N. Bečej: Vrebalov ponovo predsednik opštine

Dosasadšnji predsednik opštine Novi Bečej Milivoj Vrebalov, iz Liberalno-demokratske partije, ponovo je danas izabran na tu funkciju, na konstitutivnoj sednici skupštine opštine.

Info

Izvor: B92

Petak, 30.05.2008.

16:40

Default images

Za njegovog zamenika izabran je Dobrivoje Abramović iz Demokratske stranke, dok je za predsednika Skupštine opštine Novi Bečej izabran Matija Kovač (DS), a za njegovog zamenika Milivoje Perić iz LDP.

U saopštenju kabineta predsednika opštine Novi Bečej piše da većinu u skupštini opštine čine odbornici LDP - 11, i Liste za evropski Novi Bečej - sedam.

Novoizabrani "stari" predsednik Vrebalov, rekao je da su građani prepoznali rad koji je uložen prethodnih godina, i obećao da će se i u narednom periodu zalagati za prave vrednosti.

"Građani mogu da očekuju kontinuitet politike privlačenja stranih investicija, otvaranja novih radnih mesta, daljeg razvoja komunalne infrastrukture i razvijanja koncepta lokalne samouprave kao servisa građana", poručio je Vrebalov.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

Komentari 0

Pogledaj komentare

0 Komentari

Možda vas zanima

Svet

Ukrajinci saopštili: Obustavljamo

Ukrajinske vlasti saopštile su večeras da su obustavile svoje konzularne usluge u inostranstvu za muškarce starosti od 18 do 60 godina, pošto je ukrajinska diplomatija najavila mere za vraćanje u zemlju onih koji mogu da idu na front.

21:57

23.4.2024.

1 d

Podeli: