WoT – specijal Dan Svetog Patrika

Dok čekamo patch 1.0 i ove godine se u World of Tanks proslavlja Dan Svetog Patrika ovog vikenda. Na popustu su mesta u garaži, potrepštine, oprema, tenkovi Tier V-VII i dobijate više iskustva za posadu.

Izvor: Klanrur.rs, Miloš Hetleroviæ

Petak, 16.03.2018.

19:21

WoT – specijal Dan Svetog Patrika
Foto: Wargaming

Naravno tu je i mini misija gde za pet pobeda u toku dana (morate biti u prvih 10 igrača po XP u timu) dobijate jedan token, misiju je moguće uraditi tri puta na dan tokom tri dana, a kada skupite bar šest tokena dobijate tri simbola deteline da nakačite na tenkove, ali i personalne rezerve, kao i Coated optics – opremu koja će vam verovatno koristiti na većini lakih i srednjih tenkova.

Naravno i dalje traje specijal odbrojavanje do 1.0 gde imate mini dnevne misije a po nazivima misija ostaje još samo nekoliko dana do novog patcha. S obzirom da je najavljeno danas da možete unapred downloadovati potrebne materijale za patch jasno je da smo vrlo blizu. Prvi preload (ako ste uključili opciju “Enable the download of upcoming updates” će se desiti već večeras, ali će ceo patch biti skinut u nekoliko iteracija. Svakako preporučujemo ovaj metod jer se očekuje da patch 1.0 bude dosta veliki, ali obavezno ostavite i dovoljno prostora na hard disku.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

Komentari 9

Pogledaj komentare

9 Komentari

Možda vas zanima

Podeli: