Četvrtak, 26.04.2012.

12:49

"Jači smo zbog negativne kampanje"

Lider SNS Tomislav Nikolić izjavio da očekuje laku pobedu otkad je protiv njega krenula negativna kampanja.

Izvor: Tanjug

"Jaèi smo zbog negativne kampanje" IMAGE SOURCE
IMAGE DESCRIPTION

42 Komentari

Sortiraj po:

Pantel

pre 11 godina

Ta prljava kampanja, i to sta je Nikolic nekada izgovorio... To me nije isteralo sa posla, obecalo besplatne akcije i pokralo narod!

vladimir

pre 11 godina

Covek uporno hoce da pobegne od spostvene proslosti i sopstvenih izjava i nije lepo da ga podsecate na to ko je on u stvari.Danas kada se pogleda u ogledalo on vidi fakultetski obrazovanog coveka,evropejca,borca za bolje sutra,spasitelja...Svi vi koji verujete u to i koji ce te glasati za ovog coveka,pogledajte u to isto ogledalo i budite iskreni,makar prema sebi,i kazite sta ste videli.

stevan piksi

pre 11 godina

Sve razumem u kampanjama,ali toliko pljuvanje zaista ne.Ispada da je Nikolic najvece zlo na svetu.Ej.pa nije on napravio toliku nezaposlenost u Srbiji i velike cene i bezbroj dazbina.Ja zanm sta mislim i nece me propaganda ubediti da zivim dobro ako ne zivim.

mrmot i cokolada

pre 11 godina

90-ih sam ziveo bolje nego sad..tzv.demokrate su duze na vlasti nego Slobodan Milosevic i opet nista nisu uradili..sta meni vredi kandidatura kad je i dalje sve korumpirano,kad radim po ceo dan za 15000 dinara a minimalac je 19000? muka mi je od ove kampanje ko je sta rekao 90-ih a sta je rekao juce,uradite nesto za nas..dajte nam radna mesta,plate dostojne zivota..e zato vise verujem Nikolicu jer me Tadic niti bilo ko drugi nije uverio u bolji zivot posle 5.oktobra

ST

pre 11 godina

Novac, mnogo novca, se danas nalazi kod kriminalaca, narko dilera, lopova, tajkuna i raznog ološa...oni mogu sa tolikim novcem da podmite koga hoća, da finansiraju partije, dovedu ih na vlast i tako se zaštite(svoje kriminalne poslove) od zatvora i oduzimanje imovine stečene kriminalom...to je svakom poštenom građaninu Srbije poznata stvar. Ono što je najgore je to da neke partije to čak i ne kriju(što je katastrofa), već javno brane te likove-kriminalce, primaju ih u svoje partije, brane ih na sudu, najavljuju da će ih sve osloboditi optužbe i krivičnog gonjenje ako oni dođu na vlast, da će posmenjivati sve načelnike policije, sudije i tužioce koji progone kriminalce i postaviti svoje ljude...a, ovamo, se, kao, zalažu(lažno) protiv kriminala i korupcije - to je katastrofa. Međutim, ono što je gore od ovoga je to da pošteni i siromašni građani glasaju za ,,advokate kriminalaca, mafije, tajkuna, lopova...'', jer oni, bez obzira što imaju mnogo novca, ne bi mogli da dođu na vlast bez glasova poštenih i siromašnih građana. Prema tome, dobro razmislite koga podržavate!

klenga

pre 11 godina

svi oni koji kažu:tomu nepravedno napadaju-ili su klinci(ne znaju istoroju njegovih štetočinstava) ili su mazohisti željni patnji,bola,suza i krvi koje su nam doneli on i njegovi mentori devedesetih godina...

vesna

pre 11 godina

Baš je tako kako kaže Tomislav Nikolić! Sve ove negativne stvari koje Ds plasira javnosti protiv Nikolića, samo loše utiču na njihov rejting! Demokrate, kao stranka koja je tolike godine na vlasti, nebi sebi smela da dozvoli spuštanje na takav nivo! Toma je za njih gospodin i zbog toga ima moju podršku od srca.

Rajko

pre 11 godina

Negativna kampanja nikom nije donela dobro. Ako nemaš šta da ponudiš, kao demokrate ovog puta, negativna kampanja ti samo odmaže.

Tole zivi svoj zivot

pre 11 godina

Sama cinjenica da ne prodje dan, sat, da nema ni jednog jedinog intervjua u kome ovi ocajnici ne krenu u zestok napad na naprednjake, govori sama za sebe. Toliko su u panicnom strahu koji prerasta u fobiju, naravno, imaju razloga i da budu u toj situaciji. Napadima na naprednjake pokazuju koliko su slabi, koliko su izgubili poverenje u birackom telu, a nadasve koliko lose su radili svih ovih godina. Ocekujem naravno pobedu naprednjaka.

ljubica

pre 11 godina

DS bi trebalo u svojoj kampanji da pokazuje sta je ona obecavala i na drugog paralelnoj strani sta je uradila. Za nase tesko stanje nisu odgovorne reci Tomislava Nikolica vec dela demokratske stranke.

dača87

pre 11 godina

"Lider SNS Tomislav Nikolić izjavio da očekuje laku pobedu otkad je protiv njega krenula negativna kampanja." Tako će i biti narod hoće da čuje kakv je plan stranke koja će doći na vlast a ne da čuje pljuvanje. Narod od pljuvanja nema ništa. Tomo stanovnici Srbije su uz tebe!

Milan

pre 11 godina

Nego reči ti nama Nikoliću, gde si ti završio fakultet..ali nemoj da lagis nije lepo! Nije sramota biti ni ono što zapravo jesi..

Veljko

pre 11 godina

Istina je. građani ne vole nepravdu. Čim osete da nekog bez razloga napadaju, staće uz njega. ja sam prelomio, glasam za Nikolića.

Dx

pre 11 godina

Bas sam se sinoc sa nekim drustvom slozio da najnegativniji uticaj na popularnost SNS imaju sami naprednjaci..falcifikovane diplome, goscenje promotera agresije na nasu zamlju....

Mirče

pre 11 godina

Hvala demokrate! Otvorile ste mi oči za koga da glasa. Nekog koga vi tako sistematski napadate, mora da mnooogo vredi. Glasaću za Nikolića-

diplomac

pre 11 godina

šta je po nikoliću "negativna" kampanja? kletve upućene tadiću i porodici sa skupštinske govornice (nešto najogavnije što se moglo čuti), kojih se nikada nije javno odrekao, falsifikovanje sopstvene biografije i kvalifikacija, enormno bogaćenje sopstvene porodice, laži koje kreiraju on i njegov tim....
ako to ovaj narod toleriše i nagrađuje glasovima, onda mu nema spasa.

Siniša

pre 11 godina

Evo ga opet se pravda, jedan dan zabrlja, drugi dan se pravda...nisam to rekao, pogrešno ste me razumeli...pa čoveče uozbilji se već jednom, ti se kandiduješ za predsednika Srbije, a ne za predsednika mesne zajednice u nekom zabačenom selu...ne daj Bože da on bude predsednik, pa to bi bio cirkus...

Ratko

pre 11 godina

Muka mi je od svih i od naprednjaka i od svih. Ali ovo što gledam zadnjih dana, gde me demokrate podsećaju šta je on pričao kao da ja ne znam šta je pričao, a Tadić kao najveće uspehe iznosi status kandidata i reformisano pravosudje gde ni jednu reč nije rekao o standardu, sve to me tera da glasam za Nikolića. Pa bre niste ni vi iz DS-a bogom dani, ima da budete kažnjeni jer niste radili dobro!

mama kaže da sam lep

pre 11 godina

Ako je čika Bogi zaista kriv kako tvrde, zašto nije uhapšen 2004. godine, pre nego što je pozvao svoje birače da glasaju za Tadića? Već odavno ne verujem u pravdu u Srbiji, jer mnogo njih je posle 5. oktobra otkupilo svoju slobodu državnim parama, počev od Gorana Matića, Ivana Markovića pa sve do Ivice Dačića...Licemerje demokrata na kvadrat!

Vlada

pre 11 godina

Tomo, da se razumemo. NIJE negativna kampanja citirati Vase reci, jer ste ih VI izgovorili. NIJE negativna kampanja pitati vas za to gde ste i kada stekli diplomu mastera ekonomije, koju ste sami naveli da imate. NIJE negativna kampanja isticati ISTINU da je Karic pod optuzbama u Srbiji, a Vas koalicioni partner. NIJE negativna kampanja prezentovati slike Vaseg cirkusa od strajka gladju, jer ste ga licno organizovali. Nista od toga NIJE negativna kampanja. Negativna kampanja bi bila kad bi neko pricao neistine o Vama. Pricati ISTINU NIJE negativna kampanja!

Mare

pre 11 godina

Verovatno bih i glasao za neku od stranaka demokratske opcije, ali nakon ove gadne negativne kampanje koju vode, koja je gora čak i od najcrnjih radikalskih kampanja i slogana, ne pada mi na pamet da glas dam niti jednima niti drugima... Poništavam listić!!!

Max

pre 11 godina

Jači ste da naivni veruju u vaše našminkano lice i topli glas iz spotova. Platite još nekom ameru 300000 USD da vas savetuje dok mi gladujemo i umiremo od raka izavanog uranijumom tih istih ljudi.

Kratko i jasno SRAMOTA, sakrite se iza ušiju i ćutite. toliko od mene.

vladica

pre 11 godina

Ni kakve negativne kampanje me ne mogu pokolebati za koga da glasam, jer i ja kao i svi gradjani ove zemlje vidimo i znamo kako nam je bilo i kako nam je sada, a znamo i kako zelimo da nam bude.

ceca

pre 11 godina

Ovo je stvarno smešno čime se služi dosadašnja vlast u svojm predizbornom programu.Do sada su naprednjaci po kozna koji put demantovali njihove lažne optužbe.Da li su oni ikada uspeli da demantuju opoziciju.Ne!Jasno je na čijoj strani je pravda!

jovan24

pre 11 godina

Toma ne pljuje po svojim protivnicima on samo kaže ono što su oni obećali a nisu ostvarli. Dok protivnici izmišljaju raznorazne ne istinite priče.

iznogud011

pre 11 godina

Lider naprednjaka tvrdi da aktuelna vlast negativnom kampanjom “upada u zamku”, jer, kako napominje, on veoma lako može da dokaže da to što oni govore nije istina.

Joooooojjjjjjjj, Tooommmmmoooo, pa to cekamo vec mesec dana, ali nigde ne vidimo te dokaze....ajd pokazi , pa uzmi jos 100.000 glasova...ajd cekamo..samo pozuri..
Pa sam znas sta je to 100.000 glasova?? Pa za toliko i nesto vise si prosli put izgubio...

Goran

pre 11 godina

Pravi sazreli srpski politicar koji je promenio svest i partiju,dokle vise da ga bolesni Voja navija kao igracku. Covek koji postuje USTAV Srbije postuje i narod koji ce ga glasati. Ove montaze na TV od strane DS pokazuju koliko se boje SNS. Svako treba da se boji svojih losih dela bez obzira kojoj partiji pripadao.

Žaki

pre 11 godina

Ne može "Istina" da bude "negativna kampanja"!! Bezobrazluk je to tako tumačiti i izjednačavati sa lažima koje su mnogi u stanju da izgovore! Kada bih ja rekao: "Toma je kupio spejs šatl od naših para" ili "video sam da Toma šmrče prah" - to bi bila negativna kampanja jer bih lagao. Ali ako kažem Istinu - to nije negativna kampanja!! Laži su ono što je negativno a Istina je svetinja! Bar to bi pravoslavni Toma trebalo da zna!? Da li su tačni,..da li su činjenice, svi oni navodi koje je Toma svojevremeno izgovorio? Jesu! Pa to onda nije negativna kampanja jer je negativna samo izgovorena laž! Istina je svetinja jer Bog je Istina! Ko god se sa Istinom kači i poigrava - ima veliki problem.

Mirče

pre 11 godina

Hvala demokrate! Otvorile ste mi oči za koga da glasa. Nekog koga vi tako sistematski napadate, mora da mnooogo vredi. Glasaću za Nikolića-

Ratko

pre 11 godina

Muka mi je od svih i od naprednjaka i od svih. Ali ovo što gledam zadnjih dana, gde me demokrate podsećaju šta je on pričao kao da ja ne znam šta je pričao, a Tadić kao najveće uspehe iznosi status kandidata i reformisano pravosudje gde ni jednu reč nije rekao o standardu, sve to me tera da glasam za Nikolića. Pa bre niste ni vi iz DS-a bogom dani, ima da budete kažnjeni jer niste radili dobro!

Vlada

pre 11 godina

Tomo, da se razumemo. NIJE negativna kampanja citirati Vase reci, jer ste ih VI izgovorili. NIJE negativna kampanja pitati vas za to gde ste i kada stekli diplomu mastera ekonomije, koju ste sami naveli da imate. NIJE negativna kampanja isticati ISTINU da je Karic pod optuzbama u Srbiji, a Vas koalicioni partner. NIJE negativna kampanja prezentovati slike Vaseg cirkusa od strajka gladju, jer ste ga licno organizovali. Nista od toga NIJE negativna kampanja. Negativna kampanja bi bila kad bi neko pricao neistine o Vama. Pricati ISTINU NIJE negativna kampanja!

Rajko

pre 11 godina

Negativna kampanja nikom nije donela dobro. Ako nemaš šta da ponudiš, kao demokrate ovog puta, negativna kampanja ti samo odmaže.

ljubica

pre 11 godina

DS bi trebalo u svojoj kampanji da pokazuje sta je ona obecavala i na drugog paralelnoj strani sta je uradila. Za nase tesko stanje nisu odgovorne reci Tomislava Nikolica vec dela demokratske stranke.

Dx

pre 11 godina

Bas sam se sinoc sa nekim drustvom slozio da najnegativniji uticaj na popularnost SNS imaju sami naprednjaci..falcifikovane diplome, goscenje promotera agresije na nasu zamlju....

Veljko

pre 11 godina

Istina je. građani ne vole nepravdu. Čim osete da nekog bez razloga napadaju, staće uz njega. ja sam prelomio, glasam za Nikolića.

Tole zivi svoj zivot

pre 11 godina

Sama cinjenica da ne prodje dan, sat, da nema ni jednog jedinog intervjua u kome ovi ocajnici ne krenu u zestok napad na naprednjake, govori sama za sebe. Toliko su u panicnom strahu koji prerasta u fobiju, naravno, imaju razloga i da budu u toj situaciji. Napadima na naprednjake pokazuju koliko su slabi, koliko su izgubili poverenje u birackom telu, a nadasve koliko lose su radili svih ovih godina. Ocekujem naravno pobedu naprednjaka.

ceca

pre 11 godina

Ovo je stvarno smešno čime se služi dosadašnja vlast u svojm predizbornom programu.Do sada su naprednjaci po kozna koji put demantovali njihove lažne optužbe.Da li su oni ikada uspeli da demantuju opoziciju.Ne!Jasno je na čijoj strani je pravda!

mama kaže da sam lep

pre 11 godina

Ako je čika Bogi zaista kriv kako tvrde, zašto nije uhapšen 2004. godine, pre nego što je pozvao svoje birače da glasaju za Tadića? Već odavno ne verujem u pravdu u Srbiji, jer mnogo njih je posle 5. oktobra otkupilo svoju slobodu državnim parama, počev od Gorana Matića, Ivana Markovića pa sve do Ivice Dačića...Licemerje demokrata na kvadrat!

mrmot i cokolada

pre 11 godina

90-ih sam ziveo bolje nego sad..tzv.demokrate su duze na vlasti nego Slobodan Milosevic i opet nista nisu uradili..sta meni vredi kandidatura kad je i dalje sve korumpirano,kad radim po ceo dan za 15000 dinara a minimalac je 19000? muka mi je od ove kampanje ko je sta rekao 90-ih a sta je rekao juce,uradite nesto za nas..dajte nam radna mesta,plate dostojne zivota..e zato vise verujem Nikolicu jer me Tadic niti bilo ko drugi nije uverio u bolji zivot posle 5.oktobra

vesna

pre 11 godina

Baš je tako kako kaže Tomislav Nikolić! Sve ove negativne stvari koje Ds plasira javnosti protiv Nikolića, samo loše utiču na njihov rejting! Demokrate, kao stranka koja je tolike godine na vlasti, nebi sebi smela da dozvoli spuštanje na takav nivo! Toma je za njih gospodin i zbog toga ima moju podršku od srca.

dača87

pre 11 godina

"Lider SNS Tomislav Nikolić izjavio da očekuje laku pobedu otkad je protiv njega krenula negativna kampanja." Tako će i biti narod hoće da čuje kakv je plan stranke koja će doći na vlast a ne da čuje pljuvanje. Narod od pljuvanja nema ništa. Tomo stanovnici Srbije su uz tebe!

Goran

pre 11 godina

Pravi sazreli srpski politicar koji je promenio svest i partiju,dokle vise da ga bolesni Voja navija kao igracku. Covek koji postuje USTAV Srbije postuje i narod koji ce ga glasati. Ove montaze na TV od strane DS pokazuju koliko se boje SNS. Svako treba da se boji svojih losih dela bez obzira kojoj partiji pripadao.

vladica

pre 11 godina

Ni kakve negativne kampanje me ne mogu pokolebati za koga da glasam, jer i ja kao i svi gradjani ove zemlje vidimo i znamo kako nam je bilo i kako nam je sada, a znamo i kako zelimo da nam bude.

jovan24

pre 11 godina

Toma ne pljuje po svojim protivnicima on samo kaže ono što su oni obećali a nisu ostvarli. Dok protivnici izmišljaju raznorazne ne istinite priče.

diplomac

pre 11 godina

šta je po nikoliću "negativna" kampanja? kletve upućene tadiću i porodici sa skupštinske govornice (nešto najogavnije što se moglo čuti), kojih se nikada nije javno odrekao, falsifikovanje sopstvene biografije i kvalifikacija, enormno bogaćenje sopstvene porodice, laži koje kreiraju on i njegov tim....
ako to ovaj narod toleriše i nagrađuje glasovima, onda mu nema spasa.

Mare

pre 11 godina

Verovatno bih i glasao za neku od stranaka demokratske opcije, ali nakon ove gadne negativne kampanje koju vode, koja je gora čak i od najcrnjih radikalskih kampanja i slogana, ne pada mi na pamet da glas dam niti jednima niti drugima... Poništavam listić!!!

Siniša

pre 11 godina

Evo ga opet se pravda, jedan dan zabrlja, drugi dan se pravda...nisam to rekao, pogrešno ste me razumeli...pa čoveče uozbilji se već jednom, ti se kandiduješ za predsednika Srbije, a ne za predsednika mesne zajednice u nekom zabačenom selu...ne daj Bože da on bude predsednik, pa to bi bio cirkus...

ST

pre 11 godina

Novac, mnogo novca, se danas nalazi kod kriminalaca, narko dilera, lopova, tajkuna i raznog ološa...oni mogu sa tolikim novcem da podmite koga hoća, da finansiraju partije, dovedu ih na vlast i tako se zaštite(svoje kriminalne poslove) od zatvora i oduzimanje imovine stečene kriminalom...to je svakom poštenom građaninu Srbije poznata stvar. Ono što je najgore je to da neke partije to čak i ne kriju(što je katastrofa), već javno brane te likove-kriminalce, primaju ih u svoje partije, brane ih na sudu, najavljuju da će ih sve osloboditi optužbe i krivičnog gonjenje ako oni dođu na vlast, da će posmenjivati sve načelnike policije, sudije i tužioce koji progone kriminalce i postaviti svoje ljude...a, ovamo, se, kao, zalažu(lažno) protiv kriminala i korupcije - to je katastrofa. Međutim, ono što je gore od ovoga je to da pošteni i siromašni građani glasaju za ,,advokate kriminalaca, mafije, tajkuna, lopova...'', jer oni, bez obzira što imaju mnogo novca, ne bi mogli da dođu na vlast bez glasova poštenih i siromašnih građana. Prema tome, dobro razmislite koga podržavate!

Max

pre 11 godina

Jači ste da naivni veruju u vaše našminkano lice i topli glas iz spotova. Platite još nekom ameru 300000 USD da vas savetuje dok mi gladujemo i umiremo od raka izavanog uranijumom tih istih ljudi.

Kratko i jasno SRAMOTA, sakrite se iza ušiju i ćutite. toliko od mene.

iznogud011

pre 11 godina

Lider naprednjaka tvrdi da aktuelna vlast negativnom kampanjom “upada u zamku”, jer, kako napominje, on veoma lako može da dokaže da to što oni govore nije istina.

Joooooojjjjjjjj, Tooommmmmoooo, pa to cekamo vec mesec dana, ali nigde ne vidimo te dokaze....ajd pokazi , pa uzmi jos 100.000 glasova...ajd cekamo..samo pozuri..
Pa sam znas sta je to 100.000 glasova?? Pa za toliko i nesto vise si prosli put izgubio...

Žaki

pre 11 godina

Ne može "Istina" da bude "negativna kampanja"!! Bezobrazluk je to tako tumačiti i izjednačavati sa lažima koje su mnogi u stanju da izgovore! Kada bih ja rekao: "Toma je kupio spejs šatl od naših para" ili "video sam da Toma šmrče prah" - to bi bila negativna kampanja jer bih lagao. Ali ako kažem Istinu - to nije negativna kampanja!! Laži su ono što je negativno a Istina je svetinja! Bar to bi pravoslavni Toma trebalo da zna!? Da li su tačni,..da li su činjenice, svi oni navodi koje je Toma svojevremeno izgovorio? Jesu! Pa to onda nije negativna kampanja jer je negativna samo izgovorena laž! Istina je svetinja jer Bog je Istina! Ko god se sa Istinom kači i poigrava - ima veliki problem.

Milan

pre 11 godina

Nego reči ti nama Nikoliću, gde si ti završio fakultet..ali nemoj da lagis nije lepo! Nije sramota biti ni ono što zapravo jesi..

stevan piksi

pre 11 godina

Sve razumem u kampanjama,ali toliko pljuvanje zaista ne.Ispada da je Nikolic najvece zlo na svetu.Ej.pa nije on napravio toliku nezaposlenost u Srbiji i velike cene i bezbroj dazbina.Ja zanm sta mislim i nece me propaganda ubediti da zivim dobro ako ne zivim.

vladimir

pre 11 godina

Covek uporno hoce da pobegne od spostvene proslosti i sopstvenih izjava i nije lepo da ga podsecate na to ko je on u stvari.Danas kada se pogleda u ogledalo on vidi fakultetski obrazovanog coveka,evropejca,borca za bolje sutra,spasitelja...Svi vi koji verujete u to i koji ce te glasati za ovog coveka,pogledajte u to isto ogledalo i budite iskreni,makar prema sebi,i kazite sta ste videli.

klenga

pre 11 godina

svi oni koji kažu:tomu nepravedno napadaju-ili su klinci(ne znaju istoroju njegovih štetočinstava) ili su mazohisti željni patnji,bola,suza i krvi koje su nam doneli on i njegovi mentori devedesetih godina...

Pantel

pre 11 godina

Ta prljava kampanja, i to sta je Nikolic nekada izgovorio... To me nije isteralo sa posla, obecalo besplatne akcije i pokralo narod!

Dx

pre 11 godina

Bas sam se sinoc sa nekim drustvom slozio da najnegativniji uticaj na popularnost SNS imaju sami naprednjaci..falcifikovane diplome, goscenje promotera agresije na nasu zamlju....

Vlada

pre 11 godina

Tomo, da se razumemo. NIJE negativna kampanja citirati Vase reci, jer ste ih VI izgovorili. NIJE negativna kampanja pitati vas za to gde ste i kada stekli diplomu mastera ekonomije, koju ste sami naveli da imate. NIJE negativna kampanja isticati ISTINU da je Karic pod optuzbama u Srbiji, a Vas koalicioni partner. NIJE negativna kampanja prezentovati slike Vaseg cirkusa od strajka gladju, jer ste ga licno organizovali. Nista od toga NIJE negativna kampanja. Negativna kampanja bi bila kad bi neko pricao neistine o Vama. Pricati ISTINU NIJE negativna kampanja!

Mirče

pre 11 godina

Hvala demokrate! Otvorile ste mi oči za koga da glasa. Nekog koga vi tako sistematski napadate, mora da mnooogo vredi. Glasaću za Nikolića-

diplomac

pre 11 godina

šta je po nikoliću "negativna" kampanja? kletve upućene tadiću i porodici sa skupštinske govornice (nešto najogavnije što se moglo čuti), kojih se nikada nije javno odrekao, falsifikovanje sopstvene biografije i kvalifikacija, enormno bogaćenje sopstvene porodice, laži koje kreiraju on i njegov tim....
ako to ovaj narod toleriše i nagrađuje glasovima, onda mu nema spasa.

Max

pre 11 godina

Jači ste da naivni veruju u vaše našminkano lice i topli glas iz spotova. Platite još nekom ameru 300000 USD da vas savetuje dok mi gladujemo i umiremo od raka izavanog uranijumom tih istih ljudi.

Kratko i jasno SRAMOTA, sakrite se iza ušiju i ćutite. toliko od mene.

Mare

pre 11 godina

Verovatno bih i glasao za neku od stranaka demokratske opcije, ali nakon ove gadne negativne kampanje koju vode, koja je gora čak i od najcrnjih radikalskih kampanja i slogana, ne pada mi na pamet da glas dam niti jednima niti drugima... Poništavam listić!!!

Milan

pre 11 godina

Nego reči ti nama Nikoliću, gde si ti završio fakultet..ali nemoj da lagis nije lepo! Nije sramota biti ni ono što zapravo jesi..

iznogud011

pre 11 godina

Lider naprednjaka tvrdi da aktuelna vlast negativnom kampanjom “upada u zamku”, jer, kako napominje, on veoma lako može da dokaže da to što oni govore nije istina.

Joooooojjjjjjjj, Tooommmmmoooo, pa to cekamo vec mesec dana, ali nigde ne vidimo te dokaze....ajd pokazi , pa uzmi jos 100.000 glasova...ajd cekamo..samo pozuri..
Pa sam znas sta je to 100.000 glasova?? Pa za toliko i nesto vise si prosli put izgubio...

Ratko

pre 11 godina

Muka mi je od svih i od naprednjaka i od svih. Ali ovo što gledam zadnjih dana, gde me demokrate podsećaju šta je on pričao kao da ja ne znam šta je pričao, a Tadić kao najveće uspehe iznosi status kandidata i reformisano pravosudje gde ni jednu reč nije rekao o standardu, sve to me tera da glasam za Nikolića. Pa bre niste ni vi iz DS-a bogom dani, ima da budete kažnjeni jer niste radili dobro!

Žaki

pre 11 godina

Ne može "Istina" da bude "negativna kampanja"!! Bezobrazluk je to tako tumačiti i izjednačavati sa lažima koje su mnogi u stanju da izgovore! Kada bih ja rekao: "Toma je kupio spejs šatl od naših para" ili "video sam da Toma šmrče prah" - to bi bila negativna kampanja jer bih lagao. Ali ako kažem Istinu - to nije negativna kampanja!! Laži su ono što je negativno a Istina je svetinja! Bar to bi pravoslavni Toma trebalo da zna!? Da li su tačni,..da li su činjenice, svi oni navodi koje je Toma svojevremeno izgovorio? Jesu! Pa to onda nije negativna kampanja jer je negativna samo izgovorena laž! Istina je svetinja jer Bog je Istina! Ko god se sa Istinom kači i poigrava - ima veliki problem.

Siniša

pre 11 godina

Evo ga opet se pravda, jedan dan zabrlja, drugi dan se pravda...nisam to rekao, pogrešno ste me razumeli...pa čoveče uozbilji se već jednom, ti se kandiduješ za predsednika Srbije, a ne za predsednika mesne zajednice u nekom zabačenom selu...ne daj Bože da on bude predsednik, pa to bi bio cirkus...

klenga

pre 11 godina

svi oni koji kažu:tomu nepravedno napadaju-ili su klinci(ne znaju istoroju njegovih štetočinstava) ili su mazohisti željni patnji,bola,suza i krvi koje su nam doneli on i njegovi mentori devedesetih godina...

Goran

pre 11 godina

Pravi sazreli srpski politicar koji je promenio svest i partiju,dokle vise da ga bolesni Voja navija kao igracku. Covek koji postuje USTAV Srbije postuje i narod koji ce ga glasati. Ove montaze na TV od strane DS pokazuju koliko se boje SNS. Svako treba da se boji svojih losih dela bez obzira kojoj partiji pripadao.

vesna

pre 11 godina

Baš je tako kako kaže Tomislav Nikolić! Sve ove negativne stvari koje Ds plasira javnosti protiv Nikolića, samo loše utiču na njihov rejting! Demokrate, kao stranka koja je tolike godine na vlasti, nebi sebi smela da dozvoli spuštanje na takav nivo! Toma je za njih gospodin i zbog toga ima moju podršku od srca.

ceca

pre 11 godina

Ovo je stvarno smešno čime se služi dosadašnja vlast u svojm predizbornom programu.Do sada su naprednjaci po kozna koji put demantovali njihove lažne optužbe.Da li su oni ikada uspeli da demantuju opoziciju.Ne!Jasno je na čijoj strani je pravda!

jovan24

pre 11 godina

Toma ne pljuje po svojim protivnicima on samo kaže ono što su oni obećali a nisu ostvarli. Dok protivnici izmišljaju raznorazne ne istinite priče.

Veljko

pre 11 godina

Istina je. građani ne vole nepravdu. Čim osete da nekog bez razloga napadaju, staće uz njega. ja sam prelomio, glasam za Nikolića.

dača87

pre 11 godina

"Lider SNS Tomislav Nikolić izjavio da očekuje laku pobedu otkad je protiv njega krenula negativna kampanja." Tako će i biti narod hoće da čuje kakv je plan stranke koja će doći na vlast a ne da čuje pljuvanje. Narod od pljuvanja nema ništa. Tomo stanovnici Srbije su uz tebe!

Rajko

pre 11 godina

Negativna kampanja nikom nije donela dobro. Ako nemaš šta da ponudiš, kao demokrate ovog puta, negativna kampanja ti samo odmaže.

mrmot i cokolada

pre 11 godina

90-ih sam ziveo bolje nego sad..tzv.demokrate su duze na vlasti nego Slobodan Milosevic i opet nista nisu uradili..sta meni vredi kandidatura kad je i dalje sve korumpirano,kad radim po ceo dan za 15000 dinara a minimalac je 19000? muka mi je od ove kampanje ko je sta rekao 90-ih a sta je rekao juce,uradite nesto za nas..dajte nam radna mesta,plate dostojne zivota..e zato vise verujem Nikolicu jer me Tadic niti bilo ko drugi nije uverio u bolji zivot posle 5.oktobra

Tole zivi svoj zivot

pre 11 godina

Sama cinjenica da ne prodje dan, sat, da nema ni jednog jedinog intervjua u kome ovi ocajnici ne krenu u zestok napad na naprednjake, govori sama za sebe. Toliko su u panicnom strahu koji prerasta u fobiju, naravno, imaju razloga i da budu u toj situaciji. Napadima na naprednjake pokazuju koliko su slabi, koliko su izgubili poverenje u birackom telu, a nadasve koliko lose su radili svih ovih godina. Ocekujem naravno pobedu naprednjaka.

ljubica

pre 11 godina

DS bi trebalo u svojoj kampanji da pokazuje sta je ona obecavala i na drugog paralelnoj strani sta je uradila. Za nase tesko stanje nisu odgovorne reci Tomislava Nikolica vec dela demokratske stranke.

vladica

pre 11 godina

Ni kakve negativne kampanje me ne mogu pokolebati za koga da glasam, jer i ja kao i svi gradjani ove zemlje vidimo i znamo kako nam je bilo i kako nam je sada, a znamo i kako zelimo da nam bude.

mama kaže da sam lep

pre 11 godina

Ako je čika Bogi zaista kriv kako tvrde, zašto nije uhapšen 2004. godine, pre nego što je pozvao svoje birače da glasaju za Tadića? Već odavno ne verujem u pravdu u Srbiji, jer mnogo njih je posle 5. oktobra otkupilo svoju slobodu državnim parama, počev od Gorana Matića, Ivana Markovića pa sve do Ivice Dačića...Licemerje demokrata na kvadrat!

ST

pre 11 godina

Novac, mnogo novca, se danas nalazi kod kriminalaca, narko dilera, lopova, tajkuna i raznog ološa...oni mogu sa tolikim novcem da podmite koga hoća, da finansiraju partije, dovedu ih na vlast i tako se zaštite(svoje kriminalne poslove) od zatvora i oduzimanje imovine stečene kriminalom...to je svakom poštenom građaninu Srbije poznata stvar. Ono što je najgore je to da neke partije to čak i ne kriju(što je katastrofa), već javno brane te likove-kriminalce, primaju ih u svoje partije, brane ih na sudu, najavljuju da će ih sve osloboditi optužbe i krivičnog gonjenje ako oni dođu na vlast, da će posmenjivati sve načelnike policije, sudije i tužioce koji progone kriminalce i postaviti svoje ljude...a, ovamo, se, kao, zalažu(lažno) protiv kriminala i korupcije - to je katastrofa. Međutim, ono što je gore od ovoga je to da pošteni i siromašni građani glasaju za ,,advokate kriminalaca, mafije, tajkuna, lopova...'', jer oni, bez obzira što imaju mnogo novca, ne bi mogli da dođu na vlast bez glasova poštenih i siromašnih građana. Prema tome, dobro razmislite koga podržavate!

stevan piksi

pre 11 godina

Sve razumem u kampanjama,ali toliko pljuvanje zaista ne.Ispada da je Nikolic najvece zlo na svetu.Ej.pa nije on napravio toliku nezaposlenost u Srbiji i velike cene i bezbroj dazbina.Ja zanm sta mislim i nece me propaganda ubediti da zivim dobro ako ne zivim.

vladimir

pre 11 godina

Covek uporno hoce da pobegne od spostvene proslosti i sopstvenih izjava i nije lepo da ga podsecate na to ko je on u stvari.Danas kada se pogleda u ogledalo on vidi fakultetski obrazovanog coveka,evropejca,borca za bolje sutra,spasitelja...Svi vi koji verujete u to i koji ce te glasati za ovog coveka,pogledajte u to isto ogledalo i budite iskreni,makar prema sebi,i kazite sta ste videli.

Pantel

pre 11 godina

Ta prljava kampanja, i to sta je Nikolic nekada izgovorio... To me nije isteralo sa posla, obecalo besplatne akcije i pokralo narod!