padne. A posle toga, zamislite- u naredne 3-4 godine nema ni traga ni glasa od Ivice i Mladjice!

Vladimir

pre 11 godina

Daj Boze da na sledecim izborima svi glasamo pametno za nekog potpuno novog, koji nije manipulant i lopina kao svi ovi sadasnji politicari!

asidaosnfoanfasof

pre 11 godina

sam naslov pokazuje kakvi su nasi politicari , boli njih uvo sto Srbija propada , oni gledaju u koje fotelje da se smeste da njima bude dobro . sto vise vi odugovlacite nama sve gore ...

ivica,kv

pre 11 godina

...bravo gnci,bice dogovora...necete se tako oprati..kako god,vrerme radi protiv svih vas...polako samo,misle gospoda iz DS-a da ce se spasiti ako odu u opoziciju,a to sto su uzeli Beograd sa socijalistima,to je kao pola Srbije,tako i ovi drugi nesposobni Narodnjaci nude sve Dacicu...polako samo,radite kao da vam je tata ostavio Srbiju u nasledstvo...doci ce i taj dansamo polakom...svi u paketu cete u opoziciju ili zatvor...boze daj

dosadnjakovic mladji

pre 11 godina

koja papazjanija nastade od ovih izbora ,haha... joj molimo vas da DS i SNS naprave Vladu, bila bi jeftinija i stabilnija...ovako ce ih biti mali milion kao i do sad.. i da se sve ove face vec jednom maknu sa naslovnih strana... dosadili su svima, narocito ovaj....

Igorko

pre 11 godina

E moj Tadicu, e moja Demokratska stranko, s kim vi pravite vladu, nije ni cudo sto padate u ocima Srbije koja vas je glasala sve vise i vise. Jos i ovo prihvatite pa svi zajedno predjite kod Dacica i ugasite sopstvenu stranku.

Ne verujem

pre 11 godina

Sramota da nas je sve zajedno za koju god partiu da glasate ili uopste ne glasate!Ovakvi politiciri da nas huskaju na ratove,da gledamo kako se otima i krade,da nemamo buducnosti.Uzas ,pa kada ce narodu postati jasno sta se desava ovde zadnjih 20 god?

DK Sultan

pre 11 godina

Држава је пред економским сломом, пола Србије је егзистенционално угрожено, границе су нам непознате,чиновнички кадар је прегломазан и катастрофално лош, једном речју држава нефункционише, а они умишљају да су вешти политичари и 70 и неки дан од избора испитују снаге, ко ће са ким, кога као Москва жели, као Брисел подржава...умете ли ви нешто друго да радите сем да уговарате Владу ???

CECA

pre 11 godina

Ovo je sramota za ceo narod SRBIJE,koga briga sta oni hoce- /svi politicari/,jedino je bitno sta narod zeli!!! Oni su tu zbog NAS ,A NJIH BAS BRIGA!!! Oni imaju vremena,jer njihove plate i privilegije stizu redovno.Da li mi imamo od cega da zivimo??? Da je NJIMA stalo do NAS formirali bi VLADU kao Grci za tri dana!!!!!!!!!!!!!!

striker

pre 11 godina

Pa kazem ja Dacic bi da izbegne svaku odgovornost u buducoj vladi.Vlada sa Demokratama jos nije formirana a mali Sloba vec ucenjuje. Nije njemu do mesta premijera njemu je samo da moze da se ponasa kao u predhodnoj vladi; da radi sta hoce u resorima koje hoce a za sve sto ne valja sutra optuzi DS.
To da pravi vladu sa SNS-om i bude premijer veliki je rizik sto se tice buducnosti SPS-a na sledecim izborima.
Zivi bili pa videli

Biljana

pre 11 godina

Prava spanska serija! Jedva cekam sledecu epizodu! A za jos jedno 250-ak ce biti kraj serije. Ipak oni ovo sve rade zbog svojih obozavalaca a ne zbog sebe.

zenonstariji

pre 11 godina

Nije problem u SNS-u, oni ce vremenom da se kultivisu. Problem Srbije je u ucenjivackim strankama kao što su URS, SPS, kojima se daje previse moći u odnosu na volju glasača. Ovde se radi o moći bez odgovornosti jer drugi plaćaju za njihove budalaštine.
Rešenje je jednostavno-poštovati isključivo volju glasača koliko god, na prvi pogled, ona delovala uznemirujuće.

Marko Vozdovac

pre 11 godina

2008. godine se Zoran u grobu prevrtao...
1991. godine SPO je bio jaci nego DS 2000. godine. Pogledajte gde je SPO stigao zbog glupih poteza i ucite na tudjim greskama! DS mora u opoziciju jer ukoliko pristane na dalje ucenjivanje, na sledecim izborima ce da osvoji manje glasova nego Dacic na ovim!

Nesa

pre 11 godina

@(Nesa, 22. jun 2012 17:28) Diznilend je jedan lep zabavni park, gde posetioci plate i uzivaju. Ovde "publika" (narod) placa a uzivaju "zabavljaci" Tu je razlika.
(ne bi' rek'o, 22. jun 2012 18:52)

Znam je vrlo dobro kakav je park Diznilend i apsolutno se slažem sa vama. Baš na tu razliku izmedju publike i "zabavljača" i mislim. Ne želim da Hromi Daba bude premijer, Šilja ministar policije, Paja Patak ministar vojni, Horacije ministar za kapitalne investicije, a oni buldozi (izvinite, zaboravio sam imena) takodje članovi vlade.

Alek_86

pre 11 godina

Heheheh, a pročitajte ovu ludnicu: http://www.rts.rs/page/stories/sr/story/9/Politika/1126186/Dačić%3A+Ne+postavljamo+ultimatume.html

Dragan

pre 11 godina

Prvo mesto na top listi u Vladi je Ministarstvo policije.
Znaju ovi stari kadrovi ko kontrolise sve u ovoj drzavi.
Mozda su bili i saradnici sluzbi ranije, ko zna.

milenko radovac

pre 11 godina

Njima se u stvari ne radi, lenchuge prevejane, kao nema vlade, pregovori, ovo - ono. Vrucina brate, ko ce da se zeza sa kabinetima, izvestajima, mediji fokusirani na rezultate... bolje ovako zajebavati narod, kao da su na godisnjem, a zakona o zadrugama jos nema.... Srbija je pukla.

ne bi' rek'o

pre 11 godina

@(Nesa, 22. jun 2012 17:28) Diznilend je jedan lep zabavni park, gde posetioci plate i uzivaju. Ovde "publika" (narod) placa a uzivaju "zabavljaci" Tu je razlika.