Ponedeljak, 07.05.2012.

12:49

Vođa "Alkatraza" slavio sa Dačićem

Među onima koji su sinoć slavili sa Ivicom Dačićem bio je i jedan od vođa navijačke grupe Partizana “Alkatraz” Aleksandar Vavić.

Izvor: B92

Voða "Alkatraza" slavio sa Daèiæem IMAGE SOURCE
IMAGE DESCRIPTION

257 Komentari

Sortiraj po:

boki

pre 11 godina

uros misic je osudjen na 10god zato sto je pokusao da ugura baklju u usta zandarmu,,ovaj "alkatraz" na metar od dacica mase sa bakljom i niko ne zna da je tu...svi se prave ludi...ljudi ko je ovde normalan?

marii

pre 11 godina

ma kakvo kaznjavanje, ovo sad su price za malu decu...kobajagi nije znao ko mu se seta iza ledja na proslavi, pa njegov posao je da zna da prepozna sva sumnjiva lica!

A poruka za muriju i sudove ?

pre 11 godina

Znacka do znacke znackica kros prostor i kroz vreme
i uvek nova pitanja , i uvek nove seme......

Grobari nema nize od ovoga !

pjovan

pre 11 godina

@odliveni mozak
ne, svi mi u Srbiji smo glupi i nista ne kapiramo, a vi pametni, i verovatno sa nekom kintom u novcaniku, ste izvukli svoje zadnjice pa sad podje...... sa razdaline od nekoliko 1000 kilometara i kao pravi izdanci ovog naroda, slavite jer nam je crkla krava! I ne moras da se pravdas: meni "glupom" je jasno za koga si glasao, verovatno da bi nas gurnuo jos dublje, da bi za neko vreme, kao pravi ljakse, mogao svojom polovnom meckom da se pohvalis po selu...

dejan

pre 11 godina

moram da priznam lepa bakljada!!! mada koliko ja znam baklje su zabranjene? ako zakon vazi za sve ovi momci bi trebalo u zatvor na tri meseca za paljenje baklke i opste ugrozavanje bezbednosti!!! ili treba izmeniti zakon i legalizovati prodaju i upotrebu baklji!!!!

belo = predaja

pre 11 godina

Ko je zaboravio Luku Bojevica, Cecu, Slobu??? Niko. Oni su upravo zbog toga i glasali za Dacica.
A vi koji ste od Tadica hteli da vam napravi raj na kugli zemljskoj uz sve muke koje su mu poturene, pa ga kaznili predajuci bele papirice, e sad uzivajte u novim 90tim. Kao da je do Tadica bilo da omoguci paradu da se odrzi. Kao da je Tadic imao izbora kad je pravio koaliciju sa SPSom. Podmetnuo covek grbacu za vas da bi ste se vi sada izivljavali.

guska koja je spasla Rim

pre 11 godina

treba uzeti u obzir i to da se Ivica kao ministar policije pokazao veoma uspesnim, pokusao je da zavede neki red i da pohapsi kriminalce
(Veroljub, 7. maj 2012 14:27)

Jedno je sigurno - dzaba ovima sto imaju agencije, dzaba onima sto su eksperti - *On* je velemajstor politickog marketinga, Tomislav Nikolic je trebalo da onaj diplomski polaze kod profesora Dacica (samo, pao bi, razume se, kao i uvek). Ovih 14&kusur % nije dobio SPS, to je Dacicev licni i samo njegov rezultat (dobro, nesto malo i Palma i Krkobabic), svi ostali ministri, ama bas svi, su mu totalna katastrofa i apsolutno neodbranjivi (cast Slavici Djukic Dejanovic, ali, ona je, ipak, samo sedela u izlogu), da je po njima, dobili bi na izborima manje i od Muftije. Ali, eto, profesor Ivica je madjionicarski, hokus-pokus opsenarstvom (da nije ona Leteca Mlada bila nekakav probni let?) uspeo kod naroda potpuno da ponisti utisak, da inducira (pitaj Boga kako) percepciju "SPS, to sam ja (Ivica)", sve onakav kakav je, a onakav kakav je, uspeo je da se predstavi kao Chuck Norris v.2x - on je, licno, uhapsio Al Kaponea i Divljeg Bila Hikoka i dr.Mengelea i Dzeka Trboseka i Josipa Katalinskog Skiju, a upravo ce sada, evo, samo sto nije, scepati i Doktora Mabuzea, Kapetana Kuku i bracu Dalton. Osim toga, ukapirao je da su oni rusofili uleteli debelo u neutralni ofsajd i shvatio da je to sad njemu prilika da podvrisne "SRBIJA, brale (i sele)!", sta god to znacilo... nije bitno sta znaci - znaci glasove. E, pa, dosad mu je sve islo kao u bajci (u pozadini se cuje pesma "Hajdi..."), ali, sad ima velicanstvenu priliku da se ritne i prolije mleko. Snaga SPS-a je cista fikcija, nema njemu pri ruci Djilasa, ili Djelica, ili Sutanovca, pa, ako hocete (ja ne bih, ali, ko me pita), cak ni Vuka Jeremica, da povuce s druge strane, ako na jednoj zaglibi, pa i da eventualno preuzme palicu. Ne, to je samo njegov licni uspeh i njegova licna snaga, koja ce trajati... dok traje. A, evo, vec mu zinulo odostrag, da se, ovako jos nejacak, uvali na najbolje moguce mesto za brz gubitak svih kredita - vec bi da bude premijer, sigurna propast. Srecan put!

pamet u glavu

pre 11 godina

Toliko je bilo komentara da ce ubacite prazne listice, sad nema kajanja.
Na opstini Vozdovac, mi smo tako bojkotovali izbore,ljuti na DS,sad trpimo Tomine,koji pojma nemaju o zivotu i radu.
Danas je bio u selu Jajinci, gde je i sada osvojio ubedljivu pobedu na gradskim izborima.90% vila, koje su kao iz bajke, su sazidali i u njima zive "siroti izbegli srpski narod" iz ratom ugrozenih podrucja.
Dragi moji pamet u glavu 20. maja.

odliveni mozak

pre 11 godina

citam tekst, pa citam komentare, ****te, kakav cirkus!

sto se mene tice, da sam sad u srbiji bilo bi mi 200 puta teze.

jel' iko kapira da bezakonje i kriminalci vladaju srbijom?

NSHC

pre 11 godina

Ovaj čovek je hrabar za medalju,došao ovejani krimos da čestita ministru policije na izbornom uspehu ili je lud ili je sa njim u talu,šta vi mislite?...Ivicu nije sramota ni 5%,zašto???????...mene je sramota da je to moguće da se dogodi čoveku koji je samo 10 min pre toga rekao da bi hteo da bude premijer....Ivica je nahrabriji čovek na svetu,ne zato što se ničeg ne boji već zato što ga ništa nije sramota!

NEMANJA

pre 11 godina

Mi izlizasmo tastature a on je pojela cetiri glasacka listica uz jogurt:

http://www.nezavisne.com/novosti/ex-yu/Cetiri-glasacka-listica-pojela-uz-jogurt-140015.html

Ziveo Kralj Dragutin!

pre 11 godina

E, stvarno sam odavno bio siguran da me bas nista u Srbiji ne moze iznenaditi... nikad ne reci nikad! Ej, transfer vodje navijaca... i to iz Zvezde u Partizan...!!! Boze, gde si!?

it is I

pre 11 godina

da politicari zele ono najbolje za nas, Nikolic i Tadic bi se ujedinili. Zar ne vide da pola naroda hoce jednog,pola drugog? cista matematika,bice lepo i njima, delice plen,imace za svakog,a valjda lepse i nama. Narod je na glasanju rekao svoje- ujedinite se !

Alketraz, ali pravi

pre 11 godina

Hahaha... čim Dačić počne da ucenjuje, evo režimskih novinara da ga opljuju. Za svakog postoje ove fotke, a vade se iz arhive po potrebi vladajuće garniture, koja god bila. Jer ako izgube vlast biće pune novine i njihovih fotki . Ne grabe se oni za dž. tako grčevito za vlast i imunitet

hoces jos?

pre 11 godina

Partizan je drzavni projetak , i samo se zapitajte odakle pare za predizbornu kampanju SPS i povezite to sa neizmirenim platama igraca Partizana a dobro je poznato da su za poslednje 4 godine uzeli oko 30 miliona !!!
(Ivan, 7. maj 2012 15:03)

Majke ti?Skundric,Antic,Bajatovic,Radujko,Sutanovac.....Gazprom,Telekom i pokrivanje dugova od narodnih para a 30 milki i dalje fali.

zoran

pre 11 godina

Zalosno je sve ovo. Lako je Dachicu da pobedi, jer ruku na srce 70% Srbije su slabo edukovani ljudi. Miloshevic je odigrao na istu kartu i dobio. Dachic je njegov uchenik i krece se utabanim stazama. Sloba je imao Arkana, Ivica ima "Alkatraz". Ma, svi zivi znaju da je ta grupa desna ruka policiji. To je sve go kriminalac do kriminalca., a premijer zajedno sa njima slavi.!!!!!!!!!!!!!!!!
Nashu zemlju teshko da bi i FBI i CIA jedva ochistili od shljama.

kimi

pre 11 godina

Ajmo narode, poslovi Dubai, Evropa, Amerika, Kanada... Ima da razbijam posao izvoza mladih i pametnih ljudi. Spasite se ove rupe i nadjite negde bolji i srecniji zivot!

Peđa

pre 11 godina

@Decko samo radi za sluzbu...
(ernesto, 7. maj 2012 12:55)

Kad je ranjen kod Tašmajdana u urgentni ga je prevezao agent BIA. Navijači Zvezde koje pominje su bili Vladimir Šavija, Dragan Vasić Gaga, Marko Vučković i Peđa Panić. Niko od njih se tada nije bavio bilo kakvim kriminalom osim što su imali navijačke tuče. Ovaj koji je iza njega nije navijač (bio Zvezdaš pa je sad Partizanovac ?!) već je klasičan kriminalac.

tra

pre 11 godina

...a tu je Dragojević,filmski umetnik i od skora Crveni Kmer...kako ološ lako menja dresove...znam naravno da ovo nećete da objavite,nema veze...

JA=niko&nishta

pre 11 godina

mislim da je svemu ovome upravo kriv DS... Da ih Tadic nije pozvao da podrze proslu vladu, bili bi zbrisani sa politicke scene kao SRS... joooj, sta se ovo desava... Moja deca nece ovde ziveti, idem brate, pa makar i u Afriku... Zbogom

Žurkolomac

pre 11 godina

Ovu sliku nije lako opisati normalnim rečima. Da bi ju čovek opisao, morao bi da ima odgovarajucu dozu nadahnuća i da pritom koristi rečenice iz horor i najgorih treš sado-mazo filmova. Mada kada se čovek zagleda malo bolje u sliku dobije se osećaj da gledamo neku skupinu novootkrivenih primata sa neke nepoznate planete. Jer ovakvi primerci teško da se mogu naći još negde na zemljinoj površini...

nemanjar

pre 11 godina

Kako bi bilo dobro da sad bahati i bezobrazni Ivica izvisi za mesto premijera. Nema nama pomoci, Srbija polako ali sigurno tone u propast, zali samo boze tolikih ljudskih zrtvi za otadzbinu i slobodu svih nas...

Serbissimo

pre 11 godina

Majstorski potez sluzbe, tako se to radi - posalji Alkatraz na slavlje da iskompromitujes alavog Dacica, vec mu padaju sanse da ucenjuje i bude premijer a ako bude trebalo spakovace se jos toga - afera Kofer, zasluge za Slobinu politiku, itd...Majstore, sedi 'di si jer ni za 'di si nisi - jesi cuo nekad za tu izreku? Ne moze premijer da bude covek iz Slobine partije, i to covek koji je bio jedna od njegovih glavnih poluga iz veselih 90ih. I tacka.

Nepoznati

pre 11 godina

Ne znam sto se cudite, dokle god je penzionera i onih kojima su 90e bile najuspesnije bice i glasanja za SPS. Davno je poznato da nas narod pati od zestoke amnezije.
Takodje ne znam kako ostali koalicioni partneri mogu biti krivi sto je narod... takakv kakav je pa glasa za njih?
Pre ce biti da su svi krivi sto ne dozvoljavaju jednoj politickoj opciji da bude u prilici pokusa da resi ovo "cvece" u kojem se nalazimo nego im ovako daju izgovore, a i prilike nekima da pokazu zasto se isplati biti uz njih iako mozda nece biti na vlasti (partokratija kao "nova" ideja).

robion hood

pre 11 godina

Kako smo svi mi pomalo insajderi ili svoko od nas ima nekog insajdera u Srbiji nije cak ni javna tajna da su najveci kriminalci u sprezi sa vlascu, meni samo nije jasno ko je taj kome Dacic uliva poverenje, pa on je pre 13 god. bio desna ruka Slobodana Milosevica!!!

Bojan

pre 11 godina

Jos onomad kada sam bio mali znao sam da treba da idem okolo i da razbijam drugarima ciglom glave, da valjam gudru u osnovnoj skoli i da nastavim da se bahanalisem dalje u srednjoj, ali moji roditelji su me vaspitali da ipak budem COVEK. E pa dragi roditelji vidite da sam mogao lepo da napravim karijeru prvoklasnog UDBASA i druzim se sa ministrima, budem neobrazovano tocilo, a da vozim besna kola i gomilam novac od ilegalno "zasticenih" poslova... SRBIJO MEDJU SLJIVAMA.

Vladan

pre 11 godina

Pa nikada oni i nisu prekidali veze sa kriminalcima, samo se na proslavi juce nisu krili nego su javno pokazali svoje drugarstvo. Vavic je okoreli kriminalac i ubica a ne tako davno je bio jedan od kolovodja pretnji Brankici iz Insajdera. Ako se secate 90-ih najveci talog drustva je maltretirao i ubijao i bio u svim prljavim poslovima koje je organizovala drzava. Drzava je bila cela kriminalna, od vrha do reketasa i preprodavaca deviza na ulici. Vrh drzave je 90ih koristio usluge kriminalaca da bi ojacao svoje ekonomske pozicije, da se bore po ratistima za njihovu stvar i da ovde eliminisu one koji im smetaju pod izgovorom borbe za srpstvo. Dacic samo nastavlja metodologiju koju je Milosevic tada radio sa istom ekipom ljudi. Naravno to je dekadentna i anti-socijalna politika koja ce na kraju sve nas i nase drustvo skupo da kosta kao i 90ih.Izgleda da vecina nas jos ne moze da racionalno sagleda proslost, nase mesto u sadasnjosti i vidi nas put u buducnosti.

sasa jokic

pre 11 godina

Pa sto se cudite, pa nije moj sef kabineta otisao u diplomatiju kad se otkrilomda je saradjivao samSaricem! Pa nisam ja bio Slobin portparol u najgore vreme za Srbiju! Nisam ja ispracao Luku Bojovica iz Srbije, i nisam nosio kofer pun para da potplacujem savetnika Narodne banke.
E tog coveka je Tadic rehabilitovao zarad oatanka na vlasti, a ovo sada je samo racun!

GS

pre 11 godina

Super! Tako i treba.. Ali mi i dalje nije jasno sta jos treba da se desi da ovaj narod odreaguje. Pogledajte Grcku. Ovi nas unistise pa nas jos i zezaju, a svi nezadovoljni i cute. Mozda progundjaju nesto sebi u bradu. Aman dajte nesto da se uradi serpe, pistaljke, motke, stagod samo dajte da prekinemo ovaj javasluk inace nam nema spasa.....!!!!!

Stefano

pre 11 godina

Srami se srbijo , ceo moj zivot sam bio pononosan sto zivim u srbiji a danas posle ovih glasanja , po prvi put me je srammota sto zivim pored ljudi koji pamte samo 3 dana i zaboravljaju sta je ta partija SPS uradila tokom svih onih godina jos na sve ovo slave izborne rezultate sa ljudima koje su kao hapsili u prpteklih 4 god. SRAMI SE SRBIJO !

o penzionerima

pre 11 godina

Nemojte da vređate sve penzionere i govorite da su oni dali glas Dačiću, jer većinom to nisu radili. Dačić je dobio glasove onih koji još žale za Miloševićem, a među njima su i dalje radno sposobni ljudi, a ne samo penzioneri. Moja majka i sve njene koleginice penzionerke su glasale za LDP, dok Krkobabić nije ostavio baš nikakav utisak na njih, Dačića neću ni da pominjem.

Ivan

pre 11 godina

Partizan je drzavni projetak , i samo se zapitajte odakle pare za predizbornu kampanju SPS i povezite to sa neizmirenim platama igraca Partizana a dobro je poznato da su za poslednje 4 godine uzeli oko 30 miliona !!!

istina

pre 11 godina

koja tuzna prica buduceg premijera,u pozadini svira violina.... a na klubskim proslavama sedi sa njima,sad ih ne poznaje... isto ko sto nezna ko je ubio malog Ivana,isto kao sto ih nestiti db i salje na kosovo... tuzna si srbijo,neka ti svira violina...

Mika

pre 11 godina

Veliki poraz za gradjane Srbije, koji, gle ironije, biraju upravo ovakve likove za svoje vodje - korumpirane koje mafija finansira i koji tu istu mafiju podrzavaju.

Zoso

pre 11 godina

Hm,Dacic i Skudric.Koliko su mu glasova dale delije.Sledecih pet godina zvezda prvak a ovaj vodja dogodine navija za zvezdu taki je dogovor taki je inas fudbal.Za kralja bez otadzbine.

rade

pre 11 godina

Au pa taj Dacic je prevazisao svog ucitelja Slobu. On vec slavi , nigde u svetu pre zvanicnih rezultata se ne slavi ili bar na takav nacin. Al ajd da pogledamo i sta on slavi. Pa dobili su kao koalicija oko 15 % , znaci bez krkobabica i drugih najvise oko 5-6 %. I to je za slavljenje i kocoperenje " zna se ko ce biti premijer ". A jedan Kostunica sa svojih 7 % nigde ga nema covek vidi realnost. Samo jos to treba da on bude premijer ( sa Kalemgdana) video je obisao ceo svet pa ce uskoro Mira za Predsednika skupstine i Marko za Ministra finansija.Daj udruzite se Tomo i Borise i presecite vec jednom tu komediju.
zabrinut
Rade

Razočarani glasač

pre 11 godina

Nažalost sam dao glas SPS-u, jer Dačić nije hteo da rizikuje sa Paradom ponosa i stoga sam se odlučio za njega. Koliko mi je sada žao što sam glasao za njega nijedan komentar to neće moći da promeni... Kako me je sramota što sam uopšte i glasao misleći da su oni možda jedini koji žele normalnu Srbiju bez MMF-a, bez Gej parada, da obnove državne puteve i firme, al sada vidim da bi se samo opet vratili u *90-te.
Razočarani glasač

6. oktobar, dan koji se nije desio

pre 11 godina

Ne razumem sta nije jasno narodu? Jesu nasi ''revolucionari'' 5. oktobra obecali da ce darasciste s udbom kao sto su rekli narodu ili da rade sa njom tamo gde je Sloba stao, kao sto su i ucinili?
Ovde su ugovor Vlade sa Fijatom sa zatamnjenim delovima prikazuje u javnosti kao nesto najnormalnije. O cemu mi pricamo kad je narod opet glasao takvu vlast?
Takav narod nema pravo da se buni, jer su legitimitet dali tome, svi koji ste to uradili niste mali, imate preko 18 godina i sad uzivajte.
Juce ste svojim glasom rekli da je to super i da tak otreba.
Pa evo, uzivajte.

svedok

pre 11 godina

Jednom mi je prijatelj ispričao da je u jednom restoranu, na večeri, video za istim stolom Vavića i Dačića. Tada nisam verovao, da bi se tadašnji ministar policije izlagao riziku da bude viđen sa ovakvim kriminalcem. Sada, sada sam zanemeo...

BivsiYU86

pre 11 godina

Sada znamo sta nas ceka naredne 4 godine...ponavljanje istoriskog "NE", do iznemoglosti, vracanje dostojanstva srpskom narodu, poneki miting istine, borba protiv anti-srpskog terorizma i separatizma ukljucujuci smene opasnih terorista tipa Ugricic, "odbrana domovine" iznad trivilianosti kao sto su standard posao sigurnost i demokratija...blalablala

Petar

pre 11 godina

Za njega su glasali uglavnom penzioneri koji pojma nemaju ko je i sta je ovaj covek, ko je ovaj vavic i cela ekipa. bitno da oni imaju penzije. Samo ne znam ko ce da im zaradi te penzije kada svi mi mladi odemo iz Srbije.

hah

pre 11 godina

Pa kad smo gori od najgorih. Narodi u Evropi 'ladno skinu vlast koja ih ugnjetava, a mi takvoj vlasti dajemo šta? Još vlasti. Sami smo sebi krivi. I mene je sramota što moj narod nema 2 grama mozga i što se prodaje za kilo šećera. PU

AA

pre 11 godina

@Igor

Da je bilo investicija, fabrika, firmi, postrojenja u naredne 4 godine i SPS i SNS bi bili ispod cenzusa, ovako narod grca u dugovima i bedi i tako i glasa...

Aleksandar

pre 11 godina

Sta se cudite kada 40% ljudi nije izaslo na izbore.Sram nas bilo sve.Nabili smo glave u pesak.Turisticki vodic sa Kalemegdana da nam bude premijer.Sramota

Igor

pre 11 godina

Eto vam parkticnog primera, zasto je za nas same vazno da raskstimo sa zlocinima iz 90-tih pocinjenih u nase ime. Dacic, Toma i ta ekipa nikad nisu nosili odgovornost za taj rat. U ocima 95% ovoga naroda, sto svesno sto podsvesno taj period njihovog "rada" vezan za ratove bio je pravedna borba za opstanak Srpskog naroda de su nam svi drugi bili krivi osim nas samih.

Za ove koji se pitaju kakve to sad ima veze... E pa braco Srbi, bas zbog toga su nam svi politicari u ocima naroda isti. Bez hendikepa zlocinacke proslosti svi su oni isti lopovi i bez problema se 90-te porede sa vladavinom DS-a. Gledajuci kroz tu prizmu potpuno je normalno glasati za Dacica jer se on sad satro opametio, bio je satro odlican ministar policije, satro ce da brani narod kako ga je i Sloba branio i slicne baljezgarije.

Toliki procenat ljudi koji je glasao za Dacica i Tomu lakmus je papir koliko je ogledalo u koje se srbi gledaju krivo. Onog trenutka kad pocnemo da budemo iskreni prema sebi samima partije poput SPS i SNS nece preci cenzus.

Rezultatat ovih izbora garantuje jos goru vlast. U najboljem slucaju bice koalicija DS-SPS+koja god mala partije/e sa mnogo jacim SPS nego sto je do sad bio. To znaci da ce se broj Mrka i Uncle Fester usdvostruciti.

Milan

pre 11 godina

Šta tu ima čudno! Sada se otkriva šta je sve nekada radio Badža Stojičić!
Ivica sprema kadrove da se vrate stari dobri dani....devedesetih.....

retrospektiva

pre 11 godina

Ako me pamćenje dobro služi, i Sloba se svojevremeno družio sa navijačima, cenim da je iz istih razloga. Sram te bilo Dačiću, za sve što si rekao u poslednjih mesec dana i više, a o ovom ne treba ni pričati. Ministar policije... i sad još u poziciji da ucenjuje za mesto premijera. Stvarno neki ljudi ne treba da imaju pravo glasa.

Beli listic

pre 11 godina

Iz pouzdanih izvora prvi predlog zakona SPS-PUPS-JS POST IZBORNA ĆUTNJA za sve one koji pamte, primenju je se retroaktivnao od 1990 pa do šestog Oktobra ne zna se koje godine.

crazy processor

pre 11 godina

sta vam je ljudi ds i sns prave koaliciju, naredila evropa da mora gljivica da odgovara za kofer, kostubica za kolubaru itd. Nema pregovora dok se to ne resi, samo ne znam dal` ce gljivica moci da ponese kofer [...] :p

Laza

pre 11 godina

Znaci strasno! Ali to se znalo. Jasno je kako oni nikada ne zavrse u zatvoru. Vucic je prozivao, ako se secate, u skorije vreme, nekog politicara da se sasatajao sa pripadnicima zemunskog klana. Znate koga!
I sta sada? Sigurno je da su mnogi znali ove stvari, ali jos mnogo vise gradjanam iz unutrasnjosti Srbije, nema pravu sliku o svemu tome i zato glasaju za pojedine kandidate, na osnovu vrlo skromnog znanja...

PAPAbenedikt

pre 11 godina

Aman ljudi, nemojte biti naivni... Ovo sam sve ja organizovao uz pomoc BIA i stranih obavestajnih sluzbi da bude ovako... Nije dzabe Aca Indijanac tu u ekipi, ima on svoju ulogu, ne bojte se nista... Sve ce biti ok, Srbija ide ka EU sa DS i SNS u vladi :) i svi zadovoljni... Nadam se :)

A Dacic... Hm... Sacekajte, pa cete da vidite sta ce da se desi i sa njim i sa DSS... Nisu dzabe ni SRS i Dveri ispod cenzusa... Ali, polako...

dejan

pre 11 godina

Što se kao svi cudite,pa pamcenje vam je gore od kokoske.Brzo ste zaboravili koferče,kaficu sa Lukom Bojovicem,nagodbu sa Cecom itd.I na kraju kako sam Dačić reče:narod zaslužuje vlast koju izabere.A ja na to mogu samo da dodam - posle izbora nema kajanja

Sladjana

pre 11 godina

Mrkonjic i Bekuta, to je buducnost Srbije.
Jadna nam majka sta smo dozvolili. Cemu onoliki protesti i zrtve?
Nemojte glasati ni 20. maja i neka i Toma bude predsednik, pa da ugasimo svetlo zauvek.
Izgleda da su Srbi pozeleli rovove...

petar

pre 11 godina

Нисмо криви што смо простодушни као народ, већ смо идиоти што нас кретени увек направе будалама!
И зато КО НЕ ПАМТИ ИЗНОВА ПРОЖИВЉАВА.
А мој драги срспки народ, нажалост има историјско памћење као кокошке између два храњења.
Вероватно и нисмо за боље.
И зато никада не питајмо за ким звона звоне. То не звоне звона, то звече наше празне главе, празни џепови и оно најтужније - (ис)празне душе.
Од данас наша јадна мајка Србија, добила је нову мантру уместо "Европа нема алтернативу"; нова мантра је "Дачић нема алтернативу"?!
Зато и јесмо волови, само и ту постоје две врсте волова, они који неће јарам и они који и не знају да имају јарам. Очигледно да јарам постаје саставни део нашег фолклора. Плачи вољена земљо!!!

Marija

pre 11 godina

O inteligenciji nas kao biraca govori mnogo toga. Preskupe kampanje i obecanja su ocigledno uspela da nas ubede da mi,zapravo,ODLICNO zivimo. Koliko brzo zaboravljamo vidi se po rezultatima. Takodje, mislite li da su glasovi za listu "Nijedan od ponudjenih odgovora", koja udje u parlament stvar izbora ili inteligencije? Smislili ime, poslednji predali listu i eto ih u Skupstini.

Srbija cuti i gleda

pre 11 godina

Ocigledno da su se demokratske snage u Srbiji zamorile i uspavale, ili su iscrpile sav svoj potencijal. Rezultat toga je ova otvorena provokacija Dacica koji se pojavljuje u drustvu nekog kriminalca dok im sviraju Rekvijem za sve nas. Trebalo je zabraniti SPS. Sada je kasno i platicemo konsekvence.

Srbin iz RS

pre 11 godina

Samo da vam čestitam na izboru! Najbolje bi vam bilo da u koaliciju uđu SPS, SNS, DSS i eto vam '90-ih. Onda jedno 10-ak godina pljačkanja, batinanja i otimanja, pa ponovo na ulice i tako...

Veroljub

pre 11 godina

Dacic je dobio toliko glasova zato sto su za njega glasali penzioneri, kojima je najveca briga da li ce na vreme dobiti svoje penzije i da li ce ih uopste dobiti. Tako da nije bio u koaliciji sa njihovim predstavnikom,ne bi dobio toliko glasova, valjda je svakome jasno. Penzioneri su glasali za sebe, normalno. Mi smo nacija starih, mladih je malo, ili su otisli, tako da su ovakvi rezultati normalni. Mada treba uzeti u obzir i to da se Ivica kao ministar policije pokazao veoma uspesnim, pokusao je da zavede neki red i da pohapsi kriminalce, a to je zaista tesko i veliki rizik za svakog ko se lati tog posla. Tako da je verovatno dobio glasove mnogih koji vape za tim da se redukuje kriminal i korupcija u Srbiji. A to je vecina normalnih ljudi.

Boban

pre 11 godina

Bravo Narode...kamo mozak?....sada sa ushicenjem iscekujem 21.12.2012. pa da postanemo normalna zemlja....!

p.s. pod pretpostavkom da su drevne Maje u pravu!

Djordje

pre 11 godina

Ne sumnjam da ima ovakvih primera i u svim ostalim partijama. Zato i nisam glasao, bez obzira sto sam tako dao glas ovome ili onome, prepustio svoju sudbinu u tudje ruke itd. Ovako bar znam da nisam direktno uticao da kriminalci dodju na vlast, mozda se nisam tome bog zna kako usprotivio, ali nisam isao jos i da ih zaokruzim.

auuuuu

pre 11 godina

Predsednik vlade!!??

Ma mnogo ti je kume...posle ovog i "stariji samostalni" ti je puna kapa... I polako malo ovi SNS-ovci....pa Toma ima nameru da pregovara sa njim...nemojte odmah sa pljuvanjem..

milance

pre 11 godina

Ne zna covek sta je vece zlo.. Kako god okrenes Grobari (ove zemlje) vode drzavu, zato me ne cudi zasto smo tu gde smo!
http://www.telegraf.rs/wp-content/uploads/2012/03/tim-politicara-partizan-crvena-zvezda.jpg

AQ

pre 11 godina

A realno ko je najkrivlji za sve ovo, pa pRedsednik Tadić, on je vratio SPS, on im je dao krila i sad ćemo svi mi da ispaštamo kao nekada...

handsinashes

pre 11 godina

dosta više kukumavki. kada ih nismo šestog lepo sve obesili tamo pred skupištinom, sada neka nam udaraju u pleh i bahate se. Objavite komentar, ne vidim ništsa sporno u istom. Lustacija, ali prava, po zasluzi.

Danijela

pre 11 godina

Oprostite najpametniji ljudi na svetu,samo da vas jedno pitam....Za koga sam trebala da glasam na ovim izborima ??? posto nisam izasla na najgore izbore otkad sam se rodila !!! SVE SLJAM DO SLJAMA,SVE LOPOV DO LOPOVA !!!

Politicki azil za Kolumbiju

pre 11 godina

Najsmesniji su ovi Zuti sto sad prozivaju pre svega bele listice, pa sta mislite da Tadic i ekipa ne znaju s kim se druzi njihov najpozeljniji koalicioni partner? Ovo je sad slucajno pokrenuto zbog ove slike, inace bi svi cutali o tome iako je u pitanju javna tajna, bar za one koji imaju tu (ne)srecu da prate domaci fudbal. Sigurno Ivica ima brdo materijala o ovakvim prijateljima svojih Zutih partnera, pa su zato cutali i jedni i drugi. Mada mislim da ce cela stvar biti relativno lako zataskana s obzirom na kapacitet nasih medija, manipulativne mogucnosti rezima i zaboravnost naseg naroda.

Sto se tice provokacija navijaca kluba iz podbanjicke rupe za koje se nadam da ce na demokratskim izborima :) u svom klubu izabrati naseg brata i legendu Juga Vladana Lukica, ovaj Dacicev prijatelj je za muriju 'potpisao' kao vas navijac, sto se jasno vidi iz cinjenice da je nekaznjen prosao za bodenje vise Grobara.
Nego je stvar u tome da se na Jugu stalno javljala kakva takva opozicija, pa je trebalo pozajmiti samo jednog iz mora pandura u vasim redovima da smiri situaciju, posto je na Severu situacija pod kontrolom, to jest klub je u totalnoj dubiozi, pokraden i smesan (cak ste se dotle ponizili da ste molili Toleta koga ste do skoro satro pluvali da vam zavrsi licencu za Evropu), a navijaci nikad srecniji (zli jezici ce reci nesposobni da razmisljaju svojom glavom).

Niko nesmme da vas bije

pre 11 godina

Sve se krece oko nas samo Srbija ostaje ista i vuce BiH sa sobom u ponor kroz svoju ekspozituru...ne znam dokle ce "ostali" zeliti ziveti u takvoj Srbiji...a oni ce kao da vracaju Kosovo, tragi-komedicno.

GAGA

pre 11 godina

Dragi navijaci od sada i vi smete da palite baklje na stadionima,ali samo kad proslavljate golove i pobedu svoje ekipe.Sto ste vi gori od ministra policije.Svi dobro znate da je zakon isti za sve.

žaba1

pre 11 godina

baš fino, dačiču i ne treba više hapšenja, dovoljno za kampanju. huligani - slobodni ste, do sledećih izbora.
auu, gadna će to biti žaba za gutanje!

NOVOSADJANIN

pre 11 godina

Srami se srbijo , ceo moj zivot sam bio pononosan sto zivim u srbiji a danas posle ovih glasanja , po prvi put me je srammota sto zivim pored ljudi koji pamte samo 3 dana i zaboravljaju sta je ta partija SPS uradila tokom svih onih godina jos na sve ovo slave izborne rezultate sa ljudima koje su kao hapsili u prpteklih 4 god. SRAMI SE SRBIJO

jadni smo

pre 11 godina

Razocaran sam totalno... Uspostavili su sistem da mogu nekaznjeno da rade bukvalno SVE... Ma BG sindikat je sve lepo opisao u pesmi WELCOME TO SRBIJA ...

Ras

pre 11 godina

Posle ovih izbora...prvi put u zivotu me je sramota drzave u kojoj zivim i naroda sa kojim zivim...jos godina dana faksa i nadam se "out of borders"

DejanS

pre 11 godina

Najpostenije i najbolja bi bila koalicija DS i SNS. Samo da ne gledam vise ove povampirene SPS-ovce. Sanse su minijaturne, ali posle ovakvog slavlja za 16 ucenjivackih procenata, bilo bi najpostenije.

bezimena

pre 11 godina

OVO JE SRAMNO,JADNO i BEDNO ALI I OCEKIVANO!Samo jos Miru i Marka da vrate i uspeh je kompletan a MI SMO KOMPLETNI IDIOTI!!
(veseljko, 7. maj 2012 13:45)

Miru i Marka će da vrati T. Nikolić sa svojim "naprednjacima" (VULIN, KARIĆI i onaj mr. za kraduckanje)...

Deo gradjana je svakako zreo za oduzimanje poslovne sposobnost, ali i mladost nam je nikakva! Krivite penzionere koji su glasali za PUPS a koji vas izdržavaju i guraju vam džeparac u ruke!? ZAŠTO SE g-do mlada, "budućnosti naša", niste priključili modernim strankama, ima ih, koje nisu za vraćanje 90-tih, ratovanje, koje ne propagiraju nacinalizam i sl. ili organizovali stranku koja će VAS da predstavlja!? Da ste se makar juče odvukli do birališta, SRAM VAS BILO! Gledam juče, ispred nosa mi je izborno mesto, NIGDE MLADOG SVETA! Sve što vas snadje to ste i zaslužili, lenčuge i bilmezi, bez snage, volje i ideja!

U prolazu !

pre 11 godina

Ovo ima samo kod nas, narod koji kuka kako je nezaposlen, bez para, tesko zivi i td. i opet izabere iste... ovo spada u domen psihijatrije...
Grci su to resili onako kako treba.

Neko tamo

pre 11 godina

Znači policija je odradila svoj posao dok "reformisano" sudstvo nije. Prema tome ako neko nije osuđen pravosnažno taj neko je slobodan i može da učestvuje u svakodnevnom životu najnormalnije. Umesto što se Insajder okomio na navijače i sada SPS zbog ovih neplaniranih 16% bolje da napravite jedan serijal o pravosuđu u Srbiji.

Romana

pre 11 godina

Pa nemojte tako, zasto da se covek ne raduje i veseli...covek ce da nas zasigurno jase, korumpira i krade jos naredne 4 godine....ko se ne bi tome radovao...izbori bili juce. a za politicare novi zivot od danas.

D.

pre 11 godina

Sramota! I toj nereformisanoj stranci je Boris Tadić omogućio vaskrsnuće. I onda nas ubeđuju kako je Dačić "najevropljanin", a Toma Nikolić relikt prošlosti. Ma, nije nego.

Milan Krstić

pre 11 godina

Pobeda starih snaga...nastavak starih boljki...totalno razočaran u izbore i podložnost reklamama naših gradjana...prljavo je ostalo s prljavim i izgleda da nema pomoči...

Lazar

pre 11 godina

@svi koji pišu o Slobi Miloševiću, devedesetima i ostalim LDP-ovci i SPO-ovci

Ne znam ljudi šta ovde ogovarate Dačića i ubacujete negativnu energiju. Pa to je sledeći premijer LDP ministrima. Svaki politički komentator je sinoć lepo rekao da sledeću vladu prave DS-SPS-LDP i manjine. Jedino je Žarković pričao da je matematički moguće napraviti i drugačije vladu, pa su mu Orlović i Bakić ponudili opkladu da će vlada biti DS-SPS-LDP!
Zato prestanite da se pravite naivni i kao da niste odavde, svi ste znali kakvu vladu priželjkuju Tadić, Dačić i Čedica, i glasali ste juče. Manite nas jadnih Čankovih fora kako vi pravite vladu sa DS, a DS sa druge strane pravi odvojenu vladu sa SPS. Vaši su glasovi bili glasovi za Tadića i Dačića, i nemate pravo da pljujete vašeg mandatara Dačića svega 10 sati posle izbora, jer ste mi vi omogućili da postane to što jeste!

5.oktobar

pre 11 godina

Bravo za Tadica! Bez njegovih kompromisnih resenja, populizma, vlasotljublja, samoljublja, vere u marketing, i fenomenalnog kadrovskog resenja za premijera, ovo ne bi bilo moguce!
Glasaj u drugom krugu za Tadica, dobices Dacica za premijera!

Stevan

pre 11 godina

A od sada, vi vecito nezadovoljni "zutima" uzivajte u vlasti SPS. Ja cu se snaci, ja imam za normalan zivot moje porodice, a vi mislite sta cete (cast izuzecima) jer kako se okrenete na vlasti ce vam biti "Novi Slobodan Milosevic" sa svojim kabadahijama koji vec likuju na svakom mestu... Sto ste trazili to ste i dobili. Sada cete se potsetiti devedestih poste ste ocito zaboravili kako je bilo kad su isti bili na vlasti.. sigurno se pitate kako to mislim da su oni na Vlasti... zivi bili pa videli kako ce se ovi ponasati i koliko ce ucenjivati. Ova stvar bi se spasila jedino ako bi se kojim cudom dogovorili DS i SNS pa napravili Vladu bez SPS... bilo bi slicno ali bi makar bilo "light". Ali, posto se to nece desiti, uzivajte dame i gospodo u kashi koju ste zakuvali. Posto je nas narod kakav jeste Dacic ce demagogijom da postigne jos bolji rezultat na sledecim izborima... a meni ostaje samo da kazem cuvenu Djoletovu: PUTUJ EVROPO !!!

Notts County

pre 11 godina

Ovo je stvarno strašno kakva nam je država i koliko prostakluka od ovog SPS-a možemo ocekivati! Pevaljke,trubaci,mrkonjici,šabani,turbo folk i ovi takozvani navijaci Partizana.Bio sam u subotu na utakmici i upravo zbog takvih na tribinama i ovih ružica,đurica i ostalih klub se spusta na toliko niske grane pustajuci pesmu "a ja imam tugu 5 godina dugu" rukovodeci se upravo onim sto je Zvezda radila godinama.Pa valjda mi imamo svoje pesme u kojima se velica klub a ne proziva niko,ali nekome je u interesu da pusta Brenu i Šekija Turkovica i da tako raspaljuje i onako agresivnu masu na stadionu.Nema ovde normalnog zivota,nikada ova drzava nece biti za Evropske vrednosti dok nam ovakvi kroje sudbinu.Sramota da Mali Sloba i Betoven dobiju ovoliko glasova!

Piroćanac

pre 11 godina

Aleksandar Vavić u društvu Ivice Dačića?! Ma nemojte :) Da u ovoj zemlji postoje novinari već bi odavno to bilo poznato, budući da je to društvance iz lože stadiona JNA. Fale samo Đura, Tole i Saša Vukadinović, direktor BIA.

Alex

pre 11 godina

Drzavni projekat? Posteno osvojene titule? Sve jasno kao dan, Dacic voli Partizan... A i Partizan njega... Sta bi sa ovim ''pucistima''? Zar niste skinuli glasove Dacicu, posle svih onih pretnji na onom ruglu od sajta? Smesan vam klub, smesni vam rukovodioci, a smesni vam i navijaci, ako ih uopste imate? Pravo ste ruglo i sramota crveno-belog grada!!!

GLUPA SI, Srbijo!

pre 11 godina

A sta za sve ovo kazu penzioneri, buducnost nam Srbije? Pa nemojte molim vas, on je raznosio penzije, kao kulturno popravni rad!
Srbija DOBIJA VLAST KAKVU ZASLUZUJE!

Cry

pre 11 godina

Oni koji su mogli, a nisu glasali neka cute. Sami su doprineli Dacaicu da ovako slavi. Sad ce vam Tadic opet biti kriv. A da vas ostavi Dacicu i Radikalima na vlasti, za par godina svi oni kriminalci bi ponovo na povrsinu.... Nista vi ne znate da cenite.

mi iz Banata

pre 11 godina

Obavestite sve koje poznajete, a da su glasali za SPS, sa kakvom bagrom se indirektno druže, šaljite linkove, ma šta pričam oni jedva gledaju TV i to samo RTS. A možda niko i ne poznaje nikog ko je glasao za njih! Zbilja ko glasa za ove likove, društvo sa vašara?

Damijan

pre 11 godina

pa strašno, ali kome se obratiti za ovaj nemili incident, što bi se reklo. svakako, eto dokaza zbog čega su sve te ubice, zločinci i lopovi 'ponavljači' u svojim delima. verovatno su ivica i raznorazne sudije apelacionih i ostalih malograđanskosrpskih sudova, drugari koji pevaju i piju po kafanama. šta znaju seljaci po selima u okolini crne trave, vranja, surdulice i prokuplja šta se dešava po beogradu, kad smo skoro saznali da u mnogim selima po srbiji još nema struje. ja nemam reči o svom narodu koji je dozvolio da nikolić i dačić dobiju toliko glasova. nije ni čudo što nikako da se osvestimo i prosvetimo. ne mislim da je tadić trebalo da dobije sve glasove, ali svakako ne SPS zbog kojeg smo godinama bili zatvoreni, izolovani, u mraku. šta je to sa srpskom inteligencijom, boga pitaj... A taj vođa navijača, misim brate, doći će glave nekom radniku u banci, zlatari, obezbeđenju, a dačić će kao neki šarlatan da daje izjave sa 'bre' kako iza sebe bre imaju nekoliko krivičnih prijava bre.. S T R A Š N O !!! a da, a izjave za medije će po običaju završavati sa: ŠTA HOĆETE BRE VIŠE BRE? međutim najgore je što takav čovek ima mnogo mnogo pristalica širom ove tužne naše Srbije!!!

Alex

pre 11 godina

Smem da potpisem da je 90% onih koji su glasali za SPS starije od 60 godina zivota. Matori i senilni nam odredjuju sudbinu, dok mi mladi spavamo i idemo sa nebulozom zvanom beli glas. E pa sada se slikajte sa belim glasom kada vam ovaj bude premijer. Ja odoh u Norvesku za 3 nedelje.

da da

pre 11 godina

ko s' djavolom tikve sadi (2008) o glavu mu se obijaju (2012)


steta samo sto ispastamo mi, meni je muka iskreno kad vidim da ce ovi SPS likovi (naglasak na Bajatovica, Dacica i Skundrica) jahati jos 4 godine

d.

pre 11 godina

Meni nista cudno. Sta ste ocekivali ko ce da podrzi Dacica? U skladu sa njegovom lupisakomosto retorikom okuplja oko sebe one kojima se takvom retorikom obraca. Vole ga ovakvi i naravno estrada, i jedne i druge je stvorio Milosevic i njegov sistem. I da se zna, navijac sam Partizana. Nego kako je krenulo izgleda da dolazi vreme da se pakuju koferi.

Ivan M

pre 11 godina

Uvek se kaze da oni koji nisu glasali nemaju pravo da se zale. Ja bih pre rekao da oni koji su glasali za ove nemaju pravo da se zale. Ako ste glasali za DS, SPS i (mozda) LDP i(li) URS, znajte da ste time glasali za Alkatraz. Sada izvolite i da vas nisam cuo kako se zalite na vlast u naredne 4 godine,

Vladimir

pre 11 godina

Braco Srbi, dodjite da se izljubimo, doslo vreme da se rastajemo, Bilo je lepo dok je trajalo ali svemu dodje kraj. Zbogom Srbijo, pocivaj u miru!!!

ono sto se mora

pre 11 godina

A u sta cu sada reci. Pade mi na pamet da je Borisu ipak mozda bolje da napravi vladu sa Tomom. Da li vi kapirate koliko Toma i Dacic mogu zajedno da nam naude. Za te cetri godine vratili bi nas u kameno doba sa svim dizelasima i Rusima.

Srpkinja

pre 11 godina

Dobro dosli dragi moji u zemlju novog Slobe.Posto je Mali Sloba vec resio da bude Premijer pretpostavljam da ce novi ministar policije biti prosvetljeni dr Dikic sef zandarmerije,ovde se vidi kakav je Dacicev kadar: http://www.youtube.com/watch?v=PbH_ajBMzAA.
Laku noc Srbijo!

Covek

pre 11 godina

Gospodo to je taj tzv. buduci premijer Dacic a Vavic ce mu biti verovatno savetnik. Srbijo prenisko si pala. DS odustanite... neka ruke i obraz prlja SNS oni su barem navikli na to! Pa kad se udruze da ih odmah obaramo!

Amos

pre 11 godina

Sad je malo jasnije kako takav kriminalac moze uporno ostajati na slobodi - dosta pomaze u kriminalnoj karijeri kad privatno slavis sa predsednikom parlamenta i sa potpredsednikom vlade (i prvim covekom policije).

glasac

pre 11 godina

Sta ste se sada navadili da jadikujete, kao da je juce neko drugi glasao. Pogledajte rezultate izbora u Grckoj pa cete videti kako glasa normalan narod. Izbacuje iz igre sve one koji su Grcku zavili u crno. Imam glas ne za jadikovanje vec za glasanje. Rezultati nasih izbora govore kao da je protekle cetiri godine sve bilo manje-vise OK samo malo da se preraspodele snage i nista vise. Znaci, malo, ali samo malkice, uzmemo Tadicu, damo malo Tomi, malo vise Dacicu i idemo dalje za iste pare. I onda, krivi politicari. Politicari nisu krivi nikada, krivi su oni koji glasaju za njih.

dark age

pre 11 godina

Dačić i Đukić Dejanović mahnito vrište od neopevane i opevane sreće, oni ne kriju da misle da su upravo dobili mandat da postanu Bogovi na zemlji,
a Građani ćute i samo ih gledaju. Pitaju se ko li je to glasao za ove raspojasane ljude sa bakljama, kad ne poznajemo nikoga ko je glasao za njih.

Marko

pre 11 godina

Kasno je sada za kajanje draqi glasaci SPS-a,Mali Slobica je sada bog i batina u Srbiji.A sad malo o njegovim obecanjima
1)Povecanje plata i penzija hahahahahha i onako za ove penzije i plate se godisnje zaduzujemo kod MMF 2Miljarde.
2)Pokazati amerikancima zube za Kosovo hahahahha jos nismo popravili zgrade od 99.
A sto se tice ovog momka,on je u medjuvremenu zavrsio drzavni fakultet i to u roku,Ako je Dacic pametan pa da ga postavi za ministra sporta hahahahahhaah.Ne znam za vas ali ja odoh odavde.

Michael Clayton

pre 11 godina

Pa šta se čudite ljudi,morao je neko odgovoran i sa iskustvom da bude zadužen za ovu bakljadu! Ovo je po meni odgovoran postupak ministra policije što je angažovao profesionalca..

outsider

pre 11 godina

ma decko je samo bio zaduzen za baklje,nema on veze sa dacicem i sps-om (al za malo)..... a vidi backovica,kad je video trubace ko dete kad vidi s.. zvecku!!!

zoran

pre 11 godina

dačiću lepo sruštvo si okupio . bivša predsednice skupštine vama kojoj je pravo i istina na prvom mestu sa kime se radujete i čemu . ali za razliku od ostalih koji su se krili u nekim vilama i gledali kako su im se inevesticije isplatile ovi se nisu toliko krili . ajmo sada da vidimo odakle vam tolike pare da finansirate ovu lakrdiju od kampanja . svi se pozivate na istoriju samo zaboravljate jednu bitnu stvar kada narod ućuti neće vam ni gumene gaće pomoći.

druže luka?

pre 11 godina

Bio zvezdaš, a onda posle 2005-3 postao grobar? Ma neeeeeee, ne radi dečko za DB/UDBU, ma neeeeeeeee...

Jel se sećate Jovana, vođe štrajka iz "Profesionalca"? Kako kaže Todorović: "On je naš čovek, saradnik. Diže pobune gde treba. Ja sam ga inače selio iz preduzeća u preduzeće, majstor je da pobuni radnike."

Beograd

pre 11 godina

Odlično da vide ljudi za koga su glasali,i za koju koaliciju su glasali.Tadiću napravi vladu sa DAčićem svaka čast.
Tadić,Dačić,Vavić,Dinkić!

el_mago

pre 11 godina

Neverovatno citam razne komentare na raznim forumima i svi kukaju, a glasali za isto stanje, da li ste bre ljudi normalni, sta je vama?
Glasas za Dacica i onda sednes na net i kukas sto si glasao za njega, izvinite ali narode moj vama treba doktor.

Кривокапић

pre 11 godina

Овај "навијач" је као вођа му Дачић. Може и за звезду и за партизан само да се учествује у власти.

pozarevljanin

pre 11 godina

Kakva su bre ovo "naciJa" ovi Grobari??? Navijaci, bivsi trener, rukovodstvo podrzava ratne zlocince, sef Dacic podrzava kriminalce, huligane???!!!

Drugo, ne smatram da je Tadic kriv u vezi Dacica, jer nisu demokrati glasali za Dacica, nego bivsi radikali... Plus ima jos previse Milosevica ova zemlja. I narod koji je glasao za Ivicu, naseo zbog par hapsenja Albanaca, Kosovo je Srbija i bla, bla...

Jester

pre 11 godina

Glasajte ljudi za Dacica, on je posten i odgovoran drzavnik i idealan kandidat za premijera! On ce se boriti protiv korupcije i kriminala...ili ipak...?

veseljko

pre 11 godina

To su oni sto su nam tukli decu sa NARODNOM MILICIJOM(secate se onog momka kada ga bije 20tak policajaca)e sada ce takve kao ALKATRAZ lagano da uvuku kao legalne batinase i ponovo u 90te!OVO JE SRAMNO,JADNO i BEDNO ALI I OCEKIVANO!Samo jos Miru i Marka da vrate i uspeh je kompletan a MI SMO KOMPLETNI IDIOTI!!

sasa

pre 11 godina

Eto vec prvo vece nam Daca pokazuje kako ce i sa kime da vlada 4 godine. Zalosno je sto mu je narod dao toliku moc, ali kad pogledamo strukturu ljudi koji glsaju za SPS, sve nam je jasno.

Pera, Državna Bezbednost

pre 11 godina

E sad....ako smo ozbiljna država, ako si ozbiljan i odgovoran političar, kakvim se pretdstavljaš - za Premijera,
odmah podnesi ostavku, i javi se u najbližu policijsku stanicu, jer ti je huligan i kriminalac sa dosije-om organizovao muziku, prase, sitne kolače i ko zna šta još za počasiti se ....

Jabilondo

pre 11 godina

"Da ste vi bolji narod, ja bih bio bolji vladar", Knez Milos.

Gradjani Srbije, sami ste izabrali buduceg premijera. Uzivajte.

Dvadeset godina moje misljenje spada u manjinsko, celu osnovnu skolu i srednju skolu sam proveo na ulici sa Milosevicevom policijom, da bi se danas ovi vratili, zahvaljujuci vecinskom misljenju Srbije. Nisam se borio za ovo, ali je cinjenica i da se vecina nije 5. oktobra borila za demokratiju, vec su bili protiv Slobe zato sto je izgubio sve ratove, ili nije "dovoljno" zla naneo komsijskim narodima. Da tako nije bilo, prevagnula bi Djindjiceva strana, a ne Kostunicina.

Eto vam danas, rezultati kompletne srpske pameti poslednjih 20 godina. I... serija ce jos trajati.

Razočarani građanin

pre 11 godina

Prva vest koju sam pročitao danas i već mi je muka.
Dragi moji, glasali smo kako smo glasali juče, i bojim se da će narod opet plaćati cenu svog izbora narednih godina.

Kraljevčanin

pre 11 godina

Srećan vam narode povratak SPS-ove stare politike propadanja i izumiranja,iseljenja nacije.Bravo za razmišljanje kome će te dati glas!!!Kakav narod takva i vlast.

POBUNA NEVIDLJIVIH

pre 11 godina

Odmah bahato i đonom u glavu, da se zna ko je gazda u Srbiji. Dobar rezultat SPSa je znak da SPaSa nema i da treba početi iseljavanje iz ove tmine.

U pamet se!

pre 11 godina

E moj Tadicu.Ako si pametan i ako imas iskreno dobre namere ostacete u opoziciji.A ako opet napravite dogovor sa SPS-om potpisujete svima nam smrtnu presudu ukljucujuci i vas same.Bolje malo u opoziciju,da procistite svoje redove.PA na sledecim izborima da ponudite neke nove ljude i neka nova resenja.

Alex

pre 11 godina

Narode, dao si poverenje Dacicu tako da niko ne moze bez njega. Dobro gledaj sta nas ceka u buducnosti. Kofer, baklje, noz, pistolj,...

MarkoRdZ

pre 11 godina

Sad neka mi neko objasni zasto je Dacic kriv?! Jel on njega uhapsio?! Jeste! Jel osudjen?! Jeste. A to sto doticni nije u zatvoru, za to je neko drugi kriv. Ne branim Dacica, da se odmah razumemo. Hoce neko da mi kaze da druge stranke ne podrzavaju sumnjivi tipovi?! Treba preispitati zasto nije u zatvoru, ako tamo treba da bude, a ovo sa kojom strankom je slavio je najmanje bitno.

Kiza

pre 11 godina

I sad lepo kad Tadic dozvoli Dacicu da postane premijer, Dacic lepo svog drugara Vavica postavi za ministra policije. Cisto da se stede pare..nek se biju policajci izmedju sebe da se na placaju dnevnice ovim dilejama sa shipke. SRBIJOOOOO ! Huligan na zurci kod ministra policije!!! O cemu mi ovde razgovaramo!!!??

asd

pre 11 godina

Iskreno ovo je da poludis. Ako Dacic bude na vlasti, tu ce ponovo biti Mrkonjic, koji se hvali da je u vezi sa Anom Bekutom, iako je ozenjen, mali Slobica sa huliganima, Palma sa vostanim figurama i krem estrade. Ako naprednjaci budu tu su Toma stiropor, strajkac, koji menja misljenja na 20 sekundi, Vucic, lopuze Karici, nasilnik Velja Ilic, estradna prostitutka Nevena Models i muz Zorice Brunclik. Da mi je neko rekao da ce u Srbiji u 2012.kako god okrenes vladati ista bagra kao i 90-ih samo sa dodacima, ne bih verovao.

Milos

pre 11 godina

Kod (bivseg) ministra policije kriminalci slave se bakljama. A ja se nerviram kad na severu pored mene kreteni pale iste. Ako nista drugo, Dacic je uspeo da na svoju stranu privoli i ekstremne navijace i istaknute gej aktiviste i (S)lobiste. Sjajno

milan

pre 11 godina

Ovo je velika sramota, ali to sve govori o politickoj "eliti" u nasoj zemlji. Dacic jeste osvojio 16%, ali sigurno ne na postenje. Postenje je pojam davno zaboravljen kod nasih politicara.
Vodja Alkatraza, kriminalac sa presudom i vise tuzbi i ministar policije u duetu, prosto sam ostao bez reci. Naravno, sve ce ovo vec sutra da se zaboravi, da se poscepaju snimci i video materijali, a krimi radnje da se nastave.

Iron

pre 11 godina

Kada Robert spremi svoje gladijatore i pošalje na negativce ne pomaže ni Alkatraz ni Ministar unutrašnjih nedela :)
mada, Alkatraz i policija... prirodan brak :)
Bruka!

a jok ja sam glasao za SPS

pre 11 godina

Svi su nesto kivni kako je SPS dobio toliko glasova. Pa ko je onda glasao za njega? 15% to je svaki sesti, svi se nesto bune svi glasaju isto ako ne i gore nego prosli put.

beli glas za spas

pre 11 godina

Da li je moguce da smo dovde dogurali? Kako je ovo moguce?

Kako vas sto ste glasali nije sramota, sada cekajte 2016u da skrabate.

potomci Sulje

pre 11 godina

Eto za koga ste glasali mudri narode Srbije. Eto ko je vas prvak. Eto ko ce vas obogaljiti u naredne 4 godine.

Lepo je rekao gosn. Dacic, "svaki narod dobije vlast kakvu zasluzuje"!

eurololo

pre 11 godina

jadna je Srbija koja se primi na pricu Dacica i da mu podrsku, ako neko treba da ima scenario Senader to su on i Dinkic,kriminalci prvog reda!
Borise spasi se hulja i pregovaraj sa Tomom, dokle vise da vas ucenjuju prevaranti i da ih više rehabilituješ......Ovaj narod je 70% funkcionalno nepismen kad ovakve podrzava i za njih glasa

Zolja

pre 11 godina

Građani Srbije su svojim glasanjem, ili neglasanjem, dozvolili da se vrate oni protiv kojih smo se borili skoro 20 godina. Ja sam izgubila 2 decenije svog života, i nisam jedina, da bi na mala vrata došli isti na vlast. Bože, neka se ponovi 6. oktobar kako bi konačno Srbiji svanulo. Svi treba da se pomolimo da ljudi postanu svesni i prosebni, kako bi mogli da rasuđuju zdravo.

PravdaNS

pre 11 godina

Ma koje bre 90-te?! Mi smo non-stop u 90-tim. Luda država, lud narod i kraj priče. Koja bre demokratija?! Pa ništa u ovoj zemlji nije demokratija i nemoj te više da mi spominjete demokratiju i ove što sami sebe zovu tako i ove druge. Neka, neka, tako nam i treba!!! Što si posejao to ćeš i da žanješ. Samo mi je jedino žao što su mi školski drugovi izginuli u vojsci tamo nekih devedesetih, a imali su samo 19-20god, nisu znali šta ih je snašlo!!! A za koga bre gamadi jedna politička?! I sad treba ponovo da nam pijete krv, e pa nećete vala ima nas još u ovoj zemlji što nismo sisali vesla!!! A vi slavite i radujte se svi redom, šta slavite BEDO JEDNA LJUDSKA? PROPAST DRŽAVE I SOPSTVENOG NARODA!!! TARABIĆU BIO SI U PRAVU.

dejandd

pre 11 godina

bravo Ivice
sta te briga nisi vise ministar policije nego premijer :)
s druge strane u svim strankama ima ovoga
tuzna je politicka scena kod nas

zbog vlasti sps-u ste u saci

pre 11 godina

u drugom krugu glasam za tadica ako obeca da nece praviti koaliciju sa malim slobom, ukoliko to ne uradi, ne gine jos jedan isaran listic

nije mi dobro

pre 11 godina

Sta je Srbijo? Cudno vam ovo? Glasali ste za Dacica, ovo vas ceka. Opusteno, nismo ratovali dugo, vreme je. Vodja Alkatraza za predsednika skupstine!!
Srbijo tuzna li si...

nije mi dobro

pre 11 godina

Sta je Srbijo? Cudno vam ovo? Glasali ste za Dacica, ovo vas ceka. Opusteno, nismo ratovali dugo, vreme je. Vodja Alkatraza za predsednika skupstine!!
Srbijo tuzna li si...

da da

pre 11 godina

ko s' djavolom tikve sadi (2008) o glavu mu se obijaju (2012)


steta samo sto ispastamo mi, meni je muka iskreno kad vidim da ce ovi SPS likovi (naglasak na Bajatovica, Dacica i Skundrica) jahati jos 4 godine

D.

pre 11 godina

Sramota! I toj nereformisanoj stranci je Boris Tadić omogućio vaskrsnuće. I onda nas ubeđuju kako je Dačić "najevropljanin", a Toma Nikolić relikt prošlosti. Ma, nije nego.

sasa

pre 11 godina

Eto vec prvo vece nam Daca pokazuje kako ce i sa kime da vlada 4 godine. Zalosno je sto mu je narod dao toliku moc, ali kad pogledamo strukturu ljudi koji glsaju za SPS, sve nam je jasno.

Jester

pre 11 godina

Glasajte ljudi za Dacica, on je posten i odgovoran drzavnik i idealan kandidat za premijera! On ce se boriti protiv korupcije i kriminala...ili ipak...?

veseljko

pre 11 godina

To su oni sto su nam tukli decu sa NARODNOM MILICIJOM(secate se onog momka kada ga bije 20tak policajaca)e sada ce takve kao ALKATRAZ lagano da uvuku kao legalne batinase i ponovo u 90te!OVO JE SRAMNO,JADNO i BEDNO ALI I OCEKIVANO!Samo jos Miru i Marka da vrate i uspeh je kompletan a MI SMO KOMPLETNI IDIOTI!!

Piroćanac

pre 11 godina

Aleksandar Vavić u društvu Ivice Dačića?! Ma nemojte :) Da u ovoj zemlji postoje novinari već bi odavno to bilo poznato, budući da je to društvance iz lože stadiona JNA. Fale samo Đura, Tole i Saša Vukadinović, direktor BIA.

Beograd

pre 11 godina

Odlično da vide ljudi za koga su glasali,i za koju koaliciju su glasali.Tadiću napravi vladu sa DAčićem svaka čast.
Tadić,Dačić,Vavić,Dinkić!

asd

pre 11 godina

Iskreno ovo je da poludis. Ako Dacic bude na vlasti, tu ce ponovo biti Mrkonjic, koji se hvali da je u vezi sa Anom Bekutom, iako je ozenjen, mali Slobica sa huliganima, Palma sa vostanim figurama i krem estrade. Ako naprednjaci budu tu su Toma stiropor, strajkac, koji menja misljenja na 20 sekundi, Vucic, lopuze Karici, nasilnik Velja Ilic, estradna prostitutka Nevena Models i muz Zorice Brunclik. Da mi je neko rekao da ce u Srbiji u 2012.kako god okrenes vladati ista bagra kao i 90-ih samo sa dodacima, ne bih verovao.

potomci Sulje

pre 11 godina

Eto za koga ste glasali mudri narode Srbije. Eto ko je vas prvak. Eto ko ce vas obogaljiti u naredne 4 godine.

Lepo je rekao gosn. Dacic, "svaki narod dobije vlast kakvu zasluzuje"!

Kiza

pre 11 godina

I sad lepo kad Tadic dozvoli Dacicu da postane premijer, Dacic lepo svog drugara Vavica postavi za ministra policije. Cisto da se stede pare..nek se biju policajci izmedju sebe da se na placaju dnevnice ovim dilejama sa shipke. SRBIJOOOOO ! Huligan na zurci kod ministra policije!!! O cemu mi ovde razgovaramo!!!??

beli glas za spas

pre 11 godina

Da li je moguce da smo dovde dogurali? Kako je ovo moguce?

Kako vas sto ste glasali nije sramota, sada cekajte 2016u da skrabate.

Pera, Državna Bezbednost

pre 11 godina

E sad....ako smo ozbiljna država, ako si ozbiljan i odgovoran političar, kakvim se pretdstavljaš - za Premijera,
odmah podnesi ostavku, i javi se u najbližu policijsku stanicu, jer ti je huligan i kriminalac sa dosije-om organizovao muziku, prase, sitne kolače i ko zna šta još za počasiti se ....

eurololo

pre 11 godina

jadna je Srbija koja se primi na pricu Dacica i da mu podrsku, ako neko treba da ima scenario Senader to su on i Dinkic,kriminalci prvog reda!
Borise spasi se hulja i pregovaraj sa Tomom, dokle vise da vas ucenjuju prevaranti i da ih više rehabilituješ......Ovaj narod je 70% funkcionalno nepismen kad ovakve podrzava i za njih glasa

Petar

pre 11 godina

Za njega su glasali uglavnom penzioneri koji pojma nemaju ko je i sta je ovaj covek, ko je ovaj vavic i cela ekipa. bitno da oni imaju penzije. Samo ne znam ko ce da im zaradi te penzije kada svi mi mladi odemo iz Srbije.

druže luka?

pre 11 godina

Bio zvezdaš, a onda posle 2005-3 postao grobar? Ma neeeeeee, ne radi dečko za DB/UDBU, ma neeeeeeeee...

Jel se sećate Jovana, vođe štrajka iz "Profesionalca"? Kako kaže Todorović: "On je naš čovek, saradnik. Diže pobune gde treba. Ja sam ga inače selio iz preduzeća u preduzeće, majstor je da pobuni radnike."

Iron

pre 11 godina

Kada Robert spremi svoje gladijatore i pošalje na negativce ne pomaže ni Alkatraz ni Ministar unutrašnjih nedela :)
mada, Alkatraz i policija... prirodan brak :)
Bruka!

el_mago

pre 11 godina

Neverovatno citam razne komentare na raznim forumima i svi kukaju, a glasali za isto stanje, da li ste bre ljudi normalni, sta je vama?
Glasas za Dacica i onda sednes na net i kukas sto si glasao za njega, izvinite ali narode moj vama treba doktor.

Razočarani građanin

pre 11 godina

Prva vest koju sam pročitao danas i već mi je muka.
Dragi moji, glasali smo kako smo glasali juče, i bojim se da će narod opet plaćati cenu svog izbora narednih godina.

5.oktobar

pre 11 godina

Bravo za Tadica! Bez njegovih kompromisnih resenja, populizma, vlasotljublja, samoljublja, vere u marketing, i fenomenalnog kadrovskog resenja za premijera, ovo ne bi bilo moguce!
Glasaj u drugom krugu za Tadica, dobices Dacica za premijera!

Кривокапић

pre 11 godina

Овај "навијач" је као вођа му Дачић. Може и за звезду и за партизан само да се учествује у власти.

dejan

pre 11 godina

Što se kao svi cudite,pa pamcenje vam je gore od kokoske.Brzo ste zaboravili koferče,kaficu sa Lukom Bojovicem,nagodbu sa Cecom itd.I na kraju kako sam Dačić reče:narod zaslužuje vlast koju izabere.A ja na to mogu samo da dodam - posle izbora nema kajanja

U pamet se!

pre 11 godina

E moj Tadicu.Ako si pametan i ako imas iskreno dobre namere ostacete u opoziciji.A ako opet napravite dogovor sa SPS-om potpisujete svima nam smrtnu presudu ukljucujuci i vas same.Bolje malo u opoziciju,da procistite svoje redove.PA na sledecim izborima da ponudite neke nove ljude i neka nova resenja.

svedok

pre 11 godina

Jednom mi je prijatelj ispričao da je u jednom restoranu, na večeri, video za istim stolom Vavića i Dačića. Tada nisam verovao, da bi se tadašnji ministar policije izlagao riziku da bude viđen sa ovakvim kriminalcem. Sada, sada sam zanemeo...

U prolazu !

pre 11 godina

Ovo ima samo kod nas, narod koji kuka kako je nezaposlen, bez para, tesko zivi i td. i opet izabere iste... ovo spada u domen psihijatrije...
Grci su to resili onako kako treba.

Aleksandar

pre 11 godina

Sta se cudite kada 40% ljudi nije izaslo na izbore.Sram nas bilo sve.Nabili smo glave u pesak.Turisticki vodic sa Kalemegdana da nam bude premijer.Sramota

bezimena

pre 11 godina

OVO JE SRAMNO,JADNO i BEDNO ALI I OCEKIVANO!Samo jos Miru i Marka da vrate i uspeh je kompletan a MI SMO KOMPLETNI IDIOTI!!
(veseljko, 7. maj 2012 13:45)

Miru i Marka će da vrati T. Nikolić sa svojim "naprednjacima" (VULIN, KARIĆI i onaj mr. za kraduckanje)...

Deo gradjana je svakako zreo za oduzimanje poslovne sposobnost, ali i mladost nam je nikakva! Krivite penzionere koji su glasali za PUPS a koji vas izdržavaju i guraju vam džeparac u ruke!? ZAŠTO SE g-do mlada, "budućnosti naša", niste priključili modernim strankama, ima ih, koje nisu za vraćanje 90-tih, ratovanje, koje ne propagiraju nacinalizam i sl. ili organizovali stranku koja će VAS da predstavlja!? Da ste se makar juče odvukli do birališta, SRAM VAS BILO! Gledam juče, ispred nosa mi je izborno mesto, NIGDE MLADOG SVETA! Sve što vas snadje to ste i zaslužili, lenčuge i bilmezi, bez snage, volje i ideja!

Marko

pre 11 godina

Kasno je sada za kajanje draqi glasaci SPS-a,Mali Slobica je sada bog i batina u Srbiji.A sad malo o njegovim obecanjima
1)Povecanje plata i penzija hahahahahha i onako za ove penzije i plate se godisnje zaduzujemo kod MMF 2Miljarde.
2)Pokazati amerikancima zube za Kosovo hahahahha jos nismo popravili zgrade od 99.
A sto se tice ovog momka,on je u medjuvremenu zavrsio drzavni fakultet i to u roku,Ako je Dacic pametan pa da ga postavi za ministra sporta hahahahahhaah.Ne znam za vas ali ja odoh odavde.

Notts County

pre 11 godina

Ovo je stvarno strašno kakva nam je država i koliko prostakluka od ovog SPS-a možemo ocekivati! Pevaljke,trubaci,mrkonjici,šabani,turbo folk i ovi takozvani navijaci Partizana.Bio sam u subotu na utakmici i upravo zbog takvih na tribinama i ovih ružica,đurica i ostalih klub se spusta na toliko niske grane pustajuci pesmu "a ja imam tugu 5 godina dugu" rukovodeci se upravo onim sto je Zvezda radila godinama.Pa valjda mi imamo svoje pesme u kojima se velica klub a ne proziva niko,ali nekome je u interesu da pusta Brenu i Šekija Turkovica i da tako raspaljuje i onako agresivnu masu na stadionu.Nema ovde normalnog zivota,nikada ova drzava nece biti za Evropske vrednosti dok nam ovakvi kroje sudbinu.Sramota da Mali Sloba i Betoven dobiju ovoliko glasova!

Jabilondo

pre 11 godina

"Da ste vi bolji narod, ja bih bio bolji vladar", Knez Milos.

Gradjani Srbije, sami ste izabrali buduceg premijera. Uzivajte.

Dvadeset godina moje misljenje spada u manjinsko, celu osnovnu skolu i srednju skolu sam proveo na ulici sa Milosevicevom policijom, da bi se danas ovi vratili, zahvaljujuci vecinskom misljenju Srbije. Nisam se borio za ovo, ali je cinjenica i da se vecina nije 5. oktobra borila za demokratiju, vec su bili protiv Slobe zato sto je izgubio sve ratove, ili nije "dovoljno" zla naneo komsijskim narodima. Da tako nije bilo, prevagnula bi Djindjiceva strana, a ne Kostunicina.

Eto vam danas, rezultati kompletne srpske pameti poslednjih 20 godina. I... serija ce jos trajati.

Alex

pre 11 godina

Smem da potpisem da je 90% onih koji su glasali za SPS starije od 60 godina zivota. Matori i senilni nam odredjuju sudbinu, dok mi mladi spavamo i idemo sa nebulozom zvanom beli glas. E pa sada se slikajte sa belim glasom kada vam ovaj bude premijer. Ja odoh u Norvesku za 3 nedelje.

Kraljevčanin

pre 11 godina

Srećan vam narode povratak SPS-ove stare politike propadanja i izumiranja,iseljenja nacije.Bravo za razmišljanje kome će te dati glas!!!Kakav narod takva i vlast.

Milan

pre 11 godina

Šta tu ima čudno! Sada se otkriva šta je sve nekada radio Badža Stojičić!
Ivica sprema kadrove da se vrate stari dobri dani....devedesetih.....

sasa jokic

pre 11 godina

Pa sto se cudite, pa nije moj sef kabineta otisao u diplomatiju kad se otkrilomda je saradjivao samSaricem! Pa nisam ja bio Slobin portparol u najgore vreme za Srbiju! Nisam ja ispracao Luku Bojovica iz Srbije, i nisam nosio kofer pun para da potplacujem savetnika Narodne banke.
E tog coveka je Tadic rehabilitovao zarad oatanka na vlasti, a ovo sada je samo racun!

Michael Clayton

pre 11 godina

Pa šta se čudite ljudi,morao je neko odgovoran i sa iskustvom da bude zadužen za ovu bakljadu! Ovo je po meni odgovoran postupak ministra policije što je angažovao profesionalca..

Milos

pre 11 godina

Kod (bivseg) ministra policije kriminalci slave se bakljama. A ja se nerviram kad na severu pored mene kreteni pale iste. Ako nista drugo, Dacic je uspeo da na svoju stranu privoli i ekstremne navijace i istaknute gej aktiviste i (S)lobiste. Sjajno

glasac

pre 11 godina

Sta ste se sada navadili da jadikujete, kao da je juce neko drugi glasao. Pogledajte rezultate izbora u Grckoj pa cete videti kako glasa normalan narod. Izbacuje iz igre sve one koji su Grcku zavili u crno. Imam glas ne za jadikovanje vec za glasanje. Rezultati nasih izbora govore kao da je protekle cetiri godine sve bilo manje-vise OK samo malo da se preraspodele snage i nista vise. Znaci, malo, ali samo malkice, uzmemo Tadicu, damo malo Tomi, malo vise Dacicu i idemo dalje za iste pare. I onda, krivi politicari. Politicari nisu krivi nikada, krivi su oni koji glasaju za njih.

PravdaNS

pre 11 godina

Ma koje bre 90-te?! Mi smo non-stop u 90-tim. Luda država, lud narod i kraj priče. Koja bre demokratija?! Pa ništa u ovoj zemlji nije demokratija i nemoj te više da mi spominjete demokratiju i ove što sami sebe zovu tako i ove druge. Neka, neka, tako nam i treba!!! Što si posejao to ćeš i da žanješ. Samo mi je jedino žao što su mi školski drugovi izginuli u vojsci tamo nekih devedesetih, a imali su samo 19-20god, nisu znali šta ih je snašlo!!! A za koga bre gamadi jedna politička?! I sad treba ponovo da nam pijete krv, e pa nećete vala ima nas još u ovoj zemlji što nismo sisali vesla!!! A vi slavite i radujte se svi redom, šta slavite BEDO JEDNA LJUDSKA? PROPAST DRŽAVE I SOPSTVENOG NARODA!!! TARABIĆU BIO SI U PRAVU.

GLUPA SI, Srbijo!

pre 11 godina

A sta za sve ovo kazu penzioneri, buducnost nam Srbije? Pa nemojte molim vas, on je raznosio penzije, kao kulturno popravni rad!
Srbija DOBIJA VLAST KAKVU ZASLUZUJE!

Stevan

pre 11 godina

A od sada, vi vecito nezadovoljni "zutima" uzivajte u vlasti SPS. Ja cu se snaci, ja imam za normalan zivot moje porodice, a vi mislite sta cete (cast izuzecima) jer kako se okrenete na vlasti ce vam biti "Novi Slobodan Milosevic" sa svojim kabadahijama koji vec likuju na svakom mestu... Sto ste trazili to ste i dobili. Sada cete se potsetiti devedestih poste ste ocito zaboravili kako je bilo kad su isti bili na vlasti.. sigurno se pitate kako to mislim da su oni na Vlasti... zivi bili pa videli kako ce se ovi ponasati i koliko ce ucenjivati. Ova stvar bi se spasila jedino ako bi se kojim cudom dogovorili DS i SNS pa napravili Vladu bez SPS... bilo bi slicno ali bi makar bilo "light". Ali, posto se to nece desiti, uzivajte dame i gospodo u kashi koju ste zakuvali. Posto je nas narod kakav jeste Dacic ce demagogijom da postigne jos bolji rezultat na sledecim izborima... a meni ostaje samo da kazem cuvenu Djoletovu: PUTUJ EVROPO !!!

Alex

pre 11 godina

Drzavni projekat? Posteno osvojene titule? Sve jasno kao dan, Dacic voli Partizan... A i Partizan njega... Sta bi sa ovim ''pucistima''? Zar niste skinuli glasove Dacicu, posle svih onih pretnji na onom ruglu od sajta? Smesan vam klub, smesni vam rukovodioci, a smesni vam i navijaci, ako ih uopste imate? Pravo ste ruglo i sramota crveno-belog grada!!!

Neko tamo

pre 11 godina

Znači policija je odradila svoj posao dok "reformisano" sudstvo nije. Prema tome ako neko nije osuđen pravosnažno taj neko je slobodan i može da učestvuje u svakodnevnom životu najnormalnije. Umesto što se Insajder okomio na navijače i sada SPS zbog ovih neplaniranih 16% bolje da napravite jedan serijal o pravosuđu u Srbiji.

NOVOSADJANIN

pre 11 godina

Srami se srbijo , ceo moj zivot sam bio pononosan sto zivim u srbiji a danas posle ovih glasanja , po prvi put me je srammota sto zivim pored ljudi koji pamte samo 3 dana i zaboravljaju sta je ta partija SPS uradila tokom svih onih godina jos na sve ovo slave izborne rezultate sa ljudima koje su kao hapsili u prpteklih 4 god. SRAMI SE SRBIJO

Ivan

pre 11 godina

Partizan je drzavni projetak , i samo se zapitajte odakle pare za predizbornu kampanju SPS i povezite to sa neizmirenim platama igraca Partizana a dobro je poznato da su za poslednje 4 godine uzeli oko 30 miliona !!!

Vladan

pre 11 godina

Pa nikada oni i nisu prekidali veze sa kriminalcima, samo se na proslavi juce nisu krili nego su javno pokazali svoje drugarstvo. Vavic je okoreli kriminalac i ubica a ne tako davno je bio jedan od kolovodja pretnji Brankici iz Insajdera. Ako se secate 90-ih najveci talog drustva je maltretirao i ubijao i bio u svim prljavim poslovima koje je organizovala drzava. Drzava je bila cela kriminalna, od vrha do reketasa i preprodavaca deviza na ulici. Vrh drzave je 90ih koristio usluge kriminalaca da bi ojacao svoje ekonomske pozicije, da se bore po ratistima za njihovu stvar i da ovde eliminisu one koji im smetaju pod izgovorom borbe za srpstvo. Dacic samo nastavlja metodologiju koju je Milosevic tada radio sa istom ekipom ljudi. Naravno to je dekadentna i anti-socijalna politika koja ce na kraju sve nas i nase drustvo skupo da kosta kao i 90ih.Izgleda da vecina nas jos ne moze da racionalno sagleda proslost, nase mesto u sadasnjosti i vidi nas put u buducnosti.

petar

pre 11 godina

Нисмо криви што смо простодушни као народ, већ смо идиоти што нас кретени увек направе будалама!
И зато КО НЕ ПАМТИ ИЗНОВА ПРОЖИВЉАВА.
А мој драги срспки народ, нажалост има историјско памћење као кокошке између два храњења.
Вероватно и нисмо за боље.
И зато никада не питајмо за ким звона звоне. То не звоне звона, то звече наше празне главе, празни џепови и оно најтужније - (ис)празне душе.
Од данас наша јадна мајка Србија, добила је нову мантру уместо "Европа нема алтернативу"; нова мантра је "Дачић нема алтернативу"?!
Зато и јесмо волови, само и ту постоје две врсте волова, они који неће јарам и они који и не знају да имају јарам. Очигледно да јарам постаје саставни део нашег фолклора. Плачи вољена земљо!!!

d.

pre 11 godina

Meni nista cudno. Sta ste ocekivali ko ce da podrzi Dacica? U skladu sa njegovom lupisakomosto retorikom okuplja oko sebe one kojima se takvom retorikom obraca. Vole ga ovakvi i naravno estrada, i jedne i druge je stvorio Milosevic i njegov sistem. I da se zna, navijac sam Partizana. Nego kako je krenulo izgleda da dolazi vreme da se pakuju koferi.

Stefano

pre 11 godina

Srami se srbijo , ceo moj zivot sam bio pononosan sto zivim u srbiji a danas posle ovih glasanja , po prvi put me je srammota sto zivim pored ljudi koji pamte samo 3 dana i zaboravljaju sta je ta partija SPS uradila tokom svih onih godina jos na sve ovo slave izborne rezultate sa ljudima koje su kao hapsili u prpteklih 4 god. SRAMI SE SRBIJO !

dark age

pre 11 godina

Dačić i Đukić Dejanović mahnito vrište od neopevane i opevane sreće, oni ne kriju da misle da su upravo dobili mandat da postanu Bogovi na zemlji,
a Građani ćute i samo ih gledaju. Pitaju se ko li je to glasao za ove raspojasane ljude sa bakljama, kad ne poznajemo nikoga ko je glasao za njih.

Srbin iz RS

pre 11 godina

Samo da vam čestitam na izboru! Najbolje bi vam bilo da u koaliciju uđu SPS, SNS, DSS i eto vam '90-ih. Onda jedno 10-ak godina pljačkanja, batinanja i otimanja, pa ponovo na ulice i tako...

Covek

pre 11 godina

Gospodo to je taj tzv. buduci premijer Dacic a Vavic ce mu biti verovatno savetnik. Srbijo prenisko si pala. DS odustanite... neka ruke i obraz prlja SNS oni su barem navikli na to! Pa kad se udruze da ih odmah obaramo!

Sladjana

pre 11 godina

Mrkonjic i Bekuta, to je buducnost Srbije.
Jadna nam majka sta smo dozvolili. Cemu onoliki protesti i zrtve?
Nemojte glasati ni 20. maja i neka i Toma bude predsednik, pa da ugasimo svetlo zauvek.
Izgleda da su Srbi pozeleli rovove...

Vladimir

pre 11 godina

Braco Srbi, dodjite da se izljubimo, doslo vreme da se rastajemo, Bilo je lepo dok je trajalo ali svemu dodje kraj. Zbogom Srbijo, pocivaj u miru!!!

hah

pre 11 godina

Pa kad smo gori od najgorih. Narodi u Evropi 'ladno skinu vlast koja ih ugnjetava, a mi takvoj vlasti dajemo šta? Još vlasti. Sami smo sebi krivi. I mene je sramota što moj narod nema 2 grama mozga i što se prodaje za kilo šećera. PU

jadni smo

pre 11 godina

Razocaran sam totalno... Uspostavili su sistem da mogu nekaznjeno da rade bukvalno SVE... Ma BG sindikat je sve lepo opisao u pesmi WELCOME TO SRBIJA ...

outsider

pre 11 godina

ma decko je samo bio zaduzen za baklje,nema on veze sa dacicem i sps-om (al za malo)..... a vidi backovica,kad je video trubace ko dete kad vidi s.. zvecku!!!

POBUNA NEVIDLJIVIH

pre 11 godina

Odmah bahato i đonom u glavu, da se zna ko je gazda u Srbiji. Dobar rezultat SPSa je znak da SPaSa nema i da treba početi iseljavanje iz ove tmine.

Amos

pre 11 godina

Sad je malo jasnije kako takav kriminalac moze uporno ostajati na slobodi - dosta pomaze u kriminalnoj karijeri kad privatno slavis sa predsednikom parlamenta i sa potpredsednikom vlade (i prvim covekom policije).

pozarevljanin

pre 11 godina

Kakva su bre ovo "naciJa" ovi Grobari??? Navijaci, bivsi trener, rukovodstvo podrzava ratne zlocince, sef Dacic podrzava kriminalce, huligane???!!!

Drugo, ne smatram da je Tadic kriv u vezi Dacica, jer nisu demokrati glasali za Dacica, nego bivsi radikali... Plus ima jos previse Milosevica ova zemlja. I narod koji je glasao za Ivicu, naseo zbog par hapsenja Albanaca, Kosovo je Srbija i bla, bla...

rade

pre 11 godina

Au pa taj Dacic je prevazisao svog ucitelja Slobu. On vec slavi , nigde u svetu pre zvanicnih rezultata se ne slavi ili bar na takav nacin. Al ajd da pogledamo i sta on slavi. Pa dobili su kao koalicija oko 15 % , znaci bez krkobabica i drugih najvise oko 5-6 %. I to je za slavljenje i kocoperenje " zna se ko ce biti premijer ". A jedan Kostunica sa svojih 7 % nigde ga nema covek vidi realnost. Samo jos to treba da on bude premijer ( sa Kalemgdana) video je obisao ceo svet pa ce uskoro Mira za Predsednika skupstine i Marko za Ministra finansija.Daj udruzite se Tomo i Borise i presecite vec jednom tu komediju.
zabrinut
Rade

a jok ja sam glasao za SPS

pre 11 godina

Svi su nesto kivni kako je SPS dobio toliko glasova. Pa ko je onda glasao za njega? 15% to je svaki sesti, svi se nesto bune svi glasaju isto ako ne i gore nego prosli put.

Danijela

pre 11 godina

Oprostite najpametniji ljudi na svetu,samo da vas jedno pitam....Za koga sam trebala da glasam na ovim izborima ??? posto nisam izasla na najgore izbore otkad sam se rodila !!! SVE SLJAM DO SLJAMA,SVE LOPOV DO LOPOVA !!!

Mika

pre 11 godina

Veliki poraz za gradjane Srbije, koji, gle ironije, biraju upravo ovakve likove za svoje vodje - korumpirane koje mafija finansira i koji tu istu mafiju podrzavaju.

tra

pre 11 godina

...a tu je Dragojević,filmski umetnik i od skora Crveni Kmer...kako ološ lako menja dresove...znam naravno da ovo nećete da objavite,nema veze...

GAGA

pre 11 godina

Dragi navijaci od sada i vi smete da palite baklje na stadionima,ali samo kad proslavljate golove i pobedu svoje ekipe.Sto ste vi gori od ministra policije.Svi dobro znate da je zakon isti za sve.

žaba1

pre 11 godina

baš fino, dačiču i ne treba više hapšenja, dovoljno za kampanju. huligani - slobodni ste, do sledećih izbora.
auu, gadna će to biti žaba za gutanje!

Ivan M

pre 11 godina

Uvek se kaze da oni koji nisu glasali nemaju pravo da se zale. Ja bih pre rekao da oni koji su glasali za ove nemaju pravo da se zale. Ako ste glasali za DS, SPS i (mozda) LDP i(li) URS, znajte da ste time glasali za Alkatraz. Sada izvolite i da vas nisam cuo kako se zalite na vlast u naredne 4 godine,

AQ

pre 11 godina

A realno ko je najkrivlji za sve ovo, pa pRedsednik Tadić, on je vratio SPS, on im je dao krila i sad ćemo svi mi da ispaštamo kao nekada...

handsinashes

pre 11 godina

dosta više kukumavki. kada ih nismo šestog lepo sve obesili tamo pred skupištinom, sada neka nam udaraju u pleh i bahate se. Objavite komentar, ne vidim ništsa sporno u istom. Lustacija, ali prava, po zasluzi.

ono sto se mora

pre 11 godina

A u sta cu sada reci. Pade mi na pamet da je Borisu ipak mozda bolje da napravi vladu sa Tomom. Da li vi kapirate koliko Toma i Dacic mogu zajedno da nam naude. Za te cetri godine vratili bi nas u kameno doba sa svim dizelasima i Rusima.

Srpkinja

pre 11 godina

Dobro dosli dragi moji u zemlju novog Slobe.Posto je Mali Sloba vec resio da bude Premijer pretpostavljam da ce novi ministar policije biti prosvetljeni dr Dikic sef zandarmerije,ovde se vidi kakav je Dacicev kadar: http://www.youtube.com/watch?v=PbH_ajBMzAA.
Laku noc Srbijo!

Igor

pre 11 godina

Eto vam parkticnog primera, zasto je za nas same vazno da raskstimo sa zlocinima iz 90-tih pocinjenih u nase ime. Dacic, Toma i ta ekipa nikad nisu nosili odgovornost za taj rat. U ocima 95% ovoga naroda, sto svesno sto podsvesno taj period njihovog "rada" vezan za ratove bio je pravedna borba za opstanak Srpskog naroda de su nam svi drugi bili krivi osim nas samih.

Za ove koji se pitaju kakve to sad ima veze... E pa braco Srbi, bas zbog toga su nam svi politicari u ocima naroda isti. Bez hendikepa zlocinacke proslosti svi su oni isti lopovi i bez problema se 90-te porede sa vladavinom DS-a. Gledajuci kroz tu prizmu potpuno je normalno glasati za Dacica jer se on sad satro opametio, bio je satro odlican ministar policije, satro ce da brani narod kako ga je i Sloba branio i slicne baljezgarije.

Toliki procenat ljudi koji je glasao za Dacica i Tomu lakmus je papir koliko je ogledalo u koje se srbi gledaju krivo. Onog trenutka kad pocnemo da budemo iskreni prema sebi samima partije poput SPS i SNS nece preci cenzus.

Rezultatat ovih izbora garantuje jos goru vlast. U najboljem slucaju bice koalicija DS-SPS+koja god mala partije/e sa mnogo jacim SPS nego sto je do sad bio. To znaci da ce se broj Mrka i Uncle Fester usdvostruciti.

Ras

pre 11 godina

Posle ovih izbora...prvi put u zivotu me je sramota drzave u kojoj zivim i naroda sa kojim zivim...jos godina dana faksa i nadam se "out of borders"

DejanS

pre 11 godina

Najpostenije i najbolja bi bila koalicija DS i SNS. Samo da ne gledam vise ove povampirene SPS-ovce. Sanse su minijaturne, ali posle ovakvog slavlja za 16 ucenjivackih procenata, bilo bi najpostenije.

Milan Krstić

pre 11 godina

Pobeda starih snaga...nastavak starih boljki...totalno razočaran u izbore i podložnost reklamama naših gradjana...prljavo je ostalo s prljavim i izgleda da nema pomoči...

milan

pre 11 godina

Ovo je velika sramota, ali to sve govori o politickoj "eliti" u nasoj zemlji. Dacic jeste osvojio 16%, ali sigurno ne na postenje. Postenje je pojam davno zaboravljen kod nasih politicara.
Vodja Alkatraza, kriminalac sa presudom i vise tuzbi i ministar policije u duetu, prosto sam ostao bez reci. Naravno, sve ce ovo vec sutra da se zaboravi, da se poscepaju snimci i video materijali, a krimi radnje da se nastave.

Lazar

pre 11 godina

@svi koji pišu o Slobi Miloševiću, devedesetima i ostalim LDP-ovci i SPO-ovci

Ne znam ljudi šta ovde ogovarate Dačića i ubacujete negativnu energiju. Pa to je sledeći premijer LDP ministrima. Svaki politički komentator je sinoć lepo rekao da sledeću vladu prave DS-SPS-LDP i manjine. Jedino je Žarković pričao da je matematički moguće napraviti i drugačije vladu, pa su mu Orlović i Bakić ponudili opkladu da će vlada biti DS-SPS-LDP!
Zato prestanite da se pravite naivni i kao da niste odavde, svi ste znali kakvu vladu priželjkuju Tadić, Dačić i Čedica, i glasali ste juče. Manite nas jadnih Čankovih fora kako vi pravite vladu sa DS, a DS sa druge strane pravi odvojenu vladu sa SPS. Vaši su glasovi bili glasovi za Tadića i Dačića, i nemate pravo da pljujete vašeg mandatara Dačića svega 10 sati posle izbora, jer ste mi vi omogućili da postane to što jeste!

Boban

pre 11 godina

Bravo Narode...kamo mozak?....sada sa ushicenjem iscekujem 21.12.2012. pa da postanemo normalna zemlja....!

p.s. pod pretpostavkom da su drevne Maje u pravu!

Damijan

pre 11 godina

pa strašno, ali kome se obratiti za ovaj nemili incident, što bi se reklo. svakako, eto dokaza zbog čega su sve te ubice, zločinci i lopovi 'ponavljači' u svojim delima. verovatno su ivica i raznorazne sudije apelacionih i ostalih malograđanskosrpskih sudova, drugari koji pevaju i piju po kafanama. šta znaju seljaci po selima u okolini crne trave, vranja, surdulice i prokuplja šta se dešava po beogradu, kad smo skoro saznali da u mnogim selima po srbiji još nema struje. ja nemam reči o svom narodu koji je dozvolio da nikolić i dačić dobiju toliko glasova. nije ni čudo što nikako da se osvestimo i prosvetimo. ne mislim da je tadić trebalo da dobije sve glasove, ali svakako ne SPS zbog kojeg smo godinama bili zatvoreni, izolovani, u mraku. šta je to sa srpskom inteligencijom, boga pitaj... A taj vođa navijača, misim brate, doći će glave nekom radniku u banci, zlatari, obezbeđenju, a dačić će kao neki šarlatan da daje izjave sa 'bre' kako iza sebe bre imaju nekoliko krivičnih prijava bre.. S T R A Š N O !!! a da, a izjave za medije će po običaju završavati sa: ŠTA HOĆETE BRE VIŠE BRE? međutim najgore je što takav čovek ima mnogo mnogo pristalica širom ove tužne naše Srbije!!!

zbog vlasti sps-u ste u saci

pre 11 godina

u drugom krugu glasam za tadica ako obeca da nece praviti koaliciju sa malim slobom, ukoliko to ne uradi, ne gine jos jedan isaran listic

istina

pre 11 godina

koja tuzna prica buduceg premijera,u pozadini svira violina.... a na klubskim proslavama sedi sa njima,sad ih ne poznaje... isto ko sto nezna ko je ubio malog Ivana,isto kao sto ih nestiti db i salje na kosovo... tuzna si srbijo,neka ti svira violina...

kimi

pre 11 godina

Ajmo narode, poslovi Dubai, Evropa, Amerika, Kanada... Ima da razbijam posao izvoza mladih i pametnih ljudi. Spasite se ove rupe i nadjite negde bolji i srecniji zivot!

MarkoRdZ

pre 11 godina

Sad neka mi neko objasni zasto je Dacic kriv?! Jel on njega uhapsio?! Jeste! Jel osudjen?! Jeste. A to sto doticni nije u zatvoru, za to je neko drugi kriv. Ne branim Dacica, da se odmah razumemo. Hoce neko da mi kaze da druge stranke ne podrzavaju sumnjivi tipovi?! Treba preispitati zasto nije u zatvoru, ako tamo treba da bude, a ovo sa kojom strankom je slavio je najmanje bitno.

Zolja

pre 11 godina

Građani Srbije su svojim glasanjem, ili neglasanjem, dozvolili da se vrate oni protiv kojih smo se borili skoro 20 godina. Ja sam izgubila 2 decenije svog života, i nisam jedina, da bi na mala vrata došli isti na vlast. Bože, neka se ponovi 6. oktobar kako bi konačno Srbiji svanulo. Svi treba da se pomolimo da ljudi postanu svesni i prosebni, kako bi mogli da rasuđuju zdravo.

Romana

pre 11 godina

Pa nemojte tako, zasto da se covek ne raduje i veseli...covek ce da nas zasigurno jase, korumpira i krade jos naredne 4 godine....ko se ne bi tome radovao...izbori bili juce. a za politicare novi zivot od danas.

zoran

pre 11 godina

Zalosno je sve ovo. Lako je Dachicu da pobedi, jer ruku na srce 70% Srbije su slabo edukovani ljudi. Miloshevic je odigrao na istu kartu i dobio. Dachic je njegov uchenik i krece se utabanim stazama. Sloba je imao Arkana, Ivica ima "Alkatraz". Ma, svi zivi znaju da je ta grupa desna ruka policiji. To je sve go kriminalac do kriminalca., a premijer zajedno sa njima slavi.!!!!!!!!!!!!!!!!
Nashu zemlju teshko da bi i FBI i CIA jedva ochistili od shljama.

mi iz Banata

pre 11 godina

Obavestite sve koje poznajete, a da su glasali za SPS, sa kakvom bagrom se indirektno druže, šaljite linkove, ma šta pričam oni jedva gledaju TV i to samo RTS. A možda niko i ne poznaje nikog ko je glasao za njih! Zbilja ko glasa za ove likove, društvo sa vašara?

zoran

pre 11 godina

dačiću lepo sruštvo si okupio . bivša predsednice skupštine vama kojoj je pravo i istina na prvom mestu sa kime se radujete i čemu . ali za razliku od ostalih koji su se krili u nekim vilama i gledali kako su im se inevesticije isplatile ovi se nisu toliko krili . ajmo sada da vidimo odakle vam tolike pare da finansirate ovu lakrdiju od kampanja . svi se pozivate na istoriju samo zaboravljate jednu bitnu stvar kada narod ućuti neće vam ni gumene gaće pomoći.

Razočarani glasač

pre 11 godina

Nažalost sam dao glas SPS-u, jer Dačić nije hteo da rizikuje sa Paradom ponosa i stoga sam se odlučio za njega. Koliko mi je sada žao što sam glasao za njega nijedan komentar to neće moći da promeni... Kako me je sramota što sam uopšte i glasao misleći da su oni možda jedini koji žele normalnu Srbiju bez MMF-a, bez Gej parada, da obnove državne puteve i firme, al sada vidim da bi se samo opet vratili u *90-te.
Razočarani glasač

Alex

pre 11 godina

Narode, dao si poverenje Dacicu tako da niko ne moze bez njega. Dobro gledaj sta nas ceka u buducnosti. Kofer, baklje, noz, pistolj,...

AA

pre 11 godina

@Igor

Da je bilo investicija, fabrika, firmi, postrojenja u naredne 4 godine i SPS i SNS bi bili ispod cenzusa, ovako narod grca u dugovima i bedi i tako i glasa...

milance

pre 11 godina

Ne zna covek sta je vece zlo.. Kako god okrenes Grobari (ove zemlje) vode drzavu, zato me ne cudi zasto smo tu gde smo!
http://www.telegraf.rs/wp-content/uploads/2012/03/tim-politicara-partizan-crvena-zvezda.jpg

Cry

pre 11 godina

Oni koji su mogli, a nisu glasali neka cute. Sami su doprineli Dacaicu da ovako slavi. Sad ce vam Tadic opet biti kriv. A da vas ostavi Dacicu i Radikalima na vlasti, za par godina svi oni kriminalci bi ponovo na povrsinu.... Nista vi ne znate da cenite.

Marija

pre 11 godina

O inteligenciji nas kao biraca govori mnogo toga. Preskupe kampanje i obecanja su ocigledno uspela da nas ubede da mi,zapravo,ODLICNO zivimo. Koliko brzo zaboravljamo vidi se po rezultatima. Takodje, mislite li da su glasovi za listu "Nijedan od ponudjenih odgovora", koja udje u parlament stvar izbora ili inteligencije? Smislili ime, poslednji predali listu i eto ih u Skupstini.

crazy processor

pre 11 godina

sta vam je ljudi ds i sns prave koaliciju, naredila evropa da mora gljivica da odgovara za kofer, kostubica za kolubaru itd. Nema pregovora dok se to ne resi, samo ne znam dal` ce gljivica moci da ponese kofer [...] :p

BivsiYU86

pre 11 godina

Sada znamo sta nas ceka naredne 4 godine...ponavljanje istoriskog "NE", do iznemoglosti, vracanje dostojanstva srpskom narodu, poneki miting istine, borba protiv anti-srpskog terorizma i separatizma ukljucujuci smene opasnih terorista tipa Ugricic, "odbrana domovine" iznad trivilianosti kao sto su standard posao sigurnost i demokratija...blalablala

Serbissimo

pre 11 godina

Majstorski potez sluzbe, tako se to radi - posalji Alkatraz na slavlje da iskompromitujes alavog Dacica, vec mu padaju sanse da ucenjuje i bude premijer a ako bude trebalo spakovace se jos toga - afera Kofer, zasluge za Slobinu politiku, itd...Majstore, sedi 'di si jer ni za 'di si nisi - jesi cuo nekad za tu izreku? Ne moze premijer da bude covek iz Slobine partije, i to covek koji je bio jedna od njegovih glavnih poluga iz veselih 90ih. I tacka.

Bojan

pre 11 godina

Jos onomad kada sam bio mali znao sam da treba da idem okolo i da razbijam drugarima ciglom glave, da valjam gudru u osnovnoj skoli i da nastavim da se bahanalisem dalje u srednjoj, ali moji roditelji su me vaspitali da ipak budem COVEK. E pa dragi roditelji vidite da sam mogao lepo da napravim karijeru prvoklasnog UDBASA i druzim se sa ministrima, budem neobrazovano tocilo, a da vozim besna kola i gomilam novac od ilegalno "zasticenih" poslova... SRBIJO MEDJU SLJIVAMA.

o penzionerima

pre 11 godina

Nemojte da vređate sve penzionere i govorite da su oni dali glas Dačiću, jer većinom to nisu radili. Dačić je dobio glasove onih koji još žale za Miloševićem, a među njima su i dalje radno sposobni ljudi, a ne samo penzioneri. Moja majka i sve njene koleginice penzionerke su glasale za LDP, dok Krkobabić nije ostavio baš nikakav utisak na njih, Dačića neću ni da pominjem.

Peđa

pre 11 godina

@Decko samo radi za sluzbu...
(ernesto, 7. maj 2012 12:55)

Kad je ranjen kod Tašmajdana u urgentni ga je prevezao agent BIA. Navijači Zvezde koje pominje su bili Vladimir Šavija, Dragan Vasić Gaga, Marko Vučković i Peđa Panić. Niko od njih se tada nije bavio bilo kakvim kriminalom osim što su imali navijačke tuče. Ovaj koji je iza njega nije navijač (bio Zvezdaš pa je sad Partizanovac ?!) već je klasičan kriminalac.

GS

pre 11 godina

Super! Tako i treba.. Ali mi i dalje nije jasno sta jos treba da se desi da ovaj narod odreaguje. Pogledajte Grcku. Ovi nas unistise pa nas jos i zezaju, a svi nezadovoljni i cute. Mozda progundjaju nesto sebi u bradu. Aman dajte nesto da se uradi serpe, pistaljke, motke, stagod samo dajte da prekinemo ovaj javasluk inace nam nema spasa.....!!!!!

Ziveo Kralj Dragutin!

pre 11 godina

E, stvarno sam odavno bio siguran da me bas nista u Srbiji ne moze iznenaditi... nikad ne reci nikad! Ej, transfer vodje navijaca... i to iz Zvezde u Partizan...!!! Boze, gde si!?

retrospektiva

pre 11 godina

Ako me pamćenje dobro služi, i Sloba se svojevremeno družio sa navijačima, cenim da je iz istih razloga. Sram te bilo Dačiću, za sve što si rekao u poslednjih mesec dana i više, a o ovom ne treba ni pričati. Ministar policije... i sad još u poziciji da ucenjuje za mesto premijera. Stvarno neki ljudi ne treba da imaju pravo glasa.

PAPAbenedikt

pre 11 godina

Aman ljudi, nemojte biti naivni... Ovo sam sve ja organizovao uz pomoc BIA i stranih obavestajnih sluzbi da bude ovako... Nije dzabe Aca Indijanac tu u ekipi, ima on svoju ulogu, ne bojte se nista... Sve ce biti ok, Srbija ide ka EU sa DS i SNS u vladi :) i svi zadovoljni... Nadam se :)

A Dacic... Hm... Sacekajte, pa cete da vidite sta ce da se desi i sa njim i sa DSS... Nisu dzabe ni SRS i Dveri ispod cenzusa... Ali, polako...

NSHC

pre 11 godina

Ovaj čovek je hrabar za medalju,došao ovejani krimos da čestita ministru policije na izbornom uspehu ili je lud ili je sa njim u talu,šta vi mislite?...Ivicu nije sramota ni 5%,zašto???????...mene je sramota da je to moguće da se dogodi čoveku koji je samo 10 min pre toga rekao da bi hteo da bude premijer....Ivica je nahrabriji čovek na svetu,ne zato što se ničeg ne boji već zato što ga ništa nije sramota!

Srbija cuti i gleda

pre 11 godina

Ocigledno da su se demokratske snage u Srbiji zamorile i uspavale, ili su iscrpile sav svoj potencijal. Rezultat toga je ova otvorena provokacija Dacica koji se pojavljuje u drustvu nekog kriminalca dok im sviraju Rekvijem za sve nas. Trebalo je zabraniti SPS. Sada je kasno i platicemo konsekvence.

JA=niko&nishta

pre 11 godina

mislim da je svemu ovome upravo kriv DS... Da ih Tadic nije pozvao da podrze proslu vladu, bili bi zbrisani sa politicke scene kao SRS... joooj, sta se ovo desava... Moja deca nece ovde ziveti, idem brate, pa makar i u Afriku... Zbogom

odliveni mozak

pre 11 godina

citam tekst, pa citam komentare, ****te, kakav cirkus!

sto se mene tice, da sam sad u srbiji bilo bi mi 200 puta teze.

jel' iko kapira da bezakonje i kriminalci vladaju srbijom?

Politicki azil za Kolumbiju

pre 11 godina

Najsmesniji su ovi Zuti sto sad prozivaju pre svega bele listice, pa sta mislite da Tadic i ekipa ne znaju s kim se druzi njihov najpozeljniji koalicioni partner? Ovo je sad slucajno pokrenuto zbog ove slike, inace bi svi cutali o tome iako je u pitanju javna tajna, bar za one koji imaju tu (ne)srecu da prate domaci fudbal. Sigurno Ivica ima brdo materijala o ovakvim prijateljima svojih Zutih partnera, pa su zato cutali i jedni i drugi. Mada mislim da ce cela stvar biti relativno lako zataskana s obzirom na kapacitet nasih medija, manipulativne mogucnosti rezima i zaboravnost naseg naroda.

Sto se tice provokacija navijaca kluba iz podbanjicke rupe za koje se nadam da ce na demokratskim izborima :) u svom klubu izabrati naseg brata i legendu Juga Vladana Lukica, ovaj Dacicev prijatelj je za muriju 'potpisao' kao vas navijac, sto se jasno vidi iz cinjenice da je nekaznjen prosao za bodenje vise Grobara.
Nego je stvar u tome da se na Jugu stalno javljala kakva takva opozicija, pa je trebalo pozajmiti samo jednog iz mora pandura u vasim redovima da smiri situaciju, posto je na Severu situacija pod kontrolom, to jest klub je u totalnoj dubiozi, pokraden i smesan (cak ste se dotle ponizili da ste molili Toleta koga ste do skoro satro pluvali da vam zavrsi licencu za Evropu), a navijaci nikad srecniji (zli jezici ce reci nesposobni da razmisljaju svojom glavom).

robion hood

pre 11 godina

Kako smo svi mi pomalo insajderi ili svoko od nas ima nekog insajdera u Srbiji nije cak ni javna tajna da su najveci kriminalci u sprezi sa vlascu, meni samo nije jasno ko je taj kome Dacic uliva poverenje, pa on je pre 13 god. bio desna ruka Slobodana Milosevica!!!

hoces jos?

pre 11 godina

Partizan je drzavni projetak , i samo se zapitajte odakle pare za predizbornu kampanju SPS i povezite to sa neizmirenim platama igraca Partizana a dobro je poznato da su za poslednje 4 godine uzeli oko 30 miliona !!!
(Ivan, 7. maj 2012 15:03)

Majke ti?Skundric,Antic,Bajatovic,Radujko,Sutanovac.....Gazprom,Telekom i pokrivanje dugova od narodnih para a 30 milki i dalje fali.

Zoso

pre 11 godina

Hm,Dacic i Skudric.Koliko su mu glasova dale delije.Sledecih pet godina zvezda prvak a ovaj vodja dogodine navija za zvezdu taki je dogovor taki je inas fudbal.Za kralja bez otadzbine.

Niko nesmme da vas bije

pre 11 godina

Sve se krece oko nas samo Srbija ostaje ista i vuce BiH sa sobom u ponor kroz svoju ekspozituru...ne znam dokle ce "ostali" zeliti ziveti u takvoj Srbiji...a oni ce kao da vracaju Kosovo, tragi-komedicno.

Djordje

pre 11 godina

Ne sumnjam da ima ovakvih primera i u svim ostalim partijama. Zato i nisam glasao, bez obzira sto sam tako dao glas ovome ili onome, prepustio svoju sudbinu u tudje ruke itd. Ovako bar znam da nisam direktno uticao da kriminalci dodju na vlast, mozda se nisam tome bog zna kako usprotivio, ali nisam isao jos i da ih zaokruzim.

dejandd

pre 11 godina

bravo Ivice
sta te briga nisi vise ministar policije nego premijer :)
s druge strane u svim strankama ima ovoga
tuzna je politicka scena kod nas

Laza

pre 11 godina

Znaci strasno! Ali to se znalo. Jasno je kako oni nikada ne zavrse u zatvoru. Vucic je prozivao, ako se secate, u skorije vreme, nekog politicara da se sasatajao sa pripadnicima zemunskog klana. Znate koga!
I sta sada? Sigurno je da su mnogi znali ove stvari, ali jos mnogo vise gradjanam iz unutrasnjosti Srbije, nema pravu sliku o svemu tome i zato glasaju za pojedine kandidate, na osnovu vrlo skromnog znanja...

6. oktobar, dan koji se nije desio

pre 11 godina

Ne razumem sta nije jasno narodu? Jesu nasi ''revolucionari'' 5. oktobra obecali da ce darasciste s udbom kao sto su rekli narodu ili da rade sa njom tamo gde je Sloba stao, kao sto su i ucinili?
Ovde su ugovor Vlade sa Fijatom sa zatamnjenim delovima prikazuje u javnosti kao nesto najnormalnije. O cemu mi pricamo kad je narod opet glasao takvu vlast?
Takav narod nema pravo da se buni, jer su legitimitet dali tome, svi koji ste to uradili niste mali, imate preko 18 godina i sad uzivajte.
Juce ste svojim glasom rekli da je to super i da tak otreba.
Pa evo, uzivajte.

nemanjar

pre 11 godina

Kako bi bilo dobro da sad bahati i bezobrazni Ivica izvisi za mesto premijera. Nema nama pomoci, Srbija polako ali sigurno tone u propast, zali samo boze tolikih ljudskih zrtvi za otadzbinu i slobodu svih nas...

auuuuu

pre 11 godina

Predsednik vlade!!??

Ma mnogo ti je kume...posle ovog i "stariji samostalni" ti je puna kapa... I polako malo ovi SNS-ovci....pa Toma ima nameru da pregovara sa njim...nemojte odmah sa pljuvanjem..

Veroljub

pre 11 godina

Dacic je dobio toliko glasova zato sto su za njega glasali penzioneri, kojima je najveca briga da li ce na vreme dobiti svoje penzije i da li ce ih uopste dobiti. Tako da nije bio u koaliciji sa njihovim predstavnikom,ne bi dobio toliko glasova, valjda je svakome jasno. Penzioneri su glasali za sebe, normalno. Mi smo nacija starih, mladih je malo, ili su otisli, tako da su ovakvi rezultati normalni. Mada treba uzeti u obzir i to da se Ivica kao ministar policije pokazao veoma uspesnim, pokusao je da zavede neki red i da pohapsi kriminalce, a to je zaista tesko i veliki rizik za svakog ko se lati tog posla. Tako da je verovatno dobio glasove mnogih koji vape za tim da se redukuje kriminal i korupcija u Srbiji. A to je vecina normalnih ljudi.

guska koja je spasla Rim

pre 11 godina

treba uzeti u obzir i to da se Ivica kao ministar policije pokazao veoma uspesnim, pokusao je da zavede neki red i da pohapsi kriminalce
(Veroljub, 7. maj 2012 14:27)

Jedno je sigurno - dzaba ovima sto imaju agencije, dzaba onima sto su eksperti - *On* je velemajstor politickog marketinga, Tomislav Nikolic je trebalo da onaj diplomski polaze kod profesora Dacica (samo, pao bi, razume se, kao i uvek). Ovih 14&kusur % nije dobio SPS, to je Dacicev licni i samo njegov rezultat (dobro, nesto malo i Palma i Krkobabic), svi ostali ministri, ama bas svi, su mu totalna katastrofa i apsolutno neodbranjivi (cast Slavici Djukic Dejanovic, ali, ona je, ipak, samo sedela u izlogu), da je po njima, dobili bi na izborima manje i od Muftije. Ali, eto, profesor Ivica je madjionicarski, hokus-pokus opsenarstvom (da nije ona Leteca Mlada bila nekakav probni let?) uspeo kod naroda potpuno da ponisti utisak, da inducira (pitaj Boga kako) percepciju "SPS, to sam ja (Ivica)", sve onakav kakav je, a onakav kakav je, uspeo je da se predstavi kao Chuck Norris v.2x - on je, licno, uhapsio Al Kaponea i Divljeg Bila Hikoka i dr.Mengelea i Dzeka Trboseka i Josipa Katalinskog Skiju, a upravo ce sada, evo, samo sto nije, scepati i Doktora Mabuzea, Kapetana Kuku i bracu Dalton. Osim toga, ukapirao je da su oni rusofili uleteli debelo u neutralni ofsajd i shvatio da je to sad njemu prilika da podvrisne "SRBIJA, brale (i sele)!", sta god to znacilo... nije bitno sta znaci - znaci glasove. E, pa, dosad mu je sve islo kao u bajci (u pozadini se cuje pesma "Hajdi..."), ali, sad ima velicanstvenu priliku da se ritne i prolije mleko. Snaga SPS-a je cista fikcija, nema njemu pri ruci Djilasa, ili Djelica, ili Sutanovca, pa, ako hocete (ja ne bih, ali, ko me pita), cak ni Vuka Jeremica, da povuce s druge strane, ako na jednoj zaglibi, pa i da eventualno preuzme palicu. Ne, to je samo njegov licni uspeh i njegova licna snaga, koja ce trajati... dok traje. A, evo, vec mu zinulo odostrag, da se, ovako jos nejacak, uvali na najbolje moguce mesto za brz gubitak svih kredita - vec bi da bude premijer, sigurna propast. Srecan put!

it is I

pre 11 godina

da politicari zele ono najbolje za nas, Nikolic i Tadic bi se ujedinili. Zar ne vide da pola naroda hoce jednog,pola drugog? cista matematika,bice lepo i njima, delice plen,imace za svakog,a valjda lepse i nama. Narod je na glasanju rekao svoje- ujedinite se !

Žurkolomac

pre 11 godina

Ovu sliku nije lako opisati normalnim rečima. Da bi ju čovek opisao, morao bi da ima odgovarajucu dozu nadahnuća i da pritom koristi rečenice iz horor i najgorih treš sado-mazo filmova. Mada kada se čovek zagleda malo bolje u sliku dobije se osećaj da gledamo neku skupinu novootkrivenih primata sa neke nepoznate planete. Jer ovakvi primerci teško da se mogu naći još negde na zemljinoj površini...

Alketraz, ali pravi

pre 11 godina

Hahaha... čim Dačić počne da ucenjuje, evo režimskih novinara da ga opljuju. Za svakog postoje ove fotke, a vade se iz arhive po potrebi vladajuće garniture, koja god bila. Jer ako izgube vlast biće pune novine i njihovih fotki . Ne grabe se oni za dž. tako grčevito za vlast i imunitet

Beli listic

pre 11 godina

Iz pouzdanih izvora prvi predlog zakona SPS-PUPS-JS POST IZBORNA ĆUTNJA za sve one koji pamte, primenju je se retroaktivnao od 1990 pa do šestog Oktobra ne zna se koje godine.

dejan

pre 11 godina

moram da priznam lepa bakljada!!! mada koliko ja znam baklje su zabranjene? ako zakon vazi za sve ovi momci bi trebalo u zatvor na tri meseca za paljenje baklke i opste ugrozavanje bezbednosti!!! ili treba izmeniti zakon i legalizovati prodaju i upotrebu baklji!!!!

pamet u glavu

pre 11 godina

Toliko je bilo komentara da ce ubacite prazne listice, sad nema kajanja.
Na opstini Vozdovac, mi smo tako bojkotovali izbore,ljuti na DS,sad trpimo Tomine,koji pojma nemaju o zivotu i radu.
Danas je bio u selu Jajinci, gde je i sada osvojio ubedljivu pobedu na gradskim izborima.90% vila, koje su kao iz bajke, su sazidali i u njima zive "siroti izbegli srpski narod" iz ratom ugrozenih podrucja.
Dragi moji pamet u glavu 20. maja.

belo = predaja

pre 11 godina

Ko je zaboravio Luku Bojevica, Cecu, Slobu??? Niko. Oni su upravo zbog toga i glasali za Dacica.
A vi koji ste od Tadica hteli da vam napravi raj na kugli zemljskoj uz sve muke koje su mu poturene, pa ga kaznili predajuci bele papirice, e sad uzivajte u novim 90tim. Kao da je do Tadica bilo da omoguci paradu da se odrzi. Kao da je Tadic imao izbora kad je pravio koaliciju sa SPSom. Podmetnuo covek grbacu za vas da bi ste se vi sada izivljavali.

Nepoznati

pre 11 godina

Ne znam sto se cudite, dokle god je penzionera i onih kojima su 90e bile najuspesnije bice i glasanja za SPS. Davno je poznato da nas narod pati od zestoke amnezije.
Takodje ne znam kako ostali koalicioni partneri mogu biti krivi sto je narod... takakv kakav je pa glasa za njih?
Pre ce biti da su svi krivi sto ne dozvoljavaju jednoj politickoj opciji da bude u prilici pokusa da resi ovo "cvece" u kojem se nalazimo nego im ovako daju izgovore, a i prilike nekima da pokazu zasto se isplati biti uz njih iako mozda nece biti na vlasti (partokratija kao "nova" ideja).

NEMANJA

pre 11 godina

Mi izlizasmo tastature a on je pojela cetiri glasacka listica uz jogurt:

http://www.nezavisne.com/novosti/ex-yu/Cetiri-glasacka-listica-pojela-uz-jogurt-140015.html

pjovan

pre 11 godina

@odliveni mozak
ne, svi mi u Srbiji smo glupi i nista ne kapiramo, a vi pametni, i verovatno sa nekom kintom u novcaniku, ste izvukli svoje zadnjice pa sad podje...... sa razdaline od nekoliko 1000 kilometara i kao pravi izdanci ovog naroda, slavite jer nam je crkla krava! I ne moras da se pravdas: meni "glupom" je jasno za koga si glasao, verovatno da bi nas gurnuo jos dublje, da bi za neko vreme, kao pravi ljakse, mogao svojom polovnom meckom da se pohvalis po selu...

A poruka za muriju i sudove ?

pre 11 godina

Znacka do znacke znackica kros prostor i kroz vreme
i uvek nova pitanja , i uvek nove seme......

Grobari nema nize od ovoga !

marii

pre 11 godina

ma kakvo kaznjavanje, ovo sad su price za malu decu...kobajagi nije znao ko mu se seta iza ledja na proslavi, pa njegov posao je da zna da prepozna sva sumnjiva lica!

boki

pre 11 godina

uros misic je osudjen na 10god zato sto je pokusao da ugura baklju u usta zandarmu,,ovaj "alkatraz" na metar od dacica mase sa bakljom i niko ne zna da je tu...svi se prave ludi...ljudi ko je ovde normalan?

MarkoRdZ

pre 11 godina

Sad neka mi neko objasni zasto je Dacic kriv?! Jel on njega uhapsio?! Jeste! Jel osudjen?! Jeste. A to sto doticni nije u zatvoru, za to je neko drugi kriv. Ne branim Dacica, da se odmah razumemo. Hoce neko da mi kaze da druge stranke ne podrzavaju sumnjivi tipovi?! Treba preispitati zasto nije u zatvoru, ako tamo treba da bude, a ovo sa kojom strankom je slavio je najmanje bitno.

Alex

pre 11 godina

Drzavni projekat? Posteno osvojene titule? Sve jasno kao dan, Dacic voli Partizan... A i Partizan njega... Sta bi sa ovim ''pucistima''? Zar niste skinuli glasove Dacicu, posle svih onih pretnji na onom ruglu od sajta? Smesan vam klub, smesni vam rukovodioci, a smesni vam i navijaci, ako ih uopste imate? Pravo ste ruglo i sramota crveno-belog grada!!!

Razočarani glasač

pre 11 godina

Nažalost sam dao glas SPS-u, jer Dačić nije hteo da rizikuje sa Paradom ponosa i stoga sam se odlučio za njega. Koliko mi je sada žao što sam glasao za njega nijedan komentar to neće moći da promeni... Kako me je sramota što sam uopšte i glasao misleći da su oni možda jedini koji žele normalnu Srbiju bez MMF-a, bez Gej parada, da obnove državne puteve i firme, al sada vidim da bi se samo opet vratili u *90-te.
Razočarani glasač

nije mi dobro

pre 11 godina

Sta je Srbijo? Cudno vam ovo? Glasali ste za Dacica, ovo vas ceka. Opusteno, nismo ratovali dugo, vreme je. Vodja Alkatraza za predsednika skupstine!!
Srbijo tuzna li si...

Neko tamo

pre 11 godina

Znači policija je odradila svoj posao dok "reformisano" sudstvo nije. Prema tome ako neko nije osuđen pravosnažno taj neko je slobodan i može da učestvuje u svakodnevnom životu najnormalnije. Umesto što se Insajder okomio na navijače i sada SPS zbog ovih neplaniranih 16% bolje da napravite jedan serijal o pravosuđu u Srbiji.

bezimena

pre 11 godina

OVO JE SRAMNO,JADNO i BEDNO ALI I OCEKIVANO!Samo jos Miru i Marka da vrate i uspeh je kompletan a MI SMO KOMPLETNI IDIOTI!!
(veseljko, 7. maj 2012 13:45)

Miru i Marka će da vrati T. Nikolić sa svojim "naprednjacima" (VULIN, KARIĆI i onaj mr. za kraduckanje)...

Deo gradjana je svakako zreo za oduzimanje poslovne sposobnost, ali i mladost nam je nikakva! Krivite penzionere koji su glasali za PUPS a koji vas izdržavaju i guraju vam džeparac u ruke!? ZAŠTO SE g-do mlada, "budućnosti naša", niste priključili modernim strankama, ima ih, koje nisu za vraćanje 90-tih, ratovanje, koje ne propagiraju nacinalizam i sl. ili organizovali stranku koja će VAS da predstavlja!? Da ste se makar juče odvukli do birališta, SRAM VAS BILO! Gledam juče, ispred nosa mi je izborno mesto, NIGDE MLADOG SVETA! Sve što vas snadje to ste i zaslužili, lenčuge i bilmezi, bez snage, volje i ideja!

Alketraz, ali pravi

pre 11 godina

Hahaha... čim Dačić počne da ucenjuje, evo režimskih novinara da ga opljuju. Za svakog postoje ove fotke, a vade se iz arhive po potrebi vladajuće garniture, koja god bila. Jer ako izgube vlast biće pune novine i njihovih fotki . Ne grabe se oni za dž. tako grčevito za vlast i imunitet

Ivan M

pre 11 godina

Uvek se kaze da oni koji nisu glasali nemaju pravo da se zale. Ja bih pre rekao da oni koji su glasali za ove nemaju pravo da se zale. Ako ste glasali za DS, SPS i (mozda) LDP i(li) URS, znajte da ste time glasali za Alkatraz. Sada izvolite i da vas nisam cuo kako se zalite na vlast u naredne 4 godine,

Politicki azil za Kolumbiju

pre 11 godina

Najsmesniji su ovi Zuti sto sad prozivaju pre svega bele listice, pa sta mislite da Tadic i ekipa ne znaju s kim se druzi njihov najpozeljniji koalicioni partner? Ovo je sad slucajno pokrenuto zbog ove slike, inace bi svi cutali o tome iako je u pitanju javna tajna, bar za one koji imaju tu (ne)srecu da prate domaci fudbal. Sigurno Ivica ima brdo materijala o ovakvim prijateljima svojih Zutih partnera, pa su zato cutali i jedni i drugi. Mada mislim da ce cela stvar biti relativno lako zataskana s obzirom na kapacitet nasih medija, manipulativne mogucnosti rezima i zaboravnost naseg naroda.

Sto se tice provokacija navijaca kluba iz podbanjicke rupe za koje se nadam da ce na demokratskim izborima :) u svom klubu izabrati naseg brata i legendu Juga Vladana Lukica, ovaj Dacicev prijatelj je za muriju 'potpisao' kao vas navijac, sto se jasno vidi iz cinjenice da je nekaznjen prosao za bodenje vise Grobara.
Nego je stvar u tome da se na Jugu stalno javljala kakva takva opozicija, pa je trebalo pozajmiti samo jednog iz mora pandura u vasim redovima da smiri situaciju, posto je na Severu situacija pod kontrolom, to jest klub je u totalnoj dubiozi, pokraden i smesan (cak ste se dotle ponizili da ste molili Toleta koga ste do skoro satro pluvali da vam zavrsi licencu za Evropu), a navijaci nikad srecniji (zli jezici ce reci nesposobni da razmisljaju svojom glavom).

Cry

pre 11 godina

Oni koji su mogli, a nisu glasali neka cute. Sami su doprineli Dacaicu da ovako slavi. Sad ce vam Tadic opet biti kriv. A da vas ostavi Dacicu i Radikalima na vlasti, za par godina svi oni kriminalci bi ponovo na povrsinu.... Nista vi ne znate da cenite.

Stevan

pre 11 godina

A od sada, vi vecito nezadovoljni "zutima" uzivajte u vlasti SPS. Ja cu se snaci, ja imam za normalan zivot moje porodice, a vi mislite sta cete (cast izuzecima) jer kako se okrenete na vlasti ce vam biti "Novi Slobodan Milosevic" sa svojim kabadahijama koji vec likuju na svakom mestu... Sto ste trazili to ste i dobili. Sada cete se potsetiti devedestih poste ste ocito zaboravili kako je bilo kad su isti bili na vlasti.. sigurno se pitate kako to mislim da su oni na Vlasti... zivi bili pa videli kako ce se ovi ponasati i koliko ce ucenjivati. Ova stvar bi se spasila jedino ako bi se kojim cudom dogovorili DS i SNS pa napravili Vladu bez SPS... bilo bi slicno ali bi makar bilo "light". Ali, posto se to nece desiti, uzivajte dame i gospodo u kashi koju ste zakuvali. Posto je nas narod kakav jeste Dacic ce demagogijom da postigne jos bolji rezultat na sledecim izborima... a meni ostaje samo da kazem cuvenu Djoletovu: PUTUJ EVROPO !!!

ono sto se mora

pre 11 godina

A u sta cu sada reci. Pade mi na pamet da je Borisu ipak mozda bolje da napravi vladu sa Tomom. Da li vi kapirate koliko Toma i Dacic mogu zajedno da nam naude. Za te cetri godine vratili bi nas u kameno doba sa svim dizelasima i Rusima.

Serbissimo

pre 11 godina

Majstorski potez sluzbe, tako se to radi - posalji Alkatraz na slavlje da iskompromitujes alavog Dacica, vec mu padaju sanse da ucenjuje i bude premijer a ako bude trebalo spakovace se jos toga - afera Kofer, zasluge za Slobinu politiku, itd...Majstore, sedi 'di si jer ni za 'di si nisi - jesi cuo nekad za tu izreku? Ne moze premijer da bude covek iz Slobine partije, i to covek koji je bio jedna od njegovih glavnih poluga iz veselih 90ih. I tacka.

Iron

pre 11 godina

Kada Robert spremi svoje gladijatore i pošalje na negativce ne pomaže ni Alkatraz ni Ministar unutrašnjih nedela :)
mada, Alkatraz i policija... prirodan brak :)
Bruka!

zbog vlasti sps-u ste u saci

pre 11 godina

u drugom krugu glasam za tadica ako obeca da nece praviti koaliciju sa malim slobom, ukoliko to ne uradi, ne gine jos jedan isaran listic

Alex

pre 11 godina

Smem da potpisem da je 90% onih koji su glasali za SPS starije od 60 godina zivota. Matori i senilni nam odredjuju sudbinu, dok mi mladi spavamo i idemo sa nebulozom zvanom beli glas. E pa sada se slikajte sa belim glasom kada vam ovaj bude premijer. Ja odoh u Norvesku za 3 nedelje.

Veroljub

pre 11 godina

Dacic je dobio toliko glasova zato sto su za njega glasali penzioneri, kojima je najveca briga da li ce na vreme dobiti svoje penzije i da li ce ih uopste dobiti. Tako da nije bio u koaliciji sa njihovim predstavnikom,ne bi dobio toliko glasova, valjda je svakome jasno. Penzioneri su glasali za sebe, normalno. Mi smo nacija starih, mladih je malo, ili su otisli, tako da su ovakvi rezultati normalni. Mada treba uzeti u obzir i to da se Ivica kao ministar policije pokazao veoma uspesnim, pokusao je da zavede neki red i da pohapsi kriminalce, a to je zaista tesko i veliki rizik za svakog ko se lati tog posla. Tako da je verovatno dobio glasove mnogih koji vape za tim da se redukuje kriminal i korupcija u Srbiji. A to je vecina normalnih ljudi.

rade

pre 11 godina

Au pa taj Dacic je prevazisao svog ucitelja Slobu. On vec slavi , nigde u svetu pre zvanicnih rezultata se ne slavi ili bar na takav nacin. Al ajd da pogledamo i sta on slavi. Pa dobili su kao koalicija oko 15 % , znaci bez krkobabica i drugih najvise oko 5-6 %. I to je za slavljenje i kocoperenje " zna se ko ce biti premijer ". A jedan Kostunica sa svojih 7 % nigde ga nema covek vidi realnost. Samo jos to treba da on bude premijer ( sa Kalemgdana) video je obisao ceo svet pa ce uskoro Mira za Predsednika skupstine i Marko za Ministra finansija.Daj udruzite se Tomo i Borise i presecite vec jednom tu komediju.
zabrinut
Rade

crazy processor

pre 11 godina

sta vam je ljudi ds i sns prave koaliciju, naredila evropa da mora gljivica da odgovara za kofer, kostubica za kolubaru itd. Nema pregovora dok se to ne resi, samo ne znam dal` ce gljivica moci da ponese kofer [...] :p

Srbin iz RS

pre 11 godina

Samo da vam čestitam na izboru! Najbolje bi vam bilo da u koaliciju uđu SPS, SNS, DSS i eto vam '90-ih. Onda jedno 10-ak godina pljačkanja, batinanja i otimanja, pa ponovo na ulice i tako...

Niko nesmme da vas bije

pre 11 godina

Sve se krece oko nas samo Srbija ostaje ista i vuce BiH sa sobom u ponor kroz svoju ekspozituru...ne znam dokle ce "ostali" zeliti ziveti u takvoj Srbiji...a oni ce kao da vracaju Kosovo, tragi-komedicno.

Zoso

pre 11 godina

Hm,Dacic i Skudric.Koliko su mu glasova dale delije.Sledecih pet godina zvezda prvak a ovaj vodja dogodine navija za zvezdu taki je dogovor taki je inas fudbal.Za kralja bez otadzbine.

o penzionerima

pre 11 godina

Nemojte da vređate sve penzionere i govorite da su oni dali glas Dačiću, jer većinom to nisu radili. Dačić je dobio glasove onih koji još žale za Miloševićem, a među njima su i dalje radno sposobni ljudi, a ne samo penzioneri. Moja majka i sve njene koleginice penzionerke su glasale za LDP, dok Krkobabić nije ostavio baš nikakav utisak na njih, Dačića neću ni da pominjem.

Petar

pre 11 godina

Za njega su glasali uglavnom penzioneri koji pojma nemaju ko je i sta je ovaj covek, ko je ovaj vavic i cela ekipa. bitno da oni imaju penzije. Samo ne znam ko ce da im zaradi te penzije kada svi mi mladi odemo iz Srbije.

Ivan

pre 11 godina

Partizan je drzavni projetak , i samo se zapitajte odakle pare za predizbornu kampanju SPS i povezite to sa neizmirenim platama igraca Partizana a dobro je poznato da su za poslednje 4 godine uzeli oko 30 miliona !!!

hoces jos?

pre 11 godina

Partizan je drzavni projetak , i samo se zapitajte odakle pare za predizbornu kampanju SPS i povezite to sa neizmirenim platama igraca Partizana a dobro je poznato da su za poslednje 4 godine uzeli oko 30 miliona !!!
(Ivan, 7. maj 2012 15:03)

Majke ti?Skundric,Antic,Bajatovic,Radujko,Sutanovac.....Gazprom,Telekom i pokrivanje dugova od narodnih para a 30 milki i dalje fali.

da da

pre 11 godina

ko s' djavolom tikve sadi (2008) o glavu mu se obijaju (2012)


steta samo sto ispastamo mi, meni je muka iskreno kad vidim da ce ovi SPS likovi (naglasak na Bajatovica, Dacica i Skundrica) jahati jos 4 godine

D.

pre 11 godina

Sramota! I toj nereformisanoj stranci je Boris Tadić omogućio vaskrsnuće. I onda nas ubeđuju kako je Dačić "najevropljanin", a Toma Nikolić relikt prošlosti. Ma, nije nego.

beli glas za spas

pre 11 godina

Da li je moguce da smo dovde dogurali? Kako je ovo moguce?

Kako vas sto ste glasali nije sramota, sada cekajte 2016u da skrabate.

Igor

pre 11 godina

Eto vam parkticnog primera, zasto je za nas same vazno da raskstimo sa zlocinima iz 90-tih pocinjenih u nase ime. Dacic, Toma i ta ekipa nikad nisu nosili odgovornost za taj rat. U ocima 95% ovoga naroda, sto svesno sto podsvesno taj period njihovog "rada" vezan za ratove bio je pravedna borba za opstanak Srpskog naroda de su nam svi drugi bili krivi osim nas samih.

Za ove koji se pitaju kakve to sad ima veze... E pa braco Srbi, bas zbog toga su nam svi politicari u ocima naroda isti. Bez hendikepa zlocinacke proslosti svi su oni isti lopovi i bez problema se 90-te porede sa vladavinom DS-a. Gledajuci kroz tu prizmu potpuno je normalno glasati za Dacica jer se on sad satro opametio, bio je satro odlican ministar policije, satro ce da brani narod kako ga je i Sloba branio i slicne baljezgarije.

Toliki procenat ljudi koji je glasao za Dacica i Tomu lakmus je papir koliko je ogledalo u koje se srbi gledaju krivo. Onog trenutka kad pocnemo da budemo iskreni prema sebi samima partije poput SPS i SNS nece preci cenzus.

Rezultatat ovih izbora garantuje jos goru vlast. U najboljem slucaju bice koalicija DS-SPS+koja god mala partije/e sa mnogo jacim SPS nego sto je do sad bio. To znaci da ce se broj Mrka i Uncle Fester usdvostruciti.

AQ

pre 11 godina

A realno ko je najkrivlji za sve ovo, pa pRedsednik Tadić, on je vratio SPS, on im je dao krila i sad ćemo svi mi da ispaštamo kao nekada...

it is I

pre 11 godina

da politicari zele ono najbolje za nas, Nikolic i Tadic bi se ujedinili. Zar ne vide da pola naroda hoce jednog,pola drugog? cista matematika,bice lepo i njima, delice plen,imace za svakog,a valjda lepse i nama. Narod je na glasanju rekao svoje- ujedinite se !

eurololo

pre 11 godina

jadna je Srbija koja se primi na pricu Dacica i da mu podrsku, ako neko treba da ima scenario Senader to su on i Dinkic,kriminalci prvog reda!
Borise spasi se hulja i pregovaraj sa Tomom, dokle vise da vas ucenjuju prevaranti i da ih više rehabilituješ......Ovaj narod je 70% funkcionalno nepismen kad ovakve podrzava i za njih glasa

Covek

pre 11 godina

Gospodo to je taj tzv. buduci premijer Dacic a Vavic ce mu biti verovatno savetnik. Srbijo prenisko si pala. DS odustanite... neka ruke i obraz prlja SNS oni su barem navikli na to! Pa kad se udruze da ih odmah obaramo!

pozarevljanin

pre 11 godina

Kakva su bre ovo "naciJa" ovi Grobari??? Navijaci, bivsi trener, rukovodstvo podrzava ratne zlocince, sef Dacic podrzava kriminalce, huligane???!!!

Drugo, ne smatram da je Tadic kriv u vezi Dacica, jer nisu demokrati glasali za Dacica, nego bivsi radikali... Plus ima jos previse Milosevica ova zemlja. I narod koji je glasao za Ivicu, naseo zbog par hapsenja Albanaca, Kosovo je Srbija i bla, bla...

Lazar

pre 11 godina

@svi koji pišu o Slobi Miloševiću, devedesetima i ostalim LDP-ovci i SPO-ovci

Ne znam ljudi šta ovde ogovarate Dačića i ubacujete negativnu energiju. Pa to je sledeći premijer LDP ministrima. Svaki politički komentator je sinoć lepo rekao da sledeću vladu prave DS-SPS-LDP i manjine. Jedino je Žarković pričao da je matematički moguće napraviti i drugačije vladu, pa su mu Orlović i Bakić ponudili opkladu da će vlada biti DS-SPS-LDP!
Zato prestanite da se pravite naivni i kao da niste odavde, svi ste znali kakvu vladu priželjkuju Tadić, Dačić i Čedica, i glasali ste juče. Manite nas jadnih Čankovih fora kako vi pravite vladu sa DS, a DS sa druge strane pravi odvojenu vladu sa SPS. Vaši su glasovi bili glasovi za Tadića i Dačića, i nemate pravo da pljujete vašeg mandatara Dačića svega 10 sati posle izbora, jer ste mi vi omogućili da postane to što jeste!

5.oktobar

pre 11 godina

Bravo za Tadica! Bez njegovih kompromisnih resenja, populizma, vlasotljublja, samoljublja, vere u marketing, i fenomenalnog kadrovskog resenja za premijera, ovo ne bi bilo moguce!
Glasaj u drugom krugu za Tadica, dobices Dacica za premijera!

sasa

pre 11 godina

Eto vec prvo vece nam Daca pokazuje kako ce i sa kime da vlada 4 godine. Zalosno je sto mu je narod dao toliku moc, ali kad pogledamo strukturu ljudi koji glsaju za SPS, sve nam je jasno.

Damijan

pre 11 godina

pa strašno, ali kome se obratiti za ovaj nemili incident, što bi se reklo. svakako, eto dokaza zbog čega su sve te ubice, zločinci i lopovi 'ponavljači' u svojim delima. verovatno su ivica i raznorazne sudije apelacionih i ostalih malograđanskosrpskih sudova, drugari koji pevaju i piju po kafanama. šta znaju seljaci po selima u okolini crne trave, vranja, surdulice i prokuplja šta se dešava po beogradu, kad smo skoro saznali da u mnogim selima po srbiji još nema struje. ja nemam reči o svom narodu koji je dozvolio da nikolić i dačić dobiju toliko glasova. nije ni čudo što nikako da se osvestimo i prosvetimo. ne mislim da je tadić trebalo da dobije sve glasove, ali svakako ne SPS zbog kojeg smo godinama bili zatvoreni, izolovani, u mraku. šta je to sa srpskom inteligencijom, boga pitaj... A taj vođa navijača, misim brate, doći će glave nekom radniku u banci, zlatari, obezbeđenju, a dačić će kao neki šarlatan da daje izjave sa 'bre' kako iza sebe bre imaju nekoliko krivičnih prijava bre.. S T R A Š N O !!! a da, a izjave za medije će po običaju završavati sa: ŠTA HOĆETE BRE VIŠE BRE? međutim najgore je što takav čovek ima mnogo mnogo pristalica širom ove tužne naše Srbije!!!

el_mago

pre 11 godina

Neverovatno citam razne komentare na raznim forumima i svi kukaju, a glasali za isto stanje, da li ste bre ljudi normalni, sta je vama?
Glasas za Dacica i onda sednes na net i kukas sto si glasao za njega, izvinite ali narode moj vama treba doktor.

Danijela

pre 11 godina

Oprostite najpametniji ljudi na svetu,samo da vas jedno pitam....Za koga sam trebala da glasam na ovim izborima ??? posto nisam izasla na najgore izbore otkad sam se rodila !!! SVE SLJAM DO SLJAMA,SVE LOPOV DO LOPOVA !!!

belo = predaja

pre 11 godina

Ko je zaboravio Luku Bojevica, Cecu, Slobu??? Niko. Oni su upravo zbog toga i glasali za Dacica.
A vi koji ste od Tadica hteli da vam napravi raj na kugli zemljskoj uz sve muke koje su mu poturene, pa ga kaznili predajuci bele papirice, e sad uzivajte u novim 90tim. Kao da je do Tadica bilo da omoguci paradu da se odrzi. Kao da je Tadic imao izbora kad je pravio koaliciju sa SPSom. Podmetnuo covek grbacu za vas da bi ste se vi sada izivljavali.

Beograd

pre 11 godina

Odlično da vide ljudi za koga su glasali,i za koju koaliciju su glasali.Tadiću napravi vladu sa DAčićem svaka čast.
Tadić,Dačić,Vavić,Dinkić!

Jester

pre 11 godina

Glasajte ljudi za Dacica, on je posten i odgovoran drzavnik i idealan kandidat za premijera! On ce se boriti protiv korupcije i kriminala...ili ipak...?

asd

pre 11 godina

Iskreno ovo je da poludis. Ako Dacic bude na vlasti, tu ce ponovo biti Mrkonjic, koji se hvali da je u vezi sa Anom Bekutom, iako je ozenjen, mali Slobica sa huliganima, Palma sa vostanim figurama i krem estrade. Ako naprednjaci budu tu su Toma stiropor, strajkac, koji menja misljenja na 20 sekundi, Vucic, lopuze Karici, nasilnik Velja Ilic, estradna prostitutka Nevena Models i muz Zorice Brunclik. Da mi je neko rekao da ce u Srbiji u 2012.kako god okrenes vladati ista bagra kao i 90-ih samo sa dodacima, ne bih verovao.

Sladjana

pre 11 godina

Mrkonjic i Bekuta, to je buducnost Srbije.
Jadna nam majka sta smo dozvolili. Cemu onoliki protesti i zrtve?
Nemojte glasati ni 20. maja i neka i Toma bude predsednik, pa da ugasimo svetlo zauvek.
Izgleda da su Srbi pozeleli rovove...

PAPAbenedikt

pre 11 godina

Aman ljudi, nemojte biti naivni... Ovo sam sve ja organizovao uz pomoc BIA i stranih obavestajnih sluzbi da bude ovako... Nije dzabe Aca Indijanac tu u ekipi, ima on svoju ulogu, ne bojte se nista... Sve ce biti ok, Srbija ide ka EU sa DS i SNS u vladi :) i svi zadovoljni... Nadam se :)

A Dacic... Hm... Sacekajte, pa cete da vidite sta ce da se desi i sa njim i sa DSS... Nisu dzabe ni SRS i Dveri ispod cenzusa... Ali, polako...

Jabilondo

pre 11 godina

"Da ste vi bolji narod, ja bih bio bolji vladar", Knez Milos.

Gradjani Srbije, sami ste izabrali buduceg premijera. Uzivajte.

Dvadeset godina moje misljenje spada u manjinsko, celu osnovnu skolu i srednju skolu sam proveo na ulici sa Milosevicevom policijom, da bi se danas ovi vratili, zahvaljujuci vecinskom misljenju Srbije. Nisam se borio za ovo, ali je cinjenica i da se vecina nije 5. oktobra borila za demokratiju, vec su bili protiv Slobe zato sto je izgubio sve ratove, ili nije "dovoljno" zla naneo komsijskim narodima. Da tako nije bilo, prevagnula bi Djindjiceva strana, a ne Kostunicina.

Eto vam danas, rezultati kompletne srpske pameti poslednjih 20 godina. I... serija ce jos trajati.

auuuuu

pre 11 godina

Predsednik vlade!!??

Ma mnogo ti je kume...posle ovog i "stariji samostalni" ti je puna kapa... I polako malo ovi SNS-ovci....pa Toma ima nameru da pregovara sa njim...nemojte odmah sa pljuvanjem..

Djordje

pre 11 godina

Ne sumnjam da ima ovakvih primera i u svim ostalim partijama. Zato i nisam glasao, bez obzira sto sam tako dao glas ovome ili onome, prepustio svoju sudbinu u tudje ruke itd. Ovako bar znam da nisam direktno uticao da kriminalci dodju na vlast, mozda se nisam tome bog zna kako usprotivio, ali nisam isao jos i da ih zaokruzim.

AA

pre 11 godina

@Igor

Da je bilo investicija, fabrika, firmi, postrojenja u naredne 4 godine i SPS i SNS bi bili ispod cenzusa, ovako narod grca u dugovima i bedi i tako i glasa...

Aleksandar

pre 11 godina

Sta se cudite kada 40% ljudi nije izaslo na izbore.Sram nas bilo sve.Nabili smo glave u pesak.Turisticki vodic sa Kalemegdana da nam bude premijer.Sramota

DejanS

pre 11 godina

Najpostenije i najbolja bi bila koalicija DS i SNS. Samo da ne gledam vise ove povampirene SPS-ovce. Sanse su minijaturne, ali posle ovakvog slavlja za 16 ucenjivackih procenata, bilo bi najpostenije.

U prolazu !

pre 11 godina

Ovo ima samo kod nas, narod koji kuka kako je nezaposlen, bez para, tesko zivi i td. i opet izabere iste... ovo spada u domen psihijatrije...
Grci su to resili onako kako treba.

Ziveo Kralj Dragutin!

pre 11 godina

E, stvarno sam odavno bio siguran da me bas nista u Srbiji ne moze iznenaditi... nikad ne reci nikad! Ej, transfer vodje navijaca... i to iz Zvezde u Partizan...!!! Boze, gde si!?

Marko

pre 11 godina

Kasno je sada za kajanje draqi glasaci SPS-a,Mali Slobica je sada bog i batina u Srbiji.A sad malo o njegovim obecanjima
1)Povecanje plata i penzija hahahahahha i onako za ove penzije i plate se godisnje zaduzujemo kod MMF 2Miljarde.
2)Pokazati amerikancima zube za Kosovo hahahahha jos nismo popravili zgrade od 99.
A sto se tice ovog momka,on je u medjuvremenu zavrsio drzavni fakultet i to u roku,Ako je Dacic pametan pa da ga postavi za ministra sporta hahahahahhaah.Ne znam za vas ali ja odoh odavde.

Milan

pre 11 godina

Šta tu ima čudno! Sada se otkriva šta je sve nekada radio Badža Stojičić!
Ivica sprema kadrove da se vrate stari dobri dani....devedesetih.....

BivsiYU86

pre 11 godina

Sada znamo sta nas ceka naredne 4 godine...ponavljanje istoriskog "NE", do iznemoglosti, vracanje dostojanstva srpskom narodu, poneki miting istine, borba protiv anti-srpskog terorizma i separatizma ukljucujuci smene opasnih terorista tipa Ugricic, "odbrana domovine" iznad trivilianosti kao sto su standard posao sigurnost i demokratija...blalablala

Stefano

pre 11 godina

Srami se srbijo , ceo moj zivot sam bio pononosan sto zivim u srbiji a danas posle ovih glasanja , po prvi put me je srammota sto zivim pored ljudi koji pamte samo 3 dana i zaboravljaju sta je ta partija SPS uradila tokom svih onih godina jos na sve ovo slave izborne rezultate sa ljudima koje su kao hapsili u prpteklih 4 god. SRAMI SE SRBIJO !

Nepoznati

pre 11 godina

Ne znam sto se cudite, dokle god je penzionera i onih kojima su 90e bile najuspesnije bice i glasanja za SPS. Davno je poznato da nas narod pati od zestoke amnezije.
Takodje ne znam kako ostali koalicioni partneri mogu biti krivi sto je narod... takakv kakav je pa glasa za njih?
Pre ce biti da su svi krivi sto ne dozvoljavaju jednoj politickoj opciji da bude u prilici pokusa da resi ovo "cvece" u kojem se nalazimo nego im ovako daju izgovore, a i prilike nekima da pokazu zasto se isplati biti uz njih iako mozda nece biti na vlasti (partokratija kao "nova" ideja).

nemanjar

pre 11 godina

Kako bi bilo dobro da sad bahati i bezobrazni Ivica izvisi za mesto premijera. Nema nama pomoci, Srbija polako ali sigurno tone u propast, zali samo boze tolikih ljudskih zrtvi za otadzbinu i slobodu svih nas...

pamet u glavu

pre 11 godina

Toliko je bilo komentara da ce ubacite prazne listice, sad nema kajanja.
Na opstini Vozdovac, mi smo tako bojkotovali izbore,ljuti na DS,sad trpimo Tomine,koji pojma nemaju o zivotu i radu.
Danas je bio u selu Jajinci, gde je i sada osvojio ubedljivu pobedu na gradskim izborima.90% vila, koje su kao iz bajke, su sazidali i u njima zive "siroti izbegli srpski narod" iz ratom ugrozenih podrucja.
Dragi moji pamet u glavu 20. maja.

d.

pre 11 godina

Meni nista cudno. Sta ste ocekivali ko ce da podrzi Dacica? U skladu sa njegovom lupisakomosto retorikom okuplja oko sebe one kojima se takvom retorikom obraca. Vole ga ovakvi i naravno estrada, i jedne i druge je stvorio Milosevic i njegov sistem. I da se zna, navijac sam Partizana. Nego kako je krenulo izgleda da dolazi vreme da se pakuju koferi.

PravdaNS

pre 11 godina

Ma koje bre 90-te?! Mi smo non-stop u 90-tim. Luda država, lud narod i kraj priče. Koja bre demokratija?! Pa ništa u ovoj zemlji nije demokratija i nemoj te više da mi spominjete demokratiju i ove što sami sebe zovu tako i ove druge. Neka, neka, tako nam i treba!!! Što si posejao to ćeš i da žanješ. Samo mi je jedino žao što su mi školski drugovi izginuli u vojsci tamo nekih devedesetih, a imali su samo 19-20god, nisu znali šta ih je snašlo!!! A za koga bre gamadi jedna politička?! I sad treba ponovo da nam pijete krv, e pa nećete vala ima nas još u ovoj zemlji što nismo sisali vesla!!! A vi slavite i radujte se svi redom, šta slavite BEDO JEDNA LJUDSKA? PROPAST DRŽAVE I SOPSTVENOG NARODA!!! TARABIĆU BIO SI U PRAVU.

mi iz Banata

pre 11 godina

Obavestite sve koje poznajete, a da su glasali za SPS, sa kakvom bagrom se indirektno druže, šaljite linkove, ma šta pričam oni jedva gledaju TV i to samo RTS. A možda niko i ne poznaje nikog ko je glasao za njih! Zbilja ko glasa za ove likove, društvo sa vašara?

Vladan

pre 11 godina

Pa nikada oni i nisu prekidali veze sa kriminalcima, samo se na proslavi juce nisu krili nego su javno pokazali svoje drugarstvo. Vavic je okoreli kriminalac i ubica a ne tako davno je bio jedan od kolovodja pretnji Brankici iz Insajdera. Ako se secate 90-ih najveci talog drustva je maltretirao i ubijao i bio u svim prljavim poslovima koje je organizovala drzava. Drzava je bila cela kriminalna, od vrha do reketasa i preprodavaca deviza na ulici. Vrh drzave je 90ih koristio usluge kriminalaca da bi ojacao svoje ekonomske pozicije, da se bore po ratistima za njihovu stvar i da ovde eliminisu one koji im smetaju pod izgovorom borbe za srpstvo. Dacic samo nastavlja metodologiju koju je Milosevic tada radio sa istom ekipom ljudi. Naravno to je dekadentna i anti-socijalna politika koja ce na kraju sve nas i nase drustvo skupo da kosta kao i 90ih.Izgleda da vecina nas jos ne moze da racionalno sagleda proslost, nase mesto u sadasnjosti i vidi nas put u buducnosti.

robion hood

pre 11 godina

Kako smo svi mi pomalo insajderi ili svoko od nas ima nekog insajdera u Srbiji nije cak ni javna tajna da su najveci kriminalci u sprezi sa vlascu, meni samo nije jasno ko je taj kome Dacic uliva poverenje, pa on je pre 13 god. bio desna ruka Slobodana Milosevica!!!

Bojan

pre 11 godina

Jos onomad kada sam bio mali znao sam da treba da idem okolo i da razbijam drugarima ciglom glave, da valjam gudru u osnovnoj skoli i da nastavim da se bahanalisem dalje u srednjoj, ali moji roditelji su me vaspitali da ipak budem COVEK. E pa dragi roditelji vidite da sam mogao lepo da napravim karijeru prvoklasnog UDBASA i druzim se sa ministrima, budem neobrazovano tocilo, a da vozim besna kola i gomilam novac od ilegalno "zasticenih" poslova... SRBIJO MEDJU SLJIVAMA.

Pera, Državna Bezbednost

pre 11 godina

E sad....ako smo ozbiljna država, ako si ozbiljan i odgovoran političar, kakvim se pretdstavljaš - za Premijera,
odmah podnesi ostavku, i javi se u najbližu policijsku stanicu, jer ti je huligan i kriminalac sa dosije-om organizovao muziku, prase, sitne kolače i ko zna šta još za počasiti se ....

Amos

pre 11 godina

Sad je malo jasnije kako takav kriminalac moze uporno ostajati na slobodi - dosta pomaze u kriminalnoj karijeri kad privatno slavis sa predsednikom parlamenta i sa potpredsednikom vlade (i prvim covekom policije).

dark age

pre 11 godina

Dačić i Đukić Dejanović mahnito vrište od neopevane i opevane sreće, oni ne kriju da misle da su upravo dobili mandat da postanu Bogovi na zemlji,
a Građani ćute i samo ih gledaju. Pitaju se ko li je to glasao za ove raspojasane ljude sa bakljama, kad ne poznajemo nikoga ko je glasao za njih.

POBUNA NEVIDLJIVIH

pre 11 godina

Odmah bahato i đonom u glavu, da se zna ko je gazda u Srbiji. Dobar rezultat SPSa je znak da SPaSa nema i da treba početi iseljavanje iz ove tmine.

Кривокапић

pre 11 godina

Овај "навијач" је као вођа му Дачић. Може и за звезду и за партизан само да се учествује у власти.

Piroćanac

pre 11 godina

Aleksandar Vavić u društvu Ivice Dačića?! Ma nemojte :) Da u ovoj zemlji postoje novinari već bi odavno to bilo poznato, budući da je to društvance iz lože stadiona JNA. Fale samo Đura, Tole i Saša Vukadinović, direktor BIA.

Zolja

pre 11 godina

Građani Srbije su svojim glasanjem, ili neglasanjem, dozvolili da se vrate oni protiv kojih smo se borili skoro 20 godina. Ja sam izgubila 2 decenije svog života, i nisam jedina, da bi na mala vrata došli isti na vlast. Bože, neka se ponovi 6. oktobar kako bi konačno Srbiji svanulo. Svi treba da se pomolimo da ljudi postanu svesni i prosebni, kako bi mogli da rasuđuju zdravo.

Beli listic

pre 11 godina

Iz pouzdanih izvora prvi predlog zakona SPS-PUPS-JS POST IZBORNA ĆUTNJA za sve one koji pamte, primenju je se retroaktivnao od 1990 pa do šestog Oktobra ne zna se koje godine.

hah

pre 11 godina

Pa kad smo gori od najgorih. Narodi u Evropi 'ladno skinu vlast koja ih ugnjetava, a mi takvoj vlasti dajemo šta? Još vlasti. Sami smo sebi krivi. I mene je sramota što moj narod nema 2 grama mozga i što se prodaje za kilo šećera. PU

sasa jokic

pre 11 godina

Pa sto se cudite, pa nije moj sef kabineta otisao u diplomatiju kad se otkrilomda je saradjivao samSaricem! Pa nisam ja bio Slobin portparol u najgore vreme za Srbiju! Nisam ja ispracao Luku Bojovica iz Srbije, i nisam nosio kofer pun para da potplacujem savetnika Narodne banke.
E tog coveka je Tadic rehabilitovao zarad oatanka na vlasti, a ovo sada je samo racun!

kimi

pre 11 godina

Ajmo narode, poslovi Dubai, Evropa, Amerika, Kanada... Ima da razbijam posao izvoza mladih i pametnih ljudi. Spasite se ove rupe i nadjite negde bolji i srecniji zivot!

JA=niko&nishta

pre 11 godina

mislim da je svemu ovome upravo kriv DS... Da ih Tadic nije pozvao da podrze proslu vladu, bili bi zbrisani sa politicke scene kao SRS... joooj, sta se ovo desava... Moja deca nece ovde ziveti, idem brate, pa makar i u Afriku... Zbogom

pjovan

pre 11 godina

@odliveni mozak
ne, svi mi u Srbiji smo glupi i nista ne kapiramo, a vi pametni, i verovatno sa nekom kintom u novcaniku, ste izvukli svoje zadnjice pa sad podje...... sa razdaline od nekoliko 1000 kilometara i kao pravi izdanci ovog naroda, slavite jer nam je crkla krava! I ne moras da se pravdas: meni "glupom" je jasno za koga si glasao, verovatno da bi nas gurnuo jos dublje, da bi za neko vreme, kao pravi ljakse, mogao svojom polovnom meckom da se pohvalis po selu...

A poruka za muriju i sudove ?

pre 11 godina

Znacka do znacke znackica kros prostor i kroz vreme
i uvek nova pitanja , i uvek nove seme......

Grobari nema nize od ovoga !

U pamet se!

pre 11 godina

E moj Tadicu.Ako si pametan i ako imas iskreno dobre namere ostacete u opoziciji.A ako opet napravite dogovor sa SPS-om potpisujete svima nam smrtnu presudu ukljucujuci i vas same.Bolje malo u opoziciju,da procistite svoje redove.PA na sledecim izborima da ponudite neke nove ljude i neka nova resenja.

Kiza

pre 11 godina

I sad lepo kad Tadic dozvoli Dacicu da postane premijer, Dacic lepo svog drugara Vavica postavi za ministra policije. Cisto da se stede pare..nek se biju policajci izmedju sebe da se na placaju dnevnice ovim dilejama sa shipke. SRBIJOOOOO ! Huligan na zurci kod ministra policije!!! O cemu mi ovde razgovaramo!!!??

Notts County

pre 11 godina

Ovo je stvarno strašno kakva nam je država i koliko prostakluka od ovog SPS-a možemo ocekivati! Pevaljke,trubaci,mrkonjici,šabani,turbo folk i ovi takozvani navijaci Partizana.Bio sam u subotu na utakmici i upravo zbog takvih na tribinama i ovih ružica,đurica i ostalih klub se spusta na toliko niske grane pustajuci pesmu "a ja imam tugu 5 godina dugu" rukovodeci se upravo onim sto je Zvezda radila godinama.Pa valjda mi imamo svoje pesme u kojima se velica klub a ne proziva niko,ali nekome je u interesu da pusta Brenu i Šekija Turkovica i da tako raspaljuje i onako agresivnu masu na stadionu.Nema ovde normalnog zivota,nikada ova drzava nece biti za Evropske vrednosti dok nam ovakvi kroje sudbinu.Sramota da Mali Sloba i Betoven dobiju ovoliko glasova!

Kraljevčanin

pre 11 godina

Srećan vam narode povratak SPS-ove stare politike propadanja i izumiranja,iseljenja nacije.Bravo za razmišljanje kome će te dati glas!!!Kakav narod takva i vlast.

outsider

pre 11 godina

ma decko je samo bio zaduzen za baklje,nema on veze sa dacicem i sps-om (al za malo)..... a vidi backovica,kad je video trubace ko dete kad vidi s.. zvecku!!!

dejandd

pre 11 godina

bravo Ivice
sta te briga nisi vise ministar policije nego premijer :)
s druge strane u svim strankama ima ovoga
tuzna je politicka scena kod nas

Alex

pre 11 godina

Narode, dao si poverenje Dacicu tako da niko ne moze bez njega. Dobro gledaj sta nas ceka u buducnosti. Kofer, baklje, noz, pistolj,...

Srpkinja

pre 11 godina

Dobro dosli dragi moji u zemlju novog Slobe.Posto je Mali Sloba vec resio da bude Premijer pretpostavljam da ce novi ministar policije biti prosvetljeni dr Dikic sef zandarmerije,ovde se vidi kakav je Dacicev kadar: http://www.youtube.com/watch?v=PbH_ajBMzAA.
Laku noc Srbijo!

veseljko

pre 11 godina

To su oni sto su nam tukli decu sa NARODNOM MILICIJOM(secate se onog momka kada ga bije 20tak policajaca)e sada ce takve kao ALKATRAZ lagano da uvuku kao legalne batinase i ponovo u 90te!OVO JE SRAMNO,JADNO i BEDNO ALI I OCEKIVANO!Samo jos Miru i Marka da vrate i uspeh je kompletan a MI SMO KOMPLETNI IDIOTI!!

milance

pre 11 godina

Ne zna covek sta je vece zlo.. Kako god okrenes Grobari (ove zemlje) vode drzavu, zato me ne cudi zasto smo tu gde smo!
http://www.telegraf.rs/wp-content/uploads/2012/03/tim-politicara-partizan-crvena-zvezda.jpg

Ras

pre 11 godina

Posle ovih izbora...prvi put u zivotu me je sramota drzave u kojoj zivim i naroda sa kojim zivim...jos godina dana faksa i nadam se "out of borders"

retrospektiva

pre 11 godina

Ako me pamćenje dobro služi, i Sloba se svojevremeno družio sa navijačima, cenim da je iz istih razloga. Sram te bilo Dačiću, za sve što si rekao u poslednjih mesec dana i više, a o ovom ne treba ni pričati. Ministar policije... i sad još u poziciji da ucenjuje za mesto premijera. Stvarno neki ljudi ne treba da imaju pravo glasa.

Laza

pre 11 godina

Znaci strasno! Ali to se znalo. Jasno je kako oni nikada ne zavrse u zatvoru. Vucic je prozivao, ako se secate, u skorije vreme, nekog politicara da se sasatajao sa pripadnicima zemunskog klana. Znate koga!
I sta sada? Sigurno je da su mnogi znali ove stvari, ali jos mnogo vise gradjanam iz unutrasnjosti Srbije, nema pravu sliku o svemu tome i zato glasaju za pojedine kandidate, na osnovu vrlo skromnog znanja...

NOVOSADJANIN

pre 11 godina

Srami se srbijo , ceo moj zivot sam bio pononosan sto zivim u srbiji a danas posle ovih glasanja , po prvi put me je srammota sto zivim pored ljudi koji pamte samo 3 dana i zaboravljaju sta je ta partija SPS uradila tokom svih onih godina jos na sve ovo slave izborne rezultate sa ljudima koje su kao hapsili u prpteklih 4 god. SRAMI SE SRBIJO

jadni smo

pre 11 godina

Razocaran sam totalno... Uspostavili su sistem da mogu nekaznjeno da rade bukvalno SVE... Ma BG sindikat je sve lepo opisao u pesmi WELCOME TO SRBIJA ...

istina

pre 11 godina

koja tuzna prica buduceg premijera,u pozadini svira violina.... a na klubskim proslavama sedi sa njima,sad ih ne poznaje... isto ko sto nezna ko je ubio malog Ivana,isto kao sto ih nestiti db i salje na kosovo... tuzna si srbijo,neka ti svira violina...

GS

pre 11 godina

Super! Tako i treba.. Ali mi i dalje nije jasno sta jos treba da se desi da ovaj narod odreaguje. Pogledajte Grcku. Ovi nas unistise pa nas jos i zezaju, a svi nezadovoljni i cute. Mozda progundjaju nesto sebi u bradu. Aman dajte nesto da se uradi serpe, pistaljke, motke, stagod samo dajte da prekinemo ovaj javasluk inace nam nema spasa.....!!!!!

6. oktobar, dan koji se nije desio

pre 11 godina

Ne razumem sta nije jasno narodu? Jesu nasi ''revolucionari'' 5. oktobra obecali da ce darasciste s udbom kao sto su rekli narodu ili da rade sa njom tamo gde je Sloba stao, kao sto su i ucinili?
Ovde su ugovor Vlade sa Fijatom sa zatamnjenim delovima prikazuje u javnosti kao nesto najnormalnije. O cemu mi pricamo kad je narod opet glasao takvu vlast?
Takav narod nema pravo da se buni, jer su legitimitet dali tome, svi koji ste to uradili niste mali, imate preko 18 godina i sad uzivajte.
Juce ste svojim glasom rekli da je to super i da tak otreba.
Pa evo, uzivajte.

NEMANJA

pre 11 godina

Mi izlizasmo tastature a on je pojela cetiri glasacka listica uz jogurt:

http://www.nezavisne.com/novosti/ex-yu/Cetiri-glasacka-listica-pojela-uz-jogurt-140015.html

zoran

pre 11 godina

Zalosno je sve ovo. Lako je Dachicu da pobedi, jer ruku na srce 70% Srbije su slabo edukovani ljudi. Miloshevic je odigrao na istu kartu i dobio. Dachic je njegov uchenik i krece se utabanim stazama. Sloba je imao Arkana, Ivica ima "Alkatraz". Ma, svi zivi znaju da je ta grupa desna ruka policiji. To je sve go kriminalac do kriminalca., a premijer zajedno sa njima slavi.!!!!!!!!!!!!!!!!
Nashu zemlju teshko da bi i FBI i CIA jedva ochistili od shljama.

guska koja je spasla Rim

pre 11 godina

treba uzeti u obzir i to da se Ivica kao ministar policije pokazao veoma uspesnim, pokusao je da zavede neki red i da pohapsi kriminalce
(Veroljub, 7. maj 2012 14:27)

Jedno je sigurno - dzaba ovima sto imaju agencije, dzaba onima sto su eksperti - *On* je velemajstor politickog marketinga, Tomislav Nikolic je trebalo da onaj diplomski polaze kod profesora Dacica (samo, pao bi, razume se, kao i uvek). Ovih 14&kusur % nije dobio SPS, to je Dacicev licni i samo njegov rezultat (dobro, nesto malo i Palma i Krkobabic), svi ostali ministri, ama bas svi, su mu totalna katastrofa i apsolutno neodbranjivi (cast Slavici Djukic Dejanovic, ali, ona je, ipak, samo sedela u izlogu), da je po njima, dobili bi na izborima manje i od Muftije. Ali, eto, profesor Ivica je madjionicarski, hokus-pokus opsenarstvom (da nije ona Leteca Mlada bila nekakav probni let?) uspeo kod naroda potpuno da ponisti utisak, da inducira (pitaj Boga kako) percepciju "SPS, to sam ja (Ivica)", sve onakav kakav je, a onakav kakav je, uspeo je da se predstavi kao Chuck Norris v.2x - on je, licno, uhapsio Al Kaponea i Divljeg Bila Hikoka i dr.Mengelea i Dzeka Trboseka i Josipa Katalinskog Skiju, a upravo ce sada, evo, samo sto nije, scepati i Doktora Mabuzea, Kapetana Kuku i bracu Dalton. Osim toga, ukapirao je da su oni rusofili uleteli debelo u neutralni ofsajd i shvatio da je to sad njemu prilika da podvrisne "SRBIJA, brale (i sele)!", sta god to znacilo... nije bitno sta znaci - znaci glasove. E, pa, dosad mu je sve islo kao u bajci (u pozadini se cuje pesma "Hajdi..."), ali, sad ima velicanstvenu priliku da se ritne i prolije mleko. Snaga SPS-a je cista fikcija, nema njemu pri ruci Djilasa, ili Djelica, ili Sutanovca, pa, ako hocete (ja ne bih, ali, ko me pita), cak ni Vuka Jeremica, da povuce s druge strane, ako na jednoj zaglibi, pa i da eventualno preuzme palicu. Ne, to je samo njegov licni uspeh i njegova licna snaga, koja ce trajati... dok traje. A, evo, vec mu zinulo odostrag, da se, ovako jos nejacak, uvali na najbolje moguce mesto za brz gubitak svih kredita - vec bi da bude premijer, sigurna propast. Srecan put!

dejan

pre 11 godina

moram da priznam lepa bakljada!!! mada koliko ja znam baklje su zabranjene? ako zakon vazi za sve ovi momci bi trebalo u zatvor na tri meseca za paljenje baklke i opste ugrozavanje bezbednosti!!! ili treba izmeniti zakon i legalizovati prodaju i upotrebu baklji!!!!

boki

pre 11 godina

uros misic je osudjen na 10god zato sto je pokusao da ugura baklju u usta zandarmu,,ovaj "alkatraz" na metar od dacica mase sa bakljom i niko ne zna da je tu...svi se prave ludi...ljudi ko je ovde normalan?

potomci Sulje

pre 11 godina

Eto za koga ste glasali mudri narode Srbije. Eto ko je vas prvak. Eto ko ce vas obogaljiti u naredne 4 godine.

Lepo je rekao gosn. Dacic, "svaki narod dobije vlast kakvu zasluzuje"!

Milos

pre 11 godina

Kod (bivseg) ministra policije kriminalci slave se bakljama. A ja se nerviram kad na severu pored mene kreteni pale iste. Ako nista drugo, Dacic je uspeo da na svoju stranu privoli i ekstremne navijace i istaknute gej aktiviste i (S)lobiste. Sjajno

Milan Krstić

pre 11 godina

Pobeda starih snaga...nastavak starih boljki...totalno razočaran u izbore i podložnost reklamama naših gradjana...prljavo je ostalo s prljavim i izgleda da nema pomoči...

Razočarani građanin

pre 11 godina

Prva vest koju sam pročitao danas i već mi je muka.
Dragi moji, glasali smo kako smo glasali juče, i bojim se da će narod opet plaćati cenu svog izbora narednih godina.

a jok ja sam glasao za SPS

pre 11 godina

Svi su nesto kivni kako je SPS dobio toliko glasova. Pa ko je onda glasao za njega? 15% to je svaki sesti, svi se nesto bune svi glasaju isto ako ne i gore nego prosli put.

glasac

pre 11 godina

Sta ste se sada navadili da jadikujete, kao da je juce neko drugi glasao. Pogledajte rezultate izbora u Grckoj pa cete videti kako glasa normalan narod. Izbacuje iz igre sve one koji su Grcku zavili u crno. Imam glas ne za jadikovanje vec za glasanje. Rezultati nasih izbora govore kao da je protekle cetiri godine sve bilo manje-vise OK samo malo da se preraspodele snage i nista vise. Znaci, malo, ali samo malkice, uzmemo Tadicu, damo malo Tomi, malo vise Dacicu i idemo dalje za iste pare. I onda, krivi politicari. Politicari nisu krivi nikada, krivi su oni koji glasaju za njih.

dejan

pre 11 godina

Što se kao svi cudite,pa pamcenje vam je gore od kokoske.Brzo ste zaboravili koferče,kaficu sa Lukom Bojovicem,nagodbu sa Cecom itd.I na kraju kako sam Dačić reče:narod zaslužuje vlast koju izabere.A ja na to mogu samo da dodam - posle izbora nema kajanja

Boban

pre 11 godina

Bravo Narode...kamo mozak?....sada sa ushicenjem iscekujem 21.12.2012. pa da postanemo normalna zemlja....!

p.s. pod pretpostavkom da su drevne Maje u pravu!

Srbija cuti i gleda

pre 11 godina

Ocigledno da su se demokratske snage u Srbiji zamorile i uspavale, ili su iscrpile sav svoj potencijal. Rezultat toga je ova otvorena provokacija Dacica koji se pojavljuje u drustvu nekog kriminalca dok im sviraju Rekvijem za sve nas. Trebalo je zabraniti SPS. Sada je kasno i platicemo konsekvence.

žaba1

pre 11 godina

baš fino, dačiču i ne treba više hapšenja, dovoljno za kampanju. huligani - slobodni ste, do sledećih izbora.
auu, gadna će to biti žaba za gutanje!

petar

pre 11 godina

Нисмо криви што смо простодушни као народ, већ смо идиоти што нас кретени увек направе будалама!
И зато КО НЕ ПАМТИ ИЗНОВА ПРОЖИВЉАВА.
А мој драги срспки народ, нажалост има историјско памћење као кокошке између два храњења.
Вероватно и нисмо за боље.
И зато никада не питајмо за ким звона звоне. То не звоне звона, то звече наше празне главе, празни џепови и оно најтужније - (ис)празне душе.
Од данас наша јадна мајка Србија, добила је нову мантру уместо "Европа нема алтернативу"; нова мантра је "Дачић нема алтернативу"?!
Зато и јесмо волови, само и ту постоје две врсте волова, они који неће јарам и они који и не знају да имају јарам. Очигледно да јарам постаје саставни део нашег фолклора. Плачи вољена земљо!!!

GAGA

pre 11 godina

Dragi navijaci od sada i vi smete da palite baklje na stadionima,ali samo kad proslavljate golove i pobedu svoje ekipe.Sto ste vi gori od ministra policije.Svi dobro znate da je zakon isti za sve.

svedok

pre 11 godina

Jednom mi je prijatelj ispričao da je u jednom restoranu, na večeri, video za istim stolom Vavića i Dačića. Tada nisam verovao, da bi se tadašnji ministar policije izlagao riziku da bude viđen sa ovakvim kriminalcem. Sada, sada sam zanemeo...

Mika

pre 11 godina

Veliki poraz za gradjane Srbije, koji, gle ironije, biraju upravo ovakve likove za svoje vodje - korumpirane koje mafija finansira i koji tu istu mafiju podrzavaju.

tra

pre 11 godina

...a tu je Dragojević,filmski umetnik i od skora Crveni Kmer...kako ološ lako menja dresove...znam naravno da ovo nećete da objavite,nema veze...

NSHC

pre 11 godina

Ovaj čovek je hrabar za medalju,došao ovejani krimos da čestita ministru policije na izbornom uspehu ili je lud ili je sa njim u talu,šta vi mislite?...Ivicu nije sramota ni 5%,zašto???????...mene je sramota da je to moguće da se dogodi čoveku koji je samo 10 min pre toga rekao da bi hteo da bude premijer....Ivica je nahrabriji čovek na svetu,ne zato što se ničeg ne boji već zato što ga ništa nije sramota!

odliveni mozak

pre 11 godina

citam tekst, pa citam komentare, ****te, kakav cirkus!

sto se mene tice, da sam sad u srbiji bilo bi mi 200 puta teze.

jel' iko kapira da bezakonje i kriminalci vladaju srbijom?

Michael Clayton

pre 11 godina

Pa šta se čudite ljudi,morao je neko odgovoran i sa iskustvom da bude zadužen za ovu bakljadu! Ovo je po meni odgovoran postupak ministra policije što je angažovao profesionalca..

milan

pre 11 godina

Ovo je velika sramota, ali to sve govori o politickoj "eliti" u nasoj zemlji. Dacic jeste osvojio 16%, ali sigurno ne na postenje. Postenje je pojam davno zaboravljen kod nasih politicara.
Vodja Alkatraza, kriminalac sa presudom i vise tuzbi i ministar policije u duetu, prosto sam ostao bez reci. Naravno, sve ce ovo vec sutra da se zaboravi, da se poscepaju snimci i video materijali, a krimi radnje da se nastave.

GLUPA SI, Srbijo!

pre 11 godina

A sta za sve ovo kazu penzioneri, buducnost nam Srbije? Pa nemojte molim vas, on je raznosio penzije, kao kulturno popravni rad!
Srbija DOBIJA VLAST KAKVU ZASLUZUJE!

zoran

pre 11 godina

dačiću lepo sruštvo si okupio . bivša predsednice skupštine vama kojoj je pravo i istina na prvom mestu sa kime se radujete i čemu . ali za razliku od ostalih koji su se krili u nekim vilama i gledali kako su im se inevesticije isplatile ovi se nisu toliko krili . ajmo sada da vidimo odakle vam tolike pare da finansirate ovu lakrdiju od kampanja . svi se pozivate na istoriju samo zaboravljate jednu bitnu stvar kada narod ućuti neće vam ni gumene gaće pomoći.

druže luka?

pre 11 godina

Bio zvezdaš, a onda posle 2005-3 postao grobar? Ma neeeeeee, ne radi dečko za DB/UDBU, ma neeeeeeeee...

Jel se sećate Jovana, vođe štrajka iz "Profesionalca"? Kako kaže Todorović: "On je naš čovek, saradnik. Diže pobune gde treba. Ja sam ga inače selio iz preduzeća u preduzeće, majstor je da pobuni radnike."

Romana

pre 11 godina

Pa nemojte tako, zasto da se covek ne raduje i veseli...covek ce da nas zasigurno jase, korumpira i krade jos naredne 4 godine....ko se ne bi tome radovao...izbori bili juce. a za politicare novi zivot od danas.

Vladimir

pre 11 godina

Braco Srbi, dodjite da se izljubimo, doslo vreme da se rastajemo, Bilo je lepo dok je trajalo ali svemu dodje kraj. Zbogom Srbijo, pocivaj u miru!!!

handsinashes

pre 11 godina

dosta više kukumavki. kada ih nismo šestog lepo sve obesili tamo pred skupištinom, sada neka nam udaraju u pleh i bahate se. Objavite komentar, ne vidim ništsa sporno u istom. Lustacija, ali prava, po zasluzi.

Marija

pre 11 godina

O inteligenciji nas kao biraca govori mnogo toga. Preskupe kampanje i obecanja su ocigledno uspela da nas ubede da mi,zapravo,ODLICNO zivimo. Koliko brzo zaboravljamo vidi se po rezultatima. Takodje, mislite li da su glasovi za listu "Nijedan od ponudjenih odgovora", koja udje u parlament stvar izbora ili inteligencije? Smislili ime, poslednji predali listu i eto ih u Skupstini.

Žurkolomac

pre 11 godina

Ovu sliku nije lako opisati normalnim rečima. Da bi ju čovek opisao, morao bi da ima odgovarajucu dozu nadahnuća i da pritom koristi rečenice iz horor i najgorih treš sado-mazo filmova. Mada kada se čovek zagleda malo bolje u sliku dobije se osećaj da gledamo neku skupinu novootkrivenih primata sa neke nepoznate planete. Jer ovakvi primerci teško da se mogu naći još negde na zemljinoj površini...

Peđa

pre 11 godina

@Decko samo radi za sluzbu...
(ernesto, 7. maj 2012 12:55)

Kad je ranjen kod Tašmajdana u urgentni ga je prevezao agent BIA. Navijači Zvezde koje pominje su bili Vladimir Šavija, Dragan Vasić Gaga, Marko Vučković i Peđa Panić. Niko od njih se tada nije bavio bilo kakvim kriminalom osim što su imali navijačke tuče. Ovaj koji je iza njega nije navijač (bio Zvezdaš pa je sad Partizanovac ?!) već je klasičan kriminalac.

marii

pre 11 godina

ma kakvo kaznjavanje, ovo sad su price za malu decu...kobajagi nije znao ko mu se seta iza ledja na proslavi, pa njegov posao je da zna da prepozna sva sumnjiva lica!