WoT Predstavljamo T26E5 Patriot

Tenk koji se pojavio dosta davno i bio jedan od najboljih, u međuvremenu malo više gurnut ka nekom srednjem rangu ali i dalje vrlo zabavan i dobar. Karakterišu ga klasične karakteristike američkih teških tenkova – relativno slab trup i odlično oklopljena kupola u kombinaciji sa dobrom depresijom topa čini Patriot odličnim hull-down tenkom koji se može suprotstaviti i značajno jačim protivnicima.

eSports

Izvor: Klanrur.rs, Milos Hetlerovic

Četvrtak, 03.09.2020.

10:57

WoT Predstavljamo T26E5 Patriot
Foto: Wargaming

Pritom je dosta brži i okretniji od T32 ili T34 ali sa druge strane ima bolji reload i manju štetu po jednom pogotku, sve to ga negde svrstava između srednjeg i teškog tenka (što i nije nelogično jer su i T32 i ovaj T26E5 nastali kao ideje za dalji razvoj onoga što je bio M26 Pershing srednji tenk, čak Patriotu ista oznaka i stoji u nazivu). T26E5 dolazi u Patriot varijanti koja je malo pro-američki nastrojena ali u premium shopu ga možete kupiti i bez kamuflaže pa staviti neku po želji.

Odlična stvar je da ga ne morate kupiti za pravi novac već možete da iskoristite bonds – valutu koju zarađujete u samoj igri kroz Ranked Battles, Tier X bitke, Frontlines i SteelHunter modove. Jako se dobro pokazao baš u Frontlines modu jer je dobar za hull-down i ima brz reload i solidan DPM. U narednom periodu ćemo fokus baš i baciti na tenkove koji se mogu kupiti za bonds a ima ih dobrih, od AMX M4 49 koji smo već ranije opisivali u videu, preko Chrysler GF, IS-5 i drugih.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

Komentari 0

Pogledaj komentare

0 Komentari

Možda vas zanima

Podeli: