Večer: Povoljno za Makedoniju

Makedonski dnevnik "Večer" na naslovnoj strani piše da je pobeda Borisa Tadića "dobra vest za region, posebno za Makedoniju".

Izvor: B92

Utorak, 13.05.2008.

17:20

Default images

"Makedonska vlada može imati lakšu saradnju sa proevropski orijentisanim partijama oko Tadića nego sa vladom sastavljenom od Nikolićevih radikala. Sve zavisi od odluke socijalista", navodi se u tekstu.

Pod naslovom "Tadić je pobedio ali neizvesno je da li će sastaviti vladu", list navodi da je "Boris Tadić pojedinačan pobednik, ali i pored pobede, Tadić ne može lako da sastavi vladu. Da bi je sastavio moraće da ide u široku koaliciju u koju treba da pozove i socijaliste".

"Ko će pobediti u sastavljanju vlade videće se do kraja ove nedelje ili u toku iduće, a ako nema odgovora Srbija će se suočiti sa novim izborima", piše "Večer".

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

Komentari 0

Pogledaj komentare

0 Komentari

Možda vas zanima

Svet

Ukrajinci saopštili: Obustavljamo

Ukrajinske vlasti saopštile su večeras da su obustavile svoje konzularne usluge u inostranstvu za muškarce starosti od 18 do 60 godina, pošto je ukrajinska diplomatija najavila mere za vraćanje u zemlju onih koji mogu da idu na front.

21:57

23.4.2024.

1 d

Podeli: