WoT Predstavljamo – Steelhunter

Steelhunter je jedan od modova koji se igra u ovogodišnjoj ekspediciji, a ostalo je još tri termina do kraja godine kada se možete priključiti. Kako izgleda Battle Royale u World of Tanks? Na to pitanje pokušavamo da damo odgovor u najnovijem videu!

eSports

Izvor: Klanrur.rs, Milos Hetlerovic

Sreda, 26.08.2020.

10:03

WoT Predstavljamo – Steelhunter
Foto: Wargaming

Primetili smo da dosta ljudi ne igra Steelhunter mod najviše zbog toga što im nije baš najjasnija mehanika i što se ne igraju standardni tenkovi. Naime u ovogodišnjem izdanju imate po jedan tenk iz Nemačke, SSSR, USA, Velike Britanije i Francuske pri čemu startujete sa poprilično slabašnim vozilom da biste skupljali stvari po mapi (takozvani loot u drugim igrama) i borili se sa drugim igračima da biste stekli iskustvo kojim unapređujete vaš tenk u samoj borbi.

Sve vreme se skuplja crvena zona radijacije koja igrače tera u jedan nasumičan deo jako velike mape sve dok ne ostane samo jedan pobednik. Steelhunter je odličan način da relativno brzo (mnogo lakše nego u Frontlines) skupite kredite, bonds i konačno tokene za premium tenkove. Pogledajte video za više detalja.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

Komentari 5

Pogledaj komentare

5 Komentari

Možda vas zanima

Svet

16.700 vojnika raspoređeno: Počelo je...

Filipinske i američke trupe počele su danas vojne vežbe "Balikatan" u Filipinima, koje će trajati do 10. maja, a uključivaće i pomorske vežbe u Južnom kineskom moru, na čije teritorije polažu pravo i Kina i Filipini.

12:24

22.4.2024.

22 h

Društvo

Roditelji, hitan apel

Tokom noći više maloletnih osoba zbrinuto je zbog teške alkoholisanosti, saopštila je beogradska služba Hitne pomoći.

10:58

21.4.2024.

1 d

Podeli: