Esports B92.net

WoT – Patch 9.22

Kako trenutno stoje stvari poslednji World of Tanks patch sa prefiksom “0” – 0.9.22 izlazi sutra na EU serveru i donosi poboljšanja u matchmakingu, izmene u sovjetskim granama tenkova, nove mogućnosti uređivanja tenkova, novu sezonu ranked battles, kao i određena rebalansiranja pojedinih tenkova, najviše sovjetskih.

Klanrur.rs, Miloš Hetlerović
Podeli
Foto: Wargaming
Foto: Wargaming

Najznačajnija promena je u tri sovjetske grane tenkova – teški, srednji i lovci na tenkove. Tako ćemo dobiti teške tenkove sa kupolom pozadi koji su miks između IS-7 i nemačkog Pz VII a oni kreću sa IS-M na Tier 8, pa Object 705 na Tier 9 i konačno Object 705A na kraju. Takođe na Tier 9 će T-10 biti u toj grani zamenjen sa Object 257 dok će on dobiti svoju mini-granu kasnije. Sa druge strane srednji tenk Object 430 se pomera na Tier 9, a na vrh dolazi Object 430U. Konačno Object 263 kod lovaca se pomera na Tier 9 a na vrh dolazi Object 268 version 4, dok ćemo se za sada oprostiti od SU-122-54. Zanimljivo je primetiti i da ćemo dobiti još dva nova vozila na Tier 10 koja će doći posle T-10 i Object 430 II (sa obrnutom kupolom na Tier 9) ali oni još uvek nisu najavljeni!

Matchmaker dobija izmenu gde će ako igrate različite modove bitaka (assault, encounter, grand battles) češće menjati modove kako ne bi bilo monotono. Sa druge starne i Strongholds dobija malu izmenu gde će komandir moći da odredi člana tima koji će upravljati rezervama kao što je na primer artiljerija, do sada je to bilo isključivo uloga komandira koji realno ima i boljim stvarima da se bavi.

Konačno stiže nova sezona ranked battles koja će biti kraća i traje samo 21 dan a biće i lakše zaraditi veći broj bonova.

Ako ste već preloadovali patch trebalo bi da sutra odmah možete da krenete sa igrom čim serveri prorade ujutru. Strongholds neće biti dostupni naredna 24 sata.

WoT

WoT: Priče iz Kubinke - Američki laki tenkovi

Sjedinjene američke države su u Drugi svetski rat ušle dosta kasno, ali to nije sprečavalo njihove tenkove, pre svega lake da kroz Lend Lease program učestvuju u borbama dosta pre toga. Sa druge strane SAD je jedna od retkih nacija koja je razvoj i upotrebu lakih tenkova nastavila tokom celog trajanja rata, ali i dosta dugo nakon toga.

WoT subota 30.12. 11:47 Komentara: 13

World of tanks 1.0!

Wargaming je danas na finalu World of tanks svetskog takmičenja najavio jednu od najvećih promena u igri i njen izlazak pod verzijom 1.0 koji se planira za mart naredne godine. U potpunosti je prerađen engine na kome funkcioniše World of tanks, tačnije razvijen je potpuno novi, grafička unapređenja su velika, najavljeno je 25+ ultra realističnih mapa koje su prerađene postojeće ili potpuno nove, zvuk je poboljšan a najbitnija informacija u svemu tome je da to nikako ne bi trebalo da se odrazi na performanse igre!

WoT subota 23.12. 15:14 Komentara: 43

WoT – Holiday Ops

Za Novu godinu tradicionalno imamo specijale u World of Tanks a kao i prošle godine sada opet imamo kićenje garaže i jelke ukrasima. Dnevno treba izvršavati određene misije za koje dobijate sanduke iz kojih ispadaju ukrasi a kako dižete nivo dekoracija cele garaže tako se i povećava nivo vaše atmosfere što vam donosi neke malo veće bonuse.

WoT petak 15.12. 09:54 Komentara: 16

WoT: Priče iz Kubinke – nemački laki tenkovi

Nemački „panzeri“ će na početku Drugog svetskog rata postati sinonim za vojne uspeke celokupnog Trećeg Rajha a slike komandira na tenkovima kako ulaze u okupirane gradove će zahvaljujući nemačkoj propagandi biti urezane u sećanja miliona ljudi. Međutim malo je poznato da tehnološki gledano nemački tenkovi ne da nisu bili toliko superiorni u odnosu na savezničke, već su čak u većini slučajeva bili dosta lošiji, međutim upravo će im način na koji su korišćeni doneti sve te uspehe na početku rata.

WoT ponedeljak 11.12. 10:35 Komentara: 5

WoT: Priče iz Kubinke – sovjetski laki tenkovi

Posle pauze evo nas ponovo sa istorijkim pričama o tenkovima iz Drugog svetskog rata i kasnijeg perioda baziranih na onome što smo imali pre svega prilike da vidimo i čujemo u najvećem tenkovskom muzeju – Kubinka kod Moskve. Na red dolaze vozila koja bila osnova svih tenkovskih jedinica na početku Drugog svetskog rata, tokom rata malo bila skrajnuta, ali ostala u upotrebi u mnogim armijama do današnjeg dana – laki tenkovi.

WoT ponedeljak 4.12. 09:54 Komentara: 14

World of Warships – Druga sezona PvE bitaka

World of warships je već pre nekog vremena uveo player vs environment sukobe i oni su se pokazali dosta zanimljivi igračima pa tako sada dolazi njihova druga sezona. Sve počinje sa operacijom Frontier i mogu je igrati svi igrači koji su nivoa 8 ili više.

WoT petak 24.11. 15:57 Komentara: 0

WoT - evropski šampion: DiNG

DiNG još uvek sedi na Evropskom tronu. I ako su ovu sezonu završili na trećem mestu to ih nije sprečilo da se probije na sam vrh i da odbrane titulu Evropskog šampiona.

WoT ponedeljak 20.11. 14:07 Komentara: 5