Prokuplje: Najviše mandata DS-u

Opštinska izborna komisija u Prokuplju saopštila je, nakon ponovljenog glasanja na jednom biračkom mestu, konačne rezultate lokalnih izbora, prema kojima će Demokratska stranka pojedinačno imati najviše odbornika. Na osnovu saopštenih rezultata, demokrate imaju 20 mandata, dok će radikali imati 17 odbornika.

Izvor: Beta

Četvrtak, 29.05.2008.

14:37

Default images

G17 plus osvojila je šest, SPS pet, DSS četiri i koalicija NS-SPO tri odbornička mesta. SRS je danas najavila vladajuću koaliciju u kojoj će, pored radikala, biti DSS i koalicija okupljena oko SPS, kao i NS i SPO.

Međutim, predsednik Opštinskog odbora SRS u Prokuplju Zoran Petrović naveo je da sve zavisi od toga kako će se formirati vlast na republičkom nivou.

"Što se radikala tiče, mi smo spremni na svaki kompromis, pa čak da nekom od budućih koalicionih partnera prepustimo i mesto predsednika opštine, kao i druge važne funkcije u lokalnoj vlasti", naveo je Petrović.

Nakon ponovljenog glasanja na jednom biračkom mestu u lokalni parlament ušla je i koalicija NS-SPO.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

Komentari 0

Pogledaj komentare

0 Komentari

Možda vas zanima

Podeli: