Subota, 09.06.2012.

11:05

"SPO podržava DS i bez podrške LDP"

Potpredsednik Srpskog pokreta obnove Aleksandar Jugović izjavio je da će poslanici te stranke podržati Demokratsku stranku i bez podrške LDP-a.

Izvor: B92

"SPO podržava DS i bez podrške LDP" IMAGE SOURCE
IMAGE DESCRIPTION

83 Komentari

Sortiraj po:

Neko ko misli svojom glavom

pre 11 godina

Ja sam SPO napustio 2008. upravo zbog toga što više nema ni politiku ni ideju, nego danas pljune jedne, sutra druge, pa onda i sa jednima i sa drugima uđe u vladu, pa pred kraj mandata počne opet sa pljuvkom prvih i drugih, sliže se sa trećima, pa na kraju i njih izda da bi se opet slizao sa prvima... Sad mi je jako žao što tu družinicu nisam napustio i ranije...

Clan of Righteous

pre 11 godina

Vuk je jos u februaru pred formiranje koalicije Preokret rekao i clanovima SPO-a i gradjanima da ce SPO i posle svih desavanja i posle izbora saradjivati sa DS,jer je DS ipak na istoj obali rijeke kao i SPO.Sto vi kriticari Vuka iz raznih tabora niste ga tad napadali nego sad kad SPO sa pravom sam odlucuje sta mu je ciniti ? Nista ne boli kao nedostatak fotelje,jelte ?

'ajmo kume do onog na vlasti (sluzbeni kum)

pre 11 godina

Izreka kaze: Kum nije dugme, dodatak je, a nije ni harmonika dugmetara.
E Vuce!!! jesi dugme pa se zakopcavas na ledja, a harmonika dugmetara vise nema tona, ostalo je jedno dugme pa je razvlace svako po potrebi.
Vuce dokle ce SPO biti stranka po potrebi - ali uvek onih koji su na vlasti, i tako vec vise od 20 godina.

Anna

pre 11 godina

Eto Cedo...upotrebio te SPO...dao si dozvolu za onu terasu..Daninom sestricu.. E da su te bar promuckali pre upotrebe..mozda bi bio pametniji.

Bez Kralja ne valja ;)

pre 11 godina

Gospodo,
evo jos malo pa ce se navrsiti mesec dana od zavrsetka izbornog proceca. Iz medija smo saznali da ce nas u buducem sazivu parlamenta predstavljati 46 partije. Srpski Pokret Obnove, kao jedna od ti 46, je danas iznela svoj konacni stav o tome ko treba da formira vladu i zbog cega. S' obzirom da se svi slazemo o neophodnosti pronalazenja vecine sto pre, pozivam i ostale partije da se sto pre izjasne o buducoj vladi Srbije. Svedoci smo jedne potpuno nove situacije u drzavi a to je da su poslanici, sada, i zaista puni vlasnici poslanickog mandata. U tako 'novoj' nastaloj situaciji pozivam i ostale partije(njis 40ak) da se jasno, bez ikakvih pretenzija na golu vlast, izjasne o buducnosti Srbije! Mozda kada bi 'zajedno za sumadiju', i jos nekolicina razumnih poslanika neruzumnih stranaka podigli svoj, sada i zakonom neprikosnoven, glas Srbija bi konacno imala vecinu kakvu nije u svojoj skorijoj proslosti imala. Ostavimo Sps i ostalu bulumentu van vlasti pa cemo mozda konacno smoci snage da se u obracunu sa Udbom i ostalom komunistickom bagrom konacno raskusuramo i Srbiju postavimo na nove, a zapravo stare predkomunisticke temelje, i tako se prikljucimo razvijenom i normalnom svetu! Sva podrska Srpskom Pokretu Obnove i koaliciji Preokret! Apel Tadicu da ne odustaje od skupljanja podrske za svoj kabinet, uz opasku da je bez sps bagre moguce i pozeljno!

Mladen Mladenovic

pre 11 godina

Zato je "jeres" objaviti da ce Vuk Draskovic uciniti sve kako bi ponovo bio ministar spoljnih poslova?! Zar je toliko tesko pronici u namere SPO-a i najnovijeg "cicinog" preokreta?! Gotovo sam siguran da ce ponovo namagarciti gospodina Tadica, kao sto su to uradili i sa LDP-om? "Cica" izgleda dosta "precvalo" ali je namazan svim mastima. Covek je "ziva vatra", verujte mi.

dex

pre 11 godina

Skupila se banda da bi presla cenzus, pa sada svako na svoju stranu. Eh, voleo bih da propadnu svi pregovori, pa na jesen ponovo na izbore. Posle tih izbora i Dacic bi se borio za cenzus.

Beogradjanin

pre 11 godina

SPO je nazalost od mocnog pokreta postao impotentna interesna grupa koja menja misljenje u zavisnosti od onoga sto im u odredjenom trenutku odgovara. Velika sramota.

Aleksandar I

pre 11 godina

Evo ga dosledni SPO podrzace DS a to je da cine vlast sa SPS...Pre neki dan mi neki lik izkomentarisao da oni to nece ni slucajno...danas sam definitivno zaklhucio da su sps,spo i radikali sve do 2000 zajedno odrzavali milosevica na vlasti...

nwa

pre 11 godina

Prvo su molili Cedu da ih primi a onda ga izdadose na prvoj krivini,.Spo partija sa o,6 % ...sramota.
(deki sumadinac, 9. jun 2012 11:24)

Ti ako si sumadinac,ja sam marsovac.Hoces da kazes da LDP ima vecu podrsku u Sumadiji nego SPO ? Pa ovo ti ni eskimi ne bi povjerovali.

Саша, Пожаревац

pre 11 godina

Можда је овако и најбоље, доста је било уцена од стране Динкића и Чеде. Подршка новој влади од стране свих чланова СПО. Време је за отварање досијеа...

ajduk

pre 11 godina

Samo naprijed naprednjaci,liberali,b.listici,radikali,komunisti napadajte SPO.To je Vuku i SPO-u pohvala.Vama je svima uniforma ista.Krojena u Kumrovecu

lepi decko

pre 11 godina

Ako ovo Vuk stvarno ucini oprace se malo za pljuvanje po SPS-u. Ipak je on blaza varijanta od LDP-a, a svi mi znamo da je on neozbiljan politicar koji danas prica jedno a sutra drugo. Dakle bezopasan za vlast, a ako mu damo otvaranje dosijea tek ce tad da shvati koliko je njegovih drugova iz 90-tih radilo za drzavu, tj. Slobodana Milosevica. Verovatno i on.

НАРОДНА ИСТИНА

pre 11 godina

Браво Југовићу, Додик је у праву а не Чедомир Јовановић.. Зато, Вуче и остали наивни, што пре се удаљите од људи који су за велике паре (из Загреба, Сарајева и Приштине) продали националне интересе, прихватајући комунистичку тезу ”За све је крива Велико Српска Буржоазија”

Righteous Clan

pre 11 godina

@ milovan

Mislis da Dani pored minimum 2 miliona prodatih Vukovih knjiga treba plata NIS-a ? Kako se Vuk odrekao cetnistva ? Tako sto je u sred kampanje javno kritikovao HDZ i Jospovica da nemaju pravo da drze lekcije Srbima o antinacizmu,zbog njihovih napada na Srbiju zbog procesa rehabilitacije Draze ?

Igor

pre 11 godina

Bolje vlada DS-SPS-SPO-Ugljanin-SVM nego vlada SNS-SPS-DSS, kod ove prve sve bi verovatno bilo po starom, a kod ove druge ne iskljucujem ni vojne pozive za dobijanje ratnog rasporeda.

Enemy of Public

pre 11 godina

Nadam se da ce SPO uci u ovu vladu jer se dosledno 22 god. zalaze za Srbiju na zapadu,i nije se toga odrekao ni kada su padale glave zbog clanske karte SPO-a,pa nece ni sada bez obzira sta neki mislili.

radnik

pre 11 godina

Pa jes Jugoviću al vas opet malo,ni sa LDP vas nema dovoljno da formirate većinu.A kako pa vidiš vrlo lako ko ti kaže da će SPS sa vama to što on pregovara to neznači automatski i da je sa vama.SPS će za desetak dana najviše da počne pregovore sa SNS isa njima će formirati većinu videćeš.

Logic

pre 11 godina

Hajde sad, paljba po Draškoviću - te prevrtač, te preletač, iz gnezda u gnezdo. Ako je on mogao sa svima redom po potrebi, pa i oni su mogli sa njim. Nema paljbe po Tadiću, jer i on može sa svima. Sem sa Predsednikom i DSS.Ostaje jedno pitanje: doprinosi li Vuk mogućoj vladi Kapičića ili on ostaje sa Čedom iako Čeda bude van vlade?

Clan of Righteous

pre 11 godina

Dogovor SPO,kao ljutog protivnika komunizma, i DS o zajednickoj vladi bio bi dobar signal prema EU i USA da Srbija ima ogroman demokratski potencijal i da je izbor Tome za predsjednika bio posledica uljuljkanosti glasaca u sigurnu Tadicevu pobjedu.

crni domino

pre 11 godina

Da li je moguce da je Vuk Draskovic toliko prevrtljiv(umesto prideva prikladnija bi bila jedna imenica)!?
Jos jedna potvrda da je Tadic nesposoban politicar kada ga minorne politicke partije ucenjuju! Jadno! Ali, to je Tadic.
Fer je da pozelim uspeh u radu ovakve Vlade.
Neko je rekao da Srbija pliva po dnu. Ja se plasim da ce ova Vlada uciniti da Srbija prestane da pliva! I to za dve godine najvise!

GLASAČ

pre 11 godina

E moj Čedo sad si dokazao koliko si inteligentan, uspeo te navući izduvani Vuk a taman si uspeo pridobijati glasače koji misle da ipak u tebi nešto ima. Ovako ponovo si danfa barem još četri godine ovoj mrtvac stranki. Jadna Srbijo kad te ovakvi vode.

beskicmenjaci se oglasili

pre 11 godina

Sta je Vukova druzino, ponadali ste se da cete u vladu ? Sta bi sa pljuvacinom na Sreckovica, sta cete sad s njim vi " karakterni " ? Kratko ce vam ovo radovanje trajati, nema nista od toga. Necete ni vi ni Ceda sa svojih 0.0001%. Ajd zdravo.

Bucko razmisljam

pre 11 godina

"SPO podržava DS i bez podrške LDP"

U cemu SPO moze podržati DS ?
A da, najverovatnije u nastavku politike traganja za posmrtnim ostacima i rehabilitaciji Draze Mihaijlovica ?
Sta ih drugo "vezuje uz DS" bar meni licno nije prepoznatljivo ?

Plavi

pre 11 godina

Briga za dobrobit Srbije je SPO-u uvek bila na prvom mestu. I sada kada mnoge strane investicije bitne za ovu zemlju zavise od formitanja vlade ova stranka shvata ozbiljnost trenutka i zanemaruje sitne stranačke interese zarad opšteg dobra. Malo je takvih koji će sebe žrtvovati zbog svojih građana. Srbija treba da bude srećna što postoji SPO!

zoki

pre 11 godina

Ja se nesto ne secam da je Boris Tadic prezentovao bilo kakav plan narodu Srbije?! Jedino cega se secam je da je rekao "sigurno necu biti novi premijer!"

Nikolaj

pre 11 godina

Sasvim je sigurno da ce i LDP biti deo Vlade, ali je sasvim jasno da se obznanom da se ima 126 smanjuje kapacitet Cede kao individue. Da je Ceda izasao pre dva dana i rekao LDP je u Vladi danas bi teme bile neke druge, ovako posto jos nije dogovoreno ko ce sta da bude a SPO po liniji Preokreta podrzava Vladu ispada da SPO radi nesto bez LDP-a... Ovakav stav SPO-a je razumljiv, i ovako ce svu izvrsnu vlast vezanu za Vladu (ministarstva) ici LDP-u. U ta kadrovska resenja SPo ne moze d ase mesa, niti ce. Ali SPO samo kaze da ce podrzati \vladu u kojoj je Preokret i to je sasvim prirodno

grrr

pre 11 godina

Sve je ovo spinovanje. Ima SPO zelju da bude deo vladti, vec je Jugovic kibicovai mesto ministra prosvete a trazice EMS i jos neka preduzeca a za Cotrica skupstina. Eto toliko o o principima.

Todor

pre 11 godina

Ma kad su fotelje u pitanju, podrzace oni i crnog djavola. Pre izbora su se ogradjivale od DS-a, nisu hteli da obezbede kvorum za glasanje u skupstini i ako su pripadali vladajucoj vecini, usli u predizbornu koaliciju sa LDP-om, a sada ce podrzati Tadica i DS. Toliko o principijelnosti SPO-a.

Caliope

pre 11 godina

SPO je bio na koalicionoj listi PREOKRET i samim tim moze samostalno da preogovara i podrzava odredjenu politiku. SPO je sada podrzao Vladu na cijem bi celu bio Boris Tadic i Vladu koja ce najbrze odvesti Srbiju u EU i doneti vazne zakone.

Strika

pre 11 godina

Nije mi jasno zašto toliko uzbuđenje što SPO rspolaže svojim mandatima. Do pre neki dan nije se pominjao SPO već samo LDP koji je vodio pregovore sa DS i to nikom nije smetalo. Ako su poslanici vlasnici svojih mandata, ne vidim zašto bi i poslanici SPO-a bili izuzetak? Oni su ozbiljni ljudi koji shvataju hitnost formiranja Vlade zbog svega onog što čeka Srbiju a ne sme da se odlaže.

milovan

pre 11 godina

Podrzace DS ako Danica Drasdkovic ostane u NIS-u! Pa ovo je stvarno tragikomedija, do pre 20 dana Draskovic je govorio da nas Tadic vraca u 90-e i rusuio je tu istu Tadicevu Vladu! Odrekao se tada Draskovic cetnickog programam i itisao kod Cede koji je od njega imao samo stete i dobio manje glasova na izborima nego da je sam isao, jer liberalni glasaci nikada ne bi glasali za kameleona Draskovica. Sad opet ` kao podrzavaju` Tadica zbog privilegija a to sto njih niko od gradjana Srbije ne podrzava-nikom nista. Ako Vlada bude zavisila od Draskovica t.j. njegove gospodje- nece potrajati ni tri meseca i bolje je da se i ne formira

Oliver

pre 11 godina

Od brzine formiranja Vlade zavisi mnogo toga u ovoj zemlji. SPO to shvata i ne kalkuliše kao neke druge stranke. Dobrobit građana Srbije im je uvek bio na prvom mestu, bravo za SPO! Ove što kalkulišu da bi dobili više plena za stranačke pulene neću ni da komentarišem.

Mirjanella

pre 11 godina

I kad se sve to sabere ukupno ih ima 124,nedostaje jos dva.Bila bi to veoma tanka vecina ako i nabace jos dva.Zar ce se Tadic odreci LDP-a i ovog puta? Da je bio blizi LDP-u a ne socijalistima ne bi ni doslo do ovog njegovog poraza.Mozda je lako nama da filozofiramo a sigurno nije lako sastaviti "frogs i grandmothers" sto kaze Vuk.ALI....ostaje gorak ukus i mislim da bi se takav izbor neminovno opet obio o glavu (prvenstveno gradjanima) a i sastavljacu Vlade.NE MOZE biracima DS biti blizi SPS od LDP-a.Nikada!

Sasvim prirodno

pre 11 godina

SPO da je izašao sam na izbore , smem da potpišem da bi ispod 1 % osvojili , ista priča i za ovu narodnu partiju. Krpelj stranke , samo da se nekako nekome prikače . A Jovanović Čedomir je ispao crveni krst .

Jale

pre 11 godina

Ovo je jadno,smešno,ne znam kako da se izrazim,pa zašto SPO,nije išao sa Tadićem na izbore,ako je hteo tako.Sad okreće leđa LDP-u.

hahaha

pre 11 godina

LDP je zbog koalicije sa SPO i izigravanja DS-2 izgubio glasače i ostao ispod cenzusa u Beogradu, SPO zahvaljujući LDP ušao u skupštinu i otkačio LDP prvom prilikom. LDP je sada u mnogo goroj situaciji od SRS čiji su glasači fanatici i nisu imali problem da glasaju za šešeljevu ženu.

stevan piksi

pre 11 godina

Ovaj spo ima politicku snagu i uticaj u Srbiji isto koliko i novozelandska partija zelenih.A jJugovic se tako cesto oglasava i deli mudrosti kao da ima najmanje 30 osto podrske u birackom telu, a ne brojku koja se vodi kao statisticka greska.

uros

pre 11 godina

e sad jos jovo kapicic da uhapsi cedu i onda su kompletni... e pa cedo, neces vesnu, biljanu, samardzica - nego da se druzis sa udbasima i cetnicima... dana i jovo zajedno - pa nek' ti je sa srecom...

SLOBA

pre 11 godina

Jabih to zabranio,jer stranke koje su izasle u koaliciji,ne treba da prave koalicije,van svoje koalicije.Posebno zato,sto same ne bi presle cenzus,pa se postavlja pitanje legitimiteta.
Ili,to treba svaka stranka na izbornom listicu da stavi u fus noti...bicebo u koaliciji sa sledecim strankama...Nije dobro,nije dobro.

anoniman

pre 11 godina

Samo se vi medjusobno podrzavajte i borite za svoje ciljeve,narod vam je gladan da li to znate? Ali kako god nece ta vasa vlada potrajati dugo zivi bili pa videli

Mile Royal

pre 11 godina

Hehe...
znaci vuk je zeznuo i cedu....
Sta bi od silne price o istini o promenama, ma te male partije treba same na izbore pa da vidimo cenzus. Ista prica se ponavlja. Prevaranti jedni. Fuj.
Nisan za cedu ali ako su se uz cedu ushlepali u parlament onda treba ceda da odluci a ne bolesni vuk. Fuj fuj. Cedo neka ti bude pouka netrebaju ti luzeri prosli put canak a sada ovaj luzer vuk.

Devil

pre 11 godina

Ali Jugoviću, to je isti onaj DS koji je sa Srećkovićem i Čekovićkom rušio SPO i pogubnom kosovskom politikom nas udaljavao od EU (pored ostalog zla koje je činio u vremenima svi svi svi za preokret ili tako nešto). To behu formulacije koliko se sećam...

stevan piksi

pre 11 godina

Ovaj spo ima politicku snagu i uticaj u Srbiji isto koliko i novozelandska partija zelenih.A jJugovic se tako cesto oglasava i deli mudrosti kao da ima najmanje 30 osto podrske u birackom telu, a ne brojku koja se vodi kao statisticka greska.

Sasvim prirodno

pre 11 godina

SPO da je izašao sam na izbore , smem da potpišem da bi ispod 1 % osvojili , ista priča i za ovu narodnu partiju. Krpelj stranke , samo da se nekako nekome prikače . A Jovanović Čedomir je ispao crveni krst .

hahaha

pre 11 godina

LDP je zbog koalicije sa SPO i izigravanja DS-2 izgubio glasače i ostao ispod cenzusa u Beogradu, SPO zahvaljujući LDP ušao u skupštinu i otkačio LDP prvom prilikom. LDP je sada u mnogo goroj situaciji od SRS čiji su glasači fanatici i nisu imali problem da glasaju za šešeljevu ženu.

Jale

pre 11 godina

Ovo je jadno,smešno,ne znam kako da se izrazim,pa zašto SPO,nije išao sa Tadićem na izbore,ako je hteo tako.Sad okreće leđa LDP-u.

Mile Royal

pre 11 godina

Hehe...
znaci vuk je zeznuo i cedu....
Sta bi od silne price o istini o promenama, ma te male partije treba same na izbore pa da vidimo cenzus. Ista prica se ponavlja. Prevaranti jedni. Fuj.
Nisan za cedu ali ako su se uz cedu ushlepali u parlament onda treba ceda da odluci a ne bolesni vuk. Fuj fuj. Cedo neka ti bude pouka netrebaju ti luzeri prosli put canak a sada ovaj luzer vuk.

zoki

pre 11 godina

Ja se nesto ne secam da je Boris Tadic prezentovao bilo kakav plan narodu Srbije?! Jedino cega se secam je da je rekao "sigurno necu biti novi premijer!"

GLASAČ

pre 11 godina

E moj Čedo sad si dokazao koliko si inteligentan, uspeo te navući izduvani Vuk a taman si uspeo pridobijati glasače koji misle da ipak u tebi nešto ima. Ovako ponovo si danfa barem još četri godine ovoj mrtvac stranki. Jadna Srbijo kad te ovakvi vode.

anoniman

pre 11 godina

Samo se vi medjusobno podrzavajte i borite za svoje ciljeve,narod vam je gladan da li to znate? Ali kako god nece ta vasa vlada potrajati dugo zivi bili pa videli

milovan

pre 11 godina

Podrzace DS ako Danica Drasdkovic ostane u NIS-u! Pa ovo je stvarno tragikomedija, do pre 20 dana Draskovic je govorio da nas Tadic vraca u 90-e i rusuio je tu istu Tadicevu Vladu! Odrekao se tada Draskovic cetnickog programam i itisao kod Cede koji je od njega imao samo stete i dobio manje glasova na izborima nego da je sam isao, jer liberalni glasaci nikada ne bi glasali za kameleona Draskovica. Sad opet ` kao podrzavaju` Tadica zbog privilegija a to sto njih niko od gradjana Srbije ne podrzava-nikom nista. Ako Vlada bude zavisila od Draskovica t.j. njegove gospodje- nece potrajati ni tri meseca i bolje je da se i ne formira

Bucko razmisljam

pre 11 godina

"SPO podržava DS i bez podrške LDP"

U cemu SPO moze podržati DS ?
A da, najverovatnije u nastavku politike traganja za posmrtnim ostacima i rehabilitaciji Draze Mihaijlovica ?
Sta ih drugo "vezuje uz DS" bar meni licno nije prepoznatljivo ?

dex

pre 11 godina

Skupila se banda da bi presla cenzus, pa sada svako na svoju stranu. Eh, voleo bih da propadnu svi pregovori, pa na jesen ponovo na izbore. Posle tih izbora i Dacic bi se borio za cenzus.

Devil

pre 11 godina

Ali Jugoviću, to je isti onaj DS koji je sa Srećkovićem i Čekovićkom rušio SPO i pogubnom kosovskom politikom nas udaljavao od EU (pored ostalog zla koje je činio u vremenima svi svi svi za preokret ili tako nešto). To behu formulacije koliko se sećam...

Todor

pre 11 godina

Ma kad su fotelje u pitanju, podrzace oni i crnog djavola. Pre izbora su se ogradjivale od DS-a, nisu hteli da obezbede kvorum za glasanje u skupstini i ako su pripadali vladajucoj vecini, usli u predizbornu koaliciju sa LDP-om, a sada ce podrzati Tadica i DS. Toliko o principijelnosti SPO-a.

Beogradjanin

pre 11 godina

SPO je nazalost od mocnog pokreta postao impotentna interesna grupa koja menja misljenje u zavisnosti od onoga sto im u odredjenom trenutku odgovara. Velika sramota.

crni domino

pre 11 godina

Da li je moguce da je Vuk Draskovic toliko prevrtljiv(umesto prideva prikladnija bi bila jedna imenica)!?
Jos jedna potvrda da je Tadic nesposoban politicar kada ga minorne politicke partije ucenjuju! Jadno! Ali, to je Tadic.
Fer je da pozelim uspeh u radu ovakve Vlade.
Neko je rekao da Srbija pliva po dnu. Ja se plasim da ce ova Vlada uciniti da Srbija prestane da pliva! I to za dve godine najvise!

beskicmenjaci se oglasili

pre 11 godina

Sta je Vukova druzino, ponadali ste se da cete u vladu ? Sta bi sa pljuvacinom na Sreckovica, sta cete sad s njim vi " karakterni " ? Kratko ce vam ovo radovanje trajati, nema nista od toga. Necete ni vi ni Ceda sa svojih 0.0001%. Ajd zdravo.

uros

pre 11 godina

e sad jos jovo kapicic da uhapsi cedu i onda su kompletni... e pa cedo, neces vesnu, biljanu, samardzica - nego da se druzis sa udbasima i cetnicima... dana i jovo zajedno - pa nek' ti je sa srecom...

lepi decko

pre 11 godina

Ako ovo Vuk stvarno ucini oprace se malo za pljuvanje po SPS-u. Ipak je on blaza varijanta od LDP-a, a svi mi znamo da je on neozbiljan politicar koji danas prica jedno a sutra drugo. Dakle bezopasan za vlast, a ako mu damo otvaranje dosijea tek ce tad da shvati koliko je njegovih drugova iz 90-tih radilo za drzavu, tj. Slobodana Milosevica. Verovatno i on.

SLOBA

pre 11 godina

Jabih to zabranio,jer stranke koje su izasle u koaliciji,ne treba da prave koalicije,van svoje koalicije.Posebno zato,sto same ne bi presle cenzus,pa se postavlja pitanje legitimiteta.
Ili,to treba svaka stranka na izbornom listicu da stavi u fus noti...bicebo u koaliciji sa sledecim strankama...Nije dobro,nije dobro.

Aleksandar I

pre 11 godina

Evo ga dosledni SPO podrzace DS a to je da cine vlast sa SPS...Pre neki dan mi neki lik izkomentarisao da oni to nece ni slucajno...danas sam definitivno zaklhucio da su sps,spo i radikali sve do 2000 zajedno odrzavali milosevica na vlasti...

grrr

pre 11 godina

Sve je ovo spinovanje. Ima SPO zelju da bude deo vladti, vec je Jugovic kibicovai mesto ministra prosvete a trazice EMS i jos neka preduzeca a za Cotrica skupstina. Eto toliko o o principima.

Mladen Mladenovic

pre 11 godina

Zato je "jeres" objaviti da ce Vuk Draskovic uciniti sve kako bi ponovo bio ministar spoljnih poslova?! Zar je toliko tesko pronici u namere SPO-a i najnovijeg "cicinog" preokreta?! Gotovo sam siguran da ce ponovo namagarciti gospodina Tadica, kao sto su to uradili i sa LDP-om? "Cica" izgleda dosta "precvalo" ali je namazan svim mastima. Covek je "ziva vatra", verujte mi.

Strika

pre 11 godina

Nije mi jasno zašto toliko uzbuđenje što SPO rspolaže svojim mandatima. Do pre neki dan nije se pominjao SPO već samo LDP koji je vodio pregovore sa DS i to nikom nije smetalo. Ako su poslanici vlasnici svojih mandata, ne vidim zašto bi i poslanici SPO-a bili izuzetak? Oni su ozbiljni ljudi koji shvataju hitnost formiranja Vlade zbog svega onog što čeka Srbiju a ne sme da se odlaže.

Anna

pre 11 godina

Eto Cedo...upotrebio te SPO...dao si dozvolu za onu terasu..Daninom sestricu.. E da su te bar promuckali pre upotrebe..mozda bi bio pametniji.

Mirjanella

pre 11 godina

I kad se sve to sabere ukupno ih ima 124,nedostaje jos dva.Bila bi to veoma tanka vecina ako i nabace jos dva.Zar ce se Tadic odreci LDP-a i ovog puta? Da je bio blizi LDP-u a ne socijalistima ne bi ni doslo do ovog njegovog poraza.Mozda je lako nama da filozofiramo a sigurno nije lako sastaviti "frogs i grandmothers" sto kaze Vuk.ALI....ostaje gorak ukus i mislim da bi se takav izbor neminovno opet obio o glavu (prvenstveno gradjanima) a i sastavljacu Vlade.NE MOZE biracima DS biti blizi SPS od LDP-a.Nikada!

Neko ko misli svojom glavom

pre 11 godina

Ja sam SPO napustio 2008. upravo zbog toga što više nema ni politiku ni ideju, nego danas pljune jedne, sutra druge, pa onda i sa jednima i sa drugima uđe u vladu, pa pred kraj mandata počne opet sa pljuvkom prvih i drugih, sliže se sa trećima, pa na kraju i njih izda da bi se opet slizao sa prvima... Sad mi je jako žao što tu družinicu nisam napustio i ranije...

Igor

pre 11 godina

Bolje vlada DS-SPS-SPO-Ugljanin-SVM nego vlada SNS-SPS-DSS, kod ove prve sve bi verovatno bilo po starom, a kod ove druge ne iskljucujem ni vojne pozive za dobijanje ratnog rasporeda.

nwa

pre 11 godina

Prvo su molili Cedu da ih primi a onda ga izdadose na prvoj krivini,.Spo partija sa o,6 % ...sramota.
(deki sumadinac, 9. jun 2012 11:24)

Ti ako si sumadinac,ja sam marsovac.Hoces da kazes da LDP ima vecu podrsku u Sumadiji nego SPO ? Pa ovo ti ni eskimi ne bi povjerovali.

ajduk

pre 11 godina

Samo naprijed naprednjaci,liberali,b.listici,radikali,komunisti napadajte SPO.To je Vuku i SPO-u pohvala.Vama je svima uniforma ista.Krojena u Kumrovecu

radnik

pre 11 godina

Pa jes Jugoviću al vas opet malo,ni sa LDP vas nema dovoljno da formirate većinu.A kako pa vidiš vrlo lako ko ti kaže da će SPS sa vama to što on pregovara to neznači automatski i da je sa vama.SPS će za desetak dana najviše da počne pregovore sa SNS isa njima će formirati većinu videćeš.

Righteous Clan

pre 11 godina

@ milovan

Mislis da Dani pored minimum 2 miliona prodatih Vukovih knjiga treba plata NIS-a ? Kako se Vuk odrekao cetnistva ? Tako sto je u sred kampanje javno kritikovao HDZ i Jospovica da nemaju pravo da drze lekcije Srbima o antinacizmu,zbog njihovih napada na Srbiju zbog procesa rehabilitacije Draze ?

Caliope

pre 11 godina

SPO je bio na koalicionoj listi PREOKRET i samim tim moze samostalno da preogovara i podrzava odredjenu politiku. SPO je sada podrzao Vladu na cijem bi celu bio Boris Tadic i Vladu koja ce najbrze odvesti Srbiju u EU i doneti vazne zakone.

Саша, Пожаревац

pre 11 godina

Можда је овако и најбоље, доста је било уцена од стране Динкића и Чеде. Подршка новој влади од стране свих чланова СПО. Време је за отварање досијеа...

НАРОДНА ИСТИНА

pre 11 godina

Браво Југовићу, Додик је у праву а не Чедомир Јовановић.. Зато, Вуче и остали наивни, што пре се удаљите од људи који су за велике паре (из Загреба, Сарајева и Приштине) продали националне интересе, прихватајући комунистичку тезу ”За све је крива Велико Српска Буржоазија”

'ajmo kume do onog na vlasti (sluzbeni kum)

pre 11 godina

Izreka kaze: Kum nije dugme, dodatak je, a nije ni harmonika dugmetara.
E Vuce!!! jesi dugme pa se zakopcavas na ledja, a harmonika dugmetara vise nema tona, ostalo je jedno dugme pa je razvlace svako po potrebi.
Vuce dokle ce SPO biti stranka po potrebi - ali uvek onih koji su na vlasti, i tako vec vise od 20 godina.

Plavi

pre 11 godina

Briga za dobrobit Srbije je SPO-u uvek bila na prvom mestu. I sada kada mnoge strane investicije bitne za ovu zemlju zavise od formitanja vlade ova stranka shvata ozbiljnost trenutka i zanemaruje sitne stranačke interese zarad opšteg dobra. Malo je takvih koji će sebe žrtvovati zbog svojih građana. Srbija treba da bude srećna što postoji SPO!

Logic

pre 11 godina

Hajde sad, paljba po Draškoviću - te prevrtač, te preletač, iz gnezda u gnezdo. Ako je on mogao sa svima redom po potrebi, pa i oni su mogli sa njim. Nema paljbe po Tadiću, jer i on može sa svima. Sem sa Predsednikom i DSS.Ostaje jedno pitanje: doprinosi li Vuk mogućoj vladi Kapičića ili on ostaje sa Čedom iako Čeda bude van vlade?

Oliver

pre 11 godina

Od brzine formiranja Vlade zavisi mnogo toga u ovoj zemlji. SPO to shvata i ne kalkuliše kao neke druge stranke. Dobrobit građana Srbije im je uvek bio na prvom mestu, bravo za SPO! Ove što kalkulišu da bi dobili više plena za stranačke pulene neću ni da komentarišem.

Clan of Righteous

pre 11 godina

Dogovor SPO,kao ljutog protivnika komunizma, i DS o zajednickoj vladi bio bi dobar signal prema EU i USA da Srbija ima ogroman demokratski potencijal i da je izbor Tome za predsjednika bio posledica uljuljkanosti glasaca u sigurnu Tadicevu pobjedu.

Bez Kralja ne valja ;)

pre 11 godina

Gospodo,
evo jos malo pa ce se navrsiti mesec dana od zavrsetka izbornog proceca. Iz medija smo saznali da ce nas u buducem sazivu parlamenta predstavljati 46 partije. Srpski Pokret Obnove, kao jedna od ti 46, je danas iznela svoj konacni stav o tome ko treba da formira vladu i zbog cega. S' obzirom da se svi slazemo o neophodnosti pronalazenja vecine sto pre, pozivam i ostale partije da se sto pre izjasne o buducoj vladi Srbije. Svedoci smo jedne potpuno nove situacije u drzavi a to je da su poslanici, sada, i zaista puni vlasnici poslanickog mandata. U tako 'novoj' nastaloj situaciji pozivam i ostale partije(njis 40ak) da se jasno, bez ikakvih pretenzija na golu vlast, izjasne o buducnosti Srbije! Mozda kada bi 'zajedno za sumadiju', i jos nekolicina razumnih poslanika neruzumnih stranaka podigli svoj, sada i zakonom neprikosnoven, glas Srbija bi konacno imala vecinu kakvu nije u svojoj skorijoj proslosti imala. Ostavimo Sps i ostalu bulumentu van vlasti pa cemo mozda konacno smoci snage da se u obracunu sa Udbom i ostalom komunistickom bagrom konacno raskusuramo i Srbiju postavimo na nove, a zapravo stare predkomunisticke temelje, i tako se prikljucimo razvijenom i normalnom svetu! Sva podrska Srpskom Pokretu Obnove i koaliciji Preokret! Apel Tadicu da ne odustaje od skupljanja podrske za svoj kabinet, uz opasku da je bez sps bagre moguce i pozeljno!

Nikolaj

pre 11 godina

Sasvim je sigurno da ce i LDP biti deo Vlade, ali je sasvim jasno da se obznanom da se ima 126 smanjuje kapacitet Cede kao individue. Da je Ceda izasao pre dva dana i rekao LDP je u Vladi danas bi teme bile neke druge, ovako posto jos nije dogovoreno ko ce sta da bude a SPO po liniji Preokreta podrzava Vladu ispada da SPO radi nesto bez LDP-a... Ovakav stav SPO-a je razumljiv, i ovako ce svu izvrsnu vlast vezanu za Vladu (ministarstva) ici LDP-u. U ta kadrovska resenja SPo ne moze d ase mesa, niti ce. Ali SPO samo kaze da ce podrzati \vladu u kojoj je Preokret i to je sasvim prirodno

Enemy of Public

pre 11 godina

Nadam se da ce SPO uci u ovu vladu jer se dosledno 22 god. zalaze za Srbiju na zapadu,i nije se toga odrekao ni kada su padale glave zbog clanske karte SPO-a,pa nece ni sada bez obzira sta neki mislili.

Clan of Righteous

pre 11 godina

Vuk je jos u februaru pred formiranje koalicije Preokret rekao i clanovima SPO-a i gradjanima da ce SPO i posle svih desavanja i posle izbora saradjivati sa DS,jer je DS ipak na istoj obali rijeke kao i SPO.Sto vi kriticari Vuka iz raznih tabora niste ga tad napadali nego sad kad SPO sa pravom sam odlucuje sta mu je ciniti ? Nista ne boli kao nedostatak fotelje,jelte ?

Plavi

pre 11 godina

Briga za dobrobit Srbije je SPO-u uvek bila na prvom mestu. I sada kada mnoge strane investicije bitne za ovu zemlju zavise od formitanja vlade ova stranka shvata ozbiljnost trenutka i zanemaruje sitne stranačke interese zarad opšteg dobra. Malo je takvih koji će sebe žrtvovati zbog svojih građana. Srbija treba da bude srećna što postoji SPO!

Caliope

pre 11 godina

SPO je bio na koalicionoj listi PREOKRET i samim tim moze samostalno da preogovara i podrzava odredjenu politiku. SPO je sada podrzao Vladu na cijem bi celu bio Boris Tadic i Vladu koja ce najbrze odvesti Srbiju u EU i doneti vazne zakone.

Igor

pre 11 godina

Bolje vlada DS-SPS-SPO-Ugljanin-SVM nego vlada SNS-SPS-DSS, kod ove prve sve bi verovatno bilo po starom, a kod ove druge ne iskljucujem ni vojne pozive za dobijanje ratnog rasporeda.

Enemy of Public

pre 11 godina

Nadam se da ce SPO uci u ovu vladu jer se dosledno 22 god. zalaze za Srbiju na zapadu,i nije se toga odrekao ni kada su padale glave zbog clanske karte SPO-a,pa nece ni sada bez obzira sta neki mislili.

ajduk

pre 11 godina

Samo naprijed naprednjaci,liberali,b.listici,radikali,komunisti napadajte SPO.To je Vuku i SPO-u pohvala.Vama je svima uniforma ista.Krojena u Kumrovecu

nwa

pre 11 godina

Prvo su molili Cedu da ih primi a onda ga izdadose na prvoj krivini,.Spo partija sa o,6 % ...sramota.
(deki sumadinac, 9. jun 2012 11:24)

Ti ako si sumadinac,ja sam marsovac.Hoces da kazes da LDP ima vecu podrsku u Sumadiji nego SPO ? Pa ovo ti ni eskimi ne bi povjerovali.

Strika

pre 11 godina

Nije mi jasno zašto toliko uzbuđenje što SPO rspolaže svojim mandatima. Do pre neki dan nije se pominjao SPO već samo LDP koji je vodio pregovore sa DS i to nikom nije smetalo. Ako su poslanici vlasnici svojih mandata, ne vidim zašto bi i poslanici SPO-a bili izuzetak? Oni su ozbiljni ljudi koji shvataju hitnost formiranja Vlade zbog svega onog što čeka Srbiju a ne sme da se odlaže.

Oliver

pre 11 godina

Od brzine formiranja Vlade zavisi mnogo toga u ovoj zemlji. SPO to shvata i ne kalkuliše kao neke druge stranke. Dobrobit građana Srbije im je uvek bio na prvom mestu, bravo za SPO! Ove što kalkulišu da bi dobili više plena za stranačke pulene neću ni da komentarišem.

НАРОДНА ИСТИНА

pre 11 godina

Браво Југовићу, Додик је у праву а не Чедомир Јовановић.. Зато, Вуче и остали наивни, што пре се удаљите од људи који су за велике паре (из Загреба, Сарајева и Приштине) продали националне интересе, прихватајући комунистичку тезу ”За све је крива Велико Српска Буржоазија”

Nikolaj

pre 11 godina

Sasvim je sigurno da ce i LDP biti deo Vlade, ali je sasvim jasno da se obznanom da se ima 126 smanjuje kapacitet Cede kao individue. Da je Ceda izasao pre dva dana i rekao LDP je u Vladi danas bi teme bile neke druge, ovako posto jos nije dogovoreno ko ce sta da bude a SPO po liniji Preokreta podrzava Vladu ispada da SPO radi nesto bez LDP-a... Ovakav stav SPO-a je razumljiv, i ovako ce svu izvrsnu vlast vezanu za Vladu (ministarstva) ici LDP-u. U ta kadrovska resenja SPo ne moze d ase mesa, niti ce. Ali SPO samo kaze da ce podrzati \vladu u kojoj je Preokret i to je sasvim prirodno

Clan of Righteous

pre 11 godina

Dogovor SPO,kao ljutog protivnika komunizma, i DS o zajednickoj vladi bio bi dobar signal prema EU i USA da Srbija ima ogroman demokratski potencijal i da je izbor Tome za predsjednika bio posledica uljuljkanosti glasaca u sigurnu Tadicevu pobjedu.

Саша, Пожаревац

pre 11 godina

Можда је овако и најбоље, доста је било уцена од стране Динкића и Чеде. Подршка новој влади од стране свих чланова СПО. Време је за отварање досијеа...

Logic

pre 11 godina

Hajde sad, paljba po Draškoviću - te prevrtač, te preletač, iz gnezda u gnezdo. Ako je on mogao sa svima redom po potrebi, pa i oni su mogli sa njim. Nema paljbe po Tadiću, jer i on može sa svima. Sem sa Predsednikom i DSS.Ostaje jedno pitanje: doprinosi li Vuk mogućoj vladi Kapičića ili on ostaje sa Čedom iako Čeda bude van vlade?

beskicmenjaci se oglasili

pre 11 godina

Sta je Vukova druzino, ponadali ste se da cete u vladu ? Sta bi sa pljuvacinom na Sreckovica, sta cete sad s njim vi " karakterni " ? Kratko ce vam ovo radovanje trajati, nema nista od toga. Necete ni vi ni Ceda sa svojih 0.0001%. Ajd zdravo.

Clan of Righteous

pre 11 godina

Vuk je jos u februaru pred formiranje koalicije Preokret rekao i clanovima SPO-a i gradjanima da ce SPO i posle svih desavanja i posle izbora saradjivati sa DS,jer je DS ipak na istoj obali rijeke kao i SPO.Sto vi kriticari Vuka iz raznih tabora niste ga tad napadali nego sad kad SPO sa pravom sam odlucuje sta mu je ciniti ? Nista ne boli kao nedostatak fotelje,jelte ?

Mirjanella

pre 11 godina

I kad se sve to sabere ukupno ih ima 124,nedostaje jos dva.Bila bi to veoma tanka vecina ako i nabace jos dva.Zar ce se Tadic odreci LDP-a i ovog puta? Da je bio blizi LDP-u a ne socijalistima ne bi ni doslo do ovog njegovog poraza.Mozda je lako nama da filozofiramo a sigurno nije lako sastaviti "frogs i grandmothers" sto kaze Vuk.ALI....ostaje gorak ukus i mislim da bi se takav izbor neminovno opet obio o glavu (prvenstveno gradjanima) a i sastavljacu Vlade.NE MOZE biracima DS biti blizi SPS od LDP-a.Nikada!

crni domino

pre 11 godina

Da li je moguce da je Vuk Draskovic toliko prevrtljiv(umesto prideva prikladnija bi bila jedna imenica)!?
Jos jedna potvrda da je Tadic nesposoban politicar kada ga minorne politicke partije ucenjuju! Jadno! Ali, to je Tadic.
Fer je da pozelim uspeh u radu ovakve Vlade.
Neko je rekao da Srbija pliva po dnu. Ja se plasim da ce ova Vlada uciniti da Srbija prestane da pliva! I to za dve godine najvise!

Sasvim prirodno

pre 11 godina

SPO da je izašao sam na izbore , smem da potpišem da bi ispod 1 % osvojili , ista priča i za ovu narodnu partiju. Krpelj stranke , samo da se nekako nekome prikače . A Jovanović Čedomir je ispao crveni krst .

milovan

pre 11 godina

Podrzace DS ako Danica Drasdkovic ostane u NIS-u! Pa ovo je stvarno tragikomedija, do pre 20 dana Draskovic je govorio da nas Tadic vraca u 90-e i rusuio je tu istu Tadicevu Vladu! Odrekao se tada Draskovic cetnickog programam i itisao kod Cede koji je od njega imao samo stete i dobio manje glasova na izborima nego da je sam isao, jer liberalni glasaci nikada ne bi glasali za kameleona Draskovica. Sad opet ` kao podrzavaju` Tadica zbog privilegija a to sto njih niko od gradjana Srbije ne podrzava-nikom nista. Ako Vlada bude zavisila od Draskovica t.j. njegove gospodje- nece potrajati ni tri meseca i bolje je da se i ne formira

GLASAČ

pre 11 godina

E moj Čedo sad si dokazao koliko si inteligentan, uspeo te navući izduvani Vuk a taman si uspeo pridobijati glasače koji misle da ipak u tebi nešto ima. Ovako ponovo si danfa barem još četri godine ovoj mrtvac stranki. Jadna Srbijo kad te ovakvi vode.

Beogradjanin

pre 11 godina

SPO je nazalost od mocnog pokreta postao impotentna interesna grupa koja menja misljenje u zavisnosti od onoga sto im u odredjenom trenutku odgovara. Velika sramota.

hahaha

pre 11 godina

LDP je zbog koalicije sa SPO i izigravanja DS-2 izgubio glasače i ostao ispod cenzusa u Beogradu, SPO zahvaljujući LDP ušao u skupštinu i otkačio LDP prvom prilikom. LDP je sada u mnogo goroj situaciji od SRS čiji su glasači fanatici i nisu imali problem da glasaju za šešeljevu ženu.

Mile Royal

pre 11 godina

Hehe...
znaci vuk je zeznuo i cedu....
Sta bi od silne price o istini o promenama, ma te male partije treba same na izbore pa da vidimo cenzus. Ista prica se ponavlja. Prevaranti jedni. Fuj.
Nisan za cedu ali ako su se uz cedu ushlepali u parlament onda treba ceda da odluci a ne bolesni vuk. Fuj fuj. Cedo neka ti bude pouka netrebaju ti luzeri prosli put canak a sada ovaj luzer vuk.

anoniman

pre 11 godina

Samo se vi medjusobno podrzavajte i borite za svoje ciljeve,narod vam je gladan da li to znate? Ali kako god nece ta vasa vlada potrajati dugo zivi bili pa videli

Bucko razmisljam

pre 11 godina

"SPO podržava DS i bez podrške LDP"

U cemu SPO moze podržati DS ?
A da, najverovatnije u nastavku politike traganja za posmrtnim ostacima i rehabilitaciji Draze Mihaijlovica ?
Sta ih drugo "vezuje uz DS" bar meni licno nije prepoznatljivo ?

Bez Kralja ne valja ;)

pre 11 godina

Gospodo,
evo jos malo pa ce se navrsiti mesec dana od zavrsetka izbornog proceca. Iz medija smo saznali da ce nas u buducem sazivu parlamenta predstavljati 46 partije. Srpski Pokret Obnove, kao jedna od ti 46, je danas iznela svoj konacni stav o tome ko treba da formira vladu i zbog cega. S' obzirom da se svi slazemo o neophodnosti pronalazenja vecine sto pre, pozivam i ostale partije da se sto pre izjasne o buducoj vladi Srbije. Svedoci smo jedne potpuno nove situacije u drzavi a to je da su poslanici, sada, i zaista puni vlasnici poslanickog mandata. U tako 'novoj' nastaloj situaciji pozivam i ostale partije(njis 40ak) da se jasno, bez ikakvih pretenzija na golu vlast, izjasne o buducnosti Srbije! Mozda kada bi 'zajedno za sumadiju', i jos nekolicina razumnih poslanika neruzumnih stranaka podigli svoj, sada i zakonom neprikosnoven, glas Srbija bi konacno imala vecinu kakvu nije u svojoj skorijoj proslosti imala. Ostavimo Sps i ostalu bulumentu van vlasti pa cemo mozda konacno smoci snage da se u obracunu sa Udbom i ostalom komunistickom bagrom konacno raskusuramo i Srbiju postavimo na nove, a zapravo stare predkomunisticke temelje, i tako se prikljucimo razvijenom i normalnom svetu! Sva podrska Srpskom Pokretu Obnove i koaliciji Preokret! Apel Tadicu da ne odustaje od skupljanja podrske za svoj kabinet, uz opasku da je bez sps bagre moguce i pozeljno!

Neko ko misli svojom glavom

pre 11 godina

Ja sam SPO napustio 2008. upravo zbog toga što više nema ni politiku ni ideju, nego danas pljune jedne, sutra druge, pa onda i sa jednima i sa drugima uđe u vladu, pa pred kraj mandata počne opet sa pljuvkom prvih i drugih, sliže se sa trećima, pa na kraju i njih izda da bi se opet slizao sa prvima... Sad mi je jako žao što tu družinicu nisam napustio i ranije...

uros

pre 11 godina

e sad jos jovo kapicic da uhapsi cedu i onda su kompletni... e pa cedo, neces vesnu, biljanu, samardzica - nego da se druzis sa udbasima i cetnicima... dana i jovo zajedno - pa nek' ti je sa srecom...

zoki

pre 11 godina

Ja se nesto ne secam da je Boris Tadic prezentovao bilo kakav plan narodu Srbije?! Jedino cega se secam je da je rekao "sigurno necu biti novi premijer!"

Righteous Clan

pre 11 godina

@ milovan

Mislis da Dani pored minimum 2 miliona prodatih Vukovih knjiga treba plata NIS-a ? Kako se Vuk odrekao cetnistva ? Tako sto je u sred kampanje javno kritikovao HDZ i Jospovica da nemaju pravo da drze lekcije Srbima o antinacizmu,zbog njihovih napada na Srbiju zbog procesa rehabilitacije Draze ?

Mladen Mladenovic

pre 11 godina

Zato je "jeres" objaviti da ce Vuk Draskovic uciniti sve kako bi ponovo bio ministar spoljnih poslova?! Zar je toliko tesko pronici u namere SPO-a i najnovijeg "cicinog" preokreta?! Gotovo sam siguran da ce ponovo namagarciti gospodina Tadica, kao sto su to uradili i sa LDP-om? "Cica" izgleda dosta "precvalo" ali je namazan svim mastima. Covek je "ziva vatra", verujte mi.

Jale

pre 11 godina

Ovo je jadno,smešno,ne znam kako da se izrazim,pa zašto SPO,nije išao sa Tadićem na izbore,ako je hteo tako.Sad okreće leđa LDP-u.

stevan piksi

pre 11 godina

Ovaj spo ima politicku snagu i uticaj u Srbiji isto koliko i novozelandska partija zelenih.A jJugovic se tako cesto oglasava i deli mudrosti kao da ima najmanje 30 osto podrske u birackom telu, a ne brojku koja se vodi kao statisticka greska.

radnik

pre 11 godina

Pa jes Jugoviću al vas opet malo,ni sa LDP vas nema dovoljno da formirate većinu.A kako pa vidiš vrlo lako ko ti kaže da će SPS sa vama to što on pregovara to neznači automatski i da je sa vama.SPS će za desetak dana najviše da počne pregovore sa SNS isa njima će formirati većinu videćeš.

Todor

pre 11 godina

Ma kad su fotelje u pitanju, podrzace oni i crnog djavola. Pre izbora su se ogradjivale od DS-a, nisu hteli da obezbede kvorum za glasanje u skupstini i ako su pripadali vladajucoj vecini, usli u predizbornu koaliciju sa LDP-om, a sada ce podrzati Tadica i DS. Toliko o principijelnosti SPO-a.

grrr

pre 11 godina

Sve je ovo spinovanje. Ima SPO zelju da bude deo vladti, vec je Jugovic kibicovai mesto ministra prosvete a trazice EMS i jos neka preduzeca a za Cotrica skupstina. Eto toliko o o principima.

lepi decko

pre 11 godina

Ako ovo Vuk stvarno ucini oprace se malo za pljuvanje po SPS-u. Ipak je on blaza varijanta od LDP-a, a svi mi znamo da je on neozbiljan politicar koji danas prica jedno a sutra drugo. Dakle bezopasan za vlast, a ako mu damo otvaranje dosijea tek ce tad da shvati koliko je njegovih drugova iz 90-tih radilo za drzavu, tj. Slobodana Milosevica. Verovatno i on.

Aleksandar I

pre 11 godina

Evo ga dosledni SPO podrzace DS a to je da cine vlast sa SPS...Pre neki dan mi neki lik izkomentarisao da oni to nece ni slucajno...danas sam definitivno zaklhucio da su sps,spo i radikali sve do 2000 zajedno odrzavali milosevica na vlasti...

Anna

pre 11 godina

Eto Cedo...upotrebio te SPO...dao si dozvolu za onu terasu..Daninom sestricu.. E da su te bar promuckali pre upotrebe..mozda bi bio pametniji.

SLOBA

pre 11 godina

Jabih to zabranio,jer stranke koje su izasle u koaliciji,ne treba da prave koalicije,van svoje koalicije.Posebno zato,sto same ne bi presle cenzus,pa se postavlja pitanje legitimiteta.
Ili,to treba svaka stranka na izbornom listicu da stavi u fus noti...bicebo u koaliciji sa sledecim strankama...Nije dobro,nije dobro.

dex

pre 11 godina

Skupila se banda da bi presla cenzus, pa sada svako na svoju stranu. Eh, voleo bih da propadnu svi pregovori, pa na jesen ponovo na izbore. Posle tih izbora i Dacic bi se borio za cenzus.

'ajmo kume do onog na vlasti (sluzbeni kum)

pre 11 godina

Izreka kaze: Kum nije dugme, dodatak je, a nije ni harmonika dugmetara.
E Vuce!!! jesi dugme pa se zakopcavas na ledja, a harmonika dugmetara vise nema tona, ostalo je jedno dugme pa je razvlace svako po potrebi.
Vuce dokle ce SPO biti stranka po potrebi - ali uvek onih koji su na vlasti, i tako vec vise od 20 godina.

Devil

pre 11 godina

Ali Jugoviću, to je isti onaj DS koji je sa Srećkovićem i Čekovićkom rušio SPO i pogubnom kosovskom politikom nas udaljavao od EU (pored ostalog zla koje je činio u vremenima svi svi svi za preokret ili tako nešto). To behu formulacije koliko se sećam...