WoT – Patch 9.22

Kako trenutno stoje stvari poslednji World of Tanks patch sa prefiksom “0” – 0.9.22 izlazi sutra na EU serveru i donosi poboljšanja u matchmakingu, izmene u sovjetskim granama tenkova, nove mogućnosti uređivanja tenkova, novu sezonu ranked battles, kao i određena rebalansiranja pojedinih tenkova, najviše sovjetskih.

Izvor: Klanrur.rs, Miloš Hetleroviæ

Utorak, 06.02.2018.

19:53

WoT – Patch 9.22
Foto: Wargaming

Najznačajnija promena je u tri sovjetske grane tenkova – teški, srednji i lovci na tenkove. Tako ćemo dobiti teške tenkove sa kupolom pozadi koji su miks između IS-7 i nemačkog Pz VII a oni kreću sa IS-M na Tier 8, pa Object 705 na Tier 9 i konačno Object 705A na kraju. Takođe na Tier 9 će T-10 biti u toj grani zamenjen sa Object 257 dok će on dobiti svoju mini-granu kasnije. Sa druge strane srednji tenk Object 430 se pomera na Tier 9, a na vrh dolazi Object 430U. Konačno Object 263 kod lovaca se pomera na Tier 9 a na vrh dolazi Object 268 version 4, dok ćemo se za sada oprostiti od SU-122-54. Zanimljivo je primetiti i da ćemo dobiti još dva nova vozila na Tier 10 koja će doći posle T-10 i Object 430 II (sa obrnutom kupolom na Tier 9) ali oni još uvek nisu najavljeni!

Matchmaker dobija izmenu gde će ako igrate različite modove bitaka (assault, encounter, grand battles) češće menjati modove kako ne bi bilo monotono. Sa druge starne i Strongholds dobija malu izmenu gde će komandir moći da odredi člana tima koji će upravljati rezervama kao što je na primer artiljerija, do sada je to bilo isključivo uloga komandira koji realno ima i boljim stvarima da se bavi.

Konačno stiže nova sezona ranked battles koja će biti kraća i traje samo 21 dan a biće i lakše zaraditi veći broj bonova.

Ako ste već preloadovali patch trebalo bi da sutra odmah možete da krenete sa igrom čim serveri prorade ujutru. Strongholds neće biti dostupni naredna 24 sata.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

26 Komentari

Možda vas zanima

Svet

Ukrajinci saopštili: Obustavljamo

Ukrajinske vlasti saopštile su večeras da su obustavile svoje konzularne usluge u inostranstvu za muškarce starosti od 18 do 60 godina, pošto je ukrajinska diplomatija najavila mere za vraćanje u zemlju onih koji mogu da idu na front.

21:57

23.4.2024.

1 d

Podeli: