WoT – predstavljamo Haloween 2020 event

Haloween event u World of Tanks je počeo 26. oktobra i traje do 9. novembra 2020. godine i jedan je od najvećih i najzanimljivijih do sada pa smo odlučili da napravimo video sa malo detaljnijim prikazom za one koji možda nisu stigli da isprate šta se tu sve događa a možda bi im bilo interesantno da pogledaju pre nego što probaju.

eSports

Izvor: Klanrur.rs, Milos Hetlerovic

Sreda, 28.10.2020.

13:41

WoT – predstavljamo Haloween 2020 event
Foto: Wargaming

Posebnu draž ovom događaju daje saradnja sa kreatorima Silent Hill serijala o kojoj smo već pisali i koja dodaje baš lepu atmosferu celom dešavanju, ali su naravno ipak glavne nagrade koje možete osvojiti u samoj igri. S tim u vezi je i zamerka Wargamingu što posebni horor skinovi za nemačke tenkove ne mogu da se osvoje već samo da se kupe za gold, ali šta sad da radimo. Za više o samom modu igranja pogledajte video!

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

10 Komentari

Možda vas zanima

Svet

Uništeno; Zelenski: Hvala na preciznosti

U ukrajinskom napadu na vojni aerodrom na Krimu u sredu ozbiljno su oštećena četiri lansera raketa, tri radarske stanice i druga oprema, saopštila je danas Ukrajinska vojna obaveštajna agencija.

14:21

18.4.2024.

1 d

Podeli: